Mien suhtaudut ihmiseen jonka tiedät olleen Wagner sotilas?

Anonyymi-ap

Minkälainen voi ihminen olla joka työkseen tappaa ihmisiä?

Montakohan Ukrainaa puolustavaa sotilasta nämäkin ovat tappaneet. Kyllä kuolemantuomio pitäisi saada taas käytäntöön.

Ihmisoikeudet ovat liian suojelevia jopa näille ihmispedoille!

58

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Arvostan moista kuin kuollutta rottaa.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­­N­­­y­­­m­f­­­o­m­­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17773383t

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Hienoja ihmisiä -

      • Anonyymi

        Noinhan natsit ja kommarit asian näkevät. Paska on kultaa noiden kuspäiden mielestä.


      • Anonyymi

        Oikeistolisa ahneita porvareita joile merkitsee enemmän raha kuin kansannja kansalisten hyvin vointi
        Esinm kokolislaiset rikaatbkaupoiata bensa ruokanja sähkökaupoiata


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinhan natsit ja kommarit asian näkevät. Paska on kultaa noiden kuspäiden mielestä.

        Arvostan Wagner ryhmän tekoja ukrainan paskanazien lahtaamisessa, tarjoan kahvit!


    • Anonyymi

      Ihan normaalia sotilaan toimintaa.

      • Anonyymi

        Ukrainan AZOV terroristit tappavat rahasta Ukrainan naisia ja lapsia Suomiaseilla , mitkä Sanna Marin terroristeille toimitti.


    • Anonyymi

      Kunnioitan sotilasta joka taistelee isänmaansa puolesta ja pahoittelen että Lännessä levitellään heistä valeuutisia.

      • Anonyymi

        Halveksin sotilasta joka taistelee siis pienen valtaeliitin puolesta, maataan ja kansaansa vastaan.


      • Anonyymi

        Ukri tekee niin ja venäläinen tekee niin. Ja venäjän media toimii samalla tavalla kun Suomen media sodan satturssa - omien saavutuksista kerrotaan parhaat jutut.


      • Anonyymi

        No Venäjän roistoarmeijassa ei ole ainuttakaan kunniallista sotijaa. Sotarikollisia löytyy järkyttävä määrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukri tekee niin ja venäläinen tekee niin. Ja venäjän media toimii samalla tavalla kun Suomen media sodan satturssa - omien saavutuksista kerrotaan parhaat jutut.

        kyllä. Usa on erityisen hyvä tässä. Esim vietnamin sodasta kaikki muistaa kuvan missä sotilas kantaa haavoittunutta tyttöä, kuin pelastaakseen tämän, mutta kuka muistaa, että usa itse hyökkäsi kaupunkiin ja haavoitti tyttöä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halveksin sotilasta joka taistelee siis pienen valtaeliitin puolesta, maataan ja kansaansa vastaan.

        AZOV terroristit tappavat Ukrainan oligarkkien rahoilla omia kansalaisiaan.


    • Anonyymi

      Miten nyt murhamiehiin, kiduttajiin ja pedareihin pitäisi suhtautua?

      Kai se on selvää.

      • Anonyymi

        Ei. Se ei ole selvää. Murhaaja käsite täytyy ymmärtää oikein asiainyhteyksissä.


    • Anonyymi

      Aloittaja kysyi:
      "Minkälainen voi ihminen olla joka työkseen tappaa ihmisiä?"

      Voisi myös kysyä millainen voi olla ihminen joka ylipäätään haluaa tappaa ihmisiä?
      Tällaisia ihmisiä on täynnä niin itä kuin länsi. Itseään mukamas sivistyneenäkin pitävät "arvoyhteisön" ihmiset suosivat silmitöntä tappamista. Tappoaseita valmistetaan innolla ja lähetellään hommiin. Kukaan ei puhu mitään rauhasta ja tappamisen lopettamisesta.

      • Anonyymi

        Tappajia tarvitaan, koska valtakunnassa on vakavia uhkia niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Mutta ensinnäkin tappaja sanaa ei ymmärretä. Kysymys on ensinnäkin ammatista, ja "tappaja", tai "se joka tappoii" -käsite voidaan laittaa neljään eri kategoriaan.

        - Ammattilaiset (tappaja sana pätee, koska asiassa kyse jatkuvuudesta)
        - Palkkatappajat ( " )
        - Murhaajat (ei toimeksiantajaa, päässä mahd. vikaa) ( " )
        - Toisen henkilön surmanneet kostajat tms. jotka eivät uusi rikosta. (tappaja sana ei päde)

        Sana "tappaja" pätee niin kauan, kun kysymyksessä on jatkuvuus, eli henkilö jatkaa tappamista. Kun esin työkseen sitä tekevä lopettaa työnsä, "tappaja" sana ei enää päde.
        Se, joka surmasi toisen esim. kostaakseen tms. ei ole tappaja, koska hän ei aio jatkaa tappamista. Hän on "se, joka tappoi", tai "tappanut".

        Sana "tappaja" on ongelmallinen siksi, että Ihmisten on helppo omaksua erilaisia sanoja ajattelematta sen enempää niiden todellista tarkoitusta.


      • Anonyymi

        Kyllä. Jo pelkistä puheista valtion aatteita vastaan voi tuomita kuolemaan, niin idässä kuin lännessä. Siis PUHEISTA. Sanoista. Naurettavaa.


    • Anonyymi

      Todellinen mielisairas ihmispeto vaeltaa näillä palstoilla haukkuen kaiken Venäjään ja venäläiseen viittaavan, ja kehoittaa, että heidät pitäisi tappaa kaikki - ei väliä sillä, että ovat kristittyjä ja valkoisia.
      Afrikkalaiset ja väkivaltaiset muslimit on parempia siksi, että ne varmasti ovat haukkujaa huonompka - eivät voi voittaa häntä älykkyydessä. Venäjähän oli ensimmäisenä avaruudessa! Sellaista ei narsisti suvaitse, vaan kaikkien on kontattava suossa!

      • Anonyymi

        So what, hyviä ideoita.


    • Anonyymi

      Nuo palkka-armeijan ukot ole mitään sotilaita,vankilasta palkattuja murhamiehiä ja varkaita.Muuria vasten ja niskalaukaus on sopiva toimenpide tavattaessa.

      • Anonyymi

        Mutta, esim ranskan muukalaislegioona on ok?


    • Anonyymi

      Jaa, että mitenkäkö suhtaudun? Totean vain, että hulluja on monenlaisia ja ihmiskunta on hulluutta ja julmuutta täynnä. Kun hulluus ja raakuus ovat oikein pahasti päässeet valloilleen niin ihmiset ovat kauhistuneet sen seurauksia niin että tolkku on vähäksi aikaa osittain palannut, mutta sitten taas asemoidutaan vastakkain ja valmistaudutaan uusiin karnevaaleihin eli lihansilpomistouhuihin.

    • Anonyymi

      Sotilas on aina tappaja ja ammattisotilas on palkkatappaja. Eihän siinä mitään ihmeellistä ole.

      • Anonyymi

        Ei niin. Se on parempaa tappamista, kun olet sotilaana valtion suojeluksessa. Vaan pieni on tuo palkka. Ehkä ilo siitä korvaa osan rahasta.


    • Anonyymi

      Örkki joutaa kuolla. Jo siitä syystä että tuhlaa muiden happea.

    • Anonyymi

      "Minkälainen voi ihminen olla joka työkseen tappaa ihmisiä?"

      Tutkimusten mukaan monista ihmisistä voi tulla luonnollisia surmaajia. Heillä on erityinen ajattelutapa, mutteivät ole "hulluja". Ammattitappaja ei ole sadisti, vaan hänelle toimi on työtä. Siinä ei ole mitään henk.kohtaista. Palkkamurhaaja voi olla toinen asia, ja hänellä voi olla päässä vikaa, ja hän saa maksun suoritetusta työstä.

      Eräs ammattitappaja kertoi:
      "Olen aina pyrkinyt työskentelemään siististi. Tämä on elämäni asetus. Kun otin työn, kohtelin rooliani aseen piipun jatkeena, koneena, joka teki tehtävän mikä piti tehdä - ilman tunteilua. Jos minun kaltaiseni "siivooja" ei ota tehtävää, he voivat uskoa työn roistoille, ja sitten vuodatetaan myös viatonta verta.
      Kohteen henkivartijat ovat rajalla. Ensinnäkin he tietävät, mihin ilmoittautuvat, ja toiseksi viattomia lampaita värvätään harvoin suojelemaan mafiapomoa, joten heidän sielunsa ei todellakaan satuta.

      Yleensä jos henkilö joutui rikolliseen liiketoimintaan, hän alitajuisesti odottaa, kuinka hänen elämänsä voi päättyä. Siksi omassa käytännössäni määrätyt henkilöt kokivat ansaitsevan rangaistuksen, ja ottivat sen kunnioitettavasti ja rauhallisesti. Minä, luojan kiitos, en sattunut olemaan vaimoja, lapsia ja sivullisia tappaneiden ihmisten asemassa.
      Sovitin syntini istumalla 16 vuotta vankilassa. Siellä käännyin islamiin ja Jumalan puoleen. Nyt elän normaalia elämää, kasvatan kahta lasta ja toivon, että jos elän loppuelämäni arvokkaasti, se luetaan minulle seuraavassa maailmassa."

      Tuossa oli kyseessä kunniallinen ammattilainen, jolla on terve pää. Mielisairaat eivät koskaan voi olla ammattilaisia, koska he eivät kykene hyväksymään maailman tosiasioita, ja elävät kuvitelmiensa kautta. Vaikka hommat päättyisivätin, he saattavat jatkaa.
      Ammattilainen tekee työnsä, eikä uneksi, eikä tapa ominpäin. Mielisairas uneksii kenet pitäisi tappaa, ja saattaa toteuttaakin sen.

      Kuten eräs ammattilainen sanoi, "vaatii tietynlaisen luonteen tullakseen ammattilaiseksi". Ja sellaiseksi ei niin vain aleta, vaan synnytään. Moni voi kuvitella syntyneensä sellaiseksi, varsinkin mielisairaat.
      Se jolla on massamurhiin liittyviä ajatuksia toisten ihmisen rodun, etnisen alkuperän tai uskonnon perusteen takia, pitäisi todella mennä mielummin lääkäriin.

      Kuten sanottua "Muutamalla sadalla eurolla (maasta riippuen) voi löytää henkilöitä, jotka mainostavat tappajapalvelua. Yleensä nämä ovat huumeriippuvaisia, mielisairaita, pikkurikollisia, luonteensa tai ulkopuolisen ärsykkeen (elokuvat) ohjelmoimia aggressiivisia idiootteja, tai niitä, jotka haluavat epätoivoisesti ansaita rahaa. Näiden tappajien plussan vaikutelmana voidaan pitää heidän itsensä myöhemmän likvidoinnin mukavuutta."

      Ammattilaisia ei yleensä siivota pois, mutta palkkatappajat voidaan siivota mm. jälkien peittämiseksi toimeksiantajaan. Ja tämä on yleistä. Heidän tilalleen tulevat eivät yleensä välitä siitä, mitä edelliselle tapahtui.
      Ja jotkut ovat niin kiinni rahassa, että kärsivät psyykkisistä ongelmista ilman sitä, kuten eräs sairaanhoitaja, joka ei saanut palkkaansa Helsingin palkkasotkujen takia - hän panikoi niin, että kuulemma oksensi.

      Tappajien virta on loputon niin pitkään, kun olosuhteet antavat myöten, ja ihmiset lisääntyvät kuin eläimet välittämättä minkä luonteinen lapsesta tulee. Toinen kriteeri tälle on myös se, että maniakkeja ei heti hävitetä, vaan saavat olla vapaalla jalalla, ja pilaavat samalla myös ammattilaisten mainetta, koska asiaa tuntemattomat siviilit eivät ymmärrä näistä.

      Kuten suuri ajattelija Sinenmaa kirjoitti:
      "Itse mieluummin illastaisin (ja nukkuisin) ammattitappajan kanssa, kuin sellaisen, joka ei kykene hillitsemään itseään. Ammattilaiset ovat vaarattomia, koska he tekevät tekonsa täydessä harkinnassa, kun taas kaikki hullut ja juopot käyvät sattumanvaraisesti toisten päälle hetken mielijohteesta.

      Jos haluat tappaa jonkun, niin juo pullo viinaa, tai käytä huumeita, koska se on pikaistuksissa tehty tappo, josta ei tuomita. "Olet vaaraton ja jalo ihminen muulloin", paitsi et humalassa.

      Äkkipikaistumisen pitäisi olla tuomiota koventava, ei lieventävä.. Kuka lähtee vaikka juopon mukaan, tullakseen jonkun pikku riidan päätteeksi ties vaikka tapetuksi, koska juoppous on sen merkki, että ihminen on syytakeeton? Syyllinen selviää hyvin vähällä. Yhteiskunnalla pitää olla keinot, jolla kaikki syyntakeettomat merkitään jollakin näkyvällä merkillä."

      • Anonyymi

        Mainittakoon vielä, etä monien tappajaksi aikovien homma päättyy siihen, etteivät he pysty tappamaan ihmistä. Tämä siitäkin huolimatta, että he ovat saaneet hyvät arvosanat sisältävän koulutuksen.
        Eräässä tapauksessa todettiin, että ehkä 40-50% koulutetuista sai työn, ja pystyi aloittamaan. Loput laitettiin muihin hommiin. Ja selvää ei edes ole paljonko koulutettiin ja millä ajanjaksolla.


      • Anonyymi

        Jotkut ajattelevat, että hyvä tappaja on totilas, koska tällä on kokemusta, ja mielummin vielä sellaisen, joka on ollut T-A tehtävissä. Sotilas-ampuja ja tappaja-ampuja ovat kuitenkin eri pätevyys. Heillä on yksi yhteinen piirre - kyky ampua tarkasti, kaikki muu on erilaista.

        Sotilas voi myös leuhkia kavereilleen montako tappoi, mutta siinä samalla hän häpäisee myös oman porukan kuolleet. Heidätkin tappoi vastapuolen sotilas, ja hänen leuhkimisistaan ei todellakaan ajateltaisi hyvää. Yleinen kysymys onkin, että montako tapoit, ikäänkuin lukumäärä todistaisi vastapuolen kansallista tai alueellista huonommuutta.

        Jos Suomen tulisi sisällissota, määrää kysyttäisi alueen tai kaupungin nimen perusteella. Jos tulisi valtiollinen sota, kysyttäisi kansalaisuuden perusteella. Ja ongelma tässä on, että kysyjää ei kiinnosta muu kuin kaavojen viljely. Hän haluaa kuulla pohjalaisista hulluista, savolaisista hidasjärkisistä, tai (ruma nimitys kansalaisuuteen viitaten). Tässä ei ole mitään erinomaista, vaan osoittaa kysyjän kivikautisuuden - inkkariheimot toimivat USA:ssa samoin!

        Istuva Härkä oli Lakota heimon kuuluisin päällikkö, ja inkkariharrastajien keskuudessa kova nimi, koska hän taisteli valkoisten sortoa vastaan. Mutta hänkin sanoi: ""Kun varisintiaanit olisi tapettu..."
        Vastaavasti Vietnamissa maailman esikuvan ja maailmanpoliisin USA:n eräs eversti yllätti alueelle tulevat sotut sanomalla haluavansa nähdä heidän tappavan vietskuja niin, että maa on punaisena heidän verestään. Sama Irakissa, missä eräs eversti totesi, että tykkäsi ampua siellä irakilaisia.

        Haittapuoli tappamisessa on se, että siihen turtuu, ja kieroutuneet ajatukset tulevat vaivaksi. Lopulta se voi viedä mielisairauteen, missä kaikista muista ihmisistä tulee uhka etenkin, jos eivät ole samaa mieltä.
        Kun ihminen ymmärtää olevansa helvetin porteilla, hänen pitäisi ennemmin vaikka ampua itsensä, kun aiheuttaa viattomille kärsimystä, saadakseen heistä hänen kaltaisiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut ajattelevat, että hyvä tappaja on totilas, koska tällä on kokemusta, ja mielummin vielä sellaisen, joka on ollut T-A tehtävissä. Sotilas-ampuja ja tappaja-ampuja ovat kuitenkin eri pätevyys. Heillä on yksi yhteinen piirre - kyky ampua tarkasti, kaikki muu on erilaista.

        Sotilas voi myös leuhkia kavereilleen montako tappoi, mutta siinä samalla hän häpäisee myös oman porukan kuolleet. Heidätkin tappoi vastapuolen sotilas, ja hänen leuhkimisistaan ei todellakaan ajateltaisi hyvää. Yleinen kysymys onkin, että montako tapoit, ikäänkuin lukumäärä todistaisi vastapuolen kansallista tai alueellista huonommuutta.

        Jos Suomen tulisi sisällissota, määrää kysyttäisi alueen tai kaupungin nimen perusteella. Jos tulisi valtiollinen sota, kysyttäisi kansalaisuuden perusteella. Ja ongelma tässä on, että kysyjää ei kiinnosta muu kuin kaavojen viljely. Hän haluaa kuulla pohjalaisista hulluista, savolaisista hidasjärkisistä, tai (ruma nimitys kansalaisuuteen viitaten). Tässä ei ole mitään erinomaista, vaan osoittaa kysyjän kivikautisuuden - inkkariheimot toimivat USA:ssa samoin!

        Istuva Härkä oli Lakota heimon kuuluisin päällikkö, ja inkkariharrastajien keskuudessa kova nimi, koska hän taisteli valkoisten sortoa vastaan. Mutta hänkin sanoi: ""Kun varisintiaanit olisi tapettu..."
        Vastaavasti Vietnamissa maailman esikuvan ja maailmanpoliisin USA:n eräs eversti yllätti alueelle tulevat sotut sanomalla haluavansa nähdä heidän tappavan vietskuja niin, että maa on punaisena heidän verestään. Sama Irakissa, missä eräs eversti totesi, että tykkäsi ampua siellä irakilaisia.

        Haittapuoli tappamisessa on se, että siihen turtuu, ja kieroutuneet ajatukset tulevat vaivaksi. Lopulta se voi viedä mielisairauteen, missä kaikista muista ihmisistä tulee uhka etenkin, jos eivät ole samaa mieltä.
        Kun ihminen ymmärtää olevansa helvetin porteilla, hänen pitäisi ennemmin vaikka ampua itsensä, kun aiheuttaa viattomille kärsimystä, saadakseen heistä hänen kaltaisiaan.

        ...koska kun helvetin portit avataan, paluuta ei enää ole.


    • Anonyymi

      Aloitushan olikin KOMPA-kysymys.

      "Ihminen joka on Wagner sotilas". Ei sellaista ole olemassakaan.

      Ammattisotilas on asia erikseen. Se on ammatti siinä missä mikä tahansa muukin. Mutta venäjän oikeudettomassa hyökkäyksessä riehuvat petoeläimet eivät täytä tuota määritettä. Ne ovat vain vaarallista jätettä joka pitää siivota pois.

      • Anonyymi

        Eli olet täysin pihalla siitä, mistä Ukrainan hässäkässä on kysymys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli olet täysin pihalla siitä, mistä Ukrainan hässäkässä on kysymys.

        Uli-uli, elukka.


    • Anonyymi

      Samoin kuin kaikkiin venäjämielisiin putinatseihin! Syvällä inholla!

    • Anonyymi

      Onneksi ISIS rauhanjärjestön edustajat ovat oikeutettuja turvapaikkaan.

    • Anonyymi

      Vastarinta on ollut rajua ja kovilla paukuilla ottavat vapauttajat vastaan??☠️☠️

    • Anonyymi

      Joo, turha tulla tuolla CV:llä meidän firmaan töihin. Tuskin tähän maahankaan...

    • Anonyymi

      Suuresti KUNNIOITTAEN. Hän on ihminen joka on taistellut olemassa olostaan LÄNNEN DEMOKRAATTEJA VASTAAN.......... arvostan.

      • Anonyymi

        ASIAA! Paskajenkit häviää ukrainassa!


    • Anonyymi

      Mites se raamatussa luki "Älä tapa".

      Mutta noilla uskontovouhotuksilla ei taida kuitenkaan olla mitään arvoa.
      Kaikki annetaan anteeksi ja taas voidaan jatkaa samaan malliin.
      Ja ollaan niin uskovaista taas...

      Ateistina en saa siis papeilta edes anteeksiantoa.
      Paras siis elää siististi ja olla kiusaamatta muita.

      Onneksi en ole tappanut ketään.
      Yksi herra Venäjällä on kyllä mielessä...

      • Anonyymi

        "Mites se raamatussa luki "Älä tapa"."

        Jeesuksen kerrotaan todenneen, että joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat häneen, sen olisi parempi, että hänet tapetaan.


      • Anonyymi

        "Yksi herra Venäjällä on kyllä mielessä..."

        Älä unohda, että tuon ajatuksen on päähäsi tunkenut suhtautumisesi median juttuihin hänestä - ne vaikuttavat, ei se, että olisit hänen kanssaan näkemässä millaista hänen työnsä on.
        Jos otetaan esimerkiksi Litvinenkon tapaus, yleisö ei tiedä siitä miehestä juuri mitään. Hän oli petturi, joka luuli tietävänsä miten vääryyttä vastaan taistellaan. Hän otti mielipiteitä vastaan mm. Berezovskilta, joka oli ollut toimeksiantajana joissain murhissa. Kumpikin kuoli Britanniassa, ja Venäjää syytettiin.

        Litvis oli ollut huolissaan tavasta, jolla käsiteltiin vaikeimpien rikollisten ongelmaa: heidät päätettiin surmata, koska olisivat muuten maksaneet itsensä ulos vankilasta. Hän ei ymmärtänyt, että muita mahdollisuuksia ei silloin ollut - jotain oli pakko tehdä.
        Hän petti kaverinsa julkaisemalla videon julkisuuteen, missä hän neuvottelee surmaamisista kaveriensa kanssa. Oli sovittu, että nauha julkaistaan vain, jos joku kavereista kuolisi.

        Tiedotustilaisuus oli katastrofi, ja Putin joutui myöhemmin uutisissa vakuuttamaan, että tapaus tutkittaisi. Viimeistään tämä herätti muutamat tahot tajuamaan, miten tärkeää oli saada tv kanavat kontrolliin, ja vähän muutakin... Berezovskin ura päättyi pian, ja Litvinenko porukoineen pidätettiin.

        Putin ymmärsi tilanteen vakavuuden, ja alkoi pelastustoimiin. Monille kävi nyt selväksi kuka oli isänsä talossa. Putin siirsi turvallisuuspalvelun suoraan presidentin käskytettäväksi, ja tuhoamisryhmä lakkautettiin. ORT kanava siirrettiin Kremlin komentoon, ja muutettiin ykköskanavaksi, ja muiden keskeisten tiedotusvälineiden haltuunotto tehtiin samalla. Nyt suurin osa oligarkeista ymmärsi, että hyvät suhteet Putinin hallintoon olivat liiketoiminnan edellytys.

        Tästä voisi todeta, että Litvinenkosta ja hänen "oikeamielisyydestään" alkoi periaatteessa se, mistä Venäjää nykyään syytetään. Ne pahat, jotka olisivat menettäneet henkensä tuhoamisryhmän kautta, osa heistä saattaa nykyään olla elossa, ja vetää niitä juttuja, jotka olisivat jääneet tekemättä, jos moraalisen oikeuden kostonmiekka olisi saanut käydä.

        Syyttäkää vain venäjää verisistä käsistä, mutta moni roisto on vielä elossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Yksi herra Venäjällä on kyllä mielessä..."

        Älä unohda, että tuon ajatuksen on päähäsi tunkenut suhtautumisesi median juttuihin hänestä - ne vaikuttavat, ei se, että olisit hänen kanssaan näkemässä millaista hänen työnsä on.
        Jos otetaan esimerkiksi Litvinenkon tapaus, yleisö ei tiedä siitä miehestä juuri mitään. Hän oli petturi, joka luuli tietävänsä miten vääryyttä vastaan taistellaan. Hän otti mielipiteitä vastaan mm. Berezovskilta, joka oli ollut toimeksiantajana joissain murhissa. Kumpikin kuoli Britanniassa, ja Venäjää syytettiin.

        Litvis oli ollut huolissaan tavasta, jolla käsiteltiin vaikeimpien rikollisten ongelmaa: heidät päätettiin surmata, koska olisivat muuten maksaneet itsensä ulos vankilasta. Hän ei ymmärtänyt, että muita mahdollisuuksia ei silloin ollut - jotain oli pakko tehdä.
        Hän petti kaverinsa julkaisemalla videon julkisuuteen, missä hän neuvottelee surmaamisista kaveriensa kanssa. Oli sovittu, että nauha julkaistaan vain, jos joku kavereista kuolisi.

        Tiedotustilaisuus oli katastrofi, ja Putin joutui myöhemmin uutisissa vakuuttamaan, että tapaus tutkittaisi. Viimeistään tämä herätti muutamat tahot tajuamaan, miten tärkeää oli saada tv kanavat kontrolliin, ja vähän muutakin... Berezovskin ura päättyi pian, ja Litvinenko porukoineen pidätettiin.

        Putin ymmärsi tilanteen vakavuuden, ja alkoi pelastustoimiin. Monille kävi nyt selväksi kuka oli isänsä talossa. Putin siirsi turvallisuuspalvelun suoraan presidentin käskytettäväksi, ja tuhoamisryhmä lakkautettiin. ORT kanava siirrettiin Kremlin komentoon, ja muutettiin ykköskanavaksi, ja muiden keskeisten tiedotusvälineiden haltuunotto tehtiin samalla. Nyt suurin osa oligarkeista ymmärsi, että hyvät suhteet Putinin hallintoon olivat liiketoiminnan edellytys.

        Tästä voisi todeta, että Litvinenkosta ja hänen "oikeamielisyydestään" alkoi periaatteessa se, mistä Venäjää nykyään syytetään. Ne pahat, jotka olisivat menettäneet henkensä tuhoamisryhmän kautta, osa heistä saattaa nykyään olla elossa, ja vetää niitä juttuja, jotka olisivat jääneet tekemättä, jos moraalisen oikeuden kostonmiekka olisi saanut käydä.

        Syyttäkää vain venäjää verisistä käsistä, mutta moni roisto on vielä elossa.

        "isänsä talossa." --> isäntä talossa.


    • Anonyymi

      ”Tapoin yli 100 ihmistä, enkä kadu sitä” (Verkkouutiset 04.05.2018)

      "Syyrian kansannousuun osallistunut henkilö kertoo toimineensa jihadistien salamurhaajana. BBC:n haastattelema Khaled (nimi muutettu) kertoo ajautuneensa rauhanomaisten mielenosoitusten kautta ISIS:iin soluttautuneeksi kaksoisagentiksi.

      – En tehnyt mitään rikollista. Tapoin yli 100 ihmistä taistellessani hallitusta ja ISIS-järjestöä vastaan, enkä kadu sitä. Jumala tietää, etten koskaan tappanut siviileitä tai viattomia.

      Syyrian kansannousun alkaessa v. 2011 Khaled teki töitä pyhiinvaellusten matkajärjestelyiden parissa. Hän muistelee olleensa ”hieman uskonnollinen, mutta ei liian tiukka”. Khaled päätyi monien muiden lailla Syyrian johtajaa Bashar al-Assadia vastustaneisiin rauhanomaisiin mielenosoituksiin.

      – Meistä tuntui, että teimme jotain hyvää maamme puolesta, Khaled sanoo.

      Hän joutui pian Syyrian viranomaisten pidättämäksi. Khaledia kidutettiin turvallisuuspalvelun vankilassa, minkä seurauksena hän halvaantui tilapäisesti. Vapauduttuaan hän liittyi kapinallisten riveihin. Tehtäviin kuului ihmisten kaappaaminen, ja rynnäkkökiväärien tai rahan hankkiminen lunnaiden muodossa.
      Khaled myös etsi käsiinsä häntä kiduttaneen vartijan, ja tappoi hänet entisen vankilansa lähettyvillä. Tässä vaiheessa usko vallankumoukseen oli jäänyt, ja Khaled alkoi keskittyä vain omaan selviytymiseensä.

      Koulutuksensa hän oli saanut Ahrar al-Sham -islamistijärjestön riveissä. Järjestöjen sisäisten riitojen seurauksena Khaled päätyi loikkaamaan terroristijärjestö al-Qaedan(?) paikallisjärjestönä toimineeseen al-Nusran rintamaan.
      Syyrian armeija vetäytyi kesällä 2013 Raqqan kaupungista, josta muodostui pian ISIS-järjestön ”kalifaatin” pääkaupunki. Khaled piti ISIS:n mielivaltaisia pidätyksiä ja tiukkoja sääntöjä naurettavina.

      – Jos joku sanoi ’voi, Muhammed’, he pidättivät tämän jumalanpilkasta. Myös kuvien ottamisesta ja kännyköiden käyttämisestä rankaistiin, ja tupakoimisesta joutui vankilaan. He tekivät kaikkea: tappoivat, ryöstivät, raiskasivat, Khaled toteaa.

      ISIS-järjestöön soluttautunut kaksoisagentti

      Varakkaat ISIS jihadistit rekrytoivat muita kapinallisjohtajia rahalla ja korkea-arvoisilla tehtävillä. Khaledille tarjottiin työtä turvallisuuspäällikkönä, johon sisältyi toimisto ja asema tavallisten ISIS-taistelijoiden komentajana. Kieltäytyminen olisi tarkoittanut kuolemantuomiota, joten Khalid suostui. Hän kuitenkin sopi al-Nusran komentajan kanssa ryhtyvänsä kaksoisagentiksi.

      – Esitin ISIS:lle ystävällistä, mutta salaa nappasin ja kuulustelin heidän jäseniään. Sitten tapoin heidät. Ensimmäinen kidnappaamani oli koulutusleirin johtaja.

      Khaled kertoi ISIS:lle tietoja, jotka al-Nusra hänelle välitti. Osa tiedoista piti paikkansa, jotta kaksoisagentin rooli pysyi piilossa. Al-Nusra oli kieltäytynyt sulautumasta ISIS:n kanssa 2013, joten järjestöt olivat tuolloin kilpailijoita. Lopulta Khaled alkoi pelätä oman henkensä puolesta, ja pakeni Itä-Syyrian kautta Turkkiin.

      – Nukun yöni hyvin. Kaikki, jotka sain tehtäväkseni tappaa, ansaitsivat kuolla. Kun lähdin Syyriasta, minusta tuli jälleen siviili, Khaled toteaa."

    • Anonyymi

      Rokan Antti ampui vain vihollisii!

      • Anonyymi

        Ainoa ihmiskunnan vihollinen on perkele. Vihollisia ei ole olemassa ihmisissä.


    • Anonyymi

      Ukrainan tilanteessakin tosiasia on se että venäjän sotilaita on kielletty tappamasta. Saavat ampua vain itsepuolustukseksi.

      Ukrainan sotilaat taas on komennettu ampumaan venäläisiä.

      Jos ukrainalaiset antaa venäläisten kuljeksia rauhassa niin korkeintaan Zelenskyn ja muut ukrainalaiset päättäjät ne teurastaa.

      • Anonyymi

        Suomessa joidenkin suhtautuminen Ukrainan tilanteeseen on kuin keskenkasvuisella pikkulapsella. Ajattelevat, että maa-alueita voidaan siirtää asukkaista välittämättä jonkun haltuun. Kysymyksessä ei hittoakaan ole mitkään maa-alueet, vaan alueella elävän kansan mielipide.

        Sehän olisi mm. katastrofi Suomelle, jos vaikka Ahvenanmaa tai Itä-Suomi haluaisi liittyä Venäjään, ja alueella olisi mielenosoituksia, koska Suomen ja Ruotsin tilanteeseen oltaisi tyytymättömiä. Yritys saa mennä konkkaan, mutta valtion joku alue ei? Rajoja piirrelty uusiksi kautta historian. ja joka sopeutuu muutokseen, se selviää.

        Tuolla on kuntia, jotka tuottaa enemmänkin ongelmia siinä, ettei siellä porukat halua asua.
        Suunnilleen sama juttu on Venäjällä ja Ukrainassa köyhillä seuduilla, missä työtä ei ole. Porukat saa korvauksia, mutta eivät tuota mitään.
        Vesipula on alkanut olemaan realiteetti mm. USA:ssa ja eri puolilla EU:ta, ja eräänä päivänä tapahtuu niin, että kaikki ylimääräinen on jätettävä, jotta työhön kykeneville saataisi se, mikä heille kuuluu.


    • Anonyymi

      Jos sillä on tukka päässä ja rahaa ja huolehtii naisestaan niin mikä ettei.

    • Anonyymi

      No varuillaan saa olla jos kääntää selkänsä. Kannattaa vaan tarjota vodkaa ja suolakalaa ja hymyillä toveruuden merkiksi. Ja kun vaan mahdollista, häipyä kiireesti karkuun. Ne ovat psykopaatteja ja sadisteja.

    • Anonyymi

      Aloituksesta voi poistaa sanan "wagner" turhana.

    • Anonyymi

      Saksalainen SS tai venäläinen wagner.

      "Same shit. Different day."

    • Anonyymi

      Kutsutaan Wagner sotilaat kahville ja tsempataan miehiä jotta saavat ne nazirotat tapettua!

      • Anonyymi

        Mistä tiedetään, että kuka on nazirotta ja kuka ei ole?
        Ettei tapeta viattomia.


    • Anonyymi

      No itse asiassa tiedän yhden miehen joka väittää olleensa Jugoslavian sodassa aikoinaan tappamassa ihmisiä..Että väittää olleensa jonkun suomalaisen värväystoimiston tai suomen armeijan takia tai siis jonkun ihme härö järjestelmän kautta siellä tappamassa silloin ihmisiä..On aika itserakas ja vähän joissain asioissa ainakin aika lapsellinenkin vähän ainakin..Kunnioittaa kyllä itse itseään kaikkien yläpuolelle..Minä pidän häntä kylläkin hieman yksinkertaisena kun on hänellä normaalityökin,että olisi ennemmin ollut vaikka työttömänä sitten kun 90-luvun puolella sitten tuli sitä lamaa..Joo ei ehkä oikein edes tajua tai tajua tunnustaa kunnolla edes sitä instanssia mitä kautta sinne menkin tapoamaan ihmisiä ..Aika juntteja siis ja vähän sellasia aikuisia lapsia nuo tappajat suurimmaksi osaksi ehkä ovat??..Saattaahan siel ollakin myös toki sellasia jotka pitää niitä tapettavia kohteita vaan vähän niinku eläminä tai muuten ei niin kiinnostavina ettå ansaitsevat heidän mielestään sen heidän aiheuttaman kuoleman yms että ovat omasta mielestään suuriakin tähtiä kun osuvat kohteeseen yms..Että kyllähän niillä pikkasen yleensä taitaa iso pyörä heittääkin niillä tappajilla kyllä,että eivät kyllä ansaitse ollenkaan ainakaan sitä todennäköisesti haluamaansa suuruutta ja ihailua yhtään keneltäkään..Mutta eihän moisille aikuisille lapsille myöskään kohdatessa kannata nauraakaan sitä heidän tappaja uraansa siis..Yrittää jotain muuta sitten keskustella moisen "aikuisen lapsen" kanssa vaan sitten..Sotahulluja on kai ollut koko ihmiskunnan historia täynnä,(ja suurin osa niistä on onneksi jollain tapaa epäonnistuneet siinä sota kiimassaan..).Kannattaa moisille Wagner idiooteille vaan naureskella..(selän takana tietenkin..)

    • Anonyymi

      Ihan noin äkkisältään sanoisin, että vaikea häntä olisi ihmisenä pitää. Toki jonkinlainen ahdinko on saattanut ihmisen ajaa siihen, mutta moraalinen ihminen kärsii, jos tappaa, raiskaa ja kiduttaa saadakseen paremman elämän. Eihän tässä enää olla elukoita, jotka yrittävät vaan pysyä hengissä. Ehkä venäjällä on vielä ahdingossa eläviä elukoita. En tiedä.

    • Anonyymi

      Senhän saa ilmeisesti tappaa? Eväthän hekään ole mitää sodanjulistuksia antaneet, murhaavat ja ryöstävät ja raiskaavat.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe