Muistutuksena kristityille Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen SANAN ydin

Anonyymi-ap

Kysymys suurimmasta käskystä

"Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja, kysyi Jeesukselta pannakseen hänet koetukselle: Opettaja, mikä on lain suurin käsky?

Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein.

Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."


Ei siis rakkaus mammonaan ja antikristillisen mammonan epäjumalan palvominen vaan lähimmäinen..myös köyhä, työtön puutteenalainen lähimmäinen !

Muista että kyseessä on Jeesus Kristuksen itsensä mukaan SUURIN KÄSKY ja Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat eli koko Jumalan SANA!

7

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joka tahtoo teidän joukossanne tulla suureksi, se olkoon toisten palvelija, ja joka tahtoo tulla teidän joukossanne ensimmäiseksi, se olkoon kaikkien orja. Ei Ihmisen Poikakaan tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi kaikkien puolesta.

      Mark. 10:43–45

    • Anonyymi

      Jumala ja mammona

      Jeesus: "Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle. Täällä tekevät koi ja ruoste tuhojaan ja varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.

      Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan eivätkä varkaat murtaudu sisään ja varasta. Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi.

      Silmä on ruumiin lamppu. Jos silmäsi on terve, koko ruumiisi on valaistu. Jos silmäsi ovat huonot, koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, millainen onkaan pimeys!

      Kukaan ei voi palvella kahta herraa. Jos hän toista rakastaa, hän vihaa toista; jos hän toista pitää arvossa, hän halveksii toista. Te ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa."

      • Anonyymi

        Raamattu kertoo Jeesuksen toisen tulemuksen tapahtumista seuraavaa:

        "Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle.

        Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista.


        Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.

        Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville:

        "Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne; minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni."

        Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: "Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda? Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut? Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?" Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: "Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle."


        Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville:

        "Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda; minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa."

        Silloin hekin vastaavat sanoen: "Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?" Silloin hän vastaa heille ja sanoo: "Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle." Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."
        (Matt. 25:31-46)


        Monet uskovat virheellisesti, että lampailla tarkoitetaan uskovia Jeesuksen seuraajia ja vuohilla uskosta osattomia ihmisiä. Vuohet ovat yhtälailla Jeesuksen seuraajia, tai pikemminkin sellaisiksi miellettyjä. Miten perustelen asian? Jakeessa 37 vuohet kutsuvat Jeesusta Herraksi, mitä uskosta osattomat eivät varmasti tekisi. Toisessa viimeistä tuomiota käsittelevässä raamatunkohdassa vuohet vetoavat siihen että ajoivat Jeesuksen nimessä riivaajia ja tekivät monia voimallisia tekoja (Matt. 7:22). Jeesus sanoo myös, että ei jokainen, joka sanoo "Herra, Herra", pääse taivasten valtakuntaan, vaan sinne pääse se joka tekee Taivaallisen Isän tahdon (Matt. 7:21).

        Millaisia sitten ovat vuohet? Kun tarkastelemme yllämainittua Matteuksen evankeliumin lukua, huomaamme vuohien toimineen lähimmäisiä kohtaan rakkaudettomasti. Raamatussa ei liikaa painoteta sitä miten tärkeä asia rakkaus on. Vaikka olisimme muuten kuinka voimallisia teoissa ja opetuksissamme, niin ilman rakkautta emme olisi yhtään mitään (1. Kor. 13:1-3).

        Rakkaudettomuus voi tulla esiin siinä että emme auta hädässä olevia lähimmäisiämme, vaan vain itseämme maallista mammonaa maksimaalisesti keräten.


    • Anonyymi

      Kristuksen sanat ovat kyllä jalot ja soveltuu ihmisten välisiin suhteisiin ja itse asiassa kuvastavat ihmisten välistä normaalia asiantilaa.

      Mutta jo Paavali alkoi esittää poikkeuksia niihin jumalattomien saaliinhimoisten petojen takia. Jumalattomat ovat hyväksikäyttäjiä ja pyytävät mukaansa rikosten teille murskaamaan heikkoja.

      Toisaalta Klemeens esitti oikeudenmukaisuutta ruotiessaan että osa rikkaista ahneista tai piheistä kristityistä on oikein saattaa tahallaan köyhiksi.

      Tässä on vaikeaa soveltaa oikein. Maailma, pedot ja jumalattomat ovat ovelia.
      Aikansa kullakin opilla. Itse väitän että Jeesuksen jalot sanat ovat ihmisten välistä normaalia toimintaa.

      • Anonyymi

        Pohjoismaissa Jumalan Sana on totetutunut yhteiskuntamallissa ehkä parhaiten maailmassa (monet ovat sanoneet Pohjoismaiden muistuttavan myös eniten Islamin paratiisia), ja siksi vihollinen on koko ajan tätä Pohjoismaista hyvinvointioikeusvaltiota koittanut alasajaa, murtaa ja tuhota epätasa-arvoisuuden, riiston ja sorron ikeeseen antikristillisellä monilta yksille mammonan epäjumalan palvojien politiikalla. Ihmisellä voi olla vain yksi Jumala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pohjoismaissa Jumalan Sana on totetutunut yhteiskuntamallissa ehkä parhaiten maailmassa (monet ovat sanoneet Pohjoismaiden muistuttavan myös eniten Islamin paratiisia), ja siksi vihollinen on koko ajan tätä Pohjoismaista hyvinvointioikeusvaltiota koittanut alasajaa, murtaa ja tuhota epätasa-arvoisuuden, riiston ja sorron ikeeseen antikristillisellä monilta yksille mammonan epäjumalan palvojien politiikalla. Ihmisellä voi olla vain yksi Jumala.

        Tutkimuksen mukaan viidenneksi islamilaisen ihanteen mukainen maa.

        Tutkimus: Suomi on maailman viidenneksi islamilaisin valtio
        https://www.is.fi/tiede/art-2000000768523.html

        "Suomi on maailman viidenneksi islamilaisin maa, mikäli asiaa tutkitaan siitä näkökulmasta, kuinka hyvin Koraanin opit toteutuvat taloudellisesti, poliittisesti ja sosiaalisesti.

        George Washingtonin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan koraanin opit ja arvot toteutuvat paremmin länsimaissa kuin islamilaisissa maissa.

        Tutkimuksen mukaan maailman islamilaisin valtio on Uusi-Seelanti. Sen jälkeen tulevat Luxemburg, Irlanti, Islanti, Suomi, Tanska, Kanada, Britannia ja Hollanti. Muslimienemmistöisistä maista parhaiten sijoittui Malesia, joka oli sijalla 33.

        Iranilaissyntyisen professorin Hussein Askarin toteuttamassa tutkimuksessa mitattiin maiden kokonaisislamilaisuutta analysoimalla muslimien pyhän kirjan opetuksia oikeudenmukaisuudesta ja tasa-arvosta. Hänen mukaansa monet islamilaiset valtiot käyttävät uskontoa vain valvonnan ja kontrollin välineenä.

        - Monet maat, jotka tunnustavat islamin ja kutsuvat itseään islamilaisiksi, ovat epäoikeudenmukaisia, korruptoituneita ja alikehittyneitä ja ne eivät ole islamilaisia millään mielikuvituksella mitattuna, hän toteaa The Telegraphin haastattelussa.

        Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe