Lopun hetki 1960-2043

Anonyymi-ap

Maailmassa on nyt niin paljon tilaisuutta varkauksiin, haureuteen, väkivaltaan ja taikuuteen että vain harva edes huomaa varastavansa niin tehdessään. Kuinka siis kääntyä varkaudesta tai haureudesta?

Luin Lutherin katekismusta ja huomasin että kaikki netissä mikä ei auta teoksen tekijää taloudellisesti on varkautta. Ilmaisia juttuja ei todellisuudessa ole niin paljoa kuin netti pullottaa. Suuri osa on tekijänoikeusrikoksia.

Parannus on tehtävä tai vitsaukset kovenee.

Itselläni oli yli 200 pdf tiedostoa ja paljon crop circle valokuvia jotka deletoin luettuani Lutherin katekismusta. En edes tajunnut niitä ladatessani tehneeni suuren rikoksen.

Vasta katekismus aukaisi silmäni. Sen lukeminen on yksi tie parannukseen.
Johanneksen Ilmestys osoittaa että suuria joukkoja koskevat pasuunat ja vitsaukset johtuu varkauksien ja haureuden yms. Tulemisesta liian arkisiksi. Niitä ei edes enää tunnisteta rikoksiksi.

Mikäli olen tulkinnut oikein niin 2043 päättyy Lopun Hetki. Silloin pitäisi mennä paastoon säkkipuvussa sen osan maailmaa joka on velassa eniten. Euroopan ja ehkä Arabiankin. Paastoojat toivottavasti saavat herätyksen tai pyhän Hengen ja profetoivat laajemminkin parannuksen tekemistä.

Loppu on niin lähellä. Mielenmuutoksen tekeminen vaikeutuu joka hetki.

10

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä suurempi joukko osallistuu johonkin rikokseen siitä suurempi ja laajempi vitsaus on odotettavissa. Ei riitä enää että rangaistaan yksilöitä vaan kokonainen kaupunki, kansa tai imperiumi ovat vaaroissa kokea kauheita suurvitsauksia.

      Eikö toinen maailmansota vielä herättänyt tarpeeksi ihmiskuntaa. Tuo sota oli laaja suurvitsaus eikä esim. Juutalaiset tänä päivänäkään tiedä minkä rikoksen tähden joutuivat kärsimään. Suuri osa rikoksista on tehty niin helpoksi vapauden nimessä että emme ymmärrä rikkovamme Jumalan lakia.

      Sakarjan kirja osoittaa että Jumala sallii lampaille vapautuksen, mutta vain miekkaan, ruttoon ja nälkään. Hän ei siis ole kumonnut lakiaan vaan päinvastoin vihaa lain rikkojia ja rakastaa sen noudattajia.

      Olemme vapaat laista vain menemään Johanneksen ilmestyksen suuriin vitsauksiin. Jumalan vihan malja kulkee kädestä käteen.

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍑 ­­­N­­­y­m­f­o­m­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#178953169

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Miten saavuttaa parannuksen tekemiseen tarvittava synnintunto.
      Lutherin katekismuksen lukijalle sellainen herää ainakin yhden päivän ajaksi, mutta entä kun tarvitaan pitemmäksi ajaksi oleva synnintunto.

      Silloin täytyy esivallan muuttua ja olla teokraattisen vakaa vaatien tehokkaasti jotain menetelmää noudattaen kansalaisia alituisesti tekemään parannus. Pitää olla myös heränneitä pyhän Hengen omaavia profeettoja vaatimassa kansalta parannusta.

      Tänä päivänä on esivaltaa joka kykenee parannukseen innoittamaan ehkä Yhdysvalloissa ja Intiassa. Niin kaukaa sellaista pitää hakea.

      Monet esivallat ja kansat ovat vapauden katsoneet siunaukseksi, vaikka Jumala on kironnut sellaisen ajattelun. Jumala ei ole luopunut laistaan.

      Yksi syntinen ja hän joutuu vankeuteen.
      Tuhat syntistä ja tulee sota tai nälänhätä koko kansaan.....

      Nyt on se tilanne että syntisiä on miljoonia ja vitsaukseksi ei riitä enää edes rutto, sota tai nälänhätä. Vuonna 2011 alkoi kuulua pasuunan ääniä monin paikoin maapalloa ilmakehässä.

      VÄISTY JO SURUTTOMUUS! ASTU TILALLE SYNNINTUNTO JA OIKEA ESIVALTA JOKA OSAA SYNNINTUNTOA JOKA PÄIVÄ HERÄTTÄÄ!!!

    • Anonyymi

      Haureus, huorinteko, homoilu, pride, rietastelu, abortit, eutanasia. Alastomuus, tatuoinnit, lävistykset, rintavako puserot, transuilu. Huumeet, päihteet, tupakka, ylensyönti. Okkultismi, noituus, islam, liberaaliteologia, jooga, pakanuus. Ahneus, rahanhimo, itsekkyys, kateus, kostonhimo, vallanhimo, panettelu, valehtelu, totuuden pimittäminen. Muslimien megavyöry kristittyjen alueille ja sen myötä hengellinen saastuminen.

    • Anonyymi

      Joo Daniel 9:21-27 kertoo arkkienkeli Gabrielin joka islamia toi antaneen 70 vuosiviikkoa x 7 kansalle aikaa vaeltaa oman päänsä mukaan, mutta sen jälkeen LUOPUMUS eli VAPAUS päättyy.......

      490 eKr - 0 kansalla oikeus rakentaa pyhää kaupunkia
      0-490 jKr kansalla oikeus jumalattomuus hylätä (Rooma)
      490-980 jKr kansalla oikeus LUKITA LAKI SINETILLÄ (islam)
      980-1470 jKr oikeus pahat teot sovittaa
      1470-1960 jKr oikeus tuoda Iankaikkinen oikeudenmukaisuus
      1960-2450 jKr oikeus sulkea näky ja profetia SINETILLÄ
      2450-2940 jKr oikeus voidella kaikkein pyhin.....

      Mutta tämä pitkä LUOPUMUS ELI VAPAUS saa aikaan hyvän lisäksi paljon vitsausta:

      .... Ja loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty. Ja hän tekee liiton raskaaksi monille.....
      Ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä....
      Tämä loppuu vasta KUN SÄÄDETTY TUOMIO VUODATETAAN HÄVITTÄJÄN YLITSE....

      sotaa ja vitsausta riittää koko luopumuksen eli vapauden ajan kunnes LAKI ASTUU JÄLLEEN VOIMAAN JA SÄÄDETYT TUOMIOT VUODATETAAN.....

      En ole ymmärtänyt tuota Danielin kirjan kohtaa sen suhteen MINKÄ TÄHDEN LUOPUMUSTA YLLYTETÄÄN NIIN KAUAN JA MISTÄ SE SAI ALKUNSA???

    • Anonyymi

      "Sakarjan kirja osoittaa että Jumala sallii lampaille vapautuksen, mutta vain miekkaan, ruttoon ja nälkään. Hän ei siis ole kumonnut lakiaan vaan päinvastoin vihaa lain rikkojia ja rakastaa sen noudattajia."

      Toi vapautus miekkaan, nälkään ja ruttoon onkin kohdassa Jeremia 34:17. Yhdistin sen Jeremian jakeen mielessäni Sakarjan kirjan 11. Lukuun.

      Sakarja 11:9 kohdassa esim. Jumala sanoo ettei enää tahdo kaitsea laumaa, mutta hänen vallastaan vapautunut lauma menee kuitenkin kuolemaan ja häviöön. .....

      En tiedä olenko ymmärtänyt tässä raamatun ajatuksen oikein vai väärin. Taivaasta olen kuitenkin saanut selityksen että kohta vapautuksesta viittaa myös Ranskan vallankumouksen julistuksiin. Silloin Jumala kyllästyi niin että vapautti kaiken laumansa miekkaan, ruttoon ja nälkään.....

      Eli vapautuminen oli vain näennäinen.
      Jumala ei sittenkään ole hylännyt lakiaan.
      Aina kun tulee uusi kauhistus eli julkinen vapautuminen moraalista hyvästä tulee myös HÄVITTÄJÄ heti kauhistuksen jälkeen. Sen siivillä.

      Nyt on niin paljon kauhistuksia sallittu jälleen että hävittäjä josta esimakua on Covind rutto on kauhistusten siivellä varmasti tuleva jälleen.

      Toivotaan sentään että tässä ei päädytä ydinsotaan tai maailmanloppuun....

      Kun näette kauhistuksen saapuvan josta Daniel puhuu paetkoon Juudan vuorille se joka voi arkailematta taakse jääviä vaatteitaan.....

      Toivotaan myös että ydinsodan välttämisen lisäksi onnistutaan välttämään se että muslimit olisivat tuo HÄVITTÄJÄ josta Daniel puhuu.

      Kauhistukset ovat saapuneet ja niiden siivellä HÄVITTÄJÄ?????

    • Anonyymi

      Otahan tablettisi kun hoitajat hieman hellittävät pakkopaitaasi.

    • Anonyymi

      vanhurskaat saavat omakseen maan ja asuvat sen päällä ikuisesti....hän ei luonut sitä turhaan vaan asumista varten eikä sitä hävitetä milloinkaan.pahat sen päältä pyyhkäistään pois,mutta varhurskaat saavat omakseen maan ja asuvat sen päällä ikuisesti...ei kipua ei surua ei kuolemaa...lapsi leikkii kobran pesällä,leijona syö heinää.susi ja lammas ovat keskenään.vuorten huipuille asti on viljaa...he rakentavat taloja ja asuvat niissä....noissa raamatun kohdissa puhutaan maasta.ei se mihinkään lopu.jumala ei luonut maata turhaan ja toteuttaa varmasti lupauksensa maan suhteen.maapallo luotiin ihmisille pysyväksi asuinpaikaksi eikä jumala muutu vaikka ihminen lankesi syntiin.jumala antoi ainokaisen poikansa mutta edelleen hänen tahtonsa on että lunnaiden ansiosta uskolliset saavat elää onnellista elämää paratiisimaassa.

      • Anonyymi

        joo ei loppu tarkoita maapallon loppua vaan pahan järjestelmän ja pahojen ihmisten loppua.se huipentuu harmageddoniin jossa jumala poistaa pahan poikansa jeesuksen välityksellä.jumalan hallinnon alaisuudessa ei voi olla mitään pahaa..isä meidän rukouksessa rukoillaankin että tulkoon sinun valtakuntasi.jumala tekee kaikesta uutta.se aika on pian käsillä.


    • Anonyymi

      Vautsi, tuo on todella aamuyön juttuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe