Kaikki mediat on yhden totuuden perässä

Anonyymi-ap

Purran ajojahdista on kirjoitettu medioissa vain ja ainoastaan siitä tulokulmasta kuinka Purra ja persut on mitä hirveimpiä ihmisiä Hitlerin jälkeen. Missään mediassa ei ole valittu toista tulokulmaa aiheeseen. Se toinen tulokulma on että ajojahti ja mediamyrsky on vain ja ainoastaan opposition edustajien nostattama ajojakhti. Myrsky vesilasissa. Tarkoituksena on kaataa hallitus millä tahansa verukkeella.

Politiikan näkökulmasta katsoen kenen poliitikon nuoruudesta ei löydy mitään moitittavaa? Moitittavuudessa Antti Lindtmanin homoeroottiset natsisympatiseeraamiskuvat ovat aivan samaa luokkaa Purran somekirjoitusten kanssa. Lindtmanin natsisympatiseeraamisista kuvista medioissa uutisoitiin neutraalisti.

SDP heitti ensimmäiset kivet ja lennätti lokaa sen jälkeenkin. Mediamyrskyn yhteydessä puhutaan väkivallastakin. Mamujen laajasti harjoittamasta kunniaväkivallasta ja muusta väkivallasta medioissa ei olla huolestuttu, vaikka mittasuhteet Purran some-kirjoituksiin ovat aivan toista luokkaa. On tilastollinen tosiasia, että siellä missää pon paljon mamuja, on myös paljon väkivallantekoja.

16

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tietenkin jotkut tahot haluavat takuulla kaataa hallituksen.

      • Anonyymi

        Lähes kaikki tahoit haluavat kaataa. Kaikki muut puolueet paitsi persut ja Kokoomus, kaikki mediat osallistuvat mellakointiin ja yllyttävät barrikaadeille. Itse asiassa on kysymys Purran 15 vuoden takaisista some-kirjoituksista. Mokuttajat puhuvat arvoista, eli siitä mitä ministerit saavat ajatella. Suvaitsevaisuus löi yli ja kääntyi jyrkäksi suvaitsemattomuudeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes kaikki tahoit haluavat kaataa. Kaikki muut puolueet paitsi persut ja Kokoomus, kaikki mediat osallistuvat mellakointiin ja yllyttävät barrikaadeille. Itse asiassa on kysymys Purran 15 vuoden takaisista some-kirjoituksista. Mokuttajat puhuvat arvoista, eli siitä mitä ministerit saavat ajatella. Suvaitsevaisuus löi yli ja kääntyi jyrkäksi suvaitsemattomuudeksi.

        En ole ns. persu enkä ns. kokkari. Mutta en missään nimessä halua kaataa hallitusta. Karmeasta vasemmistodiktatuurista kun kerran päästiin. Eli teit saman yksisilmäinen yleistyksen kuin media: "kaikki".


    • Anonyymi

      Missä ministerin tehtävissä Lindtman on? Ai niin, ei missään. Ei ole koskaan ollut.

      • Anonyymi

        Natsiministerin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Natsiministerin.

        Junnila oli natsiministeri. Hän erosi.


      • Anonyymi

        Nyt kaatamassa hallitusta!


    • Anonyymi

      Vasureita pitäisi leipoa käkättimeen.

    • Anonyymi

      Hyvin selvisi Purran kirjoitusten, ainakin yhden, tausta kun miehensä keskustelun kulkua avasi. Vasemmistobotit olivat etsineet sanoja ja irrottaneet asiayhteydestä. Milloin kuullaan näiden medioiden ja niin sanottujen poliitikkojen anteeksipyyntö? Kyseessä on selkeä maalittaminen, jopa kunnianloukkaus. Purra fiksuna antaa asian olla ja vasemmiston kaivaa omaa kuoppaansa.

    • Anonyymi

      Puhutaan maalittamisesta nythän pitäisi tutkia miksi lehdistö ja oppositio saavat ottaa jonku hallituksen jäsenen ja ruveta maalittamaan kaikesta mahdollisesta mitä löytävät vuosien varrelta. Hyväksykää että suomi on oikeiston hallussa !

    • Anonyymi

      Lehdistö sen tekee minkä kuvan ulkomaat saavat Suomesta saisivat hävetä kirjoituksiaan

      • Anonyymi

        Juuri näin. Ensiksi on nostatettu kohu aivan olemattomista. Seuraavaksi paisuteltu kohua. Kolmannessa vaiheessa toimittajat ovat kertoneet kohusta ulkomaisille toimittajayhteyksilleen ja kyselleet mitä nämä ajattelevat Suomen Woke-kohusta. Sen jälkeen on maalattu isolla pensselillä kuinka Suomi-kuva maailmalla on "romahtanut". Ihan törkeää liioittelua. Jopa Suomen Nato-jäsenyys olisi väitteiden mukaan voinut peruuntua. No miksi ei peruuntunut kun Purran kirjoituksista on aikaa 15 vuotta? Miksi Purra on nyt väitetysti sotkenut Suomen maakuvan, mutta ei haitannut Nato-liittymistä? Koska kohu on tekemällä tehty vain ja ainoastaan hallituksen hajottamiseksi. Viher-vasemmistoilaisten piirissä haetaan suosiota sillä kuka keksii älyttömimmän tavan kuinka Purran kirjoitukset ovat muka voineet haitata Suomi Ky:tä.

        Perussuomalaisten diskriminointia on harjoitettu kaikissa medioissa. Äänestystulos halutaan mitätöidä. Tämä on suomalaista lume-demokratiaa. Ilman järjellistä syytä Suomeen haalittujen mamujen hyysäämisestä on tehty muka joku hyve.

        Politiikka on saanut uskonnollisia ja fanaatisia piirteitä. Uskotaan vakaasti että tolkun perussuomalaiset ovat syntyjään pahoja ja että jakamalla apumiljardeja taivaan tuuliin ostetaan parempaa suomi-kuvaa maailmalta. Kaikissa medioissa toimittajat ovat enemmän tai vähemmän viher-vasemmistolaisia wokettajia. Polittinen tilanne Suomessa muistuttaa 70-luvulla voimissaan ollutta Neuvostoliiton ihannointia, joka oli Purra-kohuun verrattuna yhtä lailla järjetöntä kaiken sotimisten jälkeen


    • Anonyymi

      Tää on valitettavaa vihervasemmiston ajojahti

      Purra teki virheen, kun ei lähtenyt heti pois hallituksesta, RKP:n äänestyksen jälkeen.
      Nyt on löysässsä narussa, ja kentän tuomio on Purra lähtee pois

    • Anonyymi

      Pitäis löytyy jauhojengi ja tissihetkutus video,olis silloin hyvä?

    • Anonyymi

      Taas A-studio otti yhden irrallisen lauseen Purran vanhoista teksteistä, eikä tuonut esiin kontekstia. Merkitys on aivan erilainen, kun tekee tuollaista myyrän työtä vasemmiston ohjeiden mukaisesti. Purran teksteissä oli totuuden siementä. Turhaan mustavalkoiseksi Orpokin asian laittaa. Pitää nykyisin olla niin kuivaa tekstiä ilmeisesti, että siinä Veikko Huovinen ja muut sanan säilän käyttäjät joutuisivat syytteeseen. Mutta nykyisin kun kymmenen sanaakin on liikaa ihmisille, että ymmärtävät tekstiä, nekin sanat ilman suomen kielioppia.

    • Anonyymi

      Suomen media nyt munaa Suomen mainetta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe