Sinimusta hallitus kurittaa pienituloisia

Anonyymi-ap

Persut kusevat heitä äänestäviä köyhiä silmään, kun mamuvouhotus peittää kaiken muun alleen.

Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät persu-Suomessa.

32

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikkien niiden jotka ruikuttavat kuinka Orpon uusi hallitus kurittaa pienituloisia ja työttömiä kannattaisi hieman opiskella kuinka maailma toimii vuonna 2023:

      Suomessa ei juurikaan ole enää valtionyrityksiä jotka antaisivat varmoja ja hyväpalkkaisia työpaikkoja koulunpenkiltä eläkkeelle. Samoin, kun paperin tarve on melkein katoamassa maailmalta, niin ne valtavat paperitehtaat jotka pitivät pikkukaupunkeja ja kuntia pystyssä esim. Kymijoen varrella ovat jo laittaneet lapun luukulle. Suomella ei ole juurikaan tarjota mitään erityistä syytä kansainväliselle suuryritykselle pitää täällä tehdastaan tai toimintojaan. No, ehkä työvoima on ammattitaitoista, mutta verot ovat korkeita, kuljetuskustannukset valtavia, ja kun sitten vaaditaan että duunarin pitää saada parempaa palkkaa, paremmat lakko-oikeudet ja työehdot jne. niin kansainvälinen yritys voi helposti siirtää toimintonsa vaikka Eestiin tai Kroatiaan...ei niiden ole pakko pitää laitoksiaan Suomessa vaan sen takia että duunareilta eivät menisi työpaikka alta. Yrityksen tarkoitus on tuottaa voittoa osakkeenomistajilleen, ei huolehtia suomalaisen sellunkeittäjän työpaikoista.

      Miten sitten yritykset ja niiden tarjoamat työpaikat saadaan pidetyksi Suomessa? Ainoa keino on antaa yrityksille verohelpotuksia ja tukia, ts. tehdä yrityksille kannattavaksi pysyä Suomessa. Samoin, rikkaan henkilön ei ole pakko pysyä asukkaana Suomessa jos veroja rikkaille kiristetään. Nykyaikana on helppoa siirtää omistukset maahan jossa verot ovat alhaiset, hankkia jopa kansalaisuus, ja asua Suomessa vähemmän kuin 6kk. jotta ei tarvitse maksaa veroa Suomeen...

      Ja turha prosessityöntekijän tai sellunkeittäjän on olla katkera kun duunit ovat menneet ja kitistä “rikkaista” liikemiehistä, pankkiireista, ja teknologian osaajista. Olisi ehkä aikoinaan kannattanut katsoa tulevaisuuteen ja hankkia koulutus ja ammatti jolla olisi ollut tarvetta myös tulevaisuudessa. Ja turha myös rutista kuinka rikkaat ja suurfirmat kyykyttävät köyhiä. Joko duunari luopuu hieman eduistaan ja ehkä pitää työpaikkansa, tai firma lähtee ja sen mukana kaikki työpaikat.

      • Anonyymi

        Kiitos. Erinomainen selvennys siitä oleellisesta mistä on nyt kyse.


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­N­y­­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#179136562

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        Täyttä valetta selität. Ei ole pakko rääkätä köyhiä ja eläkeläisiä!


    • Anonyymi

      Menisit sinäkin töihin, työ=tehdään esim. käsillä tavaroiden siirtelyä josta maksetaan palkkaa.

      • Anonyymi

        miksi töihin? eihän noi ministerit ja kansanedustajatkaan ole missään töissä, eivät tuota senttiäkään verorahoja ja elävät luksuselämää jonka maksaa kaikki tuottavissa töissä olevat ja kaikki jotka ovat palkattomissa pakkotöissä ;)


      • Anonyymi
        UUSI

        Minä tein päällä ja puhelimella!


    • Anonyymi

      Nuorena poikana 80-luvulla tein kesäisin töitä varastolla, tehdastyöläisenä jne. Sitten luin itseni ylioppilaaksi, yo-merkonomiksi, sitten kaksi korkeakoulututkintoa.
      Nyt hieman alle 60v. ei enää tarvitse tehdä töitä vaan elän sijoitustoiminnalla ja sijoitusteni koroilla etelän lomakohteessa. Eli töitä on tehty mutta myös opiskeltu 19 vuotta....että silleen...

    • Anonyymi

      Hallapersuilta oli virhe muuttaa persupuolue Kokoomuksen tukipuolueeksi. Kokoomuksen tavoite on romuttaa hyvinvointiyhteiskunta. Hallapersujen olisi kannattanut kohdella Soinia ja muita oikeita perussuomalaisia kunnioittavasti ja kehittää puoluetta yhdessä. Nyt tavalliset suomalaiset kärsii, koska nuo leikkaukset osuvat kipeimmin tavallisiin suomalaisiin.

    • Anonyymi

      Oliko ihan pakko äänestää? Sitä saa mitä tilaa.

      • Anonyymi

        Pakko päästä vasuvihersaastasta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakko päästä vasuvihersaastasta!

        Ja sait tilalle sinumustasaastaa, joka vie sossurahasi, Venäjäkiimavajakki!


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sait tilalle sinumustasaastaa, joka vie sossurahasi, Venäjäkiimavajakki!

        Ei yllätys. Rutto vaihtelua koleran jälkeen. Kosto tulee persuillekkin!


    • Anonyymi

      Noin tapahtui Marinin hallituksen Suomessa.

    • Anonyymi

      Suomella on suunnilleen kaksi mahdollisuutta: Joko ne kipeät toimet ja leikkaukset alkavat nyt, tarkoittaen sitä että enemmän KELA:n tuilla lorvivia työkykyisiä patistetaan töihin, ja verohelpotuksilla ja tuilla pyritään pitämään ulkomaisten konsernien yrityksiä ja niiden tarjoamia työpaikkoja maassa. Suomen talous on saatava tasapainoon ja velalla eläminen on lopetettava tai huonosti käy 10-20 vuoden kuluttua.

      Suomihan voi tietysti jatkaa sillä samalla linjalla että jaetaan miljardi kehitysapuun, esitetään rikkaita EU:lle ja annetaan miljardeja Unionin kassaan josta rahat sitten jaetaan muille Euroopan maille ja annetaan tuhansien kouluttamattomien kehitysmaalaisten saapua maahan vuosittain elämään yhteiskunnan varoilla. Tämä tietysti voidaan rahoittaa ainoastaan lisää valtionvelkaa ottamalla, ja samalla kiristämällä verotusta erityisesti yrityksille ja rikkaille, sillä Suomen tuottavuus ja erättyjen verojen määrä ei kasva samassa suhteessa kuin paisuvat menot.
      Tästä seurauksena on se, että kansainväliset yritykset lähtevät Suomesta sinne missä voivat tuottaa samoja tuotteita kuin Suomessa mutta halvemmalla, ja Suomen rikkaista veronmaksajistakin osa pakkaa tavaransa, jättää kesäasunnon Suomeen, mutta muuten muuttavat varojensa kanssa muualle. Tästä seuraa sitten taas se että valtion pitää ottaa yhä lisää ja lisää velkaa kunnes jossain vaiheessa tulee seinä vastaan...

      Kun sitten Suomi kääntyy esim. EU:n puoleen rahoituksen toivossa, niin sitten käy kuten kävi Kreikalle. EU asettaa ehdot jotka pitää täyttää jotta valtio saa rahaa, ja silloin leikataan työläisten ja työttömien eduista, lomista, ja julkisen sektorin palveluista siihen malliin että tulee Suomen duunarilla vielä Kokoomusta ja Persuja ikävä

      • Anonyymi

        Miksi ei aleta säästää sotamenoista ja Biden sodan tukemisesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ei aleta säästää sotamenoista ja Biden sodan tukemisesta?

        Ryzzät ulos Ukrainasta!


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ryzzät ulos Ukrainasta!

        Muita utopistihaaveita?


    • Anonyymi

      Älä viitsi kirjoittaa roskaa. Uusi hallitus ei ole voinut vielä kusta edes vessan pönttöön.
      Ei sen tekemisiä vielä voi haukkua.

      • Anonyymi
        UUSI

        Kussut äänestäjiään,
        Eläkeläisiä raskaasti silmään jo!


    • Anonyymi

      Lukaisin vanhan kirjoituksen Apu-lehdestä, jossa puhuttiin lakkautetun paperitehtaan työntekijöiden tulevaisuudesta. Siellä sellunkeittäjä kertoi kuinka isoisä, isä, ja veljet kaikki olivat olleet tehtaalla töissä, ja kuinka hänkin meni tehtaan ammattikouluun ja sieltä sitten suoraan tehtaalle töihin.Nyt sitten paperitehtaiden aika on mennyt, paperinkulutus on romahtanut, ja paperitehtaat eivät enää kannata. Sellunkeittäjä tuhisi lehdessä vihaisena kuinka “tehdas laitetaan kiinni ja duunareilta viedään hommat vain jotta amerikkalaiset sijoittajamummot saisivat lisää taaloja lompakkoihinsa...”

      Tuolle sellunkeittäjälle ja muillekin duunareille joiden tehdashommat katoavat kannattamattomuuden ja muuttuvan maailman myötä. Nuo “amerikkalaiset sijoittajamummot: ovat tuonkin suljettavan tehtaan omistajia, eivät Kaipolalaiset sellunkeittäjät tai Voikkaalaiset paperimiehet. Jos valtio olisi antanut noille tehtaille verohelpotuksia, tukia ja avustuksia, niin ehkä paperin valmistaminen noillakin tehtailla olisi kannattanut vielä tulevaisuudessa. Mutta ei kun lisää veroja, maksuja, duunareille parempaa palkkaa, lakko-oikeuksia, tehtaille kalliimpaa sähköä, polttoaineita jne. ja kaikkia mahdollisia toimenpiteitä jotta tuotanto Suomessa ei kannata. Näin toimi mm. Marinin hallitus jotta duunarit olisivat tyytyväisiä kun rikkaille ja suuryrityksille ei annettu tukiaisia. Nyt sitten istutaan kuntakeskuksen kaljabaarissa ja ruikutetaan kun tehtaat lähti sinne missä tuotanto kannattaa.

      Sitä saa mitä tilaa!

    • Anonyymi

      Kyllä ilmiöt ja kokemukset ovat toistaiseksi Marinin hallituksen toimista aiheutuvia. Orpon uuden hallituksen ensimmäisten toimien vaikutukset alkavat vasta kuukausien kuluttua.
      Siispä, moittikaa Marinin hallitusta.

    • Anonyymi

      Edellisiä hallituksia, Marinin mutta myös Sipilän, Kataisen, Rinteen jne. kyllä voi kaikkia syyttää nykytilanteesta. Nythän kysymys on siitä jatkuuko sama meno (lisää ulkomaanvelkaa, korkeat tuet myös niille jotka eivät vaan viitsi tehdä töitä, korkeat verot rikkaille ja suuryrityksille, nöyristely ja rahansiirto EU:lle jne.) vain aloittaako uusi hallitus maamme ja yhteiskuntamme tervehdyttämisen.
      Selväähän se on ettei nykymeno voi hamaan tappiin jatkua niinkuin sekin että lokaa kyllä sataa niskaan niin duunareilta, valtion tuilla eiäviltä, vapaan maahanmuuton kannattajilta ja muilta, mutta annetaan nyt uudelle hallitukselle työrauha ja katsotaan sitten parin vuoden päästä onko toimista hyötyä.

      • Anonyymi

        Kaikki ulisijat, Marinin hallitus teurasti Suomen, se on nyt vaan faktaa, ymmärtääkö ulisijat?


    • Anonyymi

      Viherpunikkipummit töihin hopi hopi, ja turvat kiinni.

      • Anonyymi
        UUSI

        Mites loisivat koomomuksen raharikkaat??


    • Anonyymi

      Suomessahan Vihervassarit ja mamut ovat sisäistäneet sen että laiska ja kouluttamaton voi elää ihan kivasti valtion tuilla, ja siihen on saatava loppu. Valtion tulee auttaa laiskoja sen verran että ei kuole nälkään tai kylmään mutta siinä se...
      Kaikki nämä joita työnteko muuten vaan "ahdistaa" tai ideologisesti vaan ei haluta olla osa "systeemiä", jos eivät siivoushommat tai vastaavat kiinnosta niin sitten pitää vaan oppia elämään kadulla ja syömään Mäkkärin roskiksesta...

    • Anonyymi

      Demari on tyhmä, oikeasti, Marinin hallitus eli takki levällään velkarahalla, ymmärtääkö demari?

      • Anonyymi
        UUSI

        Ne aloitti jo Ukrainaan miljardien syyhön.. Nykyinen jatkaa!


    • Anonyymi

      Mutta Marin ei ollut tyhmä, vaan petasi tuolla avoimen lompakon politiikallan EU:n ja YK:n suuntaan sen, että voi nyt sitten lähteä vaatimaan politiikalleen vastinetta - eli hyväpalkkaista korkeaa virkaa jommastakummasta organisaatiosta.

      Marin lähtee kuin rotta uppoavasta laivasta Brysseliin tai Nykkiin. Aviomies jo putosi kelkasta ja en ihmettelisi vaikka lapsikin jäisi Suomeen mummon tai isukin hoitoon. Jääkööt Lindtmanit, Rydmanit, Kiurut ja Saarikot tänne riitelemään, Sanna lähtee...heippa!

    • Anonyymi

      Ruoskaa on tulossa pienituloisille.

    • Anonyymi
      UUSI

      Purra haluaa pienpuolueeksi. Niin Soinikin yritti!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe