Miksi Hankoa ei kehitetty eteenpäin

Anonyymi-ap

80-luvulla olisi varmasti ollut isoillakin firmoilla kiinnostusta tulla Hankoon työpaikkoja tuomaan, mutta Hanko ei ilmeisesti ollut niistä kiinnostunut?
Vai miten asia oli

11

1648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ei kannattanut. työntekijät halusivat tuolloin palkan tekemästään työstä.nythän vihervassarien sekä muiden hihhulien aikaansaannoksesta on kehitetty vuokratyöfirmat,sekä muut välistävetäjät,niin kysymys kuuluu: miksi tekisit töitä toisen hyväksi ?

    • Anonyymi

      Kiinalaiset tekee paljon havemmalla, eikä Hangosta löydy työkuntoisia satamäärin.

    • Anonyymi

      Vielä tänä päivänäkin vasemmistodemarit ja vasemmistolaiset Marinin hallituksessa haukkuvat yrityksiä "veroparatiisivalheilla", kelakorvaukset nipistettiin vähäosaisilta pois, etteivät vaan mene yksityiselle. Sillä tavalla sote ajettiin epätoivoiseen tilaan, jossa kansalle tarjotaan "kolhooseja" pitenevine jonoineen. Jopa synnytykset pitää tehdä kentällä ja vielä kehutaan, että meillä on kenttäkätilösysteemi. Sitä vasemmistoidealismi tuottaa. Vieläpä velaksi.

      1970-luvulla vielä pelättiin kommunismin levittäytyvän ja senhän tietää. Eihän ne ajatukset vielä 1980-luvulla olleet mihinkään kaikonneet. Se esti investointeja Suomeen. Hangossa yksikin yritys ajatteli 1970-luvun rakentaa lisäkapasiteettia rauhallisempaan Ruotsiin.

    • Anonyymi

      Ja ja de är mycket kiva juttu.

    • Anonyymi

      Ei ollut älliä kehittää. Poliitikot ovat varsinainen kehityksen jarru. Varsinkin sellaiset, jotka eivät ole käyneet kouluja. Johan sen näkee jopa valtakunnan tasolta, mitä vihervasemmiston ymmärtämättömät ovat saaneet aikaan. Sotkua sotkun perään, joita kykypuolueiden pitää alkaa korjaamaan. Joo, tavoitteita ja sitoutumista ja ei pelkoa. Jos keskitytään vääriin asioihin ja jätetään tärkeimmät hoitamatta, niin neljä vuotta on pitkä aika mennä väärään suuntaan. Silloin ehtii jo kauas.

    • Anonyymi

      Ruotsinkielisten hankolaispoliitikkojen mielestä vika oli, että tulijat olisivat voineet olla suomenkielisiä. Muiden mielestä lisääntynyt väkimäärä olisi häirinnyt hankolaisten rauhaa.

      Kun varuskunta lakkautettiin 1990-luvulla, ei Hankoon saatu nuoria enää edes pakottamalla.

      Mitä Hangon talouteen tulee, on kaupungille sen satama ollut aina pyhä lehmä, jolle annetaan kaikki ja muille ei mitään.

    • Anonyymi

      Hanko. Pystyyn kuollut pikkula.

    • Anonyymi

      hanko on demarien kunta ja se aiheuttaa näivettymistä,millä tahansa muulla ideologialla varustettu ryhmä olis saanu hangon kokoistamaan näillä turistimäärillä mutta liikemies ja bisnes on demarille myrkkyä se tuo hyvinvointia ja vaurautta ihmisille ja hyvinvoiva ja vaurastunut ihminen ei tarvitse toivoa joka on ainoa asia mitä demari tarjoaa ja se tuo heille ääniä vaaleissa..vauras tulee toimeen ilman höpö höpö puheitakin

      • Anonyymi

        Voi kuule "Vauras" Hangossa suurin osa on ihan tavallisia työssäkäyviä, joukkoon mahtuu myös paljon vähävaraisia ja työttömiä.


    • Anonyymi

      Hangon satama ja sen paapominen on suurin syy siihen, että Hanko on kutistunut. Hangon sataman monet investoinnit eivät ole maksaneet itseään takaisin. Kaupungin velka on suurimmalta osin sataman takia otettua velkaa. Ei ole uimahallia, ei jäähallia, ei ole panostettu ihmisiin, vaan satamalaitureihin ja kenttiin. Miten ne ovat lisänneet viihtyvyyttä? Kaupungissa töissä käyvät eivät maksa yhtään euroa kaupungin kassaan, millä pitäisi ylläpitää palvelut.

      Suurin työllistäjä on teollisuus. Se maksaa veroja ja sen hankolaiset työntekijät maksavat veroja. Kiitos Fermion, Genencor, Forcit, Manner, Saunatec, Helkama ja Visko. Kiitos.

      Kaupungin tehtävä ei ole olla yrittäjä. Sitä tuo satamatouhu on. Poliitikot ovat yrittäneet olla fiksuja. Totuus on toinen. Senhän näkee kaupungin vuokrataloista. Koko ajan pitää rahoittaa lisää. Sitä satamakin on ollut 1980-luvulta lähtien. Sen takia väkiluku on laskenut. SDP ja RKP ovat satamaoperaattoreita Hangossa.

    • Anonyymi

      rkp ei halunnut lisää suomenkielisiä kaupunkiin. sitähän kasvu olisi tarkoittanut. Ei rakennettu uimahallia, koska se olisi ollut liian suuri houkutin perheille muuttaa Hankoon tai pysyä täällä.

      ruotsinkielisten kielipolitiikka on rasismia, sitä, mistä koko kesä on puhuttu. Eva Biaudet taitaa olla itse rasisti. vai? jos kuvitellaan olevan svenska talande bättre folk, niin sehän rasismia, suomenkielisten syrjintää jo lähtökohtaisesti. poliittiset virkanimitykset ovat muita kansanryhmiä syrjiviä, siis rasismia. rkp ja sdp ovat molemmat syyllistyneet poliittisiin virkanimityksiin, rasismiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe