Alapään karvat

Anonyymi-ap

Täällä on jatkuvaa jauhantaa alapään karvoista tai niitten puutteesta. Eikai nykyään ainakaa 2000 luvulla syntyneillä oo karvoja, en oo ainakaan nähny enkä tunne omista frendeistä että olis. Onks se joku muinaisjäänne 😁 ? Kyllä nykynuoret ajaa ne pois ja varmaan moni vanhempikin, ehkä jopa yli 25 vuotiaat? Karseen näkösetki! Ite ajoin pois heti ku alko kasvaan enkä oo kaivannut.

21

1011

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eivät kaikki silti ajele kaikkea pois, miksi ajaisi?
      Aika monikin vain siistii, niillä karvoilla on myös ihan biologinen tarkoitus.

      • Anonyymi

        Et ole pahemmin tainnut päästä tutustua naisten anatomiaan ja karvoitukseen.


      • Anonyymi

        Yleensä nuoret eli alle 17v ajelee. Ainaki kaikki ketä tunnen. Itse myös. Ei kait vanhemmat eli 25+ ajele?? En tiiä, uimahallissa nähny vain oman ikäisillä posliinin tai lähes. Oon kohta 18.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleensä nuoret eli alle 17v ajelee. Ainaki kaikki ketä tunnen. Itse myös. Ei kait vanhemmat eli 25 ajele?? En tiiä, uimahallissa nähny vain oman ikäisillä posliinin tai lähes. Oon kohta 18.

        Kavereilla en tiiä ketään kuka ei ajelis. Parilla on vähän sänkee, muilla ei mitään. Kyllä on ihan normaalia olla karvaton, en osaa ees kuvitella itellä karvoja. Käynhän parturissa ehkä kerran kuussa, munakarvat tai siis alkavan sängen ajan melki joka päivä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleensä nuoret eli alle 17v ajelee. Ainaki kaikki ketä tunnen. Itse myös. Ei kait vanhemmat eli 25 ajele?? En tiiä, uimahallissa nähny vain oman ikäisillä posliinin tai lähes. Oon kohta 18.

        Kyllä 50 ajalee ainakin meillä molemmat


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hah, jopa yli 25v. Olen 45v eikä karvan hiertämää. Eikä se ole ruma. Mieheni sanoi, että ajeltuna se pikemmin näyttää kun olisin 18v. Pimppani kieltämättä on ulkoisesti todella pieni.

      Tämä karvattomuus ja miesten kehut vain nostavat itsetuntoa. En palaisi karvoihin, vaikka jostain syystä eroaisin nykyisestä miehestäni. Karvattomana commandona kesämekossa. Siinä miesten silmämunat pyörii.

      Ja ylipäätään ei ole rumaa pimppiä. Munat ne vasta rumia on, jos pimppeihin vertaa ( vaikka tykkään kyllä komeista kaluista ). Mistä tiedät miltä vaikka äitisi pimppa näyttäisi karvattomana. Monella naisella on karvojen alla piilossa pornotähdetkin laudalta lyövä super kuuma kiimapimppi. Se ei vaan karvojen alta erotu.

      Rohkaisen siis kaikkia naisia, aivan täysin ikään katsomatta ajelemaan alapäänsä. Mieheni on aivan hulluna siihen. Uskon, että moni muukin mies on. Todella se seksikkyyden tunne ihan arjessa. Ja ne miehien kuumat katseet, jos edes puolihuolimattomasti kesämekossa viiletät menemään. Vaikkei sillä yhtään enempää hakisi, niin kyllä miesten kääntyvät päät itsetuntoa hivelee.

      N45

      • Anonyymi

        "Ja ylipäätään ei ole rumaa pimppiä."

        Juuri niin, vaikka siskoilla olisi vaikka mitä ulkonäön komplekseja, vittua ei todellakaan tarvitse hävetä, sillä sen moninaiset muodot ovat AINA suloisen kauniit. Vittu on naiselle ylpeyden aihe, ei koskaan aihe vähyyden tuntoon.

        Parhaiten se näkyy täydellisesti sheivattuna.

        Niin kauan, kuin jaksoimme vielä käydä saunassa, pidin kunnia-asiana vieraitten läsnä ollessa pitää vaimoni vitun kauniisti täysin sheivattuna, vaikka vaimoni oli jo reilusti yli 70 vee. Kukaan niin miehistä kuin naisista ei pitänyt sitä sopimattomana.

        Eräs mies jopa sanoi, että on niin kaunis, että 'ei ole nähnyt edes kuvissa'. Kysyi vielä, voiko tunnustella sitä, kun on niin silkkinen. Tietysti vaimoni suostui. 🌹👀


    • Anonyymi

      Hieno juttu! Ajoin pois heti kun alko kasvaan ku niin kuulemma tehdään. Enkä oo sen jälkeen takas kasvattanut. Enkä karvoja enää haluu!! Samoin oli kavereilla. Jos mennään vaikka uimahalliin ni kyllä silmiin pistää jos pojilla tai miehillä on kunnon puska.

    • Anonyymi

      Joo ei karvoja, kyllä brassissa käyn säännöllisesti.

      milF80

      • Anonyymi

        40+ nainen voi olla niin hotti karvattomana. Siinä tulee muodonmuutos äidistä kiimapimpaksi. Milf80 uskon, että pimppisi on sikakiihottavan näköinen. Lisää tällaisia naisia, jotka eivät suostu "tädittymään". Miten kaunis se onkaan kun sen itsekin tajuaa.


        N45


    • Anonyymi

      H­e­i! Ku­­ts­­­um­­me sinu­t kä­­ym­ään u­­­udess­a cha­­­tis­­sa! Mei­­tä on yli mil­joona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/H4f4X3

    • Anonyymi

      Eli kaikki 2000 luvulla syntyneet on horatzuja? Jotka ei ymmärrä että pilluun kuuluu kasvaa karvat? Että se on söpöä, naisellista ja aitoa. On se vaikeaa 2000 lukulaisilla hyväksyä itsensä. Häiriintyneitä ihmisiä.

    • Anonyymi

      H­­­e­­i! Ku­­­ts­­­umme sinu­t kä­­ymään uude­ss­­a cha­tis­­­sa! Mei­­­tä on yli mil­­­jo­­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/J1e8P5

    • Anonyymi

      Kyllä vikaan on menty! Karvat kuuluvat alapäästä löytyä aikuisilta ihmisiltä paitsi jos jokin sairaus esim. Alopecia on ne vienyt.

      Ei se ole normaalia että pillut on kuin pikkulikoilla ja se on vielä vinksahtaneempaa jos miehet tykkäävät karvattomasta. Pedofiliaan taipuvaisia voivat hyvin olla posliinifanit.

      Eikä sinne alapäähän muuten kuulu senkään vertaa typerät tatuoinnit saati lävistykset!

      • Anonyymi

        Mielipide eroja mutta ei se nyt pedofiilisi tee jos posliinista tykkää. Se on vain osa erotiikkaa ja jos on kaunis pillu miksei se saisi näkyä kokonaan.
        T. Exhibionisti


    • Anonyymi

      Tosihan tuo on, huomaa kuntosalin ja uimahallin suihkuissa että karvattomuus on yleistä. Vähän näkee enää karvaisia alapäitä tytöillä tai nuorilla naisilla

    • Anonyymi

      H­­e­­­i! Kuts­um­­­me sinu­­­t kä­­ym­­ään u­ude­­­ss­­a cha­­­tis­­sa! Meitä on yli mil­­joona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/U1x6A5

    Ketjusta on poistettu 48 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6876
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2696
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2283
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1960
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      31
      1257
    Aihe