Varma maailmanloppu 31.12.2023 (Sana ja ylistys)

Anonyymi-ap

Päivitys 10.8.2006: Nimimerkki TJT2 nyysseissä (http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.evoluutio/msg/7617275f2f013157) ilmoittaa, että maailmanloppu tuleekin vasta vuoteen 2028 mennessä. Tämä on hyvin kummallista, koska Jeesus itse on Sana ja Ylistys -ryhmälle ilmoittanut myöhemmän ajankohdan. Nyt joku on siis selvästi perkeleen vallassa, koska VALEHTELEE härskisti ajankohdasta! Laitetaanpa nimimerkki TJT2:n mukaisen maailmanlopun laskuri kuitenkin pyörimään.

"Mutta varsinainen pointti Lusalla ja kumppaneilla oli tietysti se maailmanloppu (tai oik. asianjärjestelmän päättyminen), joka on ennustettu Raamatussa. Ja se ennustushan liittyy Israeliin, ja nykyiset tapahtumat näyttävät toteuttavan ennustusta... joten ei pidä hämmästyä, jos se maailmanloppu tulee vuoteen 2028 mennessä, kuten Lusa on laskeskellut. Joten kannattaisi teidän ateistien ja muiden evolutionistien miettiä, että kannattaako olla siellä Saatanan leirissä lueskelemassa evopropagandaa ja katselemassa kreationisteja valheiden avulla pilkkaavia videoita (jimille tiedoksi, että katsoin sen roskavideon jota suosittelit JPK:lle) ja kiusata kreationisteja eri foorumeilla, jne, vai kannattaisiko sittenkin tulla tänne tieteen valoon lukemaan TJ-lehteä, kuuntelemaan RadioDeitä jne."
Näinhän se on. Muistakaamme myös, että profeettojen arvostelu tai pilkkaaminen on Pyhän hengen pilkkaa, ja sitä ei saa ikinä anteeksi!

Sana ja ylistys -forumilla tiedetään, että maailmanloppu tulee aikaisintaan vuonna 1998 ja viimeistään vuonna 2023. Tässä relevantti kappale ko. tekstistä: ISRAEL ITSENÄISTYI 14.05.1948. TUOLLOIN SYNTYNYT SUKUPOLVI EI KATOA, ENNEN KUIN KAIKKI NÄMÄ OVAT TAPAHTUNEET. JUUTALAISTEN RABBIEN MUKAAN SUKUPOLVI ON 50 VUOTTA. 7 KERTAA 7 VUOTTA ON 49 VUOTTA JA VIIDESKYMMENES VUOSI ON AINA RIEMUVUOSI, SIIS 50 VUOTTA. VUOTEEN 1948 JOS LISÄTÄÄN 50 VUOTTA TARKALLEEN, TULLAAN VUOTEEN 1998. JOS LASKEMME SEN MUKAAN ETTÄ KESKIVERTO KANSALAINEN NYKYISIN ELÄÄ 75 VUOTIAAKSI, TULISIMME VUOTEEN 2023. AINUT VARMA ASIA ON ETTÄ MEIDÄN TULEE OLLA VALMIIT, SILLÄ KAIKKI TAPAHTUU MEIDÄN ELINAIKANA. Eli asiasta on nyt täysin ehdottoman varma tieto, kuten tuossa todetaan. Joka muuta väittää, on perkeleen saatanan hirvittävässä vallassa sieluineen ruumineen kokonaan täydelleen!

Päivitys 27.3.2006: Lieköhän itse antikristus käynyt vierailemassa ko. forumilla, sillä ko. keskusteluketju oli näköjään kieron luihun salakavalasti poistettu! Tämä on varmasti perkeleen SAATANAN juonia, emmehän hetkeäkään usko, että uskovat itse olisivat tuollaisen pirullisen saatanallisen kieron, ilkeän, pahan ja tuhman tempun tehneet! Onneksi oikea hyvä kristillisyys voittaa, koska otin tekstin oleellisen osan talteen kaukonäköisesti hyvissä ajoin, eikä se ikinä koskaan tule häviämään.

Päivitys 20.3.2012: Aivan kuten Pietari kielsi kolmesti Jeesuksen, Sana ja Ylistys forum KIELTÄÄ ko. viestin olemassaolon nyt kokonaan. Mutta minä olen sen omin silmin forumilla nähnyt ja sieltä kopioinut tänne. Saapa nähdä, ehtiikö kukko laulaa ennen kuin he kolmesti sen kieltävät. Totisesti, tämä on osoitus siitä, että Saatanan henki on ko. forumilla nyt valloillaan. Aiemmin se oli vielä raikasta ja tuoretta sanaa, mutta nyt ovat paholaisen henkivallat senkin ottaneet.

https://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php

5

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukaan meistä ei voi ennustaa milloin tämän aikakautemme loppuhuipentuma lopettaa kaikki ihmistekoiset hallintojärjestelmät. Jos joku yksilö, seurakunta tai pastori väittää pystyvänsä ennustamaan jotakin sellaista johon meillä ei ole minkäänlaisia valtuuksia, kehotan pysymään todella kaukana kyseenalaisista seurakunnista.
      Aivan sama tilanne kehittyi ensimmäisellä vuosisadalla kristillisissä seurakunnissa kun eksyttäjät väittivät totuudeksi sellaista opetusta, joka oli vastoin Raamatun tekstejä. Väärä opetus turmeli ja saastutti seurakuntien ykseyttä ja murehdutti pyhää henkeä.
      Karttakaa siis todella seurakuntia joiden opetus on vääristynyttä evankeliumia.

    • Anonyymi

      Niin käsite maailmanloppu ei suinkaan tarkoita maapallomme loppua jonkinlaisen suurenluokan katastrofin muodossa kuten Hollywood leffoissa. Eikä se tarkoita myöskään ihastuttavan planeettamme häviötä itsekkään ja ahneen ihmiskunnan toimista johtuen.
      Raamattu sanoo että maa pyysyy iäti. Ennemminkin Jumala poistaa täältä väkivaltaiset, itsekkäät, ahneet ja tottelemattomat ihmiset, kuten hän teki vedenpaisumyksessa kauan sitten. On mielenkiintoista Raamatun toteamus, kun siinä todetaan Jumalan hävittäneen muinaisen "maailman". Maailma tarkoitti tässä tottelemattoman välinpitämätöntä väkivaltaan syyllistynyttä ihmiskuntaa.
      Jumala ei suinkaan uhrannut voimaansa ja energiaansa maan kirjaimelliseen hävitykseen vaan vaati tilille ihmiskunnan yksilöt.
      Tulevaisuudessa jo ennalta päättämässään tuomiopäivänä tilanne on täysin vastaava.
      Nykypäivän ihmiskunnan moraalin tila on paljon paljon huonompi kuin vedenpaisumus aikakauden sukupolven.

    • Anonyymi

      Et ole ottanut kuvitelmiasi tiedosta ainakaan Raamatusta, vaan jonkun päästä joka haluaa esittää viisasta vaikka ei sellainen ole.

      • Anonyymi

        kun siellä paikassa vaihtuu päivämäärä samalle luulolle ja jankutukselle, miten jonkun maailmanloppu tulee


    • Anonyymi

      Toivon, että maailmanloppu tulisi pian.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1608
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1226
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      6
      1209
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe