Natoon ei ole syytä liittyä, emme halua muiden sotiin

Anonyymi-ap

--- tiedämme mitä on olla järjestelmällisesti, taloudellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti vedenjakajalla --- emme voi jättää lapsillemme huomisen epäselvää Nato-kytkennän perintöä - maailma ja Venäjä ovat muuttuneet ja muuttuvat ..

Suomessa on pieniä, mutta vahvoja vähemmistöäänitorvia, joille Natosta on tullut pakkopulla ja jotka eivät arvosta kansan mielipidettä. Nämä tahot ovat iäkkään kokeneita, "ajopuut" nähneitä ja niitä tavallansa arvioineita tahoja, jotka haluavat keinoilla millä hyvänsä tehdä Venäjästä meille uhkaa, jolla "pakottaa" Suomen Natoon - siis ääniä menneisyydestä.

Menneisyyden äänet ovat ajatuskaavioiltaan maatuneiden ja lakastuneiden aikojen jäänteitä, joissa elämä oli pysähtynyt Staliniin ja Breshnev: iin, joita huomisen suomalaiset vastuunkantajat eivät ole edes kokeneet.

Nato-uskovaiset jämähtivät 'kekkosvihaan' ja pelkoon yksinvaltiaista rajan molemmin puolin. Miksi 'natoilijat' eivät kanna vastuuta nuorisostamme ja anna heidän äänien kuulua - eivätkö luota kansakunnan terveeseen kansantajuun olemassaolosta, kaupasta ja reviireistä?

Viimeinen todellinen ja aito mielipidetutkimus Natosta kertoi jälleen sen, minkä kansa enemmistönä on aina tiennyt - me emme liity Natoon, me pysymme sotilaspoliittisesti liittoutumattomina.

Me emme tarvitse USA johteista riskiä osallistua sotiin, jotka eivät koske meitä

Olemme mieluummin kauppiaskansaa ja myymme puolueettomasti kaikille haluaville korkeaa osaamistamme, mistä riittävän katteen saamme. Venäjä on ollut yksi Suomen suurimmista kauppakumppaneista - me tarvitsemme vieläkin väliajaksi venäläistä öljyä, kaasua ja sähköä + uraania.

Herää kysymys mistä juontuu härkäpäinen käännytysvimma kansalaisia kohtaan

Miksi eräät nato-uskovaiset poliitikot työntävät oikeasti käärmettä piippuun, vaikka kansa sanoo aina aidoissa selvityksissä ..

(Huom! nykyiset internet-paneelit eivät anna oikeaa tietoa kansakuntamme haluista Naton osalta!)

.. mielipiteensä suoraan ja selvästi. Suomi nimisen valtion veronmaksajat ovat puhuneet Natosta, Venäjästä ja USA:n hyökkäysvoittoisista sotilasiskuista vuodesta toiseen. Suomessa on puhuttu Natosta riittävästi ja kansa sen tietää - ihmisiä ei tarvitse opettaa aiheesta, josta heillä on jo päästötodistus.


Miksi kansalaisten mielipidettä äänettömästi vähätellään ja aliarvostetaan tietyissä politiikan ja median piireissä?

Suomalainen äänestäjä saattaa kääntää selkänsä sellaisille tahoille, jotka aliarvioivat kansalaisten mielipiteen. Nato ei ole pakkopulla, jota työnnetään väkisin mitä erilaisin perusteluin kansalaisille.

Pääministeri Matti Vanhanen totesi aikanaan kaukoviisaasti, että viimeinen selvästi Nato-uskovaisten*) tilaama selvitys on tekninen, virkamiehen tekemä selvitys - päätös liittymättömyydestä tai liittymisestä on taas poliittinen ratkaisu. Vanhasenkin olisi muistettava, että päätös ei ole pelkkää politiikkaa, vaan kansallinen kysymys, jonka kansakunta äänestäjinä ratkaisee suoraan.

Viime koitoksessa kansakunta rajalla selvitti itse silloisen Saksan avustuksella ilman täyttä liittoutumattomuutta itsenäisyytensä - tuolloinkin äänestäjät itse tiesivät millä hinnalla asiat hoidettiin - laskun maksoi kansa.

Myöhemmin suomettumisen aikana Suomi selvitti vedenjakajan vasemmalla virtauksella ilman suoraa liittoa itsenäisenä pysymisen minkään sotilasliiton kanssa. Meillä olikin vahva presidentti, millaisen muuten kansa haluaa nytkin olevan - ainakin seuraavan.

Nato ja siihen liittymättömyys on kansakunnalle enemmän kuin poliittinen asia, se on identiteettiosio, jossa meille on siunaantunut koko EU:ta ajatellen ainutlaatuinen asema - olla rajalla idän ja lännen välimaastossa.

Venäjäkin tietää tuon ylläolevan, kuin myös sen, että Suomi on osa EU:ta - huomisen neljättä suurvaltaa (?) - Kiinan, itsensä Venäjän ja USA:n lisäksi. Suurvallan kuin jäsenvaltionkaan kimppuun eivät venäläiset hyökkää, emmekä varmaan mekään .-)

Natoporkkanalla leikkiminen viittauksella turvallisuuteen on kansakunnaan mielipiteen aliarvostamista!

Äänestäjät Suomessa ovat itseasiassa valveutuneempia kuin eräät politiikan ja median vaikuttajatahot. Natopublikaanit jenkaavat sorvaten natohattua sellaiseen päähän, jossa istuu jo omaan neuvottelu- ja kaupankäyntikykyynsä luottavan ihmisen päätös olla liittoutumattoman kypärän alla.

Nato ja siihen liittyen Suomen turvallisuus eivät ole pelkästään eduskunnan asia, se ei ole hallituksen asia - se on koko kansakunnan asia

Nato-kysymystä ei päätetä edustuksellisella valintademokratialla, se päätetään suoralla kansandemokratialla - siis suoralla kansanäänestyksellä!

55

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Nato-kysymystä ei päätetä edustuksellisella valintademokratialla, se päätetään suoralla kansandemokratialla - siis suoralla kansanäänestyksellä!"

      Ei Suomessa, koska Suomessa ei ole lain mukaan mahdollista järjestää kansanäänestystä, vaan vain neuvoa-antava kansanäänestys. Eduskunta joka tapauksessa päättää asian. Ja niinhän se jo tekikin murskaavalla ääntenenemmistöllä.

      • Silloinkin oli kyseessä vain neuvoa-antava kansanäänestys.


      • Anonyymi

        Persu, olet tosiaan noin pihalla asioista, vai oletko Pietarin poikii, siellä ei oikein sivistys ja tieto ole kunniassa.


    • Jaa tämmönen törähdys tälläkertaa. Suomi on aina ollut länsimaa ja osa läntistä yhteisöä, taloudellisesti ja sotilaallisesti. Halu ja päämäärä on ollut aina olemassa, jo tsaarin vallan ajoista lähtien, sorron ja vihan ajoista.

      Kansa on puhunut, valitsemamme edustajat päättivät harvinaisen selvästi sen että Suomen liittyminen puolustusliittoon on nykyisessä venäjän uhan tilanteessa itsestään selvä turvasatama. Nyt Iigori ryssänmaalta pysyy omalla puolellaan. Ilkka nyt saa mölistä että saa sen vodkapullonsa, jottei krapula pääse tulemaan, litra viinaa pitää peikot poissa silmistä.

      • Me olemme Naton taistelualusta vain jos rysäpöksy tänne hyökkää, ja silloinkin nykynäkymien mukaan ainoastaan itärajan osalta ja aluksi.

        Iivana saisi viivana niskaansa semmoisen satojen koneitten pommipaskannuksen ettei historia vastaavaa tunne. Huoltoreittejä ei piruparalla enää olisi eikä ammusvarastoja.


      • Trolliarmeijalla on vieläkin sairas fantasia sodasta ja kärsimyksestä, alistamisesta ja diktatuurista. Kansan vapaus, sananvapaus, yksityisomistus, siinäpä pietari trollin käsitys natseista. Kantsiis vähentää sitä juopottelua.

        Täällä mitään sotaa tule, kunhan sergei pysyy omassa lätissään.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Me olemme Naton taistelualusta vain jos rysäpöksy tänne hyökkää, ja silloinkin nykynäkymien mukaan ainoastaan itärajan osalta ja aluksi.

        Iivana saisi viivana niskaansa semmoisen satojen koneitten pommipaskannuksen ettei historia vastaavaa tunne. Huoltoreittejä ei piruparalla enää olisi eikä ammusvarastoja.

        Ja ilman natojäsenyyttä olisimme taistelualustana ilman Natoa, yksin, jos rysäpöksy hyökkäisi. Olisiko se tilanne muka parempi?

        Oleellinen juttuhan on, että Naton tärkein turva on ennaltaehkäisevä. Se näiltä natovastustajilta aina unohtuu. Tahallisestiko?
        Tuo ennaltaehkäisevyyshän on toiminut 100% eli koskaan Venäjä/Neuvostoliitto ei ole hyökännyt yhteenkään natomaahan. Ei koskaan.
        Miksi tämä kaikkein oleellisin fakta jää natovastustajilla aina huomiotta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja ilman natojäsenyyttä olisimme taistelualustana ilman Natoa, yksin, jos rysäpöksy hyökkäisi. Olisiko se tilanne muka parempi?

        Oleellinen juttuhan on, että Naton tärkein turva on ennaltaehkäisevä. Se näiltä natovastustajilta aina unohtuu. Tahallisestiko?
        Tuo ennaltaehkäisevyyshän on toiminut 100% eli koskaan Venäjä/Neuvostoliitto ei ole hyökännyt yhteenkään natomaahan. Ei koskaan.
        Miksi tämä kaikkein oleellisin fakta jää natovastustajilla aina huomiotta?

        >Ja ilman natojäsenyyttä olisimme taistelualustana ilman Natoa, yksin, jos rysäpöksy hyökkäisi. Olisiko se tilanne muka parempi?

        No juuri sehän on tiltujen märkä uni ja päivittäinen masturboinnin innoitus.


      • Anonyymi

        Väärin, Nato on puolustusliitto ja sen avulla ja voimalla voimme välttää naapurin hullun diktaattorin Suur-Venäjä haaveet.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >Ja ilman natojäsenyyttä olisimme taistelualustana ilman Natoa, yksin, jos rysäpöksy hyökkäisi. Olisiko se tilanne muka parempi?

        No juuri sehän on tiltujen märkä uni ja päivittäinen masturboinnin innoitus.

        On tilanne parempi koska todennäköisesti Venäjä ei hyökkää suomeen kun se kuuluu Natoon ja jos hyökkää se on maailmansodan alku, Silloin saattaa tuhoutua Venäjäkin ja puhutaan entisestä Venäjästä.


    • Anonyymi

      Ilkka siellä taas pöhnäpäissään aloittelee unohti vaan nimimerkkinsä .

      Samaa vanhaa itkua porua ja valitusta ...

    • Anonyymi

      Aikanaan Neuvostoliitto YYA-aikautena ehdotti Suomelle sopimuksen mahdollistamia sotaharjoituksia. Valtiojohtomme oli tarkkaavainen, vastaus oli kohtelias: “Ei kiitos!”. Näin tilanne oli selvitetty ja puolueettomuuskäsite käytännössä ylläpidetty. Tärkein kaava on pitää Suomi tyhjänä muita uhkaavien vieraiden valtioiden taistelu- ja sotajoukoista.

      • Anonyymi

        "Näin tilanne oli selvitetty ja puolueettomuuskäsite käytännössä ylläpidetty. "

        Pöh...Suomi oli YYA aikana täysin neuvostoliiton vasalli ja käskyläinen neuvostoliittoa ei enään ole vuosikymmeniin ollut olemassakaan eikä sitä myöten Suomen kansan vihaamaa YYA sopimusta .

        Venäjän federaation aikaan on ollut kolme vaihtoehtoa olla valkovenäjän kaltainen venäjän vasalli ja kantaa vastuu seurauksista ...olla Ukrainan kaltainen omaa itsenäistä politiikkaa tekevä maa ja kantaa vastuu seurauksista ....liittyä Naton läntiseen puolustusliittoon ja olla venäjän uhasta vapaa itsenäinen länsimaa.

        Valitsimme viimeisen.


      • Anonyymi

        Meitä uhkaa vain kolme tahoa, venäjä, venäjä ja venäjä. Kuten sanoit, oleellista on pitää maamme tyhjänä näistä. Siksi Nato.


      • Itse asiassa niitä harjoituksia ei minun muistini mukaan koskaan virallisesti ehdotettu eikä niille koskaan siksi myöskään sanottu virallista ei-kiitosta. Kekkonen saunotti asiaa ajaneesta marsalkka Ustinovista mehut, tai niin ainakin legenda väittää.

        Koko heitto jäi siis lähinnä keskustelun avaukseksi ilman keskustelua.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Itse asiassa niitä harjoituksia ei minun muistini mukaan koskaan virallisesti ehdotettu eikä niille koskaan siksi myöskään sanottu virallista ei-kiitosta. Kekkonen saunotti asiaa ajaneesta marsalkka Ustinovista mehut, tai niin ainakin legenda väittää.

        Koko heitto jäi siis lähinnä keskustelun avaukseksi ilman keskustelua.

        Kannattaa jo haudata Kekkosen legendaariset propagandan kukkaset.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa jo haudata Kekkosen legendaariset propagandan kukkaset.

        Tuo saunajuttu alkoi minusta levitä vasta Kekkosen ajan jälkeen. Vai miten sinä Antsu tämän muistat?


      • "Tärkein kaava on pitää Suomi tyhjänä muita uhkaavien vieraiden valtioiden taistelu- ja sotajoukoista."

        Ja NATO-jäsenyydellämme onnistumme siinä.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Itse asiassa niitä harjoituksia ei minun muistini mukaan koskaan virallisesti ehdotettu eikä niille koskaan siksi myöskään sanottu virallista ei-kiitosta. Kekkonen saunotti asiaa ajaneesta marsalkka Ustinovista mehut, tai niin ainakin legenda väittää.

        Koko heitto jäi siis lähinnä keskustelun avaukseksi ilman keskustelua.

        Kyllä niistä sotaharjoituksista ihan viralliseti puhuttiin. Neuvostiliitto ei pakottanut on oikeampi sana


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä niistä sotaharjoituksista ihan viralliseti puhuttiin. Neuvostiliitto ei pakottanut on oikeampi sana

        Jos väität että media tuolloin uutisoi N-liiton sotaharjoitusehdotuksista, voinet näyttää aihetta koskevan jutun Hesarin arkistosta (tai mistä tahansa, jos niitä on). Minä en sellaista muista, mutta seison korjattuna jos toisin osoitetaan.


    • >maailma ja Venäjä ovat muuttuneet ja muuttuvat

      Kerrankin Ilkka on oikeassa. Venäjä on muuttunut paljon vaarallisempaan suuntaan ja sen seurauksena myös maailma!

      Seuraava muutos onkin sitten päinvastaiseen.

    • >Nato-kysymystä ei päätetä edustuksellisella valintademokratialla, se päätetään suoralla kansandemokratialla - siis suoralla kansanäänestyksellä!

      Mutta sehän on päätetty jo eduskunnan, hallituksen ja presidentin voimin. Etkö sä Ilkka seuraa uutisia ollenkaan? Telkkaristakin on kaikki tullut suorana. 😯

    • >Suomi on osa EU:ta - huomisen neljättä suurvaltaa (?) - Kiinan, itsensä Venäjän ja USA:n lisäksi.

      Oikein hyvin sanottu, paitsi että Venäjän paikalle nousee Intia. Ei ole mahdotonta, että Japani olisi joskus viides, jos vain haluaa.

      Menneisyyteensä takertunut Venäjä on jo menettänyt pelin, jossa se oikein siirroin olisi voinut pärjätä erinomaisestikin.

    • Anonyymi

      ” Nato ja siihen liittyen Suomen turvallisuus eivät ole pelkästään eduskunnan asia, se ei ole hallituksen asia - se on koko kansakunnan asia”

      Ja KOKO KANSAKUNTA tuki hakemuksen jättämistä Eduskunnan päätöksellä!

      ”Nato-kysymystä ei päätetä edustuksellisella valintademokratialla, se päätetään suoralla kansandemokratialla - siis suoralla kansanäänestyksellä!”

      Turhaan yrität! Se päätettiin jo! Putinnisti ei ole mikään ”me” Suomen kansalle!

      Putinistina sinä edustat osastoa ”te venäläiset” ja sinulla on ntodellisuudessa vallan muut ajatukset Suomen kohtaloksiu, jotka olet myös avoimesti palstalla tuonut esille:

      ”Olen iloinen kun Venäjä aloittaa sodan Suomea vastaan lähiaikoina. Suomi saa sitä mitä on kerjännyt. Ei ole riemulla rajaa kun ensimmäiset pommit iskvät rakkikoira Suomeen.”

      ”Kiva herätä tähänkin aamuun tietoisena siitä että heti pääsemme osaksi suurta ja mahtavaa Venäjää. Kiitos Putinille jos hyväksyt tämän Suomen rääpäleen osaksi kansaanne. Nykyisille päättäjille jotka ovat Suomen tuhonneet voit Putin tehdä minkä parhaaksesi näet.”

      ”Suomelle on varattu etuoikeus olla vuorossa pian koittavaan uuteen onnen aikaan heti Ukrainan jälkeen.”

      ”Suomen väestö tulisi vähentää nollaan. Miksi niitä pitäisi jättää jäljelle? Se olisi aivan väärin.”

      • No nyt eivät olleet lainkaan Ilkan tyyliä, mutta kyllä niistä silti kannattaa muistuttaa.


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        No nyt eivät olleet lainkaan Ilkan tyyliä, mutta kyllä niistä silti kannattaa muistuttaa.

        No po. nuo 😖


    • Anonyymi

      No haeppas venäjältä turvatakuut....

      • Anonyymi

        Ja voiko mihinkään Venäjän takuuseen tai sanaan luottaa?

        Päivää ennen 24.2.2022 vielä vakuutettiin, ettei ole aikomustakaan hyökätä!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja voiko mihinkään Venäjän takuuseen tai sanaan luottaa?

        Päivää ennen 24.2.2022 vielä vakuutettiin, ettei ole aikomustakaan hyökätä!

        Ei voi ennen kuin hallinto vaihtuu sellaiseen, joka edes lupaa pitää sopimansa. Se on semmoinen vähimmäisedellytys vähän kaikelle.

        Kalsarinmyrkyttäjähän on viime vuoden alussa todennut (ilmeisesti kerrankin rehellisesti), että Venäjän ei tarvitse pitää mitään solmimaansa sopimusta, jonka se katsoo etujensa vastaiseksi.

        Tarkkaan ottaan tämä lausahdus pitää sisällään sen jännittävän tunnustuksen, että Vova-setä myöntää voivansa tehdä tai jo tehneensä mahdollisesti Venäjän etujen vastaisia sopimuksia.

        Se on ainakin selvää, että Venäjän etujen vastaisia päätöksiä hän on tehnyt ja paljon onkin. Etenkin 2014 alkaen.


    • Anonyymi

      Natokiimaiset voivat panna pappavaariaan.

      • Anonyymi

        Etkö parempaan pysty, loppuuko sivistys ja koulutus?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Etkö parempaan pysty, loppuuko sivistys ja koulutus?

        Molemmat on korvattu pururataa kirmaavalla Jeesuksella, jonka omaisuuskansoja ovat Venäjä, Venäjä ja Venäjä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hauska ja typerin avaus aikoihin. Hölmö jaksaa yrittää ja yrittää vaikuttaa asiaan joka on jo päätetty ja lyödään lukkoon aikanaan. Mikään ei tuon suhteen muutu.
      Vain kansanäänestys, tyhmähän sinä ole kun tuota jaksat viikosta toiseen jankata.
      Sinun kannattaisi mennä kouluun takaisin ja yrittää sivistyä, ei tuollainen Persuilu johda kuin suuriin pettymyksiin ja saat varmasti nenäsi usein kipeäksi jos uskallat ulkoilmaan aukomaan suutasi.

    • Anonyymi

      Asia on juuri kuten aloittja kertoo. Mutta kutosen koulupoika haluaa edistää herransa usaatanan asekauppoja ja imperialismia tsuppari kun on.

    • Myös ei syytä Kurdi tai Turkki .Suomi on laiska

    • Anonyymi

      Putin on syössyt Venäjän surkeuteen jo ennen sotaansa. Oligarkit ja silovikit ovat Puten hyväksynnällä ryöstäneet maata ja vieneet omaisuuksiaan ulos Venäjältä.
      Kaikki vakoilu ja muut sotavoimista vastaavat ovat osallistuneet samaan maan tapana olleeseen tyyliin jossa ylemmilleen luvataan kaikki mitä sieltä halutaan, mutta todellisuudessa mikään ei ole toteutunut, vaan väliporraskin on varastanut niin paljon kun on ollut mahdollista irti saada. Se on ollut sellaista teatteria jonka jokainen on tiennyt ja hyväksynyt ja homma meni siinä vaiheessa pieleen kun Putin eristäytyi ja alkoi pelkäämään kuolemaa ja salaliittoja häntä kohtaan. Stalinin kohtalo on toistumassa hyvää vauhtia, erona voi vaan olla että joku laittaa Puten kylmäksi ennen kuin hän kuolee itsekseen ja yksin kammiossaan.

    • Anonyymi

      Ajatelkaa millaiset mahdollisuudet Venäjällä olisi ollut kehittyä mahtivaltioksi jossa kansallakin olisi ollut hyvä olla. On luonnon rikkauksia ja niitä hyödyntämällä ja kouluttamalla kansaansa ja tietenkin jakamalla hieman kaikkea hyvää, niin maa varmasti olisi kukoistanut ja kehittynyt. Nyt Putin valitsi sen vanhan KGB:läisen linjan jossa kansaa pelätään ja se pitää alistaa valtion palvelukseen ja kaikki tähtää vain ja ainoastaan valtion ja ja pienen eliitin eduksi. Sitten avattiin rajoja sen verran, että ulkolaiset yritykset toivat hyvää ja osaamistaan Venäjälle ja heidän oma osaaminen jäi 80-luvulle. Putin uskoi, että öljyn ja kaasun avulla hän voisi kiristää ja pelata mielin määrin ja sotimalla laajentaa Venäjää, mutta siinä tuli paha virhearvio kun Eurooppa yhdistyikin yhtenäiseksi ja Naton kanssa onkin melkoinen vastus noille pyrkimyksille. Tuo pääsi tapahtumaan Putinin oman luomansa järjestelmän takia jossa korruptio, lahjonta, valehtelu ja oman edun tavoittelu antoi pelkkiä tyhjiä lupauksia ja sellaista tietoa millä saatiin Putin hyvälle päälle ja uskomaan että Venäjällä on valtit käsissään ja Ukraina hoidetaan parissa viikossa.

      • Vuonna 2014 Venäjä oli erittäin lupaavassa kansainvälisessä asemassa, josta se olisi voinut nostaa bkt:nsa vaikka kaksinkertaiseksi hyvin nopeasti. Aikanaan Vova-setä olisi voinut jäädä viettämään miljonäärieläkeläisen leppoisan ylellistä elämää kaikessa rauhassa.

        Kaikki kuitenkin hukattiin, kun Volodjalle oli tärkeämpää alkaa leikkiä valloittajatsaaria kuin nostaa maansa ja kansansa köyhyydestä.

        Nyt on sitten pää tullut vetävän käteen. Ihmisen pitää olla tosi löyhästi kiinni todellisuudessa, jos hän uskoo Kalsarinmyrkyttäjän vielä joskus viettävän rauhallisia vanhuudenpäiviä Honkarakenteen toimittamassa hirsilinnassaan silloin tällöin maailmalla matkustellen.


    • Anonyymi

      Olet vähän myöhässä! Suomi on jo tehnyt päätöksen liittymisestä. Aloita erokampanja!

      • Anonyymi

        Katsotaan milloin Turkki ja Unkari ratifioivat nato-jäsenyytemme. Se on varmaa, etteivät kumpikaan halua sotimaan Suomeen Venäjää vastaan.


    • >Suomalainen äänestäjä saattaa kääntää selkänsä sellaisille tahoille, jotka aliarvioivat kansalaisten mielipiteen. Nato ei ole pakkopulla, jota työnnetään väkisin mitä erilaisin perusteluin kansalaisille.

      Jos Ilkka tässä tarkoittaa selän kääntämisellä kannatusta kolmelle Naton-vastaiselle puolueellemme, voin paljastaa hänelle jälleen kerran, että äänestäjämme eivät tule suuressa kansanäänestyksessä 2.4. antamaan niille ainuttakaan kansanedustajaa.😊

      • Anonyymi

        Vain kansanäänestys Natosta olisi antanut rehellisen kuvan kansamme tahdoista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vain kansanäänestys Natosta olisi antanut rehellisen kuvan kansamme tahdoista.

        Kysymys kuuluukin: KENELLE?

        Jos suuri enemmistö on sitä mieltä että eduskunnan lähes yksimielinen päätös on aivan riittävän rehellinen kuva, silloin pienen vähemmistön on siihen tyydyttävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain kansanäänestys Natosta olisi antanut rehellisen kuvan kansamme tahdoista.

        Tulos olisi ollut sama. Kannatus % olisi korkeampi, tässä systeemissä 1 vatustaja saa liian suuren %


    • Anonyymi

      Oletko valmis Naton sotiin jonnekin Nato-jäsenmaahan?

      • Miksi tuota Ilkalta kysyt? Hän on iältään ja terveydeltään jo kaukana nostoväen tuolla puolen.

        Sotimisissa ei tiukassa paikassa yleensä kysytä oletko valmis, vaan: Oletko valmis kahden tunnin päästä?

        Hakiessamme Natoon olemme tietysti valmiit jäsenyydestä seuraaviin velvoitteisiin. Jos emme ole halukkaita auttamaan muita, on ihan turhaa kuvitella että muutkaan auttaisivat meitä, ja kun katsot karttaa ymmärrät varmaan kumpi on todennäköisempää, se että me autamme vai se että meitä autetaan.


      • Mikä maa on hyökkäämässä johonkin NATO-maahan?


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Miksi tuota Ilkalta kysyt? Hän on iältään ja terveydeltään jo kaukana nostoväen tuolla puolen.

        Sotimisissa ei tiukassa paikassa yleensä kysytä oletko valmis, vaan: Oletko valmis kahden tunnin päästä?

        Hakiessamme Natoon olemme tietysti valmiit jäsenyydestä seuraaviin velvoitteisiin. Jos emme ole halukkaita auttamaan muita, on ihan turhaa kuvitella että muutkaan auttaisivat meitä, ja kun katsot karttaa ymmärrät varmaan kumpi on todennäköisempää, se että me autamme vai se että meitä autetaan.

        ” Hakiessamme Natoon olemme tietysti valmiit jäsenyydestä seuraaviin velvoitteisiin. Jos emme ole halukkaita auttamaan muita, on ihan turhaa kuvitella että muutkaan auttaisivat meitä”

        MIKSI EMME OLISI? Kannattaa muistaa viidennen artiklan puitteet! Siinä luvataan auttaa vain sotilaalklisen hyökkäyksen kohteeksi joutunutta jäsenmaata! Ei muuta! Esim. mahdollinen Taiwanin kriisi ei koske meitä!

        Ja se ”apu” voidaan junailla vaikkav seuraavaan tapaan:

        Vapaaehtoisista reserviläisistä muodostetaan määräaikaisen sopimuksen tekevä ”nopean toiminnan prikaati”, joka saa palkkaa ja jonka sitoumus sisältää mahdolliset ulkomaan komennukset. Se käy siviilissä työssä ja määrävälein sitä koulutetaan kotimaassa! Kun palkka on riittävä on halukkaita värväytyjiä riittävästi! Kaikille prikaatin miehille voidaan luoda ja ottaa myös sitoutumiskauden ajaksi sopiva sotilasvakuutus, joka kattaa sitten mahdolliset ikävät asiat.

        Varusmiehiä ei lähetetä missään oloissa sotatoimiin koti- tai ulkomailla! Heillä on sotilaskoulutus vielä kesken!


    • Anonyymi

      Luoma ei vieläkään tiedä, että Naton liittymispöytäkirja on jo allekirjoitettu ja Suomi on sen omalta osaltaan ratifioinut. Suomesta tulee automaattisesti täysjäsen, kun Turkki ja Unkari ratifioivat. Sillä välin meillä on USA:n, Britannian ja useiden Nato-valtioiden turvalupaukset.

    • Anonyymi

      Mitä TP Sauli tuokaan Turkista tuliaisiksi?

    • Anonyymi

      Miksi natoon Siksi että Venäjä on hyökännyt suomeen historianaikana 15 kertaa. Voiko tällaiseen ystävään luottaa. Tuliko asia lyhyesti sanottuna selväksi. Miksi Varsovanliitolaiset pyrkii Natoo, eivätkö luota entiseen ystäväänsä ja liittolaiseensa.

      • >Miksi Varsovanliitolaiset pyrkii Natoo, eivätkö luota entiseen ystäväänsä ja liittolaiseensa.

        Ystävyydet ja liitot Jumalan siunaaman venäläisyyden kanssa ovat Euroopassa olleet aina pakotettuja. Lännessä taas on liittouduttu innokkaasti ja täysin vapaaehtoisesti niin talouden kun puolustuksenkin puolella.

        Ei nyt tule mieleen ainuttakaan sellaista rauhan ajan liittoutumista Venäjän kanssa, jossa ei olisi ollut kysymys pakottamisesta – tai sitten toisen rosvovallan kanssa sovitusta ulkomaitten jakamisesta väkivalloin. Tai jossain kaukana sijaitsevan diktatuurin tarpeesta saada tukea edes jostain.

        Jos joku tuollaisen täysin vapaaehtoisen Venäjä-liiton Euroopan suunnalta tietää, sopii opettaa minua. Omaa YYA:tamme on sitten ihan turha tarjota...


    • Anonyymi

      ” Nato-kysymystä ei päätetä edustuksellisella valintademokratialla, se päätetään suoralla kansandemokratialla - siis suoralla kansanäänestyksellä!”

      NATO PÄÄTETTIIN JO! ME OLEMME JO JÄSENMAA EIKÄ ASIA MUUKSI MUUTU!

      Sitä vastustavat puolivenäläiset Putinistit voivat vapaasti palata takaisin kotiin Venäjälle!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe