HURRIT POIS MOKAAMASTA SUOMALAISIA.

Anonyymi-ap

Erittäin syrjivää tuo hurrien räksytys.Eihän Suomen maata anneta kaikkien tallattavaksi.Hurrit ei selviä tuosta mollaamisestaan millään anteeksi pyynöllä.

14

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hurrit ei ole muuttuneet.Polkeneet ja halveksineet aina Suomalaisia.Hurrit on saatava vastuuseen rasismista Suomalaisia kohtaan.Tuo kukkoilu loputtava.Hurrit ei kestä päivän valoa historiassa.

      • Anonyymi

        Historiaa on ehkä katsottava sen valossa eikä kieltä leimaten.

        Suomessa valtaa on pidetty rannikolta käsin. Tuolla oli kanta asutusta varhain joka tunnetaan varsin hyvin 1200 luvulta lähtien.

        Osa asutuksesta on germaani peräitä osa Ruotsinkielistä. Valtakuntamme asutus oli Länsirannikolla pitkälti Ruotsinkielistä ja Ruotsin vaikutus keskiajalta vahvaa.

        Suomi oli pieni osa siitä mitä se nyt käsitteenä on

        Itäinen Suomi oli lähinnä erämaata kuten muu Suomi nyky käsitteeseen verrannollisena. Itä Suomi oli lähinnä laatokalta tulleiden erän nautinta alueita .Niin oli myös Varsinais Suomen alueista suurin osa, mutta toisin ,rannikko Suomalaisten ,jossa Ruotsin kieli oli vahvassa asemassa vaikka ajateltaisiin tuota sen kautta ,ketkä ovat alkuperä kansaa ja Suomalaisia. Toki kansan kieli on ollut Suomi, mutta esim. paljon myöhemmin tuo Ruotsin vaikutus rannikkoseudulla näkyi lehtien ilmestymisessä Ruotsin kielellä, joka periytyi lähinnä Ruotsin vallan vaikutuksesta.

        Niinpä Suomi kansakuntana on varsin nuori käsite kansana, savupirteissä asuneita lukuun ottamatta ja oma valta ,sekä sen ylläpitäminen valta käsitteineen nuorta historian valossa.

        Valta Ruotsin kautta keskittyi Turkuun ,jossa sijaitsi tuo Turun linna jota käsin sitä Ruotsi laajensi. Alun alkaen jos katsottaisiin kartalta tuo keskittymä oli nykyisen Turunlinnan suppea alue sen ympärillä jonka ympäriltä itse Turku on syntynyt laajentuen joen toiselle puolelle Kaarinaan ja sen sekä muun tuolloisen Maarian alueille levittyen. Ruotsin kuninkaan lähtökohdista tuo valta keskus olisi lähinnä viiden sentin kokoinen pläntti nyky Turussa alun alkaen.

        Hallitsijoilla on kuitenkin ollut näkemys vallata ja sen olemuksesta toisin kuin savupirteissä asuvilla Suomalaisilla jotka ovat saaneet asuttaa tuon vallan alla kuninkaan maita jotka Ruotsalainen suurvalta julisti omakseen ,syöden myös tuon vanhan asutuksen perintöoikeuden omiin maihin ,jota lienee ei ole osattu mieltää liittyneeksi vallan olemukseen enne valtiaita. Toki Venäjällä on samoin valta mielletty ,mutta Suomea ei kansakuntana samoin ,vaan kansa on koostunut heimolaisista ,joilla on ollut erä nautintoja noilla korpimailla jotka nämä "suurmiehet " ovat katsoneet omakseen ja pyrkineet hyödyntämään valtakuntien vero läheteiksi .,milloin luvaten asumisoikeuksia ja verovapauksia maille jotka ovat halunneet asuttaa ,jotka ovat olleet erä asutuksi pirtteineen.

        Tuosta lähtökohdasta asutus on levinnyt ,vaikka kyllä sitä on ollut mm. Hämeessä ennen tuotakin. Toki perintö oikeudet ,jos niitä on sellaisina pidetty on muuttuneet kuninkaan verotiliksi tai kartanokulttuurin säteritilojen aputiloiksi ja heimokulttuurit kärsineet kolauksen.
        Tuosta tarkastelu lähtökohdasta voi syyllä kysyä ja ihmetellä miksi Suomalaisten pitäisi ihannoida jotakin ulkoa tullutta kulttuuria tai valtaa?

        Samoin tuon kielellisen kysymyksen puitteissa voimme lähinnä historian valossa ymmärtää että Suomaisuus ei ole kieli kysymys vaan vallan kautta iskostettu asia kansalaisiin. Puhui Ruotsia ,joka on ollut vallan lähellä toimineiden valtakieli on ymmärrettävä että se iskostui myös ihmisiin jotka ovat ehkä puhuneet niin Suomea kuin Ruotsia tai pelkästään Ruotsalaistuneet kielellisesti, sillä maa oikeutus on vaatinut sen viljelemiseksi kanssa käymistä .

        Suomalaisuutta tuskin on syytä kielellistää tai kieltä asettaa pannaan, kansalaisuuden määrittämiseksi. Tosi asia on se että kaikki me olemme Suomalaisia eri lähtökohdista ja monilla meistä on tuo Ruotsi ollut myös puhuttu kieli joka on ajan saatossa unohtunut sillä aika on muuttunut ja Ruotsin valta haihtunut jolloin kieli tarve on muuttunut. Sukunimiä ei Länsi Suomessa ollut .Ne oli vain valta suvuilla. Muutoin oli patronyymit vallalla .Itä Suomessa oli toisin ja tuolla myös väestö vaikutus vahvemmin heimolais valtainen jolloin tuo ns. sukunimi on ollut monasti lähinnä heimoon liittyvä nimi ,Karhu, Karhus ,Karjalainen tms..

        Koska koostumme moninaista lähtökohdista on ehkä tärkeää että koetamme olla yhtenäisiä ja yhtenäinen kansa kunta moninaisista lähtökohdista ja etenkin Suomalaisia ajaen yhdessä omia asioita yhteistä hyvää silmällä pitäen rikkomatta tuota yhtenäisyyttä kielellisillä näkökulmilla.

        Noista lähtökohdista voisi myös nähdä asiaa siten että yhtenäisyys on se jota tulis vaalia jotta olisimme kansakunta kansakuntien joukossa emmekä erillisiä ihmisiä ihanteinaan .Kansakunta on yhteisen tavoitteen ja hyvinvoinnin luomisen perustavaa laatua olevia pohjia ja sen pohjalta kiteytyy kansalais aate sekä valtio pohja ilman alamaisuutta.


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🔞 ­­­N­­y­m­­f­­o­m­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17934555O

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Näyttää siltä, että "hurrit" harjoittavat rasismia kansanryhmää kohtaan, vaaleissa toiseksi eniten ääniä saaneita perussuomalaisia kohtaan!

      • Anonyymi

        Vahvasti siltä vaikuttaa.


    • Anonyymi

      Hurrit ei milloinkaan ole tehneet mitään hyvää Suomalaisten hyväksi.Kynsin hampain kynimässä ylimielisellä otteella etuja itselleen.Herätkää kansalaiset.

    • Anonyymi

      no niin..nyt ne on jättämässä hallituksen,kun ovat pilanneet koko projektin.Rahaa ei oo säästelty.Suomen kansan äänetämät henkilöt on nyt tikun nokassa.ULOS KOKO EDUSKUNTA TALOSTA NUO KAVALTAJAT.

      • Anonyymi

        no niin..nyt ne on jättämässä hallituksen,kun ovat pilanneet koko projektin...

        Minkä projektin ja ketkä pilanneet?

        Perussuomalaiset eivät päätä eduskunnan kokoonpanosta. Suomessa kansalaisilla on yleinen ja yhtäläinen äänestysoikeus kansanedustajavaalissa.


    • Anonyymi

      HURIT ei ole Suomen etu missään muodossa.

    • Anonyymi

      suomeen mahtuu useampiakin kieliä. Jos ruotsinkieli ei ole hyvä, niin suomea puhuu vielä harvempi.

    • Anonyymi

      eihän tässä nyt kielistä ole kyse..hurrien käytös on rasistinen.

      • Anonyymi

        Miksi Henrikssoni eikä alapesuastia Bidee julkaise ja aseta näytille omistamiaan Freudenthal mitaleitaan. Tämän partajeesuksen oppeja levittelevät edelleen. Rasismia on se etteiveät Herikssonni ja Bidee koskaan eikä missään ole puolustaneet Suomea eikä suomalaisia. Kaikki muu heikka-aavikoita myöten menee suomalaisten ohi,
        Hyvät suomalaiset herätkää seuraavien vaalien aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Henrikssoni eikä alapesuastia Bidee julkaise ja aseta näytille omistamiaan Freudenthal mitaleitaan. Tämän partajeesuksen oppeja levittelevät edelleen. Rasismia on se etteiveät Herikssonni ja Bidee koskaan eikä missään ole puolustaneet Suomea eikä suomalaisia. Kaikki muu heikka-aavikoita myöten menee suomalaisten ohi,
        Hyvät suomalaiset herätkää seuraavien vaalien aikaan.

        Nimi käsitteiden pohjalta ruotsalaisuus tulkinnat:
        Henrikson on patronyymi ei Ruotsalaisuuteen viittaava nimi. Nimiä käytettiin siten Suomessa .Nimi viittaa Länsi Suomalisuuteen ,jossa patronyymit olivat tapa nimetä syntynyt lapsi. Tytär syntyi dotter pääteellä ja poika son ,josta johdannainen Henrikin poika on .Henrikson. Sukunimi laki tuli Suomeen 1920 luvulla jolloin noista käytetyistä patronyymeistä jäi kirjattuna joille kuille sukunimi. Poikkeuksen papiston kirjauksissa on mm. tosin on käytetty esim. Adams dotter ,joka sisälsi käsitteen Aatamin tytär eli isätön tyttö kun isää ei ollut nimettäväksi .Patronyymit syntyivät isän nimen pohjalta. Kaikkea ei kannata ennalta suoralta kädeltä liittää kansalaisuuteen. Tuo oli kuten kuvattu yleinen tapa kansan parissa nimetä lapsi jolla ei elämänsä aikana sitten muuta nimeä käytännössä sukunimenä ollut .Etunimi kyllä.


    • Anonyymi
      UUSI

      Hurrien ylivalta täytyisi lopettaa kokonaan,nämä loiset käyttää vain suomalaisten rahoja,Viking Laine,närpiön tuet,ylioppilaiden kiintiöt vaikka on miten tyhmä ylen rahoitus 20% näille mongertajille kannatus 4-5%,tv pakkosyöttöö jatkuvasti,ruotsinkieli pitää lopettaa kokonaan suomesta tulis miljardien säästöt

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe