Kun Nato asia on päätöksessään

Anonyymi-ap

Olemme EU-MAA joka on puolustusliitto NATON jäsen .


Mikä mahtanee olla seuraava asia johon Pietarin trollitehdas keskittyy pikkuapulaistensa kotimaisten muutaman Tiltun kassa Suomessa.

Vai onko sellaista asiaa enään onko Suomi niin etääntynyt venäjästä länteen että Tiltuilla ei enään yksinkertaisesti ole suurempia aiheita enään maassamme mihin yrittävät vaikuttaa .

12

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Mikä mahtanee olla seuraava asia johon Pietarin trollitehdas keskittyy pikkuapulaistensa kotimaisten muutaman Tiltun kassa Suomessa.”

      Naton tukikohdan vastustaminen? V artiklan pitävyyden kyseenalaistaminen?

      • Anonyymi

        Tiltut alkaa piipittämään siitä, että kansanäänestys puutui jne jne.. Nauretaan niille sitten;-))


      • Mitä siinä pitäisi itkeä, paitsi jos on venäläinen eikä voi enää hyökätä tänne?


    • Anonyymi

      "Mikä mahtanee olla seuraava asia johon Pietarin trollitehdas keskittyy"

      No mitä ne ovat Rankassa, Italiassa, Yhdysvalloissa?

      Historia ei loppunut Berliinin muurin sortumiseen, vaikka Fukuyama niin ennusti, eikä kamppailu venäläistä imperialismia vastaan pääty Nato-jäsenyyden ratifiointiin.

      Nato suojaa suoralta hyökkäykseltä ja on siinä suhteessa tällä hetkellä se paras suoja, mitä voi kuvitella ilman omaa ydinasetta. Venäjän pyrkimystä vaikuttaa sisältäpäin se todennäköisesti lisää, vaikka on sitä ollut joltinenkin määrä jo tähänkin saakka.

      • Anonyymi

        Miten se nato suojaa? Jos hyökkää ja tuhoaa Suomen? Ennen kuin hallitukset päättäisi natomaisa avusta? Olisi Suomi entinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten se nato suojaa? Jos hyökkää ja tuhoaa Suomen? Ennen kuin hallitukset päättäisi natomaisa avusta? Olisi Suomi entinen.

        Siitä jo neuvotellaan, mitä sitten tapahtuu jos hyökkää. Neuvotellaan nimenomaan naapurien kanssa, Ruotsi on mukana, vaikka sitä ratifioitaisikaan. Kun kyseessä ovat Pohjoismaat, niin vastaus Venäjän hyökkäykseen tulee kyllä heti. Ydinohjukset tippuu Pietariin sitten, kun Atlantin takanakin aurinko nousee. Ehtii vaikuttaa rauhoittavasti Venäjään ihan hyvin sittenkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten se nato suojaa? Jos hyökkää ja tuhoaa Suomen? Ennen kuin hallitukset päättäisi natomaisa avusta? Olisi Suomi entinen.

        Ukrainan tuhoamiseen on kulunut jo yli vuosi ja homma on yhä pahasti vaiheessa. Nato-maan tuhoaminen olisi vielä paljon vaikeampi ja vaarallisempi rasti.

        Koska Venäjän joukkojen liikkeet tiedetään Natossa varsin tarkkaan, kaikki avun suunnitelmat ja päätökset olisivat sen hyökätessä olleet valmiina jo pitkän aikaa.


    • Anonyymi

      Eiköhän se meitä tavallisia rehtejä suomalaisia kiinnosta enemmän mitä ketkut poliitikkomme maksetun median kanssa seuraavaksi keksivät. Nato sinänsä on kuin EUn syöpäkasvain. Meidän elintasomme tulee laskemaan ja köyhien määrä lisääntyy kuten se on tehnyt jatkuvasti Kokoomuksen ollessa hallituksessa. Nykyisinhän meillä on miltei miljoona köyhyysrajan alapuolella olevaa kansalaista ja mikä on varmaa niin ainakaan parempaan suuntaan Suomen asiat eivät mene. Mutta sitä saadaan mitä on tilattu.

      • Anonyymi

        Venäjällä sitä rikkaita ollaankin🤣🤣🤣 katoppa bkt ja kenelle se venäjällä jakautuu🤣🤣🤣

        Suomen köyhyys ei voi olla kaksinen koska maassa on työvoimapula. Sama asia koskee Suomen taloustaantuman hokemista mediassa ja samaan aikaan työllisyys nousee ennätyslukemiin. Tällä hetkellä meillä menee paremmin kuin koskaan, ruokajonossakin on lihavia ihmisiä.


    • Anonyymi

      Progressiivista verotusta kun katsoo niin köyhyys ei voi olla keskiluokan, vauraiden tai poliitikkojen vika koska Suomi on yksi tasapäisimmistä maista.

      Kyllä nyt pitää katsoa peiliin ja alkaa tekemään työtä. Se vaan että moni haluaa olla köyhä ja tekemättä mitään parkumalla lisää tukia. Mikään työpaikka ei kelpaa kiska Suomessa pärjää ilman työtäkin, on varaa valita ja se kertoo elintasosta mitä köyhille jaetaan. Sekin.pitää myöntää jos lajhoja ei ole mihinkään, silloin työ ei vain onnistu.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä en ikinä ole ollut Suomessa köyhä minulla on kaksi tervettä kättä ja jotenkin toimiva pää joten joka kuukausi jää rahaa tilille kulujen ja menojen jälkeen .

        Ihmettelen tätä Tiltujen köyhyyttä miten helvetissä he ovat kaikki köyhiä ja kärsiviä kun tuttavapiirissänikään ei ole yhtään köyhää vaan työssäkäyviä hyvin toimeentulevia ihmisiä tai vanhempia eläkeläisiä jotka pärjäävät hyvin.

        Venäjällä aikoinaan kylissä ja kaupungeissa kiertäessäni kyseistä maata näin köyhiä tarpeeksi voin sanoa ettei Suomessa ole sillä mittakaavalla yhtäkään köyhää .


    • Anonyymi

      Suomenkieliset trollit joutuvat todistamaan, että ovat hyödyllisiä myös johonkin toiseen perseilyyn.

      Muutoin heidän hyöydyllisin sijoitus on Ukrianassa.

      Ainahan sitä voisi vinkata Kalsarinmyrkyttäjälle tai hänen tyhjäpääkabinetille, että nyt on porukkaa vailla tekemistä? Ja selvästi asialleen motivoitunutta. Vamraan olisivat unelmiensa huipulla tuoreessa linnoitusjuoksuhaudassa tähystellessään.. Saisikoan google translate:lla tarpeeksi hyväsanaisen käännöskirjeen?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1407
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. 37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe