Tulevat ajat

Anonyymi-ap

Eduskuntaan tulee 17.3 käsittelyyn who:n pandemiasopimus joka läpi mennessään veisi jokaiselta meiltä itsemääräämisoikeuden.

Mitä ajatuksia tämä asia sinussa herättää?

11

239

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpö höpö, eduskunnan istuntokausi päätty 3.3. ja seuraavankerran kokoontuvat vasta vaalien jälkeen uudella kokoonpanolla.

  • Anonyymi

   Huumelaki myös sallivaksi jolloin valtio pitää meidän iloisessa pöhnätunnelmassa koko elämämme ajan. Kannatettavaa !

   • Anonyymi

    Georgian räjäytetty monumentti liittyy depopulaatio. Ennenvanhaan väitettiin kuinka yksi tupakka päivässä vastaa 3 appelsiinia ja kaikki uskoivat sen silloin mutta kukaan ei enää muista niin uudet kujeet on menny läpi melkolailla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Georgian räjäytetty monumentti liittyy depopulaatio. Ennenvanhaan väitettiin kuinka yksi tupakka päivässä vastaa 3 appelsiinia ja kaikki uskoivat sen silloin mutta kukaan ei enää muista niin uudet kujeet on menny läpi melkolailla.

    Tai no vanhat kujeet kun ne oli suunniteltu aiemmin.


  • Anonyymi

   Ihmettelen mikset sitten muuta muualle?

   • Anonyymi

    Tämä asetus tulisi toteutuessaan voimaan kaikkialle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä asetus tulisi toteutuessaan voimaan kaikkialle.

    Höpsis, WHO:n ohjeistukset eivät ole muita kuin ohjeistuksia - jokainen suvereeni valtio hyväksyy ne tai sitten ei. Hyväksyessään ohjeistuksen siitä tulee sopimus, vain valtiokohtaisesti.

    Aivan sama tilanne on kaikkien kansainvälisten "sopimusten" kohdalla. Tulee huomioida, että yhden yhtäkään "sopimusta" ei ole tehty, jonka jokainen maapallon valtio on hyväksynyt (ratifioinut). Lisäksi näistä "sopimuksista" on helppo luistaa, omien tarkoitusperien niin vaatiessa.

    Ei pidä uskoa kaikenlaisia höppänä sivustoja, joiden tarkoituksena on aiheuttaa sekaannusta, hämminkiä ja lietsoa vastakkaisuutta.


  • Anonyymi

   Ei vielä 17.3 tule asia käsittelyyn vaan vasta sitten uudella kokoonpanolla eduskunnassa.

  • Anonyymi

   Siihenhän ollaan menossa koko ajan mutta vaivihkaa ettei ihmiset hoksaa :). Joku viisas sanoikin että jokainen uusi sukupolvi on menettää vapauttaan edelliseen verrattuna. Aatelkaas, nykysukupovelvella ei ole mitään tietoa tai kokemusta millaista on elää sugt vapaana ilman näitä hurjia määriä määräyksiä,rekisteröintipakkoja,kieltoja ohjeita (ohkeita vielä tällä hetkellä mutta tulee jossain vaiheessa määräys ja pakko) miten pukeutua, mitä syödä, mitä tehdä, miten puhua, mistä puhua jne jne. ;)

  • Anonyymi

   Asia on todella vakava. Tuohon ei pidä suostua missään nimessä. Kannattaisi hälyttää heti keskusteluun sellaiset ihmiset Suomessa ja ulkomailla, jotka näkevät tuossa riskit ja voivat sanoa Stop. Varmaan onkin jo hälytetty? Pitää olla ihmisillä itsemääräämisoikeus kuitenkin ja takaovi ulos. Muuten se rikkoo kaikkia sääntöjä ja perustuslakeja. -Jos joku erä lääkkeitä ja pistoksia olisi viallisia tai kaikki, maapallolle jäisi aika vähän porukkaa vimmaisen lääkinnän jälkeen, osa kituisi. Huolestuttavaa, eikä tarvitse olla folioihminen sen tajutakseen, toisaalta ei foliossakaan vikaa.

   • Anonyymi

    Oletkos tullut miettineeksi paljonko sitä väkeä jää sitten jäljelle jos tulee vakava tauti jota vastaan on vain rokote ja suurin osa siitä kieltäytyy?

    Onneksi tästäkin on tehty tutkimuksia.

    https://www.otago.ac.nz/news/news/otago719254.html

    Tutkimus valmistui "sopivasti" juuri ennen Covid pandemiaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin mies oli pökkimässä

   Vaalit on viikon päästä ja Sanna Marinin mies on uutisissa viikonlopun bilettämisestään. Mitenhän vaikuttaa Sannan tai SDP:n ääniin?
   Maailman menoa
   273
   5420
  2. Sanna Marin ja Markus Räikkönen eronneet. Asia piilotellaan vaalien ylitse.

   Pääministeri Sanna Marinin avioliiton tilasta ja liiton kestävyydestä on esitelty arvailuja jo runsaan vuoden ajan. Pariskunta ei tunnu viihtyvän la
   Maailman menoa
   177
   3946
  3. Tarkempaa tietoa Maran miehestä? löytyykö emailia miehelle? Etsiikö FBI?

   Löytyykö Maran uusimmalle ukkelille emailia? Haluaisin lähettää onnittelut.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   277
   1144
  4. Laulajalegenda Paula Koivuniemi sai vihdoin taiteilijaeläkkeen - Reilusti alle vanhuuseläkkeen!

   Onnea Paula Koivuniemi ja mukavia eläkepäiviä! Vaikka voisihan tuo eläke tietysti suurempikin olla, eikös… Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/l
   Suomalaiset julkkikset
   30
   1140
  5. Nolo Esko Eerikäinen kalasteli julkisuutta kasvattiveljensä kuolemalla

   Lukekaa karu totuus täältä: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/3f190f8f-2fdf-4488-bb0a-816053e0c12f Nauretaan Eskolle...heheheehe :-)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1104
  6. Millaiset kasvot

   Ovat mielestänne kauniit / komeat? Kun tätä ulkonäköä arvostelevaa keskustelua täällä nyt on.. Ap menee sillä habituksella millä luoja on antanut
   Ikävä
   95
   917
  7. Persujen mielestä kulttuuri on luksusta

   Kirjarovioita odotellessa.
   Maailman menoa
   396
   869
  8. Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle - Tylyttää armotta lasi kädessä:"Kiitos v***sti, maksa fyrkas"

   No nyt lähtee McCoylta kyllä aika pahasti mopo keulimaan… Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa vuosien takaisesta tapahtumasta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   844
  9. Stefulla kaunis tyttöystävä.

   Näyttää seuraavan kaunista Juuliaa ja ovat yhdessä reissussa. Toivottavasti uusi rakkaus saa Stefun elämän tasoittamaan.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   825
  10. Nainen, vieläkö pelkäät

   vai voittaako rakkaus? Osaat ehkä jo vastata tähän. Senhän jo tiedätkin, että haasteita on hyvä olla elämässä.
   Ikävä
   70
   756
  Aihe