Kirkastusvuoren merkitys

Anonyymi-ap

Rauhaa!

Nyt kun uusi Millenium on alkanut olemme jälleen Kirkastusvuorella. Sinne on noussut KOLME VALITTUA jotka jatkuvasti ylentävät Jumalaa kulkien voitosta voittoon ilman tappiota ja muut opetuslapset jakautuvat kahteen eri ryhmään: Toinen ryhmä ymmärtää kirkastusvuoren merkityksen unelman ja utopian täydellistymistä kohti, mutta ovat vajaavaltaisia täyttämään tuota utopiaa. Toinen ryhmä puolestaan on epätoivoinen ja katkera siitä kun heidän elättelemänsä toivo ja utopia murtui ja särkyi palasiksi. He eivät jaksa uskoa uuteen utopiaan ja ylentää kirkastettuja jatkuvasti.

Mooses, Elia ja Kristus eivät ole itsessään täydellisiä ja kirkkaita, mutta Jumala koko ajan pukee heitä valkeuden enkelin asuun niin että he aika ajoin Kirkastusvuoren saapuessa kirkastuvat ja valaistuvat.

Tätä on vaikea selittää täydellisesti. Ajatellaan ensimmäistä ja toista maailmansotaa ja kuinka ne päättyivät kahteen maailmanrauhaan sekä Kansainliiton ja Yhdistyneiden kansakuntien perustamiseen. Noiden sotien voittajavallat eivät olleet puhtaita ja kirkkaita tai nuhteettomia sen enempää kuin häviäjätkään. Kuitenkin kun tuli rauhan solmimisen hetki niin Jumala kirkasti voittajavaltiot sallimalla heidän perustaa Kansainliiton ja Ihmisoikeuksien julistuksen.

Niin voittajavaltojen voitto kävi entistä makeammaksi. Ja ne jotka olivat mukana voittamassa saivat VALITUN OPETUSLAPSEN ASEMAN.
Ne taas jotka sivusta katsoivat asiaa ja ymmärsivät että Jumala oli luonut jotakin uutta voittajien avulla. Uuden utopian ja unelman Kansainliitosta. Ne ryhtyivät päättäväisesti tuota unelmaa toteuttamaan mutta jäivät vajaavaltaisiksi siinä.
Mutta tuo kolmas ryhmä jonka oma utopia ja unelma särkyi kun he näkivät sen kumpi puoli voitti sodan vaipui epätoivoon, epäuskoon ja katkeruuteen.

KIRKASTUSVUORIA MAAILMANHISTORIASSA ON YKSI JOKAISELLE SUKUPOLVELLE. ON YKSI SUURI SOTA JOKAISESSA SUKUPOLVESSA JOKA PÄÄTTYY LOPULTA RAUHAN SOLMIMISEEN. Tuossa rauhassa kävi itse sodassa sitten kuinka tahansa aina kirkastetaan nuo kolme eli Mooses, Elia ja Kristus.
Jumala kuljettaa heitä ikuisessa voittosaatossa pukien heitä yhä valkeampaan ja valkeampaan kirkkauden asuun.

Nyt on vielä menossa sotaa. Kolmatta maailmansotaa. Mutta kun se päättyy tulee Kolmas maailmanrauha, jossa KIRKASTUSVUORELLA SEISOO JÄLLEEN VALITUT PALMUNOKSIEN KANSSA YLISTÄEN JUMALAA. Heidän on määrä niin tehdä aina.

Jumala seisoo tuon sodan voittajien tukena olivat he sitten hyviä tai pahoja ja antaa heille uuden kirkkaan ja puhtaan julistuksen, agendan ja työsuunnitelman seuraavia vuosikymmeniä koskien. VOITTAJAT SAAVAT PALKINNON AINA HUOLIMATTA SIITÄ MILLAISIA HE OLIVAT. He saavat kirkkauden seppeleen palkinnokseen.

3

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä on puolestaan Wikipedian artikkeli aiheesta:

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jeesuksen_kirkastuminen

      Ne jotka uskovat hyvyyteen ja sen voittoon Intian uskonnon Kali Yoga ja Kurusektran taistelu oppien vuoksi pettyvät. Hyvä ei voitakkaan aina vaan käy päinvastoin.
      Mutta kävi kuinka kävi niin Voittaja aina kirkastetaan. Oli se sitten kuinka paha tahansa.

      • Anonyymi

        Voittajat aina PUETAAN KIRKKAUDEN ENKELIN ASUUN!!!
        He saavat tukea Moosekselta, Elialta ja Kristukselta ja he saavat Jumalisia julistuksia sekä uuden utopian ja suunnan elämään ja maailman hallintaan.

        On samantekevää kumpi puoli voitti Ranskan Vallankumouksen. Kuningas vai tasavalta? Jos kuningas olisi voittanut hän olisi saanut Jumalalta kirkkauden seppeleen oman laisensa ja hänet olisi kirkastettu. Mutta kun tasavalta voitti niin kävikin niin että Tasavalta sai KIRKKAUDEN SEPPELEEN ja voittajan osan. Tasavalta kirkastettiin.

        Joskus käy niin, että voittaja ei selviäkään suosiolla. Esim. uskonpuhdistuksen voitti vain näennäisesti Luther. Mutta hän ei ollut VALITTU, vaan VAJAAVALTAINEN.
        Jos hän olisi ollut VALITTU hän olisi kulkenut ikuisesti voitosta voittoon. Mutta hän kuului ryhmään joka ymmärsi sen aikaisen kirkastusvuoren uuden utopian ja sanoman ja alkoi ahkerasti yrittämään sen toteen laittamista. Hän siis kuului Keskiluokkaan.

        Aatelisto = VALITTU = Ainainen voittaja. Kirkastettu. Neitsyt Maria, Jumalansynnyttäjä. KRISTUKSEN KIRKKO.
        Keskiluokka = KUTSUTTU = Se näkee voittajan utopian suuruuden ja yrittää sitä omin avuin toteen laittaa mutta vajaavaltaisena sen voimat eivät riitä siihen. Martta, Lasaruksen sisar. MOOSEKSEN KIRKKO.
        Alaluokka = LOHDUTETTU. Katkera, oman utopiansa menettäjä, jolle Kristuksessa voi olla mahdollista hyvä osa, jota ei oteta pois, mutta jonka oma utopia tuhoutui taistelun tiimellyksessä. Maria Magdalena. ELIAN KIRKKO.


    • Anonyymi

      On myös niin, että Jumalan Sana joskus horjuu ja ryvettyy kun oikein kovasti taistellaan kirkkauden seppeleestä. Niin esim. Natsien esiin marssi ja Hitlerin suorittamat kovat julmuudet ja sortotoimet varmasti heikensivät luottamusta Jumalan sanaan. Myös Jumalan Sana kaipaa aika ajoin kirkastamista.

      Vuonna 1998 Jeshua ilmoitti että tänä tulevana Aionina käy toteen Joh. 16:25. Vertauskuvat avataan ja Jeshua kertoo AVOIMESTI kaiken Isästä.
      Hän selittää kaikki raamatun vertauskuvat ja sana käy kirkkaaksi ja selkeäksi. Monet salaisuudet ja mysteerit aukenevat.

      Kyllä se epätoivo, murhe ja ahdistus sanan tähden muuttuu vielä iloksi ja riemuksi. Totuus voittaa alaa ja iloitsee yhdessä rakkauden kanssa. Raamattua aletaan ymmärtämään aivan uudella tasolla. Mutta tosiasia pysyy tosiasiana. VAIN VALITUT SAAVAT KIRKKAUDEN NÄHDÄ. HEITÄ ON KOLME KAHDESTATOISTA KORKEINTAAN. Ne Kutsutut puolestaan näkevät raamatun sanan ja sen selityksen voittokulun vain etäältä. Ja on niitäkin jotka kaipaavat Lohdutusta ainiaan sen suhteen että Raamatun sana on vienyt heiltä kaiken.

      Vaikka raamattu olisi mustista mustin enkeli joidenkin mielestä niin se tullaan pukemaan kirkkauden enkelin asuun. Pyhät kirjoitukset kirkastetaan joka toinen vuosisata kun taas pyhät henkilöt kirkastetaan myös joka toinen vuosisata.

      ....
      1200 Pyhät kirjoitukset
      1300 Pyhät henkilöt
      1400 Pyhät kirjoitukset
      1500 Pyhät henkilöt
      1600 Pyhät kirjoitukset
      1700 Pyhät henkilöt
      1800 Pyhät kirjoitukset
      1900 Pyhät henkilöt
      2000 Pyhät kirjoitukset
      2100 Pyhät henkilöt
      2200 Pyhät kirjoitukset
      jne.

      Aivan yksiselitteistä tämä ei ole, mutta tahdon vain lohduttaa niitä, jotka nyt näkevät raamatun mustaakin mustempana tekstikokoelmana, että niin ei tule aina olemaan. Raamattu tulee olemaan SEITSEMÄSTI PUHDISTETTUA KULTAA, Ja Koraani tulee olemaan SEITSEMÄSTI PUHDISTETTUA HOPEAA......

      Nuo kirjat kirkastuvat aikanaan taas ja jälleen.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9556
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2807
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      158
      2559
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1419
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe