Poliittisten anomalidioiden aikakausi

PUUTERIHALLITUKSEN AIKANA

- biologian oppeja kirjoitettiin uusiksi
- suomalaismiehillä alkoi menkat
- miehiltä löytyi kohtu
- sukupuolia löytyi enemmän kuin vasemmmistolainen osaa laskea
- kahdesta sukupuolesta puhumisesta tuli "muunsukupuolisia" loukkaavaa
- homoseksuaalisuudesta tuli ylistetty, heteroseksuaalisuudesta halveksittu
- laskemoidusta empatiasta tuli järjellistä ajattelua tärkeämpi
- uhriutumisesta tuli poliittista taktikointia
- pääministeri sai "oikeuden" häpäistä pääministeri-instituution, mutta persulla ei ollut "oikeutta" käyttää termiä "vierasIaji"
- pääministeri joutui vakuuttelemaan, että "minäkin olen ihminen"
- vasemmistonaisen kritisoinnista tuli "naisvihaa"
- heikkotaitoisesta maahanmuuttajasta tuli "ongelmanratkaisija"
- kansa lajiteltiin vihakupliin
- mielipiteet luokiteltiin jyrkästi "oikeisiin ja vääriin"
- joulukoristeet luokiteltiin loukkaaviksi
- pridemekosta ja nahkatakista tuli tärkeäksi koettu osa yhteiskunnan hyvinvointia
- kehitysavusta tuli "omantunnonasia", jossa omatuntoa ei kuitenkaan kolkuta sen rahoittaminen kalliilla velkarahalla
- tekstarin hinta nousi pilviin... miljardeja euroja!
- nähtiin velanotto paremmaksi vaihtoehdoksi kuin talouden kuntoonlaitto
- poliittisella jargonilla kierreltiin kuumottavia asioita
- valehtelusta tuli "hyväksyttävää", kunhan kohteena oli "vääränlaiset" poliitikot ja heidän kannattajansa
- energiakriisistä tuli energiayhtiöille erittäin tuottoisaa
- Suomesta, joka on yksi maailman puhtaimmista maista, tuli saastuttaja, joka uhkaa koko maailmaa.
- Koronalingoista varoiteltiin, mutta ihmisten kerääminen yhteen koronapassilla ei ollut vahingollista
- Koronarokotetta vouhotettiin tehokkaaksi, mutta terveydenhuoltoa kuormitti "rokotesuojan ohittava variantti".
- Kokeellisen koronarokotteen vastustamisesta häpäistiin ja uhkailtiin
- jne jne jne........

Tätä kummallisten ja vahingollisten poliittisten anomalioiden listaa voisi jatkaa vielä pitkään. Punvihreä tuhovima jätti tulevalle hallitukselle karut olosuhteet ja hirvittämän määrän korjattavaa.

"In Max Factor we trust"

15

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anomalioiden*
      tuhovimma*

      • Anonyymi

        Banaanin kertoja Ylikuolleissuus, tietenkin ilman lähdettä tai faktoja??

        Yliluolleisuus? Vaikka Maapallon väkiluku vaan lisääntyy ja lisääntyy.

        Google
        Maapallon väkiluku


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­­­N­­­y­­­m­­­f­­­o­­­m­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17859175e

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Pietarin trollitehdas ja Banaani. Putinin puolesta puhujat😂🤣

      • Anonyymi

        Moktar.Gubta ja rkp-jihadkommuuni.


    • Anonyymi

      Jos joskus suursodan jälkeen kaivetaan arkeologisia raunioita niin ne määrittää teoriaksi tuolle rappiolle todennäköisesti vakavan ja laajalle levinneen aivorappioviruksen.

      Kuten muitakin hävinneitä sivilisaatioita ihmetellään ja yritetään keksiä syiksi kulkutauteja sun muita massamurhia.

      Mutta perussyyt ovat aina samat : laajalle levinneen pahuuden viimeinen tuhotuomio.

      Kreikan suurvallan rauniot, roomanvallan rauniot, azteekkien, mayojen rauniot.

      Pian tulee metropolien rauniot.

      • Anonyymi

        Linkolan kirjoitukset liiallisesta väestön kasvusta ja niiden seurauksena tulevista ympäristö haitoista toteutuvat. Katastrofia luvassa.


      • Anonyymi

        Aivorappioviruksen nimi:

        MORAALITTOMUUS.
        Jt suomen kielellä synonyymataan sanalla: villi. Eli nimenomaan kristinusko-rationaalisuuden vastainen; Mitä nykypostmodernismi tosiasiallisesti, syvimmiltään, tottakai toki on.

        Ja se, miksi sivilisaatiokadot tapahtuvat, on se, että moraalittomuutta aletaan likinäköisesti ihailla, jopa ultrakehitysvammaisesti sotaakin myöten.

        Tervessä yhteiskunnassa moraalittomuus marginalisoi itsensä automaattisesti sairaana. Sairaassa yhteiskunnassa moraalisuutta taas marginalisoidaan etovana. Ja mitä tulee taas kansakuntiin, niin syklit poislukien, niin kansathan ovat periaatetasolla johdettavissa yhteen taikka toiseen, milloin tahansa. Eli täystuhoonsa TAI pelastukseensa. Jopa ihan kaikki, koko maailmanmeno huomiden, vielä nytkin.

        Minä tiedostan tuon rauniot aspektin. Olen kertonut siitä jo 3-vuotta täällä, et tuohonhan älyvapaus ja ulkoasanellut tottakai johti 80%sesti ja johtaa vielä kuten tuossa kuvailet. Mutta kuinka pelastaa edes YKSI kansakunta, valtio ja nyttemmin maaperämmekin jopa (ydintulituskonteksti; neutronikärki-iskanderit rajalla ja ydinpommittajansa korkeassa valmiustilassa siellä pohjoses) - kun kaikki muut nuolevat epäsisukkuuttaan, ihan kuin kognitiivinen dissonanssinsa heidät pelastaisi kunhan vain hiljaa ovat ja kiltisti Suomen ulkoasanellulle jonestownituksellä myöntyen, vaikkapa sitten erityisenkin viehättävän Jenni Haukion tavoin - aidostikin suloisesti ja feminiinisesti - nykkäysniiaavat, ihan kaikki

        Tässä oletuksena on se, ettei ven lanaa meitä, koska natolla on vaikka sitten ihmease joka meitä ydinasevarjottaa taikka ne kostaa sitten täystuhomme kyllä takas koska niin art 5 sanoisi, epäsuoran epäsuoran johdannaisen vivahteena.

        NEWSFLASHI: A:ta ei ole ja B:tä ei tapahdu koska eivät ota ko. riskiä omalle maaperälleen periferioksi nimittämiensä tähden. JA, koska vallat täs naapurissaan, niin on suorastaan IHME jos alkaisivat natoa-vastaan epä WMD'inä, konventionaalisesti. Eivät ala, vaan kovaa ja täysillä, ELLEI heitä, jtk osaavat puhua (kivinen, linperi, se sottied pääesikuntapäällikkö jne) aleta HETI käyttään dildogaattisiin avauksiin.

        Tavoitteet, eli mm. sotilasliittoantautuminen, tapahtui jo. Jos tällä hetkellä vielä edelleenkin keskusteluyhteyttä panttaillaan, niin tällöin sauli ydinpoltatuttaa vielä tämän Suomen maan, tahtomattaan - vaiko jopa tahallaan, ei minua kiinnosta. Sen tosin sanon, että tuohon tämä tilanteemme vielä johtaa; eikä tarvitse mennä vuoteen 2024, että TUO tapahtuu vielä. Myrkkypiikkikuolemathan se tosin lakaisee maton alle; sekösse sitten motiivi-aikomuksena tuossa sotaanvedossa sitten on, en tiedä. Mutta se on varmaa se, että putinin pussiin moiset päätökset pelaa kyllä ja vieläpä aivan täysin satasella; jenssi hyötyy itsekin, koska Suomi puskurina NOR(-SWE) ja geopoliittisesti 'Suomi syötiksi ven alle' on strategisesti hänen persektiivistään enemmänkin kuin ainoastaan erinomainen maailmanvalloituksen välivaiheen osanen -tyyppinen siirto, putini taas tykkää ko. finrus-sodasta, koska turvavyöhykettää kuten sanoikin kaissi muka tarvitsevansa, xi hyötyy koska vedenhimonsa tiellä oli Suomen kansa, ja kaluswappi hyötyy koska voih: "Eurooppa menetti sivistysSuomen" -uhriutumisensa, jk ei ollut lainkaan hänen käsialaansa, vaan tavallaan vahinko tai oikeastaan sittenkin putinin vikaa - eli design tyylinen pakotettu sosiaalinen tilaus, sosiaalinen hyväksyntä pelkopaskoissaan sekä sosiaalinen tuki antisosiaaliselle kaluswappille mielettömyyksineen - sekä konventionaalinen ww3 laajennus päälle kärkinään syr-ukr-fin, voimakeskittymä länteen, itäven nakuksi ja kinuskit uraleille, ilmatteeks, suuremmitta tappioitta; ja tuon kokonaisuuden maailmanväkiluku kohti viittäsataa milliä, ja sen allekin, tottakai

        Miksi kinuskit?

        Siksi koska ovat lähes kaikki alistuvaa ateistiskeidaa, eli (primitiivis-)villejä, joille on helpointa IKINÄ aivopestä se todellisuus, jossa psykomegalomaanikko klaussi tuntee vihdoinkin olonsa, konrtollifriikkinä, kotoisaksi, eli ilmestyskirjan tekno-totalitarismi. Mitä kaluswappi ei koskaan tajunnut - natsisaksassa kasvatuksensa saaneena ja lapsuuteensa viettäneenä - on se, ettei pelkoa heikkoudesta taikka haavoittuvuuksista poisteta, vitun tyhmä kun on, rakentamalla lisää näennäiskelmutuksia niitten ympärille - vaan pelot poistuu nimenomaan, ja vain ja ainoastaan, ne kohdatessamme ALTRUISMISTA käsin, eheytymisemme aidosti mahdollistaakseen

        Mutta koska kaluswappi on villi, hänen on mahdoton ymmärtää sivistyneisyyden laatua. Eli se kaikki mitä kaluswappinkin, kirjaimellisestikin, pelastaisi jopa oman itsensä rajallisuuksilta; Psykopatiaan on olemassa parannus, sitä ei vaan kukaan sano, se keino on psykon nouseminen altruismiin. "Tee toiselle sitä mitä toivoisit itsellesikin tehtävän".

        Jeesus on sivistystä. Ja, jos sen sijaan, että romahdetaan alkukantaisuuksiin sekä villiyksiin noustaankin sivistyksestä hengellisyyteen, niin todenteolla, Jeesus on myös AINOA tie pyhittymiseen, jk tarkoittaa pelastusta helvetiltä.


    • Anonyymi

      Setalaiset on nurinkurin järkisiä ja selvästi riivattuja. Eihän tuo muuten ole mahdollista.

    • Anonyymi

      Lisäsin pieninä yksityiskohtina että yhdynnästä tuli tunkeutumista ja persereiästä sekä suusta tuli sukupuolielin. Rikoslaki, 20 luku (8.7.2022/723), Seksuaalirikoksista 23 § (8.7.2022/723), Määritelmät:

      "Sukupuoliyhteydellä tarkoitetaan tässä laissa sukuelimellä tehtävää taikka sukuelimeen tai peräaukkoon kohdistuvaa seksuaalista tunkeutumista toisen kehoon, toisen sukuelimen ottamista omaan kehoon taikka toisen sukuelimen tai peräaukon koskettelua sukuelimellä tai suulla." https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

    • Anonyymi

      Sebastian Tynkkynen synnyttää pian!

      • Oletko varma, että hän on Pia?


    • Anonyymi

      Olet banaani oikeassa. En tiedä, lukuisista viesteistäs joita olet aikojen saatossa nähnyt, että olisi ollut kertaankaan missään epätotuudenmukainen, väärässä taikka muutakaan vastaavaa.

      Tosin ymmärrähän tämä;

      Valehtelijalle totuus on kivulias asia
      Totuudenpuhujalle valhe on kivulias asia.

      Tuosta huolimatta, jos suosiosta puhutaan, niin:

      “Telling the truth and making someone cry is better than telling a lie and making someone smile.”

      Myy ainoastaan yksilöille, jtk tahtovat kehittyä elämässään. Oppia ja jalostua parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestämme.

      Tällaisia, nykypäivänä, ovat enää ainoastaan osa vanhuksistamme, eli plus 60/70v. Jokseenkin pieni osa aikuisistamme, eli 20-60/70v. Ja lähes olematon osa nuoristamme, eli 13-19v. Eli kasvatussuunnitteluvirhe.

      Jeesus sanoo: tulkaa LASTEN kaltaisiksi, koska heidänLAISENSA perivät Taivasten Valtakunnan. Miksi?

      No siksi, koska, kuten pelttarin työnhakuilmossa kerrottiin, siel suponkin sivuilla; ihminen joka kokee itsensäkehittämisen mielekkäänä, jopa suoraan elämäntarkoitukseenkin liittyvänä, oppii ja kehittyy kuten lapset, elastisesti ja täten on tarpeeksi utelias tohtiakseen nousta rohkeuteen havaita erehdyksensä taikka edes virhekaavat, myöntää omat epäkohtansa, jalostua yksilönä sekä nousta jopa ihmisenä hötkyilevästä määrästä suoraan laatuun, eli sivistykseen sekä ihan jopa (ei negatiivisspirituaaliseen vaa) positiiveen hengellisyyteen, myös.

      Lapsihan oppii. Koska on aidosti avoin mieleltään. Ja kun ihmisestä tulee vanhempi, niin sit uudelleekytkeydymme tähän oppimisen ihmeelliseen maailmaan, samoin toki isovanhemmuutemmekin myötä. SIKSI elämä itsessään on puhdas pedagoginen kokemus TAI oppi-elämys. Jossa sitten valitsemme vapaasti tahdommeko kehittyä, vaiko tahdommeko elää älyvapaasti 120vuotta max ja mennä sittemmin sinne, mitä Jeesus ei varmastikaan yhdellekään sielulle, ei edes pahimmallakaan, eli minulle, suosittele.

      Puuterihallituksessa olleet yksilöt, nämä viisi varsinkin, ovat itseasiassa kovinkin ehtaa tavaraa, pohjimmiltaan. Mutta koska ovat intin käymättömiä, heikkomoraalisia sekä seksuaalisteoriaan nojaten naisia, niin klasuswappihan heidätKIN valetarinoillaan vietteli, ja nämä sitten luovuttaen kaluswapille auktoriteetin, niin TÄYSIN oman etunsa (sekä ominaispiirteittensänkin) vastaisesti tottakai sitten Suomen myös perikadottivat.. Ja itseasiassa täystuhonkin perustat kiinteyttivät.

      Nyt. En ymmärrä kuinka ko. 5 voisivat enää tänään korjata ko. virheitään. Ehkä vaan kertoa koko kansalle koko totuus ja Totuus kristinuskosta viimeisenä oljenkortenamme kansakuntana ja sitä kautta sitten pelastaa sivilisaatiomme (sekä tuon kautta sitten sielunsa helvetiltä), mutta muutenhan tilanne on jo todella, todella finaalissa niin Suomen kontekstissa - kuin, syvästi antikristillisinä kansajohtajina, tottakai sielujensakin kontekstissa, sittemmin. Itse toivoin pitkään, että kääntyisivät vielä kristinuskoon, niin annamaja, annika, maria, li, kuin se jo koko maailmankin tietämä, pahamaineinen ärsysannukkoinenkin. Olisi ollut siistiä, et oisivat kaikki 5 nousseet kokemaan edellisen uskontonsa maksimi-kontrastuaalisen eroavaisuuden elävään kristinuskoomme.. ois ollut heille ihan kaikille aivan uskomaton helpotus, sellainen. Mutta JOS he todella kaipaavat kuolemanjälkeiseen helvettiin sitten jsk ehkä satojen vuosien päästä ja JOS Jeesus todenteolla näitäkin viittä inhottaa, iljettää sekä etoopi jo täällä - niin lienee sanomattakin selvää, ettei heillä ole yhtään mitään asiaa edes piipahtaa Taivaassa, saatikka sinne Jeesuksen tykö jäähä, ikuisiksi ajoiksi.

      Olen surullinen, että klaussi aivopesi nää viis - ja monen muunkin. Ei tää ole sitä mitä tän pitäs olla. Ei itseasiassa edes sinnepäinkään.

      Mutta vaikka minulta itseltäni onkin toivo jo konteksteissaan mennyt, ja ilmiselvästi Luoja on alkanut jo nostaa kätensä mm. sannankin päältä, häntä suojelemasta, niin ehkä se lapsen mieli sitten jssk kohtaa vielä sittenkin muuttuu vielä - ja kaikki viisi pikapelastavat vielä Suomen, sekä ainoastaan tuohon liittyvien aiempien virheiden korjaamisen kautta enää, ne omat sielunsakin.

      Ehkä vielä tänään viisikko kertoo Suomen Kansalle KOKO totuuden, ihan kaikesta ja kannustaa vielä kansan samanaikaiseen kansallistason yhteisrukoukseen. Sellainen ois kyllä ainutlaatuisen kova nousu kakistrokraattisesta pseduintellektualisesta muka LYHYEHKÖSTÄ postmodernismista suoraan elävään kristinuskon ja Tuon kautta tervehtymisiin, eheytymiseen, suojakuvutus-ihmeisiin ww3 aikana sekä jopa massatason helvetiltä pelastautumisiin sittemmin. Sellainen innostaisi; ultrajännittävääkin jopa ois. Sellainen laittaisi itseasiassa, jopa minutkin, syväänkin kiitollisuudentilaan.

      Ja tuosta käsin voisin sitten heitäkin - ja ihan koko väkeämme Suomessa - neuvoa, tänä ilmestyskirjan julkituomana Lopun Aikana, kohti aidosti uusia huipun huippuja.

      Sellainen kokonaisuus olisi kaikenkattavasti positiivista johtamisen johtamista, elämyksiä sekä iloa, Riemuakin, Rauhaa - ja aitoa KIRKKAUTTA!

      :)

    • Anonyymi

      Ikävää että kaltaisesi yhteiskunnan loinen pyörii täällä edelleen vaivoina. Ehkäpä sinä jonakin päivänä vielä ohjaudut jotakin tietä työelämään. Siinä samalla sitten myönnät olevasi homo ja se sitten helpottaa.

      Kyllä se siitä!

      • Anonyymi

        banaani on naisoletettu


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      898
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe