Worlddata. Average penis size by country: worldwide comparison

Anonyymi-ap

Tarkin luokitus: miesten hyveiden koon suhteen Venäjä on ennen Iso-Britanniaa, Kiinaa ja Turkkia
Oikaistu intiimi luokitus sisältää 88 maailman maata

Venäjän miesten miesten arvon keskimääräinen koko antaa aihetta kohtuulliseen iloon.

Tässä on sellainen korkeus...
Maailmantilastoja johtava saksalainen Worlddata-portaali, joka äskettäin julkaisi naisen rintakuvan kokoluokituksen, on nyt ottanut, pahoittelut tahattomasta sanaleikasta, penisistä - jälleen globaalissa mittakaavassa. Ja hän toi tiedot miehen peniksen keskimääräisestä pituudesta yhteen taulukkoon - rehellisimpään, kuten sen selityksessä todetaan. Pöydän mukana oli interaktiivinen kartta.

Vakavasti, kuka tarvitsee tällaisia ​​tilastoja? Ellei kondomeja toimittaville kauppayrityksille - jotta ei erehtyisi kokoon.

Ilmeisesti saksalaiset asiantuntijat viettivät aikaansa ensinnäkin tyydyttäen maan asukkaiden joutilasta uteliaisuutta yleensä - he paljastivat piilotetun. Ja he tahtomattaan tyydyttivät taulukon ylimmät rivit miehitettyjen maiden asukkaiden turhamaisuuden.

"Miesluokitusta" voidaan tietysti pitää eräänlaisena naisten oppaana maihin ja mantereille. Mutta on epätodennäköistä, että suurin osa reilusta sukupuolesta käyttää sitä - he vain ottavat huomioon.

Worlddatan taulukko - "Keskimääräinen peniksen koko maittain: maailmanlaajuinen vertailu" - ei ole ensimmäinen laatuaan. Viimeisten 10 vuoden aikana vastaavia on ilmestynyt useita kertoja - kaikki on koottu tieteellisten julkaisujen, mittausten ja eri maissa tehtyjen selvitysten perusteella.

"Uusi" luokitus sisältää vain todellisten mittausten tulokset. Kyselyillä saadut tiedot, laatijat (anteeksi) jättäneet pois.

Esimerkiksi analyyttinen portaali TargetMap antoi muutama vuosi sitten ykköspaikan Kongon demokraattisen tasavallan asukkaille. Heidän peniksen pituus (keskimäärin) pystyssä oli 17,93 senttimetriä. Totta, asukkaiden itsensä mukaan. He voisivat ylpeillä.

Nyt maailman johtajia olivat Ecuadorin miehet – heidän penikseen mitattiin. Siitä tuli keskimäärin 17,61 senttimetriä (TargetMapin mukaan 17,7 cm).

Kirjeenvaihtokilpailun toiseksi sijoittui Kamerun ja kolmanneksi Bolivia (16,67 cm ja 16,51 cm).

Yhteenvetotaulukosta käy ilmi, että todellisia "oriita" asuu Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa - ne ovat sijoituksen kärjessä suunnilleen yhtä paljon.

Kymmenen parhaan joukkoon - yhdeksännellä sijalla - hollantilaiset pääsivät jotenkin sisään 15,87 cm:llä (kuubalaisilla on sama määrä, mutta he ovat, anteeksi, taas hieman korkeammalla, koska he itse ovat hieman alempana). Todennäköisesti Alankomaat pisti päänsä eturintamaan entisten Latinalaisen Amerikan siirtokuntiensa ihmisten kustannuksella.

Ja lopuksi (pahoittelen vielä kerran), tärkeimmästä asiasta - miesten paikasta Venäjällä. He ovat kokonaiskilpailussa sijalla 20. Lopusta. Tuloksena on 13,21 cm ja keskipituus 176 cm (älä panikoi, sillä sinulla voi olla enemmän).

Venäläiset ovat vain 3,7 mm jäljessä amerikkalaisista, mutta he ovat 0,8 mm brittejä edellä. Pieni juttu, mutta kiva.

Sri Lankan, Filippiinien, Myanmarin ja Kambodžan asukkaat jäävät hännän taakse eivätkä saavuta 11 senttimetriä.

TargetMap-kartan viimeistelyssä olivat thaimaalaiset, intialaiset, burmalaiset, japanilaiset ja korealaiset. Vielä nytkään he eivät ole kaukana aasialaisista kollegoistaan.

Eurooppalaisista vaatimattomin - koon suhteen romanialaiset - 12,73 cm.

...se on paksuus

Yli 40 tutkimuksessa, joihin saksalaiset luottivat, he törmäsivät paksuuden mittauksiin - eli miesten hyveiden ympärysmittaan. Worlddata ei tarjoa niitä, mutta löydät vastaavat arvot Internetistä.


Venäjän lähin ympäristö Worlddatan rankingissa. Toiseksi viimeisessä sarakkeessa - mitatun keskimääräinen pituus, viimeisessä - peniksen pituuden prosenttiosuus pituudesta. Esimerkiksi Venäjällä peniksen keskipituus on 7,5 prosenttia omistajan pituudesta.

Ilmoitan teille, että yhtäkkiä se kiinnostaa joitain matkustajia: lihavimmat - intiimissä mielessä - miehet asuvat Kamerunissa. Niiden keskimääräinen ympärysmitta on 15,59 senttimetriä.

Toinen paikka Beninin asukkaille - 15,5 senttimetriä.

Kolmannella - reilun pituiset johtajat - ecuadorilaiset: ympärysmitta 15,29 senttimetriä. Kuten he sanovat, ja erinomaista.

Viimeisellä sijalla thaimaalaiset - 8,99 senttimetriä.

Emme erotu tässäkään - ympärysmitta 12,01 senttimetriä. Tämä on tietysti enemmän kuin Ukrainassa (11,96 cm) ja mikä on erityisen miellyttävää, enemmän kuin Yhdysvalloissa (11,95 cm). Mutta vähemmän, mikä on erityisen epämiellyttävää kuin Georgiassa (13,01 cm).

Muuten, ihmiset Venäjällä ovat usein kiinnostuneita siitä, millaista on Hondurasissa? Tunnetaan nimellä: keskipituus 15 senttimetriä, keskiympärysmitta 12,5 senttimetriä. Ei mitään erityistä.

Älä ole surullinen!
Jos lähdet mukaan Ranskan kansallisen kirurgian akatemian jäseniin (joita on aina pyydettävä anteeksi), niin venäläiset eivät ole hyvä surra erittäin vaatimattomasta koostaan. On aika jopa iloita. Ranskalaiset tutkijat selittivät: jos peniksen p

0

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 175
        5156
      2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        126
        4643
      3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        30
        2976
      4. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        31
        1955
      5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        23
        1794
      6. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        16
        1737
      7. Hermo mennyt sotealueeseen?

        Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
        70 plus
        108
        1726
      8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        22
        1720
      9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

        Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
        Ikävä
        30
        1633
      10. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        18
        1561
      Aihe