Mitä Sanna Marin tekee Ukrainassa juuri nyt? Siis mitä?

Anonyymi-ap

Tänään uutisista kuultiin, että Sanna Marin on Ukrainassa. Mitä Marin siellä oikein tekee? Eiköhän Ukrainan presidentillä ole tällä hetkellä parempaakin tekemistä kuin pitää seuraa tälle itseään kaikin tavoin esille tuovaa Marinia.

Sannan matka Ukrainaan juuri nyt on tekemällä tehty. Vielä ehtii matkustaa ja tehdä itseään kaikin tavoin tykö ennenkuin hallituskausi päättyy.

Niin täytyihän Marinin järjestää itsensä jollekin matkalle, kun presidentti Niinistö on parhaillaan Amerikassa. Mutta näinhän se menee, että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten - juuri sitä Sanna Marin on. Ikävä kyllä, tuo matkan maksaa veronmaksajat.

Marin on junaillut tuon matkansa yhdessä esikuntansa kanssa, jotta saataisiin "kansainvälistä näkyvyyttä" vielä ennen vaaleja. Laskelmoitu juttu - sitä tämä tekaistu matka jälleen on!

206

1600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Marinin yllätysvierailu Ukrainaan on tyhjää täynnä. Täysin laskelmoitu juttu ennen eduskuntavaaleja.

      Piti vielä repäistä tekemällä tehty matka Ukrainaan, jotta saisi itseään julkisuudessa esille.

      • Anonyymi

        Ei ollut yllätysvierailu, vaan vastaus kutsuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut yllätysvierailu, vaan vastaus kutsuun.

        Juuri näin , sinne Marin mielellään kutsutaankin, senhän ymmärtää
        kaikki, toki ei älykääpiöt,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut yllätysvierailu, vaan vastaus kutsuun.

        BIDENIN NATO-SUOMI OSA USA-NATON SOTARIKOKSIA

        S. Niinistön, A. Rinteen / S. Marinin pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos:

        Biden hönötti Niinistön USA:n sijaissotaan Saksaa ja EU-maita vastaan.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten kansanedustajat— uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla 2022 helmikuussa oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti heti, kun Suomi [S. Niinistö] oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On pohdittava, mikä ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa?

        — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        SUOMALAISEN DEMOKRATIAN KANNALTA TILANNE ON KIUSALLINEN [LAITON] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että • maan johto [J. Biden / S. Niinistö] on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on "arvoton näytelmä". Oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        • Valmisteluprosessi on farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022):

        •• Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta.

        •• Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa eduskuntavaaleihin.


        •• TAPAHTUI SELVÄ VIRHE, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp + ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen [S. Niinistön] lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        USA-NATO Suomessa ja Ukrainassa

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto, USA

        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bush painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat Naton laajenemista Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle — lupasivat estää sen.


      • Anonyymi

        Suomen kansalle, maalle petoksellisesti, valheellisin, puutteellisin perustein, TP Niinistö, PM Marin, UM Haavisto, Kaikkonen, UaV:n pj. Halla-aho — eduskunta — ovat valmistelleet perustuslain vastaisesti Nato-jäsenyyshakemuksen.


        Maanpuolustuskorkeakoulun evp strategian opettaja ja komentaja Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa". Ei syytä kiirehtiä Naton jäseneksi.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen vahvistaa Ukrainassa 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [S. Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan: "Nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt 30-vuotisen olemassaolonsa aikana. Pelkkää propagandaa vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienten valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi korostuu.


        "Tunne naapurimaasi" on sotilasstrategian perusoppeja

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassa olon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. "Aikuisten totuus" selittää, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisen Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        Tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy:

        — Oikea tieto ei ole vielä tavoittanut kansalaisia [S. Niinistön mediasensuuri].

        • Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        • Naton itärajan siirtäminen lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan taloudelle ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        "Suomen on oltava hyvin, hyvin varovainen", sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä. — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.


        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti [Niinistö] haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut on syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen "kovissa tilanteissa" riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.

        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden "valtameren takaisten" kriisien ja sotien vuoksi. [USA:n sijaissota Ukrainassa, ukrainalaiset sotii USA:n joukkojen sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Ei Suomi ole sellainen "heittopussi" ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin "hospetterit" Nato-innoissaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän "konnankoukut" ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith:

        — "Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BIDENIN NATO-SUOMI OSA USA-NATON SOTARIKOKSIA

        S. Niinistön, A. Rinteen / S. Marinin pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos:

        Biden hönötti Niinistön USA:n sijaissotaan Saksaa ja EU-maita vastaan.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten kansanedustajat— uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla 2022 helmikuussa oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti heti, kun Suomi [S. Niinistö] oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On pohdittava, mikä ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa?

        — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        SUOMALAISEN DEMOKRATIAN KANNALTA TILANNE ON KIUSALLINEN [LAITON] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että • maan johto [J. Biden / S. Niinistö] on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on "arvoton näytelmä". Oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        • Valmisteluprosessi on farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022):

        •• Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta.

        •• Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa eduskuntavaaleihin.


        •• TAPAHTUI SELVÄ VIRHE, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen [S. Niinistön] lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        USA-NATO Suomessa ja Ukrainassa

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto, USA

        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bush painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat Naton laajenemista Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle — lupasivat estää sen.

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön liitto — rikolliset Nato ja USA — uhka Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuudelle.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Naton sotarikokseen syyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, sotatoimi ja suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hershin haastattattelija saksalainen toimittaja Scheidler lisää: — USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia, erityisesti Saksaa vastaan.

        — [RIKOSVÄLINE Bidenille Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset — ovat osa sotarikosta Ukrainassa ja Ruotsin talousvesillä. Niinistön osallistuminen asein sotaan YK:n tulitaukopäätöksen ja Minskin sopimusten vastaisesti. Saksaa ja EU-maita, Suomea vastaan Ruotsin talousvesillä Nord Streamiin tehty NATO:n BOLTOPS 22 -sotatoimi.

        Sotarikokseen osalliset Bidenin USA, Stoltenbergin Norja, muut rikoksesta epäillyt — ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsenyyshakemukset "rikosvälineeksi".

        • Rikollisen Bidenin Suomen Naton jäsenyyttä — "sotarikosten teon välinettä" — Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät voi hyväksyä].


        Bidenin pelko, että Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — oli syy, miksi presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että [Niinistön joulukuussa 2021 houkuteellesta rikollisesta] USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin Saksa ja EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen — antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [Niinistön ja jatkajan pakkomielle tehdä provosointia]

        Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä.

        — Sotkeuduimme tähän — mikä ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti Seymour Hersh: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiä faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruotsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Tutkiva journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin , sinne Marin mielellään kutsutaankin, senhän ymmärtää
        kaikki, toki ei älykääpiöt,

        USA-NATO:lle VAARALLINEN SOTA

        Rehelliset Türkiye ja Unkari ymmärtävät USA-NATON vaarallisuuden.

        Venäjän turvalisuushuolia, rauhanliikettä, strategian asiantuntijoita ei kuunneltu, kun Ukrainaa ja Suomea yritetään petoksella jäseniksi.


        USA:n Eversti evp Donald Macgregor

        HAKU: The Ukraine war is far more dangerous than past US-orchestrated conflicts: Douglas MacGregor
        ;
        Ukrainan sota paljon vaarallisempi kuin aiemmat USA:n johtamat konfliktit: Douglas MacGregor

        Lyhyt ote suomeksi

        Washington ja sen Nato-liittolaiset [TP Niinistö] kannattavat täysimittaista sotaa Venäjää vastaan, Venäjän federaation tuhoamista ja hajottamista sekä miljoonien ihmisten elämän tuhoamista Venäjällä ja Ukrainassa.

        Siihen asti kunnes Washington päätti kohdata Moskovan Ukrainassa eksistentiaalisena sotilaallisena uhkana, USA rajoitti sotilaallisen voiman käytön konflikteihin, jotka amerikkalaisilla oli varaa hävitä, eli sotiin heikkoja vastustajia vastaan kehitysmaissa Saigonista Bagdadiin, jotka eivät muodostaneet eksistentiaalista uhkaa USA:n joukoille tai USA:n alueelle.

        • Tämä kerta – sijaissota Venäjän kanssa – on erilainen.


        Vastoin alkuvaiheen toiveita ja odotuksia Venäjä ei romahtanut sisäisesti eikä antautunut lännen kollektiivisten länsimaiden vaatimuksille vaihtaa Moskovan hallintoa. Washington aliarvioi Venäjän yhteiskunnallisen yhteenkuuluvuuden, sen piilevän sotilaallisen potentiaalin ja sen suhteellisen koskemattomuuden länsimaiden talouspakotteille.

        Tämän seurauksena Washingtonin valtakirjasota Venäjää vastaan on epäonnistumassa. USA:n puolustusministeri Lloyd Austin oli epätavallisen suorasukainen Ukrainan tilanteesta, kun hän kertoi liittolaisille Saksassa Ramsteinin lentotukikohdassa 20. tammikuuta:

        — "Meillä on tilaisuusikkuna tästä hetkestä kevääseen", ja myönsi: "Se ei ole pitkä aika".

        Aleksei Arestovitš, presidentti Zelenskin äskettäin erotettu neuvonantaja ja epävirallinen "Spinmeister", oli suorempi.

        Hän ilmaisi omat epäilyksensä siitä, että Ukraina voisi voittaa sodan Venäjän kanssa, ja hän kyseenalaistaa nyt, selviääkö Ukraina edes sodasta.

        Ukrainan tappiot – ainakin 150 000 kuollutta, joista 35 000 on kadonnut ja oletettavasti kuollut – ovat heikentäneet kohtalokkaasti Ukrainan joukkoja, mikä on johtanut Ukrainan hauraaseen puolustusasemaan, joka todennäköisesti murtuu hyökkäävien venäläisjoukkojen murskaavaan painoon lähiviikkoina.

        Ukrainan materiaalitappiot ovat yhtä vakavia. Niihin kuuluu tuhansia panssarivaunuja ja panssaroituja jalkaväen taisteluajoneuvoja, tykistöjärjestelmiä, ilmapuolustusalustoja ja kaiken kaliiperin aseita. Näihin lukemiin sisältyy seitsemän vuoden Javelin-ohjusten tuotantoa vastaava määrä. Tilanteessa, jossa venäläiset tykistöjärjestelmät voivat ampua lähes 60 000 erilaista laukausta – raketteja, ohjuksia, lennokkeja ja kovakuorisia ammuksia – päivässä, Ukrainan joukkojen on vaikea vastata näihin venäläisten salvosarjoihin 6 000 laukauksella päivässä. Uudet alustat ja ampumatarvikepaketit Ukrainalle voivat rikastuttaa Washingtonin yhteisöä, mutta ne eivät voi muuttaa näitä olosuhteita.

        Washingtonin turhautuminen siihen, että länsimaat eivät ole onnistuneet pysäyttämään Ukrainan tappiota, on odotetusti kasvamassa. Itse asiassa turhautuminen on nopeasti vaihtumassa epätoivoon.

        Michael Rubin, entinen Bushin nimitetty ja Amerikan Lähi-idän ja Afganistanin pysyvien konfliktien innokas kannattaja, purki turhautumistaan vuonna 1945 ilmestyneessä artikkelissa, jossa hän väitti, että "jos maailma sallii Venäjän pysyä yhtenäisvaltiona ja jos se sallii putinismin säilyä hengissä Putinin rinnalla, Ukrainan pitäisi saada ylläpitää omaa ydinpelotettaan riippumatta siitä, liittyykö se Natoon vai ei".

        Päällisin puolin ehdotus on holtiton, mutta lausunto kuvastaa tarkasti Washingtonin piireissä vallitsevaa ahdistusta siitä, että Ukrainan tappio on väistämätön.


        Naton jäsenet eivät ole koskaan olleet vahvasti yhtenäisiä Washingtonin ristiretken takana, jonka tavoitteena on Venäjän kohtalokas heikentäminen. Unkarin ja Kroatian hallitukset vain tunnustavat, että laajempi eurooppalainen yleisö vastustaa sotaa Venäjän kanssa ja ettei se tue Washingtonin halua lykätä Ukrainan ennakoitavissa olevaa tappiota.

        Vaikka Berliini suhtautuukin myötämielisesti Ukrainan kansaan, se ei kannattanut Ukrainan puolesta käytävää täysimittaista sotaa Venäjää vastaan. Nyt saksalaiset ovat myös huolissaan Saksan asevoimien katastrofaalisesta tilasta.

        Naton sotilaskomitean entinen puheenjohtaja, Saksan ilmavoimien eläkkeellä oleva kenraali Harald Kujat arvosteli ankarasti Berliiniä siitä, että se sallii Washingtonin raahata Saksan konfliktiin Venäjän kanssa. Ja totesi, että Saksan poliittiset johtajat ovat useiden vuosikymmenten ajan aktiivisesti riisuneet Saksan aseista ja siten riistäneet Berliiniltä auktoriteetin tai uskottavuuden Euroopassa. Vaikka Saksan hallitus ja tiedotusvälineet tukahduttivatkin aktiivisesti hänen kommenttinsa, ne herättävät voimakasta vastakaikua saksalaisissa äänestäjissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut yllätysvierailu, vaan vastaus kutsuun.

        Ai että mitä tekee, no, Nastrovia KIPPIS, Slava Ukraini.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että mitä tekee, no, Nastrovia KIPPIS, Slava Ukraini.

        Harasoh basiba.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut yllätysvierailu, vaan vastaus kutsuun.

        Tosiuskovaiset sinisilmäiset demarit uskovat kutsuun.
        Taisi kuitenkin olla tilattu vaalikampanjaa varten. Ilmaista mainosta verorahoilla vielä kun voi niin tehdä. Täysin höpöhöpö reissu myös Ohisalolta. Maailma pelastuu kun lennellään huvikseen pitkin maailmaa. Etätapaamiset on unohdettu vaikka toimivat hyvin korona-aikana kun oli riski sairastua. Suurta teatteria myös nämä kaikki ilmastokokoukset.
        Suuri joukko lentää sadoilla koneilla ja tuloksena nollapaperi. No saavat sentään matkustella ja ulkomaanpäivärahat juoksee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut yllätysvierailu, vaan vastaus kutsuun.

        Mutta vaalien takia meni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön liitto — rikolliset Nato ja USA — uhka Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuudelle.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Naton sotarikokseen syyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, sotatoimi ja suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hershin haastattattelija saksalainen toimittaja Scheidler lisää: — USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia, erityisesti Saksaa vastaan.

        — [RIKOSVÄLINE Bidenille Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset — ovat osa sotarikosta Ukrainassa ja Ruotsin talousvesillä. Niinistön osallistuminen asein sotaan YK:n tulitaukopäätöksen ja Minskin sopimusten vastaisesti. Saksaa ja EU-maita, Suomea vastaan Ruotsin talousvesillä Nord Streamiin tehty NATO:n BOLTOPS 22 -sotatoimi.

        Sotarikokseen osalliset Bidenin USA, Stoltenbergin Norja, muut rikoksesta epäillyt — ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsenyyshakemukset "rikosvälineeksi".

        • Rikollisen Bidenin Suomen Naton jäsenyyttä — "sotarikosten teon välinettä" — Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät voi hyväksyä].


        Bidenin pelko, että Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — oli syy, miksi presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että [Niinistön joulukuussa 2021 houkuteellesta rikollisesta] USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin Saksa ja EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen — antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [Niinistön ja jatkajan pakkomielle tehdä provosointia]

        Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä.

        — Sotkeuduimme tähän — mikä ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti Seymour Hersh: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiä faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruotsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Tutkiva journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".

        Mitä väliä enää on ku Suomi jo pakolla halutaan Natoon.

        Ei oo enää itsenäistä Suomea olemassakaan.


        Nyt pitää meidän nousta ja äänestää pettureita vastaan ja häätää ne eduskunnasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BIDENIN NATO-SUOMI OSA USA-NATON SOTARIKOKSIA

        S. Niinistön, A. Rinteen / S. Marinin pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos:

        Biden hönötti Niinistön USA:n sijaissotaan Saksaa ja EU-maita vastaan.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten kansanedustajat— uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla 2022 helmikuussa oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti heti, kun Suomi [S. Niinistö] oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On pohdittava, mikä ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa?

        — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        SUOMALAISEN DEMOKRATIAN KANNALTA TILANNE ON KIUSALLINEN [LAITON] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että • maan johto [J. Biden / S. Niinistö] on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on "arvoton näytelmä". Oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        • Valmisteluprosessi on farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022):

        •• Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta.

        •• Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa eduskuntavaaleihin.


        •• TAPAHTUI SELVÄ VIRHE, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen [S. Niinistön] lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        USA-NATO Suomessa ja Ukrainassa

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto, USA

        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bush painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat Naton laajenemista Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle — lupasivat estää sen.

        Päätit kirjoittaa novellin tänne?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BIDENIN NATO-SUOMI OSA USA-NATON SOTARIKOKSIA

        S. Niinistön, A. Rinteen / S. Marinin pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos:

        Biden hönötti Niinistön USA:n sijaissotaan Saksaa ja EU-maita vastaan.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten kansanedustajat— uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla 2022 helmikuussa oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti heti, kun Suomi [S. Niinistö] oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On pohdittava, mikä ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa?

        — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        SUOMALAISEN DEMOKRATIAN KANNALTA TILANNE ON KIUSALLINEN [LAITON] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että • maan johto [J. Biden / S. Niinistö] on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on "arvoton näytelmä". Oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        • Valmisteluprosessi on farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022):

        •• Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta.

        •• Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa eduskuntavaaleihin.


        •• TAPAHTUI SELVÄ VIRHE, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen [S. Niinistön] lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        USA-NATO Suomessa ja Ukrainassa

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto, USA

        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bush painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat Naton laajenemista Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle — lupasivat estää sen.

        USA-NATO SYTYTTI SODAN

        USA hönötti fanaattisen Nyrkki-Niinistön hakemaan Nato-jäsenyytä JOULUKUUSSA 2021 eli USA:n vallankaappaus, mikä on osa USA:n Joe Bidenin ja Victoria Nulandin provokaatiota sodan sytytämiseksi Euroopassa.

        USA/NATO Suomessa toimii samalla tavalla provokaationa Venäjälle kuin USA:n vallankaappaus Ukrainassa 2014, mikä oli perimmäinen syy USA:n suunnitteleman proxy-sodan kehittymiseen Euroopassa.


        Euroopan, Pohjolan ja Suomen rauhan ja vakauden palauttamiseksi.

        Chicagon yliopisto, USA
        John J. Mearsheimer

        Valtiotieteilijä ja tutkija Mearsheimer sanoo, että Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää. [Sodan syttymisen syy]

        Ensinnäkin — kyse ei ole siitä, mitä länsimaiden johtajat [Suomen osalta TP Niinistö, PM Marin, ministerit Haavisto, Kaikkonen, eduskunta] sanovat Naton tarkoituksen tai aikomusten olevan, vaan siitä, miten Moskova näkee USA:n/Naton eksistentiaalisena uhkana, uhkana Venäjän olemassa ololle.


        Länsimaat ja erityisesti USA ovat päävastuussa helmikuussa 2014 alkaneesta kriisistä. Se on nyt muuttunut sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan ja joka voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.


        Kriisin alettua amerikkalaiset ja eurooppalaiset päättäjät eivät kuitenkaan voineet myöntää, että he olivat aiheuttaneet kriisin yrittämällä integroida Ukrainan länteen.

        [USA:n vallankaappaus Suomessa joulukuussa 2021, sota syttyi

        USA:n presidentti Joe Biden houkutteli JOULUKUUSSA 2021 S. Niinistön hakemaan Nato-jäsenyyttä, jota Suomi ei tarvitse, kunhan nykyinen ja tulevat presidentit pitävät USA:n ja Naton pois Suomesta]

        Suurin yhteenotto tapahtui JOULUKUUSSA 2021 ja johti suoraan nykyiseen sotaan. Tärkein syy oli se, että Ukrainasta [Suomesta ja Ruotsista] oli tulossa Naton jäsen.

        Ukrainan sota on vaarallisin kansainvälinen konflikti sitten vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin. [Ammattitaidoton S. Niinistö ei tätä ymmärrä, synnytti vihollisuudet Venäjään; sodan provokaatiota, eskalointia, sodan sytytys]


        • Ukrainan sodan syttymisen perimmäisten syiden ymmärtäminen on välttämätöntä, jos haluamme estää sen pahenemisen, ja sen sijaan löytää keinon sen lopettamiseksi, Mearsheimer.


        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä". Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja vannoivat estävänsä sen.

        • Nämä pyrkimykset johtivat lopulta vihollisuuksiin helmikuussa 2014, kun Ukrainan Venäjä-mielinen presidentti Viktor Janukovitsh joutui pakenemaan maasta USA:n järjestämän vallankaappauksen seurauksena.

        Vastauksena vallankaappaukseen Venäjä otti Krimin Ukrainalta.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ohjusasemista ja ydinohjuksista Krimillä ja muualla Ukrainassa, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        Mearsheimer:

        Ei ole yllättävää, että Moskova piti kehittyvää tilannetta sietämättömänä ja alkoi keväällä 2022 mobilisoida armeijaansa Ukrainan rajalla osoittaakseen päättäväisyyttään Washingtonille. Sillä ei kuitenkaan ollut vaikutusta, sillä Bidenin hallinto jatkoi lähentymistä Ukrainaan, jatkoi provosointia.

        Tämä johti siihen, että Venäjä sai aikaan täysimittaisen diplomaattisen vastakkainasettelun JOULUKUUSSA 2021. Kuten Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov asian ilmaisi: "Saavutimme kiehumispisteemme."

        Venäjä vaati rauhan säilymiseksi kirjallisia takeita siitä, ettei Ukrainasta koskaan tule Naton jäsentä, ja että liittouma poistaa sotilaalliset voimavarat, joita se oli sijoittanut Itä-Eurooppaan vuodesta 1997 lähtien. [Aseriisunta; rauha]

        Tämän jälkeen käydyt neuvottelut epäonnistuivat, kuten Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken teki selväksi:

        "Muutosta ei tapahdu. Muutosta ei tule."

        Kuukautta myöhemmin Putin aloitti hyökkäyksen Ukrainaan eliminoidakseen Natosta näkemänsä uhan.

        Kuvaavaa on, että länsimaiset johtajat pitivät Venäjää harvoin sotilaallisena uhkana Euroopalle ennen vuotta 2014. Kuten Yhdysvaltain entinen Moskovan-suurlähettiläs Michael McFaul toteaa: Putin ei suunnitellut Krimin valtausta pitkään, vaan se oli impulsiivinen liike vastauksena vallankaappaukseen, jolla Ukrainan venäläismielinen johtaja syrjäytettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä väliä enää on ku Suomi jo pakolla halutaan Natoon.

        Ei oo enää itsenäistä Suomea olemassakaan.


        Nyt pitää meidän nousta ja äänestää pettureita vastaan ja häätää ne eduskunnasta.

        Paras mielenosoitus on, että kukaan ei Suomessa eikä Ruotsissa äänestä niin kauan kun tästä fasismin noususta ei viedä tuomittavaksi.

        Tätä ennenkin on äänestetty, mutta fasistit tekevät omapäisesti piittaamatta Suomen kansan edusta.

        Tässä on kyse selvästi Suomen valtiojohdon laittomuuksista ja valtiopetoksesta ja sotarikoksista ihmisyyttä kohtaan. Erittäin vakava perustuslain vastainen tilanne.

        Osallisuus USA sotaan Ukrainaa, Saksaa ja EU-maita vastaan.

        USA:n ja Norjan, Naton neuvoston norjalaisen Stoltenbergin Nord Streamiin tehty sotatoimi, BOLTOPS 22.


      • Anonyymi

        Suomen tiedotusvälineet eivät kerro totuuksia.

        Tämän ketjun strategian ammattilaisten analyyseihin ja ulkomaisiin lähteisiin vertaamalla, nähdään kuinka raskaasti Suomen valtiojohto on tehnyt propagandaa, laittomuuksia ja johtanut täydellisesti harhaan äänestäjiä petoksellisesti.

        Ketjuun on tuotu lyhyitä suomennoksia niille, jotka eivät vielä osaa tarpeeksi ruotsia ja englantia.

        Linkit sisältävät paljon enemmän tärkeää tietoa. Kaikkea ei ehdi suomentamaan. Monia tärkeitä linkkejä jää kokonaan pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön liitto — rikolliset Nato ja USA — uhka Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuudelle.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Naton sotarikokseen syyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, sotatoimi ja suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hershin haastattattelija saksalainen toimittaja Scheidler lisää: — USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia, erityisesti Saksaa vastaan.

        — [RIKOSVÄLINE Bidenille Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset — ovat osa sotarikosta Ukrainassa ja Ruotsin talousvesillä. Niinistön osallistuminen asein sotaan YK:n tulitaukopäätöksen ja Minskin sopimusten vastaisesti. Saksaa ja EU-maita, Suomea vastaan Ruotsin talousvesillä Nord Streamiin tehty NATO:n BOLTOPS 22 -sotatoimi.

        Sotarikokseen osalliset Bidenin USA, Stoltenbergin Norja, muut rikoksesta epäillyt — ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsenyyshakemukset "rikosvälineeksi".

        • Rikollisen Bidenin Suomen Naton jäsenyyttä — "sotarikosten teon välinettä" — Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät voi hyväksyä].


        Bidenin pelko, että Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — oli syy, miksi presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että [Niinistön joulukuussa 2021 houkuteellesta rikollisesta] USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin Saksa ja EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen — antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [Niinistön ja jatkajan pakkomielle tehdä provosointia]

        Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä.

        — Sotkeuduimme tähän — mikä ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti Seymour Hersh: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiä faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruotsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Tutkiva journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".

        How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        Miten Amerikka tuhosi Nord Stream -putkilinjan

        Hakukenttään:

        seymourhersh.substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline


        Seymour Hersh 8. helmikuuta 2023

        Englannin kielen taitoisille tutkivan journalismin veteraanin Seymour Hershin loistava pitkä kirjoitus Nord Streamiin tehdystä sabotaasista, sotatoimesta, terroriteosta kokonaisena ja alkuperäisenä. Hershillä lähteenä operaation hyvin tuntenut henkilö ja faktan tarkastajat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BIDENIN NATO-SUOMI OSA USA-NATON SOTARIKOKSIA

        S. Niinistön, A. Rinteen / S. Marinin pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos:

        Biden hönötti Niinistön USA:n sijaissotaan Saksaa ja EU-maita vastaan.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten kansanedustajat— uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla 2022 helmikuussa oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti heti, kun Suomi [S. Niinistö] oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On pohdittava, mikä ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa?

        — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        SUOMALAISEN DEMOKRATIAN KANNALTA TILANNE ON KIUSALLINEN [LAITON] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että • maan johto [J. Biden / S. Niinistö] on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on "arvoton näytelmä". Oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        • Valmisteluprosessi on farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022):

        •• Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta.

        •• Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa eduskuntavaaleihin.


        •• TAPAHTUI SELVÄ VIRHE, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen [S. Niinistön] lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        USA-NATO Suomessa ja Ukrainassa

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto, USA

        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bush painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat Naton laajenemista Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle — lupasivat estää sen.

        NATO:n STOLTENBERGIN, USA:n PRESIDENTTIEN PROVOSOIMAT SODAT EUROOPPAA, SAKSAA, SUOMEA, RUOTSIA VASTAAN

        1. USA:n päämäärä on ollut 1991 lähten alistaa Ukraina valtansa alle.

        2. Seuraavaksi Suomi ja Ruotsi JOULUKUUSSA 2021; sotaisa diktaattori S. Niinistö, kok.; valtiopetos, rikokset ihmisyyttä kohtaan.


        Oregonin yliopisto, USA
        John Bellamy Foster

        Haku netistä sanoilla: mronline The U.S. proxy war in Ukraine

        Linkistä lyhyt lainaus suomennettuna

        USA:n vallan laajentuminen esiteltiin, Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992 — vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen — julkaisemassa USA:n sotapoliittisen laajenemisen linjauksessa.

        Suuri imperialistinen strategia koski USA:n  etenemistä entisen Neuvostoliiton alueille.

        Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 ilmestyneessä Grand Chessboard -kirjassaan, että Ukraina on "geopoliittisesti käänteen tekevä pivot-maa".

        [ JÄRJETÖNTÄ TAPPAMISTA SUOMEN KANSAN TAHDON VASTAISESTI

        S. NIINISTÖ (KOK.) S. MARIN (SD.) ]

        • Erityisesti, jos UKRAINA saataisiin USA-Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin sitoa tai jopa paloitella. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008.

        [• USA:n eversti evp MacGregor: "Kun kävi selväksi, että Washington oli päättänyt paitsi säilyttää Ukrainan strategisen sotilaallisen hallinnan myös pyrkiä tuhoamaan Venäjän täydellisesti, Moskova muutti kurssiaan".]

        Marraskuussa 2021, Washingtonin Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan [myös Suomen ja Ruotsin] liittäminen Natoon.

        JOULUKUU 2021

        USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan [Pohjolan] ja saavuttaakseen sen toteutuneena tosiasiana.

        •[ Kenraalimajuri evp Vehviläinen:

        NATO-SUOMI ON OSA BIDENIN SALAISTA SUUNNITELMAA; Biden oli jo JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon]


        Proxy-sota (sijaissota; valtakirjasota) alkoi 2014, kun Ukrainassa tapahtui USA:n suunnittelema Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja ultranationalistit saivat vallan.

        Välitön seuraus: Ukraina alkoi hajota.

        KRIM oli itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991–1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti Krimin itseensä vastoin Krimin tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

        Kun tapahtui USA:n organisoima vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi pois Kiovan alaisuudesta. Venäjä antoi mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

        ITÄ-UKRAINASSA pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja uusnatsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, kuten CIA:n kouluttaman, Azov-pataljoonaan liittyvien uusnatsien julkisessa rakennuksessa räjäyttämät 40 ihmistä, mikä on surullisen kuuluisa tapaus.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Sisällissota alkoi heti 2014 vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Sisällissodassa menehtyi aluksi noin 14 000 ihmistä. Ja nämä uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja YK:n turvallisuusneuvoston tuella.

        Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

        • Kiova [eli diktaattori S. Niinistö, S. Marin, USA ja USA:n proxy-sodan EU-/Nato-liittolaiset] kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan:

        — Näin Ukrainaan syntyi nykyinen sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli myös proxy-sota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        • Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinohjuksista, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon, ja Ukrainaan ja Krimin tasavaltaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        [ Kokoomuksen diktaattori S. Niinistö — rikolliset USA-NATO — Norjan Stoltenverg haluavat väkisin Suomen kansan vastaavaan tilanteeseen ]


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen kansalle, maalle petoksellisesti, valheellisin, puutteellisin perustein, TP Niinistö, PM Marin, UM Haavisto, Kaikkonen, UaV:n pj. Halla-aho — eduskunta — ovat valmistelleet perustuslain vastaisesti Nato-jäsenyyshakemuksen.


        Maanpuolustuskorkeakoulun evp strategian opettaja ja komentaja Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa". Ei syytä kiirehtiä Naton jäseneksi.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen vahvistaa Ukrainassa 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [S. Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan: "Nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt 30-vuotisen olemassaolonsa aikana. Pelkkää propagandaa vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienten valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi korostuu.


        "Tunne naapurimaasi" on sotilasstrategian perusoppeja

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassa olon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. "Aikuisten totuus" selittää, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisen Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        Tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy:

        — Oikea tieto ei ole vielä tavoittanut kansalaisia [S. Niinistön mediasensuuri].

        • Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        • Naton itärajan siirtäminen lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan taloudelle ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        "Suomen on oltava hyvin, hyvin varovainen", sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä. — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.


        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti [Niinistö] haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut on syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen "kovissa tilanteissa" riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.

        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden "valtameren takaisten" kriisien ja sotien vuoksi. [USA:n sijaissota Ukrainassa, ukrainalaiset sotii USA:n joukkojen sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Ei Suomi ole sellainen "heittopussi" ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin "hospetterit" Nato-innoissaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän "konnankoukut" ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith:

        — "Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        SUOMESSA USA:n VALLANKAAPPAUS JOULUKUUSSA 2021; NATON NEUVOSTON, NORJAN SOTARIKOSTEN JENS STOLTENBERG

        USA:n PRESIDENTTIEN JA NATON NEUVOSTON VALLANKAAPPAUKSET

        KOKOOMUKSEN S. NIINISTÖN NATO-VALLANKAAPPAUS RUOTSISSA

        BALTOPS 22:een OSALLISTUNEET MAAT SOTARIKOLLISIA:

        — TERRORISTISEN NATO-BALTOPS 22:n LAIVASTOVIERAILUT JÄRJESTI S. NIINISTÖ HELSINKIIN JA TUKHOLMAAN:

        — S. NIINSTÖN VALTIOPETOKSELLINEN NATO-HAKEMUS JA EDUSKUNTAKÄSITTELY MITÄTÖITYI

        — NATO-HAKEMUKSEN RATIFIOINEISSA TERRORISTEJA, SOTARIKOLLISIA

        Suomen ja Ruotsin perustuslait edellyttää, että Suomen kansa ja Ruotsin kansa saavat tietää totuuden tiedotusvälineiltä.

        Näin ei ole ollut vuodesta 2008:

        — Sodan perimmäinen syy

        Kokoomuksen S. Niinistön häikäilemätön sotasuunnitelma ennen 2012 vaalipetosta ja pyrkyryys presidentiksi.

        — Muutti Suomen yksipuoluediktaatuuriksi valheellisen ja puutteelisen Nato-hakemuksen avulla — eduskuntaenemmistöllä 2023.

        Kokoomuksen S. Niinistön Natotus alkoi vuonna 2008, samalla kun Irakin sodan sytyttänyt sotarikollinen George W. Bush painosti Ukrainaa Natoon Bukarestissa 2008.

        Vallankaappauksen suunnittelu alkoi 2011.


        FASISMIN NOUSU UKRAINASSA, EU-KOMISSIOSSA, SUOMESSA

        Lyhyt suomennos

        TRANSCEND MEDIA SERVICE

        Solutions-Oriented Peace Journalism

        TEKNOLOGIALEIRI

        Vallankaappauksen takana oleva verkosto oli itse asiassa aloittanut vallankaappauksen suunnittelun jo vuonna 2011.

        Silloin Googlen Eric Schmidt ja Jared Cohen, vielä Googlen palveluksessa, mutta jatkoi edelleen, vaikkakin epävirallisesti, USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin päähenkilönä, jonka tehtävänä oli suunnitella "kansanliikkeitä" sekä Janukovitshin kaatamiseksi Ukrainassa että Assadin kaatamiseksi Syyriassa.

        Suunnitelman toteuttaminen alkoi 1. maaliskuuta 2013: ensimmäinen "teknologialeiri", jossa äärioikeistolaisia ukrainalaisia koulutettiin järjestämään verkossa Janukovitshin vastaisia joukkomielenosoituksia, pidettiin USA:n Kiovan suurlähetystössä kyseisenä päivänä, eli yli yhdeksän kuukautta ennen kuin Ukrainan demokraattisesti valitun presidentin syrjäyttämiseksi järjestetyt Maidan-mielenosoitukset alkoivat 20. marraskuuta 2013.


        Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen ja venäjämielisen laillisen presidentin korvaaminen helmikuussa 2014  amerikkalaismielisellä, raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.

        Tässä esitetään kiistattomia todisteita siitä, että kyseessä oli vallankaappaus ja että sen järjesti USA:n hallitus vieraaseen maahan — että USA:n hallitus aloitti "uuden kylmän sodan".

        • Venäjän hallitus reagoi USA:n hyökkäävään provokaatioon, jonka tavoitteena on sijoittaa ydinohjuksia Ukrainaan, alle kymmenen minuutin lentomatkan päähän Moskovasta.

        • Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikana  USA:lla oli syytä pelätä Neuvostoliiton ydinohjuksia 103 mailin päässä Amerikan rajalta.

        • USA:n järjestämän Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Venäjällä on syytä pelätä Naton ydinohjuksia, jotka eivät ole vain lähellä Venäjän rajaa vaan Venäjän rajalla. Se olisi katastrofaalista.

        • [ USA-NATON VALLANKAAPPAUS SUOMESSA JA RUOTSISSA SOTAA PROVOSOIVA. Muurmansk, Pietari, Kalininkrad]


        Artikkelin tarkoituksena on kiinnittää huomiota siihen, ketkä ovat päähenkilöt, jotka ovat vastuussa maailmanlaajuisesti megavaarallisen ("kylmän sodan" sytyttävän) vallankaappauksen toteuttamisesta — ja siten maailman myöhemmän kurssin luomisesta yhä enenevässä määrin kohti globaalia ydintuhoa.

        Jos tulevaisuuden historiaa on olemassa, juuri nämä henkilöt joutuvat telakalle kärsimään tuon historian ankarimmat ja tuomitsevimmat tuomiot. Keitä nämä ihmiset sitten ovat?

        On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, [Mr. Bidenin politiikasta vastaava alivaltiosihteeri], joka valvoi vallankaappausta ainakin helmikuun 2014 aikana, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan  laillisen hallituksen laittomassa syrjäyttämisessä myös sen raivokkaasti venäläisvastaisen korvaajan valinnassa ja asettamisessa.

        Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu Nulandin ja USA:n Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma. Se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

        Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan yhä demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta tulevasta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

        "Fuck the EU"

        ja kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

        Tämä keskeinen tapahtuma oli 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi FASISTISTA maata.

        Hän sai tämän virallisen nimityksen 26. helmikuuta. Se oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti Victoria NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SUOMESSA USA:n VALLANKAAPPAUS JOULUKUUSSA 2021; NATON NEUVOSTON, NORJAN SOTARIKOSTEN JENS STOLTENBERG

        USA:n PRESIDENTTIEN JA NATON NEUVOSTON VALLANKAAPPAUKSET

        KOKOOMUKSEN S. NIINISTÖN NATO-VALLANKAAPPAUS RUOTSISSA

        BALTOPS 22:een OSALLISTUNEET MAAT SOTARIKOLLISIA:

        — TERRORISTISEN NATO-BALTOPS 22:n LAIVASTOVIERAILUT JÄRJESTI S. NIINISTÖ HELSINKIIN JA TUKHOLMAAN:

        — S. NIINSTÖN VALTIOPETOKSELLINEN NATO-HAKEMUS JA EDUSKUNTAKÄSITTELY MITÄTÖITYI

        — NATO-HAKEMUKSEN RATIFIOINEISSA TERRORISTEJA, SOTARIKOLLISIA

        Suomen ja Ruotsin perustuslait edellyttää, että Suomen kansa ja Ruotsin kansa saavat tietää totuuden tiedotusvälineiltä.

        Näin ei ole ollut vuodesta 2008:

        — Sodan perimmäinen syy

        Kokoomuksen S. Niinistön häikäilemätön sotasuunnitelma ennen 2012 vaalipetosta ja pyrkyryys presidentiksi.

        — Muutti Suomen yksipuoluediktaatuuriksi valheellisen ja puutteelisen Nato-hakemuksen avulla — eduskuntaenemmistöllä 2023.

        Kokoomuksen S. Niinistön Natotus alkoi vuonna 2008, samalla kun Irakin sodan sytyttänyt sotarikollinen George W. Bush painosti Ukrainaa Natoon Bukarestissa 2008.

        Vallankaappauksen suunnittelu alkoi 2011.


        FASISMIN NOUSU UKRAINASSA, EU-KOMISSIOSSA, SUOMESSA

        Lyhyt suomennos

        TRANSCEND MEDIA SERVICE

        Solutions-Oriented Peace Journalism

        TEKNOLOGIALEIRI

        Vallankaappauksen takana oleva verkosto oli itse asiassa aloittanut vallankaappauksen suunnittelun jo vuonna 2011.

        Silloin Googlen Eric Schmidt ja Jared Cohen, vielä Googlen palveluksessa, mutta jatkoi edelleen, vaikkakin epävirallisesti, USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin päähenkilönä, jonka tehtävänä oli suunnitella "kansanliikkeitä" sekä Janukovitshin kaatamiseksi Ukrainassa että Assadin kaatamiseksi Syyriassa.

        Suunnitelman toteuttaminen alkoi 1. maaliskuuta 2013: ensimmäinen "teknologialeiri", jossa äärioikeistolaisia ukrainalaisia koulutettiin järjestämään verkossa Janukovitshin vastaisia joukkomielenosoituksia, pidettiin USA:n Kiovan suurlähetystössä kyseisenä päivänä, eli yli yhdeksän kuukautta ennen kuin Ukrainan demokraattisesti valitun presidentin syrjäyttämiseksi järjestetyt Maidan-mielenosoitukset alkoivat 20. marraskuuta 2013.


        Ukrainan demokraattisesti valitun puolueettoman hallituksen ja venäjämielisen laillisen presidentin korvaaminen helmikuussa 2014  amerikkalaismielisellä, raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.

        Tässä esitetään kiistattomia todisteita siitä, että kyseessä oli vallankaappaus ja että sen järjesti USA:n hallitus vieraaseen maahan — että USA:n hallitus aloitti "uuden kylmän sodan".

        • Venäjän hallitus reagoi USA:n hyökkäävään provokaatioon, jonka tavoitteena on sijoittaa ydinohjuksia Ukrainaan, alle kymmenen minuutin lentomatkan päähän Moskovasta.

        • Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikana  USA:lla oli syytä pelätä Neuvostoliiton ydinohjuksia 103 mailin päässä Amerikan rajalta.

        • USA:n järjestämän Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Venäjällä on syytä pelätä Naton ydinohjuksia, jotka eivät ole vain lähellä Venäjän rajaa vaan Venäjän rajalla. Se olisi katastrofaalista.

        • [ USA-NATON VALLANKAAPPAUS SUOMESSA JA RUOTSISSA SOTAA PROVOSOIVA. Muurmansk, Pietari, Kalininkrad]


        Artikkelin tarkoituksena on kiinnittää huomiota siihen, ketkä ovat päähenkilöt, jotka ovat vastuussa maailmanlaajuisesti megavaarallisen ("kylmän sodan" sytyttävän) vallankaappauksen toteuttamisesta — ja siten maailman myöhemmän kurssin luomisesta yhä enenevässä määrin kohti globaalia ydintuhoa.

        Jos tulevaisuuden historiaa on olemassa, juuri nämä henkilöt joutuvat telakalle kärsimään tuon historian ankarimmat ja tuomitsevimmat tuomiot. Keitä nämä ihmiset sitten ovat?

        On selvää, että VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti, [Mr. Bidenin politiikasta vastaava alivaltiosihteeri], joka valvoi vallankaappausta ainakin helmikuun 2014 aikana, jolloin se huipentui, oli ratkaisevassa asemassa paitsi Ukrainan  laillisen hallituksen laittomassa syrjäyttämisessä myös sen raivokkaasti venäläisvastaisen korvaajan valinnassa ja asettamisessa.

        Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu Nulandin ja USA:n Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä oli erityisen merkittävä tapahtuma. Se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

        Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan yhä demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta tulevasta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

        "Fuck the EU"

        ja kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

        Tämä keskeinen tapahtuma oli 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti hallitsemaan nyt selvästi FASISTISTA maata.

        Hän sai tämän virallisen nimityksen 26. helmikuuta. Se oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti Victoria NULAND oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.

        GEORGE W. BUSH — IRAK, UKRAINA, SUOMI ... ...

        Bush kauhisteli, miten "yhden miehen päätöksestä voidaan aloittaa brutaali ja epäoikeudenmukainen hyökkäyssota Irakissa".

        Ex-presidentti korjasi itseään todeten tarkoittaneensa Ukrainaa ja syyttäen lipsahduksesta ikäänsä. Kaikkien mielestä kyse ei kuitenkaan ollut virheestä, vaan videota puheesta on jaettu saatesanoin:

        — ”Viimein Bush tunnustaa omat sotarikoksensa”.

        Bush aloitti presidenttikaudellaan vuonna 2003 Irakin sodan, jonka perusteena käytettyjä joukkotuhoaseita ei koskaan löydetty.

        Irakin sota tuli tunnetuksi brutaaliudestaan

        USA:n armeija syyllistyi maassa sotarikoksiin, kuten sotavankien kiduttamiseen ja joukkoraiskauksiin.

        2010-luvulle asti jatkunut sota jätti jälkeensä kaaoksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin , sinne Marin mielellään kutsutaankin, senhän ymmärtää
        kaikki, toki ei älykääpiöt,

        Mitä ne hakee lepakoista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen kansalle, maalle petoksellisesti, valheellisin, puutteellisin perustein, TP Niinistö, PM Marin, UM Haavisto, Kaikkonen, UaV:n pj. Halla-aho — eduskunta — ovat valmistelleet perustuslain vastaisesti Nato-jäsenyyshakemuksen.


        Maanpuolustuskorkeakoulun evp strategian opettaja ja komentaja Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa". Ei syytä kiirehtiä Naton jäseneksi.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen vahvistaa Ukrainassa 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [S. Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan: "Nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt 30-vuotisen olemassaolonsa aikana. Pelkkää propagandaa vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienten valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi korostuu.


        "Tunne naapurimaasi" on sotilasstrategian perusoppeja

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassa olon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. "Aikuisten totuus" selittää, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisen Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        Tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy:

        — Oikea tieto ei ole vielä tavoittanut kansalaisia [S. Niinistön mediasensuuri].

        • Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        • Naton itärajan siirtäminen lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan taloudelle ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        "Suomen on oltava hyvin, hyvin varovainen", sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä. — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.


        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti [Niinistö] haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut on syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen "kovissa tilanteissa" riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.

        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden "valtameren takaisten" kriisien ja sotien vuoksi. [USA:n sijaissota Ukrainassa, ukrainalaiset sotii USA:n joukkojen sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Ei Suomi ole sellainen "heittopussi" ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin "hospetterit" Nato-innoissaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän "konnankoukut" ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith:

        — "Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        SUOMEN PERUSTUSLAKI VS. NIINISTÖ–STOLTENBERG

        Rehellinen Seymour Hersh mursi padot

        S. NIINISTÖN JA RIKOSKUMPPANIEN TERRORISTIEN NORJAN J. STOLTENBERGIN JA USA:n JOE BIDENIN RIKOLLISESTI PERUSTUSLAIN VASTAISESTI AJAMA NATO-JÄSENYYSHAKEMUS JA SEN EDUSKUNTAKÄSITTELY OVAT MITÄTÖITYNEET RIKOKSENTEON VÄLINEINÄ

        Nya Dagbladetin julkaisema vuoto USA:n RAND Corporationin sisältä jaettu 38808 kertaa.

        RIKOKSEN MOTIIVI STOLTENBERGILLE

        NETTI: nyadagbladet Shocking document: How the US planned the war and energy crisis in Europe

        Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset

        Sota- ja talousrikollinen, terroristi, Jens Stoltenberg halusi Norjalle kaasutulot, teki sotatoimen Euroopan, Saksan energiaturvallisuudelle, yrityksille, julkisille rakennuksille ja kotitalouksille tärkeään Nord Streamiin NATO:n BOLTOPS 22 yhteydessä.

        Todisteita löytyy

        Stoltenbergin ja Bidenin motiivi johti S. Niinistön, kok, useisiin perustuslain rikkomisiin ja petoksellisesti laadittuun Nato-jäsenyyshakemukseen sekä perustuslain vastaiseen sekä kansanedustajien manipulointiin että eduskuntakäsittelyyn.

        RIKOLLISTEN RATIFIOINNIT TÄHTÄSIVÄT SUOMEN JA RUOTSIN VIEMISEEN RIKOLLISUUKSIIN, RIKOSVÄLINEENÄ NATO-JÄSENYYS

        Valtio- ja maanpetoksellisesti valtiosäännön vastaisesti Kokoomuksen politikkona toimien — S. Niinistön (kok.) tahallaan puuttellisesti kirjoittama Nato-hakemus on provosoinut vihollisuuden, synnyttänyt sodan uhkan Suomen kansalle. Sekä valheellisin perustein eduskuntaa pelotellen että USA-NATON aiheuttaman Euroopan sodan laajenemisen ydinsodaksi, eksistentiaalisen uhkan eduskunnan käsittelystä törkeästi poistaen.


        Tahallaan S. Niinistön puutteelliseksi jättämä, ja hänen kirjoittama Nato-hakemus toimii sodan provokaationa, kuten Ukrainassa.


        Ukrainassakin sodan perimmäinen syy on USA-NATO:n ja sotarikollisten Bidenin ja Norjan Stoltenbergin tahallaan provosoima sijaissota.

        Häikäilemätön USA-NATO-STOLTENBERG käyttää sijaissotaan Venäjän naapurimaiden kansalaisia.

        INTERNET-PANEELIN GALLUP

        S. NIINISTÖN VALTIOPETOKSEEN TARKOITETTU INTERNET-GALLUP EI OLE PERUSTUSLAILAIN TARKOITTAMAA DEMOKRATIAA, VAAN HÄNEN DIKTATUURIA

        1) Sotilasstrategian ja voimpolitiikan ammattilaisten lausunto siitä, että Suomen Nato-jäsenyys on sekä tarpeeton että suuri virhe ja turvallisuusuhka Euroopalle ja Suomelle.

        Riittää mitätöimään monialaisesti ammattitaidottoman S. Niinistön laittoman eli rikollisen tavan viedä Suomen kansa ja Ruotsin kansa perustuslain vastaisesti Naton jäseneksi. Suomen kansan perusoikeudet rehelliseen presidenttiin ja totuuteen ei ole toteutunut S. Niinistön hallitsemien valtakunnan tiedotusvälineiden kautta. Ei ole pitkään pitkään aikaan toteutunut.

        Laiton pelottelu

        Suurten Farssien pieni Niinistö tekee kaiken laittomuuksina päinvastoin kuin on Suomen kansan ja köyhtyvän valtion etu.

        • Ennen 2018 presidentinvaalia, joulukuussa 2017 Naton vastustus oli 82 prosenttia. Se tai suurempi luku on pätevä, kun kaikkien voimapolitiikan ja sotilaallisen strategian ammattilaisten lausunnot tuodaan valtakunnan kaikkien tiedotusvälineiden kautta Suomen kansan tiedoksi, kuten Suomen perustuslaki vaatii.

        S. Niinistö käytti ensin sodalla pelottelua saadakseen siten juuri hänen valtiopetokseen perustuslain vastaisena järjestetyn internet-gallupin näyttämään valheellisesti Nato-jäsenyyden suurta kannatusta. Vastaa täydellistä ääntenlaskun vihettä presidentinvaaleissa, kansanäänestyksessä ja eduskuntavaalissa 2019 ja 2023:

        1.

        INTERNET-PANEELI

        Niinistö perustuslain vastaisesti petosta varten järjestetyn internet-paneelin tuloksesta:

        — "Tämä riittää Naton neuvostolle".

        Törkeä diktaatorin rikos.

        2.

        Naton ylipäällikkö norjalainen Jens Stoltenberg:

        — "Suomella on vahva demokratia".

        Laiton lausunto vallankaapanneessa vieraassa maassa Suomessa, kuten Ukrainassakin.

        3.

        Ammattitaidoton S. Niinistö esti puolueita kuulemasta strategian ja voimapolitiikan  asiantuntijoita, jotka pitävät Nato-jäsenyyttä suurena virheenä.

        S. Niinistö, kok, teki valtavan virheen.

        Perustuslain vastaisesti kutsui puhutteluun puoluejohtajat eduskunnassa ja pelotteli sodalla saadakseen "despoottina livatustekniikalla" koko eduskunnan petetyksi mukaan valtiosäännön vastaisesti "kollektiiviseen valtiopetokseen".

        Kellään tähän kaikkeen osallisilla, presidentti mukaan lukien, ei näin ollen ole juridista oikeutta jatkaa tehtävissään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NATO:n STOLTENBERGIN, USA:n PRESIDENTTIEN PROVOSOIMAT SODAT EUROOPPAA, SAKSAA, SUOMEA, RUOTSIA VASTAAN

        1. USA:n päämäärä on ollut 1991 lähten alistaa Ukraina valtansa alle.

        2. Seuraavaksi Suomi ja Ruotsi JOULUKUUSSA 2021; sotaisa diktaattori S. Niinistö, kok.; valtiopetos, rikokset ihmisyyttä kohtaan.


        Oregonin yliopisto, USA
        John Bellamy Foster

        Haku netistä sanoilla: mronline The U.S. proxy war in Ukraine

        Linkistä lyhyt lainaus suomennettuna

        USA:n vallan laajentuminen esiteltiin, Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992 — vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen — julkaisemassa USA:n sotapoliittisen laajenemisen linjauksessa.

        Suuri imperialistinen strategia koski USA:n  etenemistä entisen Neuvostoliiton alueille.

        Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 ilmestyneessä Grand Chessboard -kirjassaan, että Ukraina on "geopoliittisesti käänteen tekevä pivot-maa".

        [ JÄRJETÖNTÄ TAPPAMISTA SUOMEN KANSAN TAHDON VASTAISESTI

        S. NIINISTÖ (KOK.) S. MARIN (SD.) ]

        • Erityisesti, jos UKRAINA saataisiin USA-Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin sitoa tai jopa paloitella. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008.

        [• USA:n eversti evp MacGregor: "Kun kävi selväksi, että Washington oli päättänyt paitsi säilyttää Ukrainan strategisen sotilaallisen hallinnan myös pyrkiä tuhoamaan Venäjän täydellisesti, Moskova muutti kurssiaan".]

        Marraskuussa 2021, Washingtonin Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan [myös Suomen ja Ruotsin] liittäminen Natoon.

        JOULUKUU 2021

        USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan [Pohjolan] ja saavuttaakseen sen toteutuneena tosiasiana.

        •[ Kenraalimajuri evp Vehviläinen:

        NATO-SUOMI ON OSA BIDENIN SALAISTA SUUNNITELMAA; Biden oli jo JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon]


        Proxy-sota (sijaissota; valtakirjasota) alkoi 2014, kun Ukrainassa tapahtui USA:n suunnittelema Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja ultranationalistit saivat vallan.

        Välitön seuraus: Ukraina alkoi hajota.

        KRIM oli itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991–1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti Krimin itseensä vastoin Krimin tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

        Kun tapahtui USA:n organisoima vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi pois Kiovan alaisuudesta. Venäjä antoi mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

        ITÄ-UKRAINASSA pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja uusnatsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, kuten CIA:n kouluttaman, Azov-pataljoonaan liittyvien uusnatsien julkisessa rakennuksessa räjäyttämät 40 ihmistä, mikä on surullisen kuuluisa tapaus.

        Alun perin oli useita irtautuneita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Sisällissota alkoi heti 2014 vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Sisällissodassa menehtyi aluksi noin 14 000 ihmistä. Ja nämä uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja YK:n turvallisuusneuvoston tuella.

        Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

        • Kiova [eli diktaattori S. Niinistö, S. Marin, USA ja USA:n proxy-sodan EU-/Nato-liittolaiset] kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan:

        — Näin Ukrainaan syntyi nykyinen sisällissota lännessä sijaitsevan Kiovan ja idässä sijaitsevan Donbassin välillä. Se oli myös proxy-sota, jossa USA/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia.

        • Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinohjuksista, koska Nato on ydinaseliittouma, ja jos Ukraina liittyisi Natoon, ja Ukrainaan ja Krimin tasavaltaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida.

        [ Kokoomuksen diktaattori S. Niinistö — rikolliset USA-NATO — Norjan Stoltenverg haluavat väkisin Suomen kansan vastaavaan tilanteeseen ]

        PAAVI: SUURVALLAT KÄYTTÄT UKRAINAA TAISTELUKENTTÄNÄ


        Franciscus katsoo, että Ukrainan konfliktia olisi pidettävä "maailmansotana", jossa "kaikki suurvallat ovat mukana" edistääkseen imperialistisia etujaan.

        — Reilun sadan vuoden aikana on käyty kolme maailmansotaa: 1914–18, 1939–45 ja nyt tämä, joka on myös maailmansota. Se alkoi pienestä, ja nyt kukaan ei voi sanoa, ettei se olisi maailmanlaajuinen. Suurvallat ovat kaikki mukana, ja taistelukenttä on Ukraina, jossa kaikki taistelevat. Eräs asiantuntija kertoi minulle, että jos aseita ei tuotettaisi vuoteen, maailman nälkäongelma ratkeaisi. Kyse on markkinoista. Sotia käydään, vanhoja aseita myydään, uusia aseita testataan", paavi sanoo.

        Franciscus, joka tapasi Vladimir Putinin useaan otteeseen ennen Ukrainan sotaa, kertoo haastattelussa, että konfliktin alussa hän otti yhteyttä Venäjän suurlähetystöön ja sanoi olevansa valmis menemään Moskovaan neuvottelemaan rauhasta. Venäjän ulkoministeri kirjoitti ja kiitti häntä tarjouksesta, mutta sanoi, ettei nyt ole oikea aika.

        Paavi, joka on aiemmin vedonnut rauhanomaisen ratkaisun löytämiseksi sotaan, suhtautuu myös erittäin kriittisesti siihen, mitä hän kuvailee erilaisiksi imperialistisiksi intresseiksi alueella.

        — "Putin tietää, että olen käytettävissä.

        Mutta siellä on imperialistisia intressejä, ei vain Venäjän imperiumille vaan myös imperiumeille muualla. Imperiumille on tyypillistä asettaa kansakunnat toiselle sijalle.

        Lausunnot ovat otteesta Italian Sveitsin radion ja television haastattelusta, joka on tarkoitus julkaista kokonaisuudessaan sunnuntaina — jolloin Franciscus juhlii kymmettä vuotta paavina.


        11.3.2023

        NETTI: nyadagbladet Påven: Stormakterna använder Ukraina som slagfält


        IMPERIUMI

        "Kokooan suurempi" S. Niinistö

        NETTI: mronline The U.S. proxy-war in Ukraine


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön liitto — rikolliset Nato ja USA — uhka Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuudelle.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Naton sotarikokseen syyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, sotatoimi ja suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hershin haastattattelija saksalainen toimittaja Scheidler lisää: — USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia, erityisesti Saksaa vastaan.

        — [RIKOSVÄLINE Bidenille Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset — ovat osa sotarikosta Ukrainassa ja Ruotsin talousvesillä. Niinistön osallistuminen asein sotaan YK:n tulitaukopäätöksen ja Minskin sopimusten vastaisesti. Saksaa ja EU-maita, Suomea vastaan Ruotsin talousvesillä Nord Streamiin tehty NATO:n BOLTOPS 22 -sotatoimi.

        Sotarikokseen osalliset Bidenin USA, Stoltenbergin Norja, muut rikoksesta epäillyt — ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsenyyshakemukset "rikosvälineeksi".

        • Rikollisen Bidenin Suomen Naton jäsenyyttä — "sotarikosten teon välinettä" — Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät voi hyväksyä].


        Bidenin pelko, että Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — oli syy, miksi presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että [Niinistön joulukuussa 2021 houkuteellesta rikollisesta] USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin Saksa ja EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen — antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [Niinistön ja jatkajan pakkomielle tehdä provosointia]

        Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä.

        — Sotkeuduimme tähän — mikä ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti Seymour Hersh: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiä faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruotsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Tutkiva journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".

        HERSH: "RUOTSI TIESI SUUNNITELMASTA HYÖKÄTÄ NORD STREAM KAASUPUTKILINJASTOIHIN"

        [USA:n presidentti Joe Biden ilmoitti sotatoimesta 7.2.2022. Hänen sotapolitiikasta vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland sanoi saman kolme viikkoa aikaisemmin].

        HYÖKKÄYS NORD STREAMIA VASTAAN

        Julkaistu 17. helmikuuta 2023

        NETTI: nyadagbladet Hersh: ”Sverige kände till planerna på attentatet mot Nord Stream”

        Kuvassa entinen pääministeri Magdalena Andersson tapaa Naton pääsihteerin, Norjan entisen pääministerin Jens Stoltenbergin.

        Tutkivan toimittajan Seymour Hershin lähteiden mukaan ruotsalaiset virkamiehet olivat tietoisia norjalais–yhdysvaltalaisesta hyökkäyksestä Nord Stream 1 ja 2 -kaasuputkia vastaan.

        — "He tekivät mitä tekivät, he tiesivät mitä tekivät ja he ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa", Hersh sanoo.

        Alkuperäisessä paljastuksessaan Pulitzer-palkittu toimittaja kirjoittaa, että ennen hyökkäystä oltiin huolissaan siitä, että Ruotsin tai Tanskan laivasto voisi huomata Bornholmin edustalla tapahtuneen epätavallisen vedenalaisen toiminnan — joka puolestaan saattaisi raportoida asiasta eteenpäin.

        Tanska oli Naton liittolaisena tunnettu tiedusteluyhteistyöstään Ison-Britannian kanssa, kun taas Ruotsi, joka oli juuri jättänyt Nato-hakemuksensa, oli Hershin lähteen mukaan "osoittanut suurta taitoa vedenalaisten ääni- ja magneettisten sensorijärjestelmien käsittelyssä", mukaan lukien venäläisten sukellusveneiden jäljittäminen.

        "Norjalaiset liittyivät amerikkalaisiin ja vaativat, että tietyille korkea-arvoisille virkamiehille Tanskassa ja Ruotsissa oli tiedotettava yleisesti mahdollisesta sukellustoiminnasta alueella. Näin joku ylempi taho voisi puuttua asiaan ja pitää raportin komentoketjun ulkopuolella, jolloin kaasuputkioperaatio eristettäisiin", Hersh kirjoittaa.

        "Se, mitä heille kerrottiin, ja se, mitä he tiesivät, olivat tietoisesti erilaisia", lähde selittää.

        Berliner Zeitungin toimittajan Fabian Scheidlerin haastattelussa Hersh tarkentaa väitteitään ruotsalaisten virkamiesten tietämyksestä terrori-iskusta sen perusteella, mitä hänen lähteensä kertoivat hänelle.

        — Se esitettiin minulle seuraavasti: Jos et kertonut heille, sinun ei tarvinnut kertoa heille. Toisin sanoen, teitte mitä teitte, ja he tiesivät, mitä teitte, ja he ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa, mutta ehkä kukaan ei koskaan sanonut kyllä.

        Hershin lähteiden mukaan hyökkäyksestä tiedettiin Ruotsissa ja Tanskassa, ja hän itse väittää "työskennelleensä paljon tämän asian parissa" sisäpiiriläisten kanssa, joiden kanssa hän puhui ennen julkaisua.

        Siinä ei kuitenkaan erikseen mainita, minkä Ruotsin viranomaisten oletetaan tienneen operaatiosta ja onko kyse vain armeijasta vai myös Ruotsin hallituksen edustajista ja poliittisista virkamiehistä. Ei myöskään selviä, ryhtyikö Ruotsi toimiin hyökkäyksen estämiseksi.

        Nord Streamiin kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen Ruotsin hallitus piti hätäkokouksen, jossa silloinen pääministeri Magdalena Andersson (S) kuvaili tapausta "todennäköisesti sabotaasitapaukseksi".

        — Jatkamme tosiasioiden ja tietojen keräämistä sekä viranomaisten että kumppaneidemme kautta... Emme sulje pois mitään skenaarioita emmekä spekuloi motiiveista tai toimijoista. Voimme kuitenkin sanoa, että kyseessä on todennäköisesti sabotaasi", sanoi ulkoministeri Ann Linde (S).

        Tällä hetkellä on epäselvää, mitä faktoja ja tietoja hyökkäyksestä kerättiin ja miten niitä sitten käsiteltiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HERSH: "RUOTSI TIESI SUUNNITELMASTA HYÖKÄTÄ NORD STREAM KAASUPUTKILINJASTOIHIN"

        [USA:n presidentti Joe Biden ilmoitti sotatoimesta 7.2.2022. Hänen sotapolitiikasta vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland sanoi saman kolme viikkoa aikaisemmin].

        HYÖKKÄYS NORD STREAMIA VASTAAN

        Julkaistu 17. helmikuuta 2023

        NETTI: nyadagbladet Hersh: ”Sverige kände till planerna på attentatet mot Nord Stream”

        Kuvassa entinen pääministeri Magdalena Andersson tapaa Naton pääsihteerin, Norjan entisen pääministerin Jens Stoltenbergin.

        Tutkivan toimittajan Seymour Hershin lähteiden mukaan ruotsalaiset virkamiehet olivat tietoisia norjalais–yhdysvaltalaisesta hyökkäyksestä Nord Stream 1 ja 2 -kaasuputkia vastaan.

        — "He tekivät mitä tekivät, he tiesivät mitä tekivät ja he ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa", Hersh sanoo.

        Alkuperäisessä paljastuksessaan Pulitzer-palkittu toimittaja kirjoittaa, että ennen hyökkäystä oltiin huolissaan siitä, että Ruotsin tai Tanskan laivasto voisi huomata Bornholmin edustalla tapahtuneen epätavallisen vedenalaisen toiminnan — joka puolestaan saattaisi raportoida asiasta eteenpäin.

        Tanska oli Naton liittolaisena tunnettu tiedusteluyhteistyöstään Ison-Britannian kanssa, kun taas Ruotsi, joka oli juuri jättänyt Nato-hakemuksensa, oli Hershin lähteen mukaan "osoittanut suurta taitoa vedenalaisten ääni- ja magneettisten sensorijärjestelmien käsittelyssä", mukaan lukien venäläisten sukellusveneiden jäljittäminen.

        "Norjalaiset liittyivät amerikkalaisiin ja vaativat, että tietyille korkea-arvoisille virkamiehille Tanskassa ja Ruotsissa oli tiedotettava yleisesti mahdollisesta sukellustoiminnasta alueella. Näin joku ylempi taho voisi puuttua asiaan ja pitää raportin komentoketjun ulkopuolella, jolloin kaasuputkioperaatio eristettäisiin", Hersh kirjoittaa.

        "Se, mitä heille kerrottiin, ja se, mitä he tiesivät, olivat tietoisesti erilaisia", lähde selittää.

        Berliner Zeitungin toimittajan Fabian Scheidlerin haastattelussa Hersh tarkentaa väitteitään ruotsalaisten virkamiesten tietämyksestä terrori-iskusta sen perusteella, mitä hänen lähteensä kertoivat hänelle.

        — Se esitettiin minulle seuraavasti: Jos et kertonut heille, sinun ei tarvinnut kertoa heille. Toisin sanoen, teitte mitä teitte, ja he tiesivät, mitä teitte, ja he ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa, mutta ehkä kukaan ei koskaan sanonut kyllä.

        Hershin lähteiden mukaan hyökkäyksestä tiedettiin Ruotsissa ja Tanskassa, ja hän itse väittää "työskennelleensä paljon tämän asian parissa" sisäpiiriläisten kanssa, joiden kanssa hän puhui ennen julkaisua.

        Siinä ei kuitenkaan erikseen mainita, minkä Ruotsin viranomaisten oletetaan tienneen operaatiosta ja onko kyse vain armeijasta vai myös Ruotsin hallituksen edustajista ja poliittisista virkamiehistä. Ei myöskään selviä, ryhtyikö Ruotsi toimiin hyökkäyksen estämiseksi.

        Nord Streamiin kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen Ruotsin hallitus piti hätäkokouksen, jossa silloinen pääministeri Magdalena Andersson (S) kuvaili tapausta "todennäköisesti sabotaasitapaukseksi".

        — Jatkamme tosiasioiden ja tietojen keräämistä sekä viranomaisten että kumppaneidemme kautta... Emme sulje pois mitään skenaarioita emmekä spekuloi motiiveista tai toimijoista. Voimme kuitenkin sanoa, että kyseessä on todennäköisesti sabotaasi", sanoi ulkoministeri Ann Linde (S).

        Tällä hetkellä on epäselvää, mitä faktoja ja tietoja hyökkäyksestä kerättiin ja miten niitä sitten käsiteltiin.

        TERRORITEOSSA EU-MAIDEN, BREXIT BRITANNIAN PRESIDENTTEJÄ, PÄÄMINISTEREITÄ, EU-KOMISSION JOHTAJIA — TIEDUSTELUVIRKAMIEHIÄ SÄPO JA SUPO ....

        S. Niinistön Nato-jäsenyyshakemus ja eduskuntakäsittely on mitätätöitynyt.

        VERKOSSA:

        nyadagbladet Flygdata bekräftar: Militärflygplan utanför Bornholm natten då Nord Stream sprängdes


        Eri rikosten tekijöiden ja rikoskumppaneiksi katsottavien lista pitenee.

        NATO:a, Naton neuvostoa,  Stoltenbergiä, USA:n presidenttiä Joe Bideniä, Iso-Britanniaa — USA-NATO-liittolaisiksi ryhtyneitä —, jotka näin ollen eivät tehneet mitään estääkseen terrori-iskun Nord Streamiin.

        Terrori-isku oli presidenttien ja pääministerien sekä tiedusteluviranomaisten tiedossa jo 7. helmikuuta, kun USA:n presidentti Joe Biden ilmoitti siitä


        Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteerin ja YK:n arvovalta on kyseessä.

        Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteerin ja YK:n arvovalta on kyseessä.

        — Kaikki osalliset ovat terroristeja ja sotarikollisia ja syyllisiä rikokseen ihmisyyttä kohtaan.

        — Heidät kaikki on vietävä kaikin keinoin Haagiin tuomittaviksi.

        Kysymys on laajemmasta rikoksesta alkaen NATO/USA:n tekemästä rikollisesta, väkivaltaisesta vallankaappauksesta Ukrainan Kiovassa Maidanilla helmikuussa 2014.

        Samana vuonna 2014 USA nimitti NATO:n johtajaksi Norjan pääministerin Jens Stoltenbergin, joka näyttää olevan yksi päätekijöistä sotatoimeen Tanskan ja Ruotsin talousalueiden vesillä.


        NYA DAGBLADET 20. helmikuuta 2023

        P8 POSEIDON -SOTILASKONE LENSI Nord Stream -kaasuputkien yllä sinä yönä, kun ne räjäytettiin.

        Tämä käy ilmi aiemmista tiedoista, jotka on saatu lentotietoanalyytikolta, joka on aiemmin kiinnittänyt huomiota Norjan ilmatilasta Bornholmin yli saapuvan koneen outoon lentoon.

        Tiedot vahvistavat toimittaja Seymour Hershin välittämää kuvaa, jonka mukaan Yhdysvallat ja Norja suorittivat sotilaslennon, jonka tarkoituksena oli räjäyttää aiemmin sijoitetut räjähteet pudottamalla veteen kaikuluotauspoijuja.

        Sisäpiirilähteeseen vedoten Hersh on todennut, että kesäkuussa Itämerellä pidetyn Nato-harjoituksen aikana oli sijoitettu C4-räjähteitä, jotka oli tarkoitus laukaista myöhemmin lentokoneesta pudotettavan kaikuluotauspoijun avulla. Lähteen mukaan Boeing P-8 Poseidon -sotilaskone pudotti poijun 26. syyskuuta, ja muutamaa tuntia myöhemmin miinat räjähtivät.

        Lentoliikennettä tarkkailevan ja siitä raportoivan Monkey Werx -kanavan mukaan voidaan vahvistaa, että lentokone todellakin lensi kaasuputkilinjojen yli sinä yönä. Lentokoneen voidaan myös vahvistaa olevan Boeing P-8 Poseidon, jolla on samaan aikaan "muuttuva" koodi, jonka vuoksi sitä on mahdotonta seurata jatkuvasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HERSH: "RUOTSI TIESI SUUNNITELMASTA HYÖKÄTÄ NORD STREAM KAASUPUTKILINJASTOIHIN"

        [USA:n presidentti Joe Biden ilmoitti sotatoimesta 7.2.2022. Hänen sotapolitiikasta vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland sanoi saman kolme viikkoa aikaisemmin].

        HYÖKKÄYS NORD STREAMIA VASTAAN

        Julkaistu 17. helmikuuta 2023

        NETTI: nyadagbladet Hersh: ”Sverige kände till planerna på attentatet mot Nord Stream”

        Kuvassa entinen pääministeri Magdalena Andersson tapaa Naton pääsihteerin, Norjan entisen pääministerin Jens Stoltenbergin.

        Tutkivan toimittajan Seymour Hershin lähteiden mukaan ruotsalaiset virkamiehet olivat tietoisia norjalais–yhdysvaltalaisesta hyökkäyksestä Nord Stream 1 ja 2 -kaasuputkia vastaan.

        — "He tekivät mitä tekivät, he tiesivät mitä tekivät ja he ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa", Hersh sanoo.

        Alkuperäisessä paljastuksessaan Pulitzer-palkittu toimittaja kirjoittaa, että ennen hyökkäystä oltiin huolissaan siitä, että Ruotsin tai Tanskan laivasto voisi huomata Bornholmin edustalla tapahtuneen epätavallisen vedenalaisen toiminnan — joka puolestaan saattaisi raportoida asiasta eteenpäin.

        Tanska oli Naton liittolaisena tunnettu tiedusteluyhteistyöstään Ison-Britannian kanssa, kun taas Ruotsi, joka oli juuri jättänyt Nato-hakemuksensa, oli Hershin lähteen mukaan "osoittanut suurta taitoa vedenalaisten ääni- ja magneettisten sensorijärjestelmien käsittelyssä", mukaan lukien venäläisten sukellusveneiden jäljittäminen.

        "Norjalaiset liittyivät amerikkalaisiin ja vaativat, että tietyille korkea-arvoisille virkamiehille Tanskassa ja Ruotsissa oli tiedotettava yleisesti mahdollisesta sukellustoiminnasta alueella. Näin joku ylempi taho voisi puuttua asiaan ja pitää raportin komentoketjun ulkopuolella, jolloin kaasuputkioperaatio eristettäisiin", Hersh kirjoittaa.

        "Se, mitä heille kerrottiin, ja se, mitä he tiesivät, olivat tietoisesti erilaisia", lähde selittää.

        Berliner Zeitungin toimittajan Fabian Scheidlerin haastattelussa Hersh tarkentaa väitteitään ruotsalaisten virkamiesten tietämyksestä terrori-iskusta sen perusteella, mitä hänen lähteensä kertoivat hänelle.

        — Se esitettiin minulle seuraavasti: Jos et kertonut heille, sinun ei tarvinnut kertoa heille. Toisin sanoen, teitte mitä teitte, ja he tiesivät, mitä teitte, ja he ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa, mutta ehkä kukaan ei koskaan sanonut kyllä.

        Hershin lähteiden mukaan hyökkäyksestä tiedettiin Ruotsissa ja Tanskassa, ja hän itse väittää "työskennelleensä paljon tämän asian parissa" sisäpiiriläisten kanssa, joiden kanssa hän puhui ennen julkaisua.

        Siinä ei kuitenkaan erikseen mainita, minkä Ruotsin viranomaisten oletetaan tienneen operaatiosta ja onko kyse vain armeijasta vai myös Ruotsin hallituksen edustajista ja poliittisista virkamiehistä. Ei myöskään selviä, ryhtyikö Ruotsi toimiin hyökkäyksen estämiseksi.

        Nord Streamiin kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen Ruotsin hallitus piti hätäkokouksen, jossa silloinen pääministeri Magdalena Andersson (S) kuvaili tapausta "todennäköisesti sabotaasitapaukseksi".

        — Jatkamme tosiasioiden ja tietojen keräämistä sekä viranomaisten että kumppaneidemme kautta... Emme sulje pois mitään skenaarioita emmekä spekuloi motiiveista tai toimijoista. Voimme kuitenkin sanoa, että kyseessä on todennäköisesti sabotaasi", sanoi ulkoministeri Ann Linde (S).

        Tällä hetkellä on epäselvää, mitä faktoja ja tietoja hyökkäyksestä kerättiin ja miten niitä sitten käsiteltiin.

        USA:n BIDEN JA NATON STOLTENBERG TUHOSIVAT NORD STREAMIN

        [Maailmanhistorian suurin terroriteko]

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8.2.2023

        NETTI: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        CIA perusteli, että mitä tahansa tehtäisiinkin, sen on oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset.
        — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".

        ÷ ÷ ÷

        Suunnittelijat, päätekijät ja rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Nato-Suomi joulukuu 2021

        • Tosiasiallisesti Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä tehtiin USA:n presidentin ja alivaltiosihteeri Victoria Nulandin sätkynukke.


        Seymour Hersh, tutkivan journalismin veteraani, joka voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodan aikana.

        Otteista koostettuna:

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoutumiseen. Panama Cityn keskus, jossa on Amerikan toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Norja oli yksi Naton alkuperäisistä allekirjoittajista vuonna 1949, kylmän sodan alkuaikoina. Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen paikka sotaoperaation tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia:

        Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [NETTI: nyadagbladet Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painosti valtavasti halvan kaasun Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää:

        Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Hershin lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA:n BIDEN JA NATON STOLTENBERG TUHOSIVAT NORD STREAMIN

        [Maailmanhistorian suurin terroriteko]

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8.2.2023

        NETTI: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        CIA perusteli, että mitä tahansa tehtäisiinkin, sen on oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset.
        — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".

        ÷ ÷ ÷

        Suunnittelijat, päätekijät ja rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Nato-Suomi joulukuu 2021

        • Tosiasiallisesti Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä tehtiin USA:n presidentin ja alivaltiosihteeri Victoria Nulandin sätkynukke.


        Seymour Hersh, tutkivan journalismin veteraani, joka voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodan aikana.

        Otteista koostettuna:

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoutumiseen. Panama Cityn keskus, jossa on Amerikan toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Norja oli yksi Naton alkuperäisistä allekirjoittajista vuonna 1949, kylmän sodan alkuaikoina. Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen paikka sotaoperaation tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia:

        Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [NETTI: nyadagbladet Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painosti valtavasti halvan kaasun Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää:

        Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Hershin lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se."

        JÄRKYTTÄVÄ ASIAKIRJA: USA:n RAND suunnitteli proxy-sodan Ukrainaan — maailman ja Euroopan energia- ja talouskriisin

        NATO-SUOMI ON OSA BIDENIN SALAISIA SUUNNITELMIA

        USA:n presidenteille työskentelevästä RAND-ajatushautomosta Nya Dagbladetille vuodetussa salaisessa asiakirjassa näkyy kaikki se, mikä on jo käytännössä totetunut USA/NATON Ukrainan proxy-sodan seurauksena.

        USA:n ENERGIA- JA TALOUSSOTA ITÄMERELLÄ

        Sotatoimi, Nord Stream AG:n linjastojen räjäytys.

        Kokonaisuuteen löytyy dokumentteihin perustuva näyttö tapahtuneesta, joka on täysin yhteensopiva sen kanssa, mitä vuodetussa asiakirjassa on esitetty tapahtuvaksi.

        Myös näyttö Bidenin salaisesta suunnitelmasta höynäyttää TP Niinistö ja Ruotsi hakemaan Nato-jäsenyyttä. Osallistumaan USA:n proxy-sotaan asetoimituksin Ukrainassa; asettamaan talouspakotteita Venäjälle; osallistuminen BALTOPS 2022 merisotaharjoitukseen.

        Peitenimenä "miinan etsintä" — NATO-USA:n sotarikollisten julkeat "laivastovierailut" Tukholmassa ja Helsingissä.

        Deindustrialisaatio

        Räjäytys 26.9.2022 talven tullessa. Saksan teollisuus kriisiin kotitalouksien ja julkisten rakennusten kaasutarpeen kasvaessa.


        "EU-maiden hyödylliset idiootit" eivät huomanneet ajoissa:

        USA:n eversti evp Donald MacGregor:

        "Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää pakotteiden asettamista itselle".

        "Kaksi maailmansotaa olivat tuhoisia tapahtumia, joita ei olisi koskaan pitänyt käydä. Ei ole mitään syytä toistaa menneitä virheitä.

        Berliinin [Helsingin] on nyt kohdattava tosiasia, että Washingtonin strategiset intressit ja Saksan [ml. Suomen] kansan strategiset intressit eivät ole identtiset, ja sopeutettava suhteensa Washingtoniin ja Moskovaan asianmukaisesti.

        — Kun Berliini [Helsinki] mukauttaa ulkopolitiikkaansa tämän mukaisesti, se voi jälleen kerran palauttaa vakauden ja vaurauden Eurooppaan" [Pohjolaan].


        NYA DAGBLADET 13.9.2022

        NETTI: nyadagbladet Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        suomennos

        Kyseessä on poikkeuksellinen sisäinen vuoto USA:n hallitukseen sidoksissa olevasta ajatushautomosta RAND Corporationista. Se tunnetaan mm. siitä, että se ollut USA:n ulko- ja puolustuspoliittisen strategian takana kylmän sodan aikana.

        Asiakirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten USA suunnitteli Euroopan energiakriisin.

        • Tammikuussa päivätyssä asiakirjassa tunnustetaan, että USA:n Ukrainassa harjoittama hyökkäävä ulkopolitiikka provosoi Venäjää puuttumaan sotilaallisesti Ukrainan asioihin.

        — Näin ollen on helppo panna täytäntöön pitkään valmisteltu pakotepaketti.

        • Pakotepaketin seurauksena Saksan ja EU:n talous "väistämättä romahtaa". USA riemuitsee siitä, että 9000 miljardin dollarin arvosta resursseja voi virrata Yhdysvaltoihin, ja että hyvin koulutetut nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan kotimaastaan.

        • Päätavoitte on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — tuhota Euroopan talous saamalla politiikan "hyödylliset idiootit" katkaisemaan Venäjän edullisen energian toimitukset [ml. Suomi]


        Euroopan ensimmäisenä sanomalehtenä ruotsalainen Nya Dagbladet julkaisee USA:n salaiset suunnitelmat Euroopan talouden murskaamiseksi, Ukrainan proxy-sodan osapuolten asettamien pakotteiden avulla, mikä aiheuttaa energia- ja talouskriisin.

        RAND-ajatushautomolla on 1850 työntekijää ja 350 miljoonan dollarin budjetti, ja sen virallisena tavoitteena on "parantaa politiikkaa ja päätöksentekoa tutkimuksen ja analyysin avulla". Se liittyy pääasiassa USA:n puolustusministeriöön. Tunnettu siitä, että se on vaikuttanut sotilaallisen ja muun strategian kehittämiseen kylmän sodan aikana.

        RANDin asiakirjassa, jonka otsikko on "Weaken Germany, Strengthen the United States" (Saksan heikentäminen, USA:n vahvistaminen), sanotaan, että on "kiireellisesti tarpeen" tuoda ulkopuolisia varoja USA:n talouden tukemiseen yleensä, "erityisesti pankkijärjestelmään".

        — RANDin mukaan suurin este tälle on Saksan kasvava itsenäisyys: Brexit [Iso-Britannian ero EU:sta] on antanut Saksalle suuremman itsenäisyyden ja vaikeuttanut USA:n mahdollisuuksia vaikuttaa Euroopan hallitusten päätöksiin:

        — "Toteutuessaan se tekisi Euroopasta paitsi taloudellisen myös poliittisen kilpailijan USA:lle".

        • • Tämän poliittisen uhan murskaamiseksi RAND esittää strategisen suunnitelman, jonka ensisijaisena tavoitteena on tuhota Saksan talous.

        Ainoa keino sytyttää sota: "Viedä Saksa ja EU-maat sotaan proxy-sotaan Ukrainassa".

        Kyynisen strategian keskeinen tavoite on ennen kaikkea Saksan ja Venäjän sekä Ranskan välisen yhteistyön tuhoaminen.

        "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota tämän kaiken ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille". [ml. Bidenin ansaan höynäyttämä TP Niinistö ja Ruotsin PM Magdalena Andersson].

        • "Venäjän maakasutoimitusten lopettaminen [pakotteet ja Nord Streamin räjäytys] aiheuttaa järjestelmäkriisin, joka on tuhoisa Saksan taloudelle, koko EU:lle".

        Avainasia on EU-maiden vetäminen sotaan.

        Jatkuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JÄRKYTTÄVÄ ASIAKIRJA: USA:n RAND suunnitteli proxy-sodan Ukrainaan — maailman ja Euroopan energia- ja talouskriisin

        NATO-SUOMI ON OSA BIDENIN SALAISIA SUUNNITELMIA

        USA:n presidenteille työskentelevästä RAND-ajatushautomosta Nya Dagbladetille vuodetussa salaisessa asiakirjassa näkyy kaikki se, mikä on jo käytännössä totetunut USA/NATON Ukrainan proxy-sodan seurauksena.

        USA:n ENERGIA- JA TALOUSSOTA ITÄMERELLÄ

        Sotatoimi, Nord Stream AG:n linjastojen räjäytys.

        Kokonaisuuteen löytyy dokumentteihin perustuva näyttö tapahtuneesta, joka on täysin yhteensopiva sen kanssa, mitä vuodetussa asiakirjassa on esitetty tapahtuvaksi.

        Myös näyttö Bidenin salaisesta suunnitelmasta höynäyttää TP Niinistö ja Ruotsi hakemaan Nato-jäsenyyttä. Osallistumaan USA:n proxy-sotaan asetoimituksin Ukrainassa; asettamaan talouspakotteita Venäjälle; osallistuminen BALTOPS 2022 merisotaharjoitukseen.

        Peitenimenä "miinan etsintä" — NATO-USA:n sotarikollisten julkeat "laivastovierailut" Tukholmassa ja Helsingissä.

        Deindustrialisaatio

        Räjäytys 26.9.2022 talven tullessa. Saksan teollisuus kriisiin kotitalouksien ja julkisten rakennusten kaasutarpeen kasvaessa.


        "EU-maiden hyödylliset idiootit" eivät huomanneet ajoissa:

        USA:n eversti evp Donald MacGregor:

        "Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää pakotteiden asettamista itselle".

        "Kaksi maailmansotaa olivat tuhoisia tapahtumia, joita ei olisi koskaan pitänyt käydä. Ei ole mitään syytä toistaa menneitä virheitä.

        Berliinin [Helsingin] on nyt kohdattava tosiasia, että Washingtonin strategiset intressit ja Saksan [ml. Suomen] kansan strategiset intressit eivät ole identtiset, ja sopeutettava suhteensa Washingtoniin ja Moskovaan asianmukaisesti.

        — Kun Berliini [Helsinki] mukauttaa ulkopolitiikkaansa tämän mukaisesti, se voi jälleen kerran palauttaa vakauden ja vaurauden Eurooppaan" [Pohjolaan].


        NYA DAGBLADET 13.9.2022

        NETTI: nyadagbladet Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa

        suomennos

        Kyseessä on poikkeuksellinen sisäinen vuoto USA:n hallitukseen sidoksissa olevasta ajatushautomosta RAND Corporationista. Se tunnetaan mm. siitä, että se ollut USA:n ulko- ja puolustuspoliittisen strategian takana kylmän sodan aikana.

        Asiakirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten USA suunnitteli Euroopan energiakriisin.

        • Tammikuussa päivätyssä asiakirjassa tunnustetaan, että USA:n Ukrainassa harjoittama hyökkäävä ulkopolitiikka provosoi Venäjää puuttumaan sotilaallisesti Ukrainan asioihin.

        — Näin ollen on helppo panna täytäntöön pitkään valmisteltu pakotepaketti.

        • Pakotepaketin seurauksena Saksan ja EU:n talous "väistämättä romahtaa". USA riemuitsee siitä, että 9000 miljardin dollarin arvosta resursseja voi virrata Yhdysvaltoihin, ja että hyvin koulutetut nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan kotimaastaan.

        • Päätavoitte on jakaa Eurooppa — erityisesti Saksa ja Venäjä — tuhota Euroopan talous saamalla politiikan "hyödylliset idiootit" katkaisemaan Venäjän edullisen energian toimitukset [ml. Suomi]


        Euroopan ensimmäisenä sanomalehtenä ruotsalainen Nya Dagbladet julkaisee USA:n salaiset suunnitelmat Euroopan talouden murskaamiseksi, Ukrainan proxy-sodan osapuolten asettamien pakotteiden avulla, mikä aiheuttaa energia- ja talouskriisin.

        RAND-ajatushautomolla on 1850 työntekijää ja 350 miljoonan dollarin budjetti, ja sen virallisena tavoitteena on "parantaa politiikkaa ja päätöksentekoa tutkimuksen ja analyysin avulla". Se liittyy pääasiassa USA:n puolustusministeriöön. Tunnettu siitä, että se on vaikuttanut sotilaallisen ja muun strategian kehittämiseen kylmän sodan aikana.

        RANDin asiakirjassa, jonka otsikko on "Weaken Germany, Strengthen the United States" (Saksan heikentäminen, USA:n vahvistaminen), sanotaan, että on "kiireellisesti tarpeen" tuoda ulkopuolisia varoja USA:n talouden tukemiseen yleensä, "erityisesti pankkijärjestelmään".

        — RANDin mukaan suurin este tälle on Saksan kasvava itsenäisyys: Brexit [Iso-Britannian ero EU:sta] on antanut Saksalle suuremman itsenäisyyden ja vaikeuttanut USA:n mahdollisuuksia vaikuttaa Euroopan hallitusten päätöksiin:

        — "Toteutuessaan se tekisi Euroopasta paitsi taloudellisen myös poliittisen kilpailijan USA:lle".

        • • Tämän poliittisen uhan murskaamiseksi RAND esittää strategisen suunnitelman, jonka ensisijaisena tavoitteena on tuhota Saksan talous.

        Ainoa keino sytyttää sota: "Viedä Saksa ja EU-maat sotaan proxy-sotaan Ukrainassa".

        Kyynisen strategian keskeinen tavoite on ennen kaikkea Saksan ja Venäjän sekä Ranskan välisen yhteistyön tuhoaminen.

        "Ainoastaan EU:n ja Naton sitoumuksiin sitoutuneet eurooppalaiset maat voivat tarjota tämän kaiken ilman merkittäviä sotilaallisia ja poliittisia kustannuksia meille". [ml. Bidenin ansaan höynäyttämä TP Niinistö ja Ruotsin PM Magdalena Andersson].

        • "Venäjän maakasutoimitusten lopettaminen [pakotteet ja Nord Streamin räjäytys] aiheuttaa järjestelmäkriisin, joka on tuhoisa Saksan taloudelle, koko EU:lle".

        Avainasia on EU-maiden vetäminen sotaan.

        Jatkuu

        ... jatko ... "Ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että Saksa kieltäytyy Venäjän energiatoimituksista, on vetää osapuolet mukaan Ukrainan sotilaalliseen konfliktiin".

        USA: Jatkuvat toimemme Ukrainassa johtavat väistämättä Venäjän sotilaalliseen vastaukseen. Venäjä ei selvästikään jätä Ukrainan armeijan massiivista painostusta Donbassin tasavaltoihin ilman sotilaallista reaktiota. Tämä mahdollistaa sen, että Venäjä voidaan esittää hyökkääjänä, ja sitten asettaa kokonaan jo valmisteltu pakotepaketti.


        Vihreät puolueet saavat Saksan "putoamaan ansaan".

        Erityisesti Euroopan vihreitä [S. Niinistö, kok]puolueita kuvataan helposti manipuloitaviksi, jotta ne noudattaisivat Yhdysvaltain imperialismin tahtoa.

        "Edellytyksenä sille, että Saksa joutuu tähän ansaan, on vihreiden puolueiden ja ideologioiden johtava asema Euroopassa. Saksan ympäristöliike on vahvasti dogmaattinen, ellei jopa fanaattinen liike, minkä vuoksi heidät on melko helppo saada sivuuttamaan taloudelliset argumentit", kirjoitetaan, ja esimerkkeinä tämäntyyppisistä poliitikoista mainitaan Saksan nykyinen ulkoministeri Annalena Baerbock ja ilmastoministeri Robert Habeck.

        "Henkilökohtaisten ominaisuuksien ja ammattitaidon puutteen vuoksi voidaan olettaa, että heidän on mahdotonta myöntää omia virheitään ajoissa. Näin ollen riittää, että mediassa luodaan nopeasti ja jatkuvasti mielikuva "Putinin hyökkäydsodasta" — ja että vihreistä tehdään innokkaita ja kovia pakotteiden kannattajia — "sotapuolue". Näin pakotteet voidaan ottaa käyttöön ilman esteitä."

        Baerbockin tiedetään julistaneen, että Venäjän kaasukielto pidetään voimassa myös talvella — riippumatta siitä, mitä hänen äänestäjänsä ajattelevat siitä ja mitä seurauksia siitä on Saksan väestölle.

        — "Me pysymme Ukrainan rinnalla, ja se tarkoittaa, että pakotteet pysyvät voimassa myös talvella — vaikka se onkin hyvin vaikeaa poliitikoille", hän sanoi hiljattain Prahassa pidetyssä konferenssissa.

        Kuvateksti:

        USA kuvailee vihreiden poliitikkoja Annalena Baerbockia (vasemmalla) ja Robert Habeckia (oikealla) helpoiksi manipuloitaviksi tekemään Yhdysvaltojen tavoitteen onnistumiseksi — erityisesti Saksan talouden tuhoamista.


        "Parhaimmillaan täydellinen pysäytys"

        RAND:n kirjoittajat toivovat, että Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

        "Venäjän energiatoimitusten väheneminen — parhaassa tapauksessa täydellinen katkaisu [USA:n (Britannian osallisuus?) sabotoima Nord Stream] — johtaisi katastrofaalisiin seurauksiin Saksan teollisuudelle. Energian puutetta pahentaa entisestään tarve käyttää merkittäviä määriä venäläistä kaasua kotien ja julkisten rakennusten lämmittämiseen talvella. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen."

        Viime kädessä Euroopan talouden täydellistä romahtamista pidetään sekä todennäköisenä että toivottavana.

        "Tämä ei ole vain murskaava isku Saksan taloudelle, vaan koko EU:n talous romahtaa väistämättä."

        Lisäksi siinä tuodaan esiin edut, joita yhdysvaltalaisille yrityksille koituu vähemmän kilpailua maailmanmarkkinoilla, logistiset edut ja pääoman ulosvirtaus Euroopasta, mikä voisi sen arvion mukaan hyödyttää Yhdysvaltojen taloutta 7000–9000 miljardin dollarin verran. Lisäksi siinä korostetaan, että monet hyvin koulutetut ja nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan Yhdysvaltoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BIDENIN NATO-SUOMI OSA USA-NATON SOTARIKOKSIA

        S. Niinistön, A. Rinteen / S. Marinin pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos:

        Biden hönötti Niinistön USA:n sijaissotaan Saksaa ja EU-maita vastaan.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten kansanedustajat— uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla 2022 helmikuussa oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti heti, kun Suomi [S. Niinistö] oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On pohdittava, mikä ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa?

        — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        SUOMALAISEN DEMOKRATIAN KANNALTA TILANNE ON KIUSALLINEN [LAITON] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että • maan johto [J. Biden / S. Niinistö] on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on "arvoton näytelmä". Oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        • Valmisteluprosessi on farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022):

        •• Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta.

        •• Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa eduskuntavaaleihin.


        •• TAPAHTUI SELVÄ VIRHE, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen [S. Niinistön] lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        USA-NATO Suomessa ja Ukrainassa

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto, USA

        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bush painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat Naton laajenemista Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle — lupasivat estää sen.

        "TIEDOTUSVÄLINEET EIVÄT KOSKAAN HALUNNEET TUTKIA RÄJÄHDYKSIÄ", Seymour Hersh

        HERSH: PRESIDENTTI SAATAVA VASTUUSEEN


        Vastoin perustuslakia:

        • Vaalitulosten ääntenlasku propagandan, sensuurin ja aivopesun Suomessa vastaa täydellistä virhettä kaikissa vaaleissa:

        – Väärät poliittiset voimasuhteet, väärät henkilöt eduskunnassa, pääministereinä, presidentteinä.


        NETTI: nyadagbladet Seymour Hersh: ”Massmedia ville aldrig granska sprängningarna”

        Journalisti Seymour Hersh kommentoi järkyttäviä tietoja.

        Suuret mediajätit eivät ole lainkaan kiinnostuneita tutkimaan USA:n osallisuutta Nord Stream -iskuihin [ja Ukrainan sotaan].

        Niillä ei näytä olevan edes avoimia lähteitä, vaan ne raportoivat pääasiassa asioista, joihin Bidenin hallinto [S. Niinistö, kok] haluaa niiden kiinnittävän huomiota.

        Radio War Nerd -podcastin haastattelussa Hersh toteaa, että hänen paljastuksensa, että USA ja Norja räjäyttivät yhdessä Nord Stream 1 ja 2 -kaasuputket, ei periaatteessa ollut vaikea uutinen – oli alusta alkaen selvää, ettei Venäjä ollut asian takana:

        • • • Tapahtumia oli tarpeen kaivaa syvemmälle.

        Hershin tiedot viittaavat nimettömiin lähteisiin, mihin hän vastaa:

        – Kriitikot, jotka hylkäävät tiedot tätä taustaa vasten, eivät ymmärrä, miten tutkiva journalismi toimii.

        – Edes suurilla sanomalehdillä, New York Timesillä – Washington Postilla, ei ole lähteitä, joilla olisi todellista tietoa armeijasta ja tiedustelupalveluista. Kyseisten sanomalehtien mainitsemat "nimettömät lähteet" saattavat olla lehdistösihteereitä tai lehdistön tiedottajia, jotka "kuiskaavat heille jotain salaa" eivätkä anna mitään todellista tietoa esimerkiksi meneillään olevasta Ukrainan sodasta:

        Heillä ei ole sisäpiirin lähdettä, Hersh:

        • • • "Sota, josta minä tiedän, ei ole se sota, josta te luette".


        "Tiedotusvälineiden jättiläiset ovat Valkoisen talon megafoni".

        Nord Streamin räjäytyksistä, toimittaja sanoo: Oli selvää, että Nato-maa oli osallisena – eikä vähiten silloin, kun useat korkeat USA:n virkamiehet, mukaan lukien itse Joe Biden, tulivat julkisuuteen ja uhkasivat, että Nord Stream tuhotaan, jos Venäjä astuu Ukrainaan sotilaallisesti.

        • Tämä yllätti minut, koska se oli niin ilmeinen uutinen. Venäläiset eivät tehneet sitä, ja jos venäläiset eivät tehneet sitä, niin mikä Nato-maa teki sen? Se ei ole edes vaikea uutinen ymmärtää:

        – USA:n presidentti ja ulkoministeri sanoivat molemmat, että he tekisivät sen – ja he tekivät sen.

        • • • Hersh sanoo, kaasutoimituksia Venäjältä Länsi-Eurooppaan pidettiin geopoliittisena uhkana USA:lle.

        – Nord Stream voisi toimittaa halpaa kaasua "vuosikymmeniksi eteenpäin" – jolloin saksalaiset yritykset voisivat tehokkaan teollisuustuotannon ohella myydä kaasua eteenpäin voitolla.

        – Tiedän, että hän (Biden) piti kaasua aseena, koska niin kauan kuin Venäjä myi sitä, he (USA) uskoivat, että Venäjä käyttäisi sitä aseena, jos sota syttyisi.

        Hersh on ollut tutkiva journalisti 50 vuotta, eikä hän ole vakuuttunut sodan uutisoinnista mediassa:

        • • • Lukijoille ja katsojille annetaan suoraan vääristynyt kuva todellisuudesta.

        Hersh arvostelee voimakkaasti mediajättejä, Washington Postia, MSN:ää, CNN:ää ja New York Timesia, koska ne raportoivat kritiikittömästi siitä, mitä Valkoinen talo haluaa niiden raportoivan, ja toimivat näin Bidenin hallinnon megafonina. Hän huomauttaa, ettei yksikään niistä vaivautunut ottamaan häneen yhteyttä, kun hän kiinnitti huomiota USA:n osallisuuteen räjähdyksissä.

        Ainoa valtavirran toimittaja, joka halusi haastatella Hershiä, oli Fox Newsin Tucker Carlson -kanava, jota monet muut suuret tiedotusvälineet ja demokraatit katsovat silmät ummistettuna.

        • • • Hämmästyttävää, miten he asettuvat riviin, Hersh tiivistää mediamaiseman samankaltaisuuden.


        "Haluttomuus raportoida juontaa juurensa kauas taaksepäin"

        • Journalistinen rehellisyys oli varmasti ennen suurta.

        • Toimittajat uskalsivat kyseenalaistaa vallanpitäjiä.

        Hän sanoo, että useat suuret USA:n lehdet kieltäytyivät jopa julkaisemasta hänen paljastuksiaan amerikkalaisten joukkomurhista siviilejä vastaan Vietnamin sodassa. Silloinkin oltiin haluttomia raportoimaan asioista, jotka koettiin "huonoiksi" USA:lle, ja hän huomauttaa, että näin oli myös toisen maailmansodan salattujen tapahtumien kohdalla.

        Kukaan ei halua puhua esimerkiksi siitä, että pommitimme kaksi vuotta päivittäin saksalaisia kaupunkeja toisen maailmansodan aikana.

        Seymour Hersh arvelee, johtuuko haluttomuus uutisoida USA:n roolista Nord Streamin räjäyttämisessä osittain siitä, että monet mediatalot ovat huolissaan tulevasta republikaanien vaalivoitosta ja "uudesta Trumpista" presidenttinä – ja siksi ne ovat erityisen varovaisia pitääkseen Joe Bidenin etäällä:

        • • • Ymmärrän sen, mutta presidentit on saatava vastuuseen.

        On selitettävä, miksi tämä oli "äärimmäisen typerä teko", hän sanoo.

        – Huomauttaa, että monet saksalaiset ovat erittäin järkyttyneitä uutisista USA:n osallisuudesta ja hyökkäyksen seurauksena nousseista elinkustannuksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen kansalle, maalle petoksellisesti, valheellisin, puutteellisin perustein, TP Niinistö, PM Marin, UM Haavisto, Kaikkonen, UaV:n pj. Halla-aho — eduskunta — ovat valmistelleet perustuslain vastaisesti Nato-jäsenyyshakemuksen.


        Maanpuolustuskorkeakoulun evp strategian opettaja ja komentaja Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa". Ei syytä kiirehtiä Naton jäseneksi.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen vahvistaa Ukrainassa 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [S. Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan: "Nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt 30-vuotisen olemassaolonsa aikana. Pelkkää propagandaa vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienten valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi korostuu.


        "Tunne naapurimaasi" on sotilasstrategian perusoppeja

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassa olon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. "Aikuisten totuus" selittää, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisen Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        Tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy:

        — Oikea tieto ei ole vielä tavoittanut kansalaisia [S. Niinistön mediasensuuri].

        • Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        • Naton itärajan siirtäminen lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan taloudelle ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        "Suomen on oltava hyvin, hyvin varovainen", sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä. — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.


        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti [Niinistö] haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut on syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen "kovissa tilanteissa" riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.

        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden "valtameren takaisten" kriisien ja sotien vuoksi. [USA:n sijaissota Ukrainassa, ukrainalaiset sotii USA:n joukkojen sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Ei Suomi ole sellainen "heittopussi" ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin "hospetterit" Nato-innoissaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän "konnankoukut" ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith:

        — "Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        YDINSODAN VAARA EUROOPASSA
        — TAKTINEN YDINASE

        S. Niinistöllä ei ole älyllistä munaa tunnustaa virheensä USA-NATO:n suhteen. BALTOPS 22 -Nord Stream.

        S. Niinistön petossuunitelma tehty jo ennen 2012/2018 presidentinvaaleja. /HS


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Pitää ymmärtää: Venäjä vihaa Natoa tosissaan.

        Kumpi puhuu totta ydinaseesta? — USA:n presidentti Biden vai Suomen Niinistö?

        • Nykyinen voimapoliittinen asetelma, jossa Suomi on ollut Venäjän ajattelussa rauhallinen ja vakaa sivusuunta, muuttuu täysin.

        TP Niinistö vahvisti haastattelussa (Ykkösaamu 1.10.2022), että Suomen NATO-uskon sokea piste on ydinase.

        Meillä vaietaan viikko viikolta kasvavasta uhkasta. Presidentti Niinistö käytti 40 minuuttia kestäneessä haastattelussa aikaa vajaan puoli minuuttia todetessaan ydinaseuhkasta seuraavasti, Niinistö:

        — ”Olen joskus sanonut, että se seikka, että puheessa vilahtaa silloin tällöin ydinase on hyvin huono asia jo sellaisenaan, koska se arkipäiväistää koko ydinaseen. Tässä ei kauheasti kannata lähteä spekuloimaan. Venäjällä luultavasti on muunkinlaista aseistusta käytettävissään".


        Haloo, päättäjät! — Uhkat ja ongelmat eivät katoa vaikenemalla ja sulkemalla silmät pahuudelta. Suomalaisen demokratian kulmakiviä ovat rehellisyys ja avoimuus vaikeissakin asioissa, Vehviläinen.


        Suomen NATO-uskon sokea piste on taktinen ydinase. — Muualla läntisessä maailmassa voimakkaasti kasvavasta ydinaseuhkasta puhutaan ja kirjoitetaan lähes päivittäin. — Suomessa asiasta ollaan hiljaa.

        Monet maailman johtajista ja turvallisuusalan parhaista asiantuntijoista ovat ilmaisseet huolensa ennen kaikkea taktisen ydinaseen osalta, jonka käytön todennäköisyys lisääntyy koko ajan Ukrainan sodan pitkittyessä.

        Kasvavasta ydinaseuhkasta ovat varoittaneet muun muassa YK:n pääsihteeri Guterres, USA:n presidentti Biden, CIA:n pääjohtaja Burns, USA:n kansallisen tiedustelun päällikkö Haines, rauhannobelisti Oscar Arias ja monet muut, joiden kannanottoja ja perusteluja olen tuonut esiin aiemmin.

        NATO:n itärajan siirtäminen Suomen suunnalla Pietarin kupeeseen on suuri virhe. — Putinin on entistä helpompi perustella Venäjän kansalle ja duumalle niin taktisen ydinaseen käyttö kuin muut yllättävät iskut.

        Juuri ennen Suomen eduskunnan päätöstä Nato-jäsenyyden hakemisesta CIA:n pääjohtaja William Burns varoitti ydinaseuhkasta: — ”None of us can take lightly the threat posed by a potential resort to tactical nuclear weapons or low-yield nuclear weapons.” (14 Apr 2022 in Georgia Tech) — Hieman aiemmin USA:n kansallisen tiedustelun päällikkö Avril Haines oli vahvistanut kasvaneen ydinaseuhkan senaatin puolustuskomiteassa.

        Kasvaneesta ydinaseuhkasta varoittivat kesän kuluessa mm. rauhannobelisti Oscar Arias ja Global Security Instituutin johtaja Jonathan Granoff. He katsoivat yhteisessä kirjoituksessaan (The HILL 19 July 2022), että uhka on suurempi kuin Kuuban ohjuskriisin aikaan vuonna 1962.

        Viimeisin varoittaja on USA:n apulaisulkoministerinä ja Naton apulaispääsihteerinä toiminut Rose Gottemoeller, joka totesi viime viikolla uutistoimisto AP:n haastattelussa, että USA ei reagoisi ydinaseilla Venäjän kertaluonteiseen, rajoitettuun ydiniskuun Ukrainassa. Rose Gottemoellerin sanoille antaa painoarvoa hänen poikkeuksellisen suuri asiantuntemuksensa ydinaseista. Hän johti USA:n ja Venäjän väliset viimeisimmät ydinaseiden rajoittamisneuvottelut, joiden tuloksena oli The New START Treaty.

        ••• On todella vaarallista, että juuri nyt, jolloin mitään todellista uhkaa ei Suomeen kohdistu, teemme [Niinistö tekee !] [USA:n presidentin Bidenin ja Obaman Ukrainassa Maidanin vallankaappuksen järjestäneen agentin ja Bidenin sotapolitiikasta vastaavan, Victoria Nulandin] höynäyttäminä ratkaisun, joka tukee Putinin valheellista propagandaa ja valtaoikeuksia Venäjällä.

        ••• NATO:n itärajan siirtäminen Suomen suunnalla Pietarin kupeeseen on virhe.

        — [S. Niinistöllä Suomen kansaa kohtaan sama USA-NATO:n / Stoltenbergin virhe kuin Ukrainan kansalle]

        • TP Niinistön olisi pitänyt pysyä rauhallisena ja jaksaa viestiä kansalle, että Suomeen ei kohdistu sotilaallista uhkaa.

        Katsoo Nato-jäsenyyden olevan sopiva kosto Putinille; tunteidensa vyöry on kanavoitunut Suomen kansaa ja Euroopan rauhaa vastaan kääntyvänä. [valtiopetos]

        Suomessa valtaeliitti — valtamedia eivät halua keskustella koko ydinaseasiasta, — USA/NATOSTA koituvasta uhasta, koska pelko NATO-hurmion hiipumisesta on suuri.

        Merkittävin muutos, jonka Suomen liittyminen Natoon aiheuttaisi, on jännityksen ja sodanvaaran lisääntyminen omalla ja lähialueellamme.

        ••• [Häikäilemättömän USA:n vallankaappaus Suomessa 2021 joulukuussa; Nato. USA ajoi Natoa Ukrainaan: sodan syttymisen syy. — USA/Niinistö kopioi saman Suomeen]

        ••• Parhaillaan Ukrainassa meneillään oleva Venäjän silmitön mellastaminen ei olisi lainkaan alkanut, mikäli USA olisi vuonna 2014 toiminut Ukrainalle antamiensa turvatakuiden (Security Assurances 1994) edellyttämällä tavalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA-NATO:lle VAARALLINEN SOTA

        Rehelliset Türkiye ja Unkari ymmärtävät USA-NATON vaarallisuuden.

        Venäjän turvalisuushuolia, rauhanliikettä, strategian asiantuntijoita ei kuunneltu, kun Ukrainaa ja Suomea yritetään petoksella jäseniksi.


        USA:n Eversti evp Donald Macgregor

        HAKU: The Ukraine war is far more dangerous than past US-orchestrated conflicts: Douglas MacGregor
        ;
        Ukrainan sota paljon vaarallisempi kuin aiemmat USA:n johtamat konfliktit: Douglas MacGregor

        Lyhyt ote suomeksi

        Washington ja sen Nato-liittolaiset [TP Niinistö] kannattavat täysimittaista sotaa Venäjää vastaan, Venäjän federaation tuhoamista ja hajottamista sekä miljoonien ihmisten elämän tuhoamista Venäjällä ja Ukrainassa.

        Siihen asti kunnes Washington päätti kohdata Moskovan Ukrainassa eksistentiaalisena sotilaallisena uhkana, USA rajoitti sotilaallisen voiman käytön konflikteihin, jotka amerikkalaisilla oli varaa hävitä, eli sotiin heikkoja vastustajia vastaan kehitysmaissa Saigonista Bagdadiin, jotka eivät muodostaneet eksistentiaalista uhkaa USA:n joukoille tai USA:n alueelle.

        • Tämä kerta – sijaissota Venäjän kanssa – on erilainen.


        Vastoin alkuvaiheen toiveita ja odotuksia Venäjä ei romahtanut sisäisesti eikä antautunut lännen kollektiivisten länsimaiden vaatimuksille vaihtaa Moskovan hallintoa. Washington aliarvioi Venäjän yhteiskunnallisen yhteenkuuluvuuden, sen piilevän sotilaallisen potentiaalin ja sen suhteellisen koskemattomuuden länsimaiden talouspakotteille.

        Tämän seurauksena Washingtonin valtakirjasota Venäjää vastaan on epäonnistumassa. USA:n puolustusministeri Lloyd Austin oli epätavallisen suorasukainen Ukrainan tilanteesta, kun hän kertoi liittolaisille Saksassa Ramsteinin lentotukikohdassa 20. tammikuuta:

        — "Meillä on tilaisuusikkuna tästä hetkestä kevääseen", ja myönsi: "Se ei ole pitkä aika".

        Aleksei Arestovitš, presidentti Zelenskin äskettäin erotettu neuvonantaja ja epävirallinen "Spinmeister", oli suorempi.

        Hän ilmaisi omat epäilyksensä siitä, että Ukraina voisi voittaa sodan Venäjän kanssa, ja hän kyseenalaistaa nyt, selviääkö Ukraina edes sodasta.

        Ukrainan tappiot – ainakin 150 000 kuollutta, joista 35 000 on kadonnut ja oletettavasti kuollut – ovat heikentäneet kohtalokkaasti Ukrainan joukkoja, mikä on johtanut Ukrainan hauraaseen puolustusasemaan, joka todennäköisesti murtuu hyökkäävien venäläisjoukkojen murskaavaan painoon lähiviikkoina.

        Ukrainan materiaalitappiot ovat yhtä vakavia. Niihin kuuluu tuhansia panssarivaunuja ja panssaroituja jalkaväen taisteluajoneuvoja, tykistöjärjestelmiä, ilmapuolustusalustoja ja kaiken kaliiperin aseita. Näihin lukemiin sisältyy seitsemän vuoden Javelin-ohjusten tuotantoa vastaava määrä. Tilanteessa, jossa venäläiset tykistöjärjestelmät voivat ampua lähes 60 000 erilaista laukausta – raketteja, ohjuksia, lennokkeja ja kovakuorisia ammuksia – päivässä, Ukrainan joukkojen on vaikea vastata näihin venäläisten salvosarjoihin 6 000 laukauksella päivässä. Uudet alustat ja ampumatarvikepaketit Ukrainalle voivat rikastuttaa Washingtonin yhteisöä, mutta ne eivät voi muuttaa näitä olosuhteita.

        Washingtonin turhautuminen siihen, että länsimaat eivät ole onnistuneet pysäyttämään Ukrainan tappiota, on odotetusti kasvamassa. Itse asiassa turhautuminen on nopeasti vaihtumassa epätoivoon.

        Michael Rubin, entinen Bushin nimitetty ja Amerikan Lähi-idän ja Afganistanin pysyvien konfliktien innokas kannattaja, purki turhautumistaan vuonna 1945 ilmestyneessä artikkelissa, jossa hän väitti, että "jos maailma sallii Venäjän pysyä yhtenäisvaltiona ja jos se sallii putinismin säilyä hengissä Putinin rinnalla, Ukrainan pitäisi saada ylläpitää omaa ydinpelotettaan riippumatta siitä, liittyykö se Natoon vai ei".

        Päällisin puolin ehdotus on holtiton, mutta lausunto kuvastaa tarkasti Washingtonin piireissä vallitsevaa ahdistusta siitä, että Ukrainan tappio on väistämätön.


        Naton jäsenet eivät ole koskaan olleet vahvasti yhtenäisiä Washingtonin ristiretken takana, jonka tavoitteena on Venäjän kohtalokas heikentäminen. Unkarin ja Kroatian hallitukset vain tunnustavat, että laajempi eurooppalainen yleisö vastustaa sotaa Venäjän kanssa ja ettei se tue Washingtonin halua lykätä Ukrainan ennakoitavissa olevaa tappiota.

        Vaikka Berliini suhtautuukin myötämielisesti Ukrainan kansaan, se ei kannattanut Ukrainan puolesta käytävää täysimittaista sotaa Venäjää vastaan. Nyt saksalaiset ovat myös huolissaan Saksan asevoimien katastrofaalisesta tilasta.

        Naton sotilaskomitean entinen puheenjohtaja, Saksan ilmavoimien eläkkeellä oleva kenraali Harald Kujat arvosteli ankarasti Berliiniä siitä, että se sallii Washingtonin raahata Saksan konfliktiin Venäjän kanssa. Ja totesi, että Saksan poliittiset johtajat ovat useiden vuosikymmenten ajan aktiivisesti riisuneet Saksan aseista ja siten riistäneet Berliiniltä auktoriteetin tai uskottavuuden Euroopassa. Vaikka Saksan hallitus ja tiedotusvälineet tukahduttivatkin aktiivisesti hänen kommenttinsa, ne herättävät voimakasta vastakaikua saksalaisissa äänestäjissä.

        NIINISTÖN JA MARININ ASEET TERRORISTEILLE

        De jure — valtiosäännön vastaisesti — de facto — Kokoomuksen Nato-politikkona toimien henkilö S. Niinistö, on toiminut ja toimii perustuslain ja kansalaisten perusoikeuksien vastaisesti monin tavoin.

        — Niinistön ohjaama media sekä sensuroi totuudet että tuottaa keskitetysti USA:n narratiivin mukaista petoksellista sotapropagandaa.


        Rikos kansanryhmää ja ihmisyyttä kohtaan

        Henkilö S. Niinistö, kok, käyttää oman käden oikeutta sortaa Luhanskin ja Donetskin venäjänkielisiä tasavaltoja suomalaisten veronmaksajien rahoilla, yhdessä fasisti Zelenskyin kanssa.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyissä Minskin sopimuksissa, YK:n turvallisuusneuvoston tuella, Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

        S. Niinistö rikkoo Yhdistyneiden kansakuntien, YK:n turvallisuusneuvoston päätöstä, lähettämällä suomalaisten veronmaksajien rahoilla hankittuja asejärjestelmiä ja ammuksia natsi Zelenskyille YK:n turvallisuusneuvoston päättämän tulitauon vastaisesti, Luhanskin ja Donetskin ukrainalaisia ihmisiä vastaan.

        ••• Aseet hankitaan veronmaksajien rahoilla Suomen rajojen puolustamiseen.

        Selvästi diktaattori S. Niinistön itselleen omimilla aseilla fasisti ja uusnatsi Zelenskyi ampuu YK:n turvallisuusneuvoston Luhanskin ja Donetskin tasavalloille myöntämiä itsehallinntoja puolustavia ukrainalaisia ihmisiä.

        S. Niinistö osallistuu vieraan maan sisällissotaan, joka käynnistyi USA:n vieraaseen maahan järjestämästä vallankaappauksesta helmikuussa 2014:

        — Sisällissota, joka johti YK:n turvallisuusneuvoston päätökseen — alkoi heti 2014 USA:n Barac Obaman agentin Victoria Nulandin järjestämän Maidan-vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen. /Oregonin yliopisto, USA, John Bellamy Foster. NETTI: mronline The U.S. proxy war in Ukraine

        NIINSTÖ AMPUU EU-MAITA KEUKOON

        Kaikin tavoin holtiton henkilö S. Niinistö tukee asetoimituksilla Zelenskyille tosiasiallisesti sotarikollista Yhdysvaltoja, jonka sota Ukrainassa on samalla sota Saksaa ja EU-maita ja Suomea vastaan:

        NETTI: nyadagbladet Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa.


        Laskelmoidusti häikäilemätön S. Niinistön lipoma USA tuhoaa Ukrainan sodan kautta Eurooppaa, Saksaa ja EU-maita, jotka se näkee kilpailijana.

        NIINISTÖ JA NORD STREAM

        USA-Naton ja Stoltenbergin terrori-isku Saksan ja EU-maiden yritysten ja kotitalouksien energiaturvallisuudelle tärkeään, halpaa putkikaasua toimittavan Nord Stream yhtiön kaasuputkilinjastoon tekemä terrori-isku BOLTOPS 22, johon S. Niinistö osallistui.

        Näyttää yhä enemmän siltä, että koska Ruotsi tiesi, niin S. Niinistö tiesi, tulevasta rikoksesta mutta ei lakimies estänyt sitä. Tulee osaksi rikosta.

        NETTI: Nord Stream pipeline SABOTAGE clearly orchestrated by ruthless Biden regime: Nuland, Biden and Sen. Johnson all demanded “ending it permanently” by any means necessary

        NETTI: Whodunnit? – Facts related to the sabotage attack on the Nord Stream pipelines

        HAKUSANOIKSI: Liz truss it has been done

        S. NIINISTÖ TOIMITTAA ASEITA SISÄLLISSOTAAN

        THE WASHINGTON POST
        7. syyskuuta 2022

        Wounded Ukrainian soldiers reveal steep toll of Kherson offensive

        Ukrainalainen sotilas: Menetimme viisi venäläisten menettämää yhtä kohti.

        “We lost five people for every one they did,” said Ihor, a 30-year-old platoon commander who injured his back when the tank he was riding in crashed into a ditch.

        “They used everything on us,” said Denys, a 33-year-old Ukrainian soldier whose unit fell back from a Russian-held village after a lengthy barrage of cluster bombs, phosphorous munitions and mortars. “Who can survive an attack for five hours like that?” he said.

        "He käyttivät kaikkea meitä vastaan", sanoi Denys, 33-vuotias ukrainalaissotilas, jonka yksikkö vetäytyi venäläisten hallitsemasta kylästä rypälepommien, fosforiammusten ja kranaatinheittimien pitkän tulituksen jälkeen. "Kuka voi selvitä viiden tunnin hyökkäyksestä?" hän sanoi.

        2.

        INTERPOL

        The Guardian
        2. kesäkuuta 2022

        Ukrainaan lähetetyt aseet päätyvät maailmanlaajuiseen harmaaseen talouteen ja rikollisten käsiin, Interpolin johtaja on sanonut.

        Arms sent to Ukraine will end up in criminal hands, says Interpol chief

        "Rikollisryhmät pyrkivät hyödyntämään näitä kaoottisia tilanteita ja aseiden saatavuutta, jopa armeijan käyttämien aseiden ja raskaiden aseiden saatavuutta. Näitä on saatavilla rikollisilla markkinoilla ja ne luovat haasteita. Yksikään maa tai alue ei voi käsitellä sitä eristyksissä, koska nämä ryhmät toimivat globaalilla tasolla".

        Interpolin johtaja:

        "Voimme odottaa aseiden tulvan Eurooppaan ja sen ulkopuolelle. Meidän on syytä olla huolissamme, ja meidän on odotettava, että näitä aseita kuljetetaan paitsi naapurimaihin myös muihin maanosiin".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen kansalle, maalle petoksellisesti, valheellisin, puutteellisin perustein, TP Niinistö, PM Marin, UM Haavisto, Kaikkonen, UaV:n pj. Halla-aho — eduskunta — ovat valmistelleet perustuslain vastaisesti Nato-jäsenyyshakemuksen.


        Maanpuolustuskorkeakoulun evp strategian opettaja ja komentaja Jyrki Berner:

        "Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa". Ei syytä kiirehtiä Naton jäseneksi.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla.

        — Sen vahvistaa Ukrainassa 2014 [USA:n vallankaappauksesta] alkanut sota.

        Suomen Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

        Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut • vähemmistö [S. Niinistö] sai pelottelupolitiikalla suuren osan kansalaisista uskomaan: "Nyt se Venäjä hyökkää Suomeen".

        Ei hyökkää.

        Eikä ole hyökännyt 30-vuotisen olemassaolonsa aikana. Pelkkää propagandaa vuosia jatkunut pelottelu.

        Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienten valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi korostuu.


        "Tunne naapurimaasi" on sotilasstrategian perusoppeja

        Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin on ollut sen koko olemassa olon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat. "Aikuisten totuus" selittää, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena.

        Harhautuksen ja petoksen maku kasvaa viikko viikolta, kun yhä selkeämmin nähdään, ettei suuren ja pitkäaikaisen Suomea sitovan päätöksen valmisteluun olekaan sellaista kiirettä, jolla valtiojohto on perustellut nopeutettua aikataulua.

        TILANNE JA UHKAKUVAT MUUTTUVAT, JOS SUOMESTA TULEE NATO-MAA

        Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt.

        Tietämys jäsenyyden haitoista lisääntyy:

        — Oikea tieto ei ole vielä tavoittanut kansalaisia [S. Niinistön mediasensuuri].

        • Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

        • Naton itärajan siirtäminen lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan taloudelle ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

        "Suomen on oltava hyvin, hyvin varovainen", sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä. — Varoitus oli otsikkona Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

        Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon.


        Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

        Valtaa pitävä eliitti [Niinistö] haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

        • Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella — ja katua väärää valintaa.

        Naton paljon mainostetut 5. artiklan mukaiset turvatakuut on syytä ymmärtää turvalupauksena, jonka toteuttaminen "kovissa tilanteissa" riippuu kunkin jäsenvaltion kansallisista arvioista.

        — USA:n osalta on erittäin todennäköistä, ettei sen omia kansallisia etuja haluta lainkaan vaarantaa Euroopan tai muiden "valtameren takaisten" kriisien ja sotien vuoksi. [USA:n sijaissota Ukrainassa, ukrainalaiset sotii USA:n joukkojen sijasta]

        Miksikö Venäjä ei tule edes yrittämään Suomen valtaamista?

        Ei Suomi ole sellainen "heittopussi" ja Naton turvaa peloissaan aneleva surkimus, kuin "hospetterit" Nato-innoissaan esittävät. Suomen puolustus on kunnossa, kiitos yleisen asevelvollisuuden ja kansalaisten korkean tahdon pitää huolta tästä maasta. Suomi on sotilaallisesti Pohjolan vahvin valtio. Meillä on osattu järkevästi huolehtia sekä maanpuolustuksen että yhteiskunnan hyvinvoinnin perusteista.

        Jos Suomi ottaa Nato-jäsenyyden myötä vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta, Suomesta tulee Kremlin Nato-vastaisen häirinnän ja hybridi- ja kyberiskujen pääkohde. Venäjän "konnankoukut" ja yllätykset tulevat rasittamaan Suomea kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

        Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith:

        — "Mahdollista voi olla iso kyberhyökkäys, jolla on taloudellisia tai jopa ihmishenkiä vieviä vaikutuksia".


        Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: — Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? — On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.

        PUHDISTUS

        Nato-jäsenyyshakemuksessa ja eduskuntakäsittelyssä velehtelevan valtioneuvoston S. Marinin ja ministereiden on jätettävä eropaperi.

        Valtioneuvostossa ulkopolitiikkaa johtaa S. Niinistö.

        Valheellisin perustein, pelotellen, kaikki voimapolitiikan ja sotilaallisen strategian ammattilaiset syrjäyttänyt Nato-jäsenyyshakemuksen kirjoittanut S. Niinistö, on jäävi ottamaan eropaperia vastaan, koska on itse valtioneuvostossa "johtamassa yhteistyössä" valehtelua Suomen kansalle S. Marinin ja ulkoministeri Haaviston ja  puolustusmisteri Kaikkosen kanssa.

        Ensin presidentin on jätettävä eropaperi nimittämälleen oikeuskanslerille, joka on S. Niinistön ja ministerien toimien ylin laillisuusvalvoja.

        Hallituksen on erottava ja eduskunta hajotettava.

        Totuus Nato-jäsenyyden tarpeettomuudesta on oikeuskanslerin kerrottava tiedotusvälineissä Suomen kansalle.

        Näin ei ole vieläkään tapahtunut, vaikka on kulunut yli vuosi.

        Päin vastoin on ollut vain valehtelua ja propagandaa.

        Perustuslaki

        Nato-jäsenyyshakemus on laadittu valheellisin perustein.

        Marinin valtioneuvosto, jossa vaikuttaa  yhtä kaikki presidentti Nienistö juuri näissä hallituksen ja eduskunnan valehtelemissa asioissa.

        Valtioneuvostossa ja eduskunnassa ei saa olla valehtelijoita. Nyt on valehdeltu Suomen kansalle törkeästi Nato-jäsenyyshakemuksen perusteluiden ollessa erittäin kiireellä heikosti valmisteltuna valtioneuvostossa.

        Myös  USA:n proxy-sotaan osallisuus, ja vihollisuuden synnyttäminen Venäjään on petoksellista Suomen kansaa kohtaan.

        Laillisuusvalvoja oikeuskansleri ei ole tehtäviensä tasolla. Jo ennen S. Niinistön nimitystä Kokoomuksen palkkiovirkaan oikeuskansleri kirjoitti perustuslain vastaisia sote-lakeja.

        Pienemmistäkin syistä on pitänyt oikeuskanslerin jättää eropaperi presidentille.

        Valtioneuvostoon kuuluvat ovat kaikki valehdelleet USA:n vallankaappauksesta alkaneesta sisällissodasta, USA:n proxy-sodasta sekä Ukrainan sodan pelottelupolitiikalla valheellisesti jätettyyn Nato-jäsenyyshakemukseen liittyen. Osallisuus BALTOPS 22 -Nord Stream terroritekoon Saksan kansaa vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BIDENIN NATO-SUOMI OSA USA-NATON SOTARIKOKSIA

        S. Niinistön, A. Rinteen / S. Marinin pienen sisäpiirin vaali- ja valtiopetos:

        Biden hönötti Niinistön USA:n sijaissotaan Saksaa ja EU-maita vastaan.


        Kenraalimajuri evp
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

        Suomessa kansalaiset — kuten kansanedustajat— uskovat yleisesti, että Putinin Venäjä yllätti koko maailman aloittamalla 2022 helmikuussa oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Todellisuudessa Venäjän hyökkäys ei ollut niin suuri"yllätys", kuin meille suomalaisille on uskoteltu.

        Olennaisia yksityiskohtia tilanteen kehittymisestä alkoi selvitä nopeasti heti, kun Suomi [S. Niinistö] oli jättänyt hätäisesti valmistellun jäsenhakemuksen Naton pääsihteerille.

        Washington Post julkaisi jo viikon kuluttua artikkelin, jossa kerrottiin presidentti Bidenin hallinnon salaisesta suunnitelmasta (The secret planning that kept the White House a step ahead of Russia / Washington Post 26 May 2022). Artikkelissa USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoi, kuinka presidentti Biden oli JOULUKUUSTA 2021 lähtien houkutellut presidentti Niinistön Natoon.

        "Biden wooed Finnish president Sauli Niinistö to Nato", oli arvio yhteydenpidosta, joka jatkui 2022 alkukuukausina ja johti Suomen poliittisen johdon Nato-päätöksen taakse jo ennen huhtikuussa alkanutta asian käsittelyä.

        Ukrainan sodan suomalaisille markkinoidun suuren ”yllätyksen” osalta olennaista ymmärtää presidentti Zelenskyin maaliskuussa 2021 (siis vuosi ennen Venäjän 24.2.2022 aloittamaa hyökkäystä) antama määräys (Decree of the President of Ukraine №117 / 2021), jolla käskettiin toteutettavaksi strategia Krimin miehityksen lopettamiseksi ja alueen liittämiseksi takaisin Ukrainaan. Asia on jäänyt liian vähälle huomiolle Suomessa. Kuitenkin määräys on ollut luettavissa Ukrainan presidentin hallinnon tiedotussivuilla internetissa. Myös länsimainen media on uutisoinut asiasta (Is the World Ready for World War 3 as Ukraine’s President signed a Decree to retake Crimea from Russia? / TECH STARTUPS 2 Apr 2021).

        On pohdittava, mikä ollut USA:n vaikutus määräyksen №117 / 2021 taustalla? Millaisia lupauksia USA on antanut Ukrainalle vuonna 2021 ja sitä ennen? Millaista poliittista ja taloudellista tukea ja aseapua Ukraina on uskonut saavansa?

        — Tärkeää on ymmärtää kyseisen strategisen suunnitelman vaikutus Putinin ajatteluun ja Venäjän rikollisen hyökkäyksen aloittamiseen sekä sodan kulkuun? — Joka tapauksessa Venäjän 24.2.2022 aloittama hyökkäys ei ollut niin suuri ”yllätys”, kuin suomalaisille on haluttu uskotella.

        * * * * *

        SUOMALAISEN DEMOKRATIAN KANNALTA TILANNE ON KIUSALLINEN [LAITON] sen vuoksi, että edellä esitettyjä ulkomaisia lähteitä tutkimalla sekä Suomen presidentin kanslian tiedotteita seuraamalla on pääteltävissä, että • maan johto [J. Biden / S. Niinistö] on päätynyt Nato-jäsenyyden kannalle ennen asian huolellista arviointia eduskunnassa.

        Nato-jäsenyyden hakemiseen johtanut eduskuntakäsittely on "arvoton näytelmä". Oli nähtävissä jo ennen 17.5.2022 tehtyä päätöstä.

        • Valmisteluprosessi on farssi, joka näkyy hakupäätöksen perusteeksi laaditussa Valtioneuvoston selonteossa ("Selonteko Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon" / VNS 3/2022 vp 15.5.2022):

        •• Selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoutusliuskaa osin näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta.

        •• Haitoista ei ole edes yhtä (1) sanaa. — "Hämmästyttävä suoritus nopeasti ’natottuneelta’ hallitukselta".

        Toivottavasti Turkin antama jatkoaika Nato-jäsenyyden käsittelyyn on niin [loputtoman] pitkä, että jäsenyyden karmea kääntöpuoli ehditään arvioida valmistauduttaessa eduskuntavaaleihin.


        •• TAPAHTUI SELVÄ VIRHE, kun ennen jäsenyyshakemusta ei kiinnitetty lainkaan huomiota Naton itärajan siirtämisen kielteisiin seurauksiin. — Olennaista on ymmärtää tilanne Ukrainan sodassa:

        Tilanne muuttuu Putinille edulliseksi, kun Naton itäraja siirretään Suomen jäsenyyden myötä Pietarin lähelle.

        — Se on propagandavoitto Putinille, joka on yli 10 vuotta väittänyt, että Nato uhkaa Venäjän olemassa oloa vyörymällä itään.

        Kun ”pyhä isänmaa” on uhattuna niin Ukrainan kuin Suomen suunnista, voidaan sotaa jälleen kutsua sodaksi eikä enää tarvitse höpistä ”erikoisoperaatioista”. Venäjän duuma myöntää Putinille kaikki uhkaavassa tilanteessa tarvittavat valtuudet (lkp ydinaseen käyttö ml).

        Valitettavasti Suomen [S. Niinistön] lyhytnäköinen ajattelu pitkittää Ukrainan sotaa ja lisää ukrainalaisten kärsimyksiä.

        Uusi konfliktirintama Suomen suunnassa vahingoittaa Euroopan turvallisuutta ja tulevaa kehitystä.

        Kenraali Vehviläinen


        USA-NATO Suomessa ja Ukrainassa

        John J. Mearsheimer
        Chicagon yliopisto, USA

        Ukrainan ongelmat alkoivat Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bush painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä".

        — Venäjän johtajat reagoivat välittömästi. Luonnehtivat Naton laajenemista Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi, uhka olemassa ololle — lupasivat estää sen.

        EVERSTI EVP DOUGLAS MACGREGOR
        Maailmanrauhan palauttamisen puolesta.

        Douglas Macgregorin selvitys on linjassa itsenäisen Suomen puolustajan evp kenraalimajuri, Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläisen analyysien kanssa.

        Linjassa ovat tässä ketjussa esille tuodut asiakirjoihin perustuvat analyysit ja journalistiset, dokumentteihin perustuvat artikkelit.

        NETTI: Lifesitenews.com EXCLUSIVE: US colonel explains America’s role in provoking Russia-Ukraine conflict

        EXCLUSIVE: Yhdysvaltain eversti selittää Amerikan roolia Venäjän ja Ukrainan konfliktin provosoimisessa


        Macgregor argumentoi, että Yhdysvallat on pyrkinyt provosoimaan Venäjää edistämällä "Ukrainan kehittymistä alueelliseksi sotilasvallaksi, joka on vihamielinen Venäjälle".


        Haastattelussa Macgregor viittaa myös Ukrainassa vuoden 2014 helmikuussa USA:n järjestämään Kiovan Maidanin vallankaappaukseen, joka kaatoi Ukrainan virallisesti valitun Venäjä-mielisen hallituksen, joka puolestaan perusti amerikkalaismielisen hallituksen.

        "Maidanin vallankaappaus mahdollisti sen, että Washingtonin agentit Kiovassa pystyivät nostamaan valtaan hallituksen, joka tekisi yhteistyötä tämän hankkeen kanssa", West Pointista valmistunut ja kansainvälisistä suhteista väitellyt tutkija kertoi LifeSitelle.

        Macgregorin lausunnot ovat linjassa LifeSiten toukokuussa 2022 julkaiseman presidentti Joe Bidenille osoitetun avoimen kirjeen kanssa, jossa niin ikään väitettiin, että Yhdysvallat oli osallisena uuden amerikkalaismyönteisen hallituksen perustamisessa Ukrainaan vuonna 2014.

        Tekstissä, jonka olivat allekirjoittaneet konservatiiviset toimittajat, kuten Charlie Kirk, Jack Posobiec, Jack Maxey ja tuomari Andrew Napolitano, todettiin vuoden 2014 tapahtumista:

        "Tuolloin teidän [Bidenin] yhteistyökumppaninne Victoria Nulandin (presidentti Barak Obaman alaisen apulaisulkoministerin) puhelinkeskustelu paljasti, miten hän keskusteli siitä, mitkä johtajat tulisi asettaa Ukrainan uuteen hallitukseen. Tuon keskustelun pöytäkirjasta paljastui myös oma suora osallisuutesi tähän vieraaseen kansallisvaltioon sekaantumiseen.".

        Macgregor, joka palveli Yhdysvaltain armeijassa vuodesta 1976 eläkkeelle siirtymiseensä vuonna 2004, väittää, että Yhdysvallat "arvioi pahasti väärin" Venäjän sotilaallisen vahvuuden ja että sen Venäjän vastainen politiikka itse asiassa vahingoittaa Yhdysvaltain liittolaisia Euroopassa.


        Kysyttäessä tämän sotaa lietsovan Venäjän vastakkainasetteluun tähtäävän politiikan liikkeellepanevasta voimasta Ukrainan kautta, kirjan kirjoittaja neuvoo, että pitäisi katsoa "Maailman talousfoorumin jäsenten nimiä" (WEF).

        Macgregor näkee Euroopan, erityisesti Saksan, ja Venäjän välisen luonnollisen liiton ja kehottaa jopa Eurooppaa arvioimaan uudelleen omia liittolaisuuksiaan, jotta vältettäisiin jälleen uusi maailmansota.

        Tätä kirkastaakseen hän kirjoittaa:

        Kaksi maailmansotaa olivat tuhoisia tapahtumia, joita ei olisi koskaan pitänyt käydä. Ei ole mitään syytä toistaa menneitä virheitä. Berliinin on nyt kohdattava se tosiasia, että Washingtonin strategiset intressit ja Saksan kansan strategiset intressit eivät ole identtiset, ja sopeutettava suhteensa Washingtoniin ja Moskovaan asianmukaisesti. Jos Berliini mukauttaa ulkopolitiikkaansa tämän mukaisesti, se voi jälleen kerran palauttaa vakauden ja vaurauden Eurooppaan.


        Kuten näyttää, tämä sotilasasiantuntija ja vanhempi neuvonantaja uskaltaa argumentoida valtavirran tiedotusvälineiden Venäjän ja Ukrainan konfliktia koskevan narratiivin ulkopuolella sekä sen syiden että sen kehityksen osalta. Hän ylläpitää YouTube-kanavaa, jolla hän kommentoi lähes päivittäin sodan todellista kehitystä vastoin CNN:n ja muiden kanavien puheita.

        Mieheni, tohtori Robert Hickson, entinen ilmavoimien akatemian ja yhteisen erikoisoperaatioiden yliopiston professori, arvostaa suuresti eversti Macgregorin suorapuheisia ja rehellisiä haastatteluja, joita tarvitaan kipeästi aikana, jolloin propaganda näyttää hallitsevan julkista keskustelua.

        Kuulukoon tämä ääni maailmanrauhan säilyttämisen vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EVERSTI EVP DOUGLAS MACGREGOR
        Maailmanrauhan palauttamisen puolesta.

        Douglas Macgregorin selvitys on linjassa itsenäisen Suomen puolustajan evp kenraalimajuri, Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläisen analyysien kanssa.

        Linjassa ovat tässä ketjussa esille tuodut asiakirjoihin perustuvat analyysit ja journalistiset, dokumentteihin perustuvat artikkelit.

        NETTI: Lifesitenews.com EXCLUSIVE: US colonel explains America’s role in provoking Russia-Ukraine conflict

        EXCLUSIVE: Yhdysvaltain eversti selittää Amerikan roolia Venäjän ja Ukrainan konfliktin provosoimisessa


        Macgregor argumentoi, että Yhdysvallat on pyrkinyt provosoimaan Venäjää edistämällä "Ukrainan kehittymistä alueelliseksi sotilasvallaksi, joka on vihamielinen Venäjälle".


        Haastattelussa Macgregor viittaa myös Ukrainassa vuoden 2014 helmikuussa USA:n järjestämään Kiovan Maidanin vallankaappaukseen, joka kaatoi Ukrainan virallisesti valitun Venäjä-mielisen hallituksen, joka puolestaan perusti amerikkalaismielisen hallituksen.

        "Maidanin vallankaappaus mahdollisti sen, että Washingtonin agentit Kiovassa pystyivät nostamaan valtaan hallituksen, joka tekisi yhteistyötä tämän hankkeen kanssa", West Pointista valmistunut ja kansainvälisistä suhteista väitellyt tutkija kertoi LifeSitelle.

        Macgregorin lausunnot ovat linjassa LifeSiten toukokuussa 2022 julkaiseman presidentti Joe Bidenille osoitetun avoimen kirjeen kanssa, jossa niin ikään väitettiin, että Yhdysvallat oli osallisena uuden amerikkalaismyönteisen hallituksen perustamisessa Ukrainaan vuonna 2014.

        Tekstissä, jonka olivat allekirjoittaneet konservatiiviset toimittajat, kuten Charlie Kirk, Jack Posobiec, Jack Maxey ja tuomari Andrew Napolitano, todettiin vuoden 2014 tapahtumista:

        "Tuolloin teidän [Bidenin] yhteistyökumppaninne Victoria Nulandin (presidentti Barak Obaman alaisen apulaisulkoministerin) puhelinkeskustelu paljasti, miten hän keskusteli siitä, mitkä johtajat tulisi asettaa Ukrainan uuteen hallitukseen. Tuon keskustelun pöytäkirjasta paljastui myös oma suora osallisuutesi tähän vieraaseen kansallisvaltioon sekaantumiseen.".

        Macgregor, joka palveli Yhdysvaltain armeijassa vuodesta 1976 eläkkeelle siirtymiseensä vuonna 2004, väittää, että Yhdysvallat "arvioi pahasti väärin" Venäjän sotilaallisen vahvuuden ja että sen Venäjän vastainen politiikka itse asiassa vahingoittaa Yhdysvaltain liittolaisia Euroopassa.


        Kysyttäessä tämän sotaa lietsovan Venäjän vastakkainasetteluun tähtäävän politiikan liikkeellepanevasta voimasta Ukrainan kautta, kirjan kirjoittaja neuvoo, että pitäisi katsoa "Maailman talousfoorumin jäsenten nimiä" (WEF).

        Macgregor näkee Euroopan, erityisesti Saksan, ja Venäjän välisen luonnollisen liiton ja kehottaa jopa Eurooppaa arvioimaan uudelleen omia liittolaisuuksiaan, jotta vältettäisiin jälleen uusi maailmansota.

        Tätä kirkastaakseen hän kirjoittaa:

        Kaksi maailmansotaa olivat tuhoisia tapahtumia, joita ei olisi koskaan pitänyt käydä. Ei ole mitään syytä toistaa menneitä virheitä. Berliinin on nyt kohdattava se tosiasia, että Washingtonin strategiset intressit ja Saksan kansan strategiset intressit eivät ole identtiset, ja sopeutettava suhteensa Washingtoniin ja Moskovaan asianmukaisesti. Jos Berliini mukauttaa ulkopolitiikkaansa tämän mukaisesti, se voi jälleen kerran palauttaa vakauden ja vaurauden Eurooppaan.


        Kuten näyttää, tämä sotilasasiantuntija ja vanhempi neuvonantaja uskaltaa argumentoida valtavirran tiedotusvälineiden Venäjän ja Ukrainan konfliktia koskevan narratiivin ulkopuolella sekä sen syiden että sen kehityksen osalta. Hän ylläpitää YouTube-kanavaa, jolla hän kommentoi lähes päivittäin sodan todellista kehitystä vastoin CNN:n ja muiden kanavien puheita.

        Mieheni, tohtori Robert Hickson, entinen ilmavoimien akatemian ja yhteisen erikoisoperaatioiden yliopiston professori, arvostaa suuresti eversti Macgregorin suorapuheisia ja rehellisiä haastatteluja, joita tarvitaan kipeästi aikana, jolloin propaganda näyttää hallitsevan julkista keskustelua.

        Kuulukoon tämä ääni maailmanrauhan säilyttämisen vuoksi.

        Macgregorin haastattelu:

        LifeSite:

        Kuka on mielestäsi suurin syyllinen Ukrainan konfliktin kärjistymisen takana?

        Macgregor:

        Washingtonin valtakirjasota (proxy-sota; sijaissota) Venäjän kanssa on seurausta huolellisesti rakennetusta suunnitelmasta sotkea Venäjä konfliktiin Ukrainan naapurinsa kanssa. Siitä hetkestä lähtien, kun presidentti Putin ilmoitti, ettei hänen hallituksensa sietäisi Naton sotilaallista läsnäoloa Venäjän kynnyksellä Ukrainassa, Washington pyrki vauhdittamaan Ukrainan kehittymistä Venäjälle vihamieliseksi alueelliseksi sotilasvallaksi.

        Maidanin vallankaappaus mahdollisti sen, että Washingtonin agentit Kiovassa [Victoria Nuland] pystyivät asettamaan hallituksen, joka tekisi yhteistyötä tämän hankkeen kanssa. Pääministeri Merkelin äskettäinen myönnytys siitä, että hän ja hänen eurooppalaiset kollegansa pyrkivät hyödyntämään Minskin sopimuksia ostaakseen aikaa Ukrainan sotilaalliselle rakentamiselle, vahvistaa tämän asian traagisen totuuden.

        LifeSite:

        Miten kuvailisit tämän päivän tilanteen valossa Ukrainassa vuonna 2014 tapahtuneen vallankaappauksen merkitystä ja seurauksia, johon USA osallistui voimakkaasti?

        Macgregor:

        Katso vastaus edellä.

        LifeSite:

        Miten konflikti voitaisiin ratkaista rauhanomaisesti ja diplomaattisesti, mitä näkökohtia konfliktin osapuolten välisessä sopimuksessa olisi?

        Macgregor:

        Washington ja sen länsieurooppalaiset liittolaiset laskivat pahasti väärin. He uskoivat, että Venäjän taloudellinen heikkous teki mahdottomaksi tehokkaan venäläisen sotilaallisen kampanjan Ukrainan sotilaallisen voiman tuhoamiseksi. Venäjän alkuperäinen esitys lähti siitä, että Washington ja sen liittolaiset tunnustaisivat asian vakavuuden ja tunnustaisivat Venäjän oikeutetut turvallisuusintressit Ukrainassa. Kun kävi selväksi, että Washington oli päättänyt paitsi säilyttää Ukrainan strategisen sotilaallisen hallinnan myös pyrkiä tuhoamaan Venäjän täydellisesti, Moskova muutti kurssiaan. Moskova kohtelee Ukrainaa nyt sotateatterina, ei slaavilaisena veljesmaana. Sota päättyy vain ehdoilla, jotka Moskova luo.

        Kuten presidentti Putin toistuvasti sanoo:

        "Vain Moskova on Ukrainan alueen takaaja".

        LifeSite:

        Kuka on liikkeellepaneva voima, joka yrittää estää konfliktin rauhanomaisen ratkaisun?

        Macgregor:

        Maailman talousfoorumin jäsenten nimet ovat hyvä paikka aloittaa vastauksen etsiminen tähän kysymykseen.

        LifeSite:

        Vaikutat väittävän, että USA:n ajaman Ukrainan konfliktin kärjistyminen vahingoittaa USA:n suhteita Eurooppaan. Voisitteko selittää meille kantanne?

        Macgregor:

        Pakotteita määrättäessä on aina tärkeää välttää itsensä sanktioimista. Venäjä ei ole eristyksissä. Itse asiassa Venäjällä on kiistaton maantieteellinen asema, ja sillä on pääsy markkinoille, tavaroihin ja palveluihin, joita USA ei voi estää. Näin ollen Washingtonin liittolaiset sekä amerikkalaiset ovat nyt Washingtonin ajattelemattoman ja ylimielisen rahoitus- ja talouspolitiikan uhreja.

        LifeSite:

        Jotkut väittävät, että Ukrainan sota on itse asiassa auttanut USA:n taloutta lisäämällä asetuotantoa ja energian myyntiä Eurooppaan. Olisitteko samaa mieltä tästä arviosta tai mitä sanoisitte siitä, kuka hyötyy eniten tästä Ukrainan sodasta?

        Macgregor:

        Sotilaallinen myynti ei edistä minkään talouden taloudellista terveyttä ja hyvinvointia. Sotilaalliseen voimaan tehdyt investoinnit ovat uponneita kustannuksia. Niistä saatavalla kalustolla on vain vähän lunastusarvoa.

        — Aina kun kansallisvaltio rakentaa enemmän sotilaallista voimaa kuin sen omaan puolustukseen tarvitaan, se riistää muilta talouden aloilta pääomaa, jota ne tarvitsevat kasvaakseen ja menestyäkseen.

        Tämä oli presidentti Eisenhowerin argumentti vuonna 1953, kun hän sanoi:

        "Turvallisuutta ei voi olla ilman vaurautta. Amerikkalaiset ansaitsevat molemmat.".

        LifeSite:

        Pidättekö Venäjää sotilaallisena uhkana Euroopalle, vai onko Saksan ja Venäjän taloudellinen yhteistyö mielestänne hyödyllistä Euroopalle?

        Macgregor:

        Venäjä ei ollut uhka Euroopalle, kun Ukrainan sota alkoi.

        Washingtonin proxy-sota on pakottanut Moskovan tarkastelemaan uudelleen oletuksiaan venäläisten turvallisuudesta. Tästä lähtien Venäjä ylläpitää suurempia ja vahvempia korkean tason perinteisiä joukkoja tavoitteenaan turvata itsensä tulevilta länsimaiden hyökkäyksiltä.

        Berliini on ollut suurimman osan viimeisestä 300 vuodesta Moskovan luonnollinen kumppani kaupallisessa kaupassa ja alueellisissa turvallisuusasioissa.

        Kaksi maailmansotaa olivat tuhoisia tapahtumia, joita ei olisi pitänyt koskaan tapahtua. Ei ole mitään syytä toistaa menneitä virheitä.

        Berliinin on nyt kohdattava se tosiasia, että Washingtonin strategiset edut ja Saksan kansakunnan strategiset edut eivät ole identtiset, ja mukautettava suhteensa Washingtoniin ja Moskovaan asianmukaisesti. Jos Berliini mukauttaa ulkopolitiikkaansa tämän mukaisesti, se voi jälleen kerran palauttaa vakauden ja vaurauden Eurooppaan.

        Saksankielinen versio julkaistu itävaltalaisessa katolisessa sanomalehdessä Der Dreizehnte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön liitto — rikolliset Nato ja USA — uhka Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuudelle.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Naton sotarikokseen syyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, sotatoimi ja suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hershin haastattattelija saksalainen toimittaja Scheidler lisää: — USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia, erityisesti Saksaa vastaan.

        — [RIKOSVÄLINE Bidenille Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset — ovat osa sotarikosta Ukrainassa ja Ruotsin talousvesillä. Niinistön osallistuminen asein sotaan YK:n tulitaukopäätöksen ja Minskin sopimusten vastaisesti. Saksaa ja EU-maita, Suomea vastaan Ruotsin talousvesillä Nord Streamiin tehty NATO:n BOLTOPS 22 -sotatoimi.

        Sotarikokseen osalliset Bidenin USA, Stoltenbergin Norja, muut rikoksesta epäillyt — ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsenyyshakemukset "rikosvälineeksi".

        • Rikollisen Bidenin Suomen Naton jäsenyyttä — "sotarikosten teon välinettä" — Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät voi hyväksyä].


        Bidenin pelko, että Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — oli syy, miksi presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että [Niinistön joulukuussa 2021 houkuteellesta rikollisesta] USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin Saksa ja EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen — antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [Niinistön ja jatkajan pakkomielle tehdä provosointia]

        Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä.

        — Sotkeuduimme tähän — mikä ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti Seymour Hersh: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiä faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruotsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Tutkiva journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".

        TERRORI: RUOTSIN KUNINGASKUNTA TIESI NORJAN STOLTENBERGIN TERRORI-ISKUSTA NORD STREAMIIN:

        SUURI TERRORIRIKOS: KUN RUOTSI TIESI TERRORITEOSTA — NIINISTÖ TIESI

        Ammattitaidottoman S. Niinistön Nato-hakemukset, valheellinen ja puutteellinen eduskuntakäsittely ovat sekä monialainen että suuri sodan uhka Suomen kansan ja Ruotsin kansan olemassa ololle.

        RAUHAN JA VAKAUDEN ITÄMERI MUUTTUI TERRORISMIN JA SOTIEN MEREKSI


        BALTOPS 22 -VALTIOVIERAILU TERRORISMIN KUNINGASKUNTAAN

        Helmikuun 7. päivä 2022 sotarikollisten veriveli Mr. Biden ilmoitti räjäyttävänsä Nord Streamin:

        – Näin poliisit Säpo ja Supo tiesivät, BALTOPS 22 komentajat tiesivät, Suomen Ylipäällikkö S. Niinistö tiesi, Ruotsin PM Andersson tiesi, BOLTOPS 22 sotarikoksen tapahtuvan.

        Joulukuussa 2021 Niinistön houkutteli Natoon – USA:n Eurooppaa, Ukrainaa, Saksaa EU-maita vastaan käytävistä sodista vastaava – Suomi- ja Ruotsi-vihaaja, Bidenin veritöiden Victoria Nuland.


        S. Niinistön ja J. Haukion valtiovierailu kuninkaan hevoskärryillä Ruotsiin 17.–18.5.2022 juuri ennen BOLTOPS 22 -sotarikosta kesäkuussa 2022.

        Rikollisen Naton BALTOPS 22 -laivastovierailut Tukholmassa ja Helsingissä.


        RIKOKSEN MOTIIVI:

        VICTORIA NULAND JA JENS STOLTENBERG KÄYTTIVÄT RUOTSIN JA SUOMEN NATO-JÄSENYYSHAKEMUKSIA TERRORISMIIN JA MAILMAN SUURIMPAAN TALOUSRIKOKSEEN TANSKAN JA RUOTSIN TALOUSVESILLÄ


        NETTI: Nyadagbladet.se Hersh: ”Sverige kände till planerna på attentatet mot Nord Stream”

        Asiaa on tarpeen kaivaa yhä syvemmälle:

        Tutkivan journalistilegendan Seymour Hershin kirjoitukset ja haastattelu saa journalistit ruotsalaisessa Nya Dagbladetissa jatkamaan työtä Ruotsin ja Suomen valtiojohtajien tekojen paljastamisessa.

        NETTI: Nyadagbladet.se Artikelämne: Attentatet mot Nord Stream


        Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteeri Ban Ki-moon ja Haagin tuomioistuin

        – Poliisit Supo ja Säpö, BOLTOPS 22 asevoimien komentajat, yksikään valtiojohtajista ja viranomaisista eivät eväänsä heilauttaneet estääkseen maailman suurimman rikoksen tulemalla maailman tiedotusvälineisiin kertomaan Niinistön, Stoltenbergin, Bidenin, Nulandin laittomuuksista eli rikoksista Tanskan ja Ruotsin talousalueiden vesillä.

        Järkyttävä S. Niinistö !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut yllätysvierailu, vaan vastaus kutsuun.

        Pääministerin kausi on lopuillaan ja vielä ehtii tekemään
        pari hilpeää matkaa aivan ilmaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TERRORI: RUOTSIN KUNINGASKUNTA TIESI NORJAN STOLTENBERGIN TERRORI-ISKUSTA NORD STREAMIIN:

        SUURI TERRORIRIKOS: KUN RUOTSI TIESI TERRORITEOSTA — NIINISTÖ TIESI

        Ammattitaidottoman S. Niinistön Nato-hakemukset, valheellinen ja puutteellinen eduskuntakäsittely ovat sekä monialainen että suuri sodan uhka Suomen kansan ja Ruotsin kansan olemassa ololle.

        RAUHAN JA VAKAUDEN ITÄMERI MUUTTUI TERRORISMIN JA SOTIEN MEREKSI


        BALTOPS 22 -VALTIOVIERAILU TERRORISMIN KUNINGASKUNTAAN

        Helmikuun 7. päivä 2022 sotarikollisten veriveli Mr. Biden ilmoitti räjäyttävänsä Nord Streamin:

        – Näin poliisit Säpo ja Supo tiesivät, BALTOPS 22 komentajat tiesivät, Suomen Ylipäällikkö S. Niinistö tiesi, Ruotsin PM Andersson tiesi, BOLTOPS 22 sotarikoksen tapahtuvan.

        Joulukuussa 2021 Niinistön houkutteli Natoon – USA:n Eurooppaa, Ukrainaa, Saksaa EU-maita vastaan käytävistä sodista vastaava – Suomi- ja Ruotsi-vihaaja, Bidenin veritöiden Victoria Nuland.


        S. Niinistön ja J. Haukion valtiovierailu kuninkaan hevoskärryillä Ruotsiin 17.–18.5.2022 juuri ennen BOLTOPS 22 -sotarikosta kesäkuussa 2022.

        Rikollisen Naton BALTOPS 22 -laivastovierailut Tukholmassa ja Helsingissä.


        RIKOKSEN MOTIIVI:

        VICTORIA NULAND JA JENS STOLTENBERG KÄYTTIVÄT RUOTSIN JA SUOMEN NATO-JÄSENYYSHAKEMUKSIA TERRORISMIIN JA MAILMAN SUURIMPAAN TALOUSRIKOKSEEN TANSKAN JA RUOTSIN TALOUSVESILLÄ


        NETTI: Nyadagbladet.se Hersh: ”Sverige kände till planerna på attentatet mot Nord Stream”

        Asiaa on tarpeen kaivaa yhä syvemmälle:

        Tutkivan journalistilegendan Seymour Hershin kirjoitukset ja haastattelu saa journalistit ruotsalaisessa Nya Dagbladetissa jatkamaan työtä Ruotsin ja Suomen valtiojohtajien tekojen paljastamisessa.

        NETTI: Nyadagbladet.se Artikelämne: Attentatet mot Nord Stream


        Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteeri Ban Ki-moon ja Haagin tuomioistuin

        – Poliisit Supo ja Säpö, BOLTOPS 22 asevoimien komentajat, yksikään valtiojohtajista ja viranomaisista eivät eväänsä heilauttaneet estääkseen maailman suurimman rikoksen tulemalla maailman tiedotusvälineisiin kertomaan Niinistön, Stoltenbergin, Bidenin, Nulandin laittomuuksista eli rikoksista Tanskan ja Ruotsin talousalueiden vesillä.

        Järkyttävä S. Niinistö !

        SUOMEN VALTIOJOHDON OSALLISUUS TERRORI-ISKUSTA PÄÄTTÄNEIDEN JA TEKIJÖIDEN SUOJELUUN, JA SITEN SIIHEN MAHDOLLISEEN OSALLISUUTEEN, ON SELVITETTÄVÄ

        On syntynyt vahva epäily siitä, että aseita USA:n vallankaappauksesta syttyneeseen Ukrainan sisällissotaan kumppanina toimittava, aktiivinen S. Niinistö on myös osallistunut Itämerellä Joe Bidenin ja Jens Stoltenbergin terrorismiin, peittelyn kautta?

        On näyttöä, että Norja ja USA räjäyttivät Nord Streamin, sen täytyy tarkoittaa myös sitä, että Ruotsin ja Suomen Nato-jäsenyys on mahdoton ajatus.

        NYA DAGBLADET

        NETTI: nyadagbladet Uppgifterna om Norges inblandning i terrorattentatet omöjliggör svenskt samröre med Nato
        ;
        Tieto Norjan osallisuudesta terrori-iskuun tekee Ruotsin yhteistyön Naton kanssa mahdottomaksi

        Tietoja siitä, että Nato-maat Norja ja USA tekivät terroristihyökkäyksen liittolaisiaan ja Euroopan keskeistä infrastruktuuria vastaan, on tutkittava, kunnes kaikkiin kysymyksiin on saatu vastaus. Jos paljastukset ovat totta, ainoa järkevä seuraus on, että kaikki Ruotsin [ja Suomen] yhteistyö Naton kanssa on lopetettava välittömästi.

        Nato-partneri Norjan räjäytykset Itämeren kaasuputkien tuhoamiseen on monella tapaa järkyttävää.

        Palkittua toimittajaa Seymour Hersiä lähellä olevien, operaation tuntevien lähteiden mukaan USA ja Norja toteuttivat käytännössä terroristisen hyökkäyksen tai sotatoimen — ei ainoastaan Venäjää vaan myös Saksaa ja muuta Eurooppaa vastaan sabotoimalla niiden energiahuoltoa.

        Vastuullisia johtavia poliitikkoja ja vallanpitäjiä on vakavasti saattaa vastuuseen ja kuulustella heitä heidän mahdollisesta osallisuudestaan.

        [NATO-USA-NORJAN sotatoimi Saksaa ja EU- ja Nato-maita vastaan]

        Ruotsi [eikä Suomi] ei voi missään tapauksessa olla osa sotilasliittoa, jota hallitsevat joukot, jotka tekevät terrori-iskuja Euroopan keskeistä infrastruktuuria vastaan:

        — Iskuja, joista Euroopan kansalaiset joutuvat tällä hetkellä maksamaan hinnan ennätyskorkeina sähkölaskuina, kasvavana inflaationa, köyhyytenä ja varoituksina siitä, että sähköt saatetaan yksinkertaisesti katkaista energiapulan vuoksi.

        Hyökkäys Nord Streamia vastaan vaikuttaa miljooniin ruotsalaisiin ja suuremmassa määrin saksalaisiin ja muiden EU-maiden kansalaisiin, myös suomalaisiin suoraan tässä ja nyt.

        [Köyhtyvän Suomen julkinen talous kärsii valtavasti USA-NATO:sta].

        Tavalliset ihmiset joutuvat jo nyt myymään kotinsa, koska heillä ei ole varaa jäädä sinne, ja jos ensi talvi on hintojen osalta yhtä äärimmäinen kuin tämä talvi, kodittomien ruotsalaisten määrä moninkertaistuu.

        Samaan aikaan on myös niitä, jotka hyötyvät sähkökriisistä — sopivasti juuri ne maat, joiden on todettu olevan vastuussa Nord Stream -terrori-iskusta.

        Dagens Industri kertoi, että sähkön korkean hinnan odotetaan "kolminkertaistavan Norjan kaasusta ja öljystä saamat tulot", ja SVT kutsui Norjaa "energiakriisin voittajaksi".

        Mitä tulee USA:n saamaan hyötyyn, jo vuonna 2021 saatoimme lukea, että se aikoi tulla maailman suurimmaksi nesteytetyn maakaasun viejäksi ja että (ennen Nord Streamin hyökkäystä) juuri venäläisen kaasun boikotti mahdollisti USA:n laajentumisen EU:ssa.

        Geopoliittiset motiivit hyökkäykselle ovat tietysti vielä järkyttävimpiä.

        He haluavat heikentää Venäjää hinnalla millä hyvänsä, vahvistaa USA:n ja Naton asemaa ja varmistaa, että Saksa ja muut EU-maat eivät poista Venäjän vastaisia pakotteita ja käytä diplomatiaa suhteiden parantamiseksi Venäjään.

        [Presidentit ja pääministerit haluavat tappaa ukrainalaisia USA:n proxy-sodassa]

        Eivät halua, että Saksa ja muut EU-maat lopettavat aseiden ja taloudellisen avun lähettämisen Ukrainaan, niin että rauhanneuvottelut aloitetaan ja että sota päättyy nopeasti.

        ••• Aihetidisteita on, että USA ja Norja toteuttivat hyökkäyksen yhdessä, se tarkoittaa myös sitä, että koko asiaa olisi pidettävä salaisena Nato-operaationa kaikkine seurauksineen — eli että kaksi Nato-maata toteuttaa käytännössä hyökkäyksen omia liittolaisiaan vastaan, terroriteon, jolla on valtavat kielteiset vaikutukset Euroopan kansalaisiin.

        ••• On tietenkin täysin mahdotonta tehdä yhteistyötä tällaisten toimijoiden kanssa tai solmia minkäänlaista puolustusliittoa sellaisten voimien kanssa, jotka eivät epäröi aiheuttaa vakavaa vahinkoa omille "kumppaneilleen" omaksi hyödykseen. Se olisi täysin tuomittavaa paitsi moraalisesti myös puhtaasti rationaalisesta ja strategisesta näkökulmasta — liittolainen, johon ei voi luottaa, on huono liittolainen.

        Siksi on myös äärimmäisen tärkeää, että vakavasti otettavat tutkijat, päätöksentekijät ja erilaiset vallanpitäjät [TP S. Niinistö ja PM S. Marin ja oikeuskanleri T. Pöysti] hoitavat velvollisuuden tutkia Seymour Hershin antamien tietojen pohjalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "USA:n SOTATOIMI SAKSAA VASTAAN", Berliner Zeitungin toimittaja Nord Stream -räjäytyksestä

        S. Niinistön liitto — rikolliset Nato ja USA — uhka Suomen, Ruotsin, Euroopan turvallisuudelle.

        NETTI: nyadagbladet Berliner Zeitung-journalisten om sprängningen av Nord Stream: ”En amerikansk krigshandling mot Tyskland”

        Seymour Hersh paljasti presidentti Bidenin ja Naton sotarikokseen syyllisyyden: Euroopan infrastruktuurin terrori-isku, sotatoimi ja suuri talousrikos ja rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Hershin haastattattelija saksalainen toimittaja Scheidler lisää: — USA:n hyökkäys paitsi Venäjää myös länsiliittolaisia, erityisesti Saksaa vastaan.

        — [RIKOSVÄLINE Bidenille Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset — ovat osa sotarikosta Ukrainassa ja Ruotsin talousvesillä. Niinistön osallistuminen asein sotaan YK:n tulitaukopäätöksen ja Minskin sopimusten vastaisesti. Saksaa ja EU-maita, Suomea vastaan Ruotsin talousvesillä Nord Streamiin tehty NATO:n BOLTOPS 22 -sotatoimi.

        Sotarikokseen osalliset Bidenin USA, Stoltenbergin Norja, muut rikoksesta epäillyt — ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsenyyshakemukset "rikosvälineeksi".

        • Rikollisen Bidenin Suomen Naton jäsenyyttä — "sotarikosten teon välinettä" — Suomen kansa eikä Ruotsin kansa, eivät voi hyväksyä].


        Bidenin pelko, että Saksa poistaa Venäjän vastaiset pakotteet talven energiapulan vuoksi — oli syy, miksi presidentti räjäytti Nord Streamin Nato-Stoltenbergin Norjan kanssa.

        USA:ssa on henkilöitä [myös Suomen pankin johtaja ja S. Niinistö], jotka hellivät sitä, että [Niinistön joulukuussa 2021 houkuteellesta rikollisesta] USA:sta tulee kilpailukykyisempi kuin Saksa ja EU-maat, räjäyttämällä halvan kaasun Nord Stream. USA myy nesteytettyä kallista kaasua suurella voitolla.

        Biden tiesi sotarikosen tuhoisat vaikutukset Saksan talouteen — antaa USA:n taloudelle ja pankeille vauhtia — mutta Valkoisessa talossa, tiedotusvälineiden tuella, oli vain "pakkomielle tulla uudelleen valituksi".

        — [Niinistön ja jatkajan pakkomielle tehdä provosointia]

        Halusi voittaa sodan, halusivat voittaa voiton, halusivat Ukrainan maagisesti voittavan. Ihmisiä, jotka ajattelevat, että USA:lle parempi, että Saksan talous on heikko. Se on järjetöntä.

        — Sotkeuduimme tähän — mikä ei tule toimimaan, sota ei pääty hyvin näille ihmisille.

        Pulitzer-palkittu journalisti Seymour Hersh: En tiedä miten sota päättyy, mutta "pelottaa", että presidentit valmiita räjäyttämään Nord Streamin.

        — [Pohjolaan] sotaoperaation toteuttajat tiesivät, että presidentti tiesi, mitä hän teki Saksan kansalle — rankaisi Saksaa USA:n sodasta Ukrainassa, joka ei sujunut. Vahingoitaa presidenttejä ja on erittäin vahingollista.

        Bidenin rikollinen pelko, että Saksa lopettaa asetoimitukset, USA:n rikollisesta vallankaappauksesta Ukrainaan syttyneeseen sijaissotaan — pelko että Saksa avaisi Nord Stream 2:n, jatkaisi edullisen kaasun tuontia Venäjältä yrityksille ja kotitalouksille. • Räjäytys teki sen mahdottomaksi.

        • Valtaa pitävien presidenttien [Niinistön] hallitsemat tiedotusvälineet keskittyvät journalistisen totuudellisen tiedon sensuuriin, ei sotarikosten syvempään tutkimiseen, Hersh:

        — Voisinko paljastaa lähteeni? ... Jos paljastaisin hänet erotettaisiin tai pahempaa — vangittaisiin.

        Hersh työskenteli "kokeneiden faktantarkistajien" kanssa raporttia laatiessaan. Hänen esittämiä faktoja voi tarkistaa "monin tavoin".

        • Biden päätti antaa saksalaisten palella tulevina talvina. USA:n presidentti [S. Niinistö, kok] antaa mieluummin Saksan paleltua kuin lopettaa [rikollisen J. Bidenin synnyttämän Ukrainan sijaissodan] aseellisen tukemisen. Se on tuhoisaa.

        Operaation tunteva lähde: Tekijät tiesivät, että Biden halusi jäädyttää talven tullen Saksan "lyhyen aikavälin poliittisten tavoitteidensa vuoksi" — ja että tämä kauhistutti heitä.

        — CIA:n poliittinen etu, että presidentti, joka ei saa suunnitelmiaan läpi kongressissa, voi kävellä Valkoisen talon ruusutarhassa CIA:n johtajan kanssa, suunnitella jotain salaista, joka voi vaikuttaa moniin ihmisiin Atlantin toisella puolella — tai missä tahansa päin maailmaa tahansa [Suomi ja Ruotsi]. Se on aina ollut CIA:n ainutlaatuinen valtti, jonka kanssa minulla on omat ongelmani:

        — Mutta, jopa tämä yhteisö on kauhistunut siitä, että Biden päätti saada Euroopan talous pysähtymään tukeakseen sotaa, jota hän ei tule voittamaan.

        "Nord Streamiin tehdystä sotatoimesta ei raportoitu kongressille eikä sotilashenkilöstölle, joka ei ollut operaatiossa suoraan mukana — vaikka olisi pitänyt".

        Hershiltä kysyttäessä rohkeuden roolista hänen ammatissaan vallan pitäjien arvostelijana, hän kyseenalaistaa, onko totuuden kertominen todella rohkeaa.

        JOURNALISMI

        — "Tehtävämme on olla pelkäämättä. Joskus se on epämukavaa. Elämässäni ollut aikoja jolloin ... tiedättekö, en puhu siitä. Uhkaukset eivät kohdistu kaltaisiani ihmisiä vastaan, vaan kaltaisteni ihmisten lapsia vastaan".

        Tutkiva journalisti ei voi murehtia mitä voi tapahtua — pitää vain jatkaa "sitä, mitä tekee".

        BIDEN KÄYTTI S. NIINISTÖÄ TERRORIIN NATON JA NORJAN STOLTENBERGIN KANSSA:

        SALASSA TEHTYYN RIKOLLISEEN SUUNNITELMAAN KUULUVANA

        NORD STREAM = = NATON BOLTOPS 22

        Nato-Niinistö on tietoinen osa suunitelmaa.

        Suomi ei tarvitse Natoa.

        Vuotojen jälkeen "hosupetteri" Niinistön, Bidenin ja Stoltenbergin osallisuus:

        ••• Norjan ja Ruotsin talousalueen ja Nord Streamin sijoittumiset lähelle Tanskan Bornholmin saarta, oli maailman suurimman terroriteon, sekä Niinistön houkuttelussa, keskeistä. Saada Suomi ja Ruotsi hakemaan Natoon ennen Naton kokousta Madridissa.

        BIDENIN ERITTÄIN SALAISESTI TYÖSKENNELLYT TYÖRYHMÄ PÄÄTYI RUOTSIN TALOUSALUEEN VESILLÄ TEHTÄVÄVÄÄN SOTATOIMEEN EU-MAITA, ERITYISESTI SAKSAA SEKÄ RUOTSIA JA SUOMEA VAHINGOITTAVASTI

        Aikaa oli vähän alkukesän 2022 NATON BOLTOPS 22 -terroritekoon.

        Sotaintoilijalla S. Niinistöllä aikaa oli vähän alkukesän 2022 NATON BOLTOPS 22 -terroritekoon ja Naton kesäkuun Madridin kokoukseen.

        S. Niinistön naivi kiire kuninkaan hevosrattaille — BOLTOPS 22 Nord Stream -valtiovierailu toukokuussa.

        Kaikki johti "hosupetteri" S. Niinistön tekemään monia lainvastaisuuksia, ohittamaan perustustuslain, demokratian, sivuuttamaan kaikkien voimapolitiikan ja sotilaallisen strategian ammattilaisten varoitukset. Järkyttävää turvallisuuden ja pitkän rauhan pilaamista Suomen presidentiltä.

        Miten Amerikka tuhosi Nord Stream -putkilinjan

        NETTI: seymourhersh.substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        SEYMOUR HERSH

        "Venäjän joukot olivat koko ajan kerääntyneet tasaisesti ja uhkaavasti Ukrainan rajoille, ja joulukuun loppuun mennessä yli 100 000 sotilasta oli valmiina iskemään Valko-Venäjältä ja Krimiltä käsin. Washingtonissa hälytys kasvoi, ja Blinken arvioi, että nämä joukot voisivat "kaksinkertaistua lyhyessä ajassa".

        Hersh:

        Mr. Biden räpäytti silmiään:

        Hallinnon huomio kiinnittyi jälleen kerran Nord Streamiin:

        ••• Niin kauan kuin Eurooppa oli riippuvainen [Nord Stream -] putkistosta halvan maakaasun saamiseksi, Washington pelkäsi, että Saksan kaltaiset maat olisivat haluttomia toimittamaan Ukrainalle rahaa ja aseita, joita USA tarvitsi [järjettömään] Venäjän kukistamiseen.

        Juuri tällä levottomalla hetkellä Biden valtuutti Jake Sullivanin kokoamaan virastojen välisen ryhmän laatimaan suunnitelman.

        "Bidenin hallinto teki kaikkensa välttääkseen vuotoja, kun suunnittelua tehtiin vuoden 2021 lopulla ja vuoden 2022 ensimmäisinä kuukausina".

        ••• Kaikkien vaihtoehtojen oli oltava pöydällä. Mutta vain yksi tulisi esiin".

        "VAIN YKSI SUUNNUTELMA TULI ESIIN"

        S. NIINISTÖ — JOULUKUU 2021

        RIKOLLISET NATO-PARTNERIT STOLTENBERG JA BIDEN HOUKUTTELIVAT S. NIINISTÖN ANSAAN HAKEMAAN NATO-JÄSENYYTTÄ, OSANA TERRORITEKOA

        Suunnitelman toteutus tuli siihen vaiheeseen, että Bidenin ja Stoltenbergin juonittelulla TP Niinistö saatiin hakemaan Nato-jäsenyttä Suomelle ja Ruotsille "yhtä aikaa", oli keskeistä operaation peittämiseksi ja onnistumiseksi:

        — Niinistön  "Yhtä aikaa" -peitetarina on tahallaan toinen.

        Kuningaskunnan PM Magdalena Anderssonin hallinnon houkuttelusta kyseenalaisen kunnian ottaa S. Niinistö. — Houkuttelu itse asiassa mukaan osaksi terroritekoa Tanskan Bornholmin saaren lähellä  Ruotsin talousalueen vesillä:

        — Tähän sijaintiin Bidenin salainen suunnitelma sisälsi useita peitetarinoita, Hershin lähteiden mukaan.

        ••• Nato-jäsenyyttä Suomi ei tarvitse: kenraalimajuri evp Aarno Vehviläisen ja strategian ammattilaisten mukaisesti.

        ••• Niinistön röyhkeästi ajamia Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyksiä Biden ja Stoltenberg tarvitsivat sotarikoksiin, rikoksiin ihmisyyttä kohtaan:

        1. USA:n proxy-sota Ukrainassa

        2. Bidenin ja Norjan Stoltenbergin Naton BOLTOPS 22 — NORD STREAM -TERRORI–ISKU Saksaa, Ruotsia ja Suomea vastaan.


        S. NIINISTÖN JA J. BIDEN TIEDOTUSVÄLINEET

        Bidenin salaisen suunnitelman ja Ukrainan proxy-sodan osaksi piti saada tiedotusvälineet mukaan tuottamaan peitetarinoita USA:n narratiivin ja propagandan mukaisesti.

        Proxy-sotaan syyllisen USA:n sekä Nord Streamin Naton BOLTOPS -terroriteon peittämiseksi kuului ja kuuluu edelleen — maailman, USA:n, Euroopan, EU-maiden, Saksan, Ruotsin ja Suomen — tiedotusvälineiden harhautus saada osa ihmisistä uskomaan monia peitetarinoita, USA:n propagandaa.

        Propaganda on keskitetysti koirdinoitu. Niinistö jopa kiitti rikollisen USA:n propagandaa tuottavaa Suomen mediaa. Järkyttävää totalirarismia, kuten totuuden sensuurikin.

        Vuodesta 2008 (Naton kokous; George W. Bush, Romanian Bukarest) Nato-innosta tunnettu S. Niinistö (kok.) tarttui helposti Bidenin syöttiin. CIA tiesi Niinistön persoonan ja ammattitaidottomuuden. Hänen diktaattorimaisuuden viedä asia läpi perustuslaista piittaamatta; tälläinen oli jo diktaattori Niinistön valtiopetoksellinen Isäntämaasopimus ohi perustuslain.

        Ruotsin ja Suomen kansat eivät terroristien Bidenin, Stoltenbergin eikä TP Niinistön Natoa ole tarvinnut eikä tarvitse:

        — Pitkän rauhan ajan jatkuminen on tärkeää, rauhan neutraaliudella turvanneille, Ruotsille, Suomelle sekä koko Euroopalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BIDEN KÄYTTI S. NIINISTÖÄ TERRORIIN NATON JA NORJAN STOLTENBERGIN KANSSA:

        SALASSA TEHTYYN RIKOLLISEEN SUUNNITELMAAN KUULUVANA

        NORD STREAM = = NATON BOLTOPS 22

        Nato-Niinistö on tietoinen osa suunitelmaa.

        Suomi ei tarvitse Natoa.

        Vuotojen jälkeen "hosupetteri" Niinistön, Bidenin ja Stoltenbergin osallisuus:

        ••• Norjan ja Ruotsin talousalueen ja Nord Streamin sijoittumiset lähelle Tanskan Bornholmin saarta, oli maailman suurimman terroriteon, sekä Niinistön houkuttelussa, keskeistä. Saada Suomi ja Ruotsi hakemaan Natoon ennen Naton kokousta Madridissa.

        BIDENIN ERITTÄIN SALAISESTI TYÖSKENNELLYT TYÖRYHMÄ PÄÄTYI RUOTSIN TALOUSALUEEN VESILLÄ TEHTÄVÄVÄÄN SOTATOIMEEN EU-MAITA, ERITYISESTI SAKSAA SEKÄ RUOTSIA JA SUOMEA VAHINGOITTAVASTI

        Aikaa oli vähän alkukesän 2022 NATON BOLTOPS 22 -terroritekoon.

        Sotaintoilijalla S. Niinistöllä aikaa oli vähän alkukesän 2022 NATON BOLTOPS 22 -terroritekoon ja Naton kesäkuun Madridin kokoukseen.

        S. Niinistön naivi kiire kuninkaan hevosrattaille — BOLTOPS 22 Nord Stream -valtiovierailu toukokuussa.

        Kaikki johti "hosupetteri" S. Niinistön tekemään monia lainvastaisuuksia, ohittamaan perustustuslain, demokratian, sivuuttamaan kaikkien voimapolitiikan ja sotilaallisen strategian ammattilaisten varoitukset. Järkyttävää turvallisuuden ja pitkän rauhan pilaamista Suomen presidentiltä.

        Miten Amerikka tuhosi Nord Stream -putkilinjan

        NETTI: seymourhersh.substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        SEYMOUR HERSH

        "Venäjän joukot olivat koko ajan kerääntyneet tasaisesti ja uhkaavasti Ukrainan rajoille, ja joulukuun loppuun mennessä yli 100 000 sotilasta oli valmiina iskemään Valko-Venäjältä ja Krimiltä käsin. Washingtonissa hälytys kasvoi, ja Blinken arvioi, että nämä joukot voisivat "kaksinkertaistua lyhyessä ajassa".

        Hersh:

        Mr. Biden räpäytti silmiään:

        Hallinnon huomio kiinnittyi jälleen kerran Nord Streamiin:

        ••• Niin kauan kuin Eurooppa oli riippuvainen [Nord Stream -] putkistosta halvan maakaasun saamiseksi, Washington pelkäsi, että Saksan kaltaiset maat olisivat haluttomia toimittamaan Ukrainalle rahaa ja aseita, joita USA tarvitsi [järjettömään] Venäjän kukistamiseen.

        Juuri tällä levottomalla hetkellä Biden valtuutti Jake Sullivanin kokoamaan virastojen välisen ryhmän laatimaan suunnitelman.

        "Bidenin hallinto teki kaikkensa välttääkseen vuotoja, kun suunnittelua tehtiin vuoden 2021 lopulla ja vuoden 2022 ensimmäisinä kuukausina".

        ••• Kaikkien vaihtoehtojen oli oltava pöydällä. Mutta vain yksi tulisi esiin".

        "VAIN YKSI SUUNNUTELMA TULI ESIIN"

        S. NIINISTÖ — JOULUKUU 2021

        RIKOLLISET NATO-PARTNERIT STOLTENBERG JA BIDEN HOUKUTTELIVAT S. NIINISTÖN ANSAAN HAKEMAAN NATO-JÄSENYYTTÄ, OSANA TERRORITEKOA

        Suunnitelman toteutus tuli siihen vaiheeseen, että Bidenin ja Stoltenbergin juonittelulla TP Niinistö saatiin hakemaan Nato-jäsenyttä Suomelle ja Ruotsille "yhtä aikaa", oli keskeistä operaation peittämiseksi ja onnistumiseksi:

        — Niinistön  "Yhtä aikaa" -peitetarina on tahallaan toinen.

        Kuningaskunnan PM Magdalena Anderssonin hallinnon houkuttelusta kyseenalaisen kunnian ottaa S. Niinistö. — Houkuttelu itse asiassa mukaan osaksi terroritekoa Tanskan Bornholmin saaren lähellä  Ruotsin talousalueen vesillä:

        — Tähän sijaintiin Bidenin salainen suunnitelma sisälsi useita peitetarinoita, Hershin lähteiden mukaan.

        ••• Nato-jäsenyyttä Suomi ei tarvitse: kenraalimajuri evp Aarno Vehviläisen ja strategian ammattilaisten mukaisesti.

        ••• Niinistön röyhkeästi ajamia Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyksiä Biden ja Stoltenberg tarvitsivat sotarikoksiin, rikoksiin ihmisyyttä kohtaan:

        1. USA:n proxy-sota Ukrainassa

        2. Bidenin ja Norjan Stoltenbergin Naton BOLTOPS 22 — NORD STREAM -TERRORI–ISKU Saksaa, Ruotsia ja Suomea vastaan.


        S. NIINISTÖN JA J. BIDEN TIEDOTUSVÄLINEET

        Bidenin salaisen suunnitelman ja Ukrainan proxy-sodan osaksi piti saada tiedotusvälineet mukaan tuottamaan peitetarinoita USA:n narratiivin ja propagandan mukaisesti.

        Proxy-sotaan syyllisen USA:n sekä Nord Streamin Naton BOLTOPS -terroriteon peittämiseksi kuului ja kuuluu edelleen — maailman, USA:n, Euroopan, EU-maiden, Saksan, Ruotsin ja Suomen — tiedotusvälineiden harhautus saada osa ihmisistä uskomaan monia peitetarinoita, USA:n propagandaa.

        Propaganda on keskitetysti koirdinoitu. Niinistö jopa kiitti rikollisen USA:n propagandaa tuottavaa Suomen mediaa. Järkyttävää totalirarismia, kuten totuuden sensuurikin.

        Vuodesta 2008 (Naton kokous; George W. Bush, Romanian Bukarest) Nato-innosta tunnettu S. Niinistö (kok.) tarttui helposti Bidenin syöttiin. CIA tiesi Niinistön persoonan ja ammattitaidottomuuden. Hänen diktaattorimaisuuden viedä asia läpi perustuslaista piittaamatta; tälläinen oli jo diktaattori Niinistön valtiopetoksellinen Isäntämaasopimus ohi perustuslain.

        Ruotsin ja Suomen kansat eivät terroristien Bidenin, Stoltenbergin eikä TP Niinistön Natoa ole tarvinnut eikä tarvitse:

        — Pitkän rauhan ajan jatkuminen on tärkeää, rauhan neutraaliudella turvanneille, Ruotsille, Suomelle sekä koko Euroopalle.

        RIKOKSET, SUOMEN PERUSTUSLAKI VS. NIINISTÖ–STOLTENBERG–BIDEN

        TERRORITEKO / S. NIINISTÖN INTERNETPANEELI JA LAITTOMAT NATO-JÄSENYYSHAKEMUKSET

        RIKOSVÄLINE NATO-HAKEMUS:

        PERUSTUSLAKI VS. S. NIINISTÖN LAITON INTERNETPANEELI:

        — USA:n Bidenin ja Norjan / Naton Stoltenbeegin laiton valkankaappaus Suomessa.

        — USA:n Obaman ja Naton Stoltenbergin rikollinen vallankaappaus helmikuussa 2014.

        PERUSTUSLAKI VS. LAITTOMAT SUOMEN JA RUOTSIN NATO-HAKEMUKSET


        Rehellinen toimittaja Seymour Hersh mursi padot

        S. NIINISTÖN JA RIKOSKUMPPANIEN TERRORISTIEN NORJAN J. STOLTENBERGIN JA USA:n JOE BIDENIN RIKOLLISESTI PERUSTUSLAIN VASTAISESTI AJAMA NATO-JÄSENYYSHAKEMUS JA SEN EDUSKUNTAKÄSITTELY OVAT MITÄTÖITYNEET RIKOKSENTEON VÄLINEINÄ

        USEIDEN RIKOSTEN SARJAN MOTIIVI STOLTENBERGILLE JA BIDENILLE

        Nya Dagbladetin julkaisema vuoto USA:n RAND Corporationin sisältä jaettu 39711 kertaa.

        NETTI: nyadagbladet Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa


        Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemukset

        Sota- ja talousrikollinen, terroristi, Jens Stoltenberg halusi Norjalle kaasutulot, teki sotatoimen Euroopan, Saksan energiaturvallisuudelle, yrityksille, julkisille rakennuksille ja kotitalouksille tärkeään Nord Streamiin NATO:n BOLTOPS 22 yhteydessä.

        Todisteita löytyy

        Stoltenbergin ja Bidenin motiivi johti S. Niinistön, kok, useisiin perustuslain rikkomisiin ja petoksellisesti laadittuun Nato-jäsenyyshakemukseen sekä perustuslain vastaiseen sekä kansanedustajien manipulointiin että eduskuntakäsittelyyn.

        S. NIINISTÖN HANKE SUOMEN JA RUOTSIN NATO-HAKEMUKSET:

        RIKOLLISTEN RATIFIOINNIT TÄHTÄSIVÄT SUOMEN KANSAN JA RUOTSIN KANSAN VIEMISEEN VÄKIPAKOLLA RIKOLLISUUKSIIN, RIKOSVÄLINEENÄ NATO-JÄSENYYS

        Valtio- ja maanpetoksellisesti valtiosäännön vastaisesti Kokoomuksen politikkona toimien — S. Niinistön (kok.) tahallaan puuttellisesti kirjoittama Nato-hakemus on provosoinut vihollisuuden, synnyttänyt sodan uhkan Suomen kansalle. Sekä valheellisin perustein eduskuntaa pelotellen että USA-NATON aiheuttaman Euroopan sodan laajenemisen ydinsodaksi, eksistentiaalisen uhkan eduskunnan käsittelystä törkeästi poistaen.


        Tahallaan S. Niinistön rikollisesti puutteelliseksi jättämä ja hänen kirjoittama Nato-hakemus valtioneuvostossa ja sen täysin puutteellinen käsittely eduskunnassa toimii sodan provokaationa, kuten Ukrainassa.

        S. Niinistön toimittamat aseet Ukrainaan:

        — Ukrainassakin sodan perimmäinen syy on USA-NATO:n ja sotarikollisten Bidenin ja Norjan Stoltenbergin tahallaan provosoima sijaissota.


        Häikäilemätön USA-NATO-STOLTENBERG käyttää sijaissotiinsa Suomen kansaa.

        INTERNET-PANEELIN GALLUP

        S. NIINISTÖN VALTIOPETOKSEEN TARKOITETTU INTERNET-GALLUP EI OLE PERUSTUSLAILAIN TARKOITTAMAA DEMOKRATIAA, VAAN HÄNEN DIKTATUURIA

        1) Sotilasstrategian ja voimapolitiikan ammattilaisten lausunto siitä, että Suomen Nato-jäsenyys on sekä tarpeeton että suuri virhe ja turvallisuusuhka Euroopalle ja Suomelle.

        Riittää mitätöimään monialaisesti ammattitaidottoman S. Niinistön laittoman eli rikollisen tavan viedä Suomen kansa ja Ruotsin kansa perustuslain vastaisesti Naton jäseneksi. Suomen kansan perusoikeudet rehelliseen presidenttiin ja totuuteen ei ole toteutunut S. Niinistön hallitsemien valtakunnan tiedotusvälineiden kautta. Ei ole pitkään pitkään aikaan toteutunut.

        Laiton sodalla pelottelu

        Suurten Farssien pieni Niinistö tekee kaiken laittomuuksina päinvastoin kuin on Suomen kansan ja köyhtyvän valtion etu.

        • Ennen 2018 presidentinvaalia, joulukuussa 2017 Naton vastustus oli 82 prosenttia. Se tai suurempi luku on pätevä, kun kaikkien voimapolitiikan ja sotilaallisen strategian ammattilaisten lausunnot tuodaan valtakunnan kaikkien tiedotusvälineiden kautta Suomen kansan tiedoksi, kuten Suomen perustuslaki vaatii.

        S. Niinistö käytti ensin sodalla pelottelua saadakseen siten juuri hänen valtiopetokseen perustuslain vastaisena järjestetyn internet-gallupin näyttämään valheellisesti Nato-jäsenyyden suurta kannatusta. Vastaa täydellistä ääntenlaskun vihettä presidentinvaaleissa, kansanäänestyksessä ja eduskuntavaalissa 2019 ja 2023:

        1

        LAITON INTERNET-PANEELI

        Niinistö perustuslain vastaisesti petosta varten järjestetyn internet-paneelin gallupin tuloksesta:

        — "Tämä riittää Naton neuvostolle".

        Törkeä diktaatorin rikos.

        2

        Naton ylipäällikkö norjalainen Jens Stoltenberg:

        — "Suomella on vahva demokratia".

        Laiton lausunto vallankaapanneessa vieraassa maassa Suomessa, kuten Ukrainassakin.

        3

        S. Niinistö esti puolueita kuulemasta strategian ja voimapolitiikan  asiantuntijoita, jotka pitävät Nato-jäsenyyttä suurena virheenä.

        S. Niinistö, kok, teki valtavan virheen.

        Perustuslain vastaisesti kutsui puhutteluun puoluejohtajat eduskunnassa ja pelotteli sodalla saadakseen "despoottina livatustekniikalla" koko eduskunnan petetyksi mukaan valtiosäännön vastaisesti "kollektiiviseen valtiopetokseen".

        Kellään tähän kaikkeen osallisilla, presidentti mukaan lukien, ei näin ollen ole juridista oikeutta jatkaa tehtävissään.


    • Anonyymi

      Sinne sitoutettiin taas korruptiorahaa. Muutaman vuoden päästä puhkeaa iso skandaali näistä avustusrahoista, jotka menevät zelesnkin lähipiirille, mutta pöllönsilmä on jo eu:n muurien sisällä turvassa.

      • Anonyymi

        Sinulla on vähän tylsä mielikuvitus. Et keksi kovinkaan kaksisia tarinoita.


      • Anonyymi

        Niinistö vei sinne 400 miljoonaa, että pääsi (lue osti) viimein sinne itsensä,
        siis monin kertainen summa mitä kaikki edelliset yhteensä, päästä Salen piti
        makso mitä hyvänsä väliäkös sillä, kuka päätti tään jätti summan?
        Toki tietenkin lensi sinne reitti-koneella, kun varmaan armeijan
        koneella on silloin reittilento kun Niinistö matkustaa.
        Tässä Niinistön touhussa kyllä skandaaalin makua ja paljon

        Niinistö pöllösilmä, niinkö tarkoitit, aivan skandaali käsin koskettavissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinistö vei sinne 400 miljoonaa, että pääsi (lue osti) viimein sinne itsensä,
        siis monin kertainen summa mitä kaikki edelliset yhteensä, päästä Salen piti
        makso mitä hyvänsä väliäkös sillä, kuka päätti tään jätti summan?
        Toki tietenkin lensi sinne reitti-koneella, kun varmaan armeijan
        koneella on silloin reittilento kun Niinistö matkustaa.
        Tässä Niinistön touhussa kyllä skandaaalin makua ja paljon

        Niinistö pöllösilmä, niinkö tarkoitit, aivan skandaali käsin koskettavissa?

        Sinun pitäisi varmaan asua jossain muussa maassa kun elämä ja ihmiset täällä ovat sinulle liian vaikeita kestää.


      • Anonyymi

        Tyhmähän sinä olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinistö vei sinne 400 miljoonaa, että pääsi (lue osti) viimein sinne itsensä,
        siis monin kertainen summa mitä kaikki edelliset yhteensä, päästä Salen piti
        makso mitä hyvänsä väliäkös sillä, kuka päätti tään jätti summan?
        Toki tietenkin lensi sinne reitti-koneella, kun varmaan armeijan
        koneella on silloin reittilento kun Niinistö matkustaa.
        Tässä Niinistön touhussa kyllä skandaaalin makua ja paljon

        Niinistö pöllösilmä, niinkö tarkoitit, aivan skandaali käsin koskettavissa?

        Kommunistisossut,vasurit saa suomen konkurssiin.Toivottavasti seuraava hallitus on porvari.Kaikki leikkaukset käyttöön,laiskojen työtävieroksuvien ihmisten tuet jäihin,lapsilisät pois hyvin toimeen tulevilta,maahamuuttoon kiristys,ja kaikenlainen rahanjako syyniin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyhmähän sinä olet.

        Ei kai tossa mitään värää ollut, täyttä totta, Putinin kuiskaaja Salen
        käsien- pesu jatkuuu, Takinkäännön mailman -mestari Niinistö.
        Vähät toi Niinistö Ukrainasta välittänyt aikaisemmin, kestittänyt
        kesäisin Putinia Mäntynimessä, kun Putinilla liikut kiinni muualle,
        ja toisinaan lyötiin lätkää jääkikkokaukalossa, ja punainen peli paita....

        Tietäminen on rajallista, tietämättömyys taas rajaton, vai
        käyttäsikö tuosta viimeksi mainitusta sanaa Tyhmyys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai tossa mitään värää ollut, täyttä totta, Putinin kuiskaaja Salen
        käsien- pesu jatkuuu, Takinkäännön mailman -mestari Niinistö.
        Vähät toi Niinistö Ukrainasta välittänyt aikaisemmin, kestittänyt
        kesäisin Putinia Mäntynimessä, kun Putinilla liikut kiinni muualle,
        ja toisinaan lyötiin lätkää jääkikkokaukalossa, ja punainen peli paita....

        Tietäminen on rajallista, tietämättömyys taas rajaton, vai
        käyttäsikö tuosta viimeksi mainitusta sanaa Tyhmyys.

        Lähes koko kansa käänsi takkinsa Naton suhteen sen jälkeen kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Niinistö totesi edustavansa suomen kansan mielipidettä, josta vain vähäinen määrä halusi liittyä Natoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunistisossut,vasurit saa suomen konkurssiin.Toivottavasti seuraava hallitus on porvari.Kaikki leikkaukset käyttöön,laiskojen työtävieroksuvien ihmisten tuet jäihin,lapsilisät pois hyvin toimeen tulevilta,maahamuuttoon kiristys,ja kaikenlainen rahanjako syyniin.

        Venäjä-mielisiä suomessa ovat hölmöt persut, sanoisin kuin Jimmie,
        mutta "Suomeksi" Lopttakaa jo ihmeessä persut se Putinin perseen
        nuoleminen , eikö siitä koskaan tullut loppu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunistisossut,vasurit saa suomen konkurssiin.Toivottavasti seuraava hallitus on porvari.Kaikki leikkaukset käyttöön,laiskojen työtävieroksuvien ihmisten tuet jäihin,lapsilisät pois hyvin toimeen tulevilta,maahamuuttoon kiristys,ja kaikenlainen rahanjako syyniin.

        Ei kai tossa mitään värää ollut, täyttä totta, Putinin kuiskaaja Salen
        käsien- pesu jatkuuu, Takinkäännön mailman -mestari Niinistö.
        Vähät toi Niinistö Ukrainasta välittänyt aikaisemmin, kestittänyt
        kesäisin Putinia Mäntynimessä, kun Putinilla liikut kiinni muualle,
        ja toisinaan lyötiin lätkää jääkikkokaukalossa, ja punainen peli paita....

        Tietäminen on rajallista, tietämättömyys taas rajaton, vai
        käyttäsikö tuosta viimeksi mainitusta sanaa Tyhmyys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun pitäisi varmaan asua jossain muussa maassa kun elämä ja ihmiset täällä ovat sinulle liian vaikeita kestää.

        Totuus on kylmää luettavaa, sille joka haluaa valheessa elää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on vähän tylsä mielikuvitus. Et keksi kovinkaan kaksisia tarinoita.

        Onneksi niin. Raelity on riittävän järkyttävä. Totuus, se mitä voi päivittäin todeta tapahtuvan, se riittää ja siinä on liikaakin piittaamattomuutta yleisestä mielialasta sotaa käyvien maiden herättämänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyhmähän sinä olet.

        Realiteetit huomioiden kommentoijien älykkyydestä ei ole lainkaan kyse.
        Sinä vaikutat aggressiiviselta lyhyen kommenttisi valossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai tossa mitään värää ollut, täyttä totta, Putinin kuiskaaja Salen
        käsien- pesu jatkuuu, Takinkäännön mailman -mestari Niinistö.
        Vähät toi Niinistö Ukrainasta välittänyt aikaisemmin, kestittänyt
        kesäisin Putinia Mäntynimessä, kun Putinilla liikut kiinni muualle,
        ja toisinaan lyötiin lätkää jääkikkokaukalossa, ja punainen peli paita....

        Tietäminen on rajallista, tietämättömyys taas rajaton, vai
        käyttäsikö tuosta viimeksi mainitusta sanaa Tyhmyys.

        On täysin luonnollista että Suomella oli ennen välit kunnossa ja läheisemmät lähinaapureihin kuin etäisempiin.
        Asiantila nyt on erittäin surullinen, sotatilan synnyttyä keskusteluje tyrehdyttyä sotaakäyvien maiden välillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes koko kansa käänsi takkinsa Naton suhteen sen jälkeen kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Niinistö totesi edustavansa suomen kansan mielipidettä, josta vain vähäinen määrä halusi liittyä Natoon.

        Kansa kieltämättä kuunteli liian hartaasti sodanlietsojia ja panikoi. Surullista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä-mielisiä suomessa ovat hölmöt persut, sanoisin kuin Jimmie,
        mutta "Suomeksi" Lopttakaa jo ihmeessä persut se Putinin perseen
        nuoleminen , eikö siitä koskaan tullut loppu

        Bla, blaa, blaa. Rauha on ja rauhan pitää olla tavoite. Putinin peppu maistuu yhtä huonosti kuin Zelenskyin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes koko kansa käänsi takkinsa Naton suhteen sen jälkeen kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Niinistö totesi edustavansa suomen kansan mielipidettä, josta vain vähäinen määrä halusi liittyä Natoon.

        Vei illoo valloo ja hornettii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinistö vei sinne 400 miljoonaa, että pääsi (lue osti) viimein sinne itsensä,
        siis monin kertainen summa mitä kaikki edelliset yhteensä, päästä Salen piti
        makso mitä hyvänsä väliäkös sillä, kuka päätti tään jätti summan?
        Toki tietenkin lensi sinne reitti-koneella, kun varmaan armeijan
        koneella on silloin reittilento kun Niinistö matkustaa.
        Tässä Niinistön touhussa kyllä skandaaalin makua ja paljon

        Niinistö pöllösilmä, niinkö tarkoitit, aivan skandaali käsin koskettavissa?

        Elä, elä sekkuun on niin viiiiiiisas, että semoista ei ole edes olemassakaan.


      • Anonyymi

        Von vain ajan kysymys milloin kolmas maailman sota alkaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyhmähän sinä olet.

        Hän on nero ja fiksu. Lampaat vain määkii ja uskovat huuhaata mitä hallitus on kertonut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunistisossut,vasurit saa suomen konkurssiin.Toivottavasti seuraava hallitus on porvari.Kaikki leikkaukset käyttöön,laiskojen työtävieroksuvien ihmisten tuet jäihin,lapsilisät pois hyvin toimeen tulevilta,maahamuuttoon kiristys,ja kaikenlainen rahanjako syyniin.

        Kaikki ihmisiä ei huolita töihin vaan joutuu eläkkeelle vaikka ei olis halunnu. Vammaiset eivät kelpaa töihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes koko kansa käänsi takkinsa Naton suhteen sen jälkeen kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Niinistö totesi edustavansa suomen kansan mielipidettä, josta vain vähäinen määrä halusi liittyä Natoon.

        Minä olen ehdottomasti NATOA vastaan ja viime eduskunnan vaaleissa suurin osa ehdokkaista puhui valheita kun ei Suomen pitäny NATOON mennä tällä hallituskaudella.

        Ei Yhdysvallat meitä tule auttamaan kun ei Suomessa ole mitään arvokasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä-mielisiä suomessa ovat hölmöt persut, sanoisin kuin Jimmie,
        mutta "Suomeksi" Lopttakaa jo ihmeessä persut se Putinin perseen
        nuoleminen , eikö siitä koskaan tullut loppu

        En ole Venäjä kannattaja mutta NATO ei ole mikään rauhan puolesta puhuja. Pohjoismaitten olis pitänyt tehdä oman puolustus järjestelmä.

        Yhdysvallat ei ole ikinä saanu mitään sotaa loppumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansa kieltämättä kuunteli liian hartaasti sodanlietsojia ja panikoi. Surullista.

        .miksei siitä puhuta lainkaan että Ukraina on epäonnistunut varautumaan uhkaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen ehdottomasti NATOA vastaan ja viime eduskunnan vaaleissa suurin osa ehdokkaista puhui valheita kun ei Suomen pitäny NATOON mennä tällä hallituskaudella.

        Ei Yhdysvallat meitä tule auttamaan kun ei Suomessa ole mitään arvokasta.

        Voit lähteä Venäjälle ihan koska vaan. Pääset varmasti nauttimaan kyseisen maan vieraanvaraisuudesta hyvin konkreettisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit lähteä Venäjälle ihan koska vaan. Pääset varmasti nauttimaan kyseisen maan vieraanvaraisuudesta hyvin konkreettisesti.

        Siirtolaisuus itää päin on kyllä hyvin kehno suositus. Ei jatkoon.


    • Anonyymi

      Zelen kutsuta Sanna meni, käykö kateeksi?

      • Anonyymi

        Onko zele sannan diileri vai toisinpäin?


      • Anonyymi

        Sinne nyt täytyisi diilata sotakalustoa, puolustuksen tueksi koska hyökkäys on niin julmaa ja kuluttavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinne nyt täytyisi diilata sotakalustoa, puolustuksen tueksi koska hyökkäys on niin julmaa ja kuluttavaa.

        Ei Suomi oikeastaan auta Ukrainaa kun antaa sotakalustoa vaan sota pitkittyy.

        Ikävä kyllä Ukraina ei tule voitamaan sotaa kun Venäjä saa apua mailta jotks inhoavat NATOA.


    • Anonyymi

      Marin, Niinistö, Kärnä, Tynkkynen, Halla-aho sekä moni muu poliitikkomme pitäisi saada valtakunnan oikeuteen maamme etujen vaarantamisesta.

      • Anonyymi

        Ei kun kaikille korkein mahdollinen mitalli ovat hienosti toimineet näinä aikoina ja eivät ole liponeet ryssän p....tä kuten monet aiemmat valtakunnan päälliköt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kun kaikille korkein mahdollinen mitalli ovat hienosti toimineet näinä aikoina ja eivät ole liponeet ryssän p....tä kuten monet aiemmat valtakunnan päälliköt.

        Mitä muuta ovat tehneet kuin romuttaneet Suomen talousnäkymiä sekä nostaneet todennäköisyyttä Suomen joutua sotilaalliseen konfliktiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä muuta ovat tehneet kuin romuttaneet Suomen talousnäkymiä sekä nostaneet todennäköisyyttä Suomen joutua sotilaalliseen konfliktiin.

        Marin on itsensä brändäämisen mestari - Suomen enmsimmäinen PM, joka tekee sitä aina vain kun on mahdollista. On onnistunut tekemään itsestään henkilökultin Trumpin tapaan.
        Marin on ihana, Marin on "tunnettu maailmalla" - Marin on sitä, Marin on tätä. Marinin ihailijat ovat aivottomia hölmöjä.

        Marinin hallitus on ajanut Suomen velan suohon. Marin on ikiteini, jolla on oma hovi ja lakeijat. Marin on puhekone, joka pyörittää aina samoja asioita vastatessaan kysymykseen kuin kysymykseen. Marin ei nimittäin vastaa suoraan kysymyksiin, vaan pyörittelee vastauksissaan asioita asian vierestä. Onnistuu puhetulvallaan hämäämään ihmisiä.
        Marinin kohdalla pitää paikkansa sanonta: Puhuu paljon, sanoo vähän!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on itsensä brändäämisen mestari - Suomen enmsimmäinen PM, joka tekee sitä aina vain kun on mahdollista. On onnistunut tekemään itsestään henkilökultin Trumpin tapaan.
        Marin on ihana, Marin on "tunnettu maailmalla" - Marin on sitä, Marin on tätä. Marinin ihailijat ovat aivottomia hölmöjä.

        Marinin hallitus on ajanut Suomen velan suohon. Marin on ikiteini, jolla on oma hovi ja lakeijat. Marin on puhekone, joka pyörittää aina samoja asioita vastatessaan kysymykseen kuin kysymykseen. Marin ei nimittäin vastaa suoraan kysymyksiin, vaan pyörittelee vastauksissaan asioita asian vierestä. Onnistuu puhetulvallaan hämäämään ihmisiä.
        Marinin kohdalla pitää paikkansa sanonta: Puhuu paljon, sanoo vähän!

        Kaikki poliitikot brandäävät itsejään, koska se on osa heidän hommiaan. Tynkkynen on siinä kuulemma aktiivisimpia. Edellisten pääministerien aikoina ei somea vielä paljoakaan käytetty.
        Se, että mielestäsi vastaa samalla tavoin kysymyksiin johtunee siitä, että kysymykset koskevat aina samoja asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on itsensä brändäämisen mestari - Suomen enmsimmäinen PM, joka tekee sitä aina vain kun on mahdollista. On onnistunut tekemään itsestään henkilökultin Trumpin tapaan.
        Marin on ihana, Marin on "tunnettu maailmalla" - Marin on sitä, Marin on tätä. Marinin ihailijat ovat aivottomia hölmöjä.

        Marinin hallitus on ajanut Suomen velan suohon. Marin on ikiteini, jolla on oma hovi ja lakeijat. Marin on puhekone, joka pyörittää aina samoja asioita vastatessaan kysymykseen kuin kysymykseen. Marin ei nimittäin vastaa suoraan kysymyksiin, vaan pyörittelee vastauksissaan asioita asian vierestä. Onnistuu puhetulvallaan hämäämään ihmisiä.
        Marinin kohdalla pitää paikkansa sanonta: Puhuu paljon, sanoo vähän!

        Täytyy muistaa Marinin ikä. Tämänikäset naiset on niitä suuria huutajia,jotka ovat narsisteja ja mölyävät joka asiasta,joissa naista sorsitaan.Nykyajan ämmät vaatii kaikkea,heti ja itselle.Suomalaiset ämmät jotka huutaa tasa-arvosta pitäis muuttaa Afganistaniin,siellä tuskin ämmät saa liikkua kadulla.Tekisi hyvää viedä suomalainen ämmä kuukaudeksi sinne,ja näyttää miten asiat on muualla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy muistaa Marinin ikä. Tämänikäset naiset on niitä suuria huutajia,jotka ovat narsisteja ja mölyävät joka asiasta,joissa naista sorsitaan.Nykyajan ämmät vaatii kaikkea,heti ja itselle.Suomalaiset ämmät jotka huutaa tasa-arvosta pitäis muuttaa Afganistaniin,siellä tuskin ämmät saa liikkua kadulla.Tekisi hyvää viedä suomalainen ämmä kuukaudeksi sinne,ja näyttää miten asiat on muualla.

        Incel- miehet käyttävät tuota retoriikkaa. Laajenna vähän näkemystäsi ja totea, että lähes puolet ihmisistä on naisia kaikissa ikäluokissa.
        Muunsukupuolisiakin ja muita väestöissä on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä muuta ovat tehneet kuin romuttaneet Suomen talousnäkymiä sekä nostaneet todennäköisyyttä Suomen joutua sotilaalliseen konfliktiin.

        Juuri niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kun kaikille korkein mahdollinen mitalli ovat hienosti toimineet näinä aikoina ja eivät ole liponeet ryssän p....tä kuten monet aiemmat valtakunnan päälliköt.

        Entä jos Putin halusikin että Suomi liittyy NATOON jotta voi alkaa laajentumaan ja aloittamaan Suomen miehityksen NATON avulla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on itsensä brändäämisen mestari - Suomen enmsimmäinen PM, joka tekee sitä aina vain kun on mahdollista. On onnistunut tekemään itsestään henkilökultin Trumpin tapaan.
        Marin on ihana, Marin on "tunnettu maailmalla" - Marin on sitä, Marin on tätä. Marinin ihailijat ovat aivottomia hölmöjä.

        Marinin hallitus on ajanut Suomen velan suohon. Marin on ikiteini, jolla on oma hovi ja lakeijat. Marin on puhekone, joka pyörittää aina samoja asioita vastatessaan kysymykseen kuin kysymykseen. Marin ei nimittäin vastaa suoraan kysymyksiin, vaan pyörittelee vastauksissaan asioita asian vierestä. Onnistuu puhetulvallaan hämäämään ihmisiä.
        Marinin kohdalla pitää paikkansa sanonta: Puhuu paljon, sanoo vähän!

        Suomen oppositio on surkea kun ei ole saanu hallitusta kaatumaan vaikka vakavia virheitä on tämä hallitus tehnyt ja saaneet ihmisiä pelkäämään toisiaan..

        Rahaa oikein tuputettiin Venäjälle kun virus rokotteen hankittiin Venäjältä, vaikka ei siitä tainu olla mitään hyötyä.

        Huuhaata levitettiin että muka virus saisimme niin kokonaan pois, mutta eihän se mihinkään ole lähtenyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Incel- miehet käyttävät tuota retoriikkaa. Laajenna vähän näkemystäsi ja totea, että lähes puolet ihmisistä on naisia kaikissa ikäluokissa.
        Muunsukupuolisiakin ja muita väestöissä on.

        Anneli Jäätteenmäki joutui pienemmän asian takia eroamaan eikä hän sentään saanu Suomelle näin paljon velkaa hankittua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kun kaikille korkein mahdollinen mitalli ovat hienosti toimineet näinä aikoina ja eivät ole liponeet ryssän p....tä kuten monet aiemmat valtakunnan päälliköt.

        Sivistynyt ihminen perustelee sivistyneesti. Ei jatkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on itsensä brändäämisen mestari - Suomen enmsimmäinen PM, joka tekee sitä aina vain kun on mahdollista. On onnistunut tekemään itsestään henkilökultin Trumpin tapaan.
        Marin on ihana, Marin on "tunnettu maailmalla" - Marin on sitä, Marin on tätä. Marinin ihailijat ovat aivottomia hölmöjä.

        Marinin hallitus on ajanut Suomen velan suohon. Marin on ikiteini, jolla on oma hovi ja lakeijat. Marin on puhekone, joka pyörittää aina samoja asioita vastatessaan kysymykseen kuin kysymykseen. Marin ei nimittäin vastaa suoraan kysymyksiin, vaan pyörittelee vastauksissaan asioita asian vierestä. Onnistuu puhetulvallaan hämäämään ihmisiä.
        Marinin kohdalla pitää paikkansa sanonta: Puhuu paljon, sanoo vähän!

        Joo, noin minäkin hänen perustelut olen kokenut.


    • Venäjä tiedä suomi pääministeri visit Ukraina ,,No tarkoita ei pitää paikka että venäjä tuhota juna ja talo ja sähkö ,,Mistä suomi pääministeri pääse ukraina sala kuljatu ja varma väärä paasi

      • Anonyymi

        Junasta astuivat ulos ministerit Ukrainassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Junasta astuivat ulos ministerit Ukrainassa.

        Ja sinä tiedät tällä suomessa junasta astuivat ministerit, ,Mutta Venäjä ei tiedä


      • Anonyymi
        Kardox89 kirjoitti:

        Ja sinä tiedät tällä suomessa junasta astuivat ministerit, ,Mutta Venäjä ei tiedä

        Venäjän tietamisista minä en tiedä yhtään mitään. Onko se ongelma?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Venäjän tietamisista minä en tiedä yhtään mitään. Onko se ongelma?

        En tiedä parempi kysyä Venäjältä


    • Anonyymi

      MITÄ BILE-TYTTÖ TEKEE UKRAINASSA.
      SITÄHÄN EI TOSIAANKAAN TUNNUSTA, VAALIT, MITÄ TEKEE, MUTTA ARVATENKIN HÄTÄ ON SUURI JOS KANSA HEITTÄÄ TÄHTI MARINILLE HYVÄSTI.
      TÄYTYY KÄYTTÄ HÄIKÄILEMÄTTÄ HYVÄKSEEN SOTAA, JOTA KAIKKI MUUT PELKÄÄVÄT, JÄLKI ON KAUHEAA JA SOTILAAT KÄRSIVÄT.
      SANNA EI PELKÄÄ, MARIN EDUSTAA VAHVASSA HUUMEESSA.

      • Anonyymi

        Hän sai kutsun ja kutsuja oli määrittänyt ajankohdan mklloin vierailu taphtuisi.


      • Anonyymi

        Ukrainan Presidentti tietenkin kutsuu todellisen Ukrainan
        ystävän Kiovaan, Eikä asiaa huononna se että Marin on
        kansainvälinen politiikan Tähti SuperStara

        Siinä taas oli Sairaan-Katellisille kestämistä, on todella
        suuri ilo seurata yleisö-palstoilla sairaiden itku-virttä.

        Kukapa se lehmän-hännän nostaa jos ei lehmä itse.
        odotettavissa siis varmaankin vain itku-verren jatkumista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainan Presidentti tietenkin kutsuu todellisen Ukrainan
        ystävän Kiovaan, Eikä asiaa huononna se että Marin on
        kansainvälinen politiikan Tähti SuperStara

        Siinä taas oli Sairaan-Katellisille kestämistä, on todella
        suuri ilo seurata yleisö-palstoilla sairaiden itku-virttä.

        Kukapa se lehmän-hännän nostaa jos ei lehmä itse.
        odotettavissa siis varmaankin vain itku-verren jatkumista?

        Ainakin huutokuoro on rasittanut yleisöään äärimmäisen kiivaasti. Se on sairasta. Mutta se on kestettävä eikä siitä oikeastaan pitäisi edes marista. Mutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainan Presidentti tietenkin kutsuu todellisen Ukrainan
        ystävän Kiovaan, Eikä asiaa huononna se että Marin on
        kansainvälinen politiikan Tähti SuperStara

        Siinä taas oli Sairaan-Katellisille kestämistä, on todella
        suuri ilo seurata yleisö-palstoilla sairaiden itku-virttä.

        Kukapa se lehmän-hännän nostaa jos ei lehmä itse.
        odotettavissa siis varmaankin vain itku-verren jatkumista?

        Onko Sanna lehmä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Sanna lehmä?

        Ei , vaan vannha sanonta katellisille, jospa siitä ois apua, mutta
        sehä ei helposti aina mene perille, eli silloin itku-virsi jatkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei , vaan vannha sanonta katellisille, jospa siitä ois apua, mutta
        sehä ei helposti aina mene perille, eli silloin itku-virsi jatkuu.

        Huutokuoro vaikuttaa siirtyneen vinkumisvaiheeseen.
        Sairasta. Mutta binauraalikkona tämäkin on koettava.


    • Anonyymi

      Sanna osoittaa Suomen tukea Ukrainalle samalla tapaa kuin niin monet muutkin maat.

      • Anonyymi

        Sanna vaan ei tajua ettei Suomi ole vieläkään vapaa Venäjästä. Emme tule ni kauan olemaan kun Venäläiset saavat hankkia tontteja Suomesta. Kaksoiskansalaisuus pitäisi lakkauttaa.


    • Anonyymi

      Vaalityötä,teeskentelee naama leveänä ja kerää suomalaisilta kommunisteilta pisteitä.Ja kaiken huipuksi lupaa hornetit,joita tarvitaan vielä täällä.Kannattaisi Marinin harkita sitä kaupan kassan duunia,siinä olisi punikki paikallaan. Ja onhan se Ukrainan presidentti aika komea mies,siinäkin voi olla syynsä,vierailulle.

      • Anonyymi

        Tuskin hän Hornetteja Zelenskyille lupasi vaan pohdiskeli medialle, että voitaisiinko täällä sellaisestakin apumahdollisuudesta keskustella.


      • Anonyymi

        Mistähän sinulle löytyis työpaikka, kun et normaalia asioita ja
        sanomisistä ymmärrä tuon taivaallista, taidat jatkaa kuten
        moni persu päivystää Kelan penkkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin hän Hornetteja Zelenskyille lupasi vaan pohdiskeli medialle, että voitaisiinko täällä sellaisestakin apumahdollisuudesta keskustella.

        Lehdistölle ei pohdiskella. Ei varsinkaan pääministeri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lehdistölle ei pohdiskella. Ei varsinkaan pääministeri.

        Jän vastasi esitettyyn kysymykseen tavalla, josta jotkut nyt vouhkaavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jän vastasi esitettyyn kysymykseen tavalla, josta jotkut nyt vouhkaavat.

        Niin. Vastasi spekuloimalla asiasta, josta ei olla käyty minkäänlaista keskustelua siitä syystä, ettei kyseinen asia ole millään muotoa mahdollista toteuttaa. Hienosti meni.


      • Anonyymi

        Millä rahalla SDP muka meinaa terveystarkastus kaikille kansalaisille kolmen vuoden välein?


    • Anonyymi

      Sanna lupasi krapulassa 10 miljardin arvoiset Hornet-hävittäjät Ukrainalle, mikä tuli yllätyksenä Suomen sotilasjohdolle:

      "Ilmavoimien komentaja kommentoi Hornet-kysymystä: 'Emme ole keskustelleet'".

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009447317.html

      • Anonyymi

        Ei luvannut vaan esitti voisiko sellaisesta täällä keskustella.


      • Anonyymi

        Olet hölmö Käsittänyt kaiken väärin kuten tavallista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei luvannut vaan esitti voisiko sellaisesta täällä keskustella.

        Pääministeri ei voi tuollaista kertoa ennen ku on puhunu siitä hallituksen kesken.

        Pääministerin puheesta sai sen kuvan että Suomi antaa? Vaikka hänellä ei ollu valtuuksia niin sanoa


    • Anonyymi

      Antaa pilua!

    • Anonyymi

      olisko työpaikkaa kyselemässä, aika kertoo.

    • Anonyymi

      Sori kokkarit tai sekoomus, mitä lie! Aamulehti kertoo tärkeimmät:

      Sanna Marin tekee juuri niin kuin pitää - ja sekös teitä vi*u**aa vai mitä?

      Jatka samaan malliin Sanna, olet by far the best seuraavaksi PM:ksi!!!!!!!

      Ja toinen.... HYVÄ TAPPARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      T. grillissä tänään TAPOLAA - menee tunteisiin

      • Anonyymi

        Kohtuudella!


    • Anonyymi

      Mitähän Sale duunaa Jenkkilässä?
      Käykö stsiigaa NHL matsii? Mut sehän on tärkeätä, et käy tsiigaamassa polvihousu miljonäärien kumilätkän sohimista?

    • Anonyymi

      Tyttöjen kevätreissu, en ole ihan varma ympäristöministerinkään tarpeellisuudesta siellä.
      Verorahoilla on tietysti mukava matkustella ja muutenkin mailmaa parantaa.

    • Anonyymi

      No johan Marinin hallitus on jakanut kelarahat matukoille, miljardeja italialialaisille, tuhonnut suomen koululaitoksen, romauttanut julkisen talouden niin mitäs tällanen maa enää millään horneteillakaan tekisi, lahjotetaan ne pois. pois pois kaikki pois,

      • Anonyymi

        Tämänkin reissun kustannuksilla olisi saatu paljon hyvää joillekin suomalaisille. Miten Ohisalo voi lähteä tällaiselle lentomatkalle. Eikö siitä aiheudu kauheasti päästöjä. Tamperelaisilta kerätään varmaan saunapuut pois ensi kesäksi. Ottiko siellä edes kantaa sotimisen päästöihin vai onko se viherloikka voimassa vain Suomessa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämänkin reissun kustannuksilla olisi saatu paljon hyvää joillekin suomalaisille. Miten Ohisalo voi lähteä tällaiselle lentomatkalle. Eikö siitä aiheudu kauheasti päästöjä. Tamperelaisilta kerätään varmaan saunapuut pois ensi kesäksi. Ottiko siellä edes kantaa sotimisen päästöihin vai onko se viherloikka voimassa vain Suomessa?

        Junalla Kiovaan saapuivat ja ilmasto- ja ympäristöasioat olivat esillä.


      • Anonyymi

        Sipilän hallitusko pelasti koulutuksen aikaisempina vuosina
        leikkaamalla koulutuksesta lähes miljardin, Marinin hallitus
        ei ole uskonut koulutuksen paranevan niillä lääkkeillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Junalla Kiovaan saapuivat ja ilmasto- ja ympäristöasioat olivat esillä.

        Ööööö. Loppumatka junalla, veikkaan.


      • Anonyymi

        Persuthan ne "matukat" toi ja lupasivat taivaat ja maat,
        sellainen se persujen hallitus taival oli, ja siinä kaikki,
        muuta eivät idiootit osannut, niin sitten osa ulos hallituksesta,


      • Anonyymi

        Auttanut kaikkia muita, mutta omaa kansalaisia ei.

        Suomeen samanlainen systeemi kuin Ruotsissa että ulkomaalaiset ei saa tukea, jos ei osallistu työhön valmennus tukeviin asioihin.

        Jos ei koulutus kelpaa maahanmuuttajille että opiskelee jonkin ammatin ni ei myöskään rahaa pitäis saada.

        Ei kantasuomalainen saa työttömyys tukea alle 25vuotiaana jos ei ole opiskellut ammatin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sipilän hallitusko pelasti koulutuksen aikaisempina vuosina
        leikkaamalla koulutuksesta lähes miljardin, Marinin hallitus
        ei ole uskonut koulutuksen paranevan niillä lääkkeillä.

        Oli pakko leikata ja tulevan hallituksen on pakko leikata taas kerran ku nykyinen on tuhlannut rahaa..

        Otetaan Australiasta mallia ja sinne ei saa muutto lupaa jos ei pysty itse itseään elättämään.


    • Anonyymi

      Sinne oli kutsuttu myös Maria Ohisalo Marinin lisäksi niin, että oli laajeempikin Suomen hallinnon edustus sillä vierailulla.

      • Anonyymi

        vai että ihan kutsuttu joku ohari sinne. no rahahanat pitää aueta joka sektorille tarviiko zelenskin vaimo uuden kauneusleikkauksen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vai että ihan kutsuttu joku ohari sinne. no rahahanat pitää aueta joka sektorille tarviiko zelenskin vaimo uuden kauneusleikkauksen?

        Sulle jonkin sortin järkiviilaus olisi paikallaan kun sulla leikkaan vähän huonosti tilanteessa kuin tilanteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulle jonkin sortin järkiviilaus olisi paikallaan kun sulla leikkaan vähän huonosti tilanteessa kuin tilanteessa.

        Kauas pilvet karkaa ja niin minäkin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vai että ihan kutsuttu joku ohari sinne. no rahahanat pitää aueta joka sektorille tarviiko zelenskin vaimo uuden kauneusleikkauksen?

        Kyllä se Niinistö vei sinne jätti-summan 400 miljoonaa, ei Niinistö
        napeilla pelaa, eiköhän siitä riittänyt useampaankin kaunesleikkaukseen.

        Köyhä Sanna vei vain vaivaiset 29 miljoonaa,

        Sanna matkusti junalla,
        Niinistö Armeijankoneella, varmaankin oli ihan tavallinen reittilento,
        luulisin näin, koska kukaan ei ole kauhistellut lennon kalleutta?


    • Anonyymi

      Sanna Marinilla on näköjään kova tarve kieltää kaikki miessukulaisensa. Eikö edes halua tavata ukkiaan ?

    • Anonyymi

      Vaalityötä ja Brysseliin pyrkyä jos ei kotimaassa nappaakaan niin siellä aina ystävä 💲💲💲

      • Anonyymi

        Brysselissä ei käytetä dollareita.


    • Anonyymi

      Tuo pikkumedian helmikuun juttu yhä edelleen ajankohtainen.

      "Läntisen arvoyhteisön johtajat ottavat itsestään hymyileviä selfie-kuvia, kun samaan aikaan Ukraina ja EU syöttää Bahmutin lihamyllyyn nuoria sotilaita"
      https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?221894

      • Anonyymi

        Valemediahan propagoi sitä minkä arvelee koituvan Putinin Venäjän avuksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valemediahan propagoi sitä minkä arvelee koituvan Putinin Venäjän avuksi

        Tarkoitatko valemedialla sitä mediaa joka väitti esim koronarokotteita toimiviksi ja täysin turvallisiksi?


    • Anonyymi

      Harvinaisen tyhmä kysymys, mtta jos et ymmärrä, niin oli kutsuttu
      vieras ja erittäin toivottu sellainen, Joko kolahti?

      • Anonyymi

        Tuskin nyt mitenkään erityisen toivottu vieras oli, sopii vain hyvin siihen propagandaan mitä USA ja Ukraina tekee tällä hetkellä. Sanna on vain pelinappula siinä.


      • Anonyymi

        Metelissä on vaikea noteerata mahdollisia kolahduksia. Binauraalisesti, siis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin nyt mitenkään erityisen toivottu vieras oli, sopii vain hyvin siihen propagandaan mitä USA ja Ukraina tekee tällä hetkellä. Sanna on vain pelinappula siinä.

        Näkökantahan se on sekin, onko sitten sinun aito näkemys,
        vai muunneltu sellainen, sanoisinko että epäillykselle jää tilaa?


    • Anonyymi

      SUOMEN VAARALLISIN NAINEN. JÄRKYTTÄVÄÄ, ETTÄ MOINEN MÖLÄYTTELIJÄ LOPPUSUORALLAKIN SEKOITTAA PAKKAA. TOIVOTTAVASTI SAA PIAN SEN PAKASTEVIRAN UNIONISTA,KUN ON KÄYNYT JAKELEMASSA POSKIPUSUJA. MARINISTA ON TULLUT NATOHAUKKA,VAIKKA 2019 OLI TÄYSIN NATOVASTAINEN. VAALIÄÄNIEN KERÄILYÄ,JOKA NÄYTTÄÄ UPPOAVAN VALITETTAVAN HYVIN. IHMISET OVAT HELPOSTI HUIJATTAVISSA. IKÄVÄ KYLLÄ.

    • Anonyymi

      Keskustelee Horneteista, vaikka niistä ei ole mitään puhetta ollut. Täysin kykenemätön hoitamaan isänmaan asioita, liian suuret saappaat. Kaupan kassalla täyttää tehtävänsä.

      • Anonyymi

        Marin ainoa joka kykenevä ja osaava, hyvä avaus, tästähän on keskusteltu
        Euroopassa jo kauan ,kai aika Suomessakin, eihän nää muut paskahousut
        uskalla, kun aina pitää ottaa huomioon mitä putte tykkää.
        Ei se suomettuneisuus näitä sediltä mihinkään ole kadonnut.


      • Anonyymi

        Potkut pitäis saada. SDP pitäis vaihtaa johtajansa. Saattaa tämän takia tulla vaalitappio


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin ainoa joka kykenevä ja osaava, hyvä avaus, tästähän on keskusteltu
        Euroopassa jo kauan ,kai aika Suomessakin, eihän nää muut paskahousut
        uskalla, kun aina pitää ottaa huomioon mitä putte tykkää.
        Ei se suomettuneisuus näitä sediltä mihinkään ole kadonnut.

        Hornetien käyttäminen Suomen puolustuksen vahvistamiseksi jatkuu vielä monta vuotta.
        Ensimminen uusi korvaava lentokone on valmis aikaisintaan parin vuoden kuluttua. Sitten vielä lentäjien koulutus, johon myös menee aikaa. Hornettien luovutus voisi olla ajankohtainen keskusteluaihe neljan vuoden kuluttua, seuraavissa eduskuntavaaleissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Potkut pitäis saada. SDP pitäis vaihtaa johtajansa. Saattaa tämän takia tulla vaalitappio

        Äänestäjien karkaaminen järkevämpiä puhujia kuunneltueen lienee todennäköistä.


    • Anonyymi

      VARMA KONSTI LOPETTAA SOTA ON LAITTAA MARIN VENÄJÄN PÄÄMINISTERIKSI,NIIN VENÄJÄ OLISI KOHTA KONKURSSISSA, EIKÄ SILLÄ OLISI RAHAA SOTIA..

    • Anonyymi

      Sanna Marin sdp muka pääministeri nolaa taas koko Suomen kansan yhdessä Ohisalon kanssa! taas velkaannutaan

      • Anonyymi

        Missään muualla kaupunkipastoilla ei ole näin hullua porukkaa joka koko ajan mollaa Sannaa.
        Joku pahvipää mollaa joka on kateellinen ja ei ole mitään muuta tekemistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missään muualla kaupunkipastoilla ei ole näin hullua porukkaa joka koko ajan mollaa Sannaa.
        Joku pahvipää mollaa joka on kateellinen ja ei ole mitään muuta tekemistä.

        Kateellinen?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missään muualla kaupunkipastoilla ei ole näin hullua porukkaa joka koko ajan mollaa Sannaa.
        Joku pahvipää mollaa joka on kateellinen ja ei ole mitään muuta tekemistä.

        Ei se mollaamista ole kun keskustellaan siitä, miten Sanna on taas ollut tuhannen kännissä baarissa ja antanut täysin ajattelemattomia lausuntoja Ukrainan tukemisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se mollaamista ole kun keskustellaan siitä, miten Sanna on taas ollut tuhannen kännissä baarissa ja antanut täysin ajattelemattomia lausuntoja Ukrainan tukemisesta.

        Jotkut tönköt luulevat, että kun ihminen vähänkin iloitsee sen täytyy olla kännissä.


      • Anonyymi

        Sannalla ei ole yksin valtaa päättää asioista.. On aika vaihtaa SDP johtajansa kun Sanna ei tajua ettei hän voi yksin asioista päättää.


      • Anonyymi

        Marin on loistava pääministeri, jota ei kylläkään tarvi hävetä.
        Mini summa summan euroja vei Sanna verrattuna Niinistön lahjoitukseen,
        Salen lahja oli peräti 14 kertaa suurempi, että sillee ..........

        Suomen kansa on nolattu aikaisemmin, onneksi meillä Marin jota
        arvostetaan mailmalla, siinä samalla Suomen maine paranee huimasti.
        Tässä nyt tuli vähän Facktaa, niin persut saa taas itkeä pillittä väsyksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missään muualla kaupunkipastoilla ei ole näin hullua porukkaa joka koko ajan mollaa Sannaa.
        Joku pahvipää mollaa joka on kateellinen ja ei ole mitään muuta tekemistä.

        En ole Sannalle kateellinen mutta on tehny Suomelle hallaa.. Hän on vain pääministeri ja hän ei yksin voi päättää asioista. Rinne siirrettiin SDP puheenjohtaja paikalta pois kun sai postilakon päättymään..

        Vaikka se oli pakko tehdä.

        Sannan hallitus meinasi tehdä pakkolaki että hoitajat eivät uskaltaneet kunnolla lakkoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut tönköt luulevat, että kun ihminen vähänkin iloitsee sen täytyy olla kännissä.

        Olla iloinen maassa jossa on sotaa? Huonoa tilannekuva Sanna Marinilla oli. Ei ollu sattumaa että taannoin Yhdysvallan presidentti kävi myös Ukrainassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut tönköt luulevat, että kun ihminen vähänkin iloitsee sen täytyy olla kännissä.

        Se on varmasti kohdallasi totta, mutta Marinista on runsain määrin havaintoja hänen ollessa humalassa baareissa ja festareilla. Myös videokuvaa on yksityiasunnoissa ja pääministerin työtiloissa tapahtuneista kännijuhlista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missään muualla kaupunkipastoilla ei ole näin hullua porukkaa joka koko ajan mollaa Sannaa.
        Joku pahvipää mollaa joka on kateellinen ja ei ole mitään muuta tekemistä.

        Pahvi vastaan pahvi, klonk, klonk


    • Anonyymi

      Lapsia

    • Anonyymi

      Yrittää pokata pressaa.

    • Anonyymi

      Yrittivät saada pressaa ensi kesän Pride-kulkueeseen tai vähintäin suojelijaksi. Tai hakkuukielto Ukrainan metsiin. Zelenskyi kenties vastasi että ottakaa yhteys päämetsuriin ( putin ).

    • Anonyymi

      Kyllähän se oli kutsuttu
      Ukrainan presidentillä hätä kädessä kun pitäisi saada sotatarvikkeita. Yrittää näin niitä anella lisää. Eihän muualta maailmasta Euroopan ulkopuolelta, paitsi USA, ole herunut kuin murusia Ukrainalle. Aasiankin maat ovat selvästi Venäjän puolella.

      • Anonyymi

        Usa on auttanut Ukrainaa 2 biljoonalla .


      • Anonyymi

        Marin lupas tomitaa vanhoja hävittäjiä, plst Ministeri ja Presidenttikin sen nyt tietää,,


    • Anonyymi

      Seiskan haastattelussa Orpo on sanonut olevansa homo.

      • Anonyymi

        MARIN VOI OLLA ENSI VUONNA VAIKKA MIES..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MARIN VOI OLLA ENSI VUONNA VAIKKA MIES..

        Niinpä🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MARIN VOI OLLA ENSI VUONNA VAIKKA MIES..

        Moni mies onkin hänen rinnallaan melko akkamainen, ainakin putin ja jotkut muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MARIN VOI OLLA ENSI VUONNA VAIKKA MIES..

        Oliko Purralle tarjottu vartijan paikka keskitysleirille Siperiaa,
        kuulin että Putte järjestänyt Purralle juuri oikean korva-merkityn pestin,


    • Anonyymi

      Iltasanomisa tämän kuolleen sotilaan taustaa. Ei taida nyt Marinilla mennä propagandakeitos nappiin. Ei se mitään, sattumatkin vie nälän.

      • Anonyymi

        Kova sotilas oli kummiskin, sinä siellä kovissa paikoissa kai
        vain olisit paskono housuihin, se siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kova sotilas oli kummiskin, sinä siellä kovissa paikoissa kai
        vain olisit paskono housuihin, se siitä.

        Ei ne natsit tosiaan housuihinsa paskoneet. siinä olet oikeassa mitäs muuta sulle kuuluu?


    • Anonyymi

      Taitaa pääministeri olla väärässä puolueessa. Oikealle kuuluu.

      • Anonyymi

        Äärikommari!


    • Anonyymi

      tyly eukko ei huomioinut ollenkaan suomalaista vastaanottajaa kun astui junasta ulos. toinen antoi kätensä tervehtimiseen mutta tollo tuijotti vain eteensä. ohisalolla sentään oli tapoja ja tervehti suomalaista, oliko lähetystön edustaja vielä.

      • Anonyymi

        Onko joku paikan päällä ollut valittanut puristuksen puuttumista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko joku paikan päällä ollut valittanut puristuksen puuttumista?

        Puristus tai ei, mutta kuuluu tervehtiä toista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puristus tai ei, mutta kuuluu tervehtiä toista.

        Millä luipilla oikein tarkkailet kuvia ja mistä kulmista? Et ollut itse tilanteessa, joten et voi tietää tarkemmin tapahtumia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä luipilla oikein tarkkailet kuvia ja mistä kulmista? Et ollut itse tilanteessa, joten et voi tietää tarkemmin tapahtumia.

        Löytyy video kun ohis ja tollo tulee junasta. tollo ei katso edes suomalaiseen katsoo vaan eteensä missä on ukrainalaisia. ohiksella sentään käyttäyytmistapoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyy video kun ohis ja tollo tulee junasta. tollo ei katso edes suomalaiseen katsoo vaan eteensä missä on ukrainalaisia. ohiksella sentään käyttäyytmistapoja.

        Saisko linkkiä videoon, tuo ei kyllä mikään iso yllätys olisi kun Marinilla tuntuu olevan kova tarve kumarrella Usa:n suuntaan niin siinä unohtuu tavallisten ihmisten huomiointi.


    • Anonyymi

      Mitä onko pääministeri Ukrainassa? Piilo vaali mainontaa toi on.

      Kokoomus vaalivideo mainos o kyllä mielenkiintoinen ku minkä aika ny on?

      RKP vaalivideo mainosta ei kyllä tunnista että on heidän ku siinä ei puhuta lainkaan ruotsia.

      Perussuomalaiset on vaalivideo mainos metsäaiheinen.

      Vihreät taas vaalivideossa haluaa lisää maahanmuuttajia.

      SDP taas sitä samaa soopaa kuin aina että muka terveyden hoitoala on heille tärkeä ja köyhät ihmiset.

      Kristillisdemokraatit taas eivät sanakaan nostaneet kuinka tärkeä uskovaisuus on.

      Keskusta taas höpisee että eteenpäin vaikka tämä hallitus kausi on osoittanut että he eivät osaa kompromissioita tehdä.

      Pienet puolueet eivät taaskaan saaneet lainkaan osallistua..

      Onko tämä demokratiaa ku kaikki puolueet eivät päässeet Tuomolan vaaliohjelmaan mukaan

      • Anonyymi

        Kävi jo ja tuli takaisin. Oli Zelenskyin kutsumana siellä visiitillä Ohisalon kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävi jo ja tuli takaisin. Oli Zelenskyin kutsumana siellä visiitillä Ohisalon kanssa.

        Nyt iltapäivälehtien pitää kaivaa kutsu esille, vai viekö Lintilä koko käytettävissä olevan työajan.


    • Anonyymi

      TEKEE SUOMELLE VELKAA, TOTTAKAI KYMMNIÄ MILJARDEJA.
      OHISALO LUPASI MYÖS 100 MILJARDIA ILMASTON VARJOLLA VIHREÄ, SIIRTYMÄÄ LUPASI SIELLÄKIN JA TOTTAKAI SUURIN OVA MENEE JÄLLEENRAKENTAMISEEN, SOTAHAN SIELLÄ RIEHUU JA KAIKKI RAUNIOINA.
      SOTA JATKUU.
      VENÄLÄISET HALUAA JÄLLEEN RAKENNETUN MAAN ITSELLEEN, TAISTELUIDEN JÄLJILTÄ. OVAT SANONEET VOITTOON ASTI KESTÄVÄN. KIINAN MIELESTÄ, VOIITO TULISI JO KESÄLLÄ.

      • Anonyymi

        Niin, että toivotko Putinin voittavan siellä ? - Ja kyllä me kaikki maan velasta olemme tietoisia niin, ettei siitä suuraakkosin joka kommentissa tarvitse kailottaa.


    • Anonyymi

      Juhlii natsien kanssa. Ukrainan korkeimmat kunniamerkit myönnetty natseille, varmaan pian Marinillekin.

    • Anonyymi

      Tollo ei tajunnut että pelasi venäjän propagandan pussiin ja isoilla. Suomen pääministeri natsin hautajaisissa. Iso juttu. Todella iso juttu.

      • Anonyymi

        kova sotilas oli ,siihen ei sinusta ole!
        räksyttää kylläkin voi siihen ei paljon tarvita.


    • Anonyymi

      Kalmolla oli hakaristi tatuoituna rintaan. Muutama kyynel vierähti pääministeri Sanna Marinin poskille kun hän jätti natsille viimeiset tervehdykset. Kirkosta päästyään pääministeri romahti junan lattialle sikiöasentoon itkemään lohduttomasti. Oharin piti astua tämän yli päästäkseen vessaan.

      • Anonyymi

        Persukin on ihminen kuollessaan.


    • Anonyymi

      Marin oli kutsuttu Ukrainaan Ukrainan presidentin toimesta.

      Niinistö taas matkusti USA.n toivoss että jospa sai tavata heitä joille
      tapaamis ehdotuksen esittänyt? ( käsien pesu jatkuu,,,puhdasta ei tuu koskaan)

      • Anonyymi

        Ajantasalle pääseminen on hankala.
        Mistä sinä käsienpesun sieppasit mukaan?
        Ai niin, lestat, hellarit ja haaaalllleeeeluuuujaaaaaaaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajantasalle pääseminen on hankala.
        Mistä sinä käsienpesun sieppasit mukaan?
        Ai niin, lestat, hellarit ja haaaalllleeeeluuuujaaaaaaaa

        Eii pitäis olla vaikea ymmärtää, siihen kun ei paljoo tarvi?


      • Anonyymi

        Esität väitteitä, jotka eivät ole tosia. Olet liian sokea tuossa Marinin ihailussasi ja et näe metsää puilta. Tuollainen henkilöpalvonta on sairasta. Sen tulet vielä itsekin näkemään. Marin on nostettu ihailijoitten toimesta taivaaseen, mutta yhtä nopeasti hänet saadaan myös palautettua maan pinnalle. Tulet sen näkemään. Tyhjästä on paha nyhjästä!


    • Anonyymi

      Tämä on sitä häikäilemätöntä vaalikampanjaa Suomalaisten veronmaksajien ja Suomen Valtion omaisuudella ja rahoilla. Vallan väärinkäyttöä.
      Tähänkin ulostuloon saatiin hyvin tutuksi tullut ja tyypillinen ympäripyöreä selitys ministeriltä.

    • Anonyymi

      Minä en ole mitään hornetteja luvannut, olen vain aloittanut itseni kanssa niistä alustavan keskustelun.

    • Anonyymi

      oli kutsuttu ja oli sielä hutisalokin.se mitä sielä tekivät en tiedä .voi olla etteivät tiedä itsekään mut kunhan tuli nyt käytyä.

    • Anonyymi

      MITÄ MARIN UKRAINASSA
      SEN VERRAN ON TAAS KERTYNYT MANIA, ETTÄ NE ON VIETÄVÄ UKRAINAN OLIGARKEILLE, KUTEN AIEMMINKIN ITALIAN JA ESPANJAN MAFIALLE 7 MILJARDIA......MARIN SAI NIISTÄ 150 000 EUROA ITSELLEEN, KUITTASI SANOMALLA, "TEIN HYVÄN SOPIMUKSEN"

    • Anonyymi

      OLIHAN SIELLÄ MARIA OHISALO MATKASSA, UKRAINAN JÄLLEEN RAKENNUTTA JA SATEENKAARI-LIPPUISEEN, TOTTAKAI, TODELAKIN.
      HOMOT ON SAATAVA KUULUVIIN, VÄHEMMISTÖJEN EDUSTAJAT, TOTTAKAI.
      NO RAHAAHAN SIIHEN MENEEN MLJARDEJA, TOTTAKAI JA SANNA MARNIN VELKA-MILJARDIT......KYLLÄ SITTEN SUOMALAISET SAAVAT MAKSAA....ON SAULI NIINISTÖN VIESTI......MINÄ EN SITTEN TIEDÄ, ETTÄ LAJOITETTAISIINKO PERÄTI, KYLLÄ ME TAIDAMME LAHJAKSI ANTAA, HORNETTIEN KANSSA KAIKKI ROSKA POIS.....MEILLÄ KOKOOMUKSESSA KUN ON OLLUT TAPANA LAHJOITTAA ETEENPÄIN, MIKÄ SAADAAN KÖYHILTÄ VAAN IRTI. ITSELLÄMME MEILLÄ TUOMAREILLA, LAKIMIEHILLÄ ON SENVERRAN MUHKEAT PALKKIOT, KYLLÄ ME PÄRJÄÄMME,
      NIIN JA SUOMEN PUOLUSTUS, MEILLÄ ON MAAILMA SUURIN TYKISTÖ NAAPURIMME JÄLKEEN, KYLLÄ ME SILLÄ PÄRJÄÄMME.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Tyttöparimme käy pikemminkin hakemassa ohjeita, toisin kuin nuo isot pomot."

        Tuo pitää todennäköisesti paikkansa. Miksi Marin osallistui niihin Azov sotilaan hautajaisiin ja mihinkähän lappuihin Ohisalo laittoi siellä nimensä?


    • Anonyymi

      Onko hän siis juuri nyt Ukrainassa? Aina vaan?

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4243
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      194
      2235
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      35
      1821
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      16
      1637
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      221
      1630
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      142
      1272
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1114
    8. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      911
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      905
    10. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      127
      841
    Aihe