Suomalaiset - maailman typerin kansa?

Anonyymi-ap

Mediat kirjoittivat tänään kahdesta aiheesta, jotka kuvaavat suomalaisen yhteiskunnan tilaa loistavasti.

Yle julkaisi koneen, jolla pystyi näkemään kuinka paljon maahanmuuttoa kukin suomalainen kunta tarvitsisi, jotta sen työikäisen väestön määrä pysyy ennallaan.

Toisaalta Suldaan Said Ahmed oli jättänyt valtiovarainministeriöön kirjallisen kysymyksen, jossa nostettiin esille muslimien uskonnostaan ja kulttuuristaan kumpuavat tarpeet käyttää erilaista pankkijärjestelmää, kuin mitä suomalaiset pankit nyt tarjoavat. Muslimit eivät näet voi maksaa korkoa pankista ottamastaan lainasta. Uskonto ilmeisesti kieltää tämän.

Ensinnäkin, miksi työperäisen väestön määrä ylipäätään pitäisi pysyä ennallaan? Senkö vuoksi, että verotettavien määrä pysyy ennallaan? Jos verovarat käyvät vähiin, olisi syytä katsoa tarkemmin mihin näitä hupenevia varoja käytetään. Toisaalta voisin kuvitella, että verovaroja tarvitaan jatkossa vähemmän, jos väestöä on vähemmän.

Miksi väestön määrää pitäisi kasvattaa nyt kiireellä tuomalla tänne lisää väkeä? Miksei tästä asiasta esitetä muita vaihtoehtoja? Suurten ikäluokkien vuoksiko tänne pitää muukalaisia tuottaa? Nuo -45 lähtien syntyneet ovat haudassa 10-15 vuoden sisällä, mutta nämä nyt maahan tuotavat ja heidän jälkeläisensä ovat vielä tuolloinkin maassa ja heidän vaikutuksensa kestää vielä kauan sen jälkeenkin.

Toiseksi, miksi ei keskustella niiden maahan tuotettavien vierastyöläisten laadusta? Kuten Suldaanin esille nostamasta asiasta huomaamme, tulijoilla on omat kummalliset tapansa, jotka eivät välttämättä ole lainkaan yhteensopivia meidän käytäntöjemme kanssa. Miksi luopuisimme omista tavoistamme, jotka ovat meitä hyvin palvelleet ja keskuudessamme kehittyneet vuosisatojen ajan?

Meillä ei ole mitään muuta ongelmaa, kuin että asiat ovat liian hyvin ja elintaso on suomalaisilla noussut hattuun vain parin sukupolven aikana niin, että nyt ollaan valmiita tekemään huonoja ratkaisuja lyhyen tähtäimen voittojen toivossa. Tilanne on sama kuin 60-luvulla rakennetuissa taloyhtiöissä: Peruskorjaukset pitäisi tehdä perusteellisesti, ajoissa, pitkällä jänteellä ja pikkuhiljaa, jotta ei yhtiövelka nousisi korkeammaksi kuin kiinteistöjen arvo. Juuri suuret ikäluokathan näissäkin asunnoissa ovat halvalla elelleet ja nyt eläkkeellä ihmetellään, kun yhtiövelat nousevat pilviin kun ei aikanaan ole otettu lusikkaa kauniiseen käteen. Samalla tavalla nyt ollaan ajamassa kansakuntaa puuta päin näillä vierastyöläisillä ja lapsi menee pesuveden mukana.

Parempi ratkaisu olisi pitkäjänteinen suomalaisten perheiden tukeminen, erityisesti siten että asunnon ostaminen ja lasten hankkiminen näyttäytyisi mahdollisimman nuorille mahdollisimman houkuttelevalta. Nuorena jaksaa hoitaa useamman lapsen, 40-vuotiaana on jo liian väsynyt, vaikka omaisuutta olisi kertynyt enemmän. Esimerkkiä voi hakea näistä paljonpuhutuista maahanmuuttajaperheistä. Tottakai elintaso Suomessa laskee hetkellisesti, mutta tällä strategialla se lähtee taas nousuun muutamassa sukupolvessa. Kyse on vallalla olevista ihanteista. Oman väen lisääntyminen lisää yritteliäisyyttä - sellaista joka koituu ja jää suomalaisten hyödyksi.

Kaikenlainen marginaalien ja yhteiskunnallisten aiheiden periferiaan kuuluvien yksittäistapausten nostaminen yhteiskunnallisen huomion keskiöön herpaannuttaa kansakunnan huomion olennaisesta ja pudottaa relativistiseen kaninkoloon, jossa jalat eivät milloinkaan tavoita pohjaa. Keskittykää lähimmäisiinne, sulkekaa vieraat ja ulkopuoliset pois mielestänne. Arvot asettuvat järjestykseen kuin itsestään ja keskittymiskyky olennaiseen palaa.

5

7

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei se suvakkeja liikuta, jos mamu ri veloistaan korjoja maksa. Suomessa on paljon kantasuomalaisia joiden verorahoista nuo korot voidaan kuitata. Ei tehdä tästä nyt mitään isoa numeroa.

      Maahanmuuttoa tarvitaan ja paljon, rajat auki täysin.

      • Anonyymi

        Myös Raamattu kieltää koronkiskonnan ja sen riiston takia tulee tuomiot.


    • Anonyymi

      Niin miksi emme mekin, kun kiinakin?
      Myydään elimet pimeillä markkinoilla ja generoidaan valtiolle kassavirtaa.

    • Anonyymi

      Hallitsijat eli ministerit eivät "hallitse" eli hoida kansaa vaan valtiota, taloutta ja koneistoa.
      Heille ei ihmisiä ole olemassaa vaan koneistoa ajatellaan kokonaisuutena kuin tehdasta. Sen tuoton pitää kasvaa koska valtion talouden pitää kasvaa.

      En tiedä mistä kumpuaa tämä himo kasvuun. Varmaan rahanhimosta, ikuisesta kasvun himosta.
      Se himo on ristiriidassa ympäristön suojelun kassa, hiilineutraaliustavoitteen kanssa mutta se ei narsisteja haittaa. Hehän elävät valheen kuplassa.

      Vaihtoehtoja on aina esitetty mutta ne eivät koskaan kelpaa koska ihmisyyteen kuuluvatinhimilliset luontoystävälliset vaihtoehdot eivät tyydyta himoa, ikuisen rikastumisen himoa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe