Mitä puoluetta Jeesus olisi äänestänyt

Anonyymi-ap

Jeesuksen opetuksissa korostuu lähimmäisen rakkaus ja huolenpito heikoimmista yhteiskunnassa. Jeesus opetti esimerkiksi, että köyhillä, sairailla ja vähäosaisilla on erityinen paikka Jumalan valtakunnassa (Matt. 25:31-46). Tämä opetus korostaa sitä, että kristittyjen tulisi huolehtia heikoimmista ja kärsivimmistä ihmisistä yhteiskunnassa.

Sosiaalidemokratia puolestaan pyrkii yhteiskunnan rakenteiden kautta edistämään tasa-arvoa ja huolehtimaan heikoimmista. Sosiaalidemokraattinen politiikka korostaa esimerkiksi sosiaaliturvaa, terveydenhuoltoa, koulutusta ja tasa-arvoa.

Tämä on linjassa Jeesuksen opetuksen kanssa, että meidän tulee huolehtia heikoimmista ja kärsivimmistä yhteiskunnassa. Siksi voi perustella Jeesuksen opetuksilla, että äänestämällä sosiaalidemokraatteja voidaan edistää yhteiskunnan rakenteiden kautta heikoimmassa asemassa olevien ihmisten asemaa ja hyvinvointia.

11

485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasemmistoa oli Jeesus !! Kommunismi on kopioitu melkein suoraan Raamatusta , jumala korvattu puoluejohtajalla !! Epäonnistunut on kommunismi koska puoluejohtaja muuttuu yleensä diktaattoriksi ja se on tuhon tie !!
      Näin ollen vasemmisto kannattaa demokratiaa !!

      • Anonyymi

        Et taida ymmärtää kommunistisen ja sosiaalidemokraattisen puolueen eroja.

        Kommunismi on taloudellinen ja poliittinen järjestelmä, joka perustuu yhteisomistukseen ja keskitettyyn hallintoon. Kommunistinen järjestelmä pyrkii poistamaan yksityisomistuksen ja luokkien väliset erot, ja sen tavoitteena on luoda luokaton yhteiskunta, jossa jokainen osallistuu yhteisiin ponnistuksiin ja saa vastinetta panoksestaan.

        Sosiaalidemokratia sen sijaan on poliittinen filosofia, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämää yhteiskunnassa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja taloudellisen tasa-arvon avulla. Sosiaalidemokratia kannattaa demokratiaa, vapaata markkinataloutta ja yksityisomistusta, mutta pyrkii silti rajoittamaan markkinoiden vapautta ja säätelemään niitä tarvittaessa.

        Vaikka kommunismi ja sosiaalidemokratia molemmat tavoittelevat taloudellista tasa-arvoa, ne eroavat siinä, kuinka paljon ne korostavat yksityisomistuksen poistamista ja keskitetyn hallinnon käyttöä. Kommunismi haluaa poistaa yksityisomistuksen kokonaan ja korvata sen yhteisomistuksella, kun taas sosiaalidemokratia haluaa säilyttää yksityisomistuksen, mutta lisätä sosiaalista tasa-arvoa verotuksen ja hyvinvointivaltion avulla.


    • Anonyymi

      Sosiaalidemokraatit kuten muutkin puolueet ovat tähän maailmaan mielistyneitä. Taistelevat siitä kuka saa ihmisten verorahat ja kuka ei.
      Jeesus antaisi äänensä sille joka edistää Jumalan käskyjen täydellistä noudattamista. Kun Jumalan valtakunta tulee poliittiseksi, jahka Jeesus tekee paluunsa, niin sillon tuo tapahtuu. Eikä silloin enää sosiaalidemokraatit tyhjennä kansan taskuja ja puhu valhetta muiden mukana, vaan kansa antaa omasta halustaan köyhille.
      Sdp ei halua Suomeen maailman köyhiä, heikkoja, vanhuksia, vammaisia ja lapsia, vaan karvaisia miehiä koska miehet soveltuvat paremmin työvoimaksi. Tässä näkyy kuinka kylmä ja paha maailma todella on. Tottakai tämä puhtaasti taloudellinen ajattelu esitetään aina hyväntekemiseksi, mutta se on pelkkää ulkokultaisuutta ja valehtelua. Luottakaa Kristukseen, älkää valhekristuksiin. Valhekristuksen mieli ohjaa teitä maailmallisiin. Totinen Kristus tuo oikeuden taivaasta.

      • Anonyymi

        ...
        Hedelmistään te heidät tunnette. Edustaako avionrikkoja Kristusta? Edustaako ahnehtija Kristusta? Edustaako valheenpuhuja Kristusta? Edustaako vallanhimoinen Kristusta? Ei mikään näistä. He edustavat itseään. Etsivät omaa kunniaansa.


    • Anonyymi

      mistä näitä heikompia syntyy ? synnistä ? älä osta huonoa tai rikkinäistä 🤣

    • jeesus on kaiken ylä puolella ei tarvise äänestää, hän kerran hallitses kaikea.

    • Anonyymi

      kristallipuoluetta 🤣

    • Anonyymi

      jeesus on kaiken alapuolella, eli maatuneena jossain kuopassa.

    • Anonyymi

      En usko että Jeesus olisi äänestänyt ollenkaan. Jos, niin:

      Ehkä KD:tä...?
      Jotain Soinin joukkoa, ehkä...
      PerSuja? En ihan usko...

      Ei nyt ainakaan Kokoomusta, demukoita tai vihreitä. Varkaita ja loisia koko sakki. Jeesus oli rehellinen työtätekevä puuseppä ja muurari. Työn ulkopuolella saarnasi, käveli vettenpäällä, ruokki ihmisiä, jakeli syntejä anteeksi ja paranteli sairaita.

      Tuskin äänestäisi komukoitakaan. Nehän vihaa Häntä. Juutalaisten kavereita, etenkin mitä tulee väärinuskovien tappopuuhiin.

      Hän ei myöskään edustanut Parempaa Kansaa, vaan sitä kaikkein alinta, joten Rkp:tä ei ainakaan.

      Kepuleita? Hmmm...?
      Olisi saattanut olla jossain määrin Väyrysen kaveri.

    • Anonyymi

      Jesse olisi piirtänyt kikkulin kuvan.

    • Anonyymi

      Jeesus kirjoitti viestin siwilisaation medialta nimeltä GNG(lyhenne) ja viesti on luettavana tämän sivuston kansainvälinen politiikka aihealueessa josta selkenee että Jeesus haluaa että demokratia on demokratia, kommuuni kommuuni ja kruunu

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1750
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      5
      1040
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe