YLE MAINOSTAA HUUMEITA

Anonyymi-ap

Nyt Yle on mennyt liian pitkälle tämä käy ilmi Iltalehden nettisivuilla olevasta uutisesta jossa Sanna Ukkola kertoo suoraan Ylen mainostavan huumeita,nyt viimeistään olisi perkeleen kovan puhuttelun paikka että mitä HELVETTIÄ Yle oikein touhuaa kun sekaantuu laittomiin aineisiin ,rikostutkinta sekä huumemyönteisille henkilöille potkut ehdottomasti tässä kyllä maine tahriintuu pahemman kerran kansan silmissä tai voi mennä jopa kokonaan miten sitten suu pannaan Yle.Eihän tässä voi kohta enää mitään pitää luotettavana kun teeveessä ja radiossa on töissä suoranaisia narkkareita markkinoimassa kamankäyttöä Yle narkkimedia.

11

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilmeisesti sen verran paljon huumeriippuvaisia töissä. Kirjoittavat asiasta, jonka parhaiten tuntevat.

    • Anonyymi

      Sanna Ukkolalta jälleen hyvä kirjoitus Iltalehdessä..

    • Anonyymi

      Katsoin Ylen uutiset ja sen innoittamana piikitin kannabista suoraan suoneen.

    • Anonyymi

      Yllätys että en päässyt tuohonkaan iltalehden juttuun kommenttiani saamaan, koska sensuuri pelaa. Politiikka, huumeet, susiasiat yms niin minut bannataan lehden toimesta aina, koska esitän kritiikkiä ja "väärältä" puolelta eli oikeistosta.

    • Anonyymi

      Luuletko tosiaan että milloinkaan on voitu luottaa mitä TV/lehdessä sanotaan? Se on paskapuhetta se. Anna kus arvaan...varmaan juot alkoholia? Onko alkoholin juominen yhtään sen parempi? Alkoholi on depressanttinen huume. Rappautaa maksaa, suolta, sydäntä, aivoja. Aiheuttaa masennusta, ahdistusta...
      Nämä "erittäin vaatalliset" sienet ja kannabikset voivat auttaa ihmisiä, aivan oikeasti.
      Ymmärrän kuitenkin että et halua ymmärtää sitä, onhan sinun mielesi kuitenkin aika pieni, et ole valmis unohtamaan mitä sinulle on asiasta ennen opetettu ja mitä oppimaan asioita niinkuin ne ovat. Mutta se on ihan okei, sinunlaillasi tekee myös suurin osa muukin maailmasta.
      En kannata huumeiden, esim amfetamiinin tai heroiinin käyttöä missään nimessä. En sitten missään tapauksessa.
      Mutta voisin jopa arvata et psykedeelit voisivat auttaa meitä oikeasti pitämään mielemme avoimina ja terveinä....

      Ai niin...olettekin varmasti samoja henkilöitä jotka uskovat että päättäjät välittävät sinusta...hoh hoijjaa...

      • Anonyymi

        Vihreille tyypillinen asioiden vastakkainasettelu, koska ette vain osaa perustella mielitekojanne ilman että luotte tietoisen vastakkainasettelun. Kun puolustelette kannabista yms huumeita rinnastatte aina samaan keskusteluun alkoholin. Kun puhutte susista ja niiden uhan rinnastatte milloin autoilun yms vastakkainasetteluksi jne.
        Onko teille näin ylivoimaisen vaikeaa perustella huumeiden käyttöänne esim samassa yhteydessä dissaamatta alkoholia? Tätä kysyn lisäksi täysin päihteettömänä henkilönä.
        Jos tutkin mistä syystä lentokone putosi en oio tutkimuksia kommentoiden "autoilu tappaa suuremmalla todennäköisyydellä kuin lentäminen", vaan pysyn aiheessa joka teille näyttää olevan vaikeaa.


    • Anonyymi

      Mites ensi kesänä ,kun kakarat maistelee sieniä.Ylen ja Hauberin mielestä ei ole mitään väärää kun muutama teini kuolee myrkytykseen.

    • Anonyymi

      On jokseenkin tekopyhää kauhistella psykedeelejä kun samaan aikaan etanoli eli etyylialkoholi on sallittua ja kulttuurillisesti jopa suositeltavaa (olet outo jos et käytä alkoholia). Alkoholi aiheuttaa syöpää, vaurioittaa maksaa, sydän- ja verenkiertoelimistöä, lisää väkivaltaa, rikollisuutta, menetettyjä työpäiviä, rikkoo koteja ja aiheuttaa lapsille ja puolisoille henkistä kärsimystä ja valtavia kustannuksia yhteiskunnalle. Alkoholi on voimakkaasti riippuvuutta aiheuttava vaarallinen huume toisin kuin esim. tikun nokkaan nostettu psilosybiini.
      En kannata psykedeelien omavaltaista käyttöä mutta niissä saattaa piillä lääkkeellinen potentiaali joihinkin mielenterveysongelmiin. Heitetäänkö siis lapsi pesuveden mukana?
      Jos kerran on suotavaa ja melkeinpä pakollista sekoittaa päätään juomalla alkoholia, miksi ei halukkaat voisi käyttää samaan tarkoitukseen sieniä? Oma valinta.
      Itse en tarvitse kumpaakaan.

      • Anonyymi

        Kuten ylempänä kerroin, ette vihreissä pysty perustelemaan asiallisesti mitään mielitekoanne ilman, että luotte aina vastakkainasettelua. Jos haluatte syödä huumeita, niin keskustelkaa niistä. Alkoholilla ei ole siinä asiassa mitään tekemistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten ylempänä kerroin, ette vihreissä pysty perustelemaan asiallisesti mitään mielitekoanne ilman, että luotte aina vastakkainasettelua. Jos haluatte syödä huumeita, niin keskustelkaa niistä. Alkoholilla ei ole siinä asiassa mitään tekemistä.

        En ole koskaan äänestänyt vihreitä ja tuskin tulen äänestämäänkään. Alkoholi ei siis ole huume? Tässä vaikka maikkarin artikkeli asiasta: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/interaktiviinen-grafiikka-nama-ovat-maailman-vaarallisimmat-huumeet-yllattava-aine-ykkosena/5580532
        Se, miksi alkoholi ja tupakka on sallittuja, johtuu siitä että molempia on naurettavan helppo valmistaa ja siksi niitä ei voi kieltää. Kieltolakia jo kokeiltiin kehnolla lopputuloksella. Jos kansalta otetaan viina ja sirkushuvit pois, yhteiskuntarauha järkkyy. Luulen että olen aivan yhtä huumevastainen kuin sinäkin. En käytä alkoholia, tupakkaa tai mitään muutakaan stimulanttia. Pidän vain absurdina sitä että taivastellaan huumeista ja samaan aikaan jamppa "rentoutuu"kännissä lattialla ja lapset pelkää että jos isä herää ja alkaa taas riehua. Jos jamppa on juonut viinaa niin siitä sanotaan että se on "hauskanpitoa", jos jotakin muuta, niin on "nisti". Surkeita tapauksia molemmat. Onko juoppo, joka on pilannut oman ja perheensä elämän viinankäytöllä vähemmän paha kuin joku joka on tehnyt saman jollakin muulla huumeella?
        Totta kai huumeet on pahasta ihmisille ja pitääkin olla tarkan kontrollin alla mutta jos laitetaan asiat mittasuhteisiin niin viina huumeista on se joka ylivoimaisesti eniten aiheuttaa harmia. Onko vaikea ymmärtää? Ja kuten sanoin psykedeelejä ei pitäisi kenenkään ominpäin käyttää mutta niillä voi olla huomattava lääkinnällinen potentiaali. Siis haluat ettei tiede saa kehittää lääkkeitä niitä tarvitseville? Ylen juttu käsitteli aineita jotka on luokiteltu huumaisaineiksi mutta niiden lääkekäyttöä tutkitaan. Vai onko tässäkin joku vihreiden salajuoni?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe