Mika E jäi rannalle

Helsingissä ehdolla ollut Mika Ebeling jäi niukasti rannalle. Välillä näytti siltä, että hän pääsee läpi mutta sitten persujen ehdokas ajoikin ohi. Mika E:n marginaaliksi jäi 350 paikkaa, sen verran enemmän vaaliliiton olisi pitänyt saada lisäpaikkoja.

No ei saanut ja hyvä niin. Nimittäin Mika E:n rinnalla Päivi Räsänenkin on liberaali. Ei saanut "armoa" että olisi tullut valituksi eikä näin ollen päässy häätämään kaitselmusta Suomen yltä. Tässä herran vaalikone-vastaukset:

"Jos saan sen armon Jumalan ja ihmisten edessä, että tulen valituksi kansanedustajaksi, pyrin toimimaan siten, että koettelemuksen aika väistyisi Suomen yltä. Kansojen kohtalot ovat Jumalan kädessä ja lähes koko Marinin hallituksen aika on ollut yhtä koettelemuksen aikaa. Ensin pandemia, sitten Ukrainan sota ja sitä seurannut inflaation, ruoan, energian, polttonaineiden ja korkojen nousun aika. Lisäksi koko ajan on sodan laajenemisen uhka.

Toisen maailmansodan aikana Suomi turvasi Jumalaan ja varjeltui aivan ihmeellisesti. Talvisodassa presidentin rouva Kaisa Kallio kehotti kansaa ennen Pelkosenniemen taistelua rukoilemaan. Herra kuuli hätähuutomme ja seuraavana päivänä tapahtui ihmeellisiä asioita. Tänäkin päivänä sodan muistomerkki todistaa: "PELKOSENNIEMEN TAISTELU 18.12.1939 . Tässä auttoi Herra".

Jatkosodassa vuonna 1942 Natsi-Saksan ollessa vahvimmillaan, Saksa halusi Suomen luovuttavan heille juutalaiset. Suomi kieltäytyi ja osoitti luottavansa enemmän Jumalaan kuin Saksaan. Keskeinen syy oli Raamatun sana: "Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa.

Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä. Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi."

Kun ottaa huomioon, että Euroopassa ei ollut montaakaan sellaista sotaan osallistunutta maata, joiden pääkaupunkia ei olisi valloitettu ja että voittajasuurvaltojen Neuvostoliitto ja Iso-Britannia ohella pieni häviäjävaltio Suomi sai tällaisen varjelun, on selvää, että Jumala varjeli meitä.

Nyt olemme Venäjän kanssa sodassa Ukrainan välityksellä. Tänä aikana eduskunta on selkeästi osoittanut, ettei se turvaa Jumalaan. Syksyllä 2022 se päätti, että äidin oma tahto on riittävä peruste lapsen hengen riistämiselle hänen elämänsä alkumetreillä.

Näin se teki, vaikka Jumala sanoo: "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat. Jos sanot: "Katso, emme tienneet siitä", niin ymmärtäähän asian sydänten tutkija; sinun sielusi vartioitsija sen tietää, ja hän kostaa ihmiselle hänen tekojensa mukaan." Sen viattomampaa ihmistä lienee mahdotonta ajatella kuin äitinsä kohdussa oleva lapsi.

Lisäksi alkuvuonna 2023 eduskunta osoitti, ettei se kunnioita Jumalan luomistekojakaan, kun biologisten tosiasioiden vastaisesti päätti, että ihminen voi muuttaa juridista sukupuoltaan mielivaltaisasti. Suomi on juomassa synnin maljaa pohjaan asti ja olemme suuressa vaarassa."

Ebeling siis ei tiedä että Suomesta luovutettiin juutalaisia toisen maailmansodan aikana Saksaan. Niin sanotut "kompastutkivet" kertovat tästä. Niitä löytyy Helsingistä yhteensä seitsemän valettuna katukivetykseen.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_juutalaisluovutukset

24

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On todella hyvä että hän jäi rannalle. On vuosikausia yrittänyt ja nyt viimeistään aika osoitti että on menneen talven lumia tämä ehdokas. Miehen historia on täynnä kohuja milloin mihinkäkin puuttumisesta, välillä Pride ja välillä väärä hengellisen lehden päätoimittaja. Neljän vuoden päästä 62-vuotiaana ei kannata edes pyrkiä. Persut on silloin Suomen suurin puolue.

      • Persut eivät tule olemaan neljän vuoden päästä Suomen suurin puolue, jos ja kun menevät hallitukseen. Päinvastoin. PS:n kannatus tulee romahtamaan. Näin siksi että edessä on kovat leikkaukset esim sosiaalitukiin.

        Ne vievät "leivän suusta" monelta PS:n laitapuolen kannattajalta. Tämä näkyy yksinkertaisesti jo siinä, että kun katsoo sossukarttaa, niin niillä alueilla, jonne maksetaan eniten sos-tuki, niin juuri niillä alueilla äänestetään esniten persuja.

        Näin kävi viimeksikin. Ja nyt tilanne on se, että purrapersut ovat talouspolitiikassa paljon oikeamalla kuin soinipersut. Esim Purra itse on sanonut että Suomessa on aivan liian helppo elää sosiaaliturvan varassa. Soini sentään hermostui, kun tajusi että leikkaukset kohdistuvat PS:n kannattajiin. Soini "riemastui" heittelemään tuoleja....

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201804242200900108


      • Mistänäitäoikeintulee kirjoitti:

        Persut eivät tule olemaan neljän vuoden päästä Suomen suurin puolue, jos ja kun menevät hallitukseen. Päinvastoin. PS:n kannatus tulee romahtamaan. Näin siksi että edessä on kovat leikkaukset esim sosiaalitukiin.

        Ne vievät "leivän suusta" monelta PS:n laitapuolen kannattajalta. Tämä näkyy yksinkertaisesti jo siinä, että kun katsoo sossukarttaa, niin niillä alueilla, jonne maksetaan eniten sos-tuki, niin juuri niillä alueilla äänestetään esniten persuja.

        Näin kävi viimeksikin. Ja nyt tilanne on se, että purrapersut ovat talouspolitiikassa paljon oikeamalla kuin soinipersut. Esim Purra itse on sanonut että Suomessa on aivan liian helppo elää sosiaaliturvan varassa. Soini sentään hermostui, kun tajusi että leikkaukset kohdistuvat PS:n kannattajiin. Soini "riemastui" heittelemään tuoleja....

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201804242200900108

        Persujen kannatuksen kannalta olisi hyvä että he pääsisivät hallitukseen tuhoamaan sen, mutta niin ei taida käydä, jos kepu, SDP ja RKP pysyvät lupauksissaan.


      • Oliko seitsemäs yritys peräti?


    • Anonyymi

      Vaaliliitto oli paha virhe, jos olisi äänestänyt Ebelingiä, niin vaarana oli että äänet olisivat saattaneet menna kepulaiselle Kärnälle.
      Tätä ei monikaan halunnut, vaan äänesti sitten jotain muuta kuin Ebelingiä...

      • No sinä ehkä ajattelit niin, mutta suurin osa ei ajattellut niin vaan äänesti Mika E.tä. Lisäksi "logiikkasi" ontuu siinä, että miksi Ebelingin sai nyt enemmän ääniä kuin aikaisemmin eduskuntavaleissa? Selitäppäs tämä....

        vaalit 2019 / 2043 ääntä


    • Anonyymi

      Eihän tuommoisen paikka ole eduskunnassa. Jotain rajaa hihhuloinnissakin.

    • Anonyymi

      ArtoTTT

      Vaalit pelastettu?

    • Anonyymi

      Fanaatikko. Hyvä näin.

      -a-teisti-

    • Anonyymi

      Ei tuo logiikka mitenkään onnu, Kärnä on ristiriitaisuuksia herättävä, joten todella moni jätti E:tä äänestämättä Kärnälle tuen menon pelossa. Tässä on lisäksi unohdettu etttä E on jo 58, nämä olivat nuorempien ihmisten vaalit.

      • Edelleen kysyn että miksi Mika E sai enemmän ääniä näissä vaaleissa kuin koskaan aikaisemmin?


    • Anonyymi

      Ebeling oli liian äärikristillinen

    • Anonyymi

      MAHASUOLISUOLIMAHA

    • Anonyymi

      Ebelingillä ei ollut mahdollisuuksia suvaitsevaistuneessa Suomessa. Piste.

    • Anonyymi

      Luojan lykky että jäi rannalle tämä. Seurakunnassaan käyttävät hänen nimessään kovaa p:tä.

    • Anonyymi

      Vaalien parhaita uutisia että ME ei päässyt. Yrittänyt enemmän kuin Väyrynen pressaksi eikä tule pääsemään eduskuntaan.

      • Kuka ihmeen ME?


      • Anonyymi

        Miten jaksat vielä jauhaa tällaisesta asiasta?


    • No nyt muistan. Se oli siis tämä tapaus. Oli voitto suomalaiselle demokratialle että jäi rannalle. Eikä pääse läpi seuraavallakaan kerralla, sillä KD kannatus laskee. Syynä se että ovat hallituksessa jonka lääke asioihin on leikata, leikata ja leikata. Essayah on jo joutunut vastaamaan asian suhteen kiusallisiin kysymyksiin....

      • Anonyymi

        Mistänäitäoikeintulee:lla on taas juhlapäivä, jos KD:n kannatus kääntyy laskuun.
        Huvinsa kullakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistänäitäoikeintulee:lla on taas juhlapäivä, jos KD:n kannatus kääntyy laskuun.
        Huvinsa kullakin.

        Lähes kaikilla on juhlapäivä, kun KD:n kannatus kääntyy laskuun. Vaikka eipä niistä lähtölukemista enää ole paljon laskemisen varaa.


    • Anonyymi

      Jäi lopullisesti rannalle. Ja lisäksi koko KD:n kannatus hiipuu hiipumistaan ensi vaaleihin. Kiitos Jeesus!

      • Anonyymi

        Turhaan Jeesusta tuollaisista asioista pilkkaavasti kiität.


      • Anonyymi

        Miksi nostat historiasta tällaisen jutun? Mitä sinua häiritsee yksi pieni KD-puolue eduskunnassa? Viime eduskuntavaaleihin liittyenkin väitettiin kovasti kannatuksen VARMASTI laskevan ja paikkamäärän putoavan yhdellä, jos ei useammalla, mutta paikkamäärä säilyi ja äänimäärä nousi. Kiititkö sitä ennen jeesustasi samalla tavalla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1694
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      101
      1219
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1078
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1015
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      911
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      843
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      804
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      52
      802
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      50
      793
    10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      793
    Aihe