Jep! että sillä lailla

Anonyymi-ap

Tälle teidän "pääsihteerille" kannattaa opettaa vähän tätä kommunismin historiaa, väitti kovasti Tv:ssä ettei neuvostoliitossa ollut etnisiä puhdistuksia?????? Kyllähän siellä oli, alkoi 30-luvulla suomalaiset punaupseerit teloitettiin 1936, sodan jälkeen alkoi pudistus juutalaisista, ukrainan kansa näännytettiin nälkää ja melkein sukupuuttoon ym.ym. Ps. Kommunismi ei hyväksy mies pareja eikä naispareja, kommunismi ei ole rauhanliike päinvastoin, ei pidä jakaa sellaista tietoa kommunismista mikä ei pidä paikkaansa joten vaihtakaa tietävään pääsihteeriin ettei tarvitse ladella tv;ssä valheita. Kansallissosialismilla ja kommunismilla ei ole kuin muutama ero, liput ovat erilaisia ja kommunisti ei saa omistaa mitään mutta kansallissosialisti saa siinä ovat näiden erot. Kumpakin aate vihaa maahanmuuttajia, matut ym. eri värisiä. Se turha liperrellä julkisesti että kommunismi on rauhan aate!!

9

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Stalinin vainot eivät olleet etnisiä puhdistuksia. Vainot kohdistuivat kaikkiin väestöryhmiin.
      Ukrainassa asuu n. 50 miljoonainen väestö. Stalinin vainoissakaan se ei ollut sukupuuton partaalla.
      Erityistä juutalaisiin kohdistuvaa vainoa ei ollut.
      SKP hyväksyy seksuaalisten vähemmistöjen oikeudet olla olemassa. Homot kieltävä laki hylättiin Suomessa vasta viime vuosisadan lopulla. Ylipäänsä maailmalla seksuaalivähemmistöjen oikeuteen olla olemassa, se laillistettiin samoihin aikoihin.
      Päivi Räsäsen porukka vainoaa seksuaalivähemmistöjä. Lut. kirkko hyväksyy heidät.
      Seksuaalivähemmistöjen asema normalisoituu maailmalla vauhdilla muualla paitsi natomaa Turkissa.

      Stalinin vainot olivat muuta kuin etniseen vähemmistöön erityisesti kohdistunut vaino.
      Pääsihteeri Sandberg kertoi oikein.

      • Anonyymi

        Kyllähän ne kohdistui jo sodan aikana juutalaisiin, on tullut tutkittua tuota sota historiaa jo 70-luvulta lähtien, niin kyllähän siellä oli juutalaisten vainoja. Niin sehän ei ole etninen puhdistus kun veljeskansa tuhotaan viemällä viljat ja ruoka pois?? Stalin tuhosi n. 50 miljoona omia, kaikki punaiset jotka suomesta meni1918 niin joutuivat teloitus ryhmän eteen, niin tappoi suomalaisia niin sekään ei ole etninen puhdistus??????? Paitsi otto wille kuusinen joka harrasti myös tätä "puhdistusta" jopa oman poikansakin uhrasi neuvostoliiton puolesta. Ei se ole oikeaa aatetta jos poiketaan taikka tekemällä muutoksia, koska neuvostoliitossa homot ja lesbot joutuivat mielisairaalaan taikka teloitusryhmän eteen stalin aikana, eikä se ole muuttunut tähänn päivään asti paitsi ei joudu enää ammutuksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän ne kohdistui jo sodan aikana juutalaisiin, on tullut tutkittua tuota sota historiaa jo 70-luvulta lähtien, niin kyllähän siellä oli juutalaisten vainoja. Niin sehän ei ole etninen puhdistus kun veljeskansa tuhotaan viemällä viljat ja ruoka pois?? Stalin tuhosi n. 50 miljoona omia, kaikki punaiset jotka suomesta meni1918 niin joutuivat teloitus ryhmän eteen, niin tappoi suomalaisia niin sekään ei ole etninen puhdistus??????? Paitsi otto wille kuusinen joka harrasti myös tätä "puhdistusta" jopa oman poikansakin uhrasi neuvostoliiton puolesta. Ei se ole oikeaa aatetta jos poiketaan taikka tekemällä muutoksia, koska neuvostoliitossa homot ja lesbot joutuivat mielisairaalaan taikka teloitusryhmän eteen stalin aikana, eikä se ole muuttunut tähänn päivään asti paitsi ei joudu enää ammutuksi.

        SKP:n pääsihteerin puheet ovat saivartelua. Neuvostoliitossa oli laajamittaisia etnisiä puhdistuksia eri kansallisten ryhmien keskuudessa.

        Suomen Kommunistinen Puolue pimittää edelleen vuonna 1960 puolueelle luovutettua Josif Stalin ajan vainojen suomalaisuhrien dokumenttikokonaisuutta.

        SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg: Miksi puolueenne pitää tämän Neuvosto-Venäjän/Neuvostoliiton suomalaisten osalta merkittävän dokumentin edelleen poissa julkisuudesta vaikka te sanotte tuomitsevanne Josif Stalinin rikokset näiltä osin?

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/skp-salasi-stalinin-uhrien-kohtalon/1975752

        https://arkisto.fi/suomalaisetvenajalla


    • Anonyymi

      Puoluejohtaja tosiaan tuntui pelaavan puhdasta Kremlin pelikirjaa ja hämmästyttävän usein liittoutui kotimaisen äärioikeiston kanssa mielipiteissään.

      Eilisen päivän hän on käyttänyt lähinnä twitterissään uhrautuen ja selittäen vimmaisesti epäonnistumistaan tentissä sekä tietysti haukkunut YLE:ä että vaalitentin juontanutta toimittajaa.

    • "Kyllähän ne kohdistui jo sodan aikana juutalaisiin, on tullut tutkittua tuota sota historiaa jo 70-luvulta lähtien, niin kyllähän siellä oli juutalaisten vainoja."

      Ei pidä valehdella.
      SKP on täysin tietoinen Stalinin aikaisista vainoista eikä hyväksy sellaista sosialismin rakennustyössä. Stalinin vainoja ei myöskään saa käyttää hyväksi kapitalistimaiden propagandassa työläisiä vastaan.
      NL oli vasta 20 vuotias, kun Hitlerin Saksa hyökkäsi sen kimppuun. Venäläisten keskuudessa oli suuria samankaltaisia väkivaltaisuuksia juutalaisuskoisia kohtaan kuin lännessä. Juutalaisviha tsaarin Venäjän aikana kohdistui etupäässä Ukrainan juutalaisiin mutta sitä esiintyi muuallakin. Suomessa vielä vähän yli sata vuotta sitten juutalaisille määrättiin tietty asuinalue, josta ei saanut poistua. Martin Luther laukaisi lännessä juutalaisvihan 1500 luvulla. Suomessa vieläkin äärioikeisto nostaa esiin juutalaisvihaa.

      Vuosina 1941 -1944 Ukrainan äärioikeistolaiset tukeutuivat natseihin, luovuttivat juutalaisia saksalaisille tuhottavaksi ja tuhosivat itsekin. Ukrainalainen aitonatsi Bandera oli tunnettu juutalaisten ja neuvostovirkailijoiden tuhoamisesta.
      Baltian maiden ja Puolan porvarit auttoivat natseja juutalaisten tuhoamisessa. Läntisessä Euroopassa vastaavasti vallitsi suurehkoja porvariryhmiä, jotka auttoivat natsien holokaustia. Suomi luovutti natseille jatkosodan aikana tuhottavaksi. Rytikään ei ole puhdas juutalaissurmista.
      Näistä tietoa:
      Suomen kansallisarkiston tutkimus, Lars Westerlund: Suomalaiset SS-vapaaehtoiset ja väkivaltaisuudet 1941 - 1943).
      Tutkimus on julkaistu vuonna 2018. Tutkimuksen sisältö on paljon karmeampi kuin edellä kirjoitettu.

      Ps. Juutalaisviha on kristinuskon keksintö ja jonka perässä porvarilliset piirit vuosisatojen kuluessa ovat mellastaneet. Kristilliset kirkkokunnat kiihottivat rahvasta mukiloimaan juutalaisuskoisia.
      SKP ei hyväksy minkäänlaista uskonvihaa eikä myöskään kansallisuusvihaa. Tiede ja totuus etenee parhaiten ilman vihaa.

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

      "SKP on täysin tietoinen Stalinin aikaisista vainoista eikä hyväksy sellaista sosialismin rakennustyössä."

      Kuten jo tuolla ylempänä linkin kera viittasin, niin Suomen kommunistinen puolue pitää edelleen piilossa Neuvostoliiton kommunistisen puolueen sille vuonna 1960 luovuttamaa 800 -sivuista dokumenttikokonaisuutta kommunistidiktaattori Josif Stalinin vainojen suomalaisuhreista siellä.
      Miksi SKP pimittää edelleen tuon brutaalin diktaattorin massiivisia rikoksia? Kävikö käsky siihen Moskovan tovereilta, jotka palvovat jälleen Josif Stalinia ja hänen muistoaan?

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

      "NL oli vasta 20 vuotias, kun Hitlerin Saksa hyökkäsi sen kimppuun."

      Tämä kommunisti näyttää jälleen unhoittavan sen historiallisen tosiasian, että kansallissosialistinen Saksa ja Sosialististen neuvostotasavaltain liitto olivat elokuun 1939 sopimuksillaan liittolaisia ja muutamaa viikkoa myöhemmin yhteistuumin ja sovitusti Puolaan hyökätessään, maan vallatessaan ja jakaessaan sekä sen ja Puolan kansan sotasaaliina keskenään jakaessaan jo aseveljiä, ja tietysti samalla myös toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa.

      https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0021_FI.html

      Neuvostoliitto aloitti marraskuussa 1939 imperialistisen hyökkäyssotansa Suomen valtaamiseksi, epäonnistuen siinä, mikä seikka tietysti kyrsii SKP:tä edelleen, sillä puoluehan on ajanut koko historiansa ajan Suomea täysin alisteiseksi Moskovan Kremlille.

      Kun Hitlerin Saksa sitten hyökkäsi keväällä 1940 Länsi-Eurooppaan: Tanskaan, Norjaan, Alankomaihin ja Ranskaan, tukivat Neuvostoliitto sekä Kommunistinen internationaali Komintern, SKP sen jäsenenä, Saksan hyökkäystä, onnitellen Berliiniä aina uuden maan tullessa Wehrmachtin miehittämäksi.
      Nämä ovat historiallisia, dokumentoituja tosiasioita, joista kommunistit näyttävät olevan yllättävänkin tietämättömiä.

    • Tässä oli esillä juutalaisvainot eikä suinkaan toisen maailmansodan syyt ja seuraukset.
      Osoitin, ettei Neuvostoliitossa 20 vuodessa juutalaisviha kaikonnut. Fasismiin hurahtanut porukka Ukrainassa osallistui fasistien tukena ehkä satojen tuhansien juutalaisten ja neuvostomielisten joukkomurhaan.
      Suomessa on säilynyt väkivaltainen suojeluskuntaporukka. Miksi fasismi Ukrainassa ei olisi säilynyt ja noussut uudelleen kun tilaisuus tuli. Suomen uusnatsit, joihin kapitalistidiktaattori näyttää kuuluvan, ovat Ukrainassa siksi, että saisivat nurin Zelenskyin ja työväenliikkeen rippeet. Suomen uusnatsit haluavat, että Ukraina fasistisoituu. Maidanin joukkomurha vuonna 2014 oli ukrainalaisfasistien teko ja josta heitä ei koskaan syytetty.

      Kapitalistidiktaattoriksi haluavalle.
      Tehän kerrotte tarinoita avoimesti fasismin ideologian pohjalta. Ette osaa naamioitua!! Lukijoille se kelpaa. Eipähän suomalaisen nykyajan fasismia tarvitse muualta opiskella.

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus se valehtelee edelleen, joten oikaistaanpa.

      Aloituksessa on puhe Neuvostoliiton etnisistä vainoista, joiden dokumenetteja Suomen kommunistinen puolue pitää edelleen piilossa.
      Miksi pidätte, kommunismidiktatuurin puuhastelijat?

      Jos Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri olisi saanut vallattua Suomen talvella 1939 - 1940, olisi etninen vaino maassamme ollut massiivista, ja siitä huolimatta Otto Suomensyöjä Kuusinen ja Suomen Kommunistinen Puolue toivoivat ja odottivat palavasti puna-armeijan voittoa, jonka jälkeen olisi tuo sama sorron rutto levitetty kaikkialle Suomessa.

      Teidän oma puoleenne ajoi Suomen miehittämistä ja alistamista sen kommunistidiktaattorin Josif Stalinin sortokoneiston alamaiseksi ja orjuuteen, jonka rikoksia te edelleen salaatte, SKP, muistakaa tämä tosiasia aina.
      Myöntäkää historialliset tosiasiat ja tuomitkaa puolueenne tuolloiset rikolliset suunnitelmat Suomelle, SKP, niin henkinen eheytymisenne ja poliittinen tervehtymisenne alkaa siitä hetkestä, nythän te olette Vladimir Leninin tönkkösuolatun muumion kaltainen reliikki.

      Josif Stalin oli Vladimir Leninin toveri, ja tämän oppipoika raakuudessa.

      Leninin kulakkeja vastaan antama hirttokäsky lähetettiin komissaareille Penzaan, noin 300 kilometriä Moskovasta kaakkoon, elokuussa 1918:


      "Toverit! Viiden kulakkialueen kapina on tukahdutettava armotta. Koko vallankumouksen etu vaatii sitä, koska meillä on nyt edessämme viimeinen ratkaiseva taistelu kulakkeja vastaan.

      Meidän on näytettävä esimerkkiä. Teidän on hirtettävä - hirttäkää ehdottomasti, ja tehkää se niin, että kansa näkee - ainakin 100 pahamaineista kulakkia, rikkaita ja verenimijöitä. Julkaiskaa heidän nimensä. Ottakaa kaikki heidän viljansa pois. Teloittakaa panttivangit - eilisen sähkeen mukaisesti.

      Tämä on toteutettava siten, että ihmiset satojen kilometrien säteellä näkevät, vapisevat, tietävät ja huutavat: kuristetaan ja kuristetaan nuo verenimijät kulakit. Sähke meille kuittaus tämän vastaanottamisesta ja toteuttamisesta."

      - Lenin

      "P.S. Käyttäkää tähän kaikkein kovimpia miehiänne."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe