Uuden presidentin tulee palauttaa suhteet itaan, Venajalla ja Kiinaan!

Anonyymi-ap

.. Haavisto ei sovellu tosipaikassa Maamme Isäksi ja luottamuksen keskipisteeksi!


Yle-linkki: ~ https://yle.fi/a/74-20035747 -, otsikoituna näin:
"Analyysi: Pekka Haaviston kolmas koitos – joko kahden vähemmistön edustaja kelpaa Nato-Suomen johtoon?"
-toimittajana Ari Hakahuhta.

__
Toistaiseksi Vihreiden UM Pekka Haavisto on eri asia kuin mitä valtiollinen henkilökarisma ja henkinen kansakuntavoima tarvitsevat ja odottavat. Valtio tarvitsee Maan isän ja Pekka ei ole sitä - on kylläkin erinomainen Koijärvi-taistelija!

__
Mediapooli Suomesta jyrää kaikin keinoin Haavistoa presidentiksi -

.. eikä joukkopsykoosissa oleva toimittajien sopulilauma saata oivaltaa kansalaistemme todellisia tarpeita ja odotuksia Maamme vetovastuuseen tulevalta johtajalta, vaikkakin pienemmin valtaoikeuksin. Uusi presidentti joutuu kovaan paikkaan, kun palautetaan järkevästi suhteita itään -

.. sillä viholliset tulee pitää kaukana valtamerten takana ja ystävät lähellä -erityisesti sellaiset jotka jakavat samaa maarajaviivaa!

Meidän on muistettava mikä on maailman suurin pinta-ala- ja varantovaltio |1 ja mikä on asukasluvultaan suurin Euroopan valtio - se on Venäjä, ja tässä kohdin valitettavasti Pekka Haavisto on ollut de facto tuhoamassa suhteita Venäjään ja kohta pikavauhtia maailman suurimpaan talouteen - Kiinaan (?)

|1 ~ https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a -
"Vieraskolumni: Venäjästäkö maailman ruoka-aitta?"
-kirjoittajana Hanna Loikkanen.

__
Tässä ei puututa mitenkään Haaviston pieneen vähemmistöisyyteen henkilökohtaiselta seurusteluliittosuhteeltaan, sillä se on puhtaasti Pekan itsensä ja hänen puolisonsa asia ja heillä on tasan sama oikeus Onnelliseen Elämään kuin kenellä tahansa muulla. Ja se siitä.



Se, että Pekka on natottajana vailla vertaa; on jo kansakuntakysymys!

- jatkuva Ukrainan aseistamisen kiihko ei sovi kansakunnalle, joka on tottunut aidolta Maan Isältä rooliin, jossa paluu itsenäisyyteen ja puolueettomuuteen on vain "ajan kysymys" ..

- presidentit ovat aina ajassa |2, ja nyt astelemme kohden vaikeimpia aikoja sitten 1941, jolloin hyökkäsimme itään - Neuvostoliittoon Saksan Adolf Hitlerin johtaman Saksan kolmannen valtakunnan kanssa - tästä voi lukea erinomaisen kolumnin professori Markku Kuisman tekstinä - täältä ~ https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/ - , josta ote tässä |E (kirjoituksen lopussa) ---

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/03/kansalaisen-paras-kausi-elettiin.html -
"Kansalaisen paras kausi elettiin Kekkosen aikana!"
-Copyright Kaarlo Nordlund -kansalainen.

__
Kansa on aina se, jota huolehditaan ja se vaatii kauaskatseisuutta,

.. jota ei ollut nykyisellä valtiojohdolla - TP Sauli Niinistö' llä eikä PM Sanna Marin' illa - he osaltansa suorastaan tuhosivat suhteet itään - Venäjään ja kohta näyttää menevän hyvät suhteet romukoppaan Kiinankin osalta.

Tähän valtiojohtokaartiin kuuluivat osaltansa myös ministerit Pekka Haavisto ja puolustusministeri Antti Kaikkonen, unohtamatta suoranaista Suomen kansakuntapelon lietsojaa, aiempaa ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajaa PS Jussi Halla-ahoa |3, joka jopa velvoitti tappamaan venäläisiä sotilaita; tämä ei ole jäänyt huomaamatta Kremlissä.

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/09/myrkyttaako-jussi-halla-aho-rauhaa-1941.html -


Nyt käsi sydämelle - arvon valtiojohto -toimitusministereineen:

Kertokaa nyt avoimesti kansakunnallemme miten Venäjä on meitä Suomea ja suomalaisia uhannut sotilaallisesti tässä viimeisen 20 - ja 60 vuoden aikana,

.. kun samalla muistamme USA' n - "turvamme" ja ydinasesuurvallan - monet hyökkäyssodat lähinnä kehitysmaihin ja kauas sen omilta maarajoiltaan vuosina 2001-21. Kansa odottaa vastauksianne - erityisesti Pekka, kerrotko nyt aidosti käsi sydämellä ajatuksesi Venäjän aseellisesta uhasta meitä kohtaan!

Miten EU reagoi noihin US-hyökkäyssotiin - oliko pakotteita, boikotteja ja valtion omaisuuden takavarikointeja - ei ollut.

--
Nykyinen presidentti jää eläkkeelle, emmekä tiedä miten hän tulee vastaamaan aiheuttamiinsa ja todennäköisiin kansakuntahankaluuksiin, mutta paljon on hyvääkin -

Niinistö ymmärsi vuosia sitten, että kansakuntamme ansaitsee kansanäänestyksen Natosta |4, mutta Sauli käänsi takkinsa |5, ja tästä kansamme on edelleen ihmeissään.

|4 ~ https://www.ts.fi/uutiset/740746 -
"Niinistö: Natosta tarvitaan kansanäänestys"
|5 ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008718906.html -
"Presidentti Niinistö Ylellä: Natosta ei tarvita kansan­äänestystä tai virallista mielipidemittausta"
|5 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17424532/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato-kansanaanestys -
"Miksi suomalaisilta estettiin nato-kansanäänestys?"

Uusi presidentti ei voi joutua tuollaisiin "niinistömäisesti mediamanipulaation joukkopsykoottisiin ilmiöihin", vaan tulevan presidentin tulee oivaltaa paasikivimäisesti:

"Viisauden alkavan tosiasioiden ymmärtämisestä!"

39

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suhteet palautuvat itään tietysti heti, kun itä sitä haluaa. Suomi ei ole syypää siihen, että nyt suhteet ovat aallonpohjassa. Ei tietenkään, koska siitä Suomi ei mitään hyödy.

      Suhteet paranevat heti, kun Venäjä lopettaa tuon jo kohta yhdeksän vuotta jatkuneen hyökkäyssotansa Ukrainassa, lopettaa muunkin sotaisan uhoamisensa, korvaa Ukrainalle aiheuttamansa järjettömät tuhot. Lisäksi Venäjän on alettava kunnioittamaan naapurimaidensa itsenäisyyttä ja poliittisia ja muitakin linjauksiaan. Pitää hyväksyä myös demokratia naapurimaissaan.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, Venäjä ei ole meitä mitenkään uhkaillut, eikä Ukrainan sota kuulu meille. Me innostuimme EU:n asettamiin Venäjän pakotteisiin ja takavarikointeihin ja niihin Venäjä on vastannut omin vastaavin toimin.


      • Anonyymi

        NATO on Suomen kansan vihollinen, eliitin työkalu alistaa ihmisiä Suomessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, Venäjä ei ole meitä mitenkään uhkaillut, eikä Ukrainan sota kuulu meille. Me innostuimme EU:n asettamiin Venäjän pakotteisiin ja takavarikointeihin ja niihin Venäjä on vastannut omin vastaavin toimin.

        NATO maat varastavat Venäläisten omaisuutta jaantavat sitten Ukrainan AZOV terroristeille.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍒 ­­N­­­y­m­­f­o­­m­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17894505v

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Ilkka voi jo jättää nuo höpinänsä pois. Suomi on ja pysyy natomaana niin kauan kuin suomalaiset niin haluavat. Mitään merkkejä ei ole nähtävissä minkäänlaisesta hiipumisesta natokannatuksen suhteen, päinvastoin kannatushan vain kasvaa.
      Suomi päätöksen hakeutua Natoon täsmälleen niinkuin valtion lainsäädäntö edellyttääkin, mitään epäselvää ei siinä ole. Eduskunnassa vain kahdeksan yksittäistä kansanedustajaa kahdesta sadasta ei kannattanut natojäsenyyttä. Yksikään eduskuntaan valittu puolue ei sitä vastustanut.

      Ilkankin kannattaa vaan hyväksyä demokratian mukaisesti tehty päätös eikä rutista ja vihjailla jotain lapsellista tiltuilla… demokratia kun on Suomessa vallitseva järjestelmä, vaikka sitä Ilkka ei ilmeisesti hyväksykään, vaan ihailee noita itäisiä diktatuureja….

      • Anonyymi

        Mediapooli riehaantui vimmatusti viljelemään ja lannoittamaan Venäjän uhkaa ja Naton autuutta ja näin joukkopsykoosiin joutuivat myös välikäsipoliitikot, ja pressa Niinistökin käänsi takkinsa, kun puhutaan kansanäänestyksestä Naton suhteen. Miksi sitä ei järjestetty, miksi kansalle ei annettu suorademokratian mukaista päätösvaltaa meitä kaikkia koskevassa kysymyksessä?


    • Anonyymi

      Piatarin trollitehdas on taas herännyt.

      • Anonyymi

        Toteaa nato-trollikka.


    • Anonyymi

      Paavo Väyrynen voi palauttaa suhteet kaikkiin suuntiin, mutta onko aika ajanut jo ohitse? Kommentteja?

      • Anonyymi

        Väyrynen ei tietenkään päättäisi yksin ulkopolitiikasta.:D:D Hän on pelannut itsensä täysin nurkkaan, kun suomalaiset ovat menneet eteenpäin.


    • Anonyymi

      Venäjä on maailman suurin maa ja teillä on kaikkea mitä tarvitsette.
      Miksi hyökkäätte ja tapatte siviilejä ja lapsia Ukrainassa?
      Poistakaa edes alkoholi ja huumeet joukoiltanne että käyttäytymisenne olisi vähänkään ihmismäistä vaikka ei sittenkään hyväksyttävää,
      Rappio on todennäköisesti niin syvällä teissä että vaikka voittaisittekin Ukrainassa niin se olisi kaikille, myös teille, huonoin vaihtoehto.

    • Anonyymi

      EI TODELLAKAAN !!! ON ÄÄLIÖMÄISTÄ SONTAA, ETTÄ KÄVI HAKEMASSA ISISLÄISIÄ RÄÄKKÄÄJIÄ TÄNNE JA JÄTTI RÄÄKÄTYT JESIDITYTÖT ILMAN APUA!
      HYI HE.......TI, ETTÄ TUOLLAISTA MÄTÄPOLITIIKKAA PITÄISI KATELLA!!!

    • Suomi tarvitsee Putinin kaltaisen alfan ja kovan luun seuraavaksi presidentiksi patrioottiseksi Suomen itsenäisyyden pelastajaksi. Mediassa ei vaan ole vielä ollut Paavo Väyrystä parempaa vaihtoehtoa.

      • Anonyymi

        Mites ois se ano? kävi juuri venäjällä ja avasi tilinkin sinne avulias pankkivirkailia tuli hotelli asti ja asensi anon puhelimeen "apin" millä palvelut nyt toimii oisko anosta presidentiksi?


      • Anonyymi

        Päivän naurut. Sinä et tiedä mitään alfoista.



      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivän naurut. Sinä et tiedä mitään alfoista.

        Miten itse kommentointi avaukseen, onnistuisiko?


      • Anonyymi

        Onko Väyrynen Kekkosen ns. "inkarnaatio"?


      • Anonyymi

        Paavo Väyrystä parempia presidenttiehdokkaita löytyy varmasti miljoona, miehiä ja naisia!


    • Anonyymi

      Perivihollisen kanssa ei kaveerata. Sellainen pressa muilutetaan Venäjälle.

      • Anonyymi

        Miten ja milloin Venäjä on meille muodostunut periviholliseksi? Kertoisitko ajatuksesi tästä?


    • Anonyymi

      Suhteita ei hoideta henkilön kanssa, vaan viranhaltijan kanssa. Maailmalla merkitsee vain se, mitä käyntikortissa tai valtuuskirjassa lukee. Ulkopolitiikka perustuu valtion intresseihin, ei sitä hoitavien henkilöiden mieltymyksiin. Eikä sellaista presidenttiä ei Suomeen tule, joka ryhtyisi nyt lähentymään Venäjän kanssa.

      • Anonyymi

        Väyrynen voisi olla niin karismaattinen että se onnistuisi?


    • Anonyymi

      Mitä aloittaja oikein höpisee? Pekka Haavistohan on juuri ykkösmies hoitamaan mainittuja ulkomaansuhteita.

      • Anonyymi

        Myös itään??

        Hetkinen - eikö siellä olla aikalailla h*m*vastaisia?


    • Anonyymi

      Aloittajan tavoitteet saavutetaan "parhaiten" venäjän masinoimalla kapinalla laillista yhteiskuntaa ja hallintoa vastaan. Sen JÄLKEEN nimitetään joku Ano presidentiksi. Hän soveltuu kaikkeen venäjän pyytämään ystävyyteen.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä onko meille millainen hyöty idän - Venäjän paremmista suhteista; nythän ne ovat tuhotut!

        Miten tämä mahdollisesti vaikuttaisin huomiseen?

        https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a

        ""Vieraskolumni: Venäjästäkö maailman ruoka-aitta?

        No no siellä. Venäjästä on kaavailtu ties mitä "luotettavaa taloudellista kumppania", mutta eipä se Putinin rosvovaltiota kiinnosta. Länttä on vedätetty tähän saakka ihan täysillä, muuta onneksi raja tuli viimein vastaan.

        Että vielä ruokahuollossakin pitäisi luottaa venäjään? Niin varmaan.


      • Anonyymi

        Millaista kapinaa odottaisit Yhdysvalloista, kun se on maailman sotinein valtio viimeisen 60 vuoden aikana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millaista kapinaa odottaisit Yhdysvalloista, kun se on maailman sotinein valtio viimeisen 60 vuoden aikana?

        Mutku jenkit, mutku mutku. Siellä voivat vapaat kansalaiset kapinoida ihan omien mieltymystensä mukaan, Trumppia ne ressukat äänestävätkin, "kapinaa" se. Miten tämä liittyy aiheeseen?

        Kiittämättömyys on maailman palkka, ilman jenkkejä ryssän matka Berliiniin olisi ollut jopa mahdoton. Sellaista sotimista, mutta siitähän on jo 80-vuotta. Sen jälkeen sotiminen olisi pitänyt jättää Neuvosto-venäjälle ja kommunisti-sisseille?


    • Anonyymi

      Vieläkö Paavo nousee, edellisellä kerralla sai pr. vaaleista 150 000 ääntä, se ei riitä edes alkumetreille. Entä tarvittavat kannatuskortit, niitäkin pitäisi kertyä ensin hyväksyttävästi yli 20 000!

    • Anonyymi

      Herra presidentti Pekka Haavisto!

      Maamme isä ja isänmaan tukipilari.

      • Anonyymi

        Jos Pekka olisi maan isä, niin kuka olisi maan äiti - ensimmäinen nainen niin sanotusti.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä mieltä olette, voisiko itsenäisyyspäivän muistojuhlassa olla kaksi miestä kättelemässä kutsuvieraita? Toivotaan asiavastauksia ilman homofobiaa!

      • Anonyymi

        Kaikki mikä tapahtuu "voi olla". Rajat ovat ihmisen päässä, ei tekemisessä.


    • Anonyymi

      Suomi itse tuhosi suhteet Venäjään,meni USAn ansaan.

      • Anonyymi

        Ahkera aamu Pietarissa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      250
      2461
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1625
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1434
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1305
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1222
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1152
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      82
      1011
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      998
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      932
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      101
      851
    Aihe