Salsa ateria ja olut tuoppi 3 euroa.

Anonyymi-ap

Mistä monen väärä ja virheellinen käsitys johtuu. Kaikki tieto ja kuvat on peräisin jostakin lähteestä. Minä kysyn, että mitä kohteita YLE menee kuvaamaan aina ja ulkomaille. Mitä matkatoimisto menee kuvaamaan ulkomaille. Mikä niiden tarkoitus on?

YLE menee kuvaamaan roskapönttöjä pääsääntöisesti ulkomaille, vaikka slummeja ja kuvaamis kohteita olisi Suomessakin. Miksi sitten diktatuuriset maat kieltävät ja pyrkivät kieltämään ja yleistävät käsityksiä ihmisistä, vaikka jokainen ihminen on persoona. Aivan.! Valtio tähti, sillä jokainen ihminen on persoona ja heitä ketään ei voi yleistää. Toki on paikkakunta kohtaisia tapoja. Nekään ei ole pysyviä, vaan nekin on muuttuvia asioita. Pystyttekö ymmärtämään sitä. Hyvä ja nyt varmasti olet huomannut, että aika ja kehitys muuttuu.

Tiedätkö, että tulevaisuudessa ihmiset asuvat eri paikoissa miten tahtovat ja nationalismi tulee häviämään, sillä ei ole tulevaisuutta. Tavat ja Persu johtaja isä tai äitikin voi ottaa vaikutteita muista tavoista ja paikoista... Uskotko, . . Hänkään ei kohta ole teidän suomalaisten kanta isä ja kanta äiti. Olihan ne Riina ja Julli.. onhan he tiedottaneet ruuista ja juomista ja muista elämän tavoista teille... Teidän suomalaisten on, kait apinoitava eli matkittava heitä??

Miltä teistä tuntuisikin elää paikassa missä olut tuoppi maksaa 40 eurosenttiä. Ruokaa myydään monessa paikassa ja yrityksen voi laittaa pystyyn kuka vaan. Kassakoneita ei tarvita ja elää voi vapaasti.

Kuljetukset on halpoja, että ei tarvitse kyttääjää ja kukaan ei mene pummilla ja ei ole parkki kyttäää ja elämä on aika vapaata. Asuminen on edullista ja lämmintä on aina. Kuinka vaikeaa teillä on ymmärtää, että täällä lämmössä ei tarvitse juuri mitään. Myös nivel sairaudet poistuu ja lääkkeet on edullisia ja koko elämän arki on helppoa. Onhan ihmiset asuneet täällä jo ainakin 6000 vuotta.

Eläkkeellä oloa ulkomailla helpottaa huomattavasti internet ja se on aika lailla samanlaista yhteydenpitoa, kuin olis henkilökohtaisesti paikalla, myös paljon helpompaa. Moni ei varmasti ollut uskoa korviaan, e

5

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopeta jo tuo rekrytointi , ei ketään kiinnosta.

      • Anonyymi

        Varmasti kiinnostaa... Ei niin tyhmää ihmistä edes ole jota ei kiinnosta tai hän on vammainen ja vajaa tai muuten kirjassa tilanteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmasti kiinnostaa... Ei niin tyhmää ihmistä edes ole jota ei kiinnosta tai hän on vammainen ja vajaa tai muuten kirjassa tilanteessa.

        No, montako vajaata sinne on tullut? Minusta nuo sun kirjoitukset ei ole saanut yhtään ihmistä vakuuttautuneiksi, että sinne diktatuuriseen kehitysmaahan kantsis muuttaa.


    • Anonyymi

      Trolli.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3178
    2. 121
      1395
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      135
      1253
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1142
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      952
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      814
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      802
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      793
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    10. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      775
    Aihe