Sapattiveijarit unohtaneet 9 muuta käskyä

Anonyymi-ap

Ainostaan sapattikäskystä jaksetaan öyhöttää.
Kovin on lihan hurskastelua uskonelämä sapatin varjossa.
Uppokastetulle adventistille tulee sapatista niin mahdottoman pelastusvarma olo lopunajan jäännös "me adventistit" uskoineen.

Joh 14:15 Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni.
Ne 9 muuta käskyä ovat myös tarkoitettu pidettäväksi.

38

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rahalle ahneet seitsemännen päivän adventistit eli sapattikoijarit.

    • Anonyymi

      Adventistinen teologia on sekametelisoppaa neljästä auuntauksesta: Ellen sapatismista, luterilaisuudesta (lähinnä pietismistä), kalvinismista arminiolaisesta haarasta (metodismi) ja radikaalireformaatiosta (anabaptismi),

      Adventistien mukaan korkein valta on adventtitotuudella. Adventtikirkossa muodollista korkeinta valtaa käyttää kansainvälinen viiden vuoden välein kokoontuva yleiskokous.

    • Anonyymi

      Rahalla pääsxee helvettiin se on paholaisen numero, varsinkin on pankkitunnusluvut....

      Ahneus sillä Lucifedrf iskee, mutta niin ei kaikkinaisensa ole paha langennut enkelikään, ihminen voi olla paholaistakin pahempi.

    • Anonyymi

      Sapatti ja adventtitotuus tekee ihmisestä ulkokultaisen ja itseriittoisen.
      Kumma juttu.
      Miten sellainen voi olla mahdollista?

      • Anonyymi

        Sapattia vietettiin Egyptin orjuuden muistoksi: Muista, että itse olit orjana Egyptissä, kun Herra, sinun Jumalasi, kohotti voimakkaan käsivartensa ja johdatti sinut sieltä pois. Sen tähden Herra, sinun Jumalasi, käski sinun viettää lepopäivää.
        Kymmenen käskyä oli osa Mooseksen lakia ja kirjoitettuna vanhan liiton lain tauluihin. Mooseksen laki annettiin koko Israelin kansalla, niin että Israel olisi ollut Jumalan kansa.
        Laissa määrättiin Egyptin lähdön tapahtumiin perustuvia juhlia, jotta kansa ei olisi unohtanut Jumalaa ja kuinka Jumala pelasti kansa Egyptin orjuudesta. Esimerkiksi pääsiäisestä määrättiin: Syö seitsemänä päivänä sen ohella happamatonta leipää, kurjuuden leipää-sillä kiiruusti sinä lähdit pois Egyptin maasta-että alati muistaisit sitä päivää, jona lähdit Egyptin maasta. Samoin lepopäivästä: Muista, että itse olit orjana Egyptissä, kun Herra, sinun Jumalasi, kohotti voimakkaan käsivartensa ja johdatti sinut sieltä pois. Sen tähden Herra, sinun Jumalasi, käski sinun viettää lepopäivää.
        Yksikään israelilainen ei ollut uudesti syntynyt. Vasta Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen Jumala otti omaksi kansakseen kaikista maailman kansoista uudesti syntyneet: "jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta".
        Uudesta liitosta on kirjoitettu: Herra: Minä panen lakini heidän mieleensä, ja kirjoitan ne heidän sydämiinsä, ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.
        Ja silloin ei enää kukaan opeta kansalaistaan eikä veli veljeään sanoen: 'Tunne Herra'; sillä he kaikki, pienimmästä suurimpaan, tuntevat minut.
        Jeesuksen seuraajien eli uudesti syntyneitten ei tarvitse viettää vanhaa liittoon kuuluvia juhlia tai sapattia, jotta he muistasit Jumalan.
        Se sijaa adventistit, jotka eivät ole Jeesuksen seuraajia ja eivätkä Jumalan lapsiksi syntyneitä, pitää ulkoisten juhlien ja tapojen avulla muistuttaa itseään Jumalasta.


    • Anonyymi

      Riihen seinästäkö sinä nuo kaikki repäisit ?

      1234567---

    • Anonyymi

      Adventismi on spiritismiä ja pahojen henkien palvontaa. Adventistit eivät ole Jeesuksen seuraajia. Adventistien jumala on riivaaja, josta adventistit käyttävät nimeä, sapatti.
      adventti(pastori) itse kirjoitti: "Sapatti on vastassa Jumalan luomassa Uudessa taivaassa ja maassa, joten et sitä karkuun pääse sielläkään, vaan se yhä kummittelee ja pelottelee sinua yhtä paljon kuin täälläkin, koska vihaat ja halveksit Jumalan tahtoa ja käskyjä. Heille sana sapatti on kuin punainen vaate härän eteen, alkaa kova mylmiminen ja loan heitto niitä kohtaan".
      SAPATTI ON ADVENTISTIEN MUKAAN ELÄVÄ HENKIOLENTO.

      • Anonyymi

        Kun sana sanoo, että Jeesus on Sapatin Herra! Ei tähän adventisteja tarvita, vaan raamattu.
        Kun tuomiolla menemme Jumalan todistuksen majaan, Valtaistuimen eteen, luettuna Ilmestyskirjasta, mitä sinäkin tulet näkemään?

        Jumalan lain, arkussa, jossa nyt on armoistuin päällä.

        Eli valtakunnassa on valtakunnan laki. Eli kun on valtakunta, sillä on perustuslaki ja silloin on Hallitsija olemassa. Ja kun Hallitsija on perustuslain pannut, ja joku aikoo valtakuntaan, hän tietenkin hyväksyy Jumalanlain, koska se uudessaliitossa pannaan sydämeen.

        Sen valtakunnan lain päämäärä on rakkaus. Siitähän on kyse. Eli kun julistaa evankeliumia, on kansalle kerrottava se, mihin he ryhtyvät. Rakastavatko he maailmaa enemmän, kuin Jumalan valtakuntaa. Se on valintaa se.

        Sapatissa on tuonpuoleisuuden kielikuva, sana, ilmaisu joka pitäisi tarttua itsessään jo mieleen. Pyhä pyhittyy ja saastainen saastuu, kertoo sana myös ja siksi voi lukea sanan muista. Muista sapatinpäivä pyhittääksesi sen.
        Sehän on Herran meidän Jumalamme siunaama ja pyhittämä päivä ja kertoo juuri siitä valtakunnasta, kun Hän loi kaiken, siksi Jeesus on Luojana sapatin Herra.
        Kaikki tulee häneltä, luo kaiken se on valmista, se on valtakunta, siksi on kerran lopullinen sapatinlepo sanana ilmaisutapa, että tehtävä on valmis.
        ja luomisesta, siinä julistetaan "pitämällä" , että meillä on LUOJA olemassa.
        Auktoriteetti, että voidaan sanoa orjuuttajille, että antakaa paitatehtaan työntekijöille, joka tekee meidän kirkkopaidat, lepopäivä, että hekin pääsevät sanan kuuloon ja Herra saa opettaa heitä- sanalla pyhittäytymään.
        Sapatti on PYHÄ. Jumalan erottama ja Pyhittämä. Sillä on tarkoitus meillekin saada Herran itsensä opettama kirjoitus, ettemme eksyisi.
        Eli muista, on myös käsitettävä, että noudata, kuten muukin. Rakkauden laki johtaa siihen että kuuliaisuudessa Hengen voimasta meissä on Jumalan rakkaus, lähimmäiselle, sille toisellepuolen maapalloa olevalle paitatehtaan äidille, jolla ei ole lepopäivää,.

        Orjuutammeko hänet ja olemme itse fariseuksia - 9- käskyn kansaa?

        Kun saamme toimenkuvassa leiviskät käyttöön, emme piilota niitä, vaan teemme toimenkuvaa, että Isän kodissa, sinne olisi tuotavaa, eli leiviskät tuotti jotain.
        Ja jos sinulla ei ole leiviskään mahdollisuutta tehdä mitään, niin vie se rahanvaihtajan pöydälle, eli uhraa - jotta Herran työ näin edistyisi ja leiviskäsi olisi käytössä.

        Lammas on hukassa, jos olet niin vanhurskas, että et suojaa enempää tarvitse, muista se yksi lammas siellä "paitatehtaassa" se äiti - joka ompelee lampaille niitä kirkkopaitoja. Hänet pitää hakea Vapahtajan olkapäälle, ja siinä se sinun "ainut" leiviskäsi voisi olla apuna.

        Hän palaa kuninkaana ja kyselee leiviskäsi perään.

        Sapatinlepo tulee Sapatin Herran sanomasta, päästäkää hänet palvelemaan Herraa. Jumala on siihen siunannut seitsemännen päivän. Siksi sillä päivällä on merkitys.
        Sunnuntai - ensimmäinen, maanantai- toinen, tiistai- kolmas, keskiviikko, keskellä viikkoa, - neljäs, torstai- viides, perjantai- kuules ja se lauantai on seitsemäspäivä. Herran, meidän Jumalamme lepopäivä, sellainen joka sanoitetaan tuonpuoleisuudesta näkyvyyteen ja siksi sillä on se vapauden ja vapaan arvo ja armovalta. Siksi se on armoistuimen alla, arkissa, ja on taivaissa todistuksen majassa, mihin menemme Valkoisen valtaistuimen eteen.


    • Anonyymi

      Voisiko joku järkevä ja tervehenkinen Jeesukseen uskova vastata "mitä järkeä on sapattiöyhötyksessä" ?

      • Anonyymi

        Tämä on hyvä kysymys aloittajalle, joka öyhöttää sapatista.


    • Anonyymi

      Sapatinrikkojat pitää muistaa kivittää: Kuusi päivää tehtäköön työtä, mutta seitsemäs päivä olkoon teille pyhä sapatti, levon päivä, Herralle pyhitetty. Kuka ikinä silloin työtä tekee, se surmattakoon.
      Arkiaskareet ovat kiellettyjä: seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita,
      Myös työn teettäminen toisella on kiellettyä: silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi, sinun härkäsi, aasisi tai muu juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on, että palvelijasi ja palvelijattaresi saisivat levätä niinkuin sinäkin.
      Sapattina on myös tulentekokielto: Älkää sytyttäkö tulta sapatin päivänä, missä asuttekin.
      Kantamukset ovat kiellettyjä: Älkää viekö sapatinpäivänä mitään kantamusta taloistanne älkääkä tehkö mitään työtä, Kun menette pyhyyden sädekehä päänne päällä kirkkoihinne lauantaisin, muistakaa jättää avaimet ja kännykät kotiin.
      Ostaminen ja myyminen on myös kielletty:
      Me emme osta sapattina tai pyhäpäivänä maan kansoilta, jos ne tuovat kauppatavaraa tai viljaa mitä tahansa kaupaksi sapattina. Me jätämme joka seitsemäntenä vuotena maan lepäämään ja kaikki saatavat velkomatta.
      Sapatinrikkomista seuraa kuolemantuomio: Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

      • Anonyymi

        Hyvä kun muistat, että Jumala tappaa syntiä tekevän sielun.
        Synti on Jumalan lain rikkomista, eli lain tehtävä on ohjata rakkauteen armon kansalaisia, mutta joka polkee jalkoihinsa Mooseksen lain, kahden tai kolmen todistajan sana riittää ja sitä kautta armon Hengen, eli Kristuksen, niin Uudenliiton mukaan on hirvittävä langeta Elävän Jumalan eteen. Näin sanoo uusiliitto.
        Meillä on uudessaliiton kirjoituksissa yli 1000 käskyä ja kehotusta.
        Jeesus sanoi, että te eksytte, ellette tunne kirjoituksia ja voi, miten perinnäissäännöillä tehdään tyhjäksi Jumalan Sana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kun muistat, että Jumala tappaa syntiä tekevän sielun.
        Synti on Jumalan lain rikkomista, eli lain tehtävä on ohjata rakkauteen armon kansalaisia, mutta joka polkee jalkoihinsa Mooseksen lain, kahden tai kolmen todistajan sana riittää ja sitä kautta armon Hengen, eli Kristuksen, niin Uudenliiton mukaan on hirvittävä langeta Elävän Jumalan eteen. Näin sanoo uusiliitto.
        Meillä on uudessaliiton kirjoituksissa yli 1000 käskyä ja kehotusta.
        Jeesus sanoi, että te eksytte, ellette tunne kirjoituksia ja voi, miten perinnäissäännöillä tehdään tyhjäksi Jumalan Sana.

        Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen? Kovuudellasi ja sydämesi katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa vihan ja Jumalan vanhurskaan tuomion ilmestymisen päiväksi, hänen, "joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan": niille, jotka hyvässä työssä kestävinä etsivät kirkkautta ja kunniaa ja katoamattomuutta, iankaikkisen elämän,
        (Rom 2:4-7)

        mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus. Tuska ja ahdistus jokaisen ihmisen sielulle, joka pahaa tekee, juutalaisen ensin, sitten myös kreikkalaisen; mutta kirkkaus ja kunnia ja rauha jokaiselle, joka tekee sitä, mikä hyvä on, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle! Sillä Jumala ei katso henkilöön.
        (Rom 2:8-11)

        Sillä kaikki, jotka ilman lakia ovat syntiä tehneet, ne myös ilman lakia hukkuvat, ja kaikki, jotka lain alaisina ovat syntiä tehneet, ne lain mukaan tuomitaan; sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.
        (Rom 2:12-13)

        Sillä kun pakanat, joilla ei lakia ole, luonnostansa tekevät, mitä laki vaatii, niin he, vaikka heillä ei lakia ole, ovat itse itsellensä laki ja osoittavat, että lain teot ovat kirjoitetut heidän sydämiinsä, kun heidän omatuntonsa myötä-todistaa ja heidän ajatuksensa keskenään syyttävät tai myös puolustavat heitä - sinä päivänä, jona Jumala on tuomitseva ihmisten salaisuudet Kristuksen Jeesuksen kautta, minun evankeliumini mukaan.
        (Rom 2:14-16)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen? Kovuudellasi ja sydämesi katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa vihan ja Jumalan vanhurskaan tuomion ilmestymisen päiväksi, hänen, "joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan": niille, jotka hyvässä työssä kestävinä etsivät kirkkautta ja kunniaa ja katoamattomuutta, iankaikkisen elämän,
        (Rom 2:4-7)

        mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus. Tuska ja ahdistus jokaisen ihmisen sielulle, joka pahaa tekee, juutalaisen ensin, sitten myös kreikkalaisen; mutta kirkkaus ja kunnia ja rauha jokaiselle, joka tekee sitä, mikä hyvä on, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle! Sillä Jumala ei katso henkilöön.
        (Rom 2:8-11)

        Sillä kaikki, jotka ilman lakia ovat syntiä tehneet, ne myös ilman lakia hukkuvat, ja kaikki, jotka lain alaisina ovat syntiä tehneet, ne lain mukaan tuomitaan; sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.
        (Rom 2:12-13)

        Sillä kun pakanat, joilla ei lakia ole, luonnostansa tekevät, mitä laki vaatii, niin he, vaikka heillä ei lakia ole, ovat itse itsellensä laki ja osoittavat, että lain teot ovat kirjoitetut heidän sydämiinsä, kun heidän omatuntonsa myötä-todistaa ja heidän ajatuksensa keskenään syyttävät tai myös puolustavat heitä - sinä päivänä, jona Jumala on tuomitseva ihmisten salaisuudet Kristuksen Jeesuksen kautta, minun evankeliumini mukaan.
        (Rom 2:14-16)

        Mutta jos sinä kutsut itseäsi juutalaiseksi ja luotat lakiin ja Jumala on sinun kerskauksesi ja tunnet hänen tahtonsa ja, opetettuna laissa, tutkit, mikä parasta on, ja luulet kykeneväsi olemaan sokeain taluttaja, pimeydessä olevien valkeus, ymmärtämättömien kasvattaja, alaikäisten opettaja, sinulla kun laissa on tiedon ja totuuden muoto: niin sinäkö, joka toista opetat, et itseäsi opeta; joka julistat, ettei saa varastaa, itse varastat; joka sanot, ettei saa tehdä huorin, itse teet huorin; joka kauhistut epäjumalia, kuitenkin olet temppelin ryöstäjä; joka laista kerskaat, häväiset lainrikkomisella Jumalaa?
        (Rom 2:17-23)
        Sillä "teidän tähtenne Jumalan nimi tulee pilkatuksi pakanain seassa", niinkuin kirjoitettu on. Ympärileikkaus kyllä on hyödyllinen, jos sinä lakia noudatat; mutta jos olet lainrikkoja, niin sinun ympärileikkauksesi on tullut ympärileikkaamattomuudeksi.

        Jos siis ympärileikkaamaton noudattaa lain säädöksiä, eikö hänen ympärileikkaamattomuutensa ole luettava ympärileikkaukseksi? Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.
        (Rom 2:24-27)


        Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta.
        (Rom 2:28-29)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta jos sinä kutsut itseäsi juutalaiseksi ja luotat lakiin ja Jumala on sinun kerskauksesi ja tunnet hänen tahtonsa ja, opetettuna laissa, tutkit, mikä parasta on, ja luulet kykeneväsi olemaan sokeain taluttaja, pimeydessä olevien valkeus, ymmärtämättömien kasvattaja, alaikäisten opettaja, sinulla kun laissa on tiedon ja totuuden muoto: niin sinäkö, joka toista opetat, et itseäsi opeta; joka julistat, ettei saa varastaa, itse varastat; joka sanot, ettei saa tehdä huorin, itse teet huorin; joka kauhistut epäjumalia, kuitenkin olet temppelin ryöstäjä; joka laista kerskaat, häväiset lainrikkomisella Jumalaa?
        (Rom 2:17-23)
        Sillä "teidän tähtenne Jumalan nimi tulee pilkatuksi pakanain seassa", niinkuin kirjoitettu on. Ympärileikkaus kyllä on hyödyllinen, jos sinä lakia noudatat; mutta jos olet lainrikkoja, niin sinun ympärileikkauksesi on tullut ympärileikkaamattomuudeksi.

        Jos siis ympärileikkaamaton noudattaa lain säädöksiä, eikö hänen ympärileikkaamattomuutensa ole luettava ympärileikkaukseksi? Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.
        (Rom 2:24-27)


        Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta.
        (Rom 2:28-29)

        Mitä etuuksia on siis juutalaisilla, tai mitä hyötyä ympärileikkauksesta? Paljonkin, kaikin tavoin; ennen kaikkea se, että heille on uskottu, mitä Jumala on puhunut. Mutta kuinka?

        Jos jotkut ovat olleet epäuskoisia, ei kaiketi heidän epäuskonsa ole Jumalan uskollisuutta tyhjäksi tekevä? Pois se! Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija, niinkuin kirjoitettu on: "Että sinut havaittaisiin vanhurskaaksi sanoissasi ja että voittaisit, kun sinun kanssasi oikeutta käydään". (Rom 3:1-4)

        Mutta jos meidän vääryytemme tuo ilmi Jumalan vanhurskauden, mitä me siihen sanomme? Ei kaiketi Jumala ole väärä, kun hän rankaisee vihassansa? Minä puhun ihmisten tavalla. Pois se! Sillä kuinka Jumala silloin voisi tuomita maailman? Sillä jos Jumalan totuus tulee minun valheeni kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan? Ja miksi emme tekisi, niinkuin herjaten syyttävät meidän tekevän ja niinkuin muutamat väittävät meidän sanovan:
        "Tehkäämme pahaa, että siitä hyvää tulisi"? Niiden tuomio on oikea.
        (Rom 3:5-8)


        Miten siis on? Olemmeko me parempia? Emme suinkaan. Mehän olemme edellä osoittaneet, että kaikki, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla, niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
        (Rom 3:9-12)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä etuuksia on siis juutalaisilla, tai mitä hyötyä ympärileikkauksesta? Paljonkin, kaikin tavoin; ennen kaikkea se, että heille on uskottu, mitä Jumala on puhunut. Mutta kuinka?

        Jos jotkut ovat olleet epäuskoisia, ei kaiketi heidän epäuskonsa ole Jumalan uskollisuutta tyhjäksi tekevä? Pois se! Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija, niinkuin kirjoitettu on: "Että sinut havaittaisiin vanhurskaaksi sanoissasi ja että voittaisit, kun sinun kanssasi oikeutta käydään". (Rom 3:1-4)

        Mutta jos meidän vääryytemme tuo ilmi Jumalan vanhurskauden, mitä me siihen sanomme? Ei kaiketi Jumala ole väärä, kun hän rankaisee vihassansa? Minä puhun ihmisten tavalla. Pois se! Sillä kuinka Jumala silloin voisi tuomita maailman? Sillä jos Jumalan totuus tulee minun valheeni kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan? Ja miksi emme tekisi, niinkuin herjaten syyttävät meidän tekevän ja niinkuin muutamat väittävät meidän sanovan:
        "Tehkäämme pahaa, että siitä hyvää tulisi"? Niiden tuomio on oikea.
        (Rom 3:5-8)


        Miten siis on? Olemmeko me parempia? Emme suinkaan. Mehän olemme edellä osoittaneet, että kaikki, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla, niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
        (Rom 3:9-12)

        Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä." Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä;
        (Rom 3:13-19)

        sentähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto. Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta.
        (Rom 3:20-22)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä." Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä;
        (Rom 3:13-19)

        sentähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto. Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta.
        (Rom 3:20-22)

        Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen.
        (Rom 3:23-26)

        Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja. Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin,
        (Rom 3:27-29)

        koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta. Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain.
        (Rom 3:30-31)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen.
        (Rom 3:23-26)

        Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja. Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin,
        (Rom 3:27-29)

        koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta. Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain.
        (Rom 3:30-31)

        Mutta jos olemme kuolleet Kristuksen kanssa, niin me uskomme saavamme myös elää hänen kanssaan, tietäen, että Kristus, sittenkuin hänet kuolleista herätettiin, ei enää kuole: kuolema ei enää häntä vallitse. Sillä minkä hän kuoli, sen hän kerta kaikkiaan kuoli pois synnistä; mutta minkä hän elää, sen hän elää Jumalalle.
        (Rom 6:8-10)

        Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa. Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille, älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle. Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla.
        (Rom 6:11-14)

        Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se! Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?
        (Rom 6:15-16)

        Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut, ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi! (Rom 6:17-18)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta jos olemme kuolleet Kristuksen kanssa, niin me uskomme saavamme myös elää hänen kanssaan, tietäen, että Kristus, sittenkuin hänet kuolleista herätettiin, ei enää kuole: kuolema ei enää häntä vallitse. Sillä minkä hän kuoli, sen hän kerta kaikkiaan kuoli pois synnistä; mutta minkä hän elää, sen hän elää Jumalalle.
        (Rom 6:8-10)

        Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa. Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille, älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle. Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla.
        (Rom 6:11-14)

        Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se! Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?
        (Rom 6:15-16)

        Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut, ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi! (Rom 6:17-18)

        Minä puhun ihmisten tavalla teidän lihanne heikkouden tähden. Sillä niinkuin te ennen annoitte jäsenenne saastaisuuden ja laittomuuden palvelijoiksi laittomuuteen, niin antakaa nyt jäsenenne vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.

        Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta. Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema. (Rom 6:19-21)

        Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä. Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Rom 6:22-23)


    • Anonyymi

      7. Päivän Adventistit leikkivät olevansa messiaanisia valhejuutalaisia.
      UT:ssa ei löydy sapattikäskyä.

    • Anonyymi

      Ellen White = väärä sapattiprofeetta.

      Adventtikirkon opissa Ellen = Totuuden Valo.

      • Anonyymi

        Tultuaan uskoon Elleni löysi totuuden Jumalan antamasta sapatista. Hän tuli ymmärtämään, että sapatti kuuluu myöskin Uuden Liiton kristityille.
        Elleni ymmärsi myöskin, että ei Jumala mikään sadisti ole, että ikuisesti polttelisi tulella pelastumattomia.

        Eiköhän ne väärät profeetat julista sitä ikuista tulta halki ikuisuuksien pelastumattomille. Aika sadistista.

        1234567---


    • Anonyymi

      Itsekkyyx ja ahneus niillä pääsee helvettiin helposti.

    • Anonyymi

      Sapattiveijarit unohtaneet 9 muuta käskyä
      Anonyymi-ap 2023-05-02 23:15:19

      Ainostaan sapattikäskystä jaksetaan öyhöttää.
      Kovin on lihan hurskastelua uskonelämä sapatin varjossa.
      Uppokastetulle adventistille tulee sapatista niin mahdottoman pelastusvarma olo lopunajan jäännös "me adventistit" uskoineen.

      Joh 14:15 Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni.
      Ne 9 muuta käskyä ovat myös tarkoitettu pidettäväksi.

      laina päättyy.

      No - onnistuiko se edesmenneeltä rehtorilta, ja papilta opetus.
      sunnuntain saarnatuolin hengennostatus.

      Meille kuuluu 9- käskysanaa ja sapatti on kumottu.

      Tätäkö ajattelit.?

    • Anonyymi

      Kirjanoppineet adventtitotuudessaan ovat kumonneet Jeesuksen ylösnousemuspäivän.

      Typerää on sapattiöyhötyksenne 🙄🙄

      Kristuksen ylösnousemustako ei saisi kristityt pyhittää?

      Sapatti kuuluu 6 päiväistä työviikkoa tekeville jos uskoo Raamattuun eikä adventismin henkeen.

      • Anonyymi

        Ylösnousemuspäivän lisäksi sinun tulee pyhittää myöskin Jumalan antama sapatti.

        Kuusi päivää työtä. Adventistien ei tarvitse pyhittää muuta päivää kuin sapatti.

        1234567---


    • Anonyymi

      Adventistit tunnustavat että heidän seitsemännen päivän adventtitotuuden uskossaan vaikuttaa Elle Whiten profetian henki.
      Katso heidän opinkohdastaan "profetian henki".

    • Anonyymi

      Adventistien aloitukset koskevat sapattikäskyä ja kuolleet eivät tiedä mitään.

      He eivät usko ylöstempaukseen vaikka heillä on teoreettinen "helluntaikaste".

    • Anonyymi

      >> Sapattiveijarit unohtaneet 9 muuta käskyä <<

      😂 Näin se on. Ja sapattikäskystäkin puolet. ja evlutit taas ovat unohtaneet kaikki käskyt.

      • Anonyymi

        Helluntaipastorin 11. käsky.
        "Käännytä ja uudestikasta."
        😜😁


    • Anonyymi

      Sapattikoijarit eivät ole tehneet yhtään aloitusta Jumalan muista 9 käskystä.
      Ei yhden yhtäkään.
      Sapattikäsky antaa vauhtisokeuden ja kierroksia koneeseen.
      Sapattiöyhötyksestä he elävät uskoaan todeksi.

      • Anonyymi

        Miksi niin luulet?


    • Anonyymi

      Tää siltä, että SINÄ olet se, joka on unohtanut ne muut käskyt kun öyhötät vain sapatillasi. 🤣

    • Anonyymi

      Viisas varoo uudestikastajia adventisti ja helluntaipastoreita.
      Haluavat rahasi.

    • Anonyymi

      Myös elämän katoavaisuus on eläimen ymmärrys harhaoppisilla, Malakian selitys että ihminen voi kadota kokonaan tomuksi, sillä Jumalan kuvaksi luotu sielu/henkiruumista ei voi tappaa.

    • Anonyymi

      Juutalaiset eivät öyhötä sapatistaan niinkuin vähäjärkiset adventistit.

      • Anonyymi

        No no taasko se mollaaminen alkoi. Raamatun mukaan pitäisi vihamiehiäkin rakastaa !

        Ketä te olette jotka täällä kirjotelette ? Kristittyjä ??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      290
      3244
    2. 202
      2908
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2494
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      223
      1958
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1398
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      162
      1231
    Aihe