Vain yli 18 vee uskovat

Anonyymi-ap

Helluntai kirjanoppineiden mukaan uskoa ei voi olla riittävästi lapsilla.

Mutta Jeesus kutsui lapset tykönsä ja sanoi: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta."

15

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Helluntaikirkolla on liittymisseremonia laki.

   Mutta laki ei perustaudu uskoon, vaan: "Joka ne täyttää, on niistä elävä".

   • Anonyymi

    Miksi vääntelet lihassasi asioita?


   • Anonyymi

    Helluntailainen liittymisseremonia on samanlainen jokaisessa helluntaiseurakunnassa.
    Se perustuu lakiin.


  • Anonyymi

   Miksi aloittaja häpeäksesi olet Putinin trollina haastamassa riitaa?

   • Anonyymi

    Zelenskin ja Marinin trolli = äärihelluntailainen hihhuli.


  • Anonyymi

   Trollaajille pohdittavaa. Missä on ylistys - Isälle?

   Mutta meidän, vahvojen, tulee kantaa heikkojen vajavaisuuksia, eikä elää itsellemme mieliksi. Olkoon kukin meistä lähimmäiselleen mieliksi hänen parhaaksensa, että hän rakentuisi.
   (Rom 15:1-2)

   Rom 15:3 Sillä ei Kristuskaan elänyt itsellensä mieliksi, vaan niinkuin kirjoitettu on: "Niiden herjaukset, jotka sinua herjaavat, ovat sattuneet minuun".
   Sillä kaikki, mikä ennen on kirjoitettu, on kirjoitettu meille opiksi, että meillä kärsivällisyyden ja Raamatun lohdutuksen kautta olisi toivo. Mutta

   kärsivällisyyden ja lohdutuksen Jumala suokoon teille, että olisitte yksimieliset keskenänne, Kristuksen Jeesuksen mielen mukaan, niin että te yksimielisesti ja yhdestä suusta ylistäisitte Jumalaa ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen isää. (Rom 15:4-6)

  • Anonyymi

   Luku 12
   Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.

   Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. Sillä sen armon kautta, mikä minulle on annettu, minä sanon teille jokaiselle, ettei tule ajatella itsestänsä enempää, kuin ajatella sopii, vaan ajatella kohtuullisesti, sen uskonmäärän mukaan, minkä Jumala on kullekin suonut. (Rom 12:1-3)

   Sillä niinkuin meillä yhdessä ruumiissa on monta jäsentä, mutta kaikilla jäsenillä ei ole sama tehtävä, niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itsekukin olemme toistemme jäseniä;
   (Rom 12:4-5)

   ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu; jos jollakin on profetoimisen lahja, käyttäköön sitä sen mukaan, kuin hänellä uskoa on; Jos virka, pitäköön virastaan vaarin; jos joku opettaa, olkoon uskollinen opettamisessaan; jos kehoittaa, niin kehoittamisessaan; joka antaa, antakoon vakaasta sydämestä; joka on johtaja, johtakoon toimellisesti; joka laupeutta harjoittaa, tehköön sen iloiten. (Rom 12:6-8)


   Olkoon rakkaus vilpitön, kammokaa pahaa, riippukaa hyvässä kiinni. Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisianne kohtaan; toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne. (Rom 12:9-10)

  • Anonyymi

   Mitä siis sanomme? Onko meidän pysyttävä synnissä, että armo suureksi tulisi? Pois se!
   Me, jotka olemme kuolleet pois synnistä, kuinka me vielä eläisimme siinä? (Rom 6:1-2)


   Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut? Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman. (Rom 6:3-4)

   Sillä jos me olemme hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa, kun tiedämme sen, että meidän vanha ihmisemme on hänen kanssaan ristiinnaulittu, että synnin ruumis kukistettaisiin, niin ettemme enää syntiä palvelisi; sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä.
   (Rom 6:5-7)

   Mutta jos olemme kuolleet Kristuksen kanssa, niin me uskomme saavamme myös elää hänen kanssaan, tietäen, että Kristus, sittenkuin hänet kuolleista herätettiin, ei enää kuole: kuolema ei enää häntä vallitse. Sillä minkä hän kuoli, sen hän kerta kaikkiaan kuoli pois synnistä; mutta minkä hän elää, sen hän elää Jumalalle.
   (Rom 6:8-10)

   Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa. Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille, älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle. Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla.
   (Rom 6:11-14)

  • Anonyymi

   Tunnnustetaanko edes synnit helluntailaisessa liittymisseremoniassa?
   Parannustahan ei voi muuten tehdä.

   "Me, jotka olemme kuolleet pois synnistä, kuinka me vielä eläisimme siinä?"

   • Anonyymi

    älä muuta sano, ja silti monta miljoonaa luterilaista elää vain juuri sitä !

    ihme se on sekin on se.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    älä muuta sano, ja silti monta miljoonaa luterilaista elää vain juuri sitä !

    ihme se on sekin on se.

    Hulluntailaisissa ei ole syntisiä vaan ainoastaan luterilaisissa ?


  • Anonyymi

   Pitäisikö vauvakastettujen olla huolissaan?

   "Kirkon tutkimuskeskuksen mukaan 15-24-vuotiaista suomalaisista vain 15 prosenttia sanoo uskovansa kristinuskon opettamaan jumalaan."

   Noistakin 15% suurin osa on vapaitten suuntien uskovaisia!

   • Anonyymi

    Vauvakastetut ovat jättäneet nuorisonsa heitteille!


  • Anonyymi

   Jättäkäämme sentähden Kristuksen opin alkeet ja pyrkikäämme täydellisyyteen, ryhtymättä taas uudestaan laskemaan perustusta:
   1. parannusta kuolleista töistä ja
   2. uskoa Jumalaan,
   3. oppia kasteista ja kätten päällepanemisesta,
   4. kuolleitten ylösnousemisesta ja iankaikkisesta tuomiosta

   ts.
   1. parannus saarna. Usko tulee kuulemisesta - kuuleminen Jumalan sanan kautta, eli sana opettaa, ettei kuolleet työt pelasta.
   2. kerrotaan uskosta Jumalaan, jossa Kristuksen sovitustyö tuo Hänen veressään pelastuksen ja joka uskoo - hän on Herran kansaa, pelastuu ja hänet kastetaan - kasteen haudassa, esikuvallisena vrt. Nooa. siunataan ja se tuo toivon kuoleman jälkeisestä ylösnousemisesta ja myös tuomiot selviävät. Herrassa on elämä, ja joka ei usko, on jo tuomittu.

   Kun ja jos tätä ei ihminen Sanan opetuksen kautta usko - pitääkö taas alkeisoppien ääreen palata?
   Trollit kiistelevät putinilaisittain omasta näkemyksestä, että vain yksi heidän kasteensa pelastaa- tai kastelu. Pidetään johanneksen kastetta ikäänkuin parannuskaste - vesipesu - ainoana kasteena ja oppi on alkeisoppia.
   Kastetta Jeesukseen, sitä ei suosita, vaan kiista alkeista on alkeiskurssissa pää-asiana. Siitähän on kyse. Ikäänkuin tuomoita puhutaan, alkeisopeista, ei itse Herrasta, ja Hänen työstään. Ei kirkastu veren evankeliumi, ei sitten millään.

   Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia, ja sitten ovat luopuneet - taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät. Sillä maa, joka särpii sisäänsä sen päälle usein tulevan sateen ja kantaa kasvun hyödyksi niille, joita varten sitä viljelläänkin, saa siunauksen Jumalalta; mutta se, joka tuottaa orjantappuroita ja ohdakkeita, on kelvoton ja lähellä kirousta, ja sen loppu on, että se poltetaan.

   Orjantappuroissa kasvaa ihmisen omavoimaisuuden oppi, että ME pelastamme, meidän näköisen jumalan tuomiolta.
   Kenet? Älyttömän - synnittömän vauvan. Siitähän alkeisopissa on kyse.

  • Anonyymi

   Ilmeisesti Olsenin helluntaipoikakaverit olivat uskossa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jasmin Voutilainen poistui kuvioista.

   No, salkkarit on muutenkin huono ohjelma ollut jo vuosia.
   Maailman menoa
   305
   30613
  2. Jasmin Voutilainen is dead!

   Näyttelijä kuoli 27-vuotiaana, muusikkoiässä. Osanotto suruun. https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000009463002.html
   Maailman menoa
   101
   15942
  3. Jasmin Voutilainen on kuollut

   Ainon alkuperäinen näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuollut.
   Salatut elämät
   74
   14788
  4. Jasmin Voutilainen kuoli vain 27-vuotiaana - Kirjoitti pahaenteisesti somessa: "Jos menet pois..."

   Jasmin Voutilainen lähti tästä maailmasta aivan liian nuorena, vain 27-vuotiaana. Näyttelijätär oli kertonut avoimesti saaneensa törkeää arvostelua u
   Maailman menoa
   64
   3718
  5. MILLOIN AIOT MYÖNTÄÄ ITSELLESI SEN IKÄVÄN,

   jota tunnet minua kohtaan? Tekeekö vaikeaa uskoa, että asia todellakin on niin? Vaikka muuta väität itsellesi ja muille, tiedät kuitenkin syvällä sydä
   Ikävä
   253
   2046
  6. Miksi paha saa elää, mutta hyvä kuolee

   https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000009463002.html "Näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuollut 27-vuotiaana Salatut elämät -tähti on menehtynyt."
   Sinkut
   42
   1355
  7. Että näin.

   Koneurakointi Ollila Oy on jättänyt haastehakemuksen Oulaisten kaupunkia vastaan talvikunnossapidosta Oulun käräjäoikeuteen
   Oulainen
   30
   1241
  8. MIHIN SE JASMIN VOUTILAINEN NYT KUOLI?

   Kun kerran on niin tärkeä tieto sen kuolema, että sitä on kailotettu aamusta iltaan joka helvetin kanavalla ja joka ikisen muumion pitää kirjottaa sii
   Maailman menoa
   10
   1153
  9. Salkkaritähti kuollut R.I.P

   Salatut Elämät sarjassa Aino Kaukovaaraa näytellyt Jasmin Voutilainen on kuollut. Lepää rauhassa. Aiheesta lisää Iltalehti. https://www.iltalehti.fi
   Maailman menoa
   37
   1001
  10. Anna anteeksi että tunteeni ei ole näkynyt

   selvemmin sinulle. Yritän korjata asian, jos saan vielä tilaisuuksia siihen.
   Ikävä
   45
   800
  Aihe