Yhdysvaltain Ukrainan sodan strategiset tavoitteet?

Anonyymi-ap

Käytännön teot osoittavat sen, vaikka meille ei kerrota, että tämä strategia on mietitty, suunniteltu ja valittu toimintaperiaatteeksi.

Eurooppalaiset maat ovat kuin lammaslauma Yhdysvaltain johtamassa sodassa Ukrainassa.

Mikä on siis Yhdysvaltain haukkojen päämäärä Ukrainan sodassa?

Saada rauha nopeasti - ei.
Säästää ukrainalaisten henkiä - ei.

VAAN:
Surmata venäläisiä sotilaita mahdollisimman paljon ukrainalaisella verellä. Samalla heikentää Venjän armeijan voimaa mahdollisimman paljon. Yhdysvallat haluaa pitää sotaa yllä mahdollisimman pitkään ja pitää sodan Ukrainan maaperällä mahdollisimman pitkään, jotta ukrainalaisten verellä saadaan mahdollisimman paljon heikennettyä Venäjän sotilasvoimaa.

Tämä on Yhdysvaltain harkiten valittu sotastrategia. Toimitetaan aseita sen mukaan, että Ukraina ei voita sotaa, vaan että sota jatkuu mahdollisimman pitkään.

TOSIASIAHAN ON:
Mikäli Yhdysvallat ja muut Ukrainaa sodassa asein tukevat maat haluaisivat saada sodan loppumaan mahdollisimman pian, he tekisivät niin massiivisen iskun Venäjän joukkoihin Ukrainassa ja Ukrainan rajan tuntumassa oleviin Venäjän joukkoihin, että Venäjä tajuaisi rauhan olevan ainoa vaihtoehto ja vetäytymisen Ukrainsasta olevan ainoa vaihtoehto.

Yhdysvallat ei halua sitä, joka tuolla aiemmin on perusteltu.

18

150

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eiköhän se ole aika selkeää, mikä USA:n tavoite on.

   1) Käyttää ukrainalaisia "palkkasotilaina" tappamaan venäläisiä. Tosin näille palkkasotilaille ei makseta edes palkkaa, pelkät aseet tulevat jenkeistä ilmaiseksi.
   2) Toistaa vaihe 1 jonkin muun kansan kanssa, niin kauan että Venäjä on tarpeeksi heikko.
   3) Hyökätä itse Venäjälle vähäisin tappioin ja ryöstää Venäjän luonnonvarat.

   Samalla tavalla amerikkalaiset tekivät jo kauan sitten intiaanien kanssa: aseistivat yhtä, tuhosivat toista ja lopuksi ryöstivät kaiken itselleen.

   • Anonyymi

    Eivätpä tehneetkään. Eurooppalaiset siirtolaiset asutti P-Amerikkaa, jotkut alkuperäiset intiaanit tekivät yhteistyötä, jotkut sotivat vastaan. Mitään Usaa ei ollut vielä olemassakaan silloin. Samaan tyyliin on asutettu Venäjäkin, ja Eurooppa ammoisia aikoja sitten.


   • Anonyymi

    Tuo 3 kohta nuarattaa eritoten. Miksi USA haluaisi vallata noin alkeellisen maan, jonka luonnonvarat lähes yksinomaan fossiilisia polttoaineita, joista muu maailma kovasti koettaa päästä eroon?😁


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo 3 kohta nuarattaa eritoten. Miksi USA haluaisi vallata noin alkeellisen maan, jonka luonnonvarat lähes yksinomaan fossiilisia polttoaineita, joista muu maailma kovasti koettaa päästä eroon?😁

    Venäjä on mm.
    - maailman suurin timanttien tuottaja
    - maailman kolmanneksi suurin kullan tuottaja
    - maailman toiseksi suurin platinan tuottaja
    - maailman toiseksi suurin vanadiinin tuottaja (tarvitaan mm. lentokoneiden suihkumoottoreissa)
    - maailman 9. suurin kuparin tuottaja (tarvitaan mm. sähköjohdoissa)
    - maailman 5. suurin raudan tuottaja (kaikki teräkseen perustuva rakentaminen)
    - maailman 6. suurin uraanin tuottaja (ydinvoima)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eivätpä tehneetkään. Eurooppalaiset siirtolaiset asutti P-Amerikkaa, jotkut alkuperäiset intiaanit tekivät yhteistyötä, jotkut sotivat vastaan. Mitään Usaa ei ollut vielä olemassakaan silloin. Samaan tyyliin on asutettu Venäjäkin, ja Eurooppa ammoisia aikoja sitten.

    Tuohan on sama asia. Amerikkalaiset riistäjät ovat noita rikollisia maahanmuuttajia. Kyse on juuri siitä, että amerikkalaisuus on noiden riistäjien ja rosvojen kulttuuria.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo 3 kohta nuarattaa eritoten. Miksi USA haluaisi vallata noin alkeellisen maan, jonka luonnonvarat lähes yksinomaan fossiilisia polttoaineita, joista muu maailma kovasti koettaa päästä eroon?😁

    Nyt et ole ymmärtänyt Venäjän luonnonvarojen määrää.
    On mennyt oppi hieman hukkaan. Lintsasit koulussa liikaa.


  • Anonyymi

   Aivotonta potaskaa.

  • Anonyymi

   HELPPO RATKAISU:
   venäläiset poistuisivat omien rajojensa sisäpuolelle. Mikä tuossa on niin vaikea käsittää?
   Ihan venäjän oma valinta! Turhaa syyttää tai syyllistää ketään muuta.

   • Anonyymi

    Ylimielinen NATO johto toi dodan Eurooppaan ja kuolemaa Ukrainaan.


  • Anonyymi

   En tiedä mutta nastajuttu että olemme samalla puolella.

  • Anonyymi

   Putin haluaa ajaa maansa kehitysmaatasolle kuluttamalla sen taloudelliset resurssit hyökkäyssodassa ja tapattamalla nuorehkon ja hänen valta-asemaa mahdollisesti uhkaavan miesväestön rintamalla.

   Siten putinista voi tulla kehitysmaaksi taantuvan Venäjän hallitsija; putin suuri 1.

   Miksikö kehitysmaatasolle? No tottakai siksi, että vain kehitysmaassa voi noin typerä diktaattori päästä yksinvaltiaaksi.

   Ja Kiinan hän on saanut mukaan juoneen lupaamalla että Kiinalaiset saavat hyödyntää Venäjän luonnonvaroja ja maaorjuuteen taas taantunutta väestöä.

   Näin minä luulen.

  • Venäjä käy itse omalla päätöksellään aloittamaa hyökkäyssotaa Ukrainassa.

   Tuollainen putinistinen soopaa "USA: sodasta Ukrainassa" ei mene läpi kenellekkään ajattelevalle ihmiselle.

  • Anonyymi

   Putin ei halua noin lähelle Moskovaa NATO :n ohjuksia; nimenomaan ydinohjuksia; se kai oli se Putinin sodan yksi syy.

   Toinen syy oli se Putinin unelma SuurVenäjästä, eli palauttaa Venäjän rajat laajimmilleen koskaan.

   Tottakai Putin aloitti sodan jo 2014 ja tämä on jatkoa siihen sodankäyntiin eli uusi vaihe vain.

   Edistikö länsivallat rauhaa Ukrainassa ja hyviä suhteita myös Venäjään vai edistikö länsi Venäjän leiristä siirtymistä länteen ja Venäjän vihollisuuteen?

   Mutta tämä lännen tapa käydä sotaa tällä tavalla on myös valittu strategia.

   Mikäli länsi olisi halunnut auttaa todella Ukrainaa, niin eihän se antaisi Venäjän moukaroida maata tuusan nuuskaksi, vaan tekisi Venäjän hyökkäyksestä lopun tai olisi sen jo tehnyt aikaa sitten, kun tämä vaihe alkoi 24.2.2022. Onhan tämä järkyttävää katsella Ukrainan kannalta, kuinka Venäjä saa rauhassa pommittaa pikku hiljaa kaiken maan tasalle. Montako kaupunkia ja kylää on jo hävitetty kokonaan? Montako sairaalaa, koulua, lasten päiväkotia, kauppaa, teollisuus- ja liikelaitosta, montako voimalaitosta, montako lämmityskeskusta, montako vedenjakelukeskusta, montako ruoka- ja viljavarastoa. Montako kerrostaloa ja muita asuntoja on hävitetty asumiskelvottomiksi niissäkin kaupungeissa ja kylissä, joita ei ole kokonaan pommitettu maan tasalle? Kuka näiden luvun tietää? Kuinka paljon rautateitä, maanteitä ym, on tuhottu?

   Kuinka paljon on ukrainalaisia ajettu maanpakoon, kuinka paljon otettu Venäjälle vangeiksi muka suojelukseen, paljonko ukrainalaisia on paossa Ukrainan sisällä?

   Kuinka paljon Ukraina on menettänyt sotilaita ja siviilejä kuolleina, haavoittuneina, traumatisoituneina loppuelämäkseen?

   Kuinka moni Ukrainassa on menettänyt kaiken omaisuutensa?

   Länsi antaa Venäjän tuhota pikku hiljaa koko maan? Kyllä tämä herättää kysymyksiä? Eikö lännen sotilaallinen ylivoima voisi ratkaista sodan nopeastikin?
   Miksi sitä ei käytetä?

   Kenelle on hyötyä tuhotusta Ukrainasta? Ainoastaan Putinille!

  • Anonyymi

   Mitä varten meidän pääministerimme uhoaa koko ajan, että Venäjä lyödään ja Venäjän sotarikoksiin syyllistyneet tuomitaan?

   Aikooko meidän pääministerimme tuoda Putinin Suomeen tuomittavaksi sotarikoksista?

   Lähettääkö meidän pääministerimme pari poliisia pidättämään Putinin ja tuomaan hänet tuomiolle Suomeen?

   Miksi meidän pääministerimme uhoaa Venäjää vastaan ja lisää koko ajan Putinin vihaa Suomea kohtaan?

   Tämä ei pääty hyvin - sanokaa minun sanoneen!

  • Anonyymi

   Ennen Suomi yritti edistää rauhaa Euroopassa.

   Nyt Suomi yrittää lietsoa sotaa Euroopassa.

   Rauhan rakentajia nyt tarvittaisiin, eikä sodan lietsojia.

  • Anonyymi

   Venäjä ei ikinä vetäydy Ukrainasta.

   Se mahdollisuus menetettiin jo vuonna 2014.

   Silloin olisi lännen pitänyt iskeä lujaa, mutta Obama ja Merkel hyväksyivät Putinin armeijan valloitukset, kun eivät tehneet mitään.

   Putin toteuttaa omaa unelmaansa SuurVenäjästä ja hän toteuttaa sitä kuolemaansa asti. Putin ei ole mies, joka perääntyy. Hän on valmis uhraamaan vaikka koko kansan oman unelmansa täyttämiseksi.

   Putinilla on pakkomielle palauttaa Venäjän suuruus.

  • Anonyymi

   Olen sitä mieltä, että Putin yhdisti Euroopan ryhtymällä kammottavaan hyökkäykseen naapurimaassaan ja aiheuttaessaan suurimman humanitaarisen katastrofin Euroopassa sitten toisen maailmansodan. 10 miljoonaa sotapakolaista!

   USAlla on iso rooli NATOssa. Joka on puolustusliitto. Ja Venäjä ei ole koskaan hyökännyt Natomaata vastaan. Ja Nato on rakentanut puolustusta.

   Se, että kansainvälinen oikeus antaa luvan toimittaa aseita ja tarvikkeita omaa maataan puolustavalle kansalle, ei kai ole kenellekään epäselvää, että se tehdään siksi, että se on OIKEIN. Sitä on oikeus.

   Venäjä sotii ja hyökkää. Koko ajan. Tänäänkin. Ja urheat ukrainalaiset puolustavat omaansa. Kaikki kunnia sille!

   • Anonyymi

    Järjeltään köyhän aivopestyn satuja. Ei näitä kukaan täysijärkinen usko. USA ja Nato ovat molemmat hyökänneet suvereeneihin valtioihin ja USA mm. murhasi Irakissa pelkästään lapsia noin puoli miljoonaa, ryöstäessään maan öljyvarat sodan järjestäneille sijoittajille.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   194
   11126
  2. Suomi pulassa työttömien kanssa ? Kelan tuet pois !!

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0bf1770-a252-4d9f-8d78-6d74bbc5ca8b Ainut keino lopettaa tämä vuosia jatkunut pelleily on siirtää oikeasti s
   Maailman menoa
   524
   2875
  3. Yksinasumisen tukeminen lopetettava

   Mukavuudenhaluiset köyhät haluavat asua kalliisti yksin. No ei se mitään, jos maksavat itse asumisensa. Mutta kun eivät. Kun lopetetaan asumistukie
   Maailman menoa
   429
   2128
  4. Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."

   Tätä et nähnyt tv:ssä. Yleisurheilija Jade Nyström oli kautta aikain Farmi Suomen nuorin kisaaja. Nyström tekee aikamoisia paljastuksia tippumisensa j
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1933
  5. Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista

   Näinhän tässä kävi, Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista. Kaupunginhallitus päätti, että Vahva Oulainen -toimenpideohjelma edell
   Oulainen
   23
   1144
  6. Näetkö usein häntä?

   Itse nään harmittavan harvoin ja vain vilaukselta. Ne harvat kerrat kuitenkin on tuonut pienen ajan iloa. Toivon koko ajan jotain kohtaamista, missä p
   Ikävä
   50
   907
  7. HS Gallup: kokoomuksen kannatus enää 19,8 %

   KOK: 19,8 % PS: 19,2 % SDP: 19,2 % Kolmen kärki alkaa olla melkoisen tasainen. Aivan kuten viime vaaleissakin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000
   Maailman menoa
   208
   904
  8. Keklu heilui

   Ylivieskassa https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb124d34-19f1-448b-aabe-46ece8d00dfa
   Ylivieska
   19
   833
  Aihe