Suomalaiset eivät hyväksy rasismia!

Anonyymi-ap

Kansan spontaanit mielenilmaukset ovat jyrkästi rasismia vastaan. Rasismille ei ole kannatusta kansan keskuudessä, vain onneton vähemmistö on rajuja rasisteja.

20

274

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      " kansan " ?

    • Anonyymi

      Vieläkin vähemmän porukkaa kuin adressissa eduskuntatalon luona. Olihan niitä kai muutama tuhat, mutta kyllä ulisevaa vihervassaria löytyy stadista. Uli uli vaan :)

      • Anonyymi

        Kun ääniä antoi 120 000 adressiparkujaa, niin marssimaan niistä riitti stadissa vain murto-osa. Oli siellä kaikenlaista v-sanaa viljelevää haahkaa. Oliko se hamsteriruokien syöjäkin siellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ääniä antoi 120 000 adressiparkujaa, niin marssimaan niistä riitti stadissa vain murto-osa. Oli siellä kaikenlaista v-sanaa viljelevää haahkaa. Oliko se hamsteriruokien syöjäkin siellä?

        Ei ollut kikkelikuva0llikainenkaan. Karmee tiktok sillä muuten...


    • Anonyymi

      Muslimit käyvät keskenään rasistista sotaa sunnien ja shiiojen välillä verisesti
      ja niitä on maailmassa pari miljardia ja ne marssivat Suomeen ellei
      toimenpiteisiin ryhdytä

    • Anonyymi

      Jos rasismi teidän mielestä on sitä, että ei haluta matuja tänne sotkemaan, tekemään rikoksia ja elämään Suomalaisten veronmaksajien rahoilla ? Niin olen rasisti .

    • Anonyymi

      Minä olen rasisti minä olen rasisti joko uskot minä olen rasisti et sinä eikä kukaan voi estää

    • Anonyymi

      Kansan pitää myös pitää huolta siitä,että rasismia ruokkivia tekijöitä ei ilmaannu maahanmuuttajien tekeminä rikoksina kuten esim raiskauksina(suhteutettuna todella paljon) ja ikielätettävinä!
      Sopettamiseen on suomalaisten ja tulijoiden suhtauduttava aikuisen mielellä eikä lapsen hölinällä!
      On toiveajattelua maahantulijan tulevan aina para itsensä kanssa!

    • Anonyymi

      Islam on maailman nopeimmin kasvava uskonto mikä on suuri vaara

      Muslimien lukumäärän kasvaa massiivisesti 70 % vuosina 2015–2060.

      suuri lapsiluku
      väestön nuoruus, syynä

      Muslimien osuus lisääntyy muuttoliikkeen seurauksena jyrkästi Suomessa jos sitä ei estetä

    • Anonyymi

      KUKAAN SUOMALAINEN EI HALUA MAAHAN TULEVAN RASISTEJA.
      ON NOLLA TOLERANSSA OLTAVA MAAHAN TUNKEUTUJEN SUHTEEN.
      SOTA ON AINA PARAS RATKAISU.

    • Jos rehellisesti lukee perussuomalaisten kirjoituksia netissä, ei kukaan rehellinen suomalainen voi välttyä havainnosta, että kyllä perussuomalaisissa monet ovat ja suurelta osalta ovat nimenomaan rasisteja. Ei niitä kirjoituksia voi muuten tulkita, jos on rehellinen. Ja toinen havainto on että perussuomalaiset tai ainakin suuri osa heistä on äärioikeistolaisia. Ja kolmas havainto on, että monet heistä vaikuttavat olevan yleissivistykseltään alle keskitason. Ja juuri tuo joukko on vahvasti Purran kannattajia. Tämä on fakta. Ja Orpo vakuuttaa, että heillä (siis hallituksella) on nollatoleranssi rasismiin. Mutta kannattajajoukoilla ei ole nollatoleranssia. Ei se riitä, että vain sanoo, se pitäisi myös olla niin käytännössä. On siellä älykkäitäkin, vaikkapa Halla-aho. Täytyy muistaa, että älykäs voi yhtä hyvin olla mallikansalainen kuin roisto. kelvoton kansalainen. Äly ei tarkoita, että on viisas ja hyvä ihminen. Suuret rikolliset ovat usein myös älykkäitä. Minäkin kallistun näkemykseen, että perussuomalaiset ovat äärioikeistoa noin yleislinjaltaan. RKP kyllä näkee totuuden, mutta näkeekö Orpo. Yhteistyö on vaikeaa luonnollisista syistä. Ei ole samansuuntaista, jos lukee Orpon vakuutuksen ja monien perussuomalaisten kirjoituksen. Ne ovat usein vastakohdat. Epäilen, että hallituksella tulee olemaan vaikeaa jatkossakin. On niin vastakkaisia näkemyksiä tällä hallituksella.

      • Anonyymi

        Natsijohtajat olivat suurimmaksi osaksi hyvin älykkäitä. Natsit saavuttivat paljon mikä toki viittasi siihen, että tyhmiä he eivät voineet olla organisoidessaan niin valtavan koneiston, silti tutkijat hieman ihmettelivät heidän korkeaa älykkyyttään. Hitleriä ei koskaan kuitenkaan testattu, keskimääräistä älykkäämpi hänenkin täytyi olla, jääden kuitenkin lähipiiristään jälkeen. Hitler itse sössi koko touhun pakkomielteenään tehdä itse sotilaallisia päätöksiä, ja siksi hänen salamurhaamistaan eivät länsiliittoutuneet suunnitelleetkaan, Hitler oli itse itselleen pahin vihollinen, lännessä tiedettiin jo etukäteen, että Hitler tulee sekoittamaan koko suunnitelmansa, ja kohtaa loppunsa.

        Naurattaa koko tämä rasismiöyhötys, osa ihmisistä on ilmeisesti alkanut kuvitella olevansa täydellisiä enkeleitä toisilleen, mutta olemme valitettavasti vain ihmisiä. Sivistykseen toki kuuluu pyrkimys hyvään ja kauniiseen, ei siinä mitään ihmeempää ole. Ehkä ihmisen tarkoituskin on muuttua jumalalliseksi, tavallaan siis enkelin kaltaiseksi, jos ajattelemme asiaa metafyysisesti, vaikka ihmiset ovat nykyään pinnallisempia, ja materialistisempia, kuin koskaan aikaisemmin, länsimaissa varsinkin, jossa kulutamme valtavasti, sekä korostamme ulkoista olomuotoamme.

        Ongelma on siinä, jos tänne tulevat eivät halua olla kaltaisiamme, vaan käy kuten Ruotsissa on käynyt, syntyy rinnakkaisyhteiskunta, ei etnisyys ja uskontokaan vaihdu maasta toiseen siirryttäessä, ne usein vain korostuvat uudessa ympäristössä. Ihmiset ovat erilaisia, ja miksi kaikkien edes pitäisi olla samanlaisia, arvot pitäisi kuitenkin olla kaikilla aika samanlaiset, varsinkin jos mennään ns. sivistysvaltioon, kauheeta, tässähän viittaan "rasistisesti" siihen, että on myös valtioita, joiden sivistys ei ole kovinkaan häävi.

        Mutta leikitään me suomalaiset vaan näitä "enkelileikkejämme" ja katsotaan mihin se johtaa, taivaaseen, vaiko helvettiin?


      • Anonyymi

        uli uli


      • Anonyymi

        On se aina hyvä juttu, kun meille tyhmemmille tulee tollainen älykäs narsisti kirjanoppinut ja fariseus paasaamaan. Pitääkö nyt uskoa kuin lammas?


    • Anonyymi

      Voi helvetti mikä älykääpiö aloittanut juttunsa,

    • Anonyymi

      Mustalaisetkin syyttävät meitä Suomalaisia rasisteiksi.
      Voisimmekin ottaa heidät kaikki 18 - 65 vuotiaat työllisiksi, eli työnhakijoiksi kuten muutkin työttömät Ihmiset. Miksi maksaa terveille eläkettä!! Jos pää on pipi on meillä paikkoja niillekin.

      • Anonyymi

        Jännä juttu miten Ruotsin kuningas antoi satoja vuosia sitten määräyksen, että rötöksestä kiinni saatu mustalainen saatiin hirttää ilman oikeudenkäyntiä, mustalaiset alkoivatkin siirtyä Suomeen, koska täällä kuninkaan määräystä ei pahemmin noudatettu, olimmeko me jo tuolloin suvaitsevampia, kuin ruotsalaiset?

        Mustalaisetkin ovat muuttuneet, nykyään on KELA ja eläke, hevonenkin vaihtunut Volvoon, onko se sitten parempaa kehitystä, tavallaan on, tavallaan ei ole, Ennen elämä oli selkeämpää, oli kova kuri ja järjestys, rangaistukset ankaria. Olemmeko nykyään liian hempeitä, suvaitsevia, oikeastaan kuitenkin vain naiiveja. Jos on näitä vähemmistöjä, jotka eivät suostu tulemaan nykyaikaan, toivottavasti emme aja yhteiskuntaa naiiviuuttamme kaaokseen, ja anarkiaan, Ruotsi menee meitä edellä, siitä voimme nähdä omankin tulevaisuutemme, tai ehkä tapahtuukin jokin ihme, kehitys kehittyy ja ihmisistä tulee fiksuja ja sivistyneitä, ehkä teknologinen kehitys auttaa meitä siihen, eikä ihminen halua enää satuttaa toista ihmistä....


    • Anonyymi

      Kun suvakki silmäsä aukasee sitä aikaa odotan, kylhän häpeevät jutujaan suomalaista vastaan mitä ovat huutaneet.

    • Anonyymi

      Jospa aloittaisitte itsestänne, ettekä käyttäytyisi siten oman maan kansalaisia kohtaan, kiitos.

      Minä protestoin teitä,narsisteja jotka niin kovasti yritätte manipuloida muita olemaan samaa mieltä kanssanne.

    • Anonyymi

      punaiset ja vihreät nostaa sen esiin poliittisena työkaluna-lähinnä nuoret menee ansaan siinä ajattelussa

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe