Ajankohta tarkentuu

Anonyymi-ap

AJANKOHTA TARKENTUU
Suomi 24 ryhmissä kiusataan kysymyksellä sano päivä ja hetki milloin Jeesus tulee. Sellainen kysymys on idioottimaista kun tiedetään, ettei yhtä päivämäärää ole mahdollista ihmisen tietää. Ei Isä yksin tietää sanan perusteella vaan Jeesuksen sanan, valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä (Mt 25:13).
Kuitenkin olen tiennyt Jeesuksen tulemuksen ajan noin 40 vuotta. Aika tiedetään tapahtumana, joista olen kirjoittanut kolme kirjastakin: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986)(löytyy ilmaisena netissäkin), Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin (1995)(löytyy ilmaisena netissäkin) ja Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin (2019).

Eräs vouhottaa Suomi 24:ssä Veijosen TÖRKEÄNÄ erehdyksenä, kun ennustin Kalliomoskeijan tuhoa ajankohtaan 11. 9. 2021. Ennustus on törkeä palestiinalaisille, jotka vastustavat Kalliomoskeijan tuhoa uuden Juutalaistemppelin tuloksi. Ennustus itsessään ei ole edes huono vaan hyvä, jos ja kun Kalliomoskeija tuhoutuu ja Juutalaistemppeli tulee. Senkin tapahtuman ajankohdassa ymmärrys lisääntyy, ajankohta tarkentuu. Olen nyt puhunut kahtalaista mahdollisuutta: 11. 9. lähivuonna tai hieman myöhemmin kun Trump on palannut valtaan.

Lienee virhe puhua 70. vuosiviikosta viimeisenä vuosiviikkona. Jeesuksen paluun laskelmat-kirjasessani (löytyy ilmaisena netissäkin) puhun viimeisestä vuosiviikosta. Lakelmissani 70. vuosiviikko oli viimeinen ennen valerauhan teon alkamista 1993. Laskin näet juutalaisten säädettyä asumista Jerusalemissa. Toivottavasti se laskelmani ei ole tarkalleen oikeassa, sillä silloin Messias olisi kuollut 38 jKr. ja tuhatvuotislaskelmalla Messiaan näkyvä paluu tulisi vasta 2038.

Seurakunnan ylösoton aikaa olen siis ennustanut oikein jo 40 vuotta, mutta viikkoa milloin se tapahtuu ei ole ollut mahdollista tietää, vielä. Se tiedetään silloin kun sovitaan siitä milloin Lähi-Idän valerauhasopimus tehdään sisältäen Jerusalemin ja Palestiinan ja Antikristuksen mukana ollen.

Viikkoa on odotettu mm. 1986, 2007 ja 2014, mutta turhaan kun valerauhasopimiseen ei vielä ollut ryhdytty. En ole kovin halukas vieläkään esittämään sen kriittisen viikon ajankohtaa. Toki olen puhunut mahdollisuuksista tammikuun loppu 2026 tai 2028. Ne ovat kuitenkin epävarmoja. Varmaa on, että ajankohta tarkentuu loppuun asti.

Harri Veijonen http://veijonen.fi

13

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tulee milloin tulee jos on tullakseen, kunhan hippi ei ala säätää toisten ihmisten elämää mitenkään. Edellinen reissu menikin ihan reisille. Opetuslasten, nimittäin.

    • Anonyymi

      Aloittaja on ennustelija, noituuden ja taikuuden hengessä. Ei Jumala ole noin epämääräinen. Veijonen on väärä profeetta. Katsokaa ja lukekaa 5 Moos 18. luvun loppujakeet. veijonen puhaa omia asioitaan, ei ole Jumalan valtakunnan asialla.
      Amen.

    • Anonyymi

      Karttakaa tuon tason "ennustelijoita" - ne pelaa omaa peliään...

    • Kun Jumala löytää ihmisistä edeskäyvän eli Ihmisen Pojan kaltaisen niin silloin Jumala saa odottamansa vastauksen ja ilmoittaa itsensä lopunajan jaksolla, jolloin alkaa lopunajan lopun jakso.

      Jumalan saadessa vastauksen ilmestyskirjan 1-sinetti avataan.
      Jumalan ilmoittaessa itsensä ilmestyskirjan 2-sinetti avataan.
      Kun sinettejä aletaan avaamaan saa myös Jeesus tiedon ja koska lopunajan lopun jakson tapahtumat ja ajankohdat ovat tiedossa ja aikataulutettu (Ilm. 9:15) niin silloin Jeesus saa tiedon milloin on Herran päivä eli Ihmisen Pojan tulemuksen päivä, jona päivänä myös tuomio laitetaan täytäntöön ja Uusi Jerusalem laskeutuu ja aletaan keräämään vain yhtä laumaa eli elastuvien laumaa jolloin Jumala saa levon. (Luomiskertomuksen 7-päivä - lepo - siten alkaa)

      Tämä Herran päivä on arviossani 1.5.2029, kun jo alkanut Raamatun 7-vuoden loppusota samalla päättyy. (Sota siis alkoi 1.5.2022 ja kyseessä on samalla Tukholman rofetia-1984 mainittu 3-maailmansota.

      Tässä sodassa on kyse sodasta ilmestyskirjan 2-petoa vastaan eli jokaisen eksyneen oma sotansa henkilökohtaista syntiään vastaan. Sodassa eksyneen tulee känntyä katumuksessa totuuteen ja siten välttää toinen kuolema eli sielun hukkuminen tulijärveen/mereen.

      • Matt. 12:39
        Mutta hän vastasi heille ja sanoi: "Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin profeetta Joonaan merkki.

        Matt. 12:41
        Niiniven miehet nousevat tuomiolle yhdessä tämän sukupolven kanssa ja tulevat sille tuomioksi; sillä he tekivät parannuksen Joonaan saarnan vaikutuksesta, ja katso, tässä on enempi kuin Joonas.

        Jes. 42:1
        Katso, minun palvelijani, jota minä tuen, minun valittuni, johon minun sieluni mielistyi. Minä olen pannut Henkeni häneen, hän levittää kansakuntiin oikeuden.

        Matt. 12:18
        "Katso, minun palvelijani, jonka minä olen valinnut, minun rakkaani, johon minun sieluni on mielistynyt; minä panen Henkeni häneen, ja hän on saattava oikeuden sanomaa pakanoille.

        Sak. 6:12
        ja sano hänelle näin: "Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, mies nimeltä Vesa! Omalta pohjaltansa hän on kasvava, ja hän on rakentava Herran temppelin.

        Joh. 14:26
        Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.

        Joh. 16:14
        Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.

        Joh. 16:15
        Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.


    • Anonyymi

      Niin juuri tarkentuu

    • Anonyymi

      Minä olin aina oikeassa ja edellä aikaani. Kari Suomalainen ja Harri Veijonen

    • Anonyymi

      Sen Jeesukseksi mainitun miehen sanotaan raamatun mukaan luvanneen tulla uudelleen Maan päälle vielä osan kuulijoistaan eläessä. Jeesukseksi mainitun miehen kuolemasta on kaksi vuosituhatta, eikä häntä ole ainakaan minun tietääkseni ilmoitettu nähdyn. Miksi hän ei pitänyt lupaustaan, jos kerran oli Jumalan poika luvatessaan?

      • Lupaus pitää eli Ihmisen Pojan kaltainen muistuttaa totuudesta vielä ennen tuomiopäivää. Tämä henkilö on ihmisistä edeskäypä ja arvollinen.
        Jeesus puhui tuolloin eläville ihmisille jotka olivat pelastuvan asemassa ja kun lopunjan lopun jaksolla nämä pelastuvat herätetään ylösnousemukseensa niin silloin he ovat osa lopunajan tapahtumien osallisia koska kyseessä on elämän ylösnousemus ja samalla kuoleman ylösnousemus kun tuonela suljetaan.


    • Anonyymi

      Kyllä kiusaajille pitäisi riittää se tieto, että Jeesus tulee pian niin kuin hän on tullut aina ennenkin.

      • Anonyymi

        Kello viiden teelle, heti Ukrainan sodan jälkeen, Pupu kahvilaan.


    • Anonyymi

      HUIJAUKSET LISÄÄNTYNEET RÄJÄHDYSMÄISESTI

      Hyväuskoisille uskoville tarjotaan erilaisia huijauksia varmasti vielä enemmän kuin muille. Itsekin saan sellaisia jatkuvasti. Menin kokeeksi mukaan erääseen yritykseen tulla huijatuksi. Lopulta selvisi, että olisin menettänyt vähintään 500 euroa. Tallensin keskustelut sivulle:
      veijonen.fi/huijaus1.txt HV http://veijonen.fi

    • Anonyymi

      Menin kokeeksi mukaan erääseen yritykseen tulla huijatuksi. Lopulta selvisi, että olisin menettänyt vähintään 500 euroa. Tallensin keskustelut sivulle:
      --------------------------------------------------------------------------

      Jos olisit JUmalan profeetta, ja JUmalan hengen tasolla, et olisi edes mennyt huijarisivuille! HENKI olisi paljastanut valheet....


      Eli, taas uusi todistus siitä, että olet höpöennustaja...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8326
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe