Miten O-Verify toimii?

Niin, olemme täällä (TÄÄLÄ) jo saaneet vihiä miten onpassiven mullistuksellinen autentikointijärjestelmä toimii. Sinun pitää katsoa tietokoneen kameraan ja sitten näyttää kameralle passia jossa on kuva. Ja tekoäly sitten varmistaa että kyse on samasta henkilöstä.

No, leikitään nyt että tuo olisi todellisuutta ja tuollainen olisi tulollaan.

Tuo vaatisi että sinun on asennettava tietokoneeseesi Ashin tekemä softakikkare joka ottaa tietokoneen kameran haltuun ja välittää kuvamateriaalin onpassiven palvelimelle. Kokemuksesta tiedän että ainakin Amazonin tekoälyratkaisuilla kyettäisiin tosiaan vertailemaan passin kuvaa ja naamaa keskenään ja tekemään johtopäätökset hyvällä prosentilla. Tosin omaa koodia joutuu joka tapauksessa kirjoittamaan. Ja muilla toimijoilla on varmasti vastaava teknologia.

Nyt kun leikitään että tällainen olisi tulossa onpassiveen - laillisuuskysymykset täysin sikseen - niin kuka uskaltaa asentaa omaan tietokoneeseen jotain Ashin tunnetulla taidollaan kirjoittamaa koodia??

15

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkoa edelliseen ...

      Tottakai tiedämme että Ashin taidot eivät missään tapauksessa riitä tuollaisen toteuttamiseen, ja edelleen tehtävänasettelu on niin mielikuvituksellinen ettei open source toteutuksiakaan löydy. Eli ei sellaista ole tulossa, mutta leikitään ...

      Juridisesti tuollainen autentikointi ei ole mitään vahvaa tunnistautumista, joten se menee kategoriaan "suostukoon ken hyvänsä näyttämään passiaan lähetettäväksi internettiin". Tuosta nousisi suuri haloo jos sellaista ratkaisua edes yritettäisiin laajemmin markkinoida, ja se tyrmättäisiin välittömästi. Ash voisi mahdollisesti joutua itsekin vastaajaksi jos tuollainen tekniikka tulisi käyttöön. Tietosuojariskit ovat hurjat. Eikä Ash sellaista julkisuutta missään tapauksessa kaipaa.

      Mutta annetaan uskovaisten kuvitella mitä tahansa. Sehän on Ashin strategia. Kunhan maksavat.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        ❤️ ­­N­­­y­­­m­­f­­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17948016y

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anteeksi lahkolaiset kun kirjoitan taas negatiivisessa hengessä onpassivesta. Mutta kaikki edellä kirjoitettu perustuu raudanlujaan kokemukseen IT alasta, bisnesmaailmasta sekä juridiikasta. Edellisten johtopäätösten tekeminen ei kylläkään edellytä kovin ihmeellistä osaamista, pelkkä maalaisjärki sekin riittää tässä varsin pitkälle.

      Jos teillä on asiapohjaisia vastakommentteja, niin vastaan niihin mielelläni.

      Ja tottakai haluamme lahkolaisten "valehtelija" kommentteja myös, sillä tämä on mainioista mainioin HUUMORIPALSTA!

    • Anonyymi

      Ja yksi kysymys on se että miten voidaan varmistaa että näyttää aidon passin? Äkkiähän jollain photoshopilla kyhää jonkun aidolta näyttävän kopion jossa tiedot voivat olla mitä vain. Onpassivella kun ei ole mitään mahdollisuutta tarkistaa että onko passi oikea vai ei.

      • Anonyymi

        Tuo on totta. Kameran resoluutio ei millään ole niin tarkka että se kykenisi erottelemaan photosopatun passin oikeasta, vesileimoineen kaikkineen. Ja naamankuva: minä otan screenshotin helmannin facebook sivuilta ja näytän sitä kameralle, MUAHAHAAA


    • Anonyymi

      Miksi lahkolaiset eivät kommentoi näitäkään ristiriitoja onpassivessa? Pitäisikö onpassiveen vain sokeasti uskoa vaikka siinä on aivan ilmeisiä ristiriitoja?

      • Anonyymi

        No eihän nämä lahkolaiset osaa vastata mihinkään kysymyksiin. He vain toistavat mitä ehidän on käsketty toistamaan ilman että he tietäisivät mitä he sanovat.


      • Todellakin, lahkolaiset toistavat sitä mitä kuulevat onpassiven videoissa eivätkä itsekään ymmärrä. Sen tähden he eivät osaakaan referoida videoita mitenkään tai kertoa mistä isoista uutisista on kysymys. Aivan kuten helmannikin sanoo, liittymällä saa tietoa, mikä tietenkin on puutaheinää.


    • Anonyymi

      Taas saatiin hyvä esimerkki siitä miten nämä onpassive lahkolaiset eivät oikeasti tiedä tästä asiasta mitään. Ikävä nähdä että he yrittävät valehtelemalla saada ihmisiä mukaan tähän selvään pyramidihuijaukseen.

      No toisaalta eipä he ole saanut kovin montaa mukaan ja tämä kuolee omaan mahdottumuuteen. Ainut voittaja tässä on Ash.

    • Ettekö te lahkolaiset todellakaan ymmärrä mistä olen tässä kirjoittanut? Tosin se että olette onpassivessa voisi hyvinkin selittää miksi ette ymmärrä. Onpassive kun on todellakin pölhökustaiden toivomuskerho. Mutta se on nähdäkseni väärin että ette joudu maksamaan typeryydestänne. Toivottavasti "automaattinen tienaaminen" alkaisi pian: te maksatte ja Ash tienaa.

    • Anonyymi

      Tässä se taas nähtiin että onpassivelaiset keksivät asioita omasta päästä.

    • Jyri Samuli, tiedätkö kuka tämän o-verify:n on keksinyt? Sehän on joku teistä täällä (TÄÄLÄ) kirjottavista eikö vaan? Eihän sellaista ole missään lahkolaisten youtube videossa ollut?

      Ymmärrätkö sinä, Jyri Samuli, miksi o-verify ei voi toimia sillä tavalla kuten täällä (TÄÄLÄ) on kerrottu ja ettei se ole mitään tunnistautumista?

    • Anonyymi

      Verify on persiistä, kohta se tulee näille uuwateille maksulliseksi.

      Heitä viedään kuin APM mittaria WinCaputissa,..

    • Anonyymi

      Käykö henkilöllisyystodistus, minulla ei ole passia.

      Kerran muutin silmälasireseptiäni kuvankäsittelyohjelmalla, halusin vasemman linssin 0,25 yksikköä vahvemmaksi. Laitoin muutetun reseptin PDF-tiedostona tilaukseen. Tilaus onnistui, lasit tulivat ruotsista.

    • Anonyymi

      Tuliko kenellekkään yllätyksenä että nyt onpassivilaiset hiljentyivät kun yksi heidän valeensa paljastui?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe