Kristityt, mihin kristinuskon suuntaukseen kuulutte/kuulutteko mihinkään?

Anonyymi-ap

Miksi? Onko teidät vauvana kastettu sinne? Löytäneet puolison sieltä? Opinkappaleet lähinnä omia käsityksiänne? Tämä kysymys on suunnattu vain kristillistä elämää eläville kristityille, tarkoitan että ei tapakristityille.

12

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lapsikasteet ovat laittomia.
      Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ei ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan; lapsiakain tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne laittomuuden jäseniksi.
      Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
      24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
      Ja kristittyjen Barjeesus:
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus"

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
      2 luku
      Perusoikeudet
      6 §
      Yhdenvertaisuus
      Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
      Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.
      Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.
      Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.
      -
      Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

      Hitlerin uskontunnustus:
      Hitler sanoi vuonna 1941 Gerhard Engelille, yhdelle kenraaleistaan, että "Olen nyt kuten aina katolilainen ja tulen aina olemaan sitä"
      Mein Kampf kirjassaan hän kirjoitti että: "Siksi olen vakuuttunut siitä että olen Luojamme agentti. Taistelemalla Juutalaisia vastaan teen Herran työtä". Hän sanoi saman asian Reichstag puheessaan vuonna 1938.
      Kuitenkin sen sijaan että Katolinen kirkko olisi erottanut hänet, heidän lehdistönsä usein kirjoitti ylistävästi Hitleristä.
      . . . . . . . . . . . .
      Tukea Hitlerille:
      Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
      "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

    • Anonyymi

      Mitä tarkoitat kristillistä elämää elävillä kristityillä? Jos tarkoitat heitä, jotka uskovat Jeesuksen sovittaneen kaikkien synnit verellään, ja ovat ottaneet hänen lahjansa vastaan omalle kohdalleen, he ovat uudestisyntyneitä uskovia.

      Baptitit ovat lähimpänä Raamatun oppia. Suomalaisista baptisteista en tiedä. Kuunnelkaa netissä opettavia Robert Breakeria, Geoffrey Grideria, Raymond Thomasia nyt ainakin alkuksi.

    • Anonyymi

      Kirjoitit: "Tämä kysymys on suunnattu vain kristillistä elämää eläville kristityille, tarkoitan että ei tapakristityille."

      Kysymyksesi sisältää uskoon liittyvää jakomielisyyttä sillä kristitty ei voi olla krististillinen jos hän on uskossa ja silloin uskoo vastoin kristillisyyden opin vastaisesti:
      Matteuksen mukaan: 24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      ( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)
      Hyvä tietää ja ymmärtää:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Uskonnottomuus

    • Anonyymi

      Kristinuskosta en ole ikinä löytänyt mitään hyvää. Siksi syljenkin kirkkoa kohti.
      Nuoret! Erotkaa kirkosta heti kun pystytte, siihen lahkoon ei kannata kuulua.

      • Anonyymi

        Saako kysyä mistä katkeruutesi johtuu?


    • Anonyymi

      Jumala kutsuu kaikkia yksilöllisesti. Eritavalla painotetut uskomukset, eivät sulje evankeliumia pois, vaan täydentää sen monipuolista julistusta ja näin avartaen ja rikastuttaen uskoamme, kunhan se pysyy kristinopin ydin asioissa.

      • Anonyymi

        Ei raamatun mukaan ole kutsunut kristityjen laittomuuden herroja palvelevia! Jos olet saanut kutsun niin se on kristityyjen omilta Herroilta:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        Ja kristittyjen Barjeesus:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus"

        Joulupukkia palvelevilla on yllätyksiä tulevaisuudessa.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        ....
        Eroamalla Heistä yhdestä, eroaa Heistä.
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

        Näin se kristittyjen joulupukki muuttuukin uskossa....:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Joulupukki#Suomi
        "Euroopassa Martti Luther halusi korvata mielestään liian paavillistuneen Nikolauksen juhlan ja alkoi opettaa vuonna 1535, että Jeesus-lapsi tuo lahjoja jouluaattona[4] ja kehitti Christkind-juhlan (saks. Kristus-lapsi), jossa lahjat toi Jeesus-lapsi eikä Nikolaus. Sana Christkind muuttui Yhdysvalloissa vuosien saatossa muotoon Kriss Kringle, jota ironisesti pidetään nykyään siellä joulupukin toisena nimenä. Joulupukin ja Kristuksen hahmot ovat siten sekoittuneet toisiinsa.[3]"


    • Anonyymi

      Kuten huomaatte niin uskomisen taustalla on voimakas eksytys johon jo lapsina eksytetään joulupukkiin uskomisella josta valheina lapsi uskoo todeksi eksytettynä.
      Joten kyseessä on alaikäisen mielenterveyden turmelemisen lisäksi ihmisyyden vastaisesta lapsiin kohdistuvista raamatunkin vastaisuuksista joita vahvistetaan kristittyjen valheilla mm kristillisten Kaikkivaltiaan Jeesuksen ja Hänen kristillisen opetuslasten nimiä ja tietoja ottamalla kristittyjen laittomuuden Herroja palvelevien käyttöön:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste
      "Kaste on alun perin raamatun kirjoituksiin ja niistä jälkikäteen tehtyjen tulkintojen mukainen kristillinen toimitus"

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavi
      "Paavin maallinen valta on nykyään vähäistä, mutta hengellisen johtajuuden lisäksi hän on merkittävä moraalinen johtaja yli miljardille katolilaiselle, ja hänen mielipiteensä huomioidaan, vaikkei Vatikaanivaltiolla itsellään olekaan merkittävää sotilaallista tai poliittista valtaa. Paavia pidetään apostoli Pietarin seuraajana. Tämä antaa hänelle katolisessa kirkossa tiettyjä erikoisoikeuksia, joita perustellaan sekä Raamatulla että kirkon perimätiedolla."

      Paavin ilmeisesti haluaa turvata oikeuden kristittyjen "jumalan" aseman ja oikeuden jakaa laittomuuksiin tehneiden alaistensa suojelemisen maallisia Lakejja vastaan:

      UutisetUlkomaat 13.01.2021 klo 1:18
      Selvitys: Jopa 9000 lasta kuollut aviottomien äitien laitoksissa Irlannissa
      Merkitsemätön joukkohauta johdatti karmaisevan totuuden jäljille.
      Yhdestä laitoksesta on pahimmillaan löytynyt satojen lasten jäänteet.Yhdestä laitoksesta on pahimmillaan löytynyt satojen lasten jäänteet.
      Yhdestä laitoksesta on pahimmillaan löytynyt satojen lasten jäänteet. AOP

      Jopa 9000 lasta on kuollut 76 vuoden aikana katolisen kirkon ylläpitämissä aviottomien äitien laitoksessa 1920- ja 1990-lukujen välillä. Asia ilmenee tiistaina julkaistusta selvityksestä.
      Irlannin hallitus teetti yli 3000 sivua pitkän selvityksen, jossa tutkittiin kaikkiaan 18 katolisen kirkon ylläpitämää Mother and Baby Homes -laitosta. Syntyneiden lasten kuolleisuusluku oli 15 prosenttia.

      Selvityksen mukaan suuren lapsikuolleisuuden taustalla on ollut lasten huono kohtelu. Lapsia oli erotettu äideistään, ja esimerkiksi raiskauksien uhrit pakotettiin synnyttämään lapsensa laitoksissa.
      Korkea lapsikuolleisuus alkoi paljastua sen jälkeen, kun irlantilainen historioitsija Catherine Corless oli löytänyt Tuamista joukkohaudan. Hautaa ei ollut merkitty.

      Irlannin katolinen kirkko pyysi anteeksi
      Irlannin katolisen kirkon johtaja, arkkipiispa Eamon Martin on kiittänyt selvitystyön tekijöitä totuuden paljastamisesta ja pyytänyt asianomaisilta anteeksi
      – Tunnustan, että kirkko on ollut osa kulttuuria, jossa ihmisiä on usein stigmatisoitu, tuomittu ja torjuttu, arkkipiispa sanoi lausunnossaan.
      – Pyydän varauksettomasti anteeksi selviytyneiltä ja kaikilta niiltä, joita nämä realiteetit koskettavat.
      Myös pääministeri Micheal Martinin hallitus aikoo tehdä kaltoin kohdelluille virallisen anteeksipyynnön keskiviikkona ja on luvannut heille taloudellista tukea.
      – Karu totuus on, että koko yhteiskunta oli osallisena tässä, Martin linjasi.
      Ministeri Roderic O’Gorman on puolestaan luonnehtinut irlantilaista kulttuuria naisvihamieliseksi menneisyydessä.
      Lähteet: AFP, Reuters
      Matias Haikonen
      [email protected]

      • Anonyymi

        Wikipediakin osaa julkaista raamattua ja eroittaa kristilliset kristityistä.
        Ilmeisesti tieteen tutkijat ovat asettaneet wikipedialle vaatimuksia oppien suhteen. (seurataan kehitystä)

        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        #
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Saatana
        Saatana kristinuskossa
        Saatana on Uudessa testamentissa ja kristillisessä teologiassa yleensä huomattavasti keskeisempi henkilö kuin Vanhassa testamentissa. Kristillisen käsityksen mukaan saatana kohdistaa vaikutuksensa ihmisiin, jotka hän on saanut lankeamaan syntiin, ja vastustaa ennen kaikkea Kristusta ja kristillistä seurakuntaa.[8] Uuden testamentin mukaan Saatana yritti myös vaikuttaa Jeesukseen.[27]

        Uuden testamentin mukaan saatana on tämän maailman valtias, joka haluaa eksyttää ihmiset Jumalasta[28]. Saatana myös hallitsee tätä maailmaa, ja näin ollen maailma heijastaa hallitsijansa luonnetta[29] [30].
        #
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html

        Kristillisten Kaikkivaltiaan Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:7:15 "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia.
        ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

        Matt.23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!"


    • Anonyymi

      vuoden -18 jälkitauti näkyy monissa teksteissä. kirkon olisi kaiketi pitänyt olla jonkinlainen Jumalaa suurempi niissä tapahtumissa, missä ihmiset itse asettuivat puolustamaan suurta hulluutta.

    • Anonyymi

      En mihinkään. Olen vain laittanut uskoni siihen että Jeesus on Herra, hän on kuollut minun puolestani, ja noussut kuolleista. Monissa kirkoissa ei uskota Jumalan sanaa alkuunkaan. Pelkäävät mm. että ihmiset hukkuvat jäätiköitten sulamisen kautta. Vaikka Jumala on luvannut ettei hän enää hukuta ihmiskuntaa. Näillä on siis enemmän uskoa ihmisten ennustuksiin kuin Jumalan lupauksiin. En ole liittynyt mihinkään seurakuntaan. Liian monissa seurakunnissa ollaan turhan varmoja siitä että ollaan oikeassa epäoleellisissa asioissa. Kerskataan liikaa tiedolla ja ymmärryksellä ja unohdetaan Jeesus, ainoa kerskauksen aihe. Seurakuntani on ne uskovat joiden kanssa olen tekemisissä. Toki rukoilen kaikkien puolesta joilla on sama usko Jeesukseen. Jotka uskovat että Jeesus todella on Jumala lihaksi tulleena, kuka todella kuoli ristillä meidän puolestamme ja heräsi kirjaimellisesti kuolleista kolmantena päivänä.

    • Anonyymi

      Ei Hengen ihmistä mikään oppi ohjaa eikä hänellä ole kaavaa miten toimia, vaan elämä on kuten Raamattu sanoo, tuuli puhaltaa mistä tahtoo. Aivan yhä vähän voi hengen asioita ohjailla. Tai voi, mutta tulos on kuin tuuleen puhaltaminen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      155
      6469
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3888
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2005
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1508
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe