Yrttiahon ja Putinin vastuksesta huolimatta

Anonyymi-ap

Suomi tänään virallisesti allekirjoitti sopimuksen liittymisestä Natoon.

10

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Upeeta & mahtavaa !!

      • Anonyymi

        NATO-BIDENIN KOLMAS MAAILMANSOTA

        SAMA KAAVA — UKRAINA, SUOMI, RUOTSI:

        THE U.S. PROXY WAR IN UKRAINE

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


        USA:n presidenteille, nyt Bidenille NATO on valheellisiin ja rikollisiin sotiin vievä liitto.

        ▪︎ Niinistö = Zelenskyi

        Herra Niinistö toi salaa vuonna 2014 yhtä kaikki vihollisen USA:sta Suomeen synnyttäen vihollisuuden Venäjään.

        Vuonna 2014 USA synnytti vihollisuuden Venäjään, teki rikollisen vallankaappauksen Ukrainassa ja nosti natsit valtaan tehden Ukrainasta USA:n fasistisen alusmaan.


        USA:n eversti Daniel Davis tuomari Anrew Napolitanon haastateltavana:

        Ukraine Russia War At the Expense of Ukrainians

        https://m.youtube.com/watch?v=_YXPl0x9rkw&feature=youtu.be

        Linkin videolla sotarikollinen Joe Biden:

        ▪︎ "Sota Ukrainaa vastaan ei olisi koskaan voitto".

        Biden: "Demokraattien on kohdattava hetki, jossa luotetaan siihen, että maailma kokoontuu rauhan ja turvallisuuden puolelle. Näytämme voimaa emmekä koskaan horju, mutta katsokaa ajatusta ajatusta, että aiomme lähettää hyökkäyskalustoa ja että meillä on lentokoneita ja tankkeja ja junia menossa sinne amerikkalaisilla lentäjillä ja amerikkalaisilla miehistöillä.

        Ymmärtäkää vain, älkääkä huijatko itseänne. Ei ole väliä mitä te kaikki sanotte:

        ▪︎ Sitä kutsutaan kolmanneksi maailmansodaksi",

        Joe Biden, USA:n presidentti, Ukrainan sodan

        USA:n vaarallisuudesta ovat kotimaiset ja mm. USA:n strategian analyysin ammattilaiset varoittaneet Suomen eduskuntaa ja ylintä valtiojohtoa ja puolustusvoimia. Poliitikko Niinistön kenraaleiksi ylentämiä.

        Valheellisesti aloitetuista sodistaan tunnetun, sotarikoksia tekevän USA:n motiivi vuodesta 1991 lähtien on saada joukkonsa Ukrainaan sekä Ruotsiin ja Suomeen.

        Puoluepoliitikko Niinistö (kon.) ja hänen kenraaleiksi ylentämät ovat jo ajautuneet USA:n proxy-sodan, eli sijaissodan osapuoleksi ja vihollisisuuksiin, tekemättä yhtäkään sotilasstrategista ja yritystaloudellisia, kansantaloudellisia ja yhteiskunnallisia analyysejä. Eikä näillä poliittisesti virittyneillä Niinistön kenraaleilla ole edes osaamista tehdä analyysejä.


        USA-NATO provosoi Ukrainaan ensin sisällissodan tekemällä vallankaappauksen Ukrainassa 2014 ja lopullinen sodan sytyttänyt demokraattien Joe Bidenin provokaatio joulukuussa 2021 ja samanaikaisesti siihen sodan sytyttäneeseen provokaatioon liittyi moraalittomasti laittomuuksin, valtiopetoksellisesti henkilö S. Niinistö.

        Joulukuussa 2021 sotaa Venäjää vastaan haluavat USA:n neokonistit demokraattien Joe Bidenin johdolla halusivat nopeasti Suomen ja Ruotsin valtiojohdot hakemaan USA:n johtaman NATO:n jäseneksi.

        Diktaattorimaisella, kaksinaamaisella S. Niinistöllä ja hänen vallan alla oleva Suomen lehdistö ja tiedotusvälineet (vrt. fasisti ja natsi Zelenskyi) on omallatunnollaan raskas petos ja rikos viedä Suomen kansa USA:n sotaa haluavien presidenttien johtaman NATO:n sotaan ja rikoksiin osalliseksi.

        Niinistö rikkoi rauhansopimuksen, jolla säilytettiin 80 vuotta rauha pysymällä neutraalina, puolueettomana maana.


      • Anonyymi

        NEUTRAALEISTA MAISTA SYNTYVÄT PUSKURIVYÖHYKKEET PALVELLEET HYVIN VAKAATA RAUHAA EUROOPASSA 80 VUOTTA

        Euroopan rauha hävisi, kun Niinistö (kok.) valtiopetoksellisesti kutsui omin päin vuonna 2014 USA:n joukot Suomeen; ts. vallankaappaus.

        Tämä oli provokaatio Venäjälle, kuten USA:n vallankaappaus Ukrainassa helmikuussa 2014.

        SEAN BELL

        Britannian ilmavoimien, RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bell tarkastelee kartalla USA:n johtaman NATO:n aiheuttamia ongelmia, puskurivyöhykkeiden poistumisen seurauksena:

        Baltian maat, Ukraina, Ruotsi, Suomi

        Sky News

        4.4.2023

        https://m.youtube.com/watch?v=r5b4PIIobTc&pp=QAFIAQ==

        Toimittaja

        Suomi on nyt virallisesti Naton jäsen. Mitkä ovat laajemmat vaikutukset heidän jäsenyydestä?

        Bell

        Niin, heidän on helppoa sanoa, että Suomi on NATO:n 31. jäsen. Todellisuudessa se on paljon kaikkea muuta. Merkittävä ongelma Euroopan rauhalle.

        Se yli kaksinkertaistaa Naton ja Venäjän välisen rajan pidentäen sitä 1289 km.

        Suomi on toisen maailmansodan loppumisesta lähtien, kun sota Neuvostoliiton kanssa päättyi, ollut itsenäinen puolueeton maa.


        • Sodan lopussa sovittiin, että Suomi pysyy puolueettomana pitääkseen puskurivyöhykkeen, vakauden ja rauhan idän ja lännen välillä.


        Vielä juuri ennen USA:n ja NATO:n sijaissodan syttymistä Ukrainassa Suomen väestöstä vain alle kolmannes halusi liittyä Natoon.

        [Ennen presidentinvaalia joulukuussa 2017 gallup-kannatus oli 19 prosenttia, mikä on edelleen relevantti, kun eliminoidaan tämä: presidentti sai ihmiset pelkäämään (rikos; petos) käyttäen Ukrainan sotaa hyväkseen].

        [Niinistön internet-paneelin gallup ei ole perustuslaissa eikä legitiimi valehtelusta vapaa kansanäänestys].

        Bell

        Venäjän näkökulma: he kasvattavat puolustusjärjestelmiään, jos USA/NATO sijoittaa joukkoja Suomeen.

        — Reaktio on lievä. On täysin väärin tehdä virheellinen tulkinta siitä:

        • Putin ja kenraalit ovat hyvin huolissaan NATO:n laajentumisesta.

        Eivät halunneet Naton laajentuvan, eikä sotaa Ukrainassa. Päinvastoin perintö on puskurivyöhykkeet, jotka ovat turvanneet rauhan.

        Toimittaja

        Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg sanoi Suomen liittymisestä:

        — "Tänään saatiin lisää Natoa".

        Mikä, kuten sanoitte, on turvallisuuden kannalta päinvastaista kehitystä kuin hän halusi sanoa. Miten pääsimme tähän pisteeseen tänään?

        Bell

        On mielenkiintoista katsoa taaksepäin. Vuonna 1949 oli ensimmäiset 12 Naton perustajajäsentä, mukaan lukien USA meren takana. — Ydinasia on, että oli valtava vakauttava puskurivyöhyke lännen Naton ja entisen Neuvostoliiton välillä. Tämä muuttui 1990 Neuvostoliiton hajottua.

        Puskurivyöhykkeen kannalta keskeiset Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua päättivät liittyä Natoon. Tämän seurauksena syntyi yhteinen raja Venäjän ja USA-NATO:n kanssa.

        — Tietysti Putinin tekemä joukkojen siirto Ukrainaan oli tarkoituksellinen yritys estää myös Ukrainaa liittymästä Natoon — estää Naton massiivinen laajeneminen, säilyttää puskurivyöhyke.

        Suomen ja Ruotsin kaltaisten puolueettomien maiden ja Niinistön persoonaongelman heikkous johti väärään päätökseen.

        Tässä on varoituksen paikka käytettäessä sanaa "juhliminen" Suomen liittyessä Natoon:

        [Niinistöltä] Järjen vastainen päätös hakea Natoon perusteena Putinin joukkojen siirto Ukrainaan, jonka tarkoitus on juuri saada neuvottelluksi NATO:sta näkemänsä eksistentiaaliset uhkat pois.

        NATO:n laajentumisesta tulee olemaan haitallisia seuraamuksia.

        — Eikä vähiten se, että se lisää jännitteitä idän ja lännen välillä, kun ei ole puskurivyöhykkeitä.

        Toimittaja

        Suomen presidentti oli lehdistötilaisuudessa, jossa esitti, että kyse on turvallisuudesta ja vakaudesta [tyypillistä Niinistön persoonaongelmassa on kääntää kaikki asiat päinvastoin kuin on oikein].

        Suomi liittyi Natoon ja Ruotsi käsittääksemme on seuraava. Mitä seurauksia niiden liittymisellä on globaaliin turvallisuuteen?

        Bell

        Osana globaalia turvallisuutta, Suomen turvallisuutta ja rauhaa on ollut vakiintunut rauha 80 vuotta.

        Heti kun jokin muuttuu globaalissa tektonisessa järjestelmässä, sillä voi olla tahattomia [tahallisia/USA] seurauksia. Jos katsomme laajempaa karttaa, tässä on piilee suuri vaara.

        Katsotte Natoa, joka on pohjoinen pallonpuolisko, paljon Nato-maita sinisellä. Punainen on Venäjä.

        Se näyttää suunnilleen samanveroiselta. Kuitenkin Venäjän väestö, sen armeija ja talous on murto-osa länsimaiden ja USA:n budjetista — vaara on se, että USA on 10 kertaa Venäjään verrattuna, jota se voisi käyttää konfliktiin Venäjän kanssa.

        [Neutraali Suomi on ollut rauhallinen suunta Venäjälle 80 vuotta. S. Niinistö pilasi senkin].

        — Euroopalle ei ole hyötyä idän ja lännen välisistä jännitteistä, vastakkainasettelusta ja ongelmista NATO:n kautta. [Niinistön liittolainen USA haluaa sotaa Venäjää vastaan].

        Kun sota Ukrainan proxy-sodassa on ohi — se väistämättä päättyy — läntisten johtajien haasteena on hakea uudelleen rauhan tasapaino, koska nyt on rakennettu [Niinistö (kok.)] uuden kylmän sodan perustuksia Naton laajenemisella Venäjän rajalle.


      • Anonyymi

        KANSAINVÄLISEN RIKOLLISEN, RIKOLLISEN VALLANKAAPPAUKSEN UKRAINASSA JA SUOMESSA TEHNYT JA NORD STREAMIN TERRORI-ISKUN USA JA NATO SEKÄ UKRAINAN NATSIEN JA USA:n JA NORJAN STOLTENBERGIN RIKOSKUMPPANIKSI MUUTTUNUT, SELVÄSTI VALTIOPETOKSELLINEN S. NIINISTÖ

        Vihdoin Yhdysvaltojen Ulkoministeriön tiedottaja Matthew Miller kertoo totuuden USA:n järjestämästä proxy-sodastaan, sijaissodastaan Ukrainassa:

        — "Sota on ollut Ukrainalle [USA:lle ja NATO:lle ja hölmölle Niinistölle] strateginen epäonnistuminen. Ulkoministeri [Antony Blinken] puhui tästä viime kuussa Helsingissä pitämässään puheessa", Matthew Miller.


        Grazy Niinistö ja vallankaappaus kopla provosoivat Suomen kautta sotaa Eurooppaan Venäjää vastaan, mikä on valtiopetos, rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Niinistö ja Suomen tiedotusvälineet jättävät kaikki totuudet kertomatta USA:sta, NATO:sta, UKRAINAN SODASTA, NORD STREMIN RÄJÄYTYKSESTÄ

        USA ja NATO ja Niinistö NATO:n kautta käyvät proxy-sotaa Ukrainassa, jossa USA:n valtaan nostamat Hitlerin mukaiset natsit ovat tappaneet siviilejä Itä-Ukrainassa aluksi 14000.

        Kansainvälinen rikollinen USA ja NATO ja liitossa oleva, aseita toimittanut Niinistö ovat valheellisen ja turhan sodan kautta tappanut 300000-350000 USA:n ukrainalaista sijaissotilasta. Heille ei koskaan kerrottu, että rahankiilto silmissä NATO:a johtava USA teki rikollisen vallankaappauksen Kiovassa helmikuussa 2014. Niinistö toimi vallankaappauksellisesti järjestämällä Suomen kansalta salaa USA:n joukot Suomeen, vastoin rauhansopimusta.

        — USA ja sen presidentit ja hallinto sekä kenraalit sekä EU-maiden presidentit, ml. Niinistö pitää tuomita oikeudessa sodan provokaatiosta ja tappajina.

        Asemastaan Niinistö toimi fasistisen, globalistisen koplansa kanssa perustuslain vastaisella tavalla viedessään Suomea NATO:n jäseneksi, petoksella ja tuhansilla valheilla vaalista 2012 lähtien.

        Kokoomuksen petoksellinen Niinistö 2018 vaali-illan jälkeisenä aamuna Ylellä

        — "Nyt minä lähden Ukrainaan".

        — Siellä tapetaan ukrainalaisia ihmisiä USA:n, EU-maiden ja NATO-maiden ja Niinistön lähettämillä aseilla.


        Niinistö kutsui natsi Zelenskyin puhumaan täyteen ahdetulle eduskunnan salille videoyhteydellä. Kaikki antoivat aplodit natsille! Seuraavaksi moraaliton monien laittomuuksien Niinistö kutsui tämän natsin valtiovierailulle. Lipoi ja mielisteli natsia.

        VIDEOLLA ANALYYSIT

        Ukraine Running Out of Ammo & U.S. Stockpiles Are Low w/Ray McGovern fmr CIA

        https://m.youtube.com/watch?v=otyfVwhBcU4&feature=youtu.be

        Tuomari Andrew Napolitano pyytää rautaista ammattilaista, loistavaa Ray McGovernia tekemään ajankohtaisista sota-aiheista analyysejä videolla

        Liittyvät myös Suomeen, NATO:sta, USA:sta, Ukrainasta, Nord Streamista USA:n rikoksia suojelevaan ja valehtelevaan henkilöön S. Niinistöön. Koko media suojelee korkeassa asemassa olevia sotarikollisia.

        Niinistön keskusjohtoisesti johtamaan Sanomalehtien Liittoon — Ilta-Sanomat-tyyppisiin USA:n ja Ukrainan natsismia ihannoiviin päätoimittajiin — paikallislehdistä, maakuntalehdistä valtakunnallisiin lehtiin ja tv-kanaviin.

        Se on fasismia ei demokratiaa!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KANSAINVÄLISEN RIKOLLISEN, RIKOLLISEN VALLANKAAPPAUKSEN UKRAINASSA JA SUOMESSA TEHNYT JA NORD STREAMIN TERRORI-ISKUN USA JA NATO SEKÄ UKRAINAN NATSIEN JA USA:n JA NORJAN STOLTENBERGIN RIKOSKUMPPANIKSI MUUTTUNUT, SELVÄSTI VALTIOPETOKSELLINEN S. NIINISTÖ

        Vihdoin Yhdysvaltojen Ulkoministeriön tiedottaja Matthew Miller kertoo totuuden USA:n järjestämästä proxy-sodastaan, sijaissodastaan Ukrainassa:

        — "Sota on ollut Ukrainalle [USA:lle ja NATO:lle ja hölmölle Niinistölle] strateginen epäonnistuminen. Ulkoministeri [Antony Blinken] puhui tästä viime kuussa Helsingissä pitämässään puheessa", Matthew Miller.


        Grazy Niinistö ja vallankaappaus kopla provosoivat Suomen kautta sotaa Eurooppaan Venäjää vastaan, mikä on valtiopetos, rikos ihmisyyttä kohtaan.

        Niinistö ja Suomen tiedotusvälineet jättävät kaikki totuudet kertomatta USA:sta, NATO:sta, UKRAINAN SODASTA, NORD STREMIN RÄJÄYTYKSESTÄ

        USA ja NATO ja Niinistö NATO:n kautta käyvät proxy-sotaa Ukrainassa, jossa USA:n valtaan nostamat Hitlerin mukaiset natsit ovat tappaneet siviilejä Itä-Ukrainassa aluksi 14000.

        Kansainvälinen rikollinen USA ja NATO ja liitossa oleva, aseita toimittanut Niinistö ovat valheellisen ja turhan sodan kautta tappanut 300000-350000 USA:n ukrainalaista sijaissotilasta. Heille ei koskaan kerrottu, että rahankiilto silmissä NATO:a johtava USA teki rikollisen vallankaappauksen Kiovassa helmikuussa 2014. Niinistö toimi vallankaappauksellisesti järjestämällä Suomen kansalta salaa USA:n joukot Suomeen, vastoin rauhansopimusta.

        — USA ja sen presidentit ja hallinto sekä kenraalit sekä EU-maiden presidentit, ml. Niinistö pitää tuomita oikeudessa sodan provokaatiosta ja tappajina.

        Asemastaan Niinistö toimi fasistisen, globalistisen koplansa kanssa perustuslain vastaisella tavalla viedessään Suomea NATO:n jäseneksi, petoksella ja tuhansilla valheilla vaalista 2012 lähtien.

        Kokoomuksen petoksellinen Niinistö 2018 vaali-illan jälkeisenä aamuna Ylellä

        — "Nyt minä lähden Ukrainaan".

        — Siellä tapetaan ukrainalaisia ihmisiä USA:n, EU-maiden ja NATO-maiden ja Niinistön lähettämillä aseilla.


        Niinistö kutsui natsi Zelenskyin puhumaan täyteen ahdetulle eduskunnan salille videoyhteydellä. Kaikki antoivat aplodit natsille! Seuraavaksi moraaliton monien laittomuuksien Niinistö kutsui tämän natsin valtiovierailulle. Lipoi ja mielisteli natsia.

        VIDEOLLA ANALYYSIT

        Ukraine Running Out of Ammo & U.S. Stockpiles Are Low w/Ray McGovern fmr CIA

        https://m.youtube.com/watch?v=otyfVwhBcU4&feature=youtu.be

        Tuomari Andrew Napolitano pyytää rautaista ammattilaista, loistavaa Ray McGovernia tekemään ajankohtaisista sota-aiheista analyysejä videolla

        Liittyvät myös Suomeen, NATO:sta, USA:sta, Ukrainasta, Nord Streamista USA:n rikoksia suojelevaan ja valehtelevaan henkilöön S. Niinistöön. Koko media suojelee korkeassa asemassa olevia sotarikollisia.

        Niinistön keskusjohtoisesti johtamaan Sanomalehtien Liittoon — Ilta-Sanomat-tyyppisiin USA:n ja Ukrainan natsismia ihannoiviin päätoimittajiin — paikallislehdistä, maakuntalehdistä valtakunnallisiin lehtiin ja tv-kanaviin.

        Se on fasismia ei demokratiaa!!!

        Johannes Yrttiaho kävi Taivassalossa ja kertoi blogissaan miten hän sai tukea Venäjän politiikalleen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johannes Yrttiaho kävi Taivassalossa ja kertoi blogissaan miten hän sai tukea Venäjän politiikalleen

        Missähän blogissa tällainen lukee, laitapa linkkiä? En löytänyt Yrttiahon sivuilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missähän blogissa tällainen lukee, laitapa linkkiä? En löytänyt Yrttiahon sivuilta.

        Tietääkseni Taivassalossa on hyvin amerikkalaisvastainen mieliala.
        Jotain toivoa vielä on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietääkseni Taivassalossa on hyvin amerikkalaisvastainen mieliala.
        Jotain toivoa vielä on.

        Varmaan Yrttis viihtyy siellä.
        Yrttiaho nykyisin toimittaa Radio Robin Hoodissa radioohjelmaa,jossa Taisto Sinisalon- aikaiset kommunisti-vanhukset horisee pahasta Amerikasta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan Yrttis viihtyy siellä.
        Yrttiaho nykyisin toimittaa Radio Robin Hoodissa radioohjelmaa,jossa Taisto Sinisalon- aikaiset kommunisti-vanhukset horisee pahasta Amerikasta

        Eläkeläinen Johanneskin on.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10250
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4543
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3084
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2704
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1874
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe