Joutuuko ministeri Mika Lintilä eroamaa alkoholin käytön ja valehtelun vuoksi?

Anonyymi-ap

Ministeri Lintilän alkoholismista on liikkunut paljon huhuja jo pitemmän aikaa, eri medioissakin on ollut tietoja, että ministeri Lintilällä olisi ollut käytössään ministeriön tiloissa valtion varoista täydennettävä väkeviä viinoja sisältävä ”juomakaappi”, jota ministerin avustaja olisi tarpeen vaatiessa käynyt Alkosta valtion piikkiin täydentämässä.
Keskustan pj. Annika Saarikko kertoo keskustelleensa ministeri Lintilän kanssa kaksi kertaa tämän ryyppäämisestä, joten onkin selvää, että "ei savua ilman tulta".

Nyt Mika Lintilän alkoholiongelmien esille nousemisen lisäksi on herännyt epäily mahdollisesta Lintilän valehtelusta niin sanotussa puhelimen hakkerointitapauksessa, josta hakkeroinnista ei kuitenkaan ole löytynyt mitään ainakaan julkisuuteen kerrottuja todisteita.

Onko totuus elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk) henkilökohtaiselta Whatsapp-tililtä lähetetystä, pääministeri Sanna Marinia (sdp) ja kansanedustaja Matias Mäkystä(sdp) pilkkaavasta kuvaviestistä se, että ministeri Lintilä on sen kuvaviestin itse kännissä ollessaan lähettänyt suurelle vastaanottajajoukolle pyrkien näin saattamaan lähetetyssä kuvaviestissä olevat sdp:n poliitikot, pääministeri Marin ja kansanedustaja Mäkynen, halveksunnan kohteeksi?

Mika Lintilä oli sanonut esimerkiksi työ- ja elinkeinoministeriön järjestämässä seminaarissa, että hänen Whatsapp-tilinsä kaapattiin sinä torstai-iltana 9.2.2023, kun kuvaviesti hänen virkapuhelimestaan lähetettiin. Tästä puhelimen hakkeroinnista ei kuitenkaan ole kerrottu löytyneen mitään todisteita, joten herääkin vakava epäily ministeri Lintilän valehtelusta, valehteliko Lintilä Whatsapp-tilinsä kaappauksen???

Valehteliko Mika Lintilä tuossa työ- ja elinkeinoministeriön seminaarissa ja muuallakin kaikille kuulijoille, että hänen puhelimensa Whatsapp-sovellus oli hakkeroitu? Valehteliko ministeri Lintilä eduskunnassakin puhelimensa hakkeroinnin olettaen, että Lintilä olisi itse kännissä ollessaan lähettänyt sen pääministeri Sanna Marinia (sdp) ja kansanedustaja Matias Mäkystä(sdp) halventavan kuvaviestin?

Jos valehteli, niin herääkin kysymys, voiko ministerinä toimia alkoholiongelmista kärsivä ja kansalle ja sen valitsemalle eduskunnalle valehteleva ministeri? Eikö eduskunnan edessä tapahtuva tietoinen valehtelu -jos sitä on nyt puheena olevassa tapauksessa tapahtunut- ole vakava asia?

Jos ministeri Lintilä valehteli pääministeri Sanna Marinia (sdp) ja kansanedustaja Matias Mäkystä(sdp) pilkkaavan kuvaviestin lähetyksen, niin joutuuko Lintilä eroamaan elinkeinoministerin tehtävistä?

Toisaalta elinkeinoministerin vaihtaminen nyt kun puolueitten vaalikampanjatkin ovat jo oikeastaan alkaneet, olisi ainakin ministeri Lintilän poliittiselle uralle henkilökohtaisesti katastrofi, mahdollisesti myös keskustapuolueelle sen tulevaa vaalitappiota entisestäänkin kiihdyttävä asia. Toisaalta se, että poliitikko osoittautuu valehtelijaksi, niin onko se nyt mitenkään harvinaista? Erityistä tässä Lintilän puhelimesta lähetetystä Whatsapp-viestistä tekee se, että siinä on pyritty halventamaan, saattamaan halveksunnan kohteeksi kaksi julkisuudessa tunnettua poliitikkoa, joista toinen on peräti pääministeri. Mikä motiivi, vaikutin eli syy tuon Lintilän puhelimesta lähetetyn Whatsapp-kuvaviestin lähettäjällä on ollut tuon halpamaisen tekonsa tekemiseen? Onko lähettäjä ollut Lintilä itse???
Valehteliko ministeri Lintilä? Olisi tärkeää saada selville totuus ministeri Lintilän puhelimesta lähetetyn kuvaviestin lähettäjästä, oliko se Lintilä itse vaiko joku hakkeri?

Ministeri ei voi valehdella yleisölle ja eduskunnalle. Jos Lintilä on valehdellut puhelimensa Whatsapp-tilin kaappauksen, hänen on erottava. Jos ei itse eroa -siinä tapauksessa että olisi valehdellut-, eduskunnan on hänet erotettava. Valehtelusta ja halventavien kuvien lähettämisestä ei voi tulla hyväksyttävää politiikan tekemisen välinettä. Vai hyväksytkö sinä toista ihmistä pilkkaavan ja halventavan kuvaviestin lähettämisen?

https://www.paivanlehti.fi/valehtelusta-on-tullut-politiikan-teon-valine-se-ei-ole-ainoastaan-ministerien-etuoikeus/


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sanna-marin-joutui-osaksi-ministerikohujen-jatkumoa-nama-skandaalit-ovat-puhuttaneet-2000-luvulla-valtaosa-johtanut-eroon/8490714#gs.r99f45

https://img.ilcdn.fi/vi_KLD5OlE5sHiiOh4_Fnw9VXkY=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/1e812c9b5536028504ba8bc5d3767d09dd57dc72c08986384caa838572c2cc8d.jpg

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009434720.html

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0bca6f7e-e509-419b-9002-686a5dd27f69

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009384635.html

559

5879

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
   • Anonyymi

    .
    - Teil Kossu
    - Heil Vodka
    - Meil JaloViina-Lintilä
    .


   • Anonyymi

    Onpa naurettavaa kirjoittelua täällä taas.On se hyvä että ihmisillä on oma elämä niin hyvin että voi ivailla toisen elämästä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onpa naurettavaa kirjoittelua täällä taas.On se hyvä että ihmisillä on oma elämä niin hyvin että voi ivailla toisen elämästä.

    Juuri näin. Osa ihmisistä on vaan niin pönttöjä


   • Anonyymi

    IL 7.3:Opposition kansanedustaja: ”Hävytöntä”
    Paikalla ollut opposition kansanedustaja ei säästele sanojaan.

    – Kyllähän se havaittiin heti, että hän on mahdollisesti humalassa. Meillä käytiin asiasta ryhmässä keskustelu ja hänen sammaltavaa puhettaan ihmeteltiin, edustaja kommentoi Iltalehdelle tiistaina.

    Edustaja haluaa esiintyä nimettömänä eikä hän halua, että hänen puoluettaan mainitaan.

    Hän pitää Lintilän puhetyyliä ylipäätään epäselvänä ja kankeana.

    – Ehkä ihmiset ovat olleet tämän takia hieman varovaisia johtopäätöksissään, edustaja arvioi.

    Edustajan mukaan Lintilän käytös eduskunnassa 15.12.2022 oli hävytöntä.

    – Onhan se nyt hävytöntä, että hän on ollut eduskunnan edessä vastaamassa kyselytunnilla kysymyksiin alkoholin vaikutuksen alaisena, edustaja sanoo.

    – Jos kuka tahansa muu valtion palkkalistoilla oleva tai yksityisen yrityksen edustaja toimisi samalla tavalla, hän saisi kenkää heti, hän lisää heti perään.

    Oppositioedustaja kysyy puheenjohtaja Saarikon ja pääministeri Sanna Marinin (sd) vastuun perään.

    – Kyllä tuollaiseen on pakko puuttua, jos asia on ollut tiedossa hallituksessa. Minkä takia valtioneuvoston jäsenen on annettu toimia näin? hän arvostelee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    .
    - Teil Kossu
    - Heil Vodka
    - Meil JaloViina-Lintilä
    .

    Olen itse nähnyt mitä porukkaa Keski ja pohjoispohjammaalla asuu. Suuri joukko pässejä jotka läträävät viinalla ja ovat uskonveljiä. Kaikki nuo häiriköt olivat Keskustapuolueen väkeä.Jakoivat kaikki rahakkaat virat keskenään .Siitä seurasi tietysti sisäsiittoisuus jonka seurauksista koko maa kärsii.Erityisesti maaseutu on joutunut uriksi tämän äärettömän ahneuden takia.Lopultahan koko puolue on vetänyt maton altaan kun muualle muuttaneet jo tajuavat Keskustan pelin juonet. Lintilä vou puolestani jatkaa Keskustan juoppoperinnettä mutta muiden ihmisten syyttely ja heisträ perättömästi juoruaminen loppuu kai tähän. Tapaus Auer avasi niiden silmät jotka itse pelasivat tätä noloa peliä jossa ei välitetty mitään totuudesta.10 vuoden aiheeton vankilatuhio on liikaa suomalaisten aivoille. Sijaiskodit ovat juuri osa Keskustan peliä jolla rosvotaan rahaa vereonmaksajilta ja siihen keskustalaiset ovat keskittyneet noloin seurauksin. Kunjohtajina on juoppoja niin ei yhtään ihmetytä.Kanattaa perhtyä muihinkin asioihin puolueen tiimoilta. Sieltä näet löytyy pöyristyttäviä asioita joilla on pelattu vuosisata muiden ihmisten ihmisoikeuksia vastaan. Uskon että Keskustapuolue joutuu lopettaan toimintansa heti kun ei pysty muuttamaan tapojaan. Yleensäkin puolueet ovat ylittäneet rajat monissa asioissa ja väheksyneet demokratiaa toimissaan.Siksihän koko oikeuslaitos on menettänyt uskottavuutensa. Tarvitaan uusi puhdas puolue tilalle ilman jouppouden kirousta. Puolueiden pitäisi olla riippumattomia pörssin rahoista. Nyt on päinvastoin. Tilannetta pahentaa EU jossa rehoittaa mafiat tuhoamassa rahamme loppuun EKPn elvytyksen vuoksi. Keskusta anoi EU-jäsenyyden ja on syyllinen taloutemme kurimukseen tukiaisten takia.Näistä asioista vain vapautuminen vanhoista puolueista voi saattaa kehityksen raiteilleen.

    VL


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin. Osa ihmisistä on vaan niin pönttöjä

    Olet siitä hyvä esimerkki?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin. Osa ihmisistä on vaan niin pönttöjä

    Kumpa olisikin vain osa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kumpa olisikin vain osa

    Joku oli myös juonut Lintilän jaloviinat- pullo oli aamulla tyhjä ja Lintilä ei muistanut että olisi itse juonut- ei edes muista koko illasta mitään? Hakkerit juoneet?

    -
    no, tosiasiassa hakkerit voi hakkeroida laitteita eikä siitä mitään jälkiä hää- ainoat todisteet on että uhrin laittella on sitten tehty jotain- vaikka käyttäjä itse ei olisi sitä tehnyt vaan hakkeri.

    ps. porvarikultti ihannemaassaan USAssa?:

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699088/emkeitaem-ekn--quotbusiness


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kumpa olisikin vain osa

    Vaan olette kaikki. Salaliittohommaa Sannat ja teukat kokoajan aineissa Lintilä joka tekee työnsä hyvin saa nyt lokaa niskaansa, mutta vie kyllä ääneni nyt


   • Anonyymi

    Täs on sana vastaan sana. Milläs todistatte eletyn elämän. Alkoholitkin haihtunut pois. Lintilä olisi pitänyt saada silloin puhaltamaan alkometriin. Tyhjää jälkiviisastelua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin. Osa ihmisistä on vaan niin pönttöjä

    Olen monta kertaa ajatellu kirjoituksia et kuinka täällä lärvitään ja haukutaan!! Onko ittellä asiat niin hyvin vai omaa pahaa oloo puretaan😬. Myös ylläpitoo ihmettelen miksi ei poista! Sit katoo ok viestejä et asialiset ei kiinnosta tulta ottaa negatiivisuus!!! Millä oikeudella haukutaan mutta anonyyminä voi tehdä!! Arvostella saa mutta miten ja sit tiedettäis asijoiden oikeaouoli!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    IL 7.3:Opposition kansanedustaja: ”Hävytöntä”
    Paikalla ollut opposition kansanedustaja ei säästele sanojaan.

    – Kyllähän se havaittiin heti, että hän on mahdollisesti humalassa. Meillä käytiin asiasta ryhmässä keskustelu ja hänen sammaltavaa puhettaan ihmeteltiin, edustaja kommentoi Iltalehdelle tiistaina.

    Edustaja haluaa esiintyä nimettömänä eikä hän halua, että hänen puoluettaan mainitaan.

    Hän pitää Lintilän puhetyyliä ylipäätään epäselvänä ja kankeana.

    – Ehkä ihmiset ovat olleet tämän takia hieman varovaisia johtopäätöksissään, edustaja arvioi.

    Edustajan mukaan Lintilän käytös eduskunnassa 15.12.2022 oli hävytöntä.

    – Onhan se nyt hävytöntä, että hän on ollut eduskunnan edessä vastaamassa kyselytunnilla kysymyksiin alkoholin vaikutuksen alaisena, edustaja sanoo.

    – Jos kuka tahansa muu valtion palkkalistoilla oleva tai yksityisen yrityksen edustaja toimisi samalla tavalla, hän saisi kenkää heti, hän lisää heti perään.

    Oppositioedustaja kysyy puheenjohtaja Saarikon ja pääministeri Sanna Marinin (sd) vastuun perään.

    – Kyllä tuollaiseen on pakko puuttua, jos asia on ollut tiedossa hallituksessa. Minkä takia valtioneuvoston jäsenen on annettu toimia näin? hän arvostelee.

    Eihän Vanhanenkaan ole joutunut ajojahdin kohteeksi hieman kangertelevan puhetapansa vuosi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaan olette kaikki. Salaliittohommaa Sannat ja teukat kokoajan aineissa Lintilä joka tekee työnsä hyvin saa nyt lokaa niskaansa, mutta vie kyllä ääneni nyt

    Tällä keskustelulla pääministerin härhöilyjä yritetään saada kansa unohtamaan. Asia= turvallisuuden kannalta katsottuna kuin vertaisi kylän poikien nahistelua Ukrainan sotaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen itse nähnyt mitä porukkaa Keski ja pohjoispohjammaalla asuu. Suuri joukko pässejä jotka läträävät viinalla ja ovat uskonveljiä. Kaikki nuo häiriköt olivat Keskustapuolueen väkeä.Jakoivat kaikki rahakkaat virat keskenään .Siitä seurasi tietysti sisäsiittoisuus jonka seurauksista koko maa kärsii.Erityisesti maaseutu on joutunut uriksi tämän äärettömän ahneuden takia.Lopultahan koko puolue on vetänyt maton altaan kun muualle muuttaneet jo tajuavat Keskustan pelin juonet. Lintilä vou puolestani jatkaa Keskustan juoppoperinnettä mutta muiden ihmisten syyttely ja heisträ perättömästi juoruaminen loppuu kai tähän. Tapaus Auer avasi niiden silmät jotka itse pelasivat tätä noloa peliä jossa ei välitetty mitään totuudesta.10 vuoden aiheeton vankilatuhio on liikaa suomalaisten aivoille. Sijaiskodit ovat juuri osa Keskustan peliä jolla rosvotaan rahaa vereonmaksajilta ja siihen keskustalaiset ovat keskittyneet noloin seurauksin. Kunjohtajina on juoppoja niin ei yhtään ihmetytä.Kanattaa perhtyä muihinkin asioihin puolueen tiimoilta. Sieltä näet löytyy pöyristyttäviä asioita joilla on pelattu vuosisata muiden ihmisten ihmisoikeuksia vastaan. Uskon että Keskustapuolue joutuu lopettaan toimintansa heti kun ei pysty muuttamaan tapojaan. Yleensäkin puolueet ovat ylittäneet rajat monissa asioissa ja väheksyneet demokratiaa toimissaan.Siksihän koko oikeuslaitos on menettänyt uskottavuutensa. Tarvitaan uusi puhdas puolue tilalle ilman jouppouden kirousta. Puolueiden pitäisi olla riippumattomia pörssin rahoista. Nyt on päinvastoin. Tilannetta pahentaa EU jossa rehoittaa mafiat tuhoamassa rahamme loppuun EKPn elvytyksen vuoksi. Keskusta anoi EU-jäsenyyden ja on syyllinen taloutemme kurimukseen tukiaisten takia.Näistä asioista vain vapautuminen vanhoista puolueista voi saattaa kehityksen raiteilleen.

    VL

    Hyvin sanottu.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän Vanhanenkaan ole joutunut ajojahdin kohteeksi hieman kangertelevan puhetapansa vuosi.

    Eikä moni muukaan ministeri takavuosina.
    Kovaa mennään näin vaalien alla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    .
    - Teil Kossu
    - Heil Vodka
    - Meil JaloViina-Lintilä
    .

    Juoppo on juoppo, mutta miksi? Ahdistus, osaamattomuus, neuroosit ja muu pelkotila lisäävät alkkiksen käyttöä. Luin kirjan :"Tulivesi!". Siinä viina vei miehen ja tuli leijona, joka söi miehen eli viekö viina miehen kuten Karjalaisen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    .
    - Teil Kossu
    - Heil Vodka
    - Meil JaloViina-Lintilä
    .

    Lintilä on alkoholisti. Vain alkoholin pois jättäminen auttaa. Kaikkonen teki virheen, kun puolusti Lintilää.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Ettei persujen Ed ustaja Niko ollut tarjonnut ryypyt lintilälle ja matiakselle ja marinille.

    Tämä on todennäköistä koska myös Niko on juoppo!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ettei persujen Ed ustaja Niko ollut tarjonnut ryypyt lintilälle ja matiakselle ja marinille.

    Tämä on todennäköistä koska myös Niko on juoppo!

    Ja sinä olet kirjoitushäiriöinen. Todennäköisesti myös ajatushäiriöinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ettei persujen Ed ustaja Niko ollut tarjonnut ryypyt lintilälle ja matiakselle ja marinille.

    Tämä on todennäköistä koska myös Niko on juoppo!

    Ministeriä suojaa syytesuoja kuten ulkoministeriäkin, eikä syytettä eikä eroa hyväveli politiikkasuoja sdp hallitusta kasassa pitävä suoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ettei persujen Ed ustaja Niko ollut tarjonnut ryypyt lintilälle ja matiakselle ja marinille.

    Tämä on todennäköistä koska myös Niko on juoppo!

    Voi olla. Niikolle tosiaan maistuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ettei persujen Ed ustaja Niko ollut tarjonnut ryypyt lintilälle ja matiakselle ja marinille.

    Tämä on todennäköistä koska myös Niko on juoppo!

    Eikös linnilä sanonut juinensa virkautossaan viinaa
    Virkautossa olaan virkatehtöbissä kis ei köytä sitä omiin menoihinsa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikös linnilä sanonut juinensa virkautossaan viinaa
    Virkautossa olaan virkatehtöbissä kis ei köytä sitä omiin menoihinsa

    Virka-auto voi viedä ministerin minne vain, vaikka kotiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ministeriä suojaa syytesuoja kuten ulkoministeriäkin, eikä syytettä eikä eroa hyväveli politiikkasuoja sdp hallitusta kasassa pitävä suoja.

    Miten niin, eroamaan ? tämän hallituksen taival on kuljettu jo loppuun miksi nyt aletaa jotain erohuhuja vetää, eroaahan se koko hallitus ja se sitten siitä hallituksesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ettei persujen Ed ustaja Niko ollut tarjonnut ryypyt lintilälle ja matiakselle ja marinille.

    Tämä on todennäköistä koska myös Niko on juoppo!

    Ja Teukka. Ajo X5 200tkm/2v ja takapenkillä enimmäkseen. Valtiolle lasku


   • Anonyymi

    Esiintyisit omalla nimelläsi kun menet toistaiseksi syyttömän ihmisen ”iholle”.


   • Anonyymi

    Täysin moraalitonta!


  • Anonyymi

   Jos Lintilä joutus nyt hallituksen "viime metreillä" eroamaan elinkeinoministerin tehtävistä, niin kenestä sijainen, Mikko Savolastako?

   Mikko Savola tuuras muutaman kuukauden Antti Kaikkosta puolustusministerinä, joten eikös Savola ois hallituksen lopputaipaleeksi sopiva Lintilän tilalle mikäli tämä joutuu jättämään ministerin salkun.

   • Anonyymi

    Lintilä hoitanut työnsä hyvin. Vai mistä kyse. Pitäskö olla jauhot ja Nainen ja valoa


   • Anonyymi

    Vai eroamaan ...ookko tosissas.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lintilä hoitanut työnsä hyvin. Vai mistä kyse. Pitäskö olla jauhot ja Nainen ja valoa

    Marin myös hoitanut hyvin. Jätä jo nuo jauhot. Marin ei videolla maininnut mitään jauhoja.oletko sinä syyllinen jos joku sanoo seuruessasi jauho.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin myös hoitanut hyvin. Jätä jo nuo jauhot. Marin ei videolla maininnut mitään jauhoja.oletko sinä syyllinen jos joku sanoo seuruessasi jauho.

    Marin ei ole hoitanut tehtäviään hyvin. Joutui julkisesti pyytämään anteeksi epäpätevyyttään.

    Mutta eihän Suomi olekaan länsimainen oikeusvaltio, missä mariini ja tuppurainen olisivat erotettu, elleivät olisi itse tajunneet erota.

    Tytti ja mariini vittuilivat Orbanille oikeusvaltiosta. Orbani opettaa kantapään kautta Suomen punikkihallitukselle, mitä on oikeusvaltio ja länsimainen demokratia. Opetusta jatkuu niin kauan, kun mariini ja tuppura ovat hallitusvastuussa tai toimitusministereinä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin myös hoitanut hyvin. Jätä jo nuo jauhot. Marin ei videolla maininnut mitään jauhoja.oletko sinä syyllinen jos joku sanoo seuruessasi jauho.

    Enää emme saa hyväksyä että Suomen Pääministeri bilettää epämääräisen porukan kanssa Suomen Pääministerin virka asunnossa!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lintilä hoitanut työnsä hyvin. Vai mistä kyse. Pitäskö olla jauhot ja Nainen ja valoa

    Jos kerran elinkeinoministeriön varoilla on ostettu iso viinakaappi ja siihen kuukausittain 40 pulloa viskiä, lisäksi konjakkia ja hienoja viinejä, eivätkä ministeriön virkamiehet osaa muita viinan läträäjiä nimetä, niin paljon Lintilä kestää.


  • Anonyymi

   Mäkynenkin taisi hiukan valehdella kun oli kohun silmässä. 🤭 He vaan kertovat asiat parhaan senhetkisen tietämyksensä mukaan. 😆

   • Anonyymi

    Lintilän pitäisi käydä Klaus Scwab Yang leaders Koulutus ja Siirtyä JAUHOIHIN.. Ainakaan poliisistra ei oltaisi kiinostuneita siitä on jo Näyttöä.


   • Anonyymi

    Eihän veronmaksajien piikkiin juopottelevan elinkeinoministeri Lintilän toimintaa voi rinnastaa kenenkään toisen vapaa-aikana tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

    Vai kuinka moni teistä haluaa maksaa ministerin viinat, ihan vapaaehtoisesti? Lintilän alkoholin käyttö on tapahtunut työtehtävien aikana ja näemmä ministeriltä on muistikin pettänyt, kun piti ihan illalliskumppanin, Fortumin johtaja pyytää vakuuttelemaan, että Lintilä ei kännykkäänkään räplännyt, vaikka pilkkameemi oli hänen kännykästä lähtenyt.

    Tarkemmin kun katsoo pelokkaan näköisen Lintilän kuvia, joita eri tilaisuuksissa on otettu, niin niissä taitaakin järjen lisäksi seistä alkoholista sumeat silmät!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lintilän pitäisi käydä Klaus Scwab Yang leaders Koulutus ja Siirtyä JAUHOIHIN.. Ainakaan poliisistra ei oltaisi kiinostuneita siitä on jo Näyttöä.

    Kyllä poliitikot valehtelevat todella paljon,,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän veronmaksajien piikkiin juopottelevan elinkeinoministeri Lintilän toimintaa voi rinnastaa kenenkään toisen vapaa-aikana tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

    Vai kuinka moni teistä haluaa maksaa ministerin viinat, ihan vapaaehtoisesti? Lintilän alkoholin käyttö on tapahtunut työtehtävien aikana ja näemmä ministeriltä on muistikin pettänyt, kun piti ihan illalliskumppanin, Fortumin johtaja pyytää vakuuttelemaan, että Lintilä ei kännykkäänkään räplännyt, vaikka pilkkameemi oli hänen kännykästä lähtenyt.

    Tarkemmin kun katsoo pelokkaan näköisen Lintilän kuvia, joita eri tilaisuuksissa on otettu, niin niissä taitaakin järjen lisäksi seistä alkoholista sumeat silmät!

    Kato Sannan sieraimii


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän veronmaksajien piikkiin juopottelevan elinkeinoministeri Lintilän toimintaa voi rinnastaa kenenkään toisen vapaa-aikana tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

    Vai kuinka moni teistä haluaa maksaa ministerin viinat, ihan vapaaehtoisesti? Lintilän alkoholin käyttö on tapahtunut työtehtävien aikana ja näemmä ministeriltä on muistikin pettänyt, kun piti ihan illalliskumppanin, Fortumin johtaja pyytää vakuuttelemaan, että Lintilä ei kännykkäänkään räplännyt, vaikka pilkkameemi oli hänen kännykästä lähtenyt.

    Tarkemmin kun katsoo pelokkaan näköisen Lintilän kuvia, joita eri tilaisuuksissa on otettu, niin niissä taitaakin järjen lisäksi seistä alkoholista sumeat silmät!

    NO KO NYT ON JOKU 10€ 20€ KONJAKKI KATEUDEN AIHEENA


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kato Sannan sieraimii

    Mutta mitäs sanna???


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä poliitikot valehtelevat todella paljon,,

    Politikko valehtelee aina kun suunsa aukaisee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta mitäs sanna???

    Persu huutaa tuskaansa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän veronmaksajien piikkiin juopottelevan elinkeinoministeri Lintilän toimintaa voi rinnastaa kenenkään toisen vapaa-aikana tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

    Vai kuinka moni teistä haluaa maksaa ministerin viinat, ihan vapaaehtoisesti? Lintilän alkoholin käyttö on tapahtunut työtehtävien aikana ja näemmä ministeriltä on muistikin pettänyt, kun piti ihan illalliskumppanin, Fortumin johtaja pyytää vakuuttelemaan, että Lintilä ei kännykkäänkään räplännyt, vaikka pilkkameemi oli hänen kännykästä lähtenyt.

    Tarkemmin kun katsoo pelokkaan näköisen Lintilän kuvia, joita eri tilaisuuksissa on otettu, niin niissä taitaakin järjen lisäksi seistä alkoholista sumeat silmät!

    Mika Lintilä oli kunnolla "#lintallaan" TV lähetyksessä koronan alussa. >Vastuulliset ministerit kuten Sanna Marin ja Krista Kiuru, jonka Lintilä haukkui ennen poistumistaan kesken hallituksen kokouksesta. "Ravit täytyy saada kä-yntiin (mussutusta>) ja ravit tata raravit läyntiin. bravbit jne.
    TÄLLAINEN KÄYTÖS MAALAISLIITTO-KEPU JÄSENILLE ON HYVIN YLEISTÄ, KU VASTUUNKANTAJAT SUUNNIELEE JA VALMISTELE UUDENMAAN SULKUA VALMIUSLAIN KAUTTA, NIIN LINTILÄ MUSSUTTAA VAIN RAVEISTA.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän veronmaksajien piikkiin juopottelevan elinkeinoministeri Lintilän toimintaa voi rinnastaa kenenkään toisen vapaa-aikana tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

    Vai kuinka moni teistä haluaa maksaa ministerin viinat, ihan vapaaehtoisesti? Lintilän alkoholin käyttö on tapahtunut työtehtävien aikana ja näemmä ministeriltä on muistikin pettänyt, kun piti ihan illalliskumppanin, Fortumin johtaja pyytää vakuuttelemaan, että Lintilä ei kännykkäänkään räplännyt, vaikka pilkkameemi oli hänen kännykästä lähtenyt.

    Tarkemmin kun katsoo pelokkaan näköisen Lintilän kuvia, joita eri tilaisuuksissa on otettu, niin niissä taitaakin järjen lisäksi seistä alkoholista sumeat silmät!

    Mistä tiiät että on käyttäny työtehtävien aikana...miten todistatte sen ...puhe voi sammaltaa ihan muistakin syistä kuin humalatilassa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Politikko valehtelee aina kun suunsa aukaisee.

    Niin moni muukin ..ei tartte olla poliitikko


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persu huutaa tuskaansa.

    Viinan puutteessa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän veronmaksajien piikkiin juopottelevan elinkeinoministeri Lintilän toimintaa voi rinnastaa kenenkään toisen vapaa-aikana tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

    Vai kuinka moni teistä haluaa maksaa ministerin viinat, ihan vapaaehtoisesti? Lintilän alkoholin käyttö on tapahtunut työtehtävien aikana ja näemmä ministeriltä on muistikin pettänyt, kun piti ihan illalliskumppanin, Fortumin johtaja pyytää vakuuttelemaan, että Lintilä ei kännykkäänkään räplännyt, vaikka pilkkameemi oli hänen kännykästä lähtenyt.

    Tarkemmin kun katsoo pelokkaan näköisen Lintilän kuvia, joita eri tilaisuuksissa on otettu, niin niissä taitaakin järjen lisäksi seistä alkoholista sumeat silmät!

    Kertonut juoneensa virka autossaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kertonut juoneensa virka autossaan

    Olisi mielenkiintoista tietää kuin moni joka vaahtos Marinin puolesta on nyt vaatimassa Lintilän eroamista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän veronmaksajien piikkiin juopottelevan elinkeinoministeri Lintilän toimintaa voi rinnastaa kenenkään toisen vapaa-aikana tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

    Vai kuinka moni teistä haluaa maksaa ministerin viinat, ihan vapaaehtoisesti? Lintilän alkoholin käyttö on tapahtunut työtehtävien aikana ja näemmä ministeriltä on muistikin pettänyt, kun piti ihan illalliskumppanin, Fortumin johtaja pyytää vakuuttelemaan, että Lintilä ei kännykkäänkään räplännyt, vaikka pilkkameemi oli hänen kännykästä lähtenyt.

    Tarkemmin kun katsoo pelokkaan näköisen Lintilän kuvia, joita eri tilaisuuksissa on otettu, niin niissä taitaakin järjen lisäksi seistä alkoholista sumeat silmät!

    Oletkohan tosissasi? Lintilän juoda jaksamien konjakkien hinta on kuin hyttysen kusi valtameressä, kai kaikki sen ymmärtävät, sinäkin? Eikä se ole moraalinenkaan ongelma, se niiden konjakkien hinta.

    Muuten kyllä nyt on mielenkiintoista miten tämä ratkaistaan, ei ole Lintilästä enää ministeriksi.

    Tässä naisministeriössä ( Pekka, en tiedä onko mies vai nainen, onko jo korjannut... jne) tuollainen vähän konjakkiinkin kallellaan olevan mies, kun kun kuitenkin ainakin oli normaalijärkinen, pärjäsi hyvin. Miettikää keitä muita siellä oli tai vielä hetken on, Ohisalo esimerkiksi ihan apukoululainen, anteeksi nyt vaan jos sattuu lukemaan. On hänessä hyviä asioita paljon, mutta ei missään tapauksessa ministeriainesta.


  • Anonyymi

   Lähettikö Mika Lintilä itse 9.2.2023 kännissä ollessaan sen pääministeri Sanna Marinia (sdp) ja kansanedustaja Matias Mäkystä(sdp) pilkkaavan ja halventavan Whatsapp-kuvaviestin ja valehteliko ministeri Lintilä sen puhelimensa hakkeroinnin?

   • Anonyymi

    Kyllä sellaista tuubaa ns. Hyvikset lässyttää, että nyt sataa kepun laariin pisteet


   • Anonyymi

    Marinista on paljon vitsejä se on suomalaista kulttuuria pilakuvat vitsit ja saa nauraa. Samarin on ihan nuorten suosikki ja ketään ei kiinnosta jonkun Lintilän viinat aikuiset ihmiset juo jonkun verran.


   • Anonyymi

    No hei, ei ole Sanna Marinkaan ollut rehellinen juomisistaan ym jauhoistaan. Miksi Marin pääsi pälkähästä, mutta Lintilää kohtaan toimitaan toisin? Tulee mieleen vahvasti kysymys, kuka on ajojahdin takana ja haluakos hän kenties itse viedä Lintilän paikan, onko kenties taas kyseessä naisihminen.


   • Anonyymi

    Ei se mikään halventava viesti ollut, vaan dokumentti Sannasta ja Matiaksesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sellaista tuubaa ns. Hyvikset lässyttää, että nyt sataa kepun laariin pisteet

    Joo se voi tuoda ääniä kepulle...suomalainen ku tuntee sympatiaa media lyttämiin ihmisiin...NORMAALI IHMINEN KUN NÄKEE MEDIAN HÄRSKIYDEN TAA


  • Anonyymi

   Eikä kovin hääppöiseltä tuo ministeri Lintilän tilanne näytä, eikä hääppöinen ole kepu-puolueenkaan tilanne.

   Puolueelle on tulossa vaalitappio, eikä Lintilän sekoilut tilannetta yhtään paranna. No se kepun vaalitappio ei ole mitään uutta, vaalitappionhan kepu kärsi myös neljä vuotta sitten, joten tuttua alamäkeä puolueen kannatus menee.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Kepu kärsi vaalitappion myös 2011


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kepu kärsi vaalitappion myös 2011

    Asiat alkaa olla niin "selvittämättömiä" ko. henkilöytymän kohdalla että eduskunta pakotetaan pimittämään ne


   • Anonyymi

    Kepu kannatus on kohta /-3%:n virhemarginaalissa.


   • Anonyymi

    Marin on kokenut vaalitappion toisensa jälkeen, nokka jauhoissa.


   • Anonyymi

    Kyllä tämä myrsky vesilasissa voi lisätä ja lisää kepun kannatusta. On niin tekaistu juttu


   • Anonyymi

    Eikä Jauhosannan viivat


   • Anonyymi

    Kulmunit saa mun ääneni


   • Anonyymi

    En tiiä kun kulmuneita äänestän niin kyllä alkaa nousemaan, että saa jättää henkselit poies


   • Anonyymi

    Vihersossut ovat vetäneet Suomen lamaan ja siitä syytetään juoppoa lintilää.

    Kyllä valehtelijoita ja juoppoja piisaa eduskunnassa! 🤣🤣🤣😂😂😂😋


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin on kokenut vaalitappion toisensa jälkeen, nokka jauhoissa.

    Marin ulos!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikä Jauhosannan viivat

    Kyllä te persut olette tyhmiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ulos!

    Ei lähde eikä ole aihetta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En tiiä kun kulmuneita äänestän niin kyllä alkaa nousemaan, että saa jättää henkselit poies

    Saarikon aikana kepuleiden kannatus on pudonnut alemmas kuin koskaan. Kannattaisi varmaan kepuleiden harkita Kulmunin valintaa puheenjohtajaksi, niin kannatus palaisi Kulmunin aikaisiin lukemiin.


  • Anonyymi

   Hyvät että nämäkin edut kelpaa...hmm...kun toiset ne suvaitsevasti varoillansa hankkii...

  • Anonyymi

   Valehtelu vallan työkaluna, onko se arkipäiväistynyt?

  • Anonyymi

   Mika on ykköskarju. Niin sitä pitää. Ihme pillitystä f-emakoilta.

   • Anonyymi

    Sanoo juoppo.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanoo juoppo.

    Hmm...Elävää voimaa niin Jerusalemissa kuin muissakin valheiden pylväskäytävissä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanoo juoppo.

    Sanoo viivan vinguttaja


   • Anonyymi

    Se on ajojahti! Naiset haluavat Mikan paikan!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se on ajojahti! Naiset haluavat Mikan paikan!

    Onko Vaasan vaalipiirissä muita kuin naisia tai sukupuolettomia kepulaisia ehdokkaita?


  • Anonyymi

   Mariini saa juopotella ja liikkua jauhobileissä, se on ok, mutta Lintilän juopottelu saa aikaan parranpörinää vassarifemakkolehmien keskuudessa. Yllätyyys.

   • Anonyymi

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    VAI EI OLE OLLUT.....HE....HEEEE....... TÖTTYRÄSSÄ ON AINA. HÖLMÖHÄN SE OLISI, JOS VIINAA JOISI, KUN ILMAISEKSI SAA, KUKA SE NYT SELVINPÄIN KÄY OLEMAAN.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Sanoo itse mariini. Ollut väyrysen opissa: en minä ole…


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Onpa. Vkl sijaista ei löytynyt eikä pystytty nimeämään kun vasta 1 vkon päästä. Eli Sanna biletti pari päivää virkaa tekevänä pääministerinä.
    Lintilän ainut ongelma on sukupuoli...
    Muuten, Sannaa lainatakseni, "minkäkin olen vain ihminen, ja kaipaan välillä ilo elämään" ja sitten kaikki olisi korjattu ja hyvin.


   • Anonyymi

    Tavallisesti naiset ovat herkemmin joutuneet eroamaan ja miehille sallittu enemmän koheltamista.


   • Anonyymi

    Onko ees juopotellu kun hyvin työnsä hoitanut kuulemma


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onpa. Vkl sijaista ei löytynyt eikä pystytty nimeämään kun vasta 1 vkon päästä. Eli Sanna biletti pari päivää virkaa tekevänä pääministerinä.
    Lintilän ainut ongelma on sukupuoli...
    Muuten, Sannaa lainatakseni, "minkäkin olen vain ihminen, ja kaipaan välillä ilo elämään" ja sitten kaikki olisi korjattu ja hyvin.

    Joo kyllä mies joka on hoitanut hyvin tehtävänsä kaikkien mielestä pitää erota ja ottaa Sannan jauhojengistä joku


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tavallisesti naiset ovat herkemmin joutuneet eroamaan ja miehille sallittu enemmän koheltamista.

    Kyllä tehdään tikusta asiaa vaalien alla. Kokkareet ja sdp. Voi olla persutkin takana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Viivaa molemmista päistä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onpa. Vkl sijaista ei löytynyt eikä pystytty nimeämään kun vasta 1 vkon päästä. Eli Sanna biletti pari päivää virkaa tekevänä pääministerinä.
    Lintilän ainut ongelma on sukupuoli...
    Muuten, Sannaa lainatakseni, "minkäkin olen vain ihminen, ja kaipaan välillä ilo elämään" ja sitten kaikki olisi korjattu ja hyvin.

    Aikuiset juo viiniä miehet konjakkia sitä tarjotaan vieraille ja ruuan kanssa. Juhlissa. Ei nyt olla lasten päiväkodissa hei.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Aineissa Sanna silmistä näkee


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Marin lennätti itaensä armeijan koneella Osloon ku ei jauhojengiviikonlopulta kyennyt reittilennolla Osloon menemään.

    Taisi maksaa enemmän veronmaksajille kuin Lintilän skumppapullo?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Mutta riehuu kuin ajattelematon teini!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Kannattaa katsoa vähän tarkemmin marinin naamataulua /silmiä. Ei muuten ole puhtaat jauhot pussissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tavallisesti naiset ovat herkemmin joutuneet eroamaan ja miehille sallittu enemmän koheltamista.

    Itehän ne on eronnu ei kukaan oo pakottanu eroamaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa katsoa vähän tarkemmin marinin naamataulua /silmiä. Ei muuten ole puhtaat jauhot pussissa.

    Kyllä kannattaa katsoa ...ihan vieressä olin eikä jälkeäkään väsymyksestä ym....kirkas katse ja hymy herkässä..TÄYTYY NOSTAA HATTUA KUN ON LIKI NELJÄ VUOTTA JAKSANU JA ENNEN KAIKKEA KESTÄNY TÄTÄ KAIKKEA LOKAA JA PASKAA MITÄ MEDIASSA ON HÄNTÄ KOHTAA KIRJOITETTU JA KUVATTU.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä tehdään tikusta asiaa vaalien alla. Kokkareet ja sdp. Voi olla persutkin takana.

    Persut!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aineissa Sanna silmistä näkee

    Oooioioi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä kannattaa katsoa ...ihan vieressä olin eikä jälkeäkään väsymyksestä ym....kirkas katse ja hymy herkässä..TÄYTYY NOSTAA HATTUA KUN ON LIKI NELJÄ VUOTTA JAKSANU JA ENNEN KAIKKEA KESTÄNY TÄTÄ KAIKKEA LOKAA JA PASKAA MITÄ MEDIASSA ON HÄNTÄ KOHTAA KIRJOITETTU JA KUVATTU.

    Persujen ajojahti on kova. Vuorotellen joka puoluetta kohtaan ,muttei omiaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    No siitä voidaan olla kahta mieltä. Marin itse perui lomansa ja hällä ei ollut sijaista kyseisenä vkonloppuna. Niin kyl hän töissä oli ja eipä tainnu selvinpäin olla. Marin näytti mallia muille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Marin on 24h töissä. Sijainen nimetään etukäteen, ei jälkikäteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marin ei ole töissä ollut juovuksissa ei täällä eikä muualla.

    Onks Lintilä ? Kysyn vaan kaikki tietävältä ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onpa. Vkl sijaista ei löytynyt eikä pystytty nimeämään kun vasta 1 vkon päästä. Eli Sanna biletti pari päivää virkaa tekevänä pääministerinä.
    Lintilän ainut ongelma on sukupuoli...
    Muuten, Sannaa lainatakseni, "minkäkin olen vain ihminen, ja kaipaan välillä ilo elämään" ja sitten kaikki olisi korjattu ja hyvin.

    Sanna kaipaa VIRTAA elämään. Uutta tai vanhaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aikuiset juo viiniä miehet konjakkia sitä tarjotaan vieraille ja ruuan kanssa. Juhlissa. Ei nyt olla lasten päiväkodissa hei.

    Tollot sanoo ryyppäämiseksi juhlaillallista joka nautitaan viinin kera.


  • Anonyymi

   Suomalaiset, maailman onnellisin kansa,alkoholisoituneet poliitikot ovat kautta aikojen edustaneet Suomea.Jo Kekkosen ajoista lähtien.Miksi muualta Euroopasta ei muuteta Suomeen?Luulisi että muualta Euroopasta muutettaisiin Suomeen "hyvinvointi alueille",mutta ainoastaan lähi-idästä ja Afrikasta Suomi saa sitä kovasti kaipaamaansa työvoimaa, työttömien keskelle.Lintilä juo Jaloviina,kuten tämä henkisesti Itä-Eurooppaan kuuluva alkoholisoitunut kansa tekee.Sehän on vaan "bilettämistä", jota " onnelliset" tekevät pääministeristä lähtien.

   • Anonyymi

    Mitä täällä oikein nipotetaan kun ulkomaalaiset pyörittää yökerhoja baareja menkää niihin uliseen.


  • Anonyymi

   Siksi kun Suomesta muutetaan eläkepäivillä Espanjaan,ne harvat,joilla on siihen varaa.Kuitenkin 20-30 tuhatta Suomalaista asuu Fuengirolassa ja sen ympäristössä.Ovat jättäneet hyvinvointi alueet taakseen ja elävät onnellisina.

   • Anonyymi

    Suurin osa tulee siellä juopoksi jos ei jo ole. On tullut katseltua meininkiä. Ja nuoret on järjestään kadulla asuvia narkkareita.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Aikoinaan Floridaan, nykyään Fugeen.
    Tuosta Lintilästä vielä.
    Huomasin jo pari vuotta sitten, että viina maistuu.
    Tuli itse aikoinaan liikuttua alkoholistien piireissä, ja siellä opin näkemään naamasta kenelle kuppi maittaa, ja kunnolla. Siis erottamaan tuntemattomien naamasta, että viina maittaa.
    Alkoholisti kieltää olevansa holosti.
    Lintilän on syytä hakeutua hoitoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aikoinaan Floridaan, nykyään Fugeen.
    Tuosta Lintilästä vielä.
    Huomasin jo pari vuotta sitten, että viina maistuu.
    Tuli itse aikoinaan liikuttua alkoholistien piireissä, ja siellä opin näkemään naamasta kenelle kuppi maittaa, ja kunnolla. Siis erottamaan tuntemattomien naamasta, että viina maittaa.
    Alkoholisti kieltää olevansa holosti.
    Lintilän on syytä hakeutua hoitoon.

    Hyvin hoitanut työnsä sanoo kollegat. Pitäskö jauhoja käyttää vapaa-ajalla vai Samun sieniä?


   • Anonyymi

    Niin kenellä nyt olisi varaa ostaa lentolippu 70€ ja vuokrata asunto 400-500€ kk Espanjasta niin ei tietysti ruplilla mutta euroilla.Lähempääkin löytyy aävaikka alväbaania Kroatiaa serbiaa tai kreikkaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suurin osa tulee siellä juopoksi jos ei jo ole. On tullut katseltua meininkiä. Ja nuoret on järjestään kadulla asuvia narkkareita.

    Espanjassa arabit iskee HUUMEPIIKIN heti tutustuin Suomessa venäläiset virolaiset turkki.


   • Anonyymi

    Siellä on halpa jauho


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvin hoitanut työnsä sanoo kollegat. Pitäskö jauhoja käyttää vapaa-ajalla vai Samun sieniä?

    Ei ole. Ei tosiaankaan ole.
    Maanantain 6.3 Helsingin Sanomat kirjoitti varsin kattavan kuvauksen Lintilän juoppottelusta työaikana. Sivut A6, A7 ja A8.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aikoinaan Floridaan, nykyään Fugeen.
    Tuosta Lintilästä vielä.
    Huomasin jo pari vuotta sitten, että viina maistuu.
    Tuli itse aikoinaan liikuttua alkoholistien piireissä, ja siellä opin näkemään naamasta kenelle kuppi maittaa, ja kunnolla. Siis erottamaan tuntemattomien naamasta, että viina maittaa.
    Alkoholisti kieltää olevansa holosti.
    Lintilän on syytä hakeutua hoitoon.

    Myös kuulemma vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvelle viinaa maistuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Myös kuulemma vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvelle viinaa maistuu.

    Ja niikolle ja perkelepensa Maurille


  • Anonyymi

   Ei Lintilä sentään suoraan väittänyt, että hänen puhelimensa Whatsup-sovellus on hakkeroitu, koska myönsi, ettei hänellä oli siihen teknistä asiantuntemusta. Esitti vain sellaisen epäilyn ja jätti puhelimensa tutkittavaksi.

   Lintilän epäily oli minunkin mielestäni vain selitysyritys, mutta eroamisvaatimukseen sellainen ei johda.

   • Anonyymi

    On ne hakkeroitu näin nuoret toimii nykyään kiusaa ihmisiä .


  • Anonyymi

   Jos osoittautuisi, että ministeri Lintilä onkin alusta lähtien valehdellut puhelimensa hakkeroinnin niin, että sillä Mika Lintilän virkapuhelimella pääministeri Marinia ja kansanedustaja Mäkystä pilkkaavan Whatsapp-kuvaviestin lähettäjäksi 9.2.2023 osoittautuisikin Mika Lintilä itse, se olisi valtava "uutispommi" ja varmasti johtaisi elinkeinoministerin vaihtumiseen siitäkin huolimatta, että vaalikausi on loppumassa.

   • Anonyymi

    Lintilää vain nauratti johto sossujen änkyröinti ja valehtelu.

    Mariini aineissa ja Mäkynen kännissä ja vieraissa.

    Ja hallituksen yhteistyö llä Suomen asiat päin helvettiä!!

    😍😂😂😂😁😁😂😂😂😎😋🤣🤣🤣🤣🤣


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lintilää vain nauratti johto sossujen änkyröinti ja valehtelu.

    Mariini aineissa ja Mäkynen kännissä ja vieraissa.

    Ja hallituksen yhteistyö llä Suomen asiat päin helvettiä!!

    😍😂😂😂😁😁😂😂😂😎😋🤣🤣🤣🤣🤣

    Voi pientä junttia.


  • Anonyymi

   Lintilällä ei ole jauhojen käyttöä toisin kuin Marinilla. Joten kuka eroaa?

   • Anonyymi

    Ei ole Marinilla jauhojen käyttöä. Se on vain persujen päässtä tulevaa töhnää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole Marinilla jauhojen käyttöä. Se on vain persujen päässtä tulevaa töhnää.

    Höpö höpö.
    Lintilän olisi pitänyt pitää virkaasunnolla jatkot parin pirihomon kanssa ja kuvata haarojen repimistä, perseen ketkutusta. Näin olisi saanut vain ylistystä mediasta ja kiittelyä ulkomailta. Jatkokausi oli näin varma.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö.
    Lintilän olisi pitänyt pitää virkaasunnolla jatkot parin pirihomon kanssa ja kuvata haarojen repimistä, perseen ketkutusta. Näin olisi saanut vain ylistystä mediasta ja kiittelyä ulkomailta. Jatkokausi oli näin varma.

    Perussuomalaisten v*tutus on kestänyt jo neljättä vuotta, kun hävisi SDP:lle ja jatkuu nyt seuraavatkin neljä vuotta!

    Kaikenlainen ilkeily, disinformaation levitys, valheiden levittäminen ja mustamaalaaminen kuuluu persujen imagoon vahvasti. Ja tyhmyys kyllä petsujen keskuudessa tiivistyy.

    Aika ajoin Kepussa yritetään samaa taktiikkaa, mutta sen valtavan kepuvalheellisuuden räjähtäessä käsiin, joku siellä aina nousee risukasasta ja puukottaa omiaan selkään!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole Marinilla jauhojen käyttöä. Se on vain persujen päässtä tulevaa töhnää.

    Jauhojengi keksiny


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaisten v*tutus on kestänyt jo neljättä vuotta, kun hävisi SDP:lle ja jatkuu nyt seuraavatkin neljä vuotta!

    Kaikenlainen ilkeily, disinformaation levitys, valheiden levittäminen ja mustamaalaaminen kuuluu persujen imagoon vahvasti. Ja tyhmyys kyllä petsujen keskuudessa tiivistyy.

    Aika ajoin Kepussa yritetään samaa taktiikkaa, mutta sen valtavan kepuvalheellisuuden räjähtäessä käsiin, joku siellä aina nousee risukasasta ja puukottaa omiaan selkään!

    Jauhoja ja sieniä kaikille. Taitaa ääneni mennä kepulle nyt... Puolustan ehdottomasti Lintilää on niin keksitty juttu vaalien alla


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole Marinilla jauhojen käyttöä. Se on vain persujen päässtä tulevaa töhnää.

    Marinilla töhnää päässä ja rasistinen käytös!


   • Anonyymi

    Onko todisteita Marinin jauhon käytöstä????


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jauhoja ja sieniä kaikille. Taitaa ääneni mennä kepulle nyt... Puolustan ehdottomasti Lintilää on niin keksitty juttu vaalien alla

    On täällä lapsellista porukkaa..miten siedätte itteänne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaisten v*tutus on kestänyt jo neljättä vuotta, kun hävisi SDP:lle ja jatkuu nyt seuraavatkin neljä vuotta!

    Kaikenlainen ilkeily, disinformaation levitys, valheiden levittäminen ja mustamaalaaminen kuuluu persujen imagoon vahvasti. Ja tyhmyys kyllä petsujen keskuudessa tiivistyy.

    Aika ajoin Kepussa yritetään samaa taktiikkaa, mutta sen valtavan kepuvalheellisuuden räjähtäessä käsiin, joku siellä aina nousee risukasasta ja puukottaa omiaan selkään!

    Juuri näin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko todisteita Marinin jauhon käytöstä????

    Mistä luulet kohun syntyneen. Miksi mariini meni verikokeeseen miksei hius testiin. Oliko testin ottanut lekuri epäpätevä, kun ei tiennyt, että siinä vaiheessa verestä ei enää näy huumeet?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaisten v*tutus on kestänyt jo neljättä vuotta, kun hävisi SDP:lle ja jatkuu nyt seuraavatkin neljä vuotta!

    Kaikenlainen ilkeily, disinformaation levitys, valheiden levittäminen ja mustamaalaaminen kuuluu persujen imagoon vahvasti. Ja tyhmyys kyllä petsujen keskuudessa tiivistyy.

    Aika ajoin Kepussa yritetään samaa taktiikkaa, mutta sen valtavan kepuvalheellisuuden räjähtäessä käsiin, joku siellä aina nousee risukasasta ja puukottaa omiaan selkään!

    Ei ole ilkeilyä, eikä valhetta vaan faktaa.
    Sanna Marin juhli viime kesänä virkaasunnolla vähemmistöjen kanssa. Tilanne kuvattiin. Siellä näkyy kuinka pääministeri kourii itseään ja hytkyttää persettä.
    Jos Lintilä toimisi samoin ei olisi tullut ristiinnaulitsemista. Vaan kehuja ja ylistystä. Kuinka joku voikin olla noin rohkea ja uskaltaa rikkoa rajoja...
    Ja persut ei kuulu tähän mitenkään. Ei tarvitse yrittää kääntää huomiota pois lapsellisilla ilkeyksillä.


  • Anonyymi

   Jussi Halla-ahon mukaan Lintilän työmaajuopottelusta käräyttäneet ovat "niljakkeita ja selkäänpuukottajia".

   Kuitenkin Iltalehden haastattelemat lukuisat valtakunnan politiikassa mukana olevat tai olleet henkilöt eri puolueista ovat kertoneet Lintilän esiintyneen päihtyneenä tämän virkatehtävissä.


   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/af5f12dd-1427-4d11-bbb9-f5d1aac167fc

   • Anonyymi

    Onko kertojien nimet mainittu ja puolue.


   • Anonyymi

    No millä ajalla tuota viinaa on sitten näille arvon vieraille ajateltu tarjottavan jos ei tyõajalla.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Entäs Sannasta? Väärä sukupuoli ja aineet taustalla


   • Anonyymi

    Jos ihminen on viikossa joka päivä kännissä töissä siitä voi valittaa kyllä mutta muuten.....menkääs ottamaan oluet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Entäs Sannasta? Väärä sukupuoli ja aineet taustalla

    Joku uskontolahko fanaatikko usein vainoaa tavallisia.


  • Anonyymi

   oikun on hirveetä, Sanna Marin tuskin kestää arvostelua vai?

  • Anonyymi

   Ministeri Lintilä varmaan eroa heti Sannan jälkeen, se olisi oikeudenmukaista!.

   • Anonyymi

    Elinkeinoministeri Mika Lintilästä on nyt tullut keskustapuolueelle taakka, joten parasta ois jos Lintilä itse ymmärtäisi tehdä tarvittavat johtopäätökset ja jättäisi elinkeinoministerin salkun, eroaisi ministerin tehtävistä.

    Ei juopon maineen saanut ministeri ole kovin hääppöinen mainos puolueelle, jonka kannatus on muutenkin laskusuunnassa.
    Toisaalta etusijalle ei tule asettaa keskustapuolueen taikka yksittäisen poliitikon etua, vaan etusijalla tulee olla maan etu; herää kysymys, kykeneekö Mika Lintilä hoitamaan elinkeinoministerin tehtäviä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Elinkeinoministeri Mika Lintilästä on nyt tullut keskustapuolueelle taakka, joten parasta ois jos Lintilä itse ymmärtäisi tehdä tarvittavat johtopäätökset ja jättäisi elinkeinoministerin salkun, eroaisi ministerin tehtävistä.

    Ei juopon maineen saanut ministeri ole kovin hääppöinen mainos puolueelle, jonka kannatus on muutenkin laskusuunnassa.
    Toisaalta etusijalle ei tule asettaa keskustapuolueen taikka yksittäisen poliitikon etua, vaan etusijalla tulee olla maan etu; herää kysymys, kykeneekö Mika Lintilä hoitamaan elinkeinoministerin tehtäviä?

    Kepun pitää erota hallituksesta. Onhan sillä vankka "kokemus loppukiristä".


   • Anonyymi

    Onko liian vanhanaikaiset aineet? Pitäs olla jauhot ja sienet. Ja muunsukupuoli


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Elinkeinoministeri Mika Lintilästä on nyt tullut keskustapuolueelle taakka, joten parasta ois jos Lintilä itse ymmärtäisi tehdä tarvittavat johtopäätökset ja jättäisi elinkeinoministerin salkun, eroaisi ministerin tehtävistä.

    Ei juopon maineen saanut ministeri ole kovin hääppöinen mainos puolueelle, jonka kannatus on muutenkin laskusuunnassa.
    Toisaalta etusijalle ei tule asettaa keskustapuolueen taikka yksittäisen poliitikon etua, vaan etusijalla tulee olla maan etu; herää kysymys, kykeneekö Mika Lintilä hoitamaan elinkeinoministerin tehtäviä?

    Nimenomaan työnsä hoitanut hyvin.


   • Lue HS maanatain 6.3 sivut A6, A7 j a A8.
    Luulis jo että umpihullukin käsittäis, että Lintilän juopottelu on ollut hyvin "kokonaisvaltaista."


   • Anonyymi

    Haista kusi. Kukaan ei eroa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Elinkeinoministeri Mika Lintilästä on nyt tullut keskustapuolueelle taakka, joten parasta ois jos Lintilä itse ymmärtäisi tehdä tarvittavat johtopäätökset ja jättäisi elinkeinoministerin salkun, eroaisi ministerin tehtävistä.

    Ei juopon maineen saanut ministeri ole kovin hääppöinen mainos puolueelle, jonka kannatus on muutenkin laskusuunnassa.
    Toisaalta etusijalle ei tule asettaa keskustapuolueen taikka yksittäisen poliitikon etua, vaan etusijalla tulee olla maan etu; herää kysymys, kykeneekö Mika Lintilä hoitamaan elinkeinoministerin tehtäviä?

    Lintilän kohtaama selkäänpuukotus tekee hänestä kepun äänikuningkaan.


  • Anonyymi

   Jos joutuu eroamaan niin saako sen kaapin mukaan kotiin!?

   • Anonyymi

    Totta kai sais ja se kaapin sisältö täytettäisi vielä valtion piikkiin Alkon tuotteilla niin kauan kun saisi sopeutuseläkettä.


   • Anonyymi

    Palkkaa aina pitää saada sopeuttamisrahaa. Eikös raha ole sitä ei ansaittua. Mutta sovittua.


   • Anonyymi

    Voi viettää siellä loppuajan kun putoo eduskunnasta he he


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Totta kai sais ja se kaapin sisältö täytettäisi vielä valtion piikkiin Alkon tuotteilla niin kauan kun saisi sopeutuseläkettä.

    Lintilä tyhjentäisi attacheasalkkunsa joutavanpäiväisistä papereista ja täyttäisi 10 x 0,75 l konjakkipulloilla, samoin pahvilaatikon, joihin voisi henkilökohtaiset asiapaperit sulloa. Papereille on 240 l jätesäkki, muuta arvokasta siivottavaa ei liene kuin juomakaappi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi viettää siellä loppuajan kun putoo eduskunnasta he he

    Menee ääni Lintilälle. Pulmus femakot kitisee


   • Anonyymi

    Suomalaisessa kulttuurissa on myös tapana antaa lahjaksi viini pullo shampanjaa tai vodkaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi viettää siellä loppuajan kun putoo eduskunnasta he he

    Käy päinvastoin. Ihan höpöä. Hyvin hoitaa työt. Mutta tietenkin vain miesoletettu ja vanhanajan aineet


  • Anonyymi

   LINTILÄ EROAMAAN......OPIKSI OTTAA
   EI VEIKKONEN, LINTILÄLLE SE ON SAAVUTETTU ETUUS, EIKÄ SITÄ VOIDA POISTAA.....HA....HAAA...... KUN EI HAITTAA VIRAN TOIMITUSTA.

   • Anonyymi

    Entäs Jauhosanna?


   • Anonyymi

    Marinin ja mäkysen erottava sdp johtotehtävissä holtittoman ja päihteisen elämäntapansa vuoksi.

    Tämän jälkeen myös kännilintilä erotettava.

    Suomi näyttää olevan päihteiden väärinkäyttäjien luvattu maa hallitusta myöten!

    Hävetkää edes jos osaatte sdp ja kepu!


  • Anonyymi

   Onhan se kumma, että ministeri saa vuosia juopotella kalliisti (konjakilla) veromaksajien laskuun, eikä kukaan asiaan puutu! Pääministeri on esihenkilö, jonka tehtävänä on hoitaa äijä pihalle!

   • Anonyymi

    Ei pihalle vaan hoitoon ensisijaisesti ja jos ei auta sitten vasta pihalle.


   • Anonyymi

    Puolue valitsee ministerinä ja vaihtaa ne tarpeen tai sovittujen käytäntöjen mukaan. Valitettavasti pallo on siis Kepun puheenjohtajalla, Annika Saarikolla, ei pääministerille.

    Näin se menee, virallisesti! Siksi hän Saarikko on puhutellut ainakin kahdesti, lähiaikana, Lintilää. Onko nyt kyseessä vielä se Vanhasen väittämä ajojahtikin? Hehheh


   • Anonyymi

    Kyllä konjakkipullo Alkossa hei pieni pullo 10€ älkää nyt kateuteen kuolko. 👏👏👏👏


   • Anonyymi

    Sanna käytti jauhoja työaikana ja ketkutti viivaa toista naisoletettua vasten.


   • Anonyymi

    On se kumma että Marin saa lentää ylsityiskoneella Norjaan, kun ei krapuloiltaan ehdi reittilennolle.

    Tuossa paloi veronmaksajien rahoja tuhottomasti. Ja sama
    bussikaljamuija väittää taistelevansa luontoarvojen puolesta.

    Ja paskat, omista selfieistä tuo nuorisobaareissa viihtyvä tekopyhä onnenonkija välittää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puolue valitsee ministerinä ja vaihtaa ne tarpeen tai sovittujen käytäntöjen mukaan. Valitettavasti pallo on siis Kepun puheenjohtajalla, Annika Saarikolla, ei pääministerille.

    Näin se menee, virallisesti! Siksi hän Saarikko on puhutellut ainakin kahdesti, lähiaikana, Lintilää. Onko nyt kyseessä vielä se Vanhasen väittämä ajojahtikin? Hehheh

    Mikä siinä on niin outoa että Saarikko puhuttaa Lintilää jos kerta huhut kiertää.Sehän ei ole johtaja eikä mikään jos ei ota selvää miten asioitten laita on....ONKO TÄÄLLÄ KIRJOITTAJAT KAIKKI TYÖTTÖMIÄ KUN EI TIIÄ TYÖYHTEISÖN TAPAJOA ...ILMEISESTI ..EI KAI TÄÄLLÄ KUKAAN TYÖSSÄ KÄYVÄ KERKIÄ RUOTIMAAN TOISTEN IHMISTEN ELÄMÄÄ...


  • Anonyymi

   No eipäs nyt liioitella.Lintilästä vasikoineet rotat ovat vaan kateellisia ministerin pestistä.Vai onko joku kuullut, että olisi jättänyt työtehtäviä hoitamatta, ainoastaan epäluotettavat vasikat ja selkäänpuukottavat kielikellot ,varmaan petturi Kärnän johdolla itkevät ,kun Lintilä Marinin tavoin haluaa vähän " iloa ja valoa".., ei sentään Olavia.Eikä ole tyrkky julkkiksia vienyt ministeriön tiloihin ,tai 20 v tyttöjä kotiinsa.Nämä temput löytyy meemien kohteita.Jo ala-asteelle juoruilijat ja opettajille vasikoijat saivat välitunnilla muistutuksen ,joten ei nyt tuomita Lintilää kateellisten puheiden perusteella.

   • Anonyymi

    Mihin hävisi Wittusenin
    vihreä teräsyehdashanke?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mihin hävisi Wittusenin
    vihreä teräsyehdashanke?

    Lintilällä on tainnut mennä vihreät pikku-ukot ja Wittusenin vihreät sekaisin. Sitä se rankanpuoleinen alkoholinkäyttö teettää.

    Joko siellä Inkoossa seinää nousee ja tuulivoimasähkön tuotanto lisääntyy ihan silmissäkin havaitaavalla vauhdilla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mihin hävisi Wittusenin
    vihreä teräsyehdashanke?

    Oisko Sannan wittuset lätissy viivassa


  • Anonyymi

   En viitsi lukea aloittajan monologia. Alkaa olla yhtä pitkä kuin sen sekopää kommunistin kirjoitelmat.

   Tosiasia on, että mahdollisiin Lintilän ongelmiin oltaisi puututtu aikanaan, kuten työyhteisössä ja tarvittaessa työterveydessä puututaan.

   Huorapuolue tulee ennusteiden perusteella häviämään vaalit, koska äänestäjät eivät halua kannattas vasemmiston aisuria.

   Koska äänet vähenee, niin vähenee myös nykyinen kepuleiden kansanedustajien määrä. Kepuleissa on Vaasan vaalipiirissä aloitettu hyökkäys Lintilän kimppuun (Lintilä on ylivoimaisesti osaavin kepu politikko). Keitä muita kepuleita Vaasan vaslipiiristä löytyy? Kuka puukottaisi ja pettäisi työkaverinsa ja olisi valmis tarjoamaan persettään vaikka lavroville, jos paikka säilyy eduskunnassa?

   • Anonyymi

    Pitkämpä sepustuksen kuiten jaksoit jauhaa sitä itteänsä eli p....skaa


  • Anonyymi

   Alkoholismiin liittyy todellisuuden vääristyminen, narsististen piirteiden korostuminen ja valehtelu.

   Monessa muussa Euroopan maassa Lintilän asemassa ollut olisi eronnut tehtävästään.

   Saarikko antaa todella typerän kuvan itsestään kun vähättelee Lintilän alkoholin käyttöä virkatehtävien hoidon aikana.
   Tässä maassa on muutenkin alkoholista johtuvia ongelmia kaikissa yhteiskuntaluokissa. Miksi Saarikko ja Vanhanen vähättelevät Lintilän alkoholin käyttöä?

   • Anonyymi

    Sannan jauhoja pitäs käyttää


  • Anonyymi

   Oon samaa mieltä kun sinä, joka kirjoitit " huorapuolueesta".Siksi äänestän seuraavissa vaaleissa perussuomalaisia, joilla on selvä linja.Maahanmuutto kriittisyys olisi ollut aikoinaan kepulle hyvä keino kalastelua landelta ääniä, samoin isojen kaupunkien lähiöistä.Nyt se on myöhäistä, kun " kaikki käy", vakuus kuori" Sipilähän ton alamäen aloitti, kannattaa tutkia miten se on rahansa tehnyt, itse olen tasan tarkkaan kartalla.Kertoo jotain miehestä, nyt jättääkin uppoavan laivan, aivan oikein tolle puolueelle.Seuraavissa vaaleissa min.10- paikkaa takkiin, jää jotain 22- edustajaa.Tulevaisuudessa samaa luokkaa kun sisarpuolueensa muuallakin, n.5%- kannatus, saa kilpailla RKP: n kanssa.

  • Anonyymi

   MISTÄ Lintilä eroaisi ??? Hallitus lopetti työt jo. Saarikko halusi "viimeistellä"
   kilpailijan pois samoilta areenoilta.

   • Anonyymi

    Femakot puukottaa selkään. Kuka noita valaita ja narkkeja äänestää. Sannan naamasta näkee, että jauhoja on vedetty ja sidukka valaat kitisee


  • Anonyymi

   Mitä muuta odotitte poliitikoilta/ ministeriltä, joka ennen tätä uutistakin oli tippumassa seuraavissa vaaleissa.Kai sitä alkaa ryyppäämään, kun työt lähtee alta, Ahti Karjalaisen jalanjäljissä.Kuten Huuhkajien kannatuslaulussa sanotaan: on meillä viina,sauna ja kirves..,oo Suomi on niin ihanaa...

  • Anonyymi

   Ei tuu edes sopeuttamis rahaa, voi Mika raikkaan, kun omat koirat puri.Vittu voinut luottaa edes siihen, joka Jallupullot haki, ehkä oppi liian myöhään vanhan totuuden:Kepu pettää aina!

   • Anonyymi

    Sukupuoli ja ainekysymys.


  • Anonyymi

   Siis Mika raukkaa!Vallanhimoiset puolue toverit ( kirjaimellisesti " toverit")- kuten vasemmistohallituksessa sanotaan polttivat miehen.olen vilpittömästi tyytyväinen, kun Kiky-Sipilän suvakkipuolue menee alaspäin, vieläkö on Kempeleen talo tarjolla matuille?

  • Anonyymi

   Irwin sen jo sanoi: " tämä maa on Suomalaisten, Ryynästen ja Horttanaisten".

  • Anonyymi

   Epärehellistä anonyyminä jahdata Lintilää. Ei vain haiskahda vaan on selkeästi törkeää mustamaalausta.

  • Anonyymi

   Lintilä on kännissä lähetellyt viestejä,ei muista mitään 😲

  • Anonyymi

   MISTÄ Lintilä eroaisi ??? Hallitus lopetti työt jo. Saarikko vain halusi
   "viimeistellä" kilpailijan pois samoilta areenoilta.

  • Anonyymi

   Olen aina ollut sitä mieltä,että 100 kansanedustajaa riittää hyvin meidän pienelle kansallemme..Puolet ajastaan riitelevät ja väittelevät..Samaa mieltä ja yhteen hiileen puhaltamista ei juurikaan näissä änkyräpäättäjissä ole näkyvissä..Ja avustajatko ovat viinanhakuavustajia😵‍💫

   • Anonyymi

    Kylläpä trollit ovat huolissaan Lintilän alkoholi käytöstä mutta eihän he tietenkään näe "malkaa" Marinin ryyppysotkuista.


  • Anonyymi

   Onpas haloo moisesta asiasta, kauttaaikoin joillekkin Ministereille,,jopa Presidenteille on huikka maistunut. Joskus otetaan 'sampsat' näin se menee

  • Anonyymi

   Antaa Lintilän juoda,pian on 2/3- Kepun kansanedustajista vailla työtä.Hyvä niin, ei tunnu missään Lintilä juomiseen menneet rahat, kun vertaa Marinin "kertaluonteiseen tarkkarajaiseen EU:n tukipakettiin, tai Tytti " Eurooppa ennen Suomea" Tuppuraisen Uniper diiliin.Niihin ei kymmenen miljardia riitä, joten kai Lintilää vitutti katsoa sitä touhua, ja muutenkin on ollut kokoajan tippumassa vaaleissa, että kyllä se saa miehen juomaan tässä maassa.Muutama tonni jos on mennyt, niin se on merkityksetöntä verrattuna em.Euroopalle ja Saksalle annettuihin suojelurahoihin.Että jos Lissabonin sopimus pelastaisi hädän hetkellä, tai Unkari ja Turkki olisi kavereita.Pitää muistaa, että meillähän oli optio, joka vuosi sitten käytettiin, kun Natolla avoimet ovet.Ei näköjään optio Suomelle...

  • Anonyymi

   Kumma ku vaalien alla huomasivat. Kaikki on sanonu, että hoitanut hyvin tehtävänsä. Joutuu kyllä miettiä sitäkin miksi tällaista. Joutuu jopa harkita kepua äänestää

   • Anonyymi

    Joo oon keikkunut kahden vaiheilla. Nyt menee kepulle ääni


  • Anonyymi

   Käytännössä ainoa asia jonka tiedämme tästä "kohusta" on se, että Lintilää kivitetään mediassa anonyymien huhujen perusteella, esim. YLEn verkkosivuilla asiasta on nytkin jo useita yhtäaikaisia uutisia.

   Ajoituksestaan johtuen tämä skandalisointi tuntuu tarkoitushakuiselta yritykseltä iskeä joko Lintilä tai koko puolueensa kanveesiin tulevissa vaaleissa. Joku voisi käyttää sanaa ajojahti, spekulointia käydään kuka on vuotanut mitäkin, kenen intresseissä vuodot ovat olleet, ovatko ne puolueen sisältä vai toisten puolueiden tekemiä. Jne jne. Paljon melua tyhjästä.

   Selvyyden vuoksi vielä, että en ole ikinä äänestänyt Lintilää enkä edes puoluettaan.
   Mutta pistää miettimään olisikohan jo ihan tämän suhteettoman kivittämisen takia äänestettävä ensimmäistä kertaa kepua... :)

   • Anonyymi

    Minä ajattelin äänestää keskustaa eka kertaa. On hyvä, että on monipuoluejärjestelmä. Kyllä keskusta porukkaan mahtuu.

    Ja Lintilän voisi lehdistö jo jättää rauhaan. Muutenkin Suonessa on kaksinaamaista touhua alkoholin suhteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä ajattelin äänestää keskustaa eka kertaa. On hyvä, että on monipuoluejärjestelmä. Kyllä keskusta porukkaan mahtuu.

    Ja Lintilän voisi lehdistö jo jättää rauhaan. Muutenkin Suonessa on kaksinaamaista touhua alkoholin suhteen.

    Näimpä. Viivaa ja jauhoja voi vetää Sanna. Kaipaa valoa ja tajunnan laajentamista. Mika taas on hoitanut työt hyvin. Eikä muutakun huhuja ilmassa. Kyllä kepulle menee nyt minunkin ääneni


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä ajattelin äänestää keskustaa eka kertaa. On hyvä, että on monipuoluejärjestelmä. Kyllä keskusta porukkaan mahtuu.

    Ja Lintilän voisi lehdistö jo jättää rauhaan. Muutenkin Suonessa on kaksinaamaista touhua alkoholin suhteen.

    Lue 6.3 HS sivut A6 - A8, ja tarkasta kantasi. Umpijuoppo ja valehtelemisen mestari, parasta kepuluokkaa.


   • Anonyymi

    Nimen omaan paljon melua taas tyhjästä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä ajattelin äänestää keskustaa eka kertaa. On hyvä, että on monipuoluejärjestelmä. Kyllä keskusta porukkaan mahtuu.

    Ja Lintilän voisi lehdistö jo jättää rauhaan. Muutenkin Suonessa on kaksinaamaista touhua alkoholin suhteen.

    ...ja kaks naamasta antaa nimettömänä lausuntoja HYEENA MEDIALLE.


  • Anonyymi

   Mitali sille annetaan näistä ansioista, antoihan Kalle Kustaakin Lintilälle Ruotsin reissulla kuten uutiset kertoivat.

  • Anonyymi

   Se laitetaan pakkohoitoon viherdemarien pakkohoito saarelle missä joutu kuunnella 24h putkeen 2vkon marinia ja ohisaloa ja suomelaa putkeen ei ole helppoa tulee ihminen varmasti hulluksi,toivottavasti saa sinne viinaa mukaan

  • Anonyymi

   Suosittelen AA-kerhoa. Alkoholismihan on sairaus.
   Ja vero varoilla hankitut viinakset on jo juotu, mutta rehellisenä ihmisenä voisi laittaa käytetyn summan, vaikka AA-kerhon kassaan, menisi rahat ainakin oikeaan osoitteeseen.

  • Anonyymi

   Sanoma-konsernihan tässä heiluttaa tahtipuikkoa (ja toki IL peesaa). Kuka päättää Hesarin toimituslinjasta? Antero Mukka, ja hänen takanaan kuka?

   Ja kansa uskoo kaiken roskan....

   • Ei koko kansa, vain täysjärkiset. Kepulaiset ja PPS = Putinin paskiaiset Suomessa eivät usko.


  • Anonyymi

   Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi, sanotaan isossa kirjassakin.Kun joutuu olemaan hallituksessa, jossa keksitään uusia sukupuolia, ja ollaan maailman kunnianhimoisimman ilmastopolitiikan maksajia, niin kai Suomalainen mies tarttuu vähemmästäkin pulloon.Itselläni olisi ainakin pää hajonnut, jos pitäisi kuunnella lesbojen tyttöä,kommari Anderssonia, ja Hutisalon homohehkutusta päivät pitkät.Ei Lintilästä kukaan mitään juomista ole huomannut, kunhan nyt ennen vaaleja Jarmo K ränä&kump. tekevät miehestä anonyymina juopon.Eihän Kränä tohtinut mennä Lappiin edes Väyrystä vastaan, vaan ajatteli Uudellamaalla pudota " kunnialla", joka siltä mieheltä puuttuu tyystin.

  • Anonyymi

   Lintilän olemus on nyt hieman vaisu, vetäytyvä ja silmissä näkyy ellei nyt pelko niin epävarmuus.
   Ruumiinkieli ja kasvojen ilmeet viittaavat alkoholin pitkällisen käytön lopettaneen ihmisen perinteiseen, krapulaan ja siihen liittyviin psyykkisiin vieroitusoireisiin.

  • Anonyymi

   Vittu Mikä on kunnon Suomalainen mies, jota nyt hyeenat jahtaa, kun on joutunut ajojahdin kohteeksi.Vähemmästäkin vituttaisi, kun ennen vaaleja vuodetaan kaikki todellinen ja keksitty " tieto" medialle.Kaikki sympatiat Lintilälle, joka meemistä päätellen on huumori mies.Pakkohan se oli kiistää, kun omat on tollasia apinoita, joihin ei voi luottaa pätkääkään.

   • Anonyymi

    Mediatietojen (Iltapäivälehdet jne.) mukaan ministeri Lintilällä on ollut ministeriön tiloissa käytössään valtion varoilla täydennettävä väkeviä viinoja sisältävä ”juomakaappi”, jota ministerin avustaja on käynyt kaapin tyhjennyttyä Alkosta valtion piikkiin täydentämässä.

    Pitääköhän tuo Iltalehden juttu paikkansa? Onko ministeri Lintilä ryypännyt päivittäin valtion piikkiin?
    Jos on, niin miten se Lintilä on kyennyt hoitamaan ministerin virkatehtävät?

    Aika omituista on sekin, että Matti Vanhanenkin piti Ylen Ykkösaamu-haastattelussa ajojahtina sitä, että medioissa kerrotaan elinkeinoministeri Mika Lintilän työpaikkajuopottelusta.

    Jussi Halla-ahon mukaan Lintilän työmaajuopottelusta kertoneet ovat "niljakkeita ja selkäänpuukottajia".

    Herääkin kysymys, pitäskö Vanhasen ja Halla-ahon mielestä virka-aikana tapahtuva työpaikkajuopottelu sallia?


    https://www.is.fi/politiikka/art-2000009434720.html

    https://yle.fi/a/74-20020861

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/af5f12dd-1427-4d11-bbb9-f5d1aac167fc


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mediatietojen (Iltapäivälehdet jne.) mukaan ministeri Lintilällä on ollut ministeriön tiloissa käytössään valtion varoilla täydennettävä väkeviä viinoja sisältävä ”juomakaappi”, jota ministerin avustaja on käynyt kaapin tyhjennyttyä Alkosta valtion piikkiin täydentämässä.

    Pitääköhän tuo Iltalehden juttu paikkansa? Onko ministeri Lintilä ryypännyt päivittäin valtion piikkiin?
    Jos on, niin miten se Lintilä on kyennyt hoitamaan ministerin virkatehtävät?

    Aika omituista on sekin, että Matti Vanhanenkin piti Ylen Ykkösaamu-haastattelussa ajojahtina sitä, että medioissa kerrotaan elinkeinoministeri Mika Lintilän työpaikkajuopottelusta.

    Jussi Halla-ahon mukaan Lintilän työmaajuopottelusta kertoneet ovat "niljakkeita ja selkäänpuukottajia".

    Herääkin kysymys, pitäskö Vanhasen ja Halla-ahon mielestä virka-aikana tapahtuva työpaikkajuopottelu sallia?


    https://www.is.fi/politiikka/art-2000009434720.html

    https://yle.fi/a/74-20020861

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/af5f12dd-1427-4d11-bbb9-f5d1aac167fc

    Vanhasta lainaten " Suomessa ei ole kieltolakia"

    Jokainen voi pienet naukut ottaa, jos tulee tarve rentoutua.


  • Anonyymi

   Elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk.) alkoholinkäytöstä on kanneltu valtioneuvoston oikeuskanslerille ja eduskunnan oikeusasiamiehelle. Kantelut ovat yksityishenkilön tekemiä.

   Mikähän rangaistus olisi ? Otetaanko kanslalaisuus pois ja sotilasarvo ?

  • Anonyymi

   SANNAN JÄLKEEN ERO!

   • Anonyymi

    Mikä ero ...ero tulee eduskuntavaaleissa jos kansa ei äänestä uudelleen...


  • Anonyymi

   Myös Saarikon olisi syytä erota, ei ole puuttunut asiaan vaan on antanut kaiken jatkua...!

   • Anonyymi

    Näin televisiossa, kun Saarikko antoi lausunnon asiasta.
    Se meni pelkistäen näin; "EN TUNNISTA"

    Luotan Annikkaan, tulevaan ääniharavaan.


   • Anonyymi

    Onhan se puuttunu ..EKKÖ YMMÄRRÄ LUKEMAAS


  • Anonyymi

   Yleisradio on pitänyt kiitettävästi tätä tapausta näkyvissä. Heidän nettisivuillaan on juttu jossa videokuvaa Lintilästä niiltä molemmilta päiviltä jolloin hänen väitetään olleen humalassa virka-aikana.

   • Anonyymi

    Mediahalla aivan liian suuri valta...pitäis ehottomasti ens vaalikaudella saaha rajoituksia medialle....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mediahalla aivan liian suuri valta...pitäis ehottomasti ens vaalikaudella saaha rajoituksia medialle....

    Venäjä, Valko-Venäjä, Unkari, Turkki, Syyria ja koko Lähi-Itä, Pohjois-Korea, jne...

    Onhan näitä esimerkkejä maista joissa on mediaa suitsittu häiritsemästä "faktojen" tiedottamista kansalle.
    Ei siis todellakaan kannata edes vitsailla median rajoittamisilla tms totalitarismiin johtavilla asioilla, ilman vapaata mediaa mennään talla pohjassa kohti maanpäällistä helvettiä.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nuhteeton pitää olla eikä juoppo johtamassa Suomea.

  • Anonyymi

   Lintilällä on huumorintajua, Marin on somessa pyörivä untuvikko.
   Nyt menossa Ahvenanmaalle toivottavasti tulkki matkassa mukana, että tulee sossun politiikka ymmärretyksi !

   • Anonyymi

    🐒😄😄


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   takavuosina ryyppaaminen oli paljon yleisempaa. kekkonen etunenassa. paaministeri karjalalainen oli suomen kuuluisin alholisti.ym ym. lintila on ollu koko ajan skarppi. selva sanainen mies, novaalit on tulossa ja peli kovenee.

   • Anonyymi

    Kato kun täällä kirjoittelee joutilas nyky nuoriso...ei ne tiiä mitään Kekkosen ajasta...näillä on vain oma napa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kato kun täällä kirjoittelee joutilas nyky nuoriso...ei ne tiiä mitään Kekkosen ajasta...näillä on vain oma napa

    ...ja temtion island ja iltanuotio..ja botoxit..eikö botox ole myös joku lisäaine jolla kohotetaan itsetuntoa niinku viinakin.Eli pata kattila soimaa musta kylki kummallakin ja näitä yhdistävä tekijä on media


  • Anonyymi

   Ei ole kirllettyä hieman ryypätä, ei vaikuta asioiden hoitoon. Voi asiat hoitua joissaki tapauksissa paljon paremmin

  • Anonyymi

   Jos pääministeri päissään hankaa itseään milloin miestä, milloin naista vasten julkisessa paikassa,voi vanha herra naukkailla salaa vallan mainiosti.

  • Anonyymi

   Vapaa-aikanaan ryypätköön Lintiläkin vaikka taotta, mutta valtion asioiden hoitajana työaikana juopottelu ja sekoilu on saatava loppumaan.

   Lintilän käyttäytyminen ja puheet ovst herättäneet jo kauan ihmetystä ja kummastelua.

   Kyllä se keskusta noin hienolle miehelle hankkii tarvittaessa isopalkkaisen homman .... kepulaisen tyyliin

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Ei isopalkkaiseen hommaan sentään kepun kannatus riitä, varsinkaan kun kepu tuskin on jatkossa edes hallituspuolue.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo pääsihän kepun entinen kansanedustaja Kimmo Tiilikainenkin Geologian tutkimuskeskuksen pääjohtajaksi tiputtuaan eduskunnasta.

    https://www.gtk.fi/ajankohtaista/kimmo-tiilikainen-geologian-tutkimuskeskuksen-paajohtajaksi/

    Hallitustyö on mennyt täysin päin seiniä joka asiassa.

    Huumeaddikti Marin sallii kaikki outoudet hallituksessa ja on jo vienyt Suomen syvään lamaan.

    Eikä tuo rasisti edes pyydä anteeksi suomalaisilta tekemiään vääryyksiä!


   • Anonyymi

    Mika kertoo juoneensa lonkeron matkalla Ruotsiin. Mutta kun puolustusvoimien lennoilla ei ole tarjoilua. Varmaan sieltä viinakaapistansa hätävaralonneron ottanut mukaansa, eihän sitä aikaerosta ilman alkoholia selviä.
    Vakavasti ottaen: kaveri on puhunut itsensä pussiin sen verran monta kertaa, että tuosta suosta on vaikeata nousta. Itse aiheutettu mainehaitta.
    Ja joku viittaa kerta toisensa jälkeen Mariniin ja hänen bilettämiseensä. On tapahtunut vapaa-ajalla, ei virkatehtäviä suoritettaessa tai virka-aikana. Mika olkoon kolmen kossun kumarassa, kun tekee sen vapaalla. Ei virka-ajalla ja arvatenkin veronmaksajien piikkiin (case viinakaappi ja epäselvät laskut).


   • Anonyymi

    Putoamispettymyksen jälkeen Mika on hiljoksiin vähän aikaa ja kohta tiedotetaan uudesta vihreämmästä oksasta ja kovapalkkaisesta eläkevirasta. Tosiaan näin se menee. Saattaa saada viinakaapin ihan viran puolesta eli sen puoleen ei ehkä paniikkia.


  • Anonyymi

   Eduskunnan puhemies Vanhanen tuntui Ykkösaamussa siunaavan ministeri Lintilän työnteon juovuksissakin vai yrittikikö se Vanhanen vakuuttaa television välityksellä, että Lintilä on niin hyvä kaveri, ettei se edes juovu vaikka tyhjentäisikin työhuoneensa viinakaappia kummastuttavaa vauhtia.

  • Anonyymi

   Mitenkäs se Lintilän harvinaislaatuisen puhelimen tutkinta edennee?
   Keskustapuolue on paise, josta vuotaa mätää

   • Anonyymi

    Sehän on hyvä ku paiseesta vuotaa mätä ..silloin paise paranee.


  • Anonyymi

   Voi todistakaa nyt eka se juominen. potkut ja linnaan toi toimittaja väärän tiedo levityksestä ja toisen häpäsemistä

   • Anonyymi

    Kunnianloukkaus syyte


  • Anonyymi

   Luulenpa, että Eduskunnalla on paljon isompia ongelmia kuin Lintilä ja hänen juomansa. Tässä ilmeisesti peitellään niitä.

   Viime aikoina miljardit ja miljoonat on menneet sekaisin niin monessa kohteessa, ja tiedämme myös minkä tason lainsäädäntöä on harrasteltu oikeusoppineiden taholta "Työ- ja Oikeusministeriössä". Viime aikojen globaalit ongelmat ovat niin ikään rikkoneet ainakin hyvän lainsäädännön rakenteita. Ajattelevalle kansalaiselle muutaman kansanedustajan suosion mittaamiset eivät tialnnekuvaa muuta.

  • Anonyymi

   Joutuu eroamaan ja täytyy erota. Jos ei niin vaaleissa ratkaisemme asian niin että lähtee. Juoppoja päättäjiä emme kaipaa näinä aikoina.

   • Anonyymi

    Kukaan ei eroa vaalit kohta ja silloin nähdään mitä kansa päättää et yksin sinä


  • Anonyymi

   Miten tällä narkki sannalla voi olla vielä lapsi hallussa yleensä narkeilta otetaan huostaan

  • Anonyymi

   Mielenkiintoista, että kun Marin juhli ja oli humalassa työaikana ja vielä kriittisenä aikana - niin mölytään Lintilästä, joka ei öitä rieku pitkin maailmaa, kuten Marin!

   • Anonyymi

    Onhan siinä eroa kun timmikroppainen nuorehko nainen twerkkaa valkkaripöhnässä (tms?) pebaa bailuvideoissa,

    - tai kun keski-ikäinen pönäkkä setämies illanvietossa pikkunousuissaan sohlaa kännykästään meemejä (jos sohlasi, sitähän emme koskaan saa tietää oikeasti).

    Kumpi NÄYTTÄÄ coolimmalta, kumpi saa tykkäyksiä, kumman kansansuosio instassa jne rulaa?

    Jos vaaleja ei olisi tulossa ei jälkimmäisestä hahmosta KUKAAN kirjoittelisi mitään.


  • Anonyymi

   Lintilä on yksiselitteisesti alkoholisti eli juoppo.

  • Anonyymi

   Kansa erottaa 2.4. 23 kun Saarikosta ei siihen ole, samalla Lintilän roikkuminen vie vielä lisää ääniä jo laskevasta kannatuksesta, keskustassa on menossa raju pudotus naapuri Viron perässä, siellähän lähti kymmenen paikkaa ja meillä on suunta sama, puoluetta ei osata johtaa perinteistä linjaa pitäen, täysin humppa vihreää ideologista johtamista talouden osalta.

  • Anonyymi

   Mika Lintilä on joutunut mustamaalauskampanjan kohteeksi. Enne vaaleja heitetään likaa erittäin pätevän, ahkeran ja osaavan miehen päälle. Mika käyttää alkoholia erittäin vähän. Miten voisi, kun tekee töitä niin paljon? Tiedän totuuden. Mika on yksi hienoimmista ihmisistä jonka tiedän.

  • Anonyymi

   Minkä takia joutuisi? Saarikko ylensyö ja pääministeri bailaa jauhojengeinensä ja he vain etsivät iloa ja valoa elämäänsä... ei puhettakaan että joutuisivat eroamaa, palkataan vain uusia avustajia, että edes näyttäisi että joku tekee vähän töitä.....

  • Anonyymi

   Lintilän keskustatoverit Vaasan vaalipiirissä yrittävät kampittaa. Miksiköhän juuri ennen vaaleja tuli esille tällainen? Jutun pani alulle Kurvinen, Savola tai joku muu keskustan kärkiehdokkaista.

  • Anonyymi

   Eiköhän Marin ja Mäkynen ole ihan o.alla käytöksellään saattaneet itsensä halveksunnan ja pilkan kohteeksi. Kuka sitten heidän käytöstään ja tekemisiään halveksuttavina pitävät. Meemi oli ihan ok. Huvittavampi ja kiltimpi kuin heidän tekosensa reaalielämässä.

   • Anonyymi

    Mitä ne on reaalielämässä tehny ..pitäneet hauskaa ja kuka teistä oli MÄKYSEN MUKANA SIELLÄ NÄKEMÄSSÄ MITEN SE PETTI..PIETITTEKÖ JALKAA ....


  • Anonyymi

   Iltiksen ns. revolverihaastattelun katsoin ja ihan asiallisesti Lintilä vastasi haastattelijan kysymyksiin.

  • Anonyymi

   En olisi uskonut. Eikö kotona juominen olisi riittänyt ja ei viinaksia valtion piikkiin.

  • Anonyymi

   Luultavasti lähtö tulee ja paluu ravipiireihin, siellä salakuljetettu maistuu.

  • Anonyymi

   Onko se Mika Lintilä naukkaillut viinaksia elinkeinoministeriön tiloissa olleesta "juomakaapistaan" päivittäin virka-aikoina pitkin päivää?

   Ja nytkö on löytynyt Lintilän ryyppäämistä puolustelevia poliitikoita, Matti Vanhanen Ylen Ykkösaamun haastattelussa sanoen, ettei Suomessa ole kieltolakia, Jussi Halla-aho sanoen Lintilän ryypiskelystä kertoneita "niljakkaiksi selkään puukottajiksi"?

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000009434720.html

  • Anonyymi

   Kyllä tämä Lintilän jatkuva valehtelu jo riittää, tosin Saarikon mielestä kaikki on hyvin. On ne tosi kepuleita, kuka niitä enää edes äänestää.

   • Anonyymi

    Saarikko on hyvin luotettavan näköinen mimmi, urheilullinen fittnes.!..... kannattaa luottaa hänen puheisiinsa...... "äänivyöry " ehkä 5-6% .


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Lintilä kommentoi jahka selviää.

  • Anonyymi

   Kuka maksoi Marinin Kallion kapakasta keräämänsä juoppojengin viinat pääministerin virka-asunnolla. Meteli ja juopottelu jatkui aamuun asti ja alkoholia meni litra kaupalla.Maksoiko Marin viinat,vai ryypättiinkö veronmaksajien laskuun.

   • Anonyymi

    tuo akan paskiainen ei varmudella ole mitään maksanut, että on todellinen pummi ja rähjä. toivottavasti joskus saa paha palkkansa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    tuo akan paskiainen ei varmudella ole mitään maksanut, että on todellinen pummi ja rähjä. toivottavasti joskus saa paha palkkansa

    Sitä toivon myös sinulle että saat palkkasi..Ilkeilyllä olet kyllä palkkasi ansainnut.


   • Anonyymi

    No veronmaksajien laskuun tietenkin, höh!


  • Anonyymi

   Hengenvaarallisesti lihava valtionvarainministeri sympatiseeraa rasvamaksapuoluetoveriaan.

  • Anonyymi

   Marin ei eronnut vaikka valehteli , dokasi ja huumeistakaan ei täyttä varmuutta, ettei olisi käyttänyt.

  • Anonyymi

   Asiat alkaa selvitä ja Mika myös 🤣

  • Anonyymi

   kyllä tuo emälumppu olisi noista biletyksistä ja muista vääryyksistä pitänyt heittää ulos ja kauas. Jos tuo ministeri ämmä on mittakeppi niin ketään ei saisi erottaa

   • Anonyymi

    Oletpa harvinaisen ilkeä ihminen.


  • Anonyymi

   Jäänee mielipahasaikulle kynsiään järsimään.

  • Anonyymi

   Hupaisaa yhtään nimeä joka sanoisi Lintilän käyttäneen liikaa alkoholia ei ole tullut esille.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko hyppää seipäällä korkeammalta kuin meidän Vilma Murto. Jää Jelena Isinbajevakin kakkospaikalle.


   • Anonyymi

    Niimpä...antaa kyllä selvän kuvan miten MEDIA TEKEE NÄITÄ JUTTUJA...IHMISIÄ SAA NOSTAA MIELIN MÄÄRIN RIEPOTELTAVAKSI JA NÄITÄ SELÄN TAKANA PUHIJIA VAIN SUOJATAAN...SAVAT ESITTÄÄ HUOM.EPÄILYKSIJÄÄN NIMETTÖMÄNÄ JA JOITA MEDIA TUO ESIIN TOTUUKSINA.


  • Anonyymi

   Aihettako siis ei muka ole kommentoida Marinin ja Mäkysen touhuja???? Härskiä tekstiä ja Demarien puolustelua!

   • Anonyymi

    Ei ole mitään puolustelua mutta täällä kommentoinnit aivan sairaita...kommentoida voi mutta asiallisesti


   • Anonyymi

    Monet kommentoinnit ovat täällä suoranaista ilkeilyä.


  • Anonyymi

   Ennen kaikkea työ hyvinvointi pitää ottaa huomioon. Ja onhan se hyvä jos töihin on kiva mennä.

  • Anonyymi

   Mika Lintilän, tuon ujon oloisen maalaispojan kannalta puheet tämän alkoholismista tuli huonoon aikaan.

   Onko kyse ajojahdista?

   Vaalit on juuri alkamassa ja keskusta on kannatuslaskelmien mukaan menettämässä Vaasan vaalipiiristä -josta Lintiläkin on eduskuntaan valittu- yhden kansanedustajan paikan, joten ainakin yksi keskustan nykyisestä neljästä Vaasan vaalipiiristä valitusta kansanedustajasta jää "rannalle ruikuttamaan", tippuu eduskunnasta.

   Juttujen Mika Lintilän ryypiskelystä eivät ainakaan luulisi parantavan hänen mahdollisuuksiaan uudelleenvalintaan siitäkään huolimatta, että jokunen alkoholisti voi tuntea hengenheimolaisuutta Lintilää kohtaan ja äänestää "solidaarisuudesta" tätä jatkoon.

   • Anonyymi

    Kyllä tippuja on huomattavasti Lintilää nuorempi mies.


  • Keskustan vaikea valinta on se, että luottaako, että kohu laantuu kohti vaaleja vai olisiko nyt viimeinen hetki erottaa Lintilä.

   Sinällään mielenkiintoista, että Saarikko sanoo nyt, että on kaksi kertaa keskustellut Lintilän kanssa viinan kanssa läträämisestä ja TÄSTÄ HUOLIMATTA, kun Kaikkonnen jäi isyysvapaalle, niin Saarikko yritti saada Lintilän hoitamaan otona PUOLUSTUSMINISTERIN tehtäviä. Alkoholiongelmaninen puolustusministeri tässä tilanteessa?

   Tiesikö Keskustan eduskuntaryhmä paremmin millainen riski on lähettää päissään oleva puolustusministeri vaikkapa Nato-tapaamisiin?

  • Anonyymi

   iloa, valoa, siideriä

  • Anonyymi

   se näyttää cv:ssä vain plussalta

  • Anonyymi

   Lintilä jatkaa Ahti Karjalaisen kosteaa kepu-perinnettä Suomen tuhoksi! Nyt tarvittaisiin apua Alkio-hoidosta eli tynnyrin tappi kiini.

   Jo aikoinaan Mäntsälän kapina, joka oli Maalaisliiton suurin voimainponnistus, ryypättiin penkin alle... Kieltolain aikana se onnistui nimismiehen takavarikoimalla pirtulla!

   Santeri Alkion tunnetuin ja kyseenalaisin saavutus lienee Kieltolaki.

   http://www.uta.fi/laitokset/historia/suomi80/tieto26.htm

   Sosiaaliministerinä Alkio toimi 1919-20. Tunnetuin saavutus ministerikaudelta on kieltolain säätäminen.

   Santeri Alkio (Aleksander Filander) 1862-1930

   http://www.alkio.fi/alkion-historia/santeri-alkion-elamanvaiheet

   1919-1920 Kieltolaki voimaan Santeri Alkion ollessa sosiaaliministeri

   Kieltolaki kumottiin ja viinakaupat avattiin 5.4.1932 klo 10

   Siitä tulikim vakio knoppikysymys eli mitä tarkoitti numerosarja 543210.

   Tässä kirjassa on perusteellinen kuvaus Mäntsälän kapinasta ja sen kosteasta johtoporukasta. Apteekin lääkekonjakit juotiin omien eväiden loputtua ja sitten haettiin nimismiehen takavarikkopirtuvarasto.

   Kirjassaan Ahti kertoo melko seikkaperäisesti tapahtumista sivuilla 113-319. Osa johtajista kännäsi kunnolla ja oli "toimintakelvottomassa" kunnossa.

   Martti Ahti: Kaappaus? : suojeluskuntaselkkaus 1921, fascismin aave 1927, Mäntsälän kapina 1932 ; valokuvat Matti Ruotsalainen. Otava 1990

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Martti_Ahti


   Ei kait suomalainen ministeri valehtele?

   Tässäkin oli normi kepuvenkula. Meni kotiinsa muka nappailemaan ja kun huurut oli tarpeeksi haihtuneet, muistikin jo ajaneensa ihmisten päälle... eipä kytät ja vääryyslaitos käyttäneet ns. takaisinlaskentaa kun useamman tunnin jälkeenkin viisari värähti!

   Poliisi tutkii Heikki Haaviston pakoa yliajopaikalta

   Vainio Riitta

   24.3.1991 2:00

   Poliisi tutkii Espoon Tapiolassa sattunutta yliajoa, jossa Maataloustuottajain Keskusliiton puheenjohtaja Heikki Haavisto pakeni onnettomuuspaikalta ajettuaan autollaan jalankulkijan päälle.

   Haavisto ilmoittautui itse myöhemmin poliisille. Hän puhalsi poliisikuulusteluissa oman kertomansa mukaan alkometriin, joka osoitti 0,1 promillea.

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003055345.html

  • Anonyymi

   Mistä erois? Vaalit 3 viikon kuluttua. Hulluja puhut. Mika pistettiin koronan aikana todella tiukkoihin paikkoihin. Nyt hänen tulee saada palkkansa ja kansan tulee äänestää hänet eduskuntaan. Muista en ole niin varma. Takki kääntyi moneen kertaan.

  • Anonyymi

   Johdetaanko tätä Mika Lintilään kohdistuvaa ajojahtia demarileiristä kostona Lintilälle tämän puhelimesta lähetetylle Whatsapp-kuvaviestin lähetykselle, vaiko onko tämän menossa olevan ajojahdin takana Lintilän kanssa samassa vaalipiirissä äänestäjistä kilpailevien keskustaehdokkaitten taustajoukot niin kuin Jussi Halla-aho on antanut ymmärtää olevan?

   Onko Lintilään suunnatun ajojahdin masinoinnin takana Seinäjoelta kepun sikäläisessä paikallispiirissä hyvin tunnettu Jarmo K.?

   https://www.uusisuomi.fi/uutiset/jussi-halla-aholta-kylmaa-vahingoniloa-mika-lintilan-tapauksesta-ajojahti-sanovat-nyt-keskustan-trillerin-kilpakumppanit/f9d8a921-7007-4451-9ad1-d623532b2b94

   • Anonyymi

    Lintilään suunnatussa ajojahdissa on kyse ”kepun jäsentenvälisestä selkäänpuukotuksesta” niin kuin sitä Jussi Halla-aho on osuvasti kuvaillut.

    Omat koirat siis puree ja se, että oma koira hyökkää, on yleensä merkki koiran luonnehäiriöstä.


  • Anonyymi

   Lintälän ajojahti alkoi Marin/Mäkynen meemin jälkeen. Sen jälkeen nimettömiä kanteluita, mitä tästä voidaan päätellä ja kuka tai ketkä ovat olleet asialla.
   Ei Lintilä ole ainoa, joka on alkoholia tai muita päihteitä käyttänyt ministerinä tai kansanedustajana.

   • Anonyymi

    Ei todellakaan, mutta nimeä en laita.


  • Anonyymi

   Ja tämmönen puliukko on hoitanut sähköbisnestä voi PERKELE.

   • Anonyymi

    Ei Marin tuo jauhomimmi mitään hoida.


   • Anonyymi

    Tulosta syntyy näiden jälkeen... siis tulosta rikkailden eduksi, muttei koskaan kansan eduksi.


  • Anonyymi

   Onko Lintilä maksanut alkoholi verot vai onko verovapaata????

  • Anonyymi

   Lintilän Mikalla on naismakua, todella näyttävä peppuinen vaaleaverikkö kantamassa nahkasalkkua! Ottakaa mallia. Miettikääpä jos Annika Saarikko olisi ollut avustajana?

  • Anonyymi

   Ovatko Saarikko ja Marin huhujen perusteella puhuttaneet Lintilää alkoholin käytöstä, kuinka ovat vaipuneet noin alas, tuossahan näyttivät vain tyhmyytensä, osaavatkohan edes hävetä??

   • Anonyymi

    Aikuinen vastaa itsestään. Ei muitten tartte paimentaa.


   • Anonyymi

    Et vissiin on työelämässä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aikuinen vastaa itsestään. Ei muitten tartte paimentaa.

    Alkkisten paimentaminen kuuluu esimiehelle. EI kollegalle.
    Ei ole lakia, että kollegan on pakko juoruta mediaan kollegastaan.


  • Anonyymi

   Lintilä on kova luu kun 1999 lähtien hoitanut pestinsä hyvin. Eräs Toni vaipui koomaan jo 3 kk jälkeen.

  • Anonyymi

   Kyllä yritysjohtajat Lintilää muistavat, EK johtoon lihapatojen ja pullojen ääreen Jyri Häkämiehen pöytään haukkumaan seuraavaa hallitusta ja viemään tietoa valtiolta.

   Lintilä on Mauri Pekkarisen jäljiltä oppinut kunnon Kepulaiseksi siltarumpu poliitikoksi.

   Häkämies ei edes ollut kotikuntansa Kotkan edusmies, auttoi kauppakamari ja naapurin miehelle Hamiasta Liimapalkkitehtaan Kemijärvelle.....konkurssiin.

   • Anonyymi

    Ohhoh, jopas sinulle kävi onnettomasti. Jäit osattomaksi.


  • Anonyymi

   No ei tietenkään joudu, mitään vahinkoa ei ole tapahtunut, sopulit voivat mennä jo koppiinsa.

  • Anonyymi

   KEPULLE VAPAUTUU JUOPON VIRKA JA DEMAREILLE JAUHON NUUSKIJAN VIRKA. KYLLÄ ON KOKOOMUS NIINISTÖ NÖSSÖ HÄN NIMITTÄÄ MINISTERIT HÄN MYÖS EROTTAA MUTTA EI UKOLLA RYHTI RIITÄ KUN ON NATO KIIMASSA KUVERNÖÖNI JENGISSÄ JENKEISSÄ ETO PÄTNIKKÄ.

  • Anonyymi

   Jos viina tuoksahtaa, niin Suomessa ei olisi tekijöitä työpaikoilla. Känninen kansa, moniko teistäkin on tehty kännipäitten? Moni.

   • Anonyymi

    No selittää suomalaisen mielenlaadun, kännissä tehty eli juosten kustuna tehty kansa.


   • Anonyymi

    Ei ne oo tehneet yhtään työpäivää jos töissä ei joutais täällä piruileen..


  • Anonyymi

   Alkoholin käytön puheeksiottaminen kuuluu mielestäni esimiehelle tai työterveyshuoltoon. Ministerin kohdalla pääministerille, mutta kuka tekee puheeksioton pääministerille, puhemies? , presidentti ? , molemmat kun varmaan tarvitsevat Alkoholin käytön puheeksiottoa

  • Anonyymi

   Tuskin joutuu eroamaan. Muistanette aiemmissa vaaleissa vaietun salaisuuden,
   Hussein al-Taee:n vihakirjoitukset salattiin vaalien yli. Vaikuttiko demarien
   pakkomielle vaalivoittoon niin paljon? Lintilää lyödään nyt kaksin käsin,
   mutta kumman teot olivat pahempia?

   • Anonyymi

    Jauhojengi nyt vaan on tuollaista porukkaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jauhojengi nyt vaan on tuollaista porukkaa.

    Ilmeisesti täällä kirjoittajat tietää kuinka jauhojengi toimii.ilmeisesti omakohtaista kokemusta..ei kait pystyis muuten näin asiantuntevasti ja tietävästi kirjoittamaan.


  • Anonyymi

   Jos Lintilää on työtehtävien aikana puhallutettu ja alkoholin käyttö siten todistettu, niin sitten vasta voidaan puhua seuraamuksista. Mutta ei muussa tapauksessa!! Asiasta pitää olla oikeuskelpoinen todiste. Pahantahtoiset juorut eivät riitä!

   • Anonyymi

    Elinkeinoministeriön tiloissa ministeri Lintilän käytössä väkeviä viinoja sisältävä "juomakaappi", jota ministerin avustaja on elinkeinoministeriön varoilla valtion piikkiin tarpeen vaatiessa käynyt Alkosta täyttämässä.

    Helsingin Sanomien selvityksen mukaan ministeri Lintilälle hankittiin toistuvasti vahvaa alkoholia tämän omaan edustuskäyttöön. Eikö tuossa ole todisteita ministerin alkoholista riippuvuudesta, alkoholismista?


    https://www.is.fi/politiikka/art-2000009434720.html


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Elinkeinoministeriön tiloissa ministeri Lintilän käytössä väkeviä viinoja sisältävä "juomakaappi", jota ministerin avustaja on elinkeinoministeriön varoilla valtion piikkiin tarpeen vaatiessa käynyt Alkosta täyttämässä.

    Helsingin Sanomien selvityksen mukaan ministeri Lintilälle hankittiin toistuvasti vahvaa alkoholia tämän omaan edustuskäyttöön. Eikö tuossa ole todisteita ministerin alkoholista riippuvuudesta, alkoholismista?


    https://www.is.fi/politiikka/art-2000009434720.html

    Niin kun tähän vielä lisätään se, että sekä ministeri Lintilän puoluetoveri keskustan pj. Annika Saarikko että pääministeri Sanna Marin ovat kiinnittäneet Lintilän huomiota tämän viinan käyttöön, virka-aikana tapahtuvaan juopotteluun, niin kyllä täytyy sanoa kuten tämän viestiketjun aloittaja osuvasti kirjoittaa, että "ei savua ilman tulta".


   • Anonyymi

    Kirjoitit niin kuin asia on.Huhuilla ei mitään oikeusarvoa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin kun tähän vielä lisätään se, että sekä ministeri Lintilän puoluetoveri keskustan pj. Annika Saarikko että pääministeri Sanna Marin ovat kiinnittäneet Lintilän huomiota tämän viinan käyttöön, virka-aikana tapahtuvaan juopotteluun, niin kyllä täytyy sanoa kuten tämän viestiketjun aloittaja osuvasti kirjoittaa, että "ei savua ilman tulta".

    Johtajan tehtäviin kuuluu leikata huhuilta siivet ja juuri näin on tehty keskustelemalla Lintilänki kanssa...mikähän lukutaidon ymmärtämättömyys suomalaisia riivannu jo vuosia..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Elinkeinoministeriön tiloissa ministeri Lintilän käytössä väkeviä viinoja sisältävä "juomakaappi", jota ministerin avustaja on elinkeinoministeriön varoilla valtion piikkiin tarpeen vaatiessa käynyt Alkosta täyttämässä.

    Helsingin Sanomien selvityksen mukaan ministeri Lintilälle hankittiin toistuvasti vahvaa alkoholia tämän omaan edustuskäyttöön. Eikö tuossa ole todisteita ministerin alkoholista riippuvuudesta, alkoholismista?


    https://www.is.fi/politiikka/art-2000009434720.html

    Kaikilla isoilla johtajilla on tuollainen kaappi. Keksi parempi satu!


  • Anonyymi

   Saako Rydman alaikäisiltä?

   • Anonyymi

    Whataboutismia. Onko Lintilä niin peppukipeä aihe keskustella että pitää yrittää siirtää huomiota muualle noin epätoivoisesti?


  • Anonyymi

   Kiero Marin meni huumetesteihin vasta viikon päästä.Kokaiini näkyy max.3 vrk., amfetamiini max.6 vrk,jos on vetänyt kuin joku Jethro.Joten turvallista oli myöhässä mennä testaamaan,kun tiesi ettei näy kama kusessa, tai veressä.

  • Anonyymi

   𝗛 𝗬 𝗩 𝗜 𝗡 𝗼𝗻 𝘁𝗲𝗵𝘁𝗮̈𝘃𝗮̈𝘁 𝗵𝗼𝗶𝗱𝗲𝗹𝗹𝘂𝘁. 𝗣𝗮𝗿𝗮𝘀 𝘁𝘆𝘆𝗽𝗽𝗶 𝗵𝗮𝗹𝗹𝗶𝘁𝘂𝗸𝘀𝗲𝘀𝘀𝗮.
   𝗞𝘆𝘀𝗲𝗲𝘀𝘀𝗮̈ 𝘃𝗮𝗶𝗻 𝗮𝗷𝗼𝗷𝗮𝗵𝘁𝗶, 𝗷𝗼𝗸𝗮 𝗲𝗶 𝗽𝗮𝗹𝗷𝗼𝗮 𝗽𝗲𝗿𝘂𝘀𝘁𝘂 𝗳𝗮𝗸𝘁𝗮𝗮𝗻.

   • Anonyymi

    Nykyhallituksen kaksi parhaiten oman tehtävänsä hoitanutta ministeriä on pääministeri Sanna Marin ja ulkoministeri Pekka Haavisto.

    Mika Lintilä, tuo ujo maalaispoika, mitä muuta se on saanut aikaan kuin valtion piikkiin ryyppäämisen?

    Herääkin kysymys tuosta Lintilän ujoudesta, että onko Mika Lintilä niin ujo maalaispoika, että se tarvitsee päivittäin rohkaisuryyppyjä, jota kykenisi edes joten kuten hoitamaan ministerin tehtäviä?


   • Anonyymi

    Näin on ja faktat olis pitäny hoitaa kuntoon silloin kun epäilys on ollu akuutti ja siinä hetkessä oleva, ei kuukausia sen jälkeen.


  • Anonyymi

   Jep,asian tarkistin myös netistä,ei mitään merkitystä myöhässä ostetuilla testeillä.Lintilän dokaaminenko nyt tän maan kaataa,vai Marinin EU mallioppilas politiikka,joka käy kokoomuksellekkin,ainoa puolueita yhdistävä tekijä.Annetaan rahat Espanjaan ja Italiaan,että olisivat meidän kavereita.Italialaiset ymmärtää miten heikoilla pumpataan suojelurahaa.

  • Anonyymi

   Mitä tuosta enää s....na spekuloijaan oliko muutama kuukausi sitten humalassa....totuutta ei saaha enää selville ..olis epäilijöijen pitäny heti ruveta toimeen ja hommata puhalluttaja ja viiä verikokeeseen.TAAS MEDIA REPII ASIOITA ...EIKÖ OLE MUUTA KIRJOITETTAVAA...TÄNÄÄNKI LLK HAASTATELTU JOTAIN OPPOSITION EDUSTAJAA MUTTEI MEDIA TUONU ESIIN KETÄ ...SAMALLA SYYLLÄ NIMET ESIIN KU LINTILÄNKI.KUNNIANLOUKKAUS.

  • Anonyymi

   Sen jälkeen eroaa, kun kansa vaaleissa ratkaisee asian.

  • Anonyymi

   Epärehellisyys ja valehteleminen kuuluu kepujen politiikkaan kautta koko köörin.
   Suomen epäluotettavin puolue.
   Hyvin joutaa pikkupuolueeksi oppositioon

   • Anonyymi

    Keskustalaiset yksi toisensa jälkeen esilläkieroilusta ja siekailemattomasta valtion verorahojen käytöstä kepujen ihka omaan 'hyvinvointiin'.
    Kulmunin kieroilu pulpahti taas kerran julkisuuteen 56 000 euron kepukolutuksesta verorahoillamme.

    Kiinni kun jäävät, niin alkavatkin syyttää kieroilujen paljastajia!!!!!!!
    Kepu pettää AINA!


  • Anonyymi

   Turha sitä on täällä arvailla.tutkikoon ne joilla siihen on valta. Huhuilla ei ketään tuomita demokratiassa.

  • Anonyymi

   Lähisukulainen puoluehallituksessa , kertoi aivan ihmeellisiä asoita , autoimme Lintilän eduskuntaan kahdesti vain muutaman äänen turvin .mutta kyllä oli rehvakkaa miestä . Sipilän tarkoitus oli tehdä lestatiolainen kuormajuhta Keskustasta , mutta epäonnistui pahasti . Uskonveljet eivät äänestäneetkään keskustaa muualla paljon kuin Oulussa . Lintilä nuoli Sipilan persettä ja sai palkkioksi puoli kautta ministerinä . Muuten ansiot eivät olisi riittäneet . Äkkiä pois politiikasta tällaist miehet . Täältä samoilta seuduilta olevana voisin jopa jotain kertoa . Kaikki luulivat että tekee alueensa asiolle parhaita ratkaisuja mutta kaikkea muuta . Suuruudenhulluus iski .

   • Anonyymi

    Kerro lisää !!!


  • Anonyymi

   Ei joudu,päämisteri imutti jouhoa nokkaan ja ulkoministeri rikkoi lakia

  • Anonyymi

   No ei joudu. Lintilä on kuin puhdas pulmunen jauhonokkaan verrattaessa. Jauhonokka olisi läntisessä demokraattisessa oikeusvaltiossa joutunut eroamaan jo vuosi sitten.

  • Anonyymi

   On Sulla murheet, koita jaksaa.

  • Anonyymi

   Ei ihan selvät sävelet, Lintilä sössöttää energiastrategioitansa eduskunnassa. Puheen voimaa, kohta tuulimyllytkin pyörivät jalluhuuruilla.

  • Anonyymi

   Pm imuttaa jouhoa ja ulkoministeri tuo terroristejä suomeen joten ei joudu herrat ikinä eroamaan

  • Anonyymi

   Tottahan se kuva vaan kertoi mutta pikkumaiset kaksoismoralistipirut tempaisi viinakortin taas esiin. Aluksi sitä heiluteltiin persuille, sitten sdp:lle ja nyt kepulle. Hiekkalaatiikon räkänokkien hommia! Mies hoitaa hommansa, mitä sitten? Ne huutaa jotka pelkää!!Paskahousut!

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kuuntelin ja kyllä on juovuksissa. Monta tunnusmerkkiä jotka olen kuullut myös oman miehen puheista kun hän on huppelissa.
    Ja näyttää myös siltä että kuuntelijat vaikuttavat " vaivautuneilta" kun tunnistavat et ministeri on nauttinut miestä väkevämpää. Se näkyy.


  • Anonyymi

   En ole koskaan vielä äänestänyt kepulaista. Nyt menee ääni Lintilälle myötätunnosta. Viiksimiehen naisseikkailuille en armoa anna.

   • Anonyymi

    Äänestätkö alkoholistia?


  • Anonyymi

   Todisteita odotellessa...

   Keskusta voisi ehdottaa promillerajaa ja satunnaisia puhalluskokeita kansanedustajille. Ehkäpä lisäksi huumetesti kerran vuodessa.
   Kannattaa olla moderni eikä pokkuroida muutosta vastaan.

   -sp (ex-keskustalainen ???)

  • Anonyymi

   Ei joudu eroamaan vaan selviytyy myös seuraavaan eduskuntaan. Äänestäjät tajuavat että huhujen levittäminen on keskustan sisäistä mutapainia.

  • Anonyymi

   Aloittajan kysymykseen vastaan että kyllä joutuu Lintilä ihan kohta eroamaan ministerin tehtävistä...

   • Anonyymi

    Ei joudu Sanna "jauho" viina puolustaa kyllä


   • Anonyymi

    Tietty kun koko hallitus eroaa. Uusi jatkaa vaalien jälkeen.