Montako sukupuolta ihmislajilla on?

Anonyymi-ap

Ihmislajilla on kaksi biologista sukupuolta. Hermafrodiitti on harvinainen poikkeus eikä kelpaa perusteluksi normaalin ihmisen sukupuolen vaihtamiseen.

Jos mies kokee olevansa nainen tai nainen kokee olevansa mies, niin hänen kokemuksensa on todellisuuden vastainen. Pitääkö deluusioista kärsivää tukea ja kannustaa vai osoittaa hänen minäkuvan olevan virheellinen?

Pitääkö anorektikolle sanoa, että hän on oikeassa pitäessään itseään lihavana?

Pidätkö Jeesus -syndroomaista ihmistä Jeesuksena?

Pidätkö jumalharhaisen ihmisen Jumalaa todellisena?

Miten nämä eroavat transsukupuolisesta ihmisestä?

Montako sukupuolta ihmislajilla on?

Määritteleekö ihmisen sukupuolen hänen oma kokemus (harhainenkin) vai biologia?

Eikö transsukupuolisen kuva itsestään ole harhainen: niin sanottu psykologinen sukupuoli ei vastaa todellisuutta.

70

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olethan sinäkin tavallaan nainen kun haluat miehen penetroituvan anukseesi.

      • Anonyymi

        Minulla ei ole sellaista halua: päinvastoin. Pidän kuvottavana homoseksin.

        ~heh


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minulla ei ole sellaista halua: päinvastoin. Pidän kuvottavana homoseksin.

        ~heh

        Useimmiten vain kaapin perällä haluissaan kärvistelevät ylipäätään ajattelevat tai mukakammoavat tuollaisia toimituksia.

        Pienimunaisena voisit houkutella mahdollisen feikkiemäntäsi kokeilemaan?


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­N­y­­m­f­­o­m­­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17821894C

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ateismissa on viimeaikoina noussut esille ns. elämän suuret kysymykset. Maailmalla oleva trendi vapaasta henkilökohtaisesta ateismista ja järjestöjen monipuolinen tarjonta tulevat väistämättä vaikuttamaan kotimaankin tilanteeseen.
      Kysymäsi trans ja muut LGTBQ kysymykset voidaan nähdä osana tätä liikehdintää.
      Kuitenkin voidaan kysyä nähdäänkö asiat biologian, sosiaalisten konstruktioiden tai ideologioiden kautta?
      Lisäksi menneisyydessä on ollut teistisiä jumaluuksia ja niiden kultteja, joiden manifestoivissa menoissa naiset ovat pukeutuneet miehiksi ja vice versa.
      Eli nykyään osaksi ateistiseksikin nähdyllä agendalla on omat rajapintansa teismeihin.
      Monet kulttuuriateistit (ei siis kulttuurilliset ateistit) eivät tiedä monien heidän noudattamiensa tapojen olevan vanhojen teististen perinteiden mukaisia. Vaan noudattavat niitä sekulaariateismin kulttuuriritualistisesti. Tällaisia menoja ovat mm- vaput, juhannukset yms.

    • <<Määritteleekö ihmisen sukupuolen hänen oma kokemus (harhainenkin) vai biologia?>>

      Enimpien ateistien mukaan sukupuolen määrittää tunteet. Jos mies esim. tunteet tarpeeksi voimakkaasti että hän on nainen, olen kuullut, että ateistien mukaan hänen DNA muuttuu niin, että hänestä tulee nainen.

      Käsittääkseni se on sellainen uskonasia, että ateistit ei voi tarkalleen selittää miten se tapahtuu, mutta se on vähän kuten transsubstantiaatio, se kristittyjen usko, että kun ne syö leipää ja viiniä, ne muuttuu Kristuksen ruumiiksi ja vereksi:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Transsubstantiaatio

      • Anonyymi

        Ateisteilla on tosi outoja uskomuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ateisteilla on tosi outoja uskomuksia.

        Lesta sanoi että lapsiseksi on jees.


      • Anonyymi

        ” Enimpien ateistien mukaan sukupuolen määrittää tunteet. ”

        Sinä voit luulla rauhassa noin, mutta älä laita sanoja meidän muiden suuhun!


    • Anonyymi

      On tärkeää ymmärtää, että sukupuolen ja sukupuoli-identiteetin monimuotoisuus on todellisuutta. Transsukupuolisilla ihmisillä on aito kokemus siitä, että heidän biologinen sukupuolensa ei vastaa heidän henkilökohtaista identiteettiään. Tämä kokemus ei ole deluusio, vaan se perustuu heidän oman kehonsa ja sukupuoliroolinsa epäjohdonmukaisuuteen.

      Transsukupuolisilla ihmisillä on oikeus tulla kohdelluiksi arvostavasti ja kunnioittavasti, ja heidän sukupuoli-identiteettinsä tulee hyväksyä ja kunnioittaa. Heidän sukupuoli-identiteettinsä ei ole virheellinen tai harhainen, vaan se on yksi monista tavoista ilmaista ihmisen sukupuolta.

      On tärkeää erottaa transsukupuolinen identiteetti harhaanjohtavasta minäkuvasta, kuten anoreksian tapauksessa. Anoreksiaa sairastavat ihmiset näkevät itsensä lihavana, vaikka he eivät todellisuudessa ole, mikä voi johtaa vakaviin terveysongelmiin. Anoreksian hoitoon kuuluu ymmärrys siitä, että potilaan minäkuva ei vastaa todellisuutta ja että hoitoon tarvitaan terveyttä edistäviä toimenpiteitä.

      Jeesus-syndrooma viittaa ihmiseen, joka uskoo olevansa Jeesus Kristus. Tämä on harhaanjohtava minäkuva, joka voi olla oire vakavammasta mielenterveysongelmasta. Jumalharhaisuus taas viittaa uskomukseen, että yksilö on Jumalan kaltaisuus tai että hänellä on yliluonnollisia kykyjä. Tämä on myös harhaanjohtava minäkuva.

      On tärkeää ymmärtää, että transsukupuolisuus ei ole mielenterveysongelma eikä se liity harhaanjohtavaan minäkuvaan tai henkilön yliluonnollisiin kykyihin. Transsukupuoliset ihmiset kokevat, että heidän henkilökohtainen sukupuoli-identiteettinsä ei vastaa heidän syntymässä määriteltyä biologista sukupuoltaan.

      Ihmislajilla on kaksi biologista sukupuolta, mies ja nainen. Kuitenkin on olemassa myös sukupuolen moninaisuutta, johon kuuluu esimerkiksi intersukupuolisuus, jossa yksilön sukupuoli-identiteetti ei ole selkeästi määritelty.

      Ihmisen sukupuoli määritellään biologisesti syntymässä, mutta sukupuoli-identiteetti on henkilön henkilökohtainen kokemus, joka voi poiketa biologisesta sukupuolesta. Sukupuoli-identiteetin monimuotoisuus on todellisuutta ja sen hyväksyminen on tärkeää sukupuolen moninaisuuden ymmärtämiseksi.

      Transsukupuolisten henkilöiden kohtaaminen arvostavasti ja kunnioittavasti on tärkeää heidän hyvinvointinsa ja ihmisoikeuksiensa takaamiseksi. Tämä sisältää heidän sukupuoli-identiteettinsä kunnioittamisen ja tunnustamisen, oikeuden käyttää nimeä ja pronominia, joka vastaa heidän sukupuoli-identiteettiään, sekä oikeuden käyttää vessoja ja pukeutua tavalla, joka vastaa heidän sukupuoli-identiteettiään.

      On tärkeää ymmärtää, että sukupuolen moninaisuus on osa ihmisen moninaisuutta ja sen hyväksyminen edistää yhteiskunnan monimuotoisuutta ja tasa-arvoa.

      • Anonyymi

        Vaikka mies kokee olevansa nainen, niin hän on silti mies.

        Vaikka nainen kokee olevansa mies, on hän silti nainen.

        Ihmisen näkemys omasta sukupuolesta ei määrittele todellista sukupuolta.

        On myös transsukupuolisia, joiden näkemys omasta sukupuolesta muuttuu useamman kerran elämän aikana.

        Tämä on itse asiassa hyvin yleistä nykyään nuorten transsukupuolisten keskuudessa. Nuoren mieli muuttuu aikuisena, joten sukupuolen vaihtaminen olisi ollut suuri virhe ja se on sitä myös joidenkin aikuisena operoitujen kohdalla.

        Sukupuoli on biologinen ja synnynnäinen. Se ei vaihdu mielen oikkujen ja harhojen tuloksena.


      • Anonyymi

        "On tärkeää ymmärtää, että sukupuolen moninaisuus on osa ihmisen moninaisuutta ja sen hyväksyminen edistää yhteiskunnan monimuotoisuutta ja tasa-arvoa."

        Ihmislajilla on kaksi synnynnäistä biologista sukupuolta - uros-ja naaraspuolinen - eivätkä ne muutu sen mukaan, mitä mieltä ihminen milloinkin on omasta sukupuolesta.

        Trans-aktivistit vaativat muita hyväksymään todelliseksi sen sukupuolen, jonka trans-ihminen kulloinkin kokee omakseen. Tämä on sortoa ja puuttumista sananvapauteen asiassa, jossa ihmisen sukupuoli on selvä synnynnäinen biologinen ominaisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "On tärkeää ymmärtää, että sukupuolen moninaisuus on osa ihmisen moninaisuutta ja sen hyväksyminen edistää yhteiskunnan monimuotoisuutta ja tasa-arvoa."

        Ihmislajilla on kaksi synnynnäistä biologista sukupuolta - uros-ja naaraspuolinen - eivätkä ne muutu sen mukaan, mitä mieltä ihminen milloinkin on omasta sukupuolesta.

        Trans-aktivistit vaativat muita hyväksymään todelliseksi sen sukupuolen, jonka trans-ihminen kulloinkin kokee omakseen. Tämä on sortoa ja puuttumista sananvapauteen asiassa, jossa ihmisen sukupuoli on selvä synnynnäinen biologinen ominaisuus.

        Sukupuolen moninaisuus on monimutkainen ja herkkä asia, joka voi olla haastavaa ymmärtää ihmisille, joilla on vain yksi vahvistettu sukupuoli-identiteetti. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että sukupuoli on monitahoinen ominaisuus, joka kattaa biologiset, psyykkiset ja sosiaaliset näkökohdat. Vaikka sukupuoli onkin yleensä määritetty syntymässä, on olemassa monia tapauksia, joissa yksilön biologinen sukupuoli ei ole yksiselitteinen.

        Trans-ihmiset kokevat, että heidän biologinen sukupuolensa ei vastaa heidän sukupuoli-identiteettiään. Tämä voi johtaa monenlaisiin fyysisiin, psyykkisiin ja sosiaalisiin haasteisiin. On tärkeää huomata, että sukupuoli-identiteetti ei ole valinta tai mielipide, vaan se on todellinen ja aito osa yksilön identiteettiä. Jokaisella ihmisellä on oikeus määritellä oma sukupuoli-identiteettinsä, eikä kenenkään tule puuttua toisen henkilön oikeuteen ilmaista omaa sukupuoli-identiteettiään.

        Trans-aktivistit eivät pyydä muita hyväksymään sukupuoli-identiteettiään, vaan pyrkivät edistämään ymmärrystä ja kunnioitusta sukupuolen moninaisuutta kohtaan. Tämä ei ole sortoa eikä puuttumista sananvapauteen, vaan ihmisoikeuskysymys, joka koskee yksilön oikeutta ilmaista omaa sukupuoli-identiteettiään ja tulla kohdelluksi sen mukaisesti.

        On tärkeää, että yhteiskunta tukee sukupuoli-identiteetin moninaisuutta ja torjuu syrjinnän kaikissa muodoissaan. Tämä edistää yksilön hyvinvointia ja oikeutta olla oma itsensä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "On tärkeää ymmärtää, että sukupuolen moninaisuus on osa ihmisen moninaisuutta ja sen hyväksyminen edistää yhteiskunnan monimuotoisuutta ja tasa-arvoa."

        Ihmislajilla on kaksi synnynnäistä biologista sukupuolta - uros-ja naaraspuolinen - eivätkä ne muutu sen mukaan, mitä mieltä ihminen milloinkin on omasta sukupuolesta.

        Trans-aktivistit vaativat muita hyväksymään todelliseksi sen sukupuolen, jonka trans-ihminen kulloinkin kokee omakseen. Tämä on sortoa ja puuttumista sananvapauteen asiassa, jossa ihmisen sukupuoli on selvä synnynnäinen biologinen ominaisuus.

        ”Ihmislajilla on kaksi synnynnäistä biologista sukupuolta - uros-ja naaraspuolinen”

        Määrittele, mikä on ”naaras” ja mikä ”uros” niiden yksilöiden kohdalla, jotka eivät kykene tuottamaan jälkeläisiä. Tähän voi olla monia eri syitä kuten esimerkiksi ikä tai sukupuoli-kehityksen poikkeavuudet.


    • Anonyymi

      Sukupuolia on niin monta , kun voidaan tehdä rahaa , sama ilmiö kun lahkoilla 🤣

    • Anonyymi

      Montako sukupuolta on simpanssilla ja orangilla?

      Miksi ihmisapinoiden suvussa vain ihmisillä olisi useampi kuin kaksi sukupuolta?

      Omituista tässä on vielä se, että ihmisen sukupuoli voisi vaihtua monta kertaa elämän aikana, jos se perustuisi omaan kokemukseen ja näkemykseen. Etenkin nuorten mieli muuttuu ja näkemys omasta sukupuolesta palaa monilla vastaamaan synnynnäistä biologista sukupuolta aikuisena.

      • Anonyymi

        Simpansseilla ja orangeilla, kuten useimmilla muillakin nisäkkäillä, on kaksi sukupuolta: uros- ja naarassukupuoli.

        Sukupuolen moninaisuus on yleistä monissa eläinlajeissa, ja sukupuolen moninaisuuteen liittyviä ilmiöitä on havaittu myös ihmisen läheisimpien sukulaislajien kohdalla, kuten gorilloilla ja simpansseilla. Esimerkiksi joissakin gorillaryhmissä on havaittu, että yksittäiset urokset voivat käyttäytyä naaraiden tavoin ja jopa synnyttää jälkeläisiä. Tämä johtuu siitä, että näissä yksilöissä on havaittu poikkeuksellisen korkeita määriä naarashormoneja.

        Ihmisen sukupuoli-identiteetti on monimutkainen asia, johon liittyy biologisia, psykologisia ja sosiaalisia tekijöitä. Joillakin ihmisillä voi olla kokemus siitä, että heidän biologinen sukupuolensa ei vastaa heidän psykologista sukupuoltaan. Sukupuolen moninaisuus onkin ilmiönä tunnistettu ja siihen liittyvää tutkimusta tehdään yhä enemmän.

        On totta, että joillakin nuorilla ihmisillä voi olla lyhytaikaisia kokeiluja sukupuoli-identiteettinsä suhteen, mutta tämä ei ole sama asia kuin sukupuolen vaihtaminen. Sukupuolen moninaisuuteen liittyvät asiat ovat monimutkaisia ja yksilöllisiä, ja jokainen henkilö tarvitsee yksilöllistä tukea ja kunnioitusta omassa sukupuoli-identiteetissään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Simpansseilla ja orangeilla, kuten useimmilla muillakin nisäkkäillä, on kaksi sukupuolta: uros- ja naarassukupuoli.

        Sukupuolen moninaisuus on yleistä monissa eläinlajeissa, ja sukupuolen moninaisuuteen liittyviä ilmiöitä on havaittu myös ihmisen läheisimpien sukulaislajien kohdalla, kuten gorilloilla ja simpansseilla. Esimerkiksi joissakin gorillaryhmissä on havaittu, että yksittäiset urokset voivat käyttäytyä naaraiden tavoin ja jopa synnyttää jälkeläisiä. Tämä johtuu siitä, että näissä yksilöissä on havaittu poikkeuksellisen korkeita määriä naarashormoneja.

        Ihmisen sukupuoli-identiteetti on monimutkainen asia, johon liittyy biologisia, psykologisia ja sosiaalisia tekijöitä. Joillakin ihmisillä voi olla kokemus siitä, että heidän biologinen sukupuolensa ei vastaa heidän psykologista sukupuoltaan. Sukupuolen moninaisuus onkin ilmiönä tunnistettu ja siihen liittyvää tutkimusta tehdään yhä enemmän.

        On totta, että joillakin nuorilla ihmisillä voi olla lyhytaikaisia kokeiluja sukupuoli-identiteettinsä suhteen, mutta tämä ei ole sama asia kuin sukupuolen vaihtaminen. Sukupuolen moninaisuuteen liittyvät asiat ovat monimutkaisia ja yksilöllisiä, ja jokainen henkilö tarvitsee yksilöllistä tukea ja kunnioitusta omassa sukupuoli-identiteetissään.

        "Esimerkiksi joissakin gorillaryhmissä on havaittu, että yksittäiset urokset voivat käyttäytyä naaraiden tavoin ja jopa synnyttää jälkeläisiä."

        Saisinko lähteen tälle argumentille vai keksitkö tämän omasta päästä?

        Holy_Roller

        Mitä mieltä olet biologian eksperttinä näistä asioista?

        Onko trans-sukupuolinen deluusion vallassa niin kuin jumalharhainen ihminen?


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Esimerkiksi joissakin gorillaryhmissä on havaittu, että yksittäiset urokset voivat käyttäytyä naaraiden tavoin ja jopa synnyttää jälkeläisiä."

        Saisinko lähteen tälle argumentille vai keksitkö tämän omasta päästä?

        Holy_Roller

        Mitä mieltä olet biologian eksperttinä näistä asioista?

        Onko trans-sukupuolinen deluusion vallassa niin kuin jumalharhainen ihminen?

        ”… Holy_Roller…”

        Yritätkö esiintyä minuna vai huudatko minua apuun?

        Itsekin odotan mielenkiinnolla lähteitä siitä, miten siittiöitä tuottavasta hedelmöittävästä urosgorillasta tulee munasoluja tuottava hedelmöittyvä yksilö 🤣


      • Anonyymi
        Holy_Roller kirjoitti:

        ”… Holy_Roller…”

        Yritätkö esiintyä minuna vai huudatko minua apuun?

        Itsekin odotan mielenkiinnolla lähteitä siitä, miten siittiöitä tuottavasta hedelmöittävästä urosgorillasta tulee munasoluja tuottava hedelmöittyvä yksilö 🤣

        Ihan vain mielipidettäsi kaipaan.

        Arvatenkaan lähdettä tuohon gorilla uroksen tapaukseen ei saada ja kirjoittaja ei vastaa mitään siihen kysymykseen, mutta jatkaa trans-agendaansa.

        Mitä mieltä sinä olet itse aiheesta? Montako sukupuolta ihmislajilla on? Ja mitä vastaa tähän:

        Onko trans-sukupuolinen deluusion vallassa niin kuin jumalharhainen ihminen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Simpansseilla ja orangeilla, kuten useimmilla muillakin nisäkkäillä, on kaksi sukupuolta: uros- ja naarassukupuoli.

        Sukupuolen moninaisuus on yleistä monissa eläinlajeissa, ja sukupuolen moninaisuuteen liittyviä ilmiöitä on havaittu myös ihmisen läheisimpien sukulaislajien kohdalla, kuten gorilloilla ja simpansseilla. Esimerkiksi joissakin gorillaryhmissä on havaittu, että yksittäiset urokset voivat käyttäytyä naaraiden tavoin ja jopa synnyttää jälkeläisiä. Tämä johtuu siitä, että näissä yksilöissä on havaittu poikkeuksellisen korkeita määriä naarashormoneja.

        Ihmisen sukupuoli-identiteetti on monimutkainen asia, johon liittyy biologisia, psykologisia ja sosiaalisia tekijöitä. Joillakin ihmisillä voi olla kokemus siitä, että heidän biologinen sukupuolensa ei vastaa heidän psykologista sukupuoltaan. Sukupuolen moninaisuus onkin ilmiönä tunnistettu ja siihen liittyvää tutkimusta tehdään yhä enemmän.

        On totta, että joillakin nuorilla ihmisillä voi olla lyhytaikaisia kokeiluja sukupuoli-identiteettinsä suhteen, mutta tämä ei ole sama asia kuin sukupuolen vaihtaminen. Sukupuolen moninaisuuteen liittyvät asiat ovat monimutkaisia ja yksilöllisiä, ja jokainen henkilö tarvitsee yksilöllistä tukea ja kunnioitusta omassa sukupuoli-identiteetissään.

        "Esimerkiksi joissakin gorillaryhmissä on havaittu, että yksittäiset urokset voivat käyttäytyä naaraiden tavoin ja jopa synnyttää jälkeläisiä. Tämä johtuu siitä, että näissä yksilöissä on havaittu poikkeuksellisen korkeita määriä naarashormoneja."

        Missä on lähde tutkimukseen, jonka mukaan gorilla uros synnyttää jälkeläisiä?

        Hormonit eivät määrittele sukupuolta.

        Myös miehillä on hoivavietti ja he hoitavat lapsia, mutta se ei tee heistä naisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Simpansseilla ja orangeilla, kuten useimmilla muillakin nisäkkäillä, on kaksi sukupuolta: uros- ja naarassukupuoli.

        Sukupuolen moninaisuus on yleistä monissa eläinlajeissa, ja sukupuolen moninaisuuteen liittyviä ilmiöitä on havaittu myös ihmisen läheisimpien sukulaislajien kohdalla, kuten gorilloilla ja simpansseilla. Esimerkiksi joissakin gorillaryhmissä on havaittu, että yksittäiset urokset voivat käyttäytyä naaraiden tavoin ja jopa synnyttää jälkeläisiä. Tämä johtuu siitä, että näissä yksilöissä on havaittu poikkeuksellisen korkeita määriä naarashormoneja.

        Ihmisen sukupuoli-identiteetti on monimutkainen asia, johon liittyy biologisia, psykologisia ja sosiaalisia tekijöitä. Joillakin ihmisillä voi olla kokemus siitä, että heidän biologinen sukupuolensa ei vastaa heidän psykologista sukupuoltaan. Sukupuolen moninaisuus onkin ilmiönä tunnistettu ja siihen liittyvää tutkimusta tehdään yhä enemmän.

        On totta, että joillakin nuorilla ihmisillä voi olla lyhytaikaisia kokeiluja sukupuoli-identiteettinsä suhteen, mutta tämä ei ole sama asia kuin sukupuolen vaihtaminen. Sukupuolen moninaisuuteen liittyvät asiat ovat monimutkaisia ja yksilöllisiä, ja jokainen henkilö tarvitsee yksilöllistä tukea ja kunnioitusta omassa sukupuoli-identiteetissään.

        Mielenkiintoinen näkemys tuo gorillaurokset synnyttää.. Olisiko sinulla jotain "kättä pidempää" todisteeksi? Ettei nyt vain olisi se gorillauros varastanut jonkun pentua? On tullut katseltua todella paljon näitä eläinohjelmia ihan kotimaisilta kanavilta, että ulkomaisilta, myös gorilloista kertovia, eikä koskaan ole tullut vastaan gorilloista, että "uros synnyttää". Päinvastoin, kun uros haluaa paritella naaraan kanssa, se tappaa ne jälkeläiset, että saisi omia pikkugorilloita ja tuo varastaminenkin on aika yleistä. Siis nämä "väitteet" ei löydy linkkien takaa vaan ihan katselluista eläindokumenteista, joita (toistan taas) olen katsellut todella paljon, koska pidän niistä.


    • Anonyymi

      Ateistit ovat ihmeen hiljaa, vaikka ovat biologiassa asiantuntijoita.

      Miksi?

      • Anonyymi

        Ateisteja nolottaa se, että trans-ihminen voi vaihtaa sukupuolta monta kertaa elämän aikana, jos kokemus omasta sukupuolesta muuttuu.

        Ehkä ateisti tajuaa jossakin pimeän mielensä sopukoissa, että trans-ihmisen minäkuva on samalla tavalla todellisuuden vastainen kuin esimerkiksi anorektikolla ja Jeesus -syndroomasta kärsivällä: että trans-ihmisen todellinen sukupuoli on synnynnäinen biologinen ja niin sanottu psykologinen sukupuoli on deluusioon perustuva ja siten virheellinen.

        On ihmisoikeus, että saamme sanoa ilman rangaistuksen pelkoa tämän asian: synnynnäinen biologinen sukupuoli on todellinen, trans-ihmisen kokema sukupuoli on todellisuuden vastainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ateisteja nolottaa se, että trans-ihminen voi vaihtaa sukupuolta monta kertaa elämän aikana, jos kokemus omasta sukupuolesta muuttuu.

        Ehkä ateisti tajuaa jossakin pimeän mielensä sopukoissa, että trans-ihmisen minäkuva on samalla tavalla todellisuuden vastainen kuin esimerkiksi anorektikolla ja Jeesus -syndroomasta kärsivällä: että trans-ihmisen todellinen sukupuoli on synnynnäinen biologinen ja niin sanottu psykologinen sukupuoli on deluusioon perustuva ja siten virheellinen.

        On ihmisoikeus, että saamme sanoa ilman rangaistuksen pelkoa tämän asian: synnynnäinen biologinen sukupuoli on todellinen, trans-ihmisen kokema sukupuoli on todellisuuden vastainen.

        Päinvastoin. Ateistina ymmärrän, että sukupuoli-identiteetti on monimutkainen ja herkkä asia, johon liittyy monia biologisia, psyykkisiä ja sosiaalisia tekijöitä. On myös tärkeää ymmärtää, että yksilön sukupuoli-identiteetti voi muuttua elämän aikana, ja tämä ei ole harvinaista. Trans-ihmiset eivät vaihda sukupuoltaan "monta kertaa elämän aikana" ilman vakavia syitä, vaan he voivat kokea oman sukupuoli-identiteettinsä muuttuvan ajan myötä.

        On tärkeää huomata, että trans-ihmisten sukupuoli-identiteetti on aito ja todellinen osa heidän identiteettiään. Trans-ihmiset eivät kärsi deluusioista tai muista mielenterveysongelmista, vaan he ovat vain yksi esimerkki sukupuolen moninaisuudesta. On tärkeää tukea heidän oikeuttaan ilmaista omaa sukupuoli-identiteettiään ja tulla kohdelluksi sen mukaisesti.

        Sukupuoli-identiteetti ei ole sama asia kuin anoreksia tai Jeesus-syndrooma, jotka ovat mielenterveysongelmia. Sukupuoli-identiteetti on biologinen, psyykkinen ja sosiaalinen ominaisuus, joka voi vaihdella yksilöiden välillä.

        Lopuksi, sananvapaus on tärkeä perusoikeus, mutta sen käyttöön liittyy vastuu ja kunnioitus muita kohtaan. On tärkeää ilmaista mielipiteensä kunnioittavasti ja välttää syrjintää tai loukkaamista muita kohtaan. Sukupuoli-identiteetti on tärkeä osa jokaisen yksilön identiteettiä, ja sen kunnioittaminen on osa ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta.


      • Anonyymi

        Ateisteja hävettää huomata se, että heidät on aivopesty tunnustamaan trans-ihmisen todelliseksi sukupuoleksi se, joka ei ole todellinen: siksi he vaikenevat.

        Sitten on niitä, jotka todella uskovat trans-ihmisen olevan sitä sukupuolta, jonka he kokevat oikeaksi, vaikka se ei ole heidän synnynnäinen biologinen sukupuoli.

        Nyt vain odotetaan niitä ateisteja, jotka väittävät trans-ihmisen olevan todella sitä sukupuolta, joka on vastoin synnynnäistä biologista sukupuolta ja sanovat virheellisen minäkuvan vastaavan todellisuutta, ja että se on perinnöllistä samoin kuin homoseksuaalisuus. Tähän ei pitäisi mennä enää kauaa.

        Ja pian ovat kuvioissa wokettajat, jotka sanovat sorroksi sitä, että ei suostuta pitämään todellisena synnynnäisenä biologisena sukupuolena sitä, jonka trans-ihminen kokee omakseen, vaikka se on todellisuuden vastainen. Sortoa on kuitenkin se, että trans-aktivistit vaativat muita pitämään heitä eri sukupuolta olevana kuin mitä he ovat. Haukkuvat rasistiksi ja pitävät rikollisena ihmistä, joka pitää kiinni todellisuudesta sen sijaan että pitäisi todellisena ihmisen väärää kuvaa itsestään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Päinvastoin. Ateistina ymmärrän, että sukupuoli-identiteetti on monimutkainen ja herkkä asia, johon liittyy monia biologisia, psyykkisiä ja sosiaalisia tekijöitä. On myös tärkeää ymmärtää, että yksilön sukupuoli-identiteetti voi muuttua elämän aikana, ja tämä ei ole harvinaista. Trans-ihmiset eivät vaihda sukupuoltaan "monta kertaa elämän aikana" ilman vakavia syitä, vaan he voivat kokea oman sukupuoli-identiteettinsä muuttuvan ajan myötä.

        On tärkeää huomata, että trans-ihmisten sukupuoli-identiteetti on aito ja todellinen osa heidän identiteettiään. Trans-ihmiset eivät kärsi deluusioista tai muista mielenterveysongelmista, vaan he ovat vain yksi esimerkki sukupuolen moninaisuudesta. On tärkeää tukea heidän oikeuttaan ilmaista omaa sukupuoli-identiteettiään ja tulla kohdelluksi sen mukaisesti.

        Sukupuoli-identiteetti ei ole sama asia kuin anoreksia tai Jeesus-syndrooma, jotka ovat mielenterveysongelmia. Sukupuoli-identiteetti on biologinen, psyykkinen ja sosiaalinen ominaisuus, joka voi vaihdella yksilöiden välillä.

        Lopuksi, sananvapaus on tärkeä perusoikeus, mutta sen käyttöön liittyy vastuu ja kunnioitus muita kohtaan. On tärkeää ilmaista mielipiteensä kunnioittavasti ja välttää syrjintää tai loukkaamista muita kohtaan. Sukupuoli-identiteetti on tärkeä osa jokaisen yksilön identiteettiä, ja sen kunnioittaminen on osa ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta.

        <<On myös tärkeää ymmärtää,
        On tärkeää huomata,
        On tärkeää tukea
        on tärkeä perusoikeus
        On tärkeää ilmaista
        on tärkeä osa>>

        On tärkeää myös huomata, että me ymmärretään helpomminkin, että olet puhuvinaan tärkeistä asioista, ei sun tarvitse mainita sitä tärkeyttä 6 kertaa jokaisessa viestissä.

        Lisäksi tuo sun robottimainen tyyli kirjoittaa kuulostaa tekoäly/ChatGPT-propagandabotilta, joten oletko edes aito ihminen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ateisteja nolottaa se, että trans-ihminen voi vaihtaa sukupuolta monta kertaa elämän aikana, jos kokemus omasta sukupuolesta muuttuu.

        Ehkä ateisti tajuaa jossakin pimeän mielensä sopukoissa, että trans-ihmisen minäkuva on samalla tavalla todellisuuden vastainen kuin esimerkiksi anorektikolla ja Jeesus -syndroomasta kärsivällä: että trans-ihmisen todellinen sukupuoli on synnynnäinen biologinen ja niin sanottu psykologinen sukupuoli on deluusioon perustuva ja siten virheellinen.

        On ihmisoikeus, että saamme sanoa ilman rangaistuksen pelkoa tämän asian: synnynnäinen biologinen sukupuoli on todellinen, trans-ihmisen kokema sukupuoli on todellisuuden vastainen.

        Eikö silloin ole vika korvien välissä, jos ei tiedä mikä on vaan "vaihtaa" itseään useamman kerran mieheksinaiseksimieheksi jne jne.
        Silloin on päästään pahasti sekaisin ja kuuluu hoidon piiriin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö silloin ole vika korvien välissä, jos ei tiedä mikä on vaan "vaihtaa" itseään useamman kerran mieheksinaiseksimieheksi jne jne.
        Silloin on päästään pahasti sekaisin ja kuuluu hoidon piiriin.

        Jo yksi kerta riittää tai se, että ei lapsena hyväksy omaa sukupuoltaan vaan tekeytyy toiseksi. On helpompaa parantaa lapsen kehityshäiriö kuin aikuisen pinttynyt deluusio.


    • Anonyymi

      Palsta-ateisti pitää synnynnäisenä ja biologisena sukupuolena sen, jonka trans-ihminen kulloinkin kokee omakseen. Häntä ei haittaa se, että sukupuoli voi vaihtua monta kertaa elämän aikana. Pääasia että saa vastustaa kristittyjä ja niitä ateisteja, jotka ovat eri mieltä wokettajien ja trans-aktivistien kanssa.

    • Anonyymi

      Sukupuoli-identiteetti on eri asia kuin sukupuoli.

      Trans-ihmisen sukupuoli-identiteetti on eri kuin hänen sukupuolensa.

      Wokettajat ja trans-aktivistit sotkevat nämä käsitteet usein toisiinsa.

    • Anonyymi

      En voi muuta kuin ihmetellä sitä, miten sekaisin palstan ateistit ovat, kun pitävät naisena miestä, joka kokee olevansa nainen.

      Ja sitten kerskuvat älykkyydellään ja selväjärkisyydellään.

      • Anonyymi

        Keitä tarkoitat palstan ateisteilla?

        Tässä keskustelussa on ollut tähän mennessä tasan yksi ateisti, joka väittää gorilla urosten synnyttävän jälkeläisiä ja vihjaa transsukupuolisuuden olevan biologista perua ja tunnettua ihmisapinoiden joukossa.

        Muut ovat vaienneet kuka mistäkin syystä, joten et voi tietää, mitä mieltä he aiheesta ovat.


    • Anonyymi

      Kummallista, ettei ihmisiä ajatella vain ja ainoastaan yksilöinä.
      Täydellisen paskan hailee tietenkin on, mitä muutamat ääliöiden kansoittamat kultit ovat siitä mieltä.

      • Anonyymi

        Millainen on paskan hailee? Onko se miedompi kuin munapieru?


    • Anonyymi

      "Montako sukupuolta ihmislajilla on?"

      Jeesus teki ihmeitä ja pystyi muuttamaan sukupuoltaan sekunnissa. Joskus hän oli munakas ja toisinaan taas ei. Esimerkiksi eräässä tilanteessa hänet yritettiin kivittää syntiä tehneenä naisena. Silloin hän muuttui jälleen mieheksi ja huudahti: "Totisesti, totisesti ja vakavasti ottaen minä sanon teille! Se joka teistä on synnitön heittäköön ensimmäisen kiveksen!"

      Jotkut väkijoukossa olleista yrittivät irrottaa kiveksiä, mutta nahkapussit olivat liian kestävää materiaalia eikä vapaita kiveksiä saatu pallihiki soikoon heitettäväksi. Perimätiedon mukaan tapahtumat menivät näin.

    • Anonyymi

      Unelma: olis pillu ja penis eli molemmat.

      Antaisin pillua eli minua naitais perinteisesti viduun samalla kun itse naisin munallani naista. Lisänä minua naisi joku samanaikaisesti persläpeen.

    • Anonyymi

      Aloitit hyvin, mutta sitten vertasit uskovia kristittyjä sukupuolisekoilijoihin! Jumala loi vain naisen ja miehen, ja pian hän tempaa häneen uskovat naiset ja miehet luokseen taivaaseen. On hyvä, että ymmärrät perusbiologiaa, mutta se ei vielä auta sinua suurimmassa dilemmassasi: kumman paikan valitset ikuiseksi asuinpaikaksesi, helvetin vai taivaan? Jos uskot Jeesukseen, saat elää ikuisesti onnessa. Jos taas valitset mitä muuta tahansa, loppusijoituspaikkasi on helvetti. Jumalaviha ja viha normaaleja naisia ja miehiä kohtaan kumpuavat molemmat saatanan juonista. Totuus vapauttaa valheesta. Uskalla nähdä loputkin valheet ja käänny niistä.

      • Anonyymi

        Mistä näitä oikein sikiää?


    • Anonyymi

      On tärkeää erottaa toisistaan sukupuoli ja sukupuoli-identiteetti.

      Sukupuoli on synnynnäinen ja muuttumaton, mutta sukupuoli-identiteetti voi muuttua monta kertaa elämän aikana.

      Lainsäädäntö ei saisi perustua muuttuvaan vaan sen tulisi perustua pysyvään asiaan. Samoin käytäntö ja säännöt esimerkiksi kilpaurheilussa, uimahalleissa jne.

      Kovin moni ei halua miehiä naisten lajiin urheilussa ja pukuhuoneeseen uimahalleissa.

      • Anonyymi

        Kyllähän ihmisen sukupuolen voi muuttaa monta kertaa juridisesti hänen elämänsä aikana ja suihkut, pukuhuoneet ja vessat voidaan säätää unisex mallia oleviksi.

        Kukapa järkevä ja hyvä ihminen siitä paljastuisi?

        Ja kilpasarjoissa voidaan luopua kokonaan sukupuoli jaosta. Unisex sarjoja vaan: se on tasa-arvoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän ihmisen sukupuolen voi muuttaa monta kertaa juridisesti hänen elämänsä aikana ja suihkut, pukuhuoneet ja vessat voidaan säätää unisex mallia oleviksi.

        Kukapa järkevä ja hyvä ihminen siitä paljastuisi?

        Ja kilpasarjoissa voidaan luopua kokonaan sukupuoli jaosta. Unisex sarjoja vaan: se on tasa-arvoa.

        Pahastuisi - ei paljastuisi.

        Automaattinen korjaus yllätti.


    • Anonyymi

      Ihmetyttää tosiaan ateistien hiljaa olo tässä ketjussa.

      Jos puhuttaisiin jumalharhoista tai homoseksuaalisuudesta, niin ketju täyttyisi ateistien viesteistä, mutta tästä aiheesta eivät aktiivisimmatkaan virka mitään kysymättä suoraan heiltä nimeltä ja ei sittenkään.

      Mikä mättää, kun aihe ei kiinnosta? Tässähän olisi loistava paikka näpäyttää hihhuleita...

      • Anonyymi

        Etkö löydä lasta kaveriksi hiekkalaatikolle?

        Aihe ei kiinnosta, koska on noloa puolustaa ison karjun oikeutta tulla kohdelluksi naisena ja vain siksi, että hän kokee olevansa nainen, vaikka on selvästi mies.

        On vaikea pitää tätä ihmisoikeuskysymyksenä, etenkin kun osa ateisteista kuten siare ovat kristittyjen kanssa samaa mieltä tässä asiassa.

        Ja kun wokettajat ja trans-aktivistit pyrkivät rajoittamaan muiden sananvapautta ja käyttäytymistä vaatiessaan, että kaikkien on tunnustettava trans-ihmisen sukupuoleksi se, joka ei ole synnynnäinen ja biologinen, niin into puolustaa heitä laantuu ja asia kääntyy päinvastaiseksi:

        sortajia ovatkin wokettajat ja trans-aktivistit, ja uhreja ovat ne, jotka pitävät kiinni todellisuudesta sukupuolen määrittämisessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö löydä lasta kaveriksi hiekkalaatikolle?

        Aihe ei kiinnosta, koska on noloa puolustaa ison karjun oikeutta tulla kohdelluksi naisena ja vain siksi, että hän kokee olevansa nainen, vaikka on selvästi mies.

        On vaikea pitää tätä ihmisoikeuskysymyksenä, etenkin kun osa ateisteista kuten siare ovat kristittyjen kanssa samaa mieltä tässä asiassa.

        Ja kun wokettajat ja trans-aktivistit pyrkivät rajoittamaan muiden sananvapautta ja käyttäytymistä vaatiessaan, että kaikkien on tunnustettava trans-ihmisen sukupuoleksi se, joka ei ole synnynnäinen ja biologinen, niin into puolustaa heitä laantuu ja asia kääntyy päinvastaiseksi:

        sortajia ovatkin wokettajat ja trans-aktivistit, ja uhreja ovat ne, jotka pitävät kiinni todellisuudesta sukupuolen määrittämisessä.

        Uskonnollinen vakaumus estää palstan ateisteja asettumasta samalle linjalle kristittyjen kanssa.

        Ajattelevat vielä kaiketi niin, että mitä se ketään haittaa, jos joku kokee olevansa eri sukupuolta kuin mitä hän on.

        Ovat sitten valmiita tunnustamaan näiden sukupuoleksi sen, joka ei ole heidän sukupuolensa.

        Eivät näe tässä käytännön ongelmia ja ongelmia lainsäädännön kannalta.

        Eivät näe sukupuolikäsitykseltä terveiden kohtaamaa painostusta ja sortoa, kun vaaditaan harhaisuuden pitämistä todellisuutena.


      • Anonyymi

        Aihe ei kiinnosta ateisteja, koska suuri osa heistä on samaa mieltä kristittyjen kanssa.


    • Anonyymi

      Nythän jopa huumeet näkee karvoista joten pitäisi alkaa laskemaan niitä. Ennemmin vaikka pään hiuksista. Siististi ja kauniisti.

    • Anonyymi

      Miehen ja naisen sukupuoli on helppo määritellä.

      Sen ratkaisee biologia, ei oma kokemus.

      Hermafrodiitti on poikkeus: ei vaikuta muihin.

      Sukupuoli ei muutu elämän aikana. Identiteetti voi muuttua ja olla todellisuuden vastainen, mutta sukupuoli ei muutu.

      • Anonyymi

        ” Miehen ja naisen sukupuoli on helppo määritellä.”

        Hyvä. Määrittele sitten! Ja pohdi määritelmässäsi etenkin kaikkia niitä, jotka eivät kykene tuottamaan jälkeläisiä kuten lapset ja XY-kromosomiset naiset.

        Hermafrodiittisuutta eli kaksineuvoisuutta ei esiinny tiettävästi ihmisillä lainkaan. Niitä joilla on sekä uroksen että naaraan primäärisiä sukupuoli-ominaisuuksia niin paljon, että sukupuolta ei voida määritellä yksiselitteisesti kutsutaan interseksuaaleiksi.


    • Anonyymi

      Tieteen näkökulmasta nähtynä eläinkunnassa suokupuolia on kaksi tai yksi. Kaksi sukupuolta on ylivoimaisesti tavallisempi. Etanoilla ja kastemadoilla on vain yksi sukupuoli kun yksilöillä on molempien sukupuolien lisääntymiselimet. Nyt sitten ihmisten yhteiskunnassa on tietty aatesuuntaus päättänyt, että sukupuolia on epälukuinen määrä, mikä on täysin keinotekoinen ajatus. Todellisuudessa kyse on kehityshäiröstä. Kun ihmisyksilön kehitys alkiosta aikuiseksi ei mene niinkuin luonto on tarkoittanut niin puhutaan kehitysvammasta. Kehitysvammaa aivotoiminnassa kutsuttiin ennen vajaamielisyydeksi. Sukupuolen kehityshäiriötä voisi samalla suorapuheisuudella kutsua vajaasukupuolisuudeksi. Vajaasukupuolisuus ei ole yhtä vakava kehitysvammaisuuden muoto kuin vajaamielisyys. Vajaasukupuoliset ihmiset kykenevät täyteen sosiaaliseen elämään ja voivat olla hyvinkin lahjakkaita. Vajaasukupuolisten elämää kuitenkin hankaloittaa tämä meidän modernin läntisen kulttuurimme ylenpalttinen seksikeskeisyys. Seksuaalinen vajaavuus aiheuttaa ylenkatsetta, halveksuntaa, hyljeksintää ja pahimmillaan ihmisarvon mitätöintiä, minkä vuoksi sukupuolisuuden kehityshäiriötä ei haluta nähdä vammaisuutena vaan sukupuoleltaan kehitysvammaiset luokitellaan eri sukupuoleksi.

      • Anonyymi

        Sukupuolia on kaksi, mutta yksilö voi omata molempien sukupuolien piirteitä. Eläinmaailmassa esiintyy varsin villejä asioita. Esimerkiksi klovni-kala pystyy muuttamaan sukupuolensa uroksesta naaraaksi. Mielestäni tässä olisi kuitenkin selvempää pitäytyä Homo Sapienssin sukupuolimäärityksessä.

        Ja kuten totesit ihminen voi olla:
        1. Uros
        2. Naaras
        3. Jotain näiden väliltä tai ei oikeastaan kumpikaan. (= interseksuaalisuus)

        Suomen laki on tosin siinä outo, että näistä viimeisetkin pitää jotenkin väkisin määritellä juridisessa mielessä mieheksi tai naiseksi. Tästä väkinäisestä määritelmästä seuraa, että naisellakin voi olla kivekset. Minusta olisi kaikille selvempi, että Suomen lakikin hyväksyisi sukupuolen moninaisuuden.


    • Yheksän

    • Anonyymi

      Palstan ateisteja nolottaa puolustaa trans-ihmisten harhoja, joten he pysyvät hiljaa.

      Minun lisäkseni vain siarella on selkärankaa sanoa asiat suoraan niin kuin ne ovat, mutta hän kirjoittaa nyt vain kreationismi palstalla.

      Trans-ihmisen kokemus omasta sukupuolesta on todellisuuden vastainen.

      Sukupuoli on synnynnäinen biologinen ja muuttumaton.

      Sukupuoli ei muutu minä-kuvan eli identiteetin muuttumisen johdosta. Se pysyy samana kuolemaan asti, vaikka mitä tekisi ja uskottelisi olevansa toista sukupuolta kuin on.

      Tätä asiaa palstan ateistit eivät tahdo sanoa: ei edes sen aktiivisin kirjoittaja

      Holy_Roller

      Miksi näin?

    • Anonyymi

      Luonto ei ole täydellinen. Joskus pienet poikkeamat sikiön kehityksessä, esim. hormonitoiminnassa ja kromosomeissa, voi johtaa kehitykseen, joka ei mene jyrkästi binäärisen järjestelmän mukaisesti. Eli kehittyy yksilö, joka on esim. ulkoisilta puitteiltaan mies, mutta kokee olevansa väärässä kehossa, tai päinvastoin, tai kehittyy yksilö, joka on ulkoisilta ja sisäisiltä ominaisuuksiltaan sekoitus kumpaakin jne. Harhaisuudesta tästä näkökulmasta ei ole kyse, vaan sikiön kehityksestä.

      Biologisia sukupuolia ei ole koskaan löydetty kahta enempää, mutta sukupuolikokemuksia on sitten enemmän. Erityisesti punavihreät ovat yleistäneet sukupuolikokemuksen sukupuoleksi = "sukupuolia on useita".

      • Anonyymi

        Sanoillesi ei ole tieteellistä todistetta. Kuvittelu väärästä sukupuolesta ei johdu sikiön kehityksestä vaan on psyykkinen harha kuten anoreksia ja Jeesus-syndrooma.

        Sukupuolia on vain kaksi: uros ja naaras. Näin kaikilla kädellisillä. Ei se uskomalla ja jankuttamalla miksikään muutu. On deluusio niin kuin jumalharhaisilla.


    • Anonyymi

      Ateisteja harmittaa se, että he eivät pääse nälvimään kristittyjä tässä asiassa, koska ovat itsekin samaa mieltä: sukupuolia on kaksi ja se sukupuoli, jonka trans-ihminen kokee omakseen, ei ole hänen todellinen sukupuolensa.

      Ateistit siis erottavat harhaisuuden ja todellisuuden tässä asiassa: trans-ihmisen minäkuva ja kokemus omasta sukupuolesta on virheellinen. Tämä estää ateisteja hyökkäämästä kristittyjen kimppuun, kun aihetta käsitellään.

      Todellisuutta ymmärtävät ateistit häpeävät niitä ateisteja, jotka tunnustavat trans-ihmisen sukupuoleksi sen, joka ei ole synnynnäinen ja todellinen, ja jotka käyvät kristittyjen kimppuun puolustamalla harhaisuutta: sellaista kuin jumalharhat, anoreksia ja Jerusalemin syndrooma.

      Ateistit eivät ansaitse tässä kiitosta, koska vaikenevat totuudesta, vaikka sen hyvin tietävät. Antavat wokettajien ja trans-aktivistien rajoittaa sananvapautta ja sortaa järkeviä kannanottoja esittäviä ihmisiä, olivatpa nämä sitten ateisteja tai teistejä.

      Tällaisia ateisteja ei kiinnosta totuus, ihmisoikeudet ja tasa-arvo, vaikka sellaista väittävät. Heille on sitä tärkeämpää kristinuskon vastustaminen ja kristittyjen pilkkaaminen. Tässä asiassa väärin tekevät nauttivat siten näiden ateistien hiljaista suojelua sortaessaan muita ja rajoittaessaan heidän sananvapauttaan.

      • Anonyymi

        Tuollaisten ateistien käytöstä kutsutaan raukkamaisuudeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaisten ateistien käytöstä kutsutaan raukkamaisuudeksi.

        Sinullakin on kaksi sukupuolta: etupuoli ja takapuoli. Tavallisesti näytät sitä takapuolta.


      • Anonyymi

        Kyllähän moni tunnettukin ateisti tunnustaa muodin mukaisesti että sukupuolia on monia, naisella voi olla penis, miehellä voi olla vagina, mies voi synnyttää jne. Melko kauas ollaan tultu ajoista jolloin monikin ateisti nojasi biologiaan väitellessään, mutta nykyään eivät sitä tee valtaosin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän moni tunnettukin ateisti tunnustaa muodin mukaisesti että sukupuolia on monia, naisella voi olla penis, miehellä voi olla vagina, mies voi synnyttää jne. Melko kauas ollaan tultu ajoista jolloin monikin ateisti nojasi biologiaan väitellessään, mutta nykyään eivät sitä tee valtaosin.

        Foorumin ateistit vetoavat intersukupuolisuuteen (hermafrodiitit) perustellessaan transsukupuolisten oikeutta ilmoittaa sukupuolekseen se, joka ei ole heidän synnynnäinen biologinen sukupuolensa.

        Kuten tiedämme, niin tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että mies luulee olevansa nainen ja nainen luulee olevansa mies.

        Normaalin ihmisen sukupuoli on synnynnäinen ja muuttumaton: se ei muutu, vaikka joku kuvittelee olevansa eri sukupuolta kuin mitä on. Transsukupuoliset eivät myöskään korjaa sukupuoltaan leikkauksilla ja hormoneilla: he yrittävät vaihtaa sitä, mutta eivät onnistu, sillä sukupuoli on synnynnäinen ja muuttumaton.


    • Anonyymi

      Ateistit ovat raukkoja, kun eivät kommentoi aihetta, jonka johdosta saisivat kutsumanimen suvaitsematon, rasisti ja ymmärtämätön.

      Tämä siitä huolimatta että ovat suvaitsevaisia ja ymmärtävät hyvin transsukupuolisen virheellisen minäkuvan.

      Ateisteille ei totuus ole tärkeää. Tärkeää on vain vastustaa kristinuskoa ja kristittyjä asioissa, joista he ovat eri mieltä.

      Sananvapautta saa rajoittaa tässä asiassa, mikä on huutava vääryys. Sukupuolia on vain kaksi ja se pitää saada sanoa julkisesti.

      Miksi vain valhe useammasta kuin kahdesta sukupuolesta on lupa sanoa ääneen?

      Haloo!

    • Anonyymi

      Alun toistakymmentä on löydetty mutta Afrikka on vielä tutkimatta.

    • Anonyymi

      Ateistit ovat pelkureita ja kieroja valehtelijoita: johan se tiedetään.

      Vaikeneminen tässä asiassa on kuin valehtelemista.

      Sen ateistit osaavat.

      Syyttävät jopa kristittyjä suvaitsemattomuudesta ja rasismista, vaikka ovat itse samaa mieltä tässä asiassa!

      Ovat ne saatanan kieroja valehtelijoita!

      • Anonyymi

        Ateistit eivät lähde mukaan keskusteluun, jossa eivät voi hyökätä kristittyjä vastaan, koska ovat samaa mieltä heidän kanssaan.

        Ateistit eivät kuitenkaan tiedä sitä, mitkä syyt johtavat transsukupuolisuuteen. Voivat olla eri mieltä niistä. Ja tässä niitä on:

        1. Häiriö lapsen psykologisessa kehityksessä.
        2. Perverttinen halu kokea seksiä toisen sukupuolen edustajana.
        3. Homoseksuaalisuus.

        Jos vanhemmat ovat toivoneet tyttöä, mutta tulikin poika, niin poika alkaa pukeutua ja käyttäytyä kuin tyttö, jotta saisi vanhempien hyväksynnän ja rakkauden. Sama päinvastoin tytön kohdalla.

        Transnainen kerskasi minulle reiästään, joka mahdollistaa "heteroseksin" miehen kanssa. Kyse on kristitystä operaation läpikäyneestä miehestä.

        Sukupuolta vaihdetaan myös siksi, että hävetään homoutta tai sen leimaa ja luullaan, että sukupuolta vaihtamalla päästään eroon homoseksuaalisuudesta.

        Ryhmään 2 ja 3 kuuluu myös ateisteja, vaikka esimerkkini on kristitystä. Ensimmäiseen ryhmään kuuluu niin ikään sekä ateisteja että kristittyjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ateistit eivät lähde mukaan keskusteluun, jossa eivät voi hyökätä kristittyjä vastaan, koska ovat samaa mieltä heidän kanssaan.

        Ateistit eivät kuitenkaan tiedä sitä, mitkä syyt johtavat transsukupuolisuuteen. Voivat olla eri mieltä niistä. Ja tässä niitä on:

        1. Häiriö lapsen psykologisessa kehityksessä.
        2. Perverttinen halu kokea seksiä toisen sukupuolen edustajana.
        3. Homoseksuaalisuus.

        Jos vanhemmat ovat toivoneet tyttöä, mutta tulikin poika, niin poika alkaa pukeutua ja käyttäytyä kuin tyttö, jotta saisi vanhempien hyväksynnän ja rakkauden. Sama päinvastoin tytön kohdalla.

        Transnainen kerskasi minulle reiästään, joka mahdollistaa "heteroseksin" miehen kanssa. Kyse on kristitystä operaation läpikäyneestä miehestä.

        Sukupuolta vaihdetaan myös siksi, että hävetään homoutta tai sen leimaa ja luullaan, että sukupuolta vaihtamalla päästään eroon homoseksuaalisuudesta.

        Ryhmään 2 ja 3 kuuluu myös ateisteja, vaikka esimerkkini on kristitystä. Ensimmäiseen ryhmään kuuluu niin ikään sekä ateisteja että kristittyjä.

        Transsukupuolinen elää harhoissa niin kuin anorektikko ja Jerusalem-syndroomainen. Kyse on mielen häiriöstä. Ongelmaa tulisi korjata psykiatrisella hoidolla.

        Sukupuolia on kaksi. Transsukupuolinen ei ole "muunsukupuolinen". Hän vaihtaa juridista sukupuolta ja tunnustaa siten kahta sukupuolta, ei kolmea.

        Homoseksuaali tunnustaa kahta sukupuolta halutessaan olla seksisuhteessa samaa sukupuolta olevien kanssa.

        Miksi olisi väärin ja on ollut kiellettyä sanoa, että ihmislajilla on vain kaksi sukupuolta? Se on biologinen fakta. Ihmisen sukupuoli on synnynnäinen eikä se muutu elämän aikana.

        Ihmisen kokemus omasta sukupuolesta ei muuta sukupuolta, vaikka se näkemys ei vastaa biologista todellisuutta. Sukupuoli ei muutu, vaikka ihmisen ruumista leikellään ja syötetään hänelle hormoneja. Sukupuoli on synnynnäinen ja muuttumaton.

        Onko tämän faktan toteaminen syrjintää, sortoa tai rikos ihmisoikeuksia vastaan? Miten totuuden sanominen voisi sitä olla? Ovatko monet ateistit erehtyneet tässä asiassa? Miksi palstan ateistit ovat hiljaa?


    • Nuorena vituttaa kaikki eikä se aina tarkoita että elää väärän sukupuolen kehossa.
      Minulla ei tosin ole kokemusta kun olen aina tyytynyt olemaan mies eikä vaihto enää 77 vuotiaana liene mahdollista.

    • Anonyymi

      7, saman verran kuin viikossa on päiviä!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sukupuolia on tasan tarkkaan 2: mies ja nainen. Kolmatta vaihtoehtoa ei ole.
      Se, kumpaa sukupuolta olet. saat selville kun katsot alushousujesi sisäpuolelle.

    • Anonyymi

      Yhtä paljon on ajatuksia vapaa-ajattelijalla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      181
      10557
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      70
      7374
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      64
      3719
    4. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      139
      1847
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1392
    6. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      355
      1348
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      237
      1285
    8. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      21
      1239
    9. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      1063
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      961
    Aihe