Ketä näistä äänestäisi?

Anonyymi-ap

PS ei käy koska ovat maahanmuutto ja EU vihamielisiä. Suomen markkaa en takaisin halua. Muutenkin iso osa uskoo hölmöihin salaliittoteorioihin. EU on pelastanut meidät vaipumasta samanlaisiin kuoppiin kuin 90-luvun alussa.
Lisäksi EU:n tukemana kauppa ulkomaille on mennyt aika mallikkaasti. Kun arvioi EU:n hyödyt kokonaisuutena olemme noin 250mE voitolla per vuosi. PS:lle näiden arvioiminen objektiivisesti on mahdotonta.
Maahanmuuttajia Suomi tarvitsee, myöskin pakolaisia. Jos on käynyt vaikka Briteissä niin asian ymmärtää. Tai katsoessaan Suomessa ympärilleen. Kannattaa käydä ulkona välillä.

Kokoomus ei käy koska ovat nostaneet pienien ja keskituloisten verotusta vuosien mittaan ja rikkaiden pienentäneet. Lisäksi minulla ei ole pääomatuloja ja murjoivat hassun hallintarekisterin läpi vaikka sillä saa piiloitettua tehokkaasti omistuksia.
Nämä yritysjohtajat eivät ymmärrä mitään yhteiskuntataloudesta. Suomi ei ole Oy vaikka niin höpöttävät.

Keskusta eli entinen Maalaisliitto ei käy koska en ole pienviljelijä. Keskusta on muutenkin hukassa kun eivät keksi oikein enää kannattajakuntaa, ei ole suuntaa.

Vihreillä menee melkein kaikki överiksi ja surkuttelen Stadin muuttumista autovihamieliseksi. Myönnytyksenä voi sanoa että Haavisto olisi varmaan paras pressaehdokas. Sälli tuntee maailmaa ja on tehnyt yllättävän paljon hommia ulkopolitiikankin osalta.
Mutta Vihreiden autovihamielisyys ja muut järjettömät ratkaisut tulevat meille turhan kalliiksi. Eivät edes huomaa mitä Ukrainassa ja maailmalla tapahtuu. Nyt ei ole oikea aika häslätä, katsotaan muutaman vuoden päästä.

Vasemmistolla on joitakin hyviä ajatuksia mutta liian vähän, ei käy.

Jää siis SDP joka hoiti koronan kokonaisuudessaan aika hyvin ja ajaa palkansaajien etuja. Pidän Marinin suoraselkäisyydesta ja selkeydestä. Rinteenkin vappusatanen on tullut vaikka roskalehdistö ei sitä ole huomannut.
Tämä Marinin hävittäjäkohu oli ihan typerä. Oikeastihan Reutersin toimittaja kysyi lehdistötilaisuudessa että "voisiko Suomi harkita F16 koneiden lähettämistä Ukrainaan?" Ja Marin vastasi että "täytyy keskustella asiasta". Ihan hyvä vastaus. Roskalehdistö sitten väänsi vaikka mitä. Jopa Niinistö töräytti asiaan jotain hassua.

Harkimo ei ole oikein ajan tasalla ja Suomi ei ole velkaantunut vieläkään pahasti. Ja yritysjohtajat eivät ymmärrä yhteiskuntataloudesta juuri mitään kuten Sipiläkin aikanaan selvästi osoitti.

Kallistuu siis SDP:n suuntaan. Vakauden kannalta voisi olla hyvä. Mieleni voi toki muuttua. Saas nähdä.

4

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äänestän pissaliisajoukkion oppositioon häpeäöään!

    • Anonyymi

      Ainakaan niiden puolueiden ehdokkaita jotka ilmoittavat etteivät lähde hallitukseen xxx yyy ååå puolueiden kanssa, ei pidä äänestää koska siinä menee ääni hukkaan.
      Tuo -ei lähde hallitukseen- hokema tulee ymmärtää siten että kyseinen puolue ei ensinkään tahdo hallitukseen ja ilmoittaa lausahduksellaan oma-aloitteisen
      pois jääntinsä.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten ehdokas sanoi vaalikojulla häntä haastaneelle maahanmuuttajalle, että ettemme ole kaikkea maahanmuuttoa vastaan, vaan lähinnä sosiaaliturvaperäistä.

      Maahanmuuttaja vastasi siihen, että tiedätkö, tämä maa ei ole mikään paratiisi, eikä tänne tulisi ketään ilman sosiaaliturvaa. Sosiaaliturva ja kelan rahat mielessä tänne siis tullaan. Yllättikö tämä jotenkin jonkun?

    • Anonyymi

      Kokoomus ei ainakaan aja tavallisen kansan etua. Kokoomus ajaa yritysten ja sijoittajien etuja, eli rikkaan kansanosan etuja.

      Rikkain kymmenys vaurastui entisestään Sipilän hallituksen aikana ja nettovarallisuuserot repesivät tuolloin. Rikkaat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät. Kokoomus oli tuolloin mukana hallituksessa Keskustan ja Soinin perusujen (sinisten) kanssa. Syytä on huomioida, että nykyiset persut ovat eri porukkaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe