Voisiko Kiina ja Venäjä tulla yhdeksi maaksi , maailman suurimmaksi ja luonnonvaroiltaan myös

Anonyymi-ap

Mitä tapahtuisi jos maat yhdistyisivät , Kiinasata tulisi arktisen neuvoston jäsen ja jäänmurtajien tarve kasvaisi. Huima ajatus , asukkaitakin yli miljardi ja hiilinieluja valtavasti Venäjän maalla , kompensoimassa päästöjä.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäkö tapahtuisi...venäjä ja venäläiset lakkaisivat olemasta. Kiina napsisi hetkessä komennon tuolla ja kiinalaistaisi maan.

    • Anonyymi

      Työnimellä Aasianliittovaltio koottu Kiina ja Venäjä olisi varmasti johtava valtio maapallolla. Vaan miksi Venäjä siihen suostuisi menemään? Lopputuloshan olisi se, että venäläisten osuus vaaleissa äänisaaliista olisi aina luokkaa 10...20% ja Kiina päättäisi kaikista asioista.

      Sitähän ei tuota tulevaisuutta oikein tiedä, mutta voisihan Venäjän talouden alasajo johtaa tilanteeseen, jossa Putin 2 joutuisi miettimään, että miten tästä selvitään ja Kiina tekisi tarjouksen, josta olisi vaikea kieltäytyä. Kiinan etuhan tuo liittovaltio olisi.

      • Anonyymi

        Ei kiinassa mitään vaaleja ole, joten ei Venäjän tarvitsisi olla huolissaan vaaleista tai nähdä vaivaa vaalituloksen manipulointiin.
        Tosin ei siitä mitään Aasian liittovaltiota tulisi, siitä tulisi yksinkertaisesti Kiina. Ja venäläisistä tulisi uusi "uiguuri"-vähemmistö.
        venäjä ei edes tajua kuinka vaarallista sille on veljeillä Kiinan kanssa. No yleensä näihin tilanteisiin herätään kuin Paavo Lipponen


    • Anonyymi

      Ei kiinalla ole hiilikiintiöitä, kuin kokouksessa ehkä.
      Raaka-aineet ja mineraalit voisivat kiinnostaa.

    • Jos Kiina ja Venäjä ja P,Korea sitten voi sanoa Amerikka bye bye ,Jos kysy entä Euroopa, Minun mieli Euroopa on kuollut 80 vuotta sitten siksi en laskenut EU

      • Anonyymi

        Opettele ensin kirjoittamaan, niin voimme ottaa noihin juttuihin kantaa. Sivistymättömän juttuja ei vaan voi ottaa vakavasti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Opettele ensin kirjoittamaan, niin voimme ottaa noihin juttuihin kantaa. Sivistymättömän juttuja ei vaan voi ottaa vakavasti.

        Myös opettele kirjoita oma nimi .Asumme suomessa ei p.Korea pelkuri, Olen varma et uskalla mennä yksin wc ,Se on totta mitä on totta se on vakava ,Olen varma sinä ymmärsit hyvin


    • Anonyymi

      Ei voi, mutta Putin ajoi maansa sellaiseen loukkuun joka antaa Kiinalle mahdollisuuden imeä Venäjän luonnonrikkauksia pilkkahinnalla ja se taannuttaa ja köyhdyttää Venäjän surkeaksi maaksi.

    • Tuskin Kiina haluaa Venäjää vaivoikseen. Ostamalla ja lahjomalla se saa ne Venäjän raaka-ainevarat joita tarvitsee, mutta miksi se ottaisi koko konkurssipesän vastuulleen?

      • Anonyymi

        Eiköhän Vasalli-Venäjä ole riittävä Kiinalle. Kiinan asettama nukkehallitsija hoitaa Kiinan etuja Venäjällä ja tekee kuten Kiina käskee. Olisi Suomen aika suunnitella suhteita Kiinaan ja opetella Kiinan kieltä. Venäjä voidaan unohtaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän Vasalli-Venäjä ole riittävä Kiinalle. Kiinan asettama nukkehallitsija hoitaa Kiinan etuja Venäjällä ja tekee kuten Kiina käskee. Olisi Suomen aika suunnitella suhteita Kiinaan ja opetella Kiinan kieltä. Venäjä voidaan unohtaa.

        Sekä Venäjä että Kiina ovat hyvin korruptoituneita maita (niin kuin diktatuurit aina), joten Kiinan johtajilla on kokemusperäistä tietoa siitä, miten rahalla saa Venäjän hallitsijan toimimaan Kiinalle myötämielisellä tavalla.


    • Moni pelkää minun viesti ..Elä sama kuin kotka älä elä sama kuin papukaija ,Käytä oma pää älä uskoa mitä toisia sanoa aina,

    • Anonyymi

      Kiina ja Venäjä ovat pakotettuja yhdistymään, jotta ne voivat estää USA:n ja EU:n tavoitteet tuhota ensin Venäjä ja sen jälkeen Kiina. Yhdistymisen jälkeen Kiina ja Venäjä estävät lännen teollisuuksia saamasta hallussaan olevia maailman kriittisiä raaka-aineita, joista ne yhdessä omistavat yli 80 %. USA ja EU romahtavat, kun Kiina ja Venäjä Brics-kumppaneineen ottavat maailman talouden haltuunsa. USA:n huoran, maailmansodan lietsoja Suomen, käy ohraisesti.

    • Anonyymi

      Tuo yhdistyminen onnistuu vain, jos Kiina valloittaa Venäjän. Kohta olisi tähän hyvä sauma, kun Putin on tuhonnut armeijansa Ukrainassa.

      • Anonyymi

        Putin joutuu samaan asemaan Kiinan suhteen kuin Luca Venäjän suhteen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Putin joutuu samaan asemaan Kiinan suhteen kuin Luca Venäjän suhteen.

        Hyvä vertaus: Venäjästä tulee Kiinan satelliitti aivan kuten Valko-Venäjä on Venäjän satelliitti. Eikä Kiina ole riippuvainen Putinista. Kiinalla on korruptio-osaamista, jolla se saa kenet tahansa Putinin seuraajan todennäköisesti myötämieliseksi itselleen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      31
      6015
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      270
      3706
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      276
      3157
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      143
      2752
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2390
    6. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      112
      2053
    7. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      218
      1969
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      200
      1862
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      58
      1502
    10. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1446
    Aihe