Suomen judon kaikkien aikojen myrkyttävimmät henkilöt

Anonyymi-ap

Nyt kun taas lukee näitä juttuja, ihmisten pilkkaamista, urheilijoiden ja valmentajien lyttäämistä, liiton työntekijöiden kiusaamista, niin ketkähän ovat nämä kaikkien aikojen myrkyttäjät?

Ei näitä montaa ole +-5 henkilöä joista itse tiedän ainakin 3 varmaa nimeä. Häpeäisitte edes omaa ala-arvoista käytöstänne.

14

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin. Ei voi kuin ihmetellä kuinka sairaita ihmisiä judon piirissä on. Selän takana puhujia ja katkeria ties mistä asioista. Oikean judokan pitäisi seistä selkä suorana ja mennä kasvotusten purkamaan asioita. Mutta nämä ns. judokat eivät uskalla tai eivät kykene. Säälittävää.

    • Anonyymi

      Julkkiskokki Akseli Herlevi kirjoittaa aiheesta myös

      Tää on teille jotka annatte tutuille ja tuntemattomille elämässä tai somessa kritiikkiä, vihaa ja muuta skeidaa, Akseli pohjustaa Instagramissa ja lisää:

      - Suurin osa ihmisistä ei tiedä mitä sun elämäs tapahtuu, sun mielessä ja sydämessä. Kukaan ei tiedä mitä sä käyt läpi. Edes sun läheisimmät ei tiedä susta kaikkea vuosien jälkeenkään. Sun kritiikki reflektoi sua enemmän kun muita. Se mitä vihaat muissa ihmisissä on yleensä sitä mitä vihaat itsessäs. Japanissa on aivan erityinen sana Oubaitori, se tarkottaa että ei kannata verrata itseä toisiin. Jokainen kasvaa ja kukkii omalla tavallaan, omia aikojaan. Älä siis rankaise itseäs toisten kulkeman polun perusteella. Säki ansaitset tulla kuulluksi, mut koita kohdata ihmiset ihmisinä.

    • Anonyymi

      Löytyisikö nykyisestä valmennusjohdosta

      • Anonyymi

        "Löytyisikö nykyisestä valmennusjohdosta"

        Ei löydy vaan katso peiliin, se löytyy sinusta. Valmennusjohto tekee päätökset ilman nimettömänä tapahtuvaa muiden lyttäämistä, kuten sinä teet. Häpeä jos osaat! Jos et, niin hae ulkopuolista apua.


    • Anonyymi

      Heti kun tänne kirjoitetaan avaus tai keskustellaan jostakin asiasta ,niin hyvin pian tulee vastakkainen kirjoitus ,missä yritetään siirtää keskustelu muualle tai toiseen aiheeseen. Täällä käytävät keskustelut tai arvostelut osuvat hyvin isolla prosentilla oikeaan tai niillä on jonkin näköinen totuudenpohja. Tämän jälkeen ne asiat ovat hyvin nopeasti henkilöstön/hallituksen agendalla tai ne korjataan liiton tiedotteeseen tai niistä tiedotetaan ,siis todella nopeasti. Tämä sivusto on ainoa tiedotuskanava missä keskustellaan asioista niiden oikeilla nimillä ,eikä salailla tai jätetä jotain kertomatta. On täällä tietysti pas**kaakin. OSS

      • Anonyymi

        Voihan sitä tällaistakin kuvitella. "Hyvin iso" prosentti on ehkä 5 😄


      • Anonyymi

        Kyllä täällä aika paljon on tuota pas***. Ja totuudenpohja on hyvin sanottu, eli joku alkaa levittämään tarkoituksella vääristeltyä asiaa. Ja jos olet sitä mieltä, että täällä annetut arvostelut toisista ihmisistä on se agenda, josta liitto sitten tiedottaa, niin olet kyllä ihan väärässä, ilmeisesti siis totuudenpohjalla.
        Mutta ei hätää, liiton seuraava tiedotus koskee varmaankin tätä viestiä eli luetaan siitä tarkemmin mitä sinä ja minä tarkoitimmekaan.OSS VAAN!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan sitä tällaistakin kuvitella. "Hyvin iso" prosentti on ehkä 5 😄

        Voihan sitä tällaistakin kuvitella. "Hyvin iso" prosentti on ehkä 5 😄.....

        Ei muutakun alat lukemaan vanhoja kirjoituksia ja katsot sen jälkeen liiton toimintaa tai kirjoituksia, niin yllätyt itsekin. prosentti onkin aika huikea!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan sitä tällaistakin kuvitella. "Hyvin iso" prosentti on ehkä 5 😄

        loppu 95 onki sitte muiden haukkumista.


    • Anonyymi

      Hyvä aloitus ja ei provo, vaan täyttä asiaa. Tänne voisi nyt omalla nimellään kaikki muiden haukkujat kertoa itsestään, luoda ikään kuin oman "haukkujan-CV:n"
      Ymmärrän vielä yleisen tason purnaamisen, mutta on törkeää, että täällä haukutaan tiettyjä henkilöitä toistuvasti. Ovatkohan nämä haukkujat yleisesti katkeroituneita, kateellisia, epäpäteviä omissa tekemisissään vai vain ilkeitä ihmisiä?

    • Anonyymi

      Yleensä seurapuolen tekijöistä ja seuroista haukutaan niitä, jotka ovat saaneet jotain aikaan. Sama koskee urheilijoita, vaikka ovat niitä joiden tekeminen on sentään riittänyt sinne isompiin kisoihin.

    • Anonyymi

      Olisi myös kiva tietää, ketkä täällä haukkuvat nimeltä, kirjoittavat jopa esiintyen toisina ihmisinä ja myös nimeävät muita ilman, että itse uskaltaisivat kertoa ketä ovat. Yleensä tarkoitus on olla ilkeä ja pahansuopa, sekä mustamaalata ihmisiä.

    • Anonyymi

      Voittaja on tämän palstan ylläpitäjät.

      • Anonyymi

        Ääni tälle


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe