Luonnontiede vahvistaa luomisen

Luonnontiede vahvistaa luomisen
Viime vuosien luonnontieteellinen tutkimus on tehnyt luomisesta kiistattoman tieteellisen tosiasian. Luomakunnasta on paljastunut Suunnittelijan sormenjäljet sen kaikilta tasoilta.
Luonnon perusvuorovaikutukset, aurinkokuntamme sijainti kosmoksessa, planeettojen rakenne ja ominaisuudet, kaikki kertovat elämänmyönteisestä suunnittelusta. Kaikki on suunniteltu, jotta eläviä soluja voi olla olemassa. Soluja, jotka voivat nähdä, kuulla, haistaa ja maistaa!
Solun olemassaolo vahvistaa sen tekijän nerouden
Solussa täytyy olla välittömästi tehdasasennettu kopiointikoneisto. Sattumalta syntynyt solu ilman kopiointikoneistoa olisi vain pelkkä tähdenlento kosmoksen yksinäisyydessä. Pelkkä, taianomaisesti ilmestynyt kopiointikoneisto, taianomaisesti syntyneeseen soluun, ei kuitenkaan vielä riittäisi. Kopioitu teksti täytyy myös oikolukea ja virheet on korjattava heti, koska muuten seuraavaan ihmissolujen sukupolveen syntyisi joka kerta 3 500 kopiointivirhettä lisää, ja elämä loppuisi nopeasti.
Soluissa pitää olla myös tehdasasenetut soluelimet
Elämä on solullista. Soluelimiä tarvitaan heti, samaan tapaan kuin ihmisyksilö tarvitsee maksan ja munuaiset. Jos väitetään, että alkuliemen molekyyliketjut pystyvät tuottamaan itsestään kopioita, unohdetaan, että ne eivät tee mitään ilman soluelimiä, joista solukalvo on tärkein. Pelkillä molekyylien ketjuilla ei tee mitään ja ne hapettuisivat välittömästi ilman suojakalvoa. Vaikka ilmakehä olisi ollut hapeton, ei sekään auttaisi, koska vesi purkaisi ketjut.
Solukalvo ei ole mikään, ympäristöstään eristetty rasvakupla, vaan hyvin monimutkainen soluelin, jossa on kymmeniä kanavia, pumppuja, tunnistinmolekyylejä jne. Kaikkien niiden täytyy olla täysin toimivia, tässä ja nyt, sillä yhdenkin puuttuminen aiheuttaa solun kuolemisen välittömästi. Tämä vahvistaa silmänräpäyksessä tapahtuneen luomisen!
Alussa ei ollut alkulientä vaan ohjelmoituja tietokoneita
Solu on osoittautunut erittäin monimutkaiseksi tietokoneeksi. Sen tiedosto on moniulotteisesti järjestetty DNA, josta tulostetaan RNA-molekyylejä, joista edelleen muokataan proteiineja ja erilaisia RNA-molekyylejä solun käyttöön. Solutietokoneen ohjelma on muun muassa solun epigeneettisessä ja histonikoodissa. Tästä kannattaa lukea lisää Tomi Aallon uutuuskirjasta: Epigeneettinen informaatio ja kadonnut evoluutio (https://kauppa.luominen.fi/epigeneettinen-informaatio-ja…).
Solujen tietokoneohjelmat määräävät niiden erilaistumisen
Nämä tietokoneohjelmat myös sopeuttavat eliöt nopeasti ilmaston ja ravinnon saannin muutoksiin. Solu tekee kaikkensa pitääkseen DNA-tiedostonsa muuttumattomana ja järjestelmä on rakennettu siten, että sopeutumien tapahtuu ilman muutoksia DNA:ssa, sillä DNA:n kopiointivirheet (mutaatiot) rappeuttavat eliöitä ja vievät ne sukupuuttoon.
Biologiassa on tapahtunut vallankumous
Evoluution moottori ei ollutkaan DNA:n sattumanvaraisissa muutoksissa, jotka tappavat, kun niitä kertyy tarpeeksi. Evoluution "luoja" ei ollutkaan luonnonvalinta, vaan luomisessa valmiiksi tehdasasennetut tietokoneohjelmat, jotka mahdollistavat nopeat muutokset ja näin ollen hengissä pysymisen alati muuttuvassa langenneessa luomakunnassamme.
Sattuma ei kirjoita tietokoneohjelmia
Tämä on itsestään selvä asia. Erittäin hyväksi luotu (1.Moos.1:31) maailma kirottiin (1.Moos.3:17), kun ihminen epäili Jumalan sanaa. Kirotussa maailmassa mikään ei kehity "kelpoisemmaksi", kuten uusdarvinistit esittävät, vaan kaikki rappeutuu kiihtyvällä vauhdilla. Ihmistä piinaavat nykyään kymmenet tuhannet sairaudet ja joka toinen saa syövän. 16 % ihmisistä ei enää saa jälkeläisiä, koska ihmiskunnan DNA rappeutuu todella nopeasti. Tästä ei meitä pelasta mikään "genomikeskus", jollaista Suomeenkin suunnitellaan. Pelastaja on Luojamme, joka Jeesuksessa tuli ihmiseksi ja lunasti meidät synneistämme ristillä ja uskomme Häneen, meille lahjoitetaan iankaikkinen elämä uudessa luomakunnassa, jossa ei enää ole sairauksia eikä kuolemaa,
Sanoma rististä on hullutusta
niille, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima. Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisaitten viisauden ja teen tyhjäksi ymmärtäväisten ymmärryksen." Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hulluudeksi? (1.Kor.1:18-20). -- Tähän voimme sanoa -- Amen!
https://luominen.fi/pekan…/luonnontiede-vahvistaa-luomisen

8

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä on totta!

    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus, Arto.

    • Kun Jumala loi maailman, Jumala oli jo olemassa, Taivaan Valtakunta oli olemassa, koko universumi ja sen galaksit ja tähdet olivat jo olemassa.

      Hän loi maapallon, maapallon nykyisen järjestyksen ja johtaa tätä salattuna Jumalana. Tämä on koetuspaikka hänen lastensa kehitykselle, kuten kertomus Aatamista ja Eevasta Paratiisissa meille kertoo. Ei ollut Paratiisi kuin siellä Eedenissä, eikä karkotuksen jälkeen.

      Tästä tulee Paratiisi, kun Jeesus tulee takaisin.

      Luomista ja evoluutiota on aina molempia. Tiede ei vielä tunne koko prosessia yksityiskohtaisesti. Uskovien mielestä siinä oli evoluution lisäksi Jumala toimimassa myös, suorastaan pääosassa, ateistien mielestä oli vain evoluutiota.

      Fundamentalistiset kreationistit tekevät suurta hallaa kristinuskon apologialle tuolla epätieteellisellä vouhotuksella. Tiede vaan ei vielä tunne asiaa yksityiskohtaisesti, ei tiedä. Teistit tieteessä yrittävät yhdistää luomisen ja evoluutio. Tässä ollaan vielä varsin alussa.

      Ensin pitää myös tutkia mitä Raamatussa sanotaan ja tarkoitetaan. Luomiskertomus pitää ensin kääntää nykykielelle, sitten vasta sen voi tulkita kirjaimellisesti:

      "Tämä on kertomus tästä taivaasta ja tästä maasta.

      Alussa loi Jumala taivaan ja maan. Hän teki sen tietynä aikakautena maan historiassa. Hän teki sen kuudessa aikakaudesta ja lepäsi yhden aikakauden.

      Hän nimitti aikakaudet päiviksi. Päivät menivät näin: Ensimmäinen päivä: ... Toinen päivä: ... jne."

      Nyt sen voi ottaa kirjaimellisesti, ja joka päivän kohdalla käännös nykykielelle ensin. Mitä Jumala oikeasti sanoi ja tarkoittaa? Sitten voi tulkita kirjaimellisesti, ei ennen. Tuo puhe oli tarkoitettu muinaisille ihmisille ja muinaisille Israelille. He ymmärsivät sen täysin. Siinä on Jumalan osuus lyhyesti maapallon historiassa. Nykyihmisen täytyisi osata lisätä siihen myös tähtitiede, geologia, historia, biología jne. Ei sitä vielä osata.

      • Tarkoittaako Olli, että koko maailmankaikkeus on ollut olemassa ennen Jumalaa????


        Jos väität noin olet pahasti harhassa, kuten Ev. Lut. kirkon piispat.


      • Anonyymi

        Mistä Olli sai 6 + 1 aikakautta???

        Raamatussa ei puhuta siitä sanakaan, kerrotaan mitä tapahtui viimeisen 6 pv aikana, kaikki muu oli tehty ennen 1 pv alkoi....pv pituutta ei kerrota, saattoi olla vaikka 100 v. meidän ajassa!


      • Arto777 kirjoitti:

        Tarkoittaako Olli, että koko maailmankaikkeus on ollut olemassa ennen Jumalaa????


        Jos väität noin olet pahasti harhassa, kuten Ev. Lut. kirkon piispat.

        En tarkoita, vaan kun Jumala loi, hän oli jo olemassa, samoin koko maailmankaikkeus, paitsi maapallo ja sen nykyinen järjestys.

        Se mikä luotiin, oli maapallo ja sitten sen nykyinen järjestys. Kaikki mikä luotiin on luotu. Ikuiset asiat olivat jo olemassa, kuten Jumala, universumi ja perimmäiset luonnonlait.

        Tämä ymmärrys on hyvin harvinaista tiedepiireissä ja teologisissa piireissä, mutta kun sen sanoo, kaikki ovat samaa mieltä, kun sen ymmärtää, niin tajuaa, että niinhän sen täytyykin olla.

        Kirkon ilmoituksissa se sanotaan suoraan, muttei monet kirkon jäsenet käännä tajua, van ovat taipuvaisia fundamentalistisen kreationismin houkutukseen. Se on kuitenkin täysin väärä oppi ja täysin epätieteellinen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mistä Olli sai 6 1 aikakautta???

        Raamatussa ei puhuta siitä sanakaan, kerrotaan mitä tapahtui viimeisen 6 pv aikana, kaikki muu oli tehty ennen 1 pv alkoi....pv pituutta ei kerrota, saattoi olla vaikka 100 v. meidän ajassa!

        Saman asianhan minä sanoin! Päivien pituutta ei sanota, kuusi luomispäivää ja yksi lepopäivä. Päivä on aikakausi, sitä sanotaan vaan päiväksi, päivällä on sitten toinenkin merkitys, mistä se sana on otettu, valoisa aika ja pimeä aika ovat erikseen ja se valoisa aika on päivä.


      • santtunen kirjoitti:

        Saman asianhan minä sanoin! Päivien pituutta ei sanota, kuusi luomispäivää ja yksi lepopäivä. Päivä on aikakausi, sitä sanotaan vaan päiväksi, päivällä on sitten toinenkin merkitys, mistä se sana on otettu, valoisa aika ja pimeä aika ovat erikseen ja se valoisa aika on päivä.

        Miksi sitten Raamattu kertoo, että tuli ehtoo ja uusi päivä ja aamu. Ei sovi jaksoihin vaan päiviin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe