Lavrov mankuu uutta maailmanjärjestystä

Anonyymi-ap

On sillä otsaa. Vanha mies, jonka pitäisi olla lastanlastensa kanssa harrastamassa normaaleja perhejuttuja, eikä puhumassa paskaa. Otsaa on mutta ei tarpeeksi aivoja.
Toisaalta, kyllä sen voisi sopia. Sen uuden maailmajärjestyksenkin. Ekaksi venäjä häipyy v**tuun tosten mailta, ja maksaa kaikki aiheuttamansa kulut, lopettaa paskanjauhamisen ja hoitaa Putinin hoitoon häkkiin josta ei ole ulospääsyä. Hänet voisi vaihtaa Navalnyiin. Venäjän pitää luovuttaa kaikki sotaan aktiivisesti vaikuttaneet poliitikot ja upseerit Haagin käräjille. Jne.

7

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oi suuri ja mahtava neuvostomaa....

    • Anonyymi

      Venäläiset vain yrittävät pelastaa maataan lapsenlapsillensa.

      • Anonyymi

        Venäjällä on syntynyt tuhannen vuoden aikana noin 40 sukupolvea venäläisiä, ja joukossa pari kolme sukupolvea neuvostoliittolaisia. Kaikkia yhdistää pinta-alaltaan liian suuren kehitysmaan ongelmat: Epätasa-arvo, haluttomuus vastuunkantamiseen, poliittisen johdon halu päästä muita rikkaammaksi suorinta tietä, eli myymällä luonnonvaroja joiden jatkojalostaminen vaatisi ahkeruutta ja järkeä, joita molempia puuttuu. Jatkojalostaminen toisi työpaikkoja ja kehitystä alueille joilla nykyään vain pumpataan öljyä ja kaasua, kaivetaan mineraaleja, juodaan votkaa, naidaan ja lauletaan.
        Kyllä sitä aroa riittää pikkuryssille ja -venakoille.


    • Anonyymi

      Vaihtuu kuin ryzzällä agenda. Milloin ongelma on natsit, milloin Zelenskyi, milloin Nato ja milloin pelko hyökkäyksestä. Onneksi kuitenkin puheissa oman maan kansalaisia suojellaan ulkomailla, jotta nämä voidaan lähettää rivissä kävelemään tykinruoaksi. Ryzzän ulostuloissa ei ole mitään järkeä eikä logiikkaa. Putin vain aloitti sodan ja nyt poliitikkojen tehtävänä on yrittää löytää sille oikeutusta ja edes jotain järjellisiä perusteita. Poliitikkojen tehtävä ei ole helppo.

      • Anonyymi

        Putinin apupojilla on muitakin puuhia, kuin löytää ja keksiä oikeutusta Putinin leuhkasti ja ilman riittäviä tietoja aloittamalle sodalle.
        Putin on turhamainen, jopa narri, kun ei tajunnut, että häheltä salattiin oleellisia tietoja Ukrainaan marssimisen päättämisestä. Ei Venäjällä todellakaan olla avoimia juuri missään asiassa. Kaikki Venäjä-asiantntijat maailmassa ovat sanoneet ettei Putin halua kuulla huonoja uutisia.
        Ennen pitkää on löydettävä ja keksittävä hyviä sotasaavutuksia, joista toitottamalla ja pirusti selittelemällä sodasta voi alkaa irtautua.
        Se "uusi maailmanjärjestys" tulee olemaan suunnilleen sama kuin nytkin: Kiina kyttää kaikkiin suuntiin eikä pidä kiirettä, koska pelko ulkomaisten yritysten kaikkoamisesta mietityttää. Toki se muistaa äristä USA:n sotakoneiston roikkumisesta Kiinan lähivesillä.

        Putin tietää päiviensä olevan lopussa muutaman vuoden kuluessa, ja uuden johdon Venäjällä ottavan haltuunsa homman, joka jatkuu suunnilleen samanlaisena, mutta palautuu jonkinasteisesti kansainväliseen yhteistyöhön ja kauppaan parin sukupolven kuluessa. Siihen tarvitaan kuitenkin se NATO, koska ryssä ei usko muuta kuin nyrkkiä.

        Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ukraina on menettänyt suikaleen itäreunastaan, ja tilanne jää roikkumaan.

        Useimmat länsimaat eivät enää luota ryssään, joten öljy-ja kaasutulot jäävät tasolle, joka pistää ne mietiskelemään, pitäisikö opetella tekemään jotakin tuottavaa. Vanhojen panssarivaunujen oikominen lekalla ja rautalangalla korjailu ei oikein tuo valuuttaa Äitee-venäjälle. Ja kranaatit ja ohjukset kun ovat, piru vieköön, kertakäyttöisiä. Aina kun jysäyttää muutaman ohjuksen, niin piää saada myytyä tankkerillinen halpaa raakaöljyä jollekin (toiselle) kehitysmaalle.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe