Ruotsi ei liity Natoon, he tietävät miksei kannata.

Anonyymi-ap

Ruotsi oli toisessa maailmansodassakin puolueeton, ei ollut sotaa Ruotsissa silloin.
Se jos joku on erittäin järkevä syy nytkin, jottei sotaan joutuisikaan.
Idiootit Suomalaiset veljeilivät Hitlerin kanssa kimpassa silloin. Turpaan tuli Venäjältä ja sotakorvaukset päälle.
Ja Nyt Natossa. Turpaan tulisi taas.
Suomalaiset ovat paukapäitä, herkästi höynäytettävissä pikku pelottelulla.
Vaikkei mitään uhkaa ollut viime vuonna, eikä tänäkään vuonna.
Jos on uhkaa, näyttäkää se NatoNiilot nyt meille kaikille missä se piileskelee.
Ei sitä ole, Ruotsi tietää sen ja on onnellisesti edelleen sotilaallisesti liittoutumaton maa.
Kiittävät vielä Erdogania ja Orbania reilusta palveluksesta.
Taas saivat Ruotsalaiset aiheen nauraa meille Suomalaisille.

56

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ruåttalaisilla oli hetken mielenhäiriö kun halusivat Suomen kanssa liittyä.
      Nythe ovat huomanneet ettei tarviikkaan liittyä, sori Suomi.

      • Anonyymi

        Et ole onneton lukenut Ruotsin halituxen Nato kantaa rassukka...He ovat Nato linjalla...virallisesti..he he..Läs om detta ex. Dagend Nyheter


    • Anonyymi

      joo, eihän ruotsissa ollut mitään natoöyhötystä kun ukrainan sota alkoi. tyynen rauhallisia olivat.
      täällä oli, media lähti meillä valtavaan natokampanjaan ja säikkyvät lampaat säntäilivät peloissaan kuka minnekin rukoillen naton suojaa kun "putin on jo tulossa".
      kokoomusnatopresidentti käytti tietenkin tilaisuuden hyväkseen ja vei kansalta kysymättä suomen natoon.

    • Anonyymi

      Kalliiksi tulee tämä NATO hössötys vielä Suomelle. Köyhiltä Leikataan taas lisää, että saadaan maksut maksettua.

      • Anonyymi

        NATO tuo Suomeen investointeja ja patrian, sakon, lapuan tilauskirjat täynnä kun kumppanit tilaavat suomesta puolustustarviketta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NATO tuo Suomeen investointeja ja patrian, sakon, lapuan tilauskirjat täynnä kun kumppanit tilaavat suomesta puolustustarviketta.

        Toiveajattelua. Natossa etusijalla ovat aina Usan tuottamat sotatarvikkeet.


      • Anonyymi

        Kummankin tilauskannat ovat (Suomessa suluissa koska itsestäänselvyys) täysiä. Otahan trolli fakta esiin siellä Puten lätissä.

        Pakkoruotsin tilalle pakkosuomi olisi yksi laki jnk pitäisi mennä heittämällä läpi SUOMESSA.


      • Anonyymi

        No tottakai. Onko se sitten 100m vaiko mikä se art 5 suojeluraha, niin siellä SoTe, koulutus, PV, poliisi jne kärsii alisuorituvista resurssiallokaatioista, tietenkin.

        Minua tuollaiset em. kyrsii. Mutta Suomelle perikadot jo määrännyt sekä täystuhonkin tielle saattanutta klasu swappiahan nuo pikkukivathan ainoastaan lisäilahduttavat.

        Olen sanonut tän ennenkin ja papukaijoin tätä nyt vielä kerran:

        'Ei tää nyt ole sitä mitä tämän pitäisi olla'.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiveajattelua. Natossa etusijalla ovat aina Usan tuottamat sotatarvikkeet.

        Niinno tottakai. Ideana on valtojen talousboosti EUssa käytävän ww3 laajnetumisen avulla. Nolla riski, täyshyödyt.


      • Anonyymi

        No näytä ne faktat, muuten puhut puutaheinää.
        Muihin kuin natomaihin meneviä ei sitten lasketa mukaan.


    • Anonyymi

      Ruotsalaiset ovat selvillä tästä Naton perustamisesta lähtien vallinneesta tilanteesta:
      https://t.me/GeneralPatton17/384
      The NAZI officers in charge of NATO. Fact, not conspiracy theory!
      Adolf Heusinger, Hitler's Chief of Staff, went on to become Chairman of NATO Military Committee in 1961-1964.
      Hans Speidel, NATO Commander of Central Europe (CCE) 1957-1963
      Johann Steinhof, Chairman of the NATO Military Committee, 1971-1974
      Johann von Kleimansegg - NATO CCE, 1967-1968
      Ernst Ferber - NATO CCE, 1973-1975
      Carl Schnel - NATO CCE, 1975-1977.
      Franz Josef Schulze - NATO CCE, 1977-1979.
      Ferdinand von Senger und Etterlin - NATO CCE, 1979-1983.
      Ne, jotka ovat selvillä asioista, eivät ihmettel, miksi sodan toinen osapuoli on melkein aina Nato.
      Mitä Ruotsiin tulee, niin meiltä lähti muutama komppaniallinen miehiä Saksaan. Ruotsalaiset olivat koko sodan ajan salaa kaupallisissa suhteissa heihin. Samoin maan ns. yläluokka oli ihan oma lukunsa suhtautumisessa natseihin. Kävitväthän ruotsalaiset mittailemassa meidän pääkallojammekin ja vuosisadan alussa.

    • Anonyymi

      Ruottalaisilla oli Saksan Norjan miehityksen jälkeen rajoillansa 600 000 sotilasta. Se riitti Aatulle olla hyökkäämättä Ruottiin.

      • Anonyymi

        Ruotsalaiset myivät Jällivaaran rautaa natsiSaksalle, jotta nämä saivat tehtyä sota-aseitaan.
        Siksi Ruotsin pysyi omassa rauhassaan.


      • Anonyymi

        Aatulle riitti että rautamalmit kulki Ruotsista ei sinne hyökkäys.


    • Anonyymi

      Rutsi ei ole ikinä aikonutkaan liittyä. teki tuon pelle-esityksen vain meidän takiamme. Nyt niiden on hyvä vetää hakemus takaisin, koska muka kaksi maata eivät heitä aio hyväksyä.
      Suunniteltu juttu, ja taas me ugrit saamme maksaa.
      Suomeen ei anneta tulla minkäänlaista korkeaa elintasoa, jos se vähän meinasi siihen suuntaan mennä, nyt se painetaan niin alas ettei ole missään nähty sellaista kerjäläisten määrää.
      Kyllä rutsalaiset ja jenkit ovat ovelia.

      • Anonyymi

        Itse avasin täällä ko. STRATEGISEN pelikuvion (eikä siis ainoastaan muutamaa siirtoa) - ETUkäteen jo - kaikille kuulemiskykyisille havaittavaksi, sieltä kesä -21 lähtien. Ei uskottu. Kuten tukholman profetia sanoo, elkääpi luottako ruattalaisiin elkääkä jenkkeihin, jäi validiksi ja ko. neg riskit materialisoituvat nekin vielä, totta-vitun-kai. :(

        Kun antoivat ergodan nukelle julkisuutta kuninGaansa käskystä, oikeutus uhriutua tulehtuneista suhteista turkille tuli ja kuvion näki tuolloin jo keskinkertaisuudetkin. Tyhmäthän tuota meidän syötiksi / eturintamapuskuriksi saattamista eivät oivalla, tietenkään, siis vieläkään.

        Joo-o. Suomesta imutetaan (keskitetysti) oikeastaan kaikki kansallisrikkaudet sinne sun tuonne niin kauan aikaa kuin ven (ym) kleptokratinen kulttuuri vaikuttaa tännekin asti mentaliteettitasolla, siis.

        Ratkaisu olisi kristinuskoon kääntyminen, muttei taida valtionjohtoa, eikä yläluokkaa yleensä, siis yleistäen tässä jnk verran, taida moinen pahemmin liikuttaa/edes kiinnostaakaan.

        Tää on ollut hiukan huonompi homma, koska nanokansakuntana tällaiset epäedukkaat siirrot, toinen toisensa jälkeen, heikentävät aivan uskomattomalla kansallisen jopa olemassaolon todennäköisyyttä. Jos ja kun suomesta ulkoasanelevat tahot tahtovat alkuun 95% väestökadon, ja verrataan sitä samaa %määrää esim ainoastaan saksaan vaikkapa sitten (ja miksei myös kiinaan), niin loppujäännös yksilömäärällisesti näyttää tältä:

        83.2m x .05 = 4.160m SAKSA eli siistittynä 4.0m

        5.541m x. 05 = 0.278m SUOMI eli siistittynä 0.3m

        1 412m x .05 = 70.6m KINUSKIA eli siistittynä 70.6

        Tuolta näyttää käytännössä se kun lasketaan väestömäärä 8000 mil tuonne alta 500m noiden valtioiden kohdalla weffismien georgia guidestonessien ja jane goodall mukaan. Todellisuudessa 250m per Terra on se reeali populaatiotavoite. Ja täsmenettynä, välitavoite matkalla CO2 nollaan, eli luomakunnan täystuhoa. Joka siis on Luojan toisiksi täydellisin vastustaminen, täydellisimmän ollessa kaikkien sielujen nimenomaan viettely helvettiin.

        Eli Suomesta siis weffitetään hiukan Tampereen plus Lahden kokoinen jakojäännös samalla kun kiina jää Iso-Brittilän kokoiseksi väkiluvultaan. Ja sitten noille tulikin jano tullessaan eurooppaan, huom. ja täällä oli varttimillin verran väestöä KOKONAISUUDESSAAN, eli lapset ja ikääntyneet, vammaiset jne ml. maanpuolustamassa. Melkoisen huono homma, tosiaan.

        Tuosta on tosin .. YKSI ... ulospääsy. Ja se on se, että samanaikaisen kansallistason yhteisrukouksen VÄLITYKSELLÄ saadaan kansalle ihme, ja kaikki paska joka nyt nakertaa tuhojaan, Jeesus ITSE ihmeenä kapsuloitui.

        En tiedä kuinka kristallisoida tätä täsmällisemmin, mutta tällä sosiaalisella alkupääomallamme, eli alkuperäisväestömäärällä ... täällä olisi pitänyt kannustaa lapsien tekoon, kuten jo lähes 3v sitten kerroin, vaikkapa sitten suoraan rahastimulentein kuin sitten tehdä se, mikä tuon täydellistä vastakohtaa oli, eli ulkoasanellut perikadot ja nyt ilmiselväksi pian muodostuvat täystuho, kun ruattivallat jne eivät tulleetkaa apuun ja art 5 tulkinnanvaraisuutta ei testattukaan baltioitten mattopommituksen aikana, vaan Suomessa, jk oli vielä -21 kesällä noitten ven ideaalivaltiomallinsa.

        Kyse on perimmiltään ainoastaan siitä minkä tasoiseen ajatteluun päättäjätasolla ylletään. Vaihtoehtoja on kaksi; taktinen taikka strateginen. Ja jälkimmäisessäkin on valit. kaksi tasoa, epäterveellinen taikka tervellinen. Mikäli kansakuntaa johtaa AITOA itsenäisyyttä alleviivaava(t) strategi(t), jo(i)lla on terveystasot kunnossa, altruismiakin - ja varsinkin yhteys Luojaamme - mahdollisuudet olemassaoloon seuraaviin 3.6-vuoteen pysyvät tässä kohtaa vielä nipinnapin auki. Mutta tuo on jo isoja asioita, ja realiteetit ne samat vanhat, eli tän viimeisen siteerauksen johdannaiset.

        'Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.'


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse avasin täällä ko. STRATEGISEN pelikuvion (eikä siis ainoastaan muutamaa siirtoa) - ETUkäteen jo - kaikille kuulemiskykyisille havaittavaksi, sieltä kesä -21 lähtien. Ei uskottu. Kuten tukholman profetia sanoo, elkääpi luottako ruattalaisiin elkääkä jenkkeihin, jäi validiksi ja ko. neg riskit materialisoituvat nekin vielä, totta-vitun-kai. :(

        Kun antoivat ergodan nukelle julkisuutta kuninGaansa käskystä, oikeutus uhriutua tulehtuneista suhteista turkille tuli ja kuvion näki tuolloin jo keskinkertaisuudetkin. Tyhmäthän tuota meidän syötiksi / eturintamapuskuriksi saattamista eivät oivalla, tietenkään, siis vieläkään.

        Joo-o. Suomesta imutetaan (keskitetysti) oikeastaan kaikki kansallisrikkaudet sinne sun tuonne niin kauan aikaa kuin ven (ym) kleptokratinen kulttuuri vaikuttaa tännekin asti mentaliteettitasolla, siis.

        Ratkaisu olisi kristinuskoon kääntyminen, muttei taida valtionjohtoa, eikä yläluokkaa yleensä, siis yleistäen tässä jnk verran, taida moinen pahemmin liikuttaa/edes kiinnostaakaan.

        Tää on ollut hiukan huonompi homma, koska nanokansakuntana tällaiset epäedukkaat siirrot, toinen toisensa jälkeen, heikentävät aivan uskomattomalla kansallisen jopa olemassaolon todennäköisyyttä. Jos ja kun suomesta ulkoasanelevat tahot tahtovat alkuun 95% väestökadon, ja verrataan sitä samaa %määrää esim ainoastaan saksaan vaikkapa sitten (ja miksei myös kiinaan), niin loppujäännös yksilömäärällisesti näyttää tältä:

        83.2m x .05 = 4.160m SAKSA eli siistittynä 4.0m

        5.541m x. 05 = 0.278m SUOMI eli siistittynä 0.3m

        1 412m x .05 = 70.6m KINUSKIA eli siistittynä 70.6

        Tuolta näyttää käytännössä se kun lasketaan väestömäärä 8000 mil tuonne alta 500m noiden valtioiden kohdalla weffismien georgia guidestonessien ja jane goodall mukaan. Todellisuudessa 250m per Terra on se reeali populaatiotavoite. Ja täsmenettynä, välitavoite matkalla CO2 nollaan, eli luomakunnan täystuhoa. Joka siis on Luojan toisiksi täydellisin vastustaminen, täydellisimmän ollessa kaikkien sielujen nimenomaan viettely helvettiin.

        Eli Suomesta siis weffitetään hiukan Tampereen plus Lahden kokoinen jakojäännös samalla kun kiina jää Iso-Brittilän kokoiseksi väkiluvultaan. Ja sitten noille tulikin jano tullessaan eurooppaan, huom. ja täällä oli varttimillin verran väestöä KOKONAISUUDESSAAN, eli lapset ja ikääntyneet, vammaiset jne ml. maanpuolustamassa. Melkoisen huono homma, tosiaan.

        Tuosta on tosin .. YKSI ... ulospääsy. Ja se on se, että samanaikaisen kansallistason yhteisrukouksen VÄLITYKSELLÄ saadaan kansalle ihme, ja kaikki paska joka nyt nakertaa tuhojaan, Jeesus ITSE ihmeenä kapsuloitui.

        En tiedä kuinka kristallisoida tätä täsmällisemmin, mutta tällä sosiaalisella alkupääomallamme, eli alkuperäisväestömäärällä ... täällä olisi pitänyt kannustaa lapsien tekoon, kuten jo lähes 3v sitten kerroin, vaikkapa sitten suoraan rahastimulentein kuin sitten tehdä se, mikä tuon täydellistä vastakohtaa oli, eli ulkoasanellut perikadot ja nyt ilmiselväksi pian muodostuvat täystuho, kun ruattivallat jne eivät tulleetkaa apuun ja art 5 tulkinnanvaraisuutta ei testattukaan baltioitten mattopommituksen aikana, vaan Suomessa, jk oli vielä -21 kesällä noitten ven ideaalivaltiomallinsa.

        Kyse on perimmiltään ainoastaan siitä minkä tasoiseen ajatteluun päättäjätasolla ylletään. Vaihtoehtoja on kaksi; taktinen taikka strateginen. Ja jälkimmäisessäkin on valit. kaksi tasoa, epäterveellinen taikka tervellinen. Mikäli kansakuntaa johtaa AITOA itsenäisyyttä alleviivaava(t) strategi(t), jo(i)lla on terveystasot kunnossa, altruismiakin - ja varsinkin yhteys Luojaamme - mahdollisuudet olemassaoloon seuraaviin 3.6-vuoteen pysyvät tässä kohtaa vielä nipinnapin auki. Mutta tuo on jo isoja asioita, ja realiteetit ne samat vanhat, eli tän viimeisen siteerauksen johdannaiset.

        'Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.'

        Johan oli sekopään vuodatus! Pietarin trollin kirjoittama?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan oli sekopään vuodatus! Pietarin trollin kirjoittama?

        Varmaan hallaahon kirjoittama.


    • Anonyymi

      "Asiantuntijat" höynäyttivät suomalaiset USA:n vaslliksi, M Aaltola etunenässä. Ehkä hänet oli laitettu asialle. Täällä oltiin valmiina "maassa makaamassa".

      • Anonyymi

        Joojoo; ilman muuta valit. juurikin noin.

        kansassa epätoivotun mikan presidenttiys kuvio pelataan seuraavasti:

        pekkahomoa ei kansa tahdo, se laitetaan muka johtamaan taas näitä GALLUP tilastoja. Ja sitten mika voittaakin pekan ja kansa huokaisee SYVÄÄN helpotuksesta kun sentään ei tullut julkihomo ja hyväksyntä mikan presidenttiyydelle koittaapikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joojoo; ilman muuta valit. juurikin noin.

        kansassa epätoivotun mikan presidenttiys kuvio pelataan seuraavasti:

        pekkahomoa ei kansa tahdo, se laitetaan muka johtamaan taas näitä GALLUP tilastoja. Ja sitten mika voittaakin pekan ja kansa huokaisee SYVÄÄN helpotuksesta kun sentään ei tullut julkihomo ja hyväksyntä mikan presidenttiyydelle koittaapikin.

        Natsi-Venäjä todennäköisesti valitsee vuoden päästä natsi-Puten. Sen bunkkerikääpiön. Kunnei muita ehdokkaita ole, tai jos on, ne tapetaan. Tämä on meininki natsi-Venäjällä, maailman suurimmassa kehitysmaassa.


      • Anonyymi

        Paraskin pentagonin rattopoika.


    • Anonyymi

      Selvä juttu, että Ruotsi pysyy viisaasti Nato koneiston ulkopuolelle. Nahkatakkisen Sanna Marinin vierailu Ruotsissa keväällä 2022 käännyttämässä maata, oli naurettava PR temppu. Ei ruotsalaiset aivan noin yksinkertaisia ole kuin suomalaiset poliitikot luulee. Kateeksi käy Ruotsin pelisilmää, jota Suomen tollolle kansalle ei ole suotu pätkääkään.

      • Anonyymi

        Tuossa ole väärässä, ettei Suomessa ole pelisilmää. Kyllä täällä on, katso nyt vaikka tätä mm-alafoorumiakin, jk on ollut vuosien saatossa TÄYNNÄ jopa strategisen täsmäosaamisen tasoista pelisilmää.

        Ongelma on se, että kakistrokratiassa paskantärkeilevä ei HALUA myöntää ITSELLEEN sitä, että toinen tietää asiat tuhat triljoonaa krt paremmin kuin itse. Koska tuolloin pitäisi myöntää se, että on aika siirtyä sivuun ja antaa mandaatti niille joilla on ihan oikeastikin kompetenssia hoitaa asiat kansakuntaa reaalisuosivasti. Ja koska status on kaikki kaikessa, hylätään kaikki mikä on hyvää, nuollaan ulkoakuiskaavien välilihaa kilvan muiden samanlaatuisten kanssa ja eletään syvässä itsepetoksessa, kunnes sitten todellisuus osoittaa oman tyhmyyden ei laadun, vaan suoraan SYVYYDET.

        Noissa konteksteissa elvyttävä, ei vielä eheyttävä, vaan nimenomaan elvyttävä toimenpide olisi kognitiivisen dissonanssinsa murt(u)aminen, mitä tosin eivät ole koskaan eläessään tehneet, eivätkä myöskään tule koskaan elämässään tekemään, koska omien heikkouksien myöntäminen olisi kasvojen menetys - jota posliinipersoonat eivät sisäisen haureutensa tähden yksikertaisesti tule KOSKAAN tekemään.

        Näin Suomi saatiin shakkimattiin, jossa - näillä asetelmilla ja asenteilla - on jo tapahtuneen perikadottamisen sijaan suoraan tuleva täystuho ven skitsoiluitten alle. Näin sivilisaatiot one tuhottu ennenkin, kognitiivista dissonassia, eli kansankielellä ylpeyspöyhkeiksiä, syväviisaasti hyödyntäen. Tätä metodia weffin juuritoimijat ovat jo vuosituhansien aikana käyttäneet, koska se toimii VAIKKA siitä näin semi-julkisesti kerrottaisikiin. Koska ihminen tulee aina syyttämään peiliä siitä, että oma nenänsä on vinossa.

        Niin se huono itsetunto/omanREAALIarvontunto vaan tosiasiallisesti toimii.

        Itse sain syväperehdytyksen näihin ilmiöihin 2010-2012 Lontoos. Ja kun niitä siinä opin, niin tulin ajatelleeksi, että mitäs jos näistä kertookin kohderyhmälle, että "eihän nää ny NIIN väkeviä sidosrakennelmia voi millään olla, etteikö oivalluksiaKIN tapahtuisi". Noh, nyt toista vuosikymmentä myöhemmin ja ±3v myöhemmin totean tässä nyt sen, että kyllä nuo antiikkiset sodankäynninjärjestelmät vaan päihittää kaikki aseet kuin väestötkin.

        Kaunista sodankäyntiä tietty jos objektiivisesti asiaa ajattelee, siis nuoltakaan ampumatta -tyyliin, paskempi juttu vaan tietty meille Suomessa, jk ww3 ensiaallossa sitten wefiputinit poiskin näemmä - näiden NYKY-nynnyasenteiden vallites - pyyhkäisee, sen 5kk jatkumon ajan mitä sota täällä kestää.

        Mut tosiaan, niin kauan aikaa kun strat ajattelutaso ei kelvannut - just kuten tukholman profetia sanooki et Jumala tahtoo auttaa tätä kansaa, muttei APUAAN tahdota hyväksyä - niin sitten taktikoitiin valtio, kansa ja maa suoraan ydin(neutroni)tulituksen ensikohteeksi. Minä noista kerroin täällä vuosia ja vuosia lähestulkoot putkeen, uupumukseen saakka. Ei uskottu. Eikä uskota vieläkään, ennen kun se ensimmäinen sitten tapahtuu ja sitten nostetaan kädet pystyyn ja sanotaan et: "no senhän olisivat ampuneet muutenkin" Ei. Eivät olisi KOSKA pitivät Suomea ihannevaltiomallinaan. Taktinen, syvästi antisosiaalinen toiminta vuoden -21 kesästä ilmatilaan saapumiseen asti oli AINUT syy Suomen sivilisaation päättymiseen.

        Eikä sannakaan (jolla siis täys potentiaali oli tehdä syvämuutosjohtamista) tuota kyennyt estämään, koska kaikki mikä sannan huomion kaptivoivat, olivat aineet sekä kultainen phallus. Ja miksi tuo oli ollakseen? No sen vuoksi koska rasputinilmari ja aamustringikuvatolavi sekä megalomaanikkoklaussi tuhosivat hedonismien pilviin lukitun sannan.

        Näin oli ollakseen. Mitään ei opittu yhtään mistään, saatika, että oltaisi näitä assosioitu historiallisiin ja sieltä ennaltaehkäiseviä visioita ja designiä tehden kaikki järkevästi ja jopa esimerkillisenkin viisaasti optimoitu. Ja koska mtn ei tahdota oppia, niin samat erehdyskaavat toistetaan aina virheiksi asti jatkossakin, ja niin tapahtuessa kirjaimellisesti ylivarmistetaan kalu swappin tarvitsema fraasi jk on:

        "Eurooppa on menettänyt Suomen", siispä ww3 slowmo laajennus alkakoot itälänsi hegeliaanises dialektis, just ja tasan kuten aina ennenkin.

        Noin väestö tiputetaan 250m:aan maailmanlaajuisesti ja Suomen - eka-aallos nimenomaan - aikoo tämä klaussi swappinen (pullaposkiputtepossuAAN&jenssiÄÄN hyväksikäyttäen) nyt toteuttaapi.

        Samanaikainen kansallistason yhteisrukous ja nöyryys kuulla aitoja strategeita on tuon kansallistason täystuon vastakohta; ihan sama minulle oikeastaan keitä valtionjohdossa käytännön tasolla on, tai ei ole, visio (sekä suunnitelman väkevyys) määrää lopputulemat.

        Se visio on joko ultrasalakavala ulkoasaneltuweffismi, johtaen nykyperikadosta täystuhoon. Tai.
        Suomen sisältä - lähteen tavoin - virtaava kristillinen inspiraatio, elvytys, tervehtyminen, eheytyminen ja pelastus.


      • Anonyymi

        Ruotsin ykkös priorisointi on Natoon meno..Näin Ruotsin PM ENNEN pääsiäistä riksdagenissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsin ykkös priorisointi on Natoon meno..Näin Ruotsin PM ENNEN pääsiäistä riksdagenissa

        Sitä kutsutaan täällä meillä päin, Suomessa siis, ykkösprioriteetiksi.

        Ruotsin nykyinen PM on valehtelija.
        Oli valehtelija ja tulee aina olemaan sellainen myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä kutsutaan täällä meillä päin, Suomessa siis, ykkösprioriteetiksi.

        Ruotsin nykyinen PM on valehtelija.
        Oli valehtelija ja tulee aina olemaan sellainen myös.

        No sehän on Orpon kanssa saman pituinenkin, 152cm.


    • Anonyymi

      Et ole tainnut lukea että ei ole haluamisesta kiinni.

      • Anonyymi

        Where theres a will, there a always a way.

        Aina.


    • Anonyymi

      Ruotsi möi natseille kaivoksistaam malmia josta saksa tekivät aseita.

      • Anonyymi

        Toisen maailmansodan lopulla liittoutuneet pommittivat "vahingossa" SKF:n laakeritehtaan Etelä-Ruotsissa. Tehtaan kuulalaakerit menivät lähinnä Saksan armeijan sotilasajoneuvoihin. Sodan jälkeen vahingot korvattiin Ruotsille. Henkilövahinkoja ei tullut, koska jostain syystä ruotsalaiset tiesivät evakuoida tehtaan ennen pommitusta.


      • Anonyymi

        Haha toivottavasti se on iso uutinen..Sehän on tiedetty jo 80 vuotta


      • Anonyymi

        Ja kultaa myös, eivätkös vaan..

        Tuossapa se syy sitten onkin miksei norjan valloitusten jälkeen ruotti ottanutkaan kontaktia. Ruattalaiset ovat viisaita. Ovat sitä aina olleet ja tulevat sitä aina olemaan. Siellä on syväymmärrystä asioista. Ja nimenomaan tuosta syystä eivät tule sekaantumaankaan FINRUS matsiin, kannustivat suhteiden tuhoamiseen, jotta säästyisivät itte tulevassa suurdamagelta. Koska jos Suomi olisi vetänyt strategisesti lapin tyhjäksi ja norjanrajalle menevät plus 10m venäläistä olisivat kohdanneet vastarintaa ruattissa tavoitteensa olles tosiaan natonorja, niin ruattalaiset itte oisivat kohdanneet ne täystuhoaikeet joita ven on tällä hetkellä Suomea varten aktiivises reservissä jo.

        Nyt Suomi (aiotaan) lanata(an) ensin, ja ruatti ottaa vaatimattomammat minidamaget 1/3 maa-alastaan, eikä koko svedulassa. Hienosti pelasivat kyllä tilanteen, juuri kuten vuosien saatossa tuolta, -21 kesästä asti, täällä jo kerroinkin. En voi sanoa muuta kuin että onnitteluni heille strategisesti erinomaisista sotaa liittyvistä päätöksistään. Paskoja mussetuspäätöksiähän heillä on toki ollut, mutta tämän ww3 kontekstin vetivät kyllä suoraan kunnarina kotiin. Hienoa rakentamista sieltä namuAnderssonilta. Siinä onkin sitten Nainen jnk kanssa itse viettäisin koska tahansa erityisen kiihkeän yön.

        Magda sekä se nuorempi norjan prinsessa olisivat kyllä yhdessäollessaan erityisen kiehtovaa katseltavaa - ja naatiskeltavaa toki - tos jssk kohtaa myös, jos yhdessä hiukan kuivamutapainia siinä edessäni jännittävästi harrastaisivat..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisen maailmansodan lopulla liittoutuneet pommittivat "vahingossa" SKF:n laakeritehtaan Etelä-Ruotsissa. Tehtaan kuulalaakerit menivät lähinnä Saksan armeijan sotilasajoneuvoihin. Sodan jälkeen vahingot korvattiin Ruotsille. Henkilövahinkoja ei tullut, koska jostain syystä ruotsalaiset tiesivät evakuoida tehtaan ennen pommitusta.

        Liittoutuneet eivät kuitenkaan suostuneet pommittamaan Warsovan ghettoa vaikka juutalaiset itse niin vaativat sillä se olisi ollut parempi kuoleman kohtaaminen kuin Natsi-Saksalaisten taikka Natsi-Neuvostoliittolaisten raiskaamina !

        Miksi Britit olivat Natsien puolella toisessa Maailmansodassa kun kieltäytyivät pommituksesta. Brittien mielestä juutalaisille oli parempi kuolla tuhoamisleireillä kuin mattopommituksiin kuten juutalaiset itse halusivat. Kurva Britannia !


    • Anonyymi

      Kyllä ne haluaa mutta tuskin pääsee naton politiikan takia missä yksi maa voi torpata liittymisen liki millä syyllä vaan.

      • Anonyymi

        Ei se nyt ihan noin mennyt. Vaan yhtä mieltä ollaan, taikka naton-omiaan-haarpitus tapahtuu ja aletaan olla samaa mieltä, kuten turkin Suomen ratifiointi kontekstis kävi, josta siitäkin (haarpittuksistaan) kerroin aikoja ennen realisoitumistaan, täällä, basaarikauppias-kontekstissa. Mutteihän sitäkään uskottu. Kuten ei mtn lähestulkoon yhtään mtn muutakaan. Tai uskottiin ja tehtiin päinvastoin, oli kans yks minkä tuos huomasin. Eli.. niin perikato ja täystuhopaskat viel päälle. Tyhmäähän tuo oli sivusta seurata, mutta taas toisaalta Luoja minulle asemaa antanut mistään mitään päättää, jotenka sillä vähällä mentiin mitä Yläkerrasta sit saatiin. Eli tämä (julkisrajoittava)tiedonjako alusta, yksi tietokone, kokemuskertymä, tietotaito, oma mieli sekä silloin tällöin pikku inspaus Luojaltamme. Minulle ainakaan tuota enempää resursseja suotu.

        Noh mutta, pärjäilkäähän sitten YKSINÄNNE taktikoiden strategisoivEIN vastustajIEN jatkaes ja aloittaes paskavatkaamonsa täälläkin, jossei krt apu kelvannu. Ei siinä sen kummempi miettiä kenenkää enää tartte.

        Sitäpaitti, pihalla paistaa aurinko. Ja arlan piimä on edelleenkin aliarvostettua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se nyt ihan noin mennyt. Vaan yhtä mieltä ollaan, taikka naton-omiaan-haarpitus tapahtuu ja aletaan olla samaa mieltä, kuten turkin Suomen ratifiointi kontekstis kävi, josta siitäkin (haarpittuksistaan) kerroin aikoja ennen realisoitumistaan, täällä, basaarikauppias-kontekstissa. Mutteihän sitäkään uskottu. Kuten ei mtn lähestulkoon yhtään mtn muutakaan. Tai uskottiin ja tehtiin päinvastoin, oli kans yks minkä tuos huomasin. Eli.. niin perikato ja täystuhopaskat viel päälle. Tyhmäähän tuo oli sivusta seurata, mutta taas toisaalta Luoja minulle asemaa antanut mistään mitään päättää, jotenka sillä vähällä mentiin mitä Yläkerrasta sit saatiin. Eli tämä (julkisrajoittava)tiedonjako alusta, yksi tietokone, kokemuskertymä, tietotaito, oma mieli sekä silloin tällöin pikku inspaus Luojaltamme. Minulle ainakaan tuota enempää resursseja suotu.

        Noh mutta, pärjäilkäähän sitten YKSINÄNNE taktikoiden strategisoivEIN vastustajIEN jatkaes ja aloittaes paskavatkaamonsa täälläkin, jossei krt apu kelvannu. Ei siinä sen kummempi miettiä kenenkää enää tartte.

        Sitäpaitti, pihalla paistaa aurinko. Ja arlan piimä on edelleenkin aliarvostettua.

        Juoko ruattalaiset auringossa hapantunutta maitoakin?
        Mätien silakoiden syönti kyllä tunnetaan.


    • Ruotsi pysyy Naton ulkopuolella vain niin kauan kun sen on pakko Putinin pienten juoksupoikien kiukuttelun takia. Heti kun ratifioinnit tulee Ruotsi liittyy.

      • Anonyymi

        Voi olla noinkin.

        Toisaalta, miksi tekivät älämölön medioissaan erdonukesta, eivätkä vaimentaneet amplifikointien sijaan.

        ..toiset näkee tosiseikkavivihteet, monet taas elää putkinäkö-harhakuvitelmissaan, riipuen prosessorimme LAADUSTA. Sitten on niitäkin jtk näkevät asiat jo kaukaa. Ja sitten vielä niitäkin, kuten mooses oli, jtk saavat Luojalta sen mitä johtamisessaan kulloinkin tarvitsevat.

        Sellast


    • Anonyymi

      Ruotsin puolustus- ja liittoutumisstrategia toisen maailmansodan jälkeen on monisyinen juttu. On toki aivan mahdollista, että joitain uusia käänteitä vielä nähdään.

      EU-jäsenyyden alkuvuosina näytti siltä, että Ruotsi ja Suomi kulkevat samatahtisesti kohti EMUa ja eurovaluuttaa. Sitten eräs poliitikko sanoi, ettei näin isoa päätöstä voi tehdä kuulematta kansaa. Ruotsissa oli sentään kansanäänestetty aiemmin mm eläkkeistä ja ydinvoimasta. Miksei siis omasta valuutasta yhtä hyvin? Lopputuloksen tiedämme. Tänäkään päivänä Ruotsin kuningaskunnalla ei ole pienintäkään aikomusta liittyä euroon, vaan maalla on yhä oma keskuspankki ja oma raha.

      • Anonyymi

        Ja miten liittyy Natoon??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja miten liittyy Natoon??

        Assosiointikyvyttömyytesi on hajuna kuin kielon vastakohta.


      • Anonyymi

        Mitenkäs sen ydinvoimakansanäänestyksen tulo on toteutunut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenkäs sen ydinvoimakansanäänestyksen tulo on toteutunut?

        Ydinvoimaäänestyksessä ei tullut kansalta selvää vastausta, koska äänestäjillä oli kolme vaihtoehtoa.

        Osittain Tanskan painostuksesta eteläisin ydinvoimala on nyt purkuvaiheessa. Muut voimalat toimivat kaupallisin ehdoin: jos omistajan mielestä toiminta on kannattavaa, voimala saa jatkaa. Joitakin reaktoreita on jo pysäytetty, koska niiden ylläpito tulee ajan mittaan liian kalliiksi.


      • Anonyymi

        Tuo SKP kultaansidottu-markkatakas olisi ollut (ja olisi vieläkin, täs sotapaskaa ennen) ässäveto. Tosin tässä maassa ollaan NIIIN suomettuneita milloin länteen milloin itään milloin pohjoiseen milloin etelään, ettei tuonlaatuisista järkivalinnosta tahdota EES kuullakaan. Kaikki millä on yhtään mitään merkitystä, oli Suomen itsenäisyyden ja kansallisominaispiirteiden täystuho, ja nyttemmin tietysti jo tapahtunut perikato sekä täystuho yksykkösenä ven aaltoliikehdinnän alle.

        Oletus tässä on se, minkä tukholman profetia kertookin, et ulkoinen tuki (art.5) on itse Jumala. Ja ellei se, niin sitten vähintäänkin suhteet ruotsiin sekä valtoihin. Joissa, btw, madga jk olisi tukenut Suomea - toisin kuin tää nykydebiili tulee tekemään - oli ja meni. Ja valloissakin intressinsä tulevat ja menevät, riippuen siitä mistä päin tulee; venäjältä - vaiko suoraan kiinasta valtojen maaperällä; kuten valit. tulee käymäänkin.

        Natoista ei tehdä kansanäänestyksiä, koska kansat eivät pidä antautumisista, eivätkä täten niitä tue. Josta sit putini saa TOTTAKAI validia lisäpropagandaa näkemykselleen jossa "Suomiveli kaipaa vapauttajaa", eli siis ven invaasioita tänne ja suuren osan TAI meidän kaikkien annihilointia, tietenkin. Tässä tämä strateginen poliittinen peli hävitään siis aivan tuhat nolla, koska diktatuuri täällä, kun nuo käyttivät itse siellä itäukr nimenomaan tämän suhmuroinnin vastakohtaa, eli mitä? No sitä vitun kansanäänestystä liittoutumisesta tietenkin.

        Jos valitaan olla hetken aikaa objektiivisia niin, Moskova pelaa strategisella tasolla kokonaistilanteen kiitettävästi. Ei erinomaisesti, petrattavaa olisi heilläkin yhdessä jos toisessakin kuviossa, mutta toki kiitettävästi kyllä. He tekevät sen siitä syystä, et he ml. kansan REAALIkonsensukset, oppien liikkestä käsin samalla. Eli he kirjaimellisesti osaavat symbiotisoida kansan tahdon sekä omat intressinsä, ilman näennäisdemokratiaa. Eli siellä on suoraan kansatarvevetoinen ajattelulähtökohta, jossa johtajuus on keskittynyt jatkuvasti virheistäoppimiseen, josta seuraa stagnaation olemattomuus, matemaattisella tasolla nimenomaan. Ja koska tuo jalostuu eksponentiaalisesti kaikilla yhteiskunnan sektoreilla ja syvyysasteilla, niin nää kykenee tietoisesti flippaamaan aikaedun puolelleen, jossa käyttävät hyväkseen totuus nousee aina pintaan luodakseen itselleen musta joutsen voitot. Ja jopa voittojen varmistukset.

        Eli siis missä he ovat tässä dynaamisessa suorituksessaan entiseksimuodostuvaa paskaa joka puhdistaa itsensä timattisiksi, me ollaan valit. timantteja jtk antaa liata ittensä wefpaskaan.

        Ja kun nuo kaksi trendiä sitten kohtaavat dildogatioissa, bisneksis ja etenkin soties, niin noiden tahto oppia kasvaessaan nostaa voittamisen tod näk, kun taas meidän tahto paskantärkeillä sekä hylätä egojahiertävät viisaudet laskevat log'sti tod näk voittaa.. oikeastaan yhtään mitään.

        Noin taktisen ajattelun raivaa tuo strateginen ajattelukyky tieltään ja vahvin trendiLAATU voittaa.

        Voisin suositella tässä tuota toveria pääministeriksi, taikka edes sinne hallitukseen puolustusministeriksi. Voisin suositella puheloistakin, nisulaa, packleenia, kolehmaista, (sekohalla-ahoa, uhriutumisbeniä jne tervejärkisinä), jne valtionjohtoon.. voisin jopa suositella linperikivisiä ven keskusteluyhteyden / neuvottelusuhteiden uudelleenrakentajiksi. Ja voisin jopa suositella sille sivuutetulle sannallekin triljoonaajayhtä. Mutta totuus on se, että vaikka mitä täsmäsiirtoja taikka kokonaisusuunnitelmia suosittelisinkin, niin olemme laskutrendissä nyt, 2019/12 sivistyksestä tähän jo nytte 900k kurjuusköyhyydes elävään - ja kun tuo valahtaa tuosta anarkiapaskoiksi yms villiyksiksi JA ven tulee kollektiivises emotionaalismentaalises nousutrendis päälle ... niin toden teolla ylpeys lanas maamme. Ja ainoastaan tuo.

        Tässäpä nyt tämä kuitenkin:

        Urpolle. Hallitus pystyyn ripeästi. Purra on tarpeeksi ok rahaministeriksi. Sanna ulkoministeriksi, koska suhteet (mutta ainoastaan vierotushoito ehdolla). Tuo jälkeen välittömästi samanaikaisella kansallistason yhteisrukouksella uusi, virkistävä alun alku. Isä Meidän -rukous.

        Sitten SKPlle markka-takas; kultaan kiinni. Ja EUsta ulos jos aiotaan vielä nähdä omistusoikeutta tässä maassa, laisinkaan. T. Malinen ja O. Tiihonen maan taloussuunnitelluun VAHVASTI mukaan. Kaitsu teiltä sen ko. talousryhmän johtajaksi.

        Natorojekti meni läpi. Ei pitäisi olla enää tarvitta pelkopornolle yleisökonteksissa; Linperi avatkoot keskusteluyhteyden venäjälle. Kivinen olkoot tuossa mukana. Osaavat tahtoessaan puhua vähintäänkin hyvin. Sitten köyhyyteen perustoimeentulot alta 25k-vuosi-bruttosille, vaikkapa 1.5k kuukaudessa per nuppi, jnk päälle reaalityöpaikkamahiksia. Taikka anarkia tulee tapahtumaan, jossa kirjaimellisesti vähäosainen teurastaa hyväosaisen jostain vitun ruokapussista. Tuo em. tulee ottaa ERITYISEN vakavasti. Ja sitten saariat vittuun Suomesta ennen sodanalkua, koska muodostavat TurPo uhan tsetseenilinkittyvästi.

        Ja sitten, lisää rukousta; eheytymiseks.


    • Ruotsalaiset ovat fiksuja Vaikka kuinka Suomalaiset myöntää

      • Anonyymi

        Eivät ole ainoastaan fiksuja vaan suorastaan viisaita. Eikä nämä ylimieliset mielettömät snobit mikä ruotsalaisuuksi mielletään, vaan heidän ne johtajansa, jtk erinäisistä toimintamalleista suotuisimmat JOHDONMUKAISESTI (tosin kuin meillä impulsiivisesti) valitsevat.

        Tämä ulffihan on täysroska. Ja sen tulee vielä Suomessa jk ikinen suomalainen vielä kantapään kautta oppimaan / tajuamaan "kun hätä on suurin".


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eivät ole ainoastaan fiksuja vaan suorastaan viisaita. Eikä nämä ylimieliset mielettömät snobit mikä ruotsalaisuuksi mielletään, vaan heidän ne johtajansa, jtk erinäisistä toimintamalleista suotuisimmat JOHDONMUKAISESTI (tosin kuin meillä impulsiivisesti) valitsevat.

        Tämä ulffihan on täysroska. Ja sen tulee vielä Suomessa jk ikinen suomalainen vielä kantapään kautta oppimaan / tajuamaan "kun hätä on suurin".

        Kyllä he ovat fiksu ja uskon Ruotsi voitta maailma mestari ja voitta Suomi 4-2 hhhhhhhhhhhhhhhh


    • Anonyymi

      Ruotsi liittyy Natoon heti, kun nuo pari Naton ongelmamaata ovat kypsyneet typerään tuloksettomaan iltalypsyynsä myös Ruotsin kohdalla…
      Siihen kuluu vielä hetki, mutta vain se ja sitten se on ohi.

      Sen jälkeen voikin setviä hyötyjä ja haittoja mitä noille maille on kiukuttelustaan koitunut…
      Saldo taitaa olla kovasti miinuksella.

      • Anonyymi

        "Sen jälkeen voikin setviä hyötyjä ja haittoja mitä noille maille on kiukuttelustaan koitunut…
        Saldo taitaa olla kovasti miinuksella".

        Kyllä vain. Jos siis tarkastellaan asiaa taktisesti. Teknisstreteginen ote onkin sitten jo aikuisia varten, se.


      • Anonyymi

        Kyllä ruottisa erdoganinukkeja tolppiin riittää.


    • Anonyymi

      Nyt kun Suomi on Natossa putinistit jauhavat sontaa Ruotsista. Kun Ruotsi on Natossa niin mistä maasta sitten puhutaan?

    • Anonyymi

      Mahdollinen skenaario on myös se, että Ruotsin sisällä alkaa vahvistua kansalaismielipide, että Ruotsi ei saa muuttaa omaa lainsäädäntöään Ruotsin asukkaiden vahingoksi.

      Jos tällainen mielipide alkaa saada jalansijaa, sitten joudaan arvioimaan uudestaan, mikä on Ruotsin todellinen turvallisuusvaje ja miten se voidaan täyttää. Nyt on jo menossa monivuotinen armeijan rakentaminen aiempiin mittasuhteisiin. Laivasto on ihan kunnossa kuten myös ilmavoimat. Liittoutuminen saattaa alkaa näyttää tarpeettomalta monien kansalaisten mielissä.

    • Anonyymi

      Ei Ruotsi ole aikonutkaan liittyä NATO:on.
      Heidän tehtävänsä oli vain ohjailla Suomi rikkomaan rauhansuhteet Venäjään.

      Kyllähän tästä jo yli vuosi sitten varoitettiin, mutta Rkp-trollien toimesta

      a) suomalaisten varoittajien suomalaisuus kiellettiin (= ihmisoijeusrikos)
      b) valehdeltiin Putinin trolleiksi (= perätön, todistamaton väite, ihmisoikeusrikos)
      c) rikottiin Suomen ja Venäjän välinen rauha, lietsottiin ryssävihaa (= ikvanha ruots. sotatoimi Suomessa)

      d) saatiin typerä Suomi NATO:on ja jenkkien aseet Itärajalle. (Peruuttamaton teko)
      e) Ruotsi itse vetäytyi taka-alalle, pois NATO:sta. (Kuten aina ennenkin, 800 vuotta)

      f) Suomi jää yksin vastaamaan omista sanoistaan ja teoistaan. ("En finne igen")
      g) Vihervasemmiston Rkp-agentit poistuvat Pariisiin, yhdessä rikoskumppaneidensa kanssa, tuhlaamaan valtiolta anastamaansa omaisuutta.

      Ruotsi on aina Ruotsi. Hapansilakka haisee jo kauas.
      Mutta kyllähän te tämän kaiken tiesitte.
      Tästä kerrottiin ja varoitettiin jo ainakin 1,5 vuotta sitten.

      Suomi ja Suomen alkuperäiskansa on jälleen, jo ennalta, hävinnyt tulevan sodan. Ja, todistettuna sotasyyllisenä, tulee maksamaan myös muiden valtioiden, kuten Ukrainan ja Venäjän, molempien jälleenrakentamisen.

      Tämänkin te ennalta tiesitte. Mutta lietsotussa ryssävihassanne nautiskellen ette vähääkään piitanneet lastenne tulevaisuudesta.

      • Ruotsi on tehnhyt kaikki päätöksen ja lainsäädäntötyön etukäteen valmiiksi Suomen esimerkin mukaisesti ja heti kun ratifioinnit ovat selvät Ruotsi liittyy Natoon.


      • Anonyymi
        Kilgore.Trout kirjoitti:

        Ruotsi on tehnhyt kaikki päätöksen ja lainsäädäntötyön etukäteen valmiiksi Suomen esimerkin mukaisesti ja heti kun ratifioinnit ovat selvät Ruotsi liittyy Natoon.

        juu heti kun elinkautinen on kärsitty 🤣


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      362
      2030
    2. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      496
      1890
    3. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      89
      1612
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      245
      1076
    5. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      48
      987
    6. Kuljetusliike j maito

      Kännissä ojaan vuosien kännissä ajelu päättyi ulosajuun
      Suomussalmi
      4
      944
    7. Alkavan syksyn galluppi..

      Ajattelin että olisi sen aika. Gallupin. 1. Mikä on lempivuodenaikasi? Ja miksi? A) kevät B) kesä C) syksy D) talvi 2
      Sinkut
      133
      860
    8. Vetoomus tietyille Miehille

      Suomi on Euroopan toiseksi turvaton maa naisille! Mitä ajatuksia miehet jotka ovat turvattomia naisille? Olisiko korke
      Ikävä
      170
      832
    9. Kuinka paljon

      Sä oikeen tiedät minusta nainen? Nimi ja ikä näyttää olevan hyvin tiedossa. Itse tiedän sinusta vain nimen ja ammatin.
      Ikävä
      50
      821
    10. En voi elää täyttä elämää

      Ilman sinua mies. Minun on pakko saada sinut elämääni. 😢
      Ikävä
      45
      805
    Aihe