Minut raiskataan

Anonyymi-ap

Fantasioin joskus että mies raiskaa minut,kirjoita lyhyt juttu miten raiskaisit minut,lupaan runkata ja kommentoida parhaille jutuille
Juttu voi olla rajukin, täähän on vain tarinoitten kirjoittamista, toivottavasti spermat lentää

27

1396

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tapaisin sut hotelin baarissa juteltais kivoja, pyytäisin sut paukulle huoneeseeni. Huoneessa alkaisin lähennellä sua, sinä perääntyisit kavahtaen. Olisit kuiteski tosi humalassa joten saisin riisuttua sulta vaatteet pois, kaataisin sut sänkyyn, ottaisin laukustani käsiraudat laittaisin kätesi seljän taakse kiinni. Olet seljällään imaisen kullisi suuhuni joka aluksi veltto, soperrat et ole homo, rimpuilet vastaan mut kyrpäsi alkaa jäykistyy suussani. Imaisen pallisi suuhuni alan imee lujaa, samalla sormetan perääsi, tunnen miten aukee ja sykkii. Kyrpäni 20cm paksu kovana aukollasi, painan kerralla pohjaan saakka, huudat kivusta en välitä vaan alan panee kunnolla. Hetken naitua laukeen huutaen sisääsi.

      • Anonyymi

        Hyvä tarina,minun oli pakko kaivaa karvaton muna esiin ja runkata että kuuma sperma pulppusi pitkin kättäni,kirjoita tai kirjoittakaa lisää


      • Anonyymi

        lupaatko


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­­N­y­m­­­f­o­­­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17834195b

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Mee niuvanniemeen siellä niitä raiskaajia riittää idiootti

      • Anonyymi

        Sullehan se onkin tuttu osoite ja syykin on sama pedari.


    • Anonyymi

      Minulla on samanlaisia fantasioita ollut pienestä lähtien. Joskus kuvittelin joutuvani poikaporukan leikkikaluksi jossakin syrjäisellä hiekkakuopalla. Sattumalta osuisin paikalle, kun porukka olisi juopottelemassa kuopalla, ja ne päättäisivät katsoa väkisin minulta munat ja perseen. Kävisivät härskisti kiinni, riisuisivat minut alasti, ja sitten alkaisi kaikenlainen läpsiminen ja runkkailu, joka päättyisi lopuksi naimiseen molempiin reikiin. Olisi kiimaista olla täysin alasti alttiina kaikenlaiselle hyväksikäytölle.

      • Anonyymi

        Vaan ketään ei kiinnosta tuollanen sadan kilon siika


      • Anonyymi

        Ihan kiihoittava juttu,mun penis alkoi kovettumaan kun luin,ajattelin itseäni samaan tilanteeseen,olla alasti toisten armoilla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kiihoittava juttu,mun penis alkoi kovettumaan kun luin,ajattelin itseäni samaan tilanteeseen,olla alasti toisten armoilla

        Sulla urpolla ei seiso muu kuin järki 🤣😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaan ketään ei kiinnosta tuollanen sadan kilon siika

        Kuvittelepa sinäkin sitä, että jotkut miehet voivat olla kooltaan 169/63 ja vyötärökin on 82 cm. Ei siitä sadan kilon siikaa saa tekemälläkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kiihoittava juttu,mun penis alkoi kovettumaan kun luin,ajattelin itseäni samaan tilanteeseen,olla alasti toisten armoilla

        Sehän siinä mielenkiintoista onkin, kun pelkän tuollaisen ajattelukin saa seisokin aikaan missä vain. On niitä kaikenlaisia tilanteita joita voi päässään pohdiskella ja kiihottua niistä. Aina niissä kuitenkin yleensä on tuollainen yllättävyys, josja otetaan kyselemättä käyttöön, ja toteutetaan kaikenlaista miesten välistä toimintaa. Ei voi muuta tehdä kuin vikistä nauttia siitä käsittelystä, ja antautua käytettäväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla urpolla ei seiso muu kuin järki 🤣😅

        ja sulla ei sekään kun ei oo


    • Anonyymi

      Ei meillä viina eikä huumeet olleet matkassa. Ehkä olisi ollut helpompaa jos olisi ollut. Mua pyydettiin kuskiksi. Ei kokoaikaiseksi vaan ajaisin välillä että se vakkari sais levätä. Kaikkiaan orkesteriin kuului noin 10 mustaa afroa. Se järjesteliä oli oikee suomalainen blondi. Mä ymmärsin että ne nai sitä aina halutssaan. Mä pääsisin liukkaille ja saisin katella. Mut eka motarilla missä ajoaikaa olisi useampi tunti. Mun piti jakaa juotavaa niille miehille. Kannoin koria pitkin käytävää kohti auton takaosaa. Heti ensimmäisen kädet rupes kopeloinaam mua. Mä oli hämilläni ja vilkuilin sitä naista. Se vaan nauroi. Takapenkillä mulla ei ollut enää housuja ollenkaan. Vain se kireä t-paita. Takaisin tullessa kun edessä istuva runkkas mua niin takana oleva työnti peukaloa mun peppuun. Sillai mä sain kulkea koko käytävän penkkirivi penkkiriviltä. Sit naisen luona mä yritin kysyä jotain. Jotain ettei kukaan kysynyt multa mitään.
      Nainen nauroi, ei niitä sun mielipiteen kiinnosta. Sä oot tyttöminen ja sulla on kiree peppuaukko. Koita vaan totutella.
      Yritin mä vastustella mutta ei ne kuunnellu. Ne uhkas että heittävät mun vaatteet ikkunasta ja mut jättävät mut seuraavalla taukopailla jos en suostu. Kyllä mä selitin jotain mutta se tuntu vaan niitä kiihoittavan.

      • Anonyymi

        Me mentiin ABC:lle. Sain vaatteeni vasta kun auto pysähtyi. Osa porukkaa oli jo ulkona ennen kuin olin pukeutunut.
        Nainen sanoi että sun tilaisuus on nyt. Jos tullessa sait peukaloa niin nyt lähdön jälkeen saat munaa.
        Mua hävetti. Olin ennen lähtöä haaveilut naisen kimppakivana olosta. Nyt olinkin itse se spermaämpäri mistä pojat aina puhuu.
        Sielä oli perheitä mökkireissulla. Joitakin teinityttöjä. Ne katseli miehiä. Hihittivät. Haluaisko ne vaihtaa paikkaa mun kanssa.
        Jos syön mitä ne tarjoaa ja sit ulkona yritän karkuun. Hyppään jonkun tuntemattoman autoon.Sellaisen joka ei varmasti ole kavereiden tuttuja.
        Me syötiin ja nainen maksoi kaikki. Hätäisesti ahmin kaiken. Muiden mennessä hakemaan jälkiruokaa itse livahdin ulos. Mä yritin katsoa sopivaa kyytiä. Sellainen joka ottais mut mukaansa. Mutta yksi perässä tullut nappas mut syliinsä ja työnti autoon.
        Kun ovi sulkeutu meidän takana. Mun vaatteet repästiin pois. Mä olin puolialastomana naama kuskin penkiä vasten. Mä maistoin sen perseen hien siinä istuimessa. Ennenkuin mitään ehdin tehdä oli kyrpä työntynyt mun suoleen. Se höyläs mua hetken että mä huusin nautinnosta. Se piti taukoa ja mä tärisin siinä vartaassa kun muita tuli naureskellen autoon. Mun hiuksia revittiin ja päätä käännettiin. Ne laittoi mikrofonin mun poskeen teipillä. Huohotus täytti koko auton. Kun se työnsi öljytyn kalunsa mun peppuaukkoon perille saakka huohotus vaihtui huudoksi. Yhden naidessa aina kaksi kiihoittu. Se oli joku seksi pyramidi ilmiö.

        Mua oli naitu niin paljon etten enää ajatellut mitään. Annoin niiden tehdä mitä ne halus ja tein mitä käskettiin. Nainen kertoi niiden ihmetelleen kuinka mä olen edelleen niin tiukka. Jollain perverssillä tavalla se miellytti minua. Vaikka mua oli raiskattu jo pari vikkoa. Yritin hymyillä vaikka poskissa teki kipeää. Mun kännykkä oli naisella. Mulla ei ollut mitään. Ei edes vaatteita tai luokkasormusta. Se näytti kuinka oli viestitellyt mun porukoitten kanssa. Kuinka mulla oli kivaa ja sellaista.


    • Anonyymi

      Naapurille joululahja

      Olen iso mies, ja kaverina on pienehkö vakikumppani. Asun kerrostalossa, ja kaveri käy silloin tällöin luonani viihdyttämässä minua seksiasioissa ja muutenkin. Mutta tämä juttu kertoo yläkerran naapurinmiehestä.

      Yläkerran naapurissa asuu eräs rekkakuski, pienehkö poikamainen mies hänkin. Meillä on autot samassa parkkirivissä, ja hän yleensä pitää talvella minunkin autopaikkani puhtaana lumesta. Ollaan juteltu joskus ohikulkiessa tavattaessa, eikä siitä päällepäin saa selvää onko hän lintu vai kala. Yksinasuja hän kyllä näyttää olevan, ja vieraana käy vain sukulaisia. Kesäisin hän käyttää sopivan tiukkoja farkkuja, joten kyllä saa käsityksen kuinka timmissä kunnossa hänen kroppansa on, ja olenkin katsellut sitä aina välillä sillä silmällä.

      No, joulu lähestyi ja päätin kaverini kanssa antaa joululahjan naapurille hänen avuliaisuudestaan, vaikka en oikeastaan tuntenut häntä lainkaan. Niinpä pukeuduttiin joulupukiksi ja joulutontuksi, ja lähdettiin viemään naapurille yllätyslahjaa. Olin ostanut sellaiset pehmeät käsiraudat lahjaksi, joita aioin heti koekäyttää mentyä sinne. Naapuri aukaisi ovensa ja oli aika hämmästynyt joulupukin ja tontun tulosta, kun ei ollut mitään sovittu etukäteen.

      Ei siinä sitten muuta juteltukaa, kuin ollaan tuomassa joululahjaa hyvästä naapurisuhteesta, ja mentiin käskemättä kylään. Naapuri vähän ihmetteli mistä hyvästä nyt on ansainnut joululahjansa, mutta antoi meidän vain tulla sisään sen enempää vastustelematta. Annettiin lahjapaketti ja sanottiin että se pitää avata heti, kun se on koekäytettä sopiiko se saajalle. Naapurihan tietenkin suostui avaamaan paketin, ja ihmetteli tietysti punaisia pehmustettuja käsirautoja, mutta antoi kuiten sovittaa minun niitä käsiinsä. Sitten se olikin oikean lahjan aika, ja otin naapuria käsistä kiinni ja kaverini vetäisi naapurilta kyselemättä housut pois. Naapuri tietenkin yllättyi tilanteesta, mutta huomasin heti kuinka hän kiihottui tilanteesta ja pienehkö kyrpä alkoi osoittaa kasvamisen merkkejä.

      Vedin naapurin sohvankäsinojalle mahalleen ja käskin kaverin pitää käsirautojen pitelemiä käsiä aloillaan ja aloin rasvata mukanani tuomalla liukuvoiteella naapurin persereikää liukkaaksi. Huomasin kuitenkin sen olevan turhaa, sillä naapurin perse tuntui jo valmiiksi kovin liukkaalta sormissani. Sanoin että olet tainnut jo odottaa jotain tällaista lahjaa, koska olet rasvannut perseesi jo. Naapuri myönsi joulun kunniaksi tehneensä suolihuuhtelun, ja meinanneensa huvitella joulun kunniaksi illemmalla.

      Siispä asia olikin hanskassa siltä osin, ja heitin omat housut pois ja otin oman kovaksi paisuneen kyrpäni käteen. Minua jotenkin kiihottaa tuollainen väkisin tekeminen ja niin näytti myös naapuriakin kiihottavan alistuminen. Muitta mutkitta aloin työntämään kovaa elintäni naapurin tiukkaan persereikään, ja yllättävän hyvinhän se sinne sukelsikin, kun reikä oli valmiiksi liukastettu. Eikä siinä ensimmäisellä kerralla kauan nokka tuhissut, kun muutaman minuutin pumppauksella spermat sukelsi naapurin perseeseen syvälle. Kaveri halusi vielä imeä naapurilta lastit suihin, mutta ei se joululahja siihen jäänyt, koska huomattiin olleen kaikki samaa vailla. Lähdettiin yhdessä joulusaunaan ja meille viettämään kunnon panojoulua porukalla. Ns. raiskaus menetti sinänsä merkityksen, mutta kyllä panoja voi kavereidenkin kesken harrastaa yllättäen ja eri paikoissa, ja tuo aina seksiin mielenkiintoa, vaikka tietääkin kumppanien pitävän sellaisesta toiminnasta.

      Vähän meni pitkäksi tarina, ja ehkä liiaksi muuta kuin aloittajan tarkoittamaan raiskausta.

      • Hyvä tarina. Pidän kovasti. Itsellänikin on naapuri. Eri rapussa mutta sama talo. Hän käy viihteellä paljon, minä en. Jos ei käy tuuri viihteellä niin tulee mun luokse ja heitää siemet mun suoleen.


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Hyvä tarina. Pidän kovasti. Itsellänikin on naapuri. Eri rapussa mutta sama talo. Hän käy viihteellä paljon, minä en. Jos ei käy tuuri viihteellä niin tulee mun luokse ja heitää siemet mun suoleen.

        Tämä idiootti se keksii millon mitäkin sontaa tänne


      • Olen jo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä idiootti se keksii millon mitäkin sontaa tänne

        No sä ootkin niin tyhmä ja aivotoiminta olematonta. Et muuhun pysty kun idiootin kommentteihis.


    • Anonyymi

      Mene Venäjälle, siellä tykätään raiskata vessaharjalla.

    • Anonyymi

      Olisin sitonut sinut pylly pystyssä eteeni. Valuttaisin öljyä pieneen pyllyysi,Sormella koittasin varoen,hakisin eturauhasen,löysin sen kullisi pehmeni täysin,venyttäisin pienen silikonirenkaan palliesi ja kyrvän taakse,hieroisi eturauhasta,näkisin kunka kullisi kasvaa suureksi,hieron ja kullisi,terskasi suurena,tummansinisenä,suonet pinnassa.Otan järkyttävän suuren anustapin käteeni,yritän painaa pieneen pyllyysi,ei mahdu,runttaan täysillä,peppureikäsi reunat aukeaa,runkkaan kovaa kyrpääni....valitat kivusta,pumppaan lisää,nään kuinka kyrpäsi sykkii...runkkaan suurta kyrpääsi,huudat nautinnosta....vedän varoittamatta tapin pois pyllystä,pieni pyllyreikäsi on aivan auki....haluan sutata sut,painan suuren terskani pyllyysi,ja alan laueta,vedän kyrpäni ulos,ja pumppaan spermaa pieneen pyllyysi,pyllyreikäsi täysin auki....spermaa....paljon...pyllyreikäsi valuu....

    • Anonyymi

      Vedän pään irti viidakkoveitsellä ja yhdyn sitten lämpimään peräaukkoon.

      • Anonyymi

        Pakko runkata


      • Anonyymi

        Vedätkö veitsellä munan tai munat irti kaikkein parasta on kun runkkaat ensin spermat ja sitten kun se on vielä kova...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedätkö veitsellä munan tai munat irti kaikkein parasta on kun runkkaat ensin spermat ja sitten kun se on vielä kova...

        muna kovana pölkylle,hieroo ja puristelee niin kauan että just kun alkaa ruikkimaan,yhdellä iskulla poikki ,katsois vieläkö torsosta ruikkii spermaa ,samaan aikaan vois kundin perseessä olla joku työntyneenä,olis varmaan mahtavat supistelut


    • Anonyymi

      Nuolisin ja löisin perse poskiin ja käsi sun aukkoon kuunes kuristan,saat toivoo mitä vain olen valmis mihin vain mut.lelut sidon roiskin jos haluut laaren ja runkkaan joudut venaan.mut varma pidää

    Ketjusta on poistettu 93 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 190
      2204
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2022
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      162
      1793
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      159
      1668
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      14
      1252
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1168
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1158
    Aihe