Ketä saamme syyttää persutrolleista?

Anonyymi-ap

Lähes kaikilla suomalaisilla keskustelupalstoilla ja sosiaalisen median alustoilla on ollut jo vuosia ”persutrolleja”, jotka luovat jatkuvasti uusia, persuja tukevia kommenttiketjuja ja lähettävät persuja tukevia kommentteja muiden luomiin ketjuihin.

Ongelma ei ole siinä, että jotkut ihmiset tukevat persuja keskustelupalstoilla, vaan siinä, että nämä ”persutrollit” vääristelevät totuutta ja levittävät myös täysin valheellista tietoa,

Ketä saamme siis syyttää näistä ”persutrolleista”? On ilmeistä, että niiden tarkoitus on nostaa perussuomalaisten kannatusta aivopesemällä ihmisiä persujen ajatusmaailman kannalle. Siinä olisi toimittajille, tutkijoille ja ehkä myös suojelupoliisille työsarkaa.

5

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toimintatapa on ainakin kopioitu suoraan Pietarin trollitehtaasta.

    • Anonyymi

      Avaajan viesti välittää meille ymmärrystä, että vihervasemmiston totuus on ainut totuus. Se mikä tulee oikealta, tai tuosta sosialipopulistisesta uskosta poikkeava ns. yksilön riippumaton kannanotto on hänen maailmassaan trollausta.
      Tähän on tiedottamisessa ja sen ymmärtämisessä tultu lähihistoriamme törkeimpien kusetuskausien kautta. Kommunistiyliopistomme ovat syytäneet politiikan ja tiedottamisen markkinoille alkoholisoituneita pölvästejä, joitten ainut tarkoitusperä on hämmentää. Opiskeluaika on ankkuroinut heidät vasemmistolaiseen politiikkaan ja kulttuuriin, jossa typpenä on vieläkin neuvostokommunismin hyväily. Voitpa löytää sieltä vielä pörröpää Che Guevaran karvoja.
      Yritä sinä nyt siinä yrittäjänä pitää oikeistolaisen ajatusmaailmasi puolta tai raskaan metallin sorvarina perustuslaillisen ajatusmaailmasi puolta.
      Vaikeaa on, kun jotain kirjoitat, heti trollaat.
      Olisiko aika herätä tähän hetkeen, selventää itselleen käsitys ympäröivän yhteiskunnan tilasta ja sen totuuksien vastaavuudesta omaan käsitykseen nähden.
      Vajaan neljän vuoden päästä on mahdollisuus äänestää seuraavan Eduskunnan koostumuksesta. Nyt on menossa törkeästi toimiva, tuon yhden totuuden käynnistämä vallankumousyritys laillista hallitusvaltaa vastaan.
      Ihmettelen kuinka paljon tuon yhden totuuden porukan pitää hävitä vaaleissa, että se ymmärtää asettua Perustuslain ja Valtiosäännön sanelemiin toiminnan rajoituksiin ja mahdollisuuksiin.
      En tue edes puhaltamalla kapinnallisen yhden totuuden vihersosialismin pyrkimyksiä ja valehtelua. Seuraavat vaalit ovat mahdollisuus siirtyä terveempään kansalliseen politiikkaan. On vaan hyvä muistaa, että ei äänestä nykyopposition rähinöitsijöitä ja ulkoparlamentaarisia painostajia.

    • Anonyymi

      Suojelupoliisille ov työsarkaa nyt meneillään olevan lailliseen hallitukseen kohdistuvan ulkoparlamentaarisen painostuksen tutkinnassa. Puuhamiehet esiin ja syytteeseen.

    • Anonyymi

      Ainakin se on fakta, että muut puolueet eivät ottaneet valtion varoja kuluttavaa kela-peräistä haitallista maahanmuuttoa tarpeeksi vakavasti. Siksi perussuomalaiset menestyivät vaaleissa. Työperäinen maahanmuutto, joka tuo verotuloja, onkin sitten täysin eri asia.

      • Anonyymi

        Muidenkin puolueiden kannattaisi nyt osoittaa, että he haluavat puuttua ongelmiin, joita suurissa kaupungeissa on viime aikoina esiintynyt. Sillä tavalla ne voisivat tarjota persuille vaihtoehdon, joka puuttuu noihin ongelmiin, mutta samalla ylläpitää demokraattisia arvoja ja vastustaa kaikenlaista ihmisarvoa loukkaavaa käytöstä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe