Antikristuksen väärä profeetta

Anonyymi-ap

Shlomo Yehuda Be'eri, muslimin ja juutalaisen poika ja Daavidin suvun juurivesa, on 33-vuotias supersuosittu rabbi Israelissa. Erityisesti ortodoksijuutalaiset pitävät häntä Messiaana, ja maan arvostetut vanhat, johtavat rabbit kilpaa suutelevat hänen kättään.

Be'eri nousi sensaatioksi jo lapsena sillä, että hän osasi ulkoa kaikki juutalaisten pyhät kirjat Toorasta Talmudiin ja osasi keskustellessaan heti kertoa, missä kirjassa millä sivulla jotain aihetta oli käsitelty.

Hän viisautensa ja kykynsä tulkita kirjoituksia on niin ihmeellinen, että hän saa osakseen valtavaa kunnioitusta. Hänen kerrotaan myös tehneen ihmeitä. Pääsiäisenä 2021 hän nousi julkisuuteen. Hänen opetuslapsilleen hän on Messias, vastustajilleen Se Väärä Profeetta.

Shlomo osaa kaikki pyhät kirjoitukset ulkoa, kymmeniätuhansia sivuja sana sanalta, ja tulkitsee niitä niin kuin ei kukaan koskaan. Hän tekee ihmeitä ilman määrää, nostaa halpaantuneen rullatuolista, etäparantaa koomaan vaivutetun naisen, parantaa miehen keuhkosyövän sekunnissa...

Vanhat arvostetut rabbit ovat hänen opetuslapsinaan kumartaen häntä ja sanovat, että kyseessä on historian suurin koskaan elänyt pyhä mies.

https://youtube.com/watch?v=fjMHw2QGPR8

https://www.raptureintheairnow.com/topic/30-year-old-jewish-messiah/

https://youtube.com/watch?time_continue=12&v=LFCqULKxxz8&embeds_euri=https%3A%2F%2Fforums.mixedmartialarts.com%2F&feature=emb_logo

8

163

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Benjamin Netanyahu on Israelin pitkäaikaisin pääministeri ja heistä ainoa, joka on syntynyt itsenäisen Israelin valtion alueella. Hän syntyi 1949, kun itsenäisessä valtiossa ensimmäisen kerran viikunapuut puhkesivat lehteen. Hän kuuluu siihen sukupolveen. Hän on tuntenut kaksi 1900-luvun kunnioitetuinta rabbia, Kadurin ja Schneersonin, ja kumpikin on jo vuosikymmeniä sitten ennustanut, että Netanyahu tulee olemaan Israelin viimeinen pääministeri. Häntä seuraava maan johtaja on Messias, jolle Netanyahu tulee ojentamaan toimistonsa avaimet.

  • Anonyymi

   Israel on antikristusta pahempi, sekä valtio, että sen johto.

  • Anonyymi

   Voi näitä antikristuksia tulee lopun aikana enemässä määrin, kunnes tulee se viimeinen suurin.
   Paljonkohan tämä tyyppi on tienannut rahaa. Onko hän tehnyt kunnollista parannusta elämässään, ja ottanut oman ristinsä kantaakseen?

   • Anonyymi

    Be'eri ei voi olla Antikristus. Antikristus on "merestä nouseva peto". Raamatussa meri symboloi ei-juutalaisia kansoja. Be'eri voi olla Ilmestyksen Väärä Profeetta, joka on "maasta nouseva peto". Maa liittyy Raamatussa ainoastaan Israelin maahan. Tämä herrasmies ei tiettävästi paljoakaan rahasta, jonkun kirjan on kai kirjoittanut ja myy sitä. Ristiä ei varmaankaan kanna, kun ei ole kristitty. Hän keskittyy selittämään Vanhaa testamenttia ja sitä tulkitsevia muinaisten rabbien kirjoituksia.


  • Anonyymi

   Jeesus ja Paavali ovat pyrkineet selittämään VT:n tekstejä ja ihan pieleen, jakeita on sirretty evankeliumiin, niiden edes sopimatta kyseessä olevaan kohtaan, jakeiden perusteella on myös tehty kohtauksia, joilla on ollut järkyttävät seuraukset historiassa.

   • Anonyymi

    Miten tämä liittyy juutalaisten odottamaan Messiaaseen? Voitaisiinko pysyä aiheessa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten tämä liittyy juutalaisten odottamaan Messiaaseen? Voitaisiinko pysyä aiheessa?

    Satanisteilla on satanisti baali ja moolokki. Teitä,vedetty höpistä.


  • Anonyymi

   Mitenkö liittyy juutalaisten odottamaan messiaaseen ?

   Juutalaiset ovat Messias itselleen, he palastavat itse itsensä.

   Miten Jeesus ja Paavali siihen liittyvät ? He ovat käsittäneet asian väärin, paitsi Jeesus sanoi kerran samarialaiselle naiselle: " Pelastus on juutalaisista "

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Leo Järvinen kävi Zyskowiczin kimppuun

   Kyllähän me olemme olleet jo pitkään tietoisia, että suurimmat antisemitistit, myös maahanmuuttajien itsensä mukaan löytyvät Vasemmistosta ja eniten N
   Politiikka
   27
   2531
  2. Persu Niikko vei ruokajonon ruuat!!!

   Persu vei vähävaraisille tarkoitetut ruuat omaan vaalitilaisuuteen!!! Persujen köyhien kyykytys on jo alkanut!!! https://www.is.fi/politiikka/art-200
   Maailman menoa
   331
   1868
  3. Millainen on täydellinen vartaloinen nainen

   Laittakaa kuvia millainen on mielestäsi täydellisen vartaloinen nainen
   Sinkut
   151
   1692
  4. ILONA JAKONEN tuomittiin joulukuussa Etelä-Savon käräjäoikeuden päätöksellä 3 vuoden 8 kuukauden van

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009480846.html Ilona yritti surmata Äitinsä lyömällä veitsellä ja samalla istuen hänen päällään! Suomina
   Maailman menoa
   0
   1114
  5. Martina Muuttaa

   Mutta minne? Kertokaa landelle missä sijaitsee tämä upea erkkerillinen asunto.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   919
  6. Kuka poltti metsäkoneensa

   Eikö taksa miellyttänyt.
   Kuhmo
   19
   892
  7. Ben Zyskowiczin kimppuun hyökkäsi Puotilassa asuva vasemmistolaisaktivisti LJ

   Tuo Ben Zyskowicziin Itäkeskuksessa kohdistuneen hyökkäyksen takana oleva LJ tunnetaan Li Anderssonin kannattajana ja hänen tiedetään vastustavan Isra
   Perussuomalaiset
   228
   821
  8. Olet tainnut kadota.

   Ainakin siltä vaikuttaa.
   Ikävä
   30
   804
  9. Random ehkä onnistuu

   siinä mitä yrittää.
   Ikävä
   130
   730
  10. Milloin sun

   rakkautesi viettää syntymäpäiväänsä?
   Ikävä
   41
   678
  Aihe