Persut kettuillee itsensä ulos hallitusneuvotteluista?

Anonyymi-ap

Onko kyse tuosta, vai persujen puhtaasta typeryydestä?

<< RKP alkaa hiiltyä some-nokittelusta, PS:n varapuheenjohtaja purki tuntojaan – Henriksson: ”Voi olla vaikutusta neuvottelutulokseen”

Kuluneen viikon somekäyttäytymisen perusteella perussuomalaiset ja RKP vaikuttavat pikemminkin tappelupukareilta kuin yhteistä hallitusohjelmaa rakentavilta hallituskumppaneilta.

RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz:
– Tässä pyritään rakentamaan keskinäistä luottamusta. Se että keskusteluja käydään Säätytalon ulkopuolella, vaikeuttaa kaikkien puolueiden tavoitteiden edistämistä <<

Persut ei osaa edes neuvottelun aakkosia ;-)

Ketuttaisi, jos kannattaisin kokoomusta tai rkp:tä.

Tuleva hallitus on saanut jo idiootin leiman, vaikka sitä ei ole vielä edes perustettu!

https://yle.fi/a/74-20030515?fbclid=IwAR0G6XoxRCL7YYX0_LPYVOcLiF7JQ1SFj6JZtXBLGvTkzT5zRXU-DzpAgdQ

24

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka järkevä nyt hurripuolueen kanssa edes haluaisi tulla toimeen.

      • Anonyymi

        No esimerkiksi vaikkapa Kokoomus ja KD. Jos et tiennyt, te Persut olette muodostamassa hallitusta noiden kolmen kanssa.


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍑 ­­­N­­y­­­m­­f­o­­m­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17849983F

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Persut ovatkin tyhmiä. En ennen näitä vaaleja uskonut että mikään poliittinen puolue voi olla niin tyhmä. Nyt oli pakko myöntää että todellakin suurin osa persuista on jälkeenjäänyttä incel-porukkaa, joka ei osaa ajatella vaikka sitä yrittäisi. Tekopyhää paskasakkia jonka julkiset hirttäjäiset olisivat Suomen etu!

      • Anonyymi

        Tosiasioiden tunnustaminen ottaa RKP:ssäkin koville. Mieluummin olisivat halunneet jatkaa hurvittelujen tiellä yhdessä vasemmistokavereidensa kanssa.


    • Kun PS-väki on asialla, kaikkea alkaa sattua ja tapahtua.

    • Anonyymi

      RKP:ssä ei kestetä toisinajattelijoita. Koko puolue luisunut vahvasti vasemmalle velkakierteisiin.

    • Anonyymi

      Persujen tuli lupailtua sitä sun tätä ja nyt on totuuden hetki kun äänestäjät odottaa bensan hinnan kovaa laskua ja kaikkien niiden muiden mahdottomien lupausten toteuttamista ensi tilassa.

      • Anonyymi

        Mitähän muut puolueet ovat luvanneet, demarit ja vasemmisto muka että eivät tee mitään leikkauksia ja sopeutuksia, mutta leikkasivat jo Marinin hallituksessakin ikääntyneiden työttömyysturvaa ja Sotekin on pelkkä hallintohimmeli lukuisine poliittisine virkoineen ja byrokratioineen, joka saa aikaan sen, että mikään ei toimi tai toimii miten sattuu heikosti. Koko systeemi on luotu digille, jopa hoito. jSote johtajistolle, päällystölle valuu lähinnä Soten budjetti, kansalaisille tarjotaan vain heikosti toimivaa digiä eri muodoissa ja Sote karsi jo aluksi monien kansalaisten hyvinvointipalveluja.

        Marinin hallitus "onnistui" kriisiyttämään lähes kaikessa Suomen. Muiden maiden ihmisten oikeuksia kun vain hoitelivat meillä ja muualla ja Suomen omat asiat jäivät hoitamatta.


    • Anonyymi

      RKP edustaa Suomen ja suomalaisten vastaista politiikkaa, koska sen intressit on vähemmistöjen, lähinnä ruotsinkielisten ja maahanmuuttajien etujen ajamisessa kaikella lailla ja kaikin tavoin. Se on sitä ns. ihmisoikeutta, muille ei oikeus kuulu heidän arvomaailmassaan, korkeintaan rikollisten OIKEUKSIA puolustavat, koska hekin kuuluvat ns. vähemmistöön. Vaikka ruotsinkieliset ovat kuuluneet aina eliittiin, ei heillä ole oikeuksien puutetta koskaan ole ollut missään, päinvastoin.

      Kun Eva Biaudet sanoo, että hän auttaa kaikkia, hänen kaikkensa tarkoittaa käytännössä vain ruotsinkielisiä ja MAAHANMUUTTAJIA: muut suomalaiset ovat hänelle tyhjää, ilmaa.

      PS on taas koko Suomen ja kaikkien suomalaisten puolustaja, koska kaikessa pyrkii toimimaan koko Suomen parhaaksi. Kuka muu puolustaisi KOKO omaa maata ja kansaansa, jos maan päättäjät eivät välitä sitä tehdä?

    • Anonyymi

      Persut ovat omasta mielestään Sankareita.

      Persujen kannalta ikävää on se, että muut pitää persuja yhteiskyvyttöminä Suunsoittajina. Mitä he ovatkin.

      • Anonyymi

        PS on vaikeassa välikädessä. Jos he hyväksyvät muiden Suomelle huonoa aiheuttavat aatemokat, heitä syytetään muiden puolueiden mokista, jos he puolustavat oman kansan edun mukaisia arvoja, PS:a syytetään suunsoittajiksi ja vittuilijoiksi.

        PS:n ei pidä antaa omissa Suomen edun mukaisissa arvoasioissa periksi. Kyllä Suomen vihreäaatteinen kansakin tulee joskus näkemään, mitä siitä seuraa, kun vihreä aate vailla järkeä johtaa vain päättäjien toimia. Jossakin vaiheessa pohjoismainen hyvinvointivaltio on ollutta ja mennyttä, tilalle on tullut jotakin ihan muuta. Sitten hyvän arvon vasta ymmärtää, kun se on mennyttä.


    • Anonyymi

      RKP:n mielestä kompromissit ovat sitä, että PS:n pitäisi hyväksyä sellaisenaan kaikki RKP:n vihreät Suomen ja suomalaisten edun vastaiset oikeusaateasiat.

      Muustahan RKP ei ole juuri puhunutkaan kuin kansainvälisistä ihmisoikeussopimuksista, mikä tarkoittaa heistä kaiken maailman sairaiden ja ongelmaisten ulkomaalaisten kuskaamista Suomeen, sen lisäksi työperäistä maahanmuuttoa eli halpatyövoimaa ulkomailta joko työhön tai Suomen sosiaaliturvalla elämään, ihan sama mitä ovat. siitä RKP ei välitä, kun voivat itse paksusti, ei se ole heiltä pois, että Suomen hyvinvointiresurssit jo paukkuvat nytkin, kun pienen kansan resurssit ovat kovilla muun maailman ihmisten hyvinvoinnin ja oikeuksien ylläpitämisessä.

      • Anonyymi

        Ihan kuin sinulla olisi jotain mahdollista tulevaa hallituskokoonpanoa vastaan :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kuin sinulla olisi jotain mahdollista tulevaa hallituskokoonpanoa vastaan :)

        Jos tuleva hallitus tekee kaikessa Suomen ja suomalaisten edun vastaista politiikkaa, PS:n ei pidä hallitukseen mennä. PS saa syytteet muiden puolueiden huonoista tekemisistä muutenkin, vaikka ei ole millään lailla niihin syyllinen. PS:a syytetään aina kaikesta ihan syyttä.

        Ei ole mitään syytä mennä hallitukseen vain puolueen kannatusta laskemaan, jos ei voi toimia Suomen ja suomalaisten edun puolesta siellä, kun suurin osa muista vetää koto- Suomesta muualle ihan vain aatesyistä ja pistää kaikki aateseuraamukset PS:n syyksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tuleva hallitus tekee kaikessa Suomen ja suomalaisten edun vastaista politiikkaa, PS:n ei pidä hallitukseen mennä. PS saa syytteet muiden puolueiden huonoista tekemisistä muutenkin, vaikka ei ole millään lailla niihin syyllinen. PS:a syytetään aina kaikesta ihan syyttä.

        Ei ole mitään syytä mennä hallitukseen vain puolueen kannatusta laskemaan, jos ei voi toimia Suomen ja suomalaisten edun puolesta siellä, kun suurin osa muista vetää koto- Suomesta muualle ihan vain aatesyistä ja pistää kaikki aateseuraamukset PS:n syyksi.

        PS sitä PS tätä. Suomi ei ole yhtä kuin PS.


    • Anonyymi

      RKP on rasistipuolue.

    • Anonyymi

      "FEMINISTIMAFIASTA ON KYSE"!!!

    • Anonyymi

      Kenopää Orpo saa mitään hallitusta kokoon, kun ei osaa neuvotella. Mielessään vaan miten muijansa pakolaispisneksen saisi entisestään enemmin kukoistamaan.

    • Anonyymi

      Alottajan rotuiset jauhotti koko köörinsä jonossa ulos. Aika saavutus kun pääministerikin lähti etukenossa,kun kun kaakatti järjen puhujia rasisteiksi, eikä sekään muuta osannu puhuakkaan.
      Tällä sivulla vinkuvat jauhonaamat ovat selvästi aivan tuuliajolla, eivätkä muuta osaa känkättää, kuin mitä ohisalo ja sanna opetti heille.

      • Anonyymi

        No nythän te "järjen puhujat" olette vastuussa asioista. Katellaan miten käy.


    • Anonyymi

      Kommunistinen sosiaalidemokraatit kettuili itsensä vaalihäviöön, ja ulos koko hallllituksesta.

    • Anonyymi

      Miksi lähteä hallitukseen ottamaan kuraa niskaan?

      Eihän siellä saa kuin muutama persuministeri henkilökohtaisen palkankorotuksen verrattuna kansanedustajan ansioihin. Siinä koko hallitushomman hyöty.

      Mukavampi lekotella oppositiossa ilman huolen häivää.

    • Anonyymi

      Persut vain esittää, että he muka haluaisivat hallitukseen.

      Saattaa Orpokin tietää sen.

      Mutta jos Orpo ei olisi edes yrittänyt oikeistohallitusta, niin jatkossa kokoomus leimattaisiin persujen toimesta vielä vihervasemmistolaisemmaksi ja persut saisi lisää kannattajia kokoomuksen oikeasta siivestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe