Yhdellä kuvalla voidaan huijata: "Vain Sanna haluaa kansalle hyvää"??

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17770621/yksi-kuva-paljastaa-vain-sanna-haluaa-kansalle-hyvaa#comment-119557895

Moiset aloitukset on järkyttävää luettavaa. Mikä ajaa ihmiset tuollaiseen mielentilaan, että valehtelusta ja vääristelystä tulee saumaton osa arkipäiväistä toimintaa ja käyttäytymistä? Tuollaisia vasemman laidan öyhöttäjiä voi käytöksen perusteella kutsua pahan palvojiksi.

Se on jo yleistietoa, että yhteiskuntakeskeisesti toimiva Perussuomalaiset on se, joka haluaa kansalle hyvää, kun taas kylmäävää talouspolitiikkaa johtanut Sanna Marin on se, joka kurjistaa kansalaisten olosuhteita. Millaiset ihmiset äänestää enää Marinia, tai SDP:tä?

9

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tyypillistä demariutta, valehdellaan aina kun huulet liikkuu.

    • Anonyymi

      Ei mitään uutta. Kun vaalit lähestyy, vasemmiston trollisiipi aktivoituu. Mitä korkeampi on persujen kannatus, sitä enemmän massapostaillaan persuvastaista propgointia.

    • Anonyymi

      Unkarin Fidesz on kokomuksen "sisarpuolue" ei persujen,
      kertoi Tuho-Aho TV-studiossa, Tuho-Aho puhuu aina totta,
      ainakin kaikki hölmöt persu-kannattajat uskoo ja
      uskoohan ne "Mestaria" on ne niin tollouden huippuja.

    • Anonyymi

      Persujen politiikka on maahanmuutto vastaisuus,
      ja sitten, tuota tuota niin, hopsan ei tuu nyt oikein, mieleen, ai-van
      jos Maamanmuutto asiat otetaan pois,
      niin Purrahan on sitten kuin tyhjä ilma-pallo, sitähän sitten
      hölmöt äänestää , yksinkertaisuuden yksinkertaus= Persu

      • Olet copypastetrolli, jonka ajatteIueIin on surkastunut rusinaksi. Kipasepa lähikauppaan ja kysy lihatiskiltä vaihtoaivoja. Motonetistä voit käydä kysymässä irtokipinöitä. Ehkä se siitä. Ehkä.

        Perussuomalaisten politiikka on yhteiskuntakeskeistä, oman kansan hyvinvointia priorisoivaa. Siihen kuuluu laajasti eri aihealueita, joista maahanmuuttopolitiikan järkeistäminen yhteiskuntaa palvelevaksi toiminnaksi, on vain yksi monista.

        Mutta eihän se uutta ole, että te jäIkeenjääneet reppanat ette muuta osaa hokea kuin "maahanmuuttomaahanmuuttomaahan....". Myönnettäköön, että löytyy teikäläisistä älykkäämpiäkin, josta näyttönä se, että osataan hokea muutakin. Teikäläisten evolutiivinen huipentuma on ollut oppia monipuolinen hokema, "rasistifasistinatsiputinistivasaraöyh". Aivan mahtavaa, eikö?! Vähän kun vielä kehitytte, saatatte yltää jopa paiseen tasolle.


    • Anonyymi

      Typerä apina meuhkaa. Opettele ensin tosiasioiden alkeet ja kirjoita vasta sitten!

      • Eli mielestäsi pitäisi omaksua punavihreä ajattelu, jonka ensimmäinen ehto on itsensä kusettaminen? Kiitos, mutta ei kiitos.


    • Anonyymi

      Porvarihallituksia ja porvarien asioita ajavia ryhmiä ei kannata päästää Suomessa valtaan, koska heidän toimintatavoillaan ei Suomi mene missään asiassa eteenpäin.

      Tästä on jo selvää näyttöä ja todisteet olemassa, kun ennen Rinteen/Marinin hallitusta sai porvarit ajaa ainakin vuosikymmenen ajan mm. investoinnit alas, toki kaiken sen minkä porvarihallitukset onnistuu menoleikkaamaan, myymään, tai muutoin vain tuhoamaan suomalaisilta, se verosuunnitellaan alhaisesti verotettuina osinkoina ulos Suomesta.

      Apuna käytetään lisäksi kaikenlaisia kirjekuorijärjestelyjä joiden sisällä tapahtuviin muutoksiin ei verottaja pääse käsiksi, kuten Sipiläkin osoitti toimineensa.

      • Anonyymi

        Porvaripässinpäillä nyt vain sattuu olemaan täysin vinoon mennyt ajatusmalli siitä, että halpuuttamalla ja heikentämällä työvoiman ostovoimaa saataisiin mukamas aikaan lisää tuottavuutta yms. Eihän ne asiat näin mene, esim. lisäämällä työtunteja ei työn tuottavuus kasva lainkaan.

        Työtunnille saadaan lisää arvoa ja tuottavuutta tekemällä investointeja. Niistähän porvarijoukot tietenkin kieltäytyy kaikin keinoin, eli varmasti on riitaa luvassa jos ei suomalaisten asioita suostuta ajamaan 2023 aloittavan hallituksen toimesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe