Urat tiessä vei yöunet saukonkylän tiellä lehtimäelle

Anonyymi-ap

Vastaan tuli täysperävaunullinen rekka. Rekka tuli leveästi kapealla tiellä ja SYVÄT URAT tiessä ja niissä autoni meni ja kun käänsin pois väistääkseni leveää rekkaa ei auto nouse pois urista! Kauhu vyörähti kokeneeseen kuskiin. Saamari nyt rysähtää ! Rekka ilmeisesti huomasi että pikkuauto on vaikeuksissa ja hieman pystyi vetämään sen 20cm ojaanpäin ettei itse putoa kuitenkaan ja odotin että peili kolahtaa mutta ei mitään. Pitkä seinä vilisi ikkunasta ohi lumipyryn saattelemana ja yhtääkkiä tuli avaraa taas ,ohi ei kolaria. Saamari kun pysäytti ja aloin kirota alimpaan helevettiin alajärven kaupunkia huutaen autossa! Tietä oli hipaisemalla jollain leikkiterällä hiottu varmaan oli pohjaan kolissut ja oli leikkiterällä menty läpi että pikkuhuiput siloittuu mutta täysin turhaa sillä urat on karmeat. Tiekarhu töihin. Nopeutta jotain 50kmh joten suora osuma kulmaan rekkaan tuskin olisi henkeä vienyt mutta auto lunastukseen varmuudella ja rekan matka olisi todennäköisesti myös jäänyt siihen. Ei tule uni nyt silmään ja muutaman tunnin kuluttua pitää lähteä töihin ,autolla. Miksi teitä ei hoideta enää kunnolla? Saatana kun raivostuttaa. Osa tiestähän on täysin paljasta asfalttia jo mutta nämä metsäiset kohdat on kuin junan raiteilla ajoa. Niihin kun putoaa siellä olet. Äänestän persuja sillä niiden ollessa johdossa on suomella rahaa suomeen.

10

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Läpi suomen ei tiekarhuja enää juuri käytetä niinkuin ennen. Kuorma-auton alla oleva terä ei riitä tasaamaan ja painamaan riittävästi mutta on halpa tapa hoidattaa polanteita. Sillä ei myöskään pysty koskemaan tien reunoja joten ajoväylä kapenee talven mittaan. Ennen oli kaikki paremmin, ainakin tiekarhujen osalta.

      • Anonyymi

        Olen itse urakoinut valtion teitä kuorma-autolla 80 luvun lopulta saakka. Ei niitä tiekarhuja ennenkään nyt taas ihan niin ole ollut pilvin pimein kun näissä kirjoituksissa annetaan ymmärtää. Kuorma-autolla, alusterällä ja auralla aina pääasiassa ajettu. Suurin ero on siinä että säästösyistä nyt lähetään todella myöhään liikkeelle ja ehtii polkeentua urille. Lisäksi suolaa ei saa enää käyttää samoissa määrin.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍑 ­­N­­y­m­f­­o­­m­­­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17797159V

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Onko lehtimäellä vielä ihmisiä?

      • Anonyymi

        Muutama kepulainen siellä vielä sinnittelee.


      • Anonyymi

        Mikseipä siellä olisi ja luuletko että tie loppuu lehtimäkeen? Tien varrellakin on omakotitaloja mitkä pitää askukaslukua kaupungissa. Laajenna hieman maailmankuvaasi.


    • Anonyymi

      Tiekarhuja majailee ainakin 3 kpl alajärvellä mitä näkynyt. Yksityisten ja ajavat kun joku maksaa , tuskin ne niitä on huvikseen ostaneet seisomaan. 1000€ tekevät monta tuntia töitä ja kyllä on kilometrejä kunnossa sen jälkeen. Sanna marin kylvää sdp puoluen kautta rahaa miljoonia ulkomaille ja miliardeja päälle. Suomi ensin! Nyton muuten äänestys saadaanko tiet kuntoon vai tyhjätäänkö suomi . Käykää ihmiset äänestämässä mutta ei sdp,vihreät ja vasemistoliittoa. Pikku puolueita ei nyt tartte edes mainita niitä hörhöjä.

      • Anonyymi

        Alajärvenkin pudjettiin Marin lahjoittanut reippaasti yli puolet euroista, aivan seko ämmä.

        Mitä taas tulee tienhoitoon. niin kyllä sillä alusterälläkin lähtee polannne ja jos ei lähde ensimmäisellä ajokerralla niin sitten ajetaan toisen kerran.


      • Anonyymi

        Nimenomaan majailee, kaikki vanhoja romuja jolla ei mitään tekemistä nykypäivän tiekarhun kanssa. Onhan tuon nyt voinut todeta maxin pihassa jo parina talvena. Nythän siihen piti oikein näytöstyyliin tulla kynsimään yhtäaikaa saman puolueen edustavaaliehdokkaan tilaisuuden kanssa. No siinä sitä kaasuteltiin ja kaavitettiin karhunreuhkalla useampi tunti ja lopputulos oli… ei juurikaan mitään


    • Anonyymi

      Vimpeli - Alajärvi tie on välillä lumikeleillä ollut auraamatta. Vähän kuin kyntöpeltoa ajelisi. Alajärvi - Lehtimäki on aika hyvin aurattu, mutta tällä tieosuudella on tosiaan tukkirekkaliikennettä varsinkin aamuisin työmatkaliikenteen aikaan. Teiden talvikunnossapito kuuluu ELY keskukselle,jonne vaan valitusta,jos tieosuus on huonosti hoidettu. Keväisin on myös tätä kelirikkoa, varsinkin näitä kuoppia teissä,joita saa väistellä. Itse ajelen työmatkoja ja saa vähä väliä tehdä näitä valituksia tieosuuksien hoidosta yms . Parannuksia tulee vaan valittamalla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      263
      2583
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1652
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1434
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1159
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      223
      1022
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      729
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      720
    Aihe