Vihreän hörhöilyn mahalasku.

Anonyymi-ap

Vaalit on käyty ja muutamilla puolueilla on mietinnän paikka.Vihreät otti osumaa niin että hömötiainenkin on aivan pöllämystynyt.Eikä rökäletappion syy ollut missään taktisessa äänestämisessä.Muutama fakta.Kun kansa kipuili korkeiden polttoneste hintojen kanssa niin vihreät vaativat hintojen korotuksia.Samaan aikaan kun mediassa näytettiin kuinka Saksa laajensi hiilikaivoksiaan ja Kiina-Intia ja Venäjä availivat uusia hiilivoimaloita harva se viikko,niin meillä nämä viherhörheltäjät vaativat hiilineutraaliutta.Piti siis lopettaa välittömasti puiden kaataminen ja lehmien piereskely. Hankinta tukea oli saatava välittömasti varakkaiden sähkö-Tesloille ja latauspaikkoja jokaiseen tienvarsitolppaan Kaamasta myöden.Niin ja kannabis piti saada lailliseksi heti. Kun vihreät kokoustivat aikoinaan Evolla niin lähitienoon tilataksit rahtasivat näitä maailmanparantajia koko yöm Hämeenlinnaan kapakkaan ja takaisin.Siinä nafta kärysi ja höpsäkkäheinä pöllähteli suviyössä. Nyt sitten vihreät ajattelevat niin etteivät ole onnistuneet kertomaan ihmisille sitä mitä vihreä puolue todellisuudessa on? Tai ehkä sittenkin ovat.Pelkkää vihreää höttöä.

6

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole täysvihreää, se on sisältä vetistä, vaaleanpunaista mössöä. Pinta kyllä kiiltää vihreänä, mutta kun sitä tönäisee kunnolla, että se leviää, niin totuus paljastuu. Eduskuntavaalit taisivat olla tuo tönäisy.

      • Anonyymi

        Eivät enään puhu pössyttelyn vapauttamisestakaan mitään. Onneksi Suomelle että pysyy laittomana.


    • Anonyymi

      Koko vihreiden puoluetaival on yleensäkin nerokasta pluffia jossa jankutetaan vuosikaupalla ns. vihreää valhetta ja lasku menee kansalaisten piikkiin. Nytkin, ainakin jos heidän puheisiin on uskomista, suurin syyllinen maailmanlaajuiseen ilmastomuutokseen on suomalaiset, joita tulee kurittaa niin paljon että rahat loppuvat. Maailman muista valtioista, eli saastuttajista, he eivät koskaan puhu mitään missään yleisessä vaalitilaisuudessa. Kieroitunutta toimintaa!!

      • Anonyymi

        Heillä kun muuta vaaliteemaa ei oleniin jankutus on ainoa ohjenuora jota on pakko tehdä. Joihinkin höpinä uppoaa, mutta useimmilla toimeentulo ja terveyspalvelut ovat henkilökohtaisesti etusijalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heillä kun muuta vaaliteemaa ei oleniin jankutus on ainoa ohjenuora jota on pakko tehdä. Joihinkin höpinä uppoaa, mutta useimmilla toimeentulo ja terveyspalvelut ovat henkilökohtaisesti etusijalla.

        Vihreissä mukana vielä ns. taistolaisajan kommunisteja jotka halusivat sosialisoida muiden omistukset. Nytkin puhuvat Suomen yksityismetsien kansallistamisesta, koska ennallistaminen ei mennyt niinkuin he halusivat. Mistä ihmeestä he tuollaisia aivopieruja keksivät ??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe