Pikkuvaimoa siemennetään äijän ollessa laivareissulla.

Anonyymi-ap

Olen 22v ja aviossa jossa sänkyhommistamme on tullut jotenkin väljähtänyttä ja koko ajan puutteessa saan olla, äijä vain käy äijäporukassa virossa ryyppäämässä. Olen jo pitkään fantasioinut ja aina kiihoitun kun katselen netissä kohtauksia jossa äijäporukka tavallaan käyttää nuorta tyttöä hyväkseen, pikkuhousuni kastuvat välittömästi kun kuvittelen itseni siihen pantavan tilalle. Pari kuukautta sitten kävin netin seksipalstalla juttelemassa ja siellä tuli vastaan kolmen n.60v "lenkkiporukka" jotka halusivat yhdelle leskimiehelle järjestää synttäriyllätyksen. Äijäni oli taas tilannut laivaliput viroon ja tiesin että silloin olisi mullakin vapaa viikonloppu ja pitkään keskusteltuani ja varmistaakseni sen kolmen porukan taustat sovimme vihdoin tapaamisen Hyvinkäälle lauantaiksi. Puin mahdollisimman seksikkäät vaatteet päälleni, mustan tiukan nahkahameeni nuoruusajalta, joka mahtui vielä päälleni. Metrossa vastapäätä istui vanhahko pariskunta naisen lukiessa sanomalehteä ja mies tiukasti katseli seksikästä nahkahamettani avasin jalkojani niin että mustat pitsihousuni vilahtivat, toimii, mietin kun äijä alkoi tapittaa jalkojeni väliä, nuollen huuliansa. Hyppäsin junaan ja hyvinkään asemalla oli yksi kolmesta miehestä mua vastassa ja kertoi että he olisivat ensin saunassa ja sieltä tultaessa "synttärilahja" avattaisiin makkarissa.
Kertoi vielä synttärisankarin olleen jo melkein vuoden ilman pillua, ettäs varaudut sitten aikamoiseen aktiin ja kertoi vielä ettei sen kalu ollut siitä pienemmästä päästä, tunsin kuinka aloin jo kiihoittumaan äijän jutuista ja pimppiäni alkoi oudosti kutiamaan ja kastuikin jo hieman.
Saavuimme ison omakotitalon pihaan ja menimme autotallin kautta sisälle ettei mua huomattaisi ja selvästi koitti vältellä naapureidenkin katseita.
Äijät menivät saunaan ja asettauduin sängylle odottamaan ja riisun pikkuhousuni, mutta jätin nahkahameeni päälleni, menin selälleni odottamaan kunnes alkoi kuulumaan paljon onnea vaan,,,,laulu ja kaksi talutti miestä huoneeseen jonka silmät oli sidottu, heh. "Tunnusteleppa lahjaasi " - miehet johdattelivat äijän silmät sidottuna jalkojeni väliin jolloin nenä osui kiimaiseen ja märkään pilluni huulten väliin. Jumalauta, äijä huudahti ja sanoi että täällä tuoksuu kiimainen nuori pillu, ei saatana ja vetäisi siteen silmiltänsä ja suorastaan syöksyi nuolemaan pilluani avaten sitä varovasti ja työnsi kielensä tosi syvälle, pelkäsin jo että äijä syö kiimassa koko pilluni. Klittani sai osansa kielestä ja jalkani alkoivat nytkähtelemään kiimasta ja pilluni alkoi suodastaan tulvimaan, kyllä mies osasi hommansa. Kädet vatkasivat tissejäni ja pilluni nuolenta jatkui, sivusilmällä näin kuinka pyyhe oli pudonnut lattialle ja kalu alkoi nytkädellen ottamaan etukenoa ja kylläpäs sillä olikin kokoa, ei ollut turhaan kehunut. Kulli kasvoi ja kasvoi ja helvetin iso terska alkoi tummanpunaisena vaihtamaan väriä, äijä suorastaan vapisi kiimasta ja kiimatipat valuivat terskan päässtä venyen melkein lattialle asti.
Saanko panna sisällesi paljaltaan, saanko , mies aneli, luvan saatuaan kuuma terska alkoi työntymään sisälle kiimaiseen pilluuni, parahdin kun samantien painui aivan pohjaan asti, äijä puuskutti kiimaisena ja alkoi hitaasti kiihdyttämään tahtiaan ja kalun ollessa aivan pohjassa pilluni huulet olivat tosi pinkeenä paksun kullin juuressa, kylläpä oli erikoinen tilanne.
Toiset katselivat touhua kiimaisena ja pyyhkeet olivat pudonneet ja lattialle, kiimani vain lisääntyi kun molempiin käsiini asetettiin kuuma ja jäykkä kulli. Tissejäni hyväiltiin ja imeskeltiin, jalkani levitettiin mahdollisimman leveiksi, jumankauta, mietin, nyt tämä tyttö saa vihdoin sitä josta olen aina haaveillut, vierasta kullia, jo ajatuksesta aloin saamaan melkoista orgasmia. Sänky oli niin korkea, että mies paukutti seisaaltaan ja vähän nolotti, kun pilluni oli niin märkänä että peppuvakoni alkoi kastumaan kastumaan, äijä murahteli ja kiihdytti vielä tahtiaan, pussit hakkasivat melkoisella voimalla peppuani ja melkoinen äänihän siitä tulikin.
Nyt lähtee, nyt lähtee,,, äiä huusi ja samassa tunsin kuinka voimakkaat spermalaukaukset osuivat pilluni pohjukkaan ja aina vain niitä riitti, oli se melkoisen riettaan oloista, kaksi kovaa kullia käsissäni kolmannen siementäessä pilluani. Vihdoin mies veti kalunsa sisältäni ja iso terska kaapi koko lastin samantien ulos, melkoisen paksua oli mälli ja kuumaa, äijä kehui ja kehui kuinka tiukkaa pillua oli saanut, mutta ei pilluni montaa sekkaa saanut olla kun jo seuraavaa työnnettiin sisääni, vähän oli tönimistä kumpi saa olla seuraava. Tuntuipa miehen käyrä kulli erilaiselta, tunsin kuinka se pyrki sisälläni ylöspäin vatsaani kohti, hyväähän se toki teki katsoin varpaitani, nekin olivat kiimasta kippurassa, eikä mennyt kauaakaan kun jo uutta siemenlastia purettiin sisääni, oli se melkoisen rietasta jospa mieheni tietäisi kuinka pikkuvaimoansa parhaillaan siemennetään monella kullilla.
En ollut koskan ollut näin kiimassa ja kolmas tahtoi tulla sisääni takaapäin.

15

2503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä alkoi siitä että halusin vaimoni vilauttelevan ja sitten käytiin saunassa miesten kanssa.
      Nämä eivät pitkään riittäneet kun aloin haluta kimppaseksiä ja sain vaimoni suostumaan kolmen kimppaan.
      Nyt meillä on vakimies ja pari miestä välillä mukana.

      • Anonyymi

        Jaahas sikalan isäntä on taas käynyt avautumassa. Oliko kylän ukot taas käymässä.


    • Anonyymi

      Kääntyessäni reisiänipitkin valui melkoinen spermamällit, se ei sitä kolmatta miestä yhtää haitannut ja työntyi vauhdilla sisääni ja alkoi paukuttamaan voimalla isojen pussien hakatessa klittaani, mäiskis, mäiskis kaikui huoneessa ja kylläpä taas teki riettaan hyvää. Orkkuahan taas alkoi tulemaaan ja huomasin puristavani päiväpeittoa ja huusin tahtomattani melkoisesti, mutta se muuttui mutinaksai kun se synttärisankari alkoi työntämään yhä märkää puolivelttoa kulliansa suuhuni, imin sitä posket lommolla ja tunsin kuinka se alkoi paisumaan suussani. Toisen paukuttaessa takaapäin tuli siitä liike että suussa oleva kulli meni sisään ja ulos, kullin kokoajan kasvaessa suussani tattiosa juuri ja juuri mahtui suuhuni, äijä jäykistyi ja samassa alkoi purkautumaan suuhuni kuumaa lastiansa, kylläpäs sitä riittää, nielin samantien kaikki mitä ehdin. Melkein samantien alkoi tulla valmista takanani, melkoisen huudon säestyksellä mies alkoi purkaamaan siemenlastiansa pillunpohjukkaani, voi että kuinka justiinsa tykkään siitä kun kuumaa spermaa lauotaan sisääni, välähdyksenomaisesti tuli miehenikin mieleeni, naudahdin kun se tuntui niin riettaalta.
      Äijät kehuivat kilvan kuinka tiukalta tuntuu pilluni ja yksi kehui kuinka se suorastaan imee mehut kullista pyyhkien samalla kulliansa kylpypyyhkeeseen.
      Tämä on paras synttärilahja ikinä, kiitti jätkiä ja katseli märkää käytettyä pilluani josta valui päiväpeitolle suorastaan pieni puro äjien spermaa, levitti samalla pilluani varovasti auki ja sanoi että vetäsee kohta uudelleen kun kerranki saa nuorta kiimaista pillua ja kun katsoin äijän kalua, alkoi se taas nytkähdellen nousemaan taisteluasentoon. Ei hemmetti, äijä alkaa kolmatta lastiansa antamaan mulle, kullihan meni puolivelttona märkään pilluuni, mutta tunsin kuinka se alkoi sisälläni kovenemaan ja kohtahan kuin höyryjuna joka lähtee asemalta hitaasti ja kiihdyttäen koko ajan vauhtiaan. Kirähdin miehen päälle ja avitin kovan kalun uudelleen sisääni, mutta nyt tunsinki kuinka joku alkaa rasvaamaan kakkostani kylmällä voiteella ja alkaa välittömästi sovittamaan terskaansa kakkoseen, jossa ei ole koskaan vielä ollut miehen kalu. Huusin ei sinne, ei sinne, mutta samalla kuitenkin halusin kokea senkin miltä tuntuu kun kaksi kullia on samaanaikaan sisälläni, terska oli jo puoliksi sisällä ja kyllä vähän sattui ensin, mutta miehen lisättyä rasvaa alkoi terska mennä sisääni hitaasti. Molempien kullien ollessa kahvaa myöten sisälläni oli melkoisen täysinäinen olo, onneksi kakkosessa oli se ohuin, mutta oli siinäkin tekemistä ja kolmas tietysti alkoi sovittamaan kulliansa suuhuni, nythän vasta täynnä olin miesten kulleja, jospa mieheni tietäisi kuinka pikkurouvaa naidaan kolmella kullilla parhaillaan, sekös ajatus vain kiihdytti kiimaani. Pillussani oleva synttäriäijän kalu oli jo melkoisen kauan jyystänyt pilluani, taitaa olla kolmas siemennys olla melkoisen työn takana, mutta eredyin kun se alkoi taas nytkähtelemään sisälläni lastin purkautusees taas pillunperukoille ja olihan se melkoinen sattuma kun kakkosessakin alkoi tapahtumaan, sielläkin alkoi lastin purku, kuumaa spermaa laskettiin ensimmäisen kerran kakkoseeni, erikoisen kuumalta siellä tuntuikin ja siemenputken nytkädykset tuntuivat oudon voimakkaalta kullin ollessa paikallaan,, ihanaa, ihanaa.
      Olin imenyt kolmatta kalua voimalla ja sen ollessa melkoisen syvällä nielussani, alkoi sekin purkaamaan lastiansa ja koitin niellä minkä ehdin, muttaa kauhee yskänpuuskahan siitä tuli. Äijät olivat vetäytyneet sisältäni ja nauroivat kun yskiessäni joka kerta purskahti spermaa kakkosesta ja pillustani klönteittäin, koko päiväpeittohan siinä tahriuntui spermasta sun minunkin pilluni kiimaeritteistä, heh, nyt tuli synttärisankarille pyykkipäivä, sanoin ja yskin lisää spermaa.
      Sain vihdoin toteutettua fantasiani ja luvattiin ottaa joskus uusinnan, otin yhdeltä puhelinnumeron ja lupasin palata asiaan kunhan mieheni taas lähtee viikonlopuksi pois ja mielenkiintoni heräsi, kun lupasivat että porukkaan olisi tulossa kaksi lisää.
      Yksi heitti mut yöllä kotiini ja kun ei mieheni ollut vielä kotona, halusi kuski vielä pikaiset kotonani. Katselin kotona peilillä pilluani, se oli melkoisen käytetyn näköinen, häpyhuulet olivat vieläkin turvoksissa, piiloitin mustan nahkahameeni ja kun tarkemmin katsoin oli se melkoisen tahriintunut äijien spermasta sekin. Sunnuntaina mieheni kysyi mitenkä olin yksin pärjännyt, sanoin olleeni vaakaasennossa koko illan, heh ja mietin jo sitä uusintaa, mahtaakohan pilluni kestää kuutta kullia seuraavalla kerralla, mutta pitäähän sekin kokea ja jo kuukauden päästä sai pilluni maistaa kuutta erikokoista kullia - mustaakin sain.
      Hehkuttelin jo etukäteen tilannetta jossa olen jalat pystyssä toisten pidellässä niitä ja musta saakelin iso kulli alkaa lähestymään pilluani, kastun jo ajatuksestani.

      • Anonyymi

        Niinkö teet pikku spede. Vaihda kuiteskin vaippasi, haiset.


      • Anonyymi

        Oho spede riitelee jo itsensä kaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho spede riitelee jo itsensä kaa.

        Niinhän sinä lerrpu pili teet buaahaa


    • Anonyymi

      Taitaa kasetti olla hajoomassa

      • Anonyymi

        Sinähän se oman paikkas ja tilasi tiedät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän se oman paikkas ja tilasi tiedät.

        Sää mää ja bää avautui jälleen piip piip


    • Anonyymi

      Muistuu mieleen Levi viisi vuotta sitten.
      Sain eka kerran kimppaa.
      Kiimaa ja jännitystä jo etu käteen.
      Kehittelin kaikenlaista etukäteen ,mutta mieheni pyysi kahta miestä jatkoille mökkiimme.
      Hetken hieman vaivaantuneisuutta ,mutta kun pikkuhousut kikatuksen kera riisuttiin näin sen kiiman miesten silmissä se oli menoa.

      • Anonyymi

        Hienoo olet lopultakin löytänyt uuden suunnan elämällesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoo olet lopultakin löytänyt uuden suunnan elämällesi.

        Niinhän sinä reppana olet


    • Anonyymi

      Et­si seksikump­­­pani! Määr­­­itä parametr­it j­a kaup­unki 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/B9e7H1

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      641
      20217
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      103
      16975
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9581
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      102
      7525
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      20
      5202
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      224
      4480
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      133
      2417
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      62
      1545
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      115
      1500
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1317
    Aihe