Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko kesäfestivaaleilla kuitenkin yhä sallittua uskoa patriarkaatin salaliittoon, vai heitetäänkö

Anonyymi-ap

niskaperceotteella pois, jos on somessa aiheesta kirjoitellut?

5

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tai voiko patriarkaattiin jossain somekirjoituksessa viitannut henkilö tulla valituksi julkiseen virkaan tai merkittävään poliittiseen tehtävään? Ainakin mittava lehtikirjoittelu tulee nostaa, jos sellaista tapahtuu.

      • Anonyymi

        Haluat siis rajoittaa ilmaisuvapautta? Patriarkaatti on täysin ymmärrettävissä oleva sana, ja jos viittaat sukupuolisyrjintään niin sitähän on esintynyt tosin sen jurirdinen toteennäyttö voi olla vakeaa. Mutta ulkonköön liittyvä naisten syrjintä on tosia joka on toteennäytetty asia. Naiset eivät vain nosta siitä syytetteitä.
        Sukupuolirasismi on käsitteenä mielenkiintoinen, käsite ei ole kylläkään virallisesti hyväksytty mutta sitä käyttää jokun henkilö. Mihin sillä viitataan, ehkä siihen miten nais sukupuoleen kohdistuu syrjintää, vähättelyä ja ali- ihmiskäsitteitä?


    • Anonyymi

      Minun kokemukseni on se, että kun puhutaan rakenteellisesta korruptiosta mitä Suomessakin on niin täällä siihen osallistuu myös naiset. Siinä missä miehet alisti ennen naisia niin se alistaja voi nyt olla joku toinen nainen "ylempänä" mikään ei siis ole muuttunut paremmaksi. Ihan sama kummat siellä määrää kun vallankäyttäjillä on aina omat pelit ja agendat mielessään. Naiset voivat myös kieltää olevansa susia toisille naisille ja väittää sen olevan naisvihaa jos puhut siitä miten nainen oli se joka kiusasi ja oli susi.

      • Anonyymi

        Tottakai naiset, osana poliittiista vallankäyttöä voivat olla yhtä korruptoituneita kuin miehetkin. Viimeaikaiset oikeusvaltiokäsitteeseen liittyvät jutut ovat osa äärioikeistolaista järjestelmällistä toimintaa. .miten murtaa koko valtiojärjestelmä, oikeuslaitoksen riipumattomuus politiikan vallankäytöstä ja vaikuttamisesta, kovasti Yhdysvaltain suuntaan mennään, jenkeissähän ylimpien tuomareiden lahjonta on normikamaa. Sitä halutaan tännekin persujen toimesta.ja kokoomuksenkin mahdollisesti.
        Pikkusormi on jo annettu, saa nähdä viedäänkö koko käsi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe