SEISKA tekee parempaa ilmastonmuutosjournalismia kuin YLE

Anonyymi-ap

Joukko näkyviä vasemmistopoliitikkoja jotka ovat saarnanneet ja syylistäneet tavallisia suomalaisia ilmastonmuutoksesta osallistuu tosi tv-ohjlemaan jossa lennetään huvin vuoksi.

Mitä tekee Suomen suurin mediatalo YLE uutiset? On täysin hiljaa vasemmistopoliitikkojen tekopyhyydestä. Puoluekirja suojelee YLE:llä?

Jotenkin surullista että SEISKA tekee kovempaa poliitista ja ilmastonmuutos journalismia kuin 650 miljoonan budjetilla pyörivä yleisradio.

"”Nyt otetaan niskalenkki ilmastonmuutoksesta”, sanoi kansanedustaja ja lähti tosi-tv:n tarjoamalle maailmanympärysmatkalle"

https://www.seiska.fi/kotimaa/nakokulma-nyt-otetaan-niskalenkki-ilmastonmuutoksesta-sanoi-kansanedustaja-ja-lahti-tosi-tvn-tarjoamalle-maailmanymparysmatkalle/1092564

13

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mutta Seiskassa ei sanaakaan Riikan kirjoituksista, Junnilan oikeistotilaisuudessa vierailusta tai Rantasen ja Meren väestövaihtopuheista. Onko liian arka aihe tuolle aviisille?

      Jos vasemmistopolitikot olisi samaa tehneet, kyllä olisi otsikoita. Sannaakin jahdattiin lähes vuosi ja jopa Sannan lähipiiriä.

      Sitäpaitsi onko vastapuoli sittenkin sitä mieltä että lentämistä tulee rajoittaa ilmastomuutoksen nimissä, kun ns. väärät ihmiset ovat lentomatkustajina. Ennen olitte sitä mieltä, että ihmisten lentomatkustelu on yksityisasia ja sen rajoittaminen holhousta. Niin ja by the way YLE on kaikilla mittareilla ja kaikissa tutkimuksissa Suomen luotettavin media, johon on helppo yhtyä.

      • Anonyymi

        Rantanen kiistää uskovansa väestönvaihtoteoriaan niin että siinä teille vähän faktaa, arvon vihervasurit!


      • Anonyymi

        Ylläoleva kommentti on oppikirjaesimerkki vasemmisto-stalinistien suosimasta whataboutismista. Ei kommentoida itse asiaa vaan käännetään se nurinniskoin ja yritetään siirtää keskustelua pois itse alkuperäisestä, usein vasemmistolle kiusallisesta, aiheesta.

        Ja YLE:n uskottavuus on viime aikoina romahtanut, suurelta osin heidän oman toimintansa takia.


      • Anonyymi

        No itsehän tuossa epäsuorasti myönnät ylen politikoinnin. Sinulle siis kelpaa verot, kiellot ja rajoitukset kunhan ei kosketa omaa napaa vaan oikeistoa. Tässä mainiosti todistamme mikä koko ilmastohuuhaan perus ajatus on.


      • Anonyymi

        Niin sinulle yle on "luotettava" vain silloin, kun se pilkkaa ja ajojahtaa oikeistolaisia, mutta kaikki ne mediat jotka kaivelevat vasemmiston taustoja ovatkin "huonompaa journalismia". xD
        Tuskin edes itse huomaat noita elämäsi kaksoisstandarteja. Putinin opeinhan te vasemmistolaiset menette muutenkin.

        Ihan vaan väli huomautuksena te vihervasemmistolaisethan haluatte määritellä miten oikeistolaisen tulisi elää, syödä, ajatella, ajaa yms, mutta hieman kaksinaismoralistista että se ei teitä itsejänne koske. Mutta eihän natsismissakaan malkaa omassa silmässä nähty. Sama asia.


      • Anonyymi

        Mutta kun. Muttakun. Etkö muuta osaa? Yle on täysin näitten vasureitten ja vihreitten valloittama.


    • Anonyymi

      Ei ilmastohumpuuki vasureita koskaan ole koskenut. Ilmastoideologian perus idea onkin nostaa vain oikeistolaisen henkilön elinkustannuksia, veroja yms.
      Koko ilmastohuuhaa on politikoitua vallankäyttöä ja maksajiksi kelpaa vain oikea laita.

    • Anonyymi

      Ei Kait keneltäkään ole jäänyt huomaamatta mikä on ylen toimittelijoiden puolue kanta ? Vihreitä, vasemmistoliitto, demarit ehkä löytyy jostain kiintiö kepu ? Kun tarkastelee uutisointia uudesta hallituksesta , ei taida olla mitään myönteistä. On kyllä ihmeellistä jos tuossa firmassa luuta heilu ?

      • Anonyymi

        On huomioitu Ylen täydellinen vaikeneminen joka on häpeällistä tuolle muuten jatkuvasti ilmastonmuutoksesta paasaavalle verovaroin pyöritettävälle puljulle. Varsinkin bile-Ilmari, on Ylen erityissuojelussa kun on Sannan, tuon Ylen palvoman ihmeolion, kaveri


      • Anonyymi

        Niimpä. On asiasta sekin hyöty kun yle vouhkaa "persu persu persua" jatkuvalla syötöllä, niin Orpo ja kumppanit pääsevät ohessa viemään hallitusohjelmaa eteenpäin, kun punakaarti öyhöttää vain persu inhoaan.😂


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei vasemmistoa koskaan ole kiinnostanut muu kuin oma napa. Ylimielisesti haluavat määritellä "alamaisilleen" eli vähäpätöiselle kansalle mitä pitäisi syödä, millä ajaa, missä matkustaa yms tyhjänpäiväistä ilmastoideologiaa, mutta tunnetusti heitä itsejään se miten opettavat ei koske.
      Ilmastohumpuuki on poliittisideologinen vallankäytön väline jonka lähin aatesukulainen oli 1930 luvun natsismi. Myös siinä aatteessa vähempiarvoisina pidettiin aatteen vastaiset "väärämieliset" tunnetuin seurauksin.
      Ilmastouskonnostakin on luotu kahtiajaon väline.

    • Anonyymi

      YLE valikoi kohunsa ja huolensa sen mukaan millainen puoluekirja on kyseessä:
      Jos ilmastonmuutosta kiihdyttää vasemmistolainen niin se on hyvä
      jos taas persu tai persuja äänestävä tavallinen suomalainen niin se on paha

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe