Olipas mitäänsanomaton tynkä paraati ja ilveily Moskovassa.

Anonyymi-ap

Ei ollut yhtään nykyaikaista kalustoa laittaa paraatiin se oli lyhyt ja onneton taitaa tosiaan Ukrainaan tehty epäonnistunut valloitussota näkyä jo kaikkialla todenteolla jo propaganda paraastissakin ei lupaa hyvää.

sulkekaa esirippu ilveily on päättynyt venäjän paraati kertoo karua kieltä venäjän tilanteesta

35

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lyhyt oli kalustoparaati.

      Putin oli kyllä soittanut Ukrainaan, että palauttaisivat kalustoa, vaikka ilman tykkitorneja. Zele oli sanonut, ettei niitä saa enää liikkeelle ja maalauskin vähän kärähtänyt. Ylilennon oli luvannut järjestää, mutta siihen liittyisi toriväelle pieniä riskejä. Putin oli alkanut itkemään ja sulki puhelimen.

    • Anonyymi

      https://www.verkkouutiset.fi/a/moskovan-paraatin-ainoa-panssarivaunu-oli-1940-luvulta/

      Moskovassa Punaisen torin paraatin ilmailuosuutta ei järjestetty lainkaan. Mukana oli aiempiin vuosien verrattuna hyvin vähäinen määrä sotilasajoneuvoja.

      Moskovan ajoneuvokulkueessa näkyi museovaunun lisäksi muun muassa kymmenen Tigr- ja kuusi VPK Ural -panssariajoneuvoa sekä kaksi BTR-82-rynnäkköpanssariajoneuvoa. Mukana oli lisäksi Iskander-ohjusjärjestelmiä, S-400-ilmatorjuntajärjestelmiä, mannertenvälisiä Topol-M-ydinohjuksia ja kokeellisia VPK Bumerang -miehistönkuljetusajoneuvoja

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009572379.html

      useat merkittävät asetehtaat eivät ole pystyneet lisäämään tuotantoaan. Työntekijöitä on järjestelty painamaan duunia kolmessa vuorossa, mutta huono palkkaus ei kannusta kohottamaan tuottavuutta. Lisäksi työntekijöiltä kerätään ylimääräisiä ”isänmaallisia” kolehteja johonkin epämääräiseen sotakassaan. Maksa nyt sitten sotaveroa, kun insinöörin palkka on 500 euroa kuussa ja mekaanikon alle 400 euroa. Ja hinnat nousevat samaan aikaan inflaation kiihdyttämänä.

    • Anonyymi

      https://www.verkkouutiset.fi/a/presidentin-mukaan-venajaa-vastaan-kaydaan-todellista-sotaa/

      Ukrainan kansa on joutunut vallankaappauksen panttivangiksi, joka johti sen länsimaisten herrojen johtamaan rikolliseen hallintoon. Siitä on tullut heidän julmien ja itsekkäiden suunnitelmiensa pelinappula,

      Presidentin mukaan ”Venäjällä ei ole epäystävällisiä kansoja lännessä tai idässä”.

      Hän sanoi haluavansa rauhanomaisen tulevaisuuden.

      – Enemmistönä tämän planeetan ihmisistä haluamme nähdä tulevaisuuden rauhallisena, vapaana ja vakaana. Uskomme, että mikä tahansa ylivallan ideologia luonteensa vuoksi on vastenmielistä, rikollista ja tappavaa.

      • Anonyymi

        Viittaat suoraan Venäläiseen propagandalähteeseen. Uskottavuutesi on nolla.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20030605?origin=rss

      Vappumarssit sen sijaan olivat tänä vuonna pannassa ja ne kiellettiin vedoten turvallisuuteen sekä ”vaikeutuneeseen tilanteeseen”.

      Vanhempi tutkija Margarita Zavadskaja Ulkopoliittisesta instituutista ei ole yllättynyt, että vappumarssit kiellettiin. Kokoontumista rajoitetaan ja mielenosoituksia kielletään Venäjällä, se on yleinen tendenssi. Hän katsoo, että vappumarssienkin kieltäminen on riskien minimoimista.

      – Maan johto tuntee, että se on vaarassa. Vapun mielenosoitukset ja voitonpäivän tapahtumat voivat provosoida oppositiomielialaa tai hyökkäyksiä johtoa vastaan. Uskon, että maan johto pelkää omia kansalaisiaan, ja he pelkäävät toisiaan.

    • Anonyymi

      VENÄJÄ VAIN HÄMÄÄ


      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009572461.html

      Punaisen torin paraatissa ei nähty lainkaan tankkeja, tykistöä tai ilmavoimia. Asiantuntijan mukaan Suomen itsenäisyyspäivän paraatissakin on enemmän ja modernimpaa kalustoa esillä.

      Maavoimista ei ollut oikeastaan mitään esillä, ilmavoimat puuttui kokonaan, tykistö puuttui kokonaan, samoin kaikki erikois­ajoneuvot, kun aiemmin on ollut esimerkiksi pioneerikalustoa mukana,

      Mäkelä bongasi ballistisen Iskander-ohjusyksikön sekä S-300- tai S-400-ilmatorjunta­ohjus­järjestelmiä, joista jälkimmäisiä oli todennäköisesti helppo tuoda paikalle, koska niitä on paljon Moskovan ympärillä. Strategiset Jars-ydinohjukset olivat myös paraatin vakiokalustoa.

      • Anonyymi

        Tyhjiä hylsyjä nuo raketitkin on.


    • Anonyymi

      r......n itkijä hätää kärsimässä, ei pysty pullistelemaan mitenkään

    • Anonyymi

      Silti sinua kiinnosti katsoa? Miksi?

      • Anonyymi

        Tietenkin pittä katsoa ja todeta eettä maailman 2 "suurin" armeija on aivan paska, Kaikki nauraa tälle


    • Anonyymi

      Putinilla ei pullistele enää kuin eturauhanen.

    • Anonyymi

      Nato Tiltulla päähänpinttymä Venäjän sotilasparaateista.

      Nato Tiltulla: Maaninen meno, villi etukeno ...

      • Anonyymi

        🤡 teini. Mutta ei ne tytöt.


    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009572442.html

      Putin ilmoitti, että Venäjää vastaan on aloitettu sota, Tass siteeraa Putinin väittämää etusivunsa ensimmäisen artikkelin otsikossa.Myös Lenta ja maan luetuin iltapäivälehti Moskovskij Komsomolets nostivat sotaa lietsovan otsikon etusivulleen.

      Putin käytti puheessaan symboliikkaa, jolla hän väittää, että Ukraina olisi länsimaiden pelinappula. Väite ei pidä paikkaansa. Ukraina on itsenäisesti päätöksensä tekevä demokraattinen valtio.

    • Anonyymi

      Joku nainen oli sanonut että Venäjä pommittaa Ukrainaa. No häkkihän siitä heilahti.
      Tällaisia ovat toverin käsitykset totuudesta.
      Kaikki vapisee Kremlissä pelosta kuin haavanlehti. Fiksuimmat juovat itsensä hengiltä.

    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009564255.html

      Näyttäviä Jars-, S-400- ja Iskander-ohjusten laukaisualustoja torilla toki rullasi, mutta tiedossa ei ole, olivatko itse ohjukset mukana. Niiden tuominen voisi olla riskialtista, jos joku vaikka haluaisi iskeä Punaiselle torille.

      Tiettävästi Moskovan ilmapuolustusta oli ennen voitonpäivää vahvistettu Tulaan sijoitetulla uudella ilmatorjuntayksiköllä, lennokkien torjunnalla ja visuaalisella tarkkailulla.

      aivan liian moni venäläinen uskoo, että brutaali Ukrainan ja ukrainalaisten tuhoaminen onkin ”pyhä sota”.

      ”Kohtuuton kunnianhimo, ylimielisyys ja kaiken salliminen itselle johtavat väistämättä murhenäytelmään”, Putin sanoi tarkoittaen ”länttä”, mutta taisikin puhua itsestään.

    • Anonyymi

      Kansalaisille päällimmäiseksi syyksi juhlallisuuksien perumiseen on kerrottu terrorismin uhka. Himasen mielestä yksi selitys esimerkiksi viimeviikkoiselle Kremlin droneiskulle on, että se olisikin ollut orkesterointia voitonpäivän juhlallisuuksien perumiseksi.

      – Se oli – näin itse tulkitsen sitä – osa valmistautumista voitonpäivään, jolloin kansalaiset hyväksyvät paremmin tiukat turvatoimet ja sen, että ei juhlita joka paikassa, Himanen sanoo.

      MTV

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009572791.html

      Myös Venäjän Ukrainassa aloittaman hyökkäyssodan Z-symboli oli aiempaa pienemmässä roolissa.

      – Muistaakseni Z korosti tavaratalon seinää viime vuonna, mutta se on nyt menneen talven lumia.

      Himasen mukaan Kremlin oli välttämätöntä järjestää voitonpäivän paraati, koska sen peruuntuminen olisi tulkittu lännessä tappiona

      Venäjän nykytila on kuitenkin kaukana voitokkaasta.

      – Venäjä on taloudellisesti ja poliittisesti pudonnut hyvin heikoksi. Käynnissä oleva Ukrainan sota on eräänlainen vuotava haava.

    • Anonyymi

      Tuo paraati oli niin nolo ja onneton tapahtuma kalustoineen että olisi ehkä Putlerilta ollut viisaampi jättää se kokonaan väliin niin ei karu totuus olisi tullut esiin venäjän armeijan tilasta ja ihmiset venäjällä olisivat saaneet elää illuusiossaan ja mielikuvissaan entisten paraatien muistikuvien varassa .

    • Anonyymi

      Miksi diktaattori putler ei anna hävittäjien lentää ylitsensä ?

    • Anonyymi

      Kalusto meni Kiovan paraatissa reilu vuosi sitten;-))))

      • Anonyymi

        Putlerin kalustonäyttely on nyt Kiovassa romutettuna :)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkija-voitonpaivan-paraatin-lyhyys-ja-kaluston-puutteellisuus-mahdollisesti-propagandaa-haluttiin-nayttaa-sita-mita-lannessa-odotetaan/8692760

      Maanpuolustuskorkeakoulun Forsströmin mukaan taustalla voi kuitenkin olla myös propagandaa lännen suuntaan.

      – Tämä on tällainen välivuosi, eli ei mikään merkkipäivä. Yksi tekijä voi olla myös se, että paraati on kokonaisuudessaan spektaakkeli, niin olisiko tämä nyt nimenomaan sitä, että haluttiin näyttää sitä mitä lännessä odotetaan. Länsi odottaa, että Venäjällä menee sodassa huonommin ja nyt ei ole kalustoa, niin jätetään näyttämättä sitten.

      – Tämä on hyvin hypoteettista arviointia, mutta en täysin poissulkisi sitäkään vaihtoehtoa,

      • Ei saatana tämä Forsströmin Pena on taas ihan sekaisin. Vuosi sittenhän kommentoi Zelenskyn asuvalintaa (maastopuku) ja arveli syyksi huonon hygienian ja sen, ettei halua erottua joukosta kun häntä tullaan salamurhaamaan. Fiksut näkivät tietysti heti sen, että syynä on taistelijan esimerkin näyttäminen.


    • Anonyymi

      KV mediassa nauretaan r.....n touhulle

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20030970?origin=rss

      Tänä vuonna ilmaparaati lentokoneineen ja helikoptereineen jäi kokonaan toteuttamatta. Nyt sääkään ei olisi ollut esteenä. Pelättiinkö Kremlissä kenties alueelle tuotuja olkapääohjuksia?

      Kauempaa Moskovaan tuotujen joukkojen osastoja, joita yleensä on paraatissa kierrätetty, ei tänä vuonna nähty Punaisella torilla lainkaan.

    • Anonyymi

      kv mediassa naurettiin paraatille edes mv ei kehdannut hehkuttaa kätyriä vituttaa todella paljon

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      r.......ä mokasi pahasti

    • Anonyymi

      Eniten säälitti nuo asennossa seisovat nuoret, asennossa seisovat, aivopestyt sotilaat, jotka luulevat palvelevansa jotain hyvää, ja mahtavaa.

    • Anonyymi

      näin

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      98
      2260
    2. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1935
    3. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      43
      1905
    4. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      34
      1816
    5. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      178
      1377
    6. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1359
    7. Kuvaile kaivattusi luonnetta

      Millaista ihmistä kaipaat?
      Ikävä
      50
      1178
    8. Sun kannattais nainen yrittää edes ehostaa

      ittees ja olla tyylikkäämpi. Oot kuin navettapiika. Ei millään pahalla. 😃 Mieheltä
      Ikävä
      94
      1079
    9. Muistatko? Juha Mieto täräytti Farmilla suorat sanat - Nyt hiihtäjälegenda uudelleen tosi-tv:ssä!

      Näinköhän Mietaalle käy Miina Äkkijyrkän kohtalo… Edellisellä Farmi-kaudella Mietaa teki ns. miesten töitä ahkerasti, pä
      Tv-sarjat
      7
      954
    10. Hyvää rakkaushuomenta

      Tässä tulee rakkautta päivääsi. ❤️🤍💙💚💛💜💝💞💕💓💖💗💘💟🩷🩵🫶🏼❤️‍🔥😘😍😻💌🏩
      Ikävä
      179
      928
    Aihe